logo Evres - Cleaning Service

Evres - Cleaning Service

Łódź

Opinie o Evres - Cleaning Service

ines 2015-07-02 15:47
Ludzie najpierw dowiedzcie się prawdy,a potem dodawajcie komentarze. Po co zakładać firmę by za chwilę ją zamknąć to niema sensu. O ile wiem bo moja znajoma tam pracuje z wypłatami jest wszystko w porządku i zachęca do składania tam aplikacji więc o co chodzi? By oczernić człowieka bo chce się wymigać od pracy czy lubicie obrzucać ludzi błotem bo sprawia wam to satysfakcję? Zajmijcie się pożyteczniejszymi sprawami i dajcie żyć innym.
ines 2015-07-17 11:48
No najlepiej wrzucić wszytko do jednego wora. To, że raz mu się nie powiodło to nie znaczy, że inne firmy tak samo doprowadza do upadłości. Naprawdę weście się do roboty, a nie szukacie dziury w całym i z nie nawieściom oczerniacie człowieka. Na pewno z nudów siedzi jeden z drugim i wypisuje te brednie. Do roboty się wziąć, albo znajdźcie bardziej twórcze zajęcie. Było minęło czas iść dalej.
Ania 2015-07-27 14:50
pracuję już w tej firmie długo na umowę o pracę na pełen etat a nie ja jakąś zleceniówkę panuje super atmosfera, pensja na czas , pracownicy w biurze mili zawsze pomogą jak zajdzie potrzeba wypełnić dokumenty
polecam serdecznie
2
ja 2015-08-12 19:01
lubię hejterów którym nudzi się w domu i wypisują bzdury do roboty się nieroby weźcie
4
Andrzej 2015-08-18 15:31
Jakoś firma istnieje i prowadzi rekrutacje na nowe obiekty i zapewniają umowe o prace. Wiem bo byłem u nich na rozmowie rekrutacyjnej. Ktoś ma problem ze soba to niech idzie do lekarza, może jeszcze pomoże.
Jola 2015-08-19 13:13
Potwierwdzam, firma rekrutuje na bieżaco na nowe stanowiska. Dziaisj rano byłam na rozmowie z koordynatorem. Płaca taka sama jak wszędzie ale proponuja od razu umowę o prace i taka też dzisiaj podpsiałam. Na razie o zleceniówkach nic nie mówili.
Andrzej 2015-08-24 13:05
My tu piszemy o firmie Evres cleaning a nie v88 ochrona. W evres cleaning jak do tej pory wypłaca i nie ma z tym problemu. Twój komentarz "Firma INCO co za robi to na winko" świadczy tylko o twoim poziomie i nic więcej a za oczernianie firmy tobą tez się powinien ktoś zainteresować
Andrzej 2015-08-28 23:39
Tak jak pisałem wcześniej, nie proponuja nawet umowy zlecenia bo im się nie opłaca względem kontroli etc tak przynajmniej mówili inni z którymi rozmawiałem. Ja pracuje na umowe o pracę więc wiem co mówie. Madafaka pytałem się w pip o tego gościa, nie było kilkuset osób jak piszesz na umwoę zlecenie więc nie gadaj głupot w cały świat.
cytrynkowa 2015-09-01 18:48
ja pracuję w tej firmie i ani razu nikt nie proponował umowy zlecenie cały czas jest umowa o pracę wskaż mi nazwiska lub obiekty kto ma zleceniówkę
Zosia 2015-09-02 20:06
kto ma tutaj śmieciową umowę ? odpowiedż nikt
ms 2015-10-05 15:38
Z tego co wiem to cały czas szukają bo przybywa im obiektów
pracujący 2015-12-21 12:07
Bolo,Madafaka - gdyby tak nie płacili w tej firmie to dawno juz by ich nie było bo by ich zamkneli a jakos ta firma funkcjonuje od kilku lat więc nie zmyślaj o braku wypłat w tej firmie. Sam pracuje już 2 rok i nie zdarzyło sie żeby nie było wypłaty na czas więc chyba coś ci się pomyliło. Jak chcesz oczerniac ludzi to najpierw dowiedz się n pewno a nie piszesz w cały swiat i pomawiasz. Wszystko da się sprawdzić i to czy są wypłaty terminowe czy nie, jak na razie są i nic nie słychac żeby było inaczej.
domin 2016-01-20 16:25
na dziesiątego i jeszcze niema
1
domin 2016-01-22 17:52
ma ktoś numer do emiliana
pracujący 2016-01-26 12:32
Niby gdzie nie wypłacaja pensji? Pracuje w tej firmie już 3 rok i jakoś nie zdarzylo sie zeby nie wypłacili. Kolejny atak rozgoryczonych nie***** którym cieżko jest się z domu ruszyc? Pensje płacą, nie ma z tym problemu. Jkaby było inaczej to Inspekcja już dawno by ich zamkneła.
1
czarnoksiężnik z krainy ozz 2016-01-26 12:39
hahahah no fajne bzdury ludzie wypisuja jak to łatwo konkurencja wykasza swojego przeciwnika , ktos pracuje latami na firmę a frajer jakis napiszę opinie na nie i już inni się nakręcają super
1
pracownica 2016-01-26 12:43
ja nie miałam ani dnia poślizgu z płatnością nie wiem kto miał to niech może napisze i przedstawi sie nam z imienia i nazwiska i na jakim obiekcie pracował lub pracuje ja też chętnie się dowiem
Piotr 2016-02-04 21:33
i co Ci da to bzdurne pisnie pod jeszcze głupszym nikiem ujawnij się człowieku powiedz jak sie nazywasz i jakie to masz poślizgi w pensji albo co tam jeszcze
brednie każdy idiota może wypisywać ale cywilnej odwagi nikt nie ma
Paweł 2016-02-04 21:36
tak ja mam a co chcesz ? podaj mi swój numer to Ci prześle
domin 2016-02-04 23:07
już mi nie potrzebny.
Paweł 2016-02-05 11:16
z moich informacji też wynika że nudzi wam się w domu i bzdury wipisujecie zamiast do roboty iść
pefron 2016-02-11 06:58
Co do pefronu, kontrolę mieli w październiku nie pamiętam którego ale coś około 17 października, dalej działają przynajmniej łódz o której mowa ale skargi niech popychaja skargi wtedy się coś ruszy
jak i co 2016-02-12 08:48
Małgorzata pokaż mi pracowników kitórzy pija w pracy ??? czekam na nazwiska tak to każdy moze napisac
Pegaz 2016-02-12 11:29
Jakos u nas na obiekcie wszyscy dostali pensje 9 lutego więc nie wiem skąd macie informacje że nie ma wypłat w terminie.
ciekawe 2016-02-12 11:36
u nas na obiekcie też pensja przyszła 9tego w tym miesiacu co wy za brednie wypisujecie ludzie idzcie do pracy zajmijcie się kobitami swoimi a nie tu brednie wypisujecie
Jolanta 2016-02-15 11:11
Małgorzata wódki razem nie piłysmy więc na Ty raczej nie jestesmy , nie jestem pracownikiem na wysokim szczebelku ale pracownikiem dozoru więc chyba na pani wysokosci szczebelku ja mam na imie Jolanta i nie mam problemów z niczym o czym Pani pisze nikt u nas alkoholu na obiekcie nie pije i nikt nie ma problemu z pensją także suche fakty sa tu bezpodstawne
Małgorzata 2016-02-15 11:46
Jolanto, nie spotkaliśmy się na jednym obiekcie. Skoro nikt nie pije alkoholu to tymbardziej uważam że oskarżenia względem mojej osoby są bezpodstawne a jeśli chodzi o wypłatę, dysponuje screenami z banku, mamy 15 i do tego momentu wypłaty nie mam. Poniżej jest mój mail jeśli tak bardzo nie dowierzasz mogę wysłać.
1
Jolanta 2016-02-15 13:30
zwykłe bicie pjany i nic więcej , nie pracowałyśmy razem na obiekcie i pewnie dobrze
zapytanie 2016-02-15 19:46
kto Ci to kobieto powiedział prezes ?" zwalniasz się? Czy mam cie zwolnić?"
Piotr 2016-02-15 19:53
kto to jest S.C. ?????
Ewelina 2016-02-17 01:32
Małgorzata dzięki za opinie to co piszesz wydaje się byc szczere i od serca, z doświadczenia wiem że tam gdzie nie ma dobrej opinii w internecie tam praca jest do du''py ludzie bojom sie mowic prawde zwłaszcza niepelnosprawni i piekne podsomowanie " firma krzak na fundamentach pefronu " zycze ci aby udalo ci sie cos zdzialac
1
Pracownik 2016-02-17 14:15
ooo widzę że Pani Marta wpadła Ci w oko :P a innych kompetentnych pracowników w biurze widze nie ma bo kadry to buuu S.C. też nie halo i tylko Marta scala całą załogę
nela 2016-02-29 15:50
Ja tam pracuje w tej firmie i nie mam problemów z wypłatami. Może wam się pracować nie chciało i szukacie winnych wszędzie tylko nie u siebie. A pni skrętarka nie wypłaca pensji to skąd ma wiedzieć. Za wszej jak coś chce to mogę się dodzwonić i przekazuje każdą informację. Więc nie wiem o co wam chodzi. Szukacie kozła ofiarnego.
1
Mark 2016-06-16 09:04
Kiedy będzie przelew w warszawie od marca brak on im wiadomości ???
3
znajdę Cię 2016-06-20 13:07
a mi sie wydaje że ta Firma to od dawna już nie istnieje a wy sie tu napalacie jak komornik na cudzy traktor :D
3
nela 2016-07-22 10:05
ADAM 2016-07-18 14:39:26 podpisz się z imienia i nazwiska - skąd masz te informacje kolego ???
nela 2016-07-22 16:01
Adam ???? a nie masz troszeczkę inaczej kłamczuszku na imię
Może sie podpiszesz
ja 2016-09-07 14:42
hahahahahahah przecież ta firma od lat nie istnieje powtarzam NIE ISTNIEJEEEEEEEEE
bo co piszecie opinie nie na temat
1
Kaśka 2016-09-08 10:49
Ludzie to nie czytają o co chodzi tylko piszą bzdury by po prostu pisać, a w szczególności jak jest zła opinia to bardzo chętnie się dołączą. Ludzie zacznijcie używać mózgu i czytajcie ze zrozumieniem na jaki temat piszecie i sprawdźcie czy ta firma naprawdę jeszcze istnieje, a nie wypisujecie bzdury na temat, który nie ma już racji bytu. Jak wam się nudzi w domu to znajdźcie sobie twórcze zajęcie może idzie do pracy. Tam przynajmniej na bzdury nie będzie czasu. Firma nie istnieje.
1
ja 2016-09-08 11:09
nooo i prawidłowy wpis
Anna 2016-09-14 08:10
sprawdź nazwę firmy Evres Cleaning Servis ? to nie istniejaca już
3
Stefek 2016-09-19 13:35
ludzie to jednak gamonie są firma nie istnieje zaknęła swoja działalnośc ale wpisy nonstop hahahahahah i mało tego rekrutują hahahahah
sdcfv 2016-10-13 18:53
@Stefek a skąd Ty masz takie informacje na ten temat? to jest już jakaś pewna/ potwierdzona i oficjalna wiadomość czy to tylko jakieś plotki póki co? napisz bo jednak chyba ludzie to chcieliby wiedziec
Aslan 2016-12-29 15:58
Jak tam na muzeum sztuki.
Prawda 2017-04-02 08:10
Nie wiem jak w innych miastach ale w warszawie omijajcie tą firmę z daleka .
Prezes to oszust mówi że pieniądze zostały wysłane a nie zostały wysłanie .
Kto nie wierzy niech zadzwoni to TERENIX w Warszawie do administratora obiektu w którym jest EVRES .Prawda jest szokująca.
hahahahah 2017-04-03 10:03
A sprawdz w jakiej firmie pracujesz i czy to jest napewno ta firma ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
pan ludzki 2017-05-02 20:40
też robiłem u tego chachmęta małolata V88 ochrona i nie płacił potem upadłosc i evres clining otworzył ludzie bez kasy i za złotówke chciał zeby pracować ostrzegam przed tym gosciem
1
ktoś lepszy niż ty 2017-05-04 07:38
znamy Cię nierobie Andrzeju w internecie każdy umie napisać hahahahahaha każdy wie jak się nazywasz człowieku widzę że nudziło Ci się w weekend majowy
BlAndrzej 2017-05-04 07:48
Widzę, że wstydziśż się nawet swojej tożsamości
ktoś lepszy niż ty 2017-05-04 12:27
ja nigdy się nie wstydziłam :)
za to widzę że Ty kolego masz dużo czasu w domu i z nudów wypisujesz te pierdolety
Zostaw swoją opinię o Evres - Cleaning Service - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Evres - Cleaning Service