brak logo

MASTPOL Osprzęt Jachtowy ,

Kosakowo

Opinie o MASTPOL Osprzęt Jachtowy ,

kawasaki 2009-05-26 19:27:49
firma jako tako dobra ale jako były pracownik musze ostrzec wszystkich chętnych do pracy, że zarobki nawet jak na początku dobre okazują sie nieadekwatne do wlożonej pracy. panuje tam duży wyzysk
kawasaki2 2010-01-20 12:21:16
mobbing to jedyne co mi przychodzi na myśl obraźliwe zachowanie poprzez mściwe, okrutne, złośliwe lub upokarzające usiłowanie zaszkodzenia jednostce lub grupie pracowników
Kuba 2010-02-16 11:42:08
Zgadzam się z przedmówcami ta firma to istny dom wariatów" jeden drugiego w łysce wody by utopił "to nie tylko moja opinia ale większości pracowników którzy boja się o tym głośno mówić .
J.K 2010-02-16 11:48:11
Ludzie omijajcie tą firmę z daleka normalny OBÓZ PRACY !!!
anonim 2010-02-16 11:54:48
Żeby nie kryzys na rynku pracy to dawno bym zwiał z tego chorego zakładu !!!
ktoś. 2010-10-16 18:24:51
pamietam tego janusza kilka razy miałem przez niego pare setek w plecy.
dzieli premie kogo lubie kogo nie.
mam nadzieje ze sie kiedys spotkam z nim na ulicy.
jachu 2010-11-22 10:27:12
kiedyś tam pracowałem, stanowczo również odradzam, OBÓZ PRACY wszędzie kamery, odzywają się do ciebie jak do smiecia, pełno donosicieli, kontrole z PIPu nic nie dają wystarczy że zapłaci i wie kto go [usunięte przez admina]
poq 2010-11-22 22:00:42
a czemu teraz juz tam nie pracujecie? zwolnili was czy sami sie zwolniliscie widzialem ze ta firma znow rekrutuje
P.B 2010-11-26 17:24:31
dokładnie wizyty pipu sa zapowiadane z tygodniowym wyprzedzeniem.
wszyscy wtedy sprzataja nie chałasuja zadne maszyny nie chadza a jak babki sie zwiną to zaraz maszyny właczaja ze oszalec mozna taki hałas.
sadam 2010-12-15 19:34:29
odradzam zatrudnienia w tej firmie mobbig male zarobki ,pracownicy zastraszeni [usunięte przez admina]
123 2012-03-31 20:19:41
dno panowie dno
xxx 2013-02-17 20:37:17
Pracowałem tam na przełomie 2002/2003 i jak czytam te opinie to stwierdzam że nic się nie zmieniło.Tak to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
ksenia 2014-05-12 09:56:28
W tej firmie najważniejsza zasada to podlizywanie szefostwu, zwłaszcza P. Ewie. Jak ma się to opanowane do perfekcji to jakoś idzie. Rzeczywiście[usunięte przez admina]pracy - ludzie schodzili ze stanowisk tylko po to, aby się podbić na karcie, że skończyli robotę a potem dalej przez w nocy w soboty i w niedziele zasuwali, z krótkimi przerwami. Wypłata odbywała się do ręki rozliczane w kopercie, rozliczane wg. normalnych stawek - tylko, że nieoskładkowanych.
2
Gregor 2014-06-04 18:18:54
Tak, płaca za każde nadgodziny bez problemu. Bez nich pensja taka sobie, ale z nadgodzinami, których jest sporo i z premią wychodzi nawet ok 4 tyś na rękę. "Ulubieńcy" wyciagają jeszcze więcej ;)
1
gdynia 2015-01-26 22:17:51
Z nadgodzinami spokojnie 3 tyś na rękę a nadgodzin jest tyle w miesiącu, że rzadko kiedy mam mniej.
Iti 2015-03-13 19:21:49
Czy w Kosakowie w Mastpolu zatrudniani są specjaliści z dużych miast z wykształceniem czy gro pracowników stanowią osoby bez większego wykształcenia, ograniczone w działaniu i nieinnowacyjne? Mam wrażenie, że osoby mające odpowiednie wykształcenie mogą firmę dźwignąć do góry jeżeli oczywiście będą takie osoby dobrze opłacane..
magister 2015-05-24 07:56:47
Bardzo rodzinna firma.
anon 2015-07-17 10:41:47
WITAM,JESLI CHODZI O ZAROBKI TO FAKT MOZNA ZAROBIC PONAD 4000 ALE PRACA PO 10 LUB WIECEJ GODZ W SOBOTY I NIEDZIELE HAHAHA ,ATMOSFERA FATALNA DUZY STRES CIAGLA PRESJA ABY SZYBCIEJ BO ZA WOLNO PRACUJESZ,JAK WYSYLKA TO ROBISZ NA MAX ,JEDNA PRZERWA 20 MIN POTEM NON STOP,JAK TRAFISZ NA POLERNIE TO .......SZUKAJ CZEGOS INNEGO,JESLI CHODZI O KASE TO ZALEZY ILE GORA DA PREMII BO TO 50 PROCENT TWOJEJ WYPLATY TAK ZE NIGDY NIE WIESZ ILE ZAROBISZ,TO PRACA DLA KAMIKADZE!!!!!
1
Swój Gość 2016-02-16 20:02:22
Świadczenia z ZFŚS nie mogą być przez pracodawcę rozporządzane w dowolny sposób, ponieważ ściśle reguluje to ustawa. Pracodawca, który przyznaje środki z funduszu socjalnego, zawsze powinien brać pod uwagę kryterium dochodowe (socjalne) pracownika, zależne od jego sytuacji życiowej, rodzinnej oraz materialnej.

Wyroki Sądu Najwyższego z 20 sierpnia 2001 r., I PKN 579/00, i z 16 sierpnia 2005 r., IPK 12/05 potwierdziły, że pracodawca nie może w sytuacji przyznawania świadczeń kierować się stażem pracy zatrudnionego, czy też efektami jego pracy. Istotne w tej sprawie jest stanowisko Sądu Najwyższego zgodnie, z którym kryterium socjalne dotyczy przyznawania ulgowych świadczeń i usług (wyrok z 23 października 2008 r., II PK 74/08) - mówi Agnieszka Janowska, radca prawny, dyrektor działu prawa pracy w TGC Corporate Lawyers. [Author ID1: at Fri May 13 10:15:00 2011 ]
Swój Gość 2016-02-16 20:05:40
Jak wyżej. Wiec czemu jedynie z socjalu korzystać mogą w firmie osoby dzieciate? pomijając 1/3 ochłapu swiatecznego? Oraz Kadry? Firma dno.
1
Tiger 2016-04-04 21:47:01
Czy przyjmuja obecnie do pracy? Na jakie zarobki mozna liczyc na poczatek?
Henio 2016-10-19 19:57:05
Siema pracowałem tam kiedyś jak dla mnie jeden wielki syf i mobbing . A jak nie chcesz zostać nadgodzin to cie straszą że nie dadzą premi albo że wrzuca cie z pracy. Jak dla mnie to nie jest firma godna polecenia wręcz przeciwnie omijać jak najdalej .bo szczerze nikt nie jest robotem żeby tyle zpier a już wogule na polerni tam jest największy armagedon. Pozdrowienia dla chłopaków którzy tam jeszcze robią
1
Henio 2016-10-19 20:28:55
Jedna wielka ściema z tą premia dostają ci którzy wyrabiają się w czasach. Ale te osoby mona policzyć na jednej ręce.... bo reszta dostaje może 25% 15 %
Henio 2016-10-20 16:18:20
Albo wogule nie dostaje premi.!!!
1
Zostaw swoją opinię o MASTPOL Osprzęt Jachtowy , - Kosakowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MASTPOL Osprzęt Jachtowy ,