logo Evres - Cleaning Service

Evres - Cleaning Service

Łódź

Opinie o Evres - Cleaning Service

samson 2014-11-25 15:41:52
Chciałbym zaryzykować w tym całym bałaganie jedna pozytywną opinie.
Pracuje obecnie w firmie, nie mam problemów z wypłatą, wpisy wydają się robione ciągle przez tą samą osobę. Wiele osób, które pracowały w poprzedniej spółce pracuje nadal i czekają na wypłaty w spokoju. Proszę się dobrze zastanowić nad zamieszczonymi wpisami. Życzę mniej rozgoryczenia, a więcej rozumu.
2
Kasia 2014-11-25 15:44:17
Te osoby, które tu piszą nic nie wiedzą, a wypowiadają się na ten temat. Wynagrodzenie jest wypłacane terminowo, a atmosfera w pracy jest dobra jedynie zamęt wprowadza osoba, która pisze te brednie w internecie wypisuje.
1
aldi 2014-11-26 14:47:04
Ewidentnie widać, że jedna osoba, która bardzo nie lubi pana prezesa się wypowiada na ten temat i szkaluje go przed przyszłymi pracownikami. Może nie na pan całej prawdy i nie jest tak źle w tej firmie. Słyszałem,że wynagrodzenia są płacone w terminie więc nie rozumiem całej tej spawy. Ktoś ma problem z panem prezesem i próbuje zniszczyć człowieka, a może akurat facet miał pecha i na niego trafiło? Zamiast szkalować może po prostu trochę ludzkiej życzliwości i wiary w drugiego człowieka. Zamiast go zrozumieć gnoicie, a co by było gdybyście wy byli pracodawcą i nie mieli innego wyjścia? Trochę zrozumienia i wiary w drugiego człowieka. Trzeba mu dać drugą szansę jak każdemu innemu.
paula 2014-12-23 09:13:47
Osoby,które wypisują te bzdety są rozgoryczonymi pracownikami, którzy za wszelką cenę próbują oczernić prezesa bo mu się raz nie udało. To prawda, że jak komuś się coś nie uda to trzeba dokopać leżącemu zamiast mu pomóc. Taki jest nasz Polski naród na szczęście nie wszyscy tak myślą bo inaczej było by bardzo kiepsko z nami. Firma dobrze prosperuje i wszystko jest zgodne z prawem choć niektórzy będą twierdzić inaczej. Jak się nie chce pracować to takie są skutki. A później zakładają fora i oczerniają człowieka by za wszelką cenę wgnieść go w glebę. Wszystko jest w porządku. A hejterzy niech najpierw pomyślą zanim coś napiszą bo kiedyś obróci się to przeciwko nim. Trochę oleju w głowie,a nie wypisywać bzdury. Jak wam się nudzi to sobie znajdzie twórcze zajęcie, albo do roboty się weźcie .
1
Jola 2015-03-12 08:25:33
Pracuję w Firmie panuje tam miła atmosfera polecam można aplikować do pracy
dory 2015-03-12 12:50:53
na każdą firmę w Polsce narzeka 90% społeczeństwa,nikomu się nie dogodzi,dlatego też uważam ,że zacznę współpracę i sama ocenię czy było warto czy też nie
1
Jerzy 2015-05-29 13:54:16
Firma wypłacalna. Środki czystości regularnie dostarczane na obiekty. Kontakt z koordynatorem na terenie Łodzi od ręki. Nie ma problemów z urlopami, trzeba tylko wcześniej zgłosić. Biuro tak samo.
ines 2015-07-02 15:47:39
Ludzie najpierw dowiedzcie się prawdy,a potem dodawajcie komentarze. Po co zakładać firmę by za chwilę ją zamknąć to niema sensu. O ile wiem bo moja znajoma tam pracuje z wypłatami jest wszystko w porządku i zachęca do składania tam aplikacji więc o co chodzi? By oczernić człowieka bo chce się wymigać od pracy czy lubicie obrzucać ludzi błotem bo sprawia wam to satysfakcję? Zajmijcie się pożyteczniejszymi sprawami i dajcie żyć innym.
ines 2015-07-17 11:48:19
No najlepiej wrzucić wszytko do jednego wora. To, że raz mu się nie powiodło to nie znaczy, że inne firmy tak samo doprowadza do upadłości. Naprawdę weście się do roboty, a nie szukacie dziury w całym i z nie nawieściom oczerniacie człowieka. Na pewno z nudów siedzi jeden z drugim i wypisuje te brednie. Do roboty się wziąć, albo znajdźcie bardziej twórcze zajęcie. Było minęło czas iść dalej.
Ania 2015-07-27 14:50:59
pracuję już w tej firmie długo na umowę o pracę na pełen etat a nie ja jakąś zleceniówkę panuje super atmosfera, pensja na czas , pracownicy w biurze mili zawsze pomogą jak zajdzie potrzeba wypełnić dokumenty
polecam serdecznie
2
ja 2015-08-12 19:01:14
lubię hejterów którym nudzi się w domu i wypisują bzdury do roboty się nieroby weźcie
4
Andrzej 2015-08-18 15:31:12
Jakoś firma istnieje i prowadzi rekrutacje na nowe obiekty i zapewniają umowe o prace. Wiem bo byłem u nich na rozmowie rekrutacyjnej. Ktoś ma problem ze soba to niech idzie do lekarza, może jeszcze pomoże.
Jola 2015-08-19 13:13:55
Potwierwdzam, firma rekrutuje na bieżaco na nowe stanowiska. Dziaisj rano byłam na rozmowie z koordynatorem. Płaca taka sama jak wszędzie ale proponuja od razu umowę o prace i taka też dzisiaj podpsiałam. Na razie o zleceniówkach nic nie mówili.
Andrzej 2015-08-24 13:05:19
My tu piszemy o firmie Evres cleaning a nie v88 ochrona. W evres cleaning jak do tej pory wypłaca i nie ma z tym problemu. Twój komentarz "Firma INCO co za robi to na winko" świadczy tylko o twoim poziomie i nic więcej a za oczernianie firmy tobą tez się powinien ktoś zainteresować
Andrzej 2015-08-28 23:39:57
Tak jak pisałem wcześniej, nie proponuja nawet umowy zlecenia bo im się nie opłaca względem kontroli etc tak przynajmniej mówili inni z którymi rozmawiałem. Ja pracuje na umowe o pracę więc wiem co mówie. Madafaka pytałem się w pip o tego gościa, nie było kilkuset osób jak piszesz na umwoę zlecenie więc nie gadaj głupot w cały świat.
cytrynkowa 2015-09-01 18:48:49
ja pracuję w tej firmie i ani razu nikt nie proponował umowy zlecenie cały czas jest umowa o pracę wskaż mi nazwiska lub obiekty kto ma zleceniówkę
Zosia 2015-09-02 20:06:55
kto ma tutaj śmieciową umowę ? odpowiedż nikt
ms 2015-10-05 15:38:00
Z tego co wiem to cały czas szukają bo przybywa im obiektów
pracujący 2015-12-21 12:07:32
Bolo,Madafaka - gdyby tak nie płacili w tej firmie to dawno juz by ich nie było bo by ich zamkneli a jakos ta firma funkcjonuje od kilku lat więc nie zmyślaj o braku wypłat w tej firmie. Sam pracuje już 2 rok i nie zdarzyło sie żeby nie było wypłaty na czas więc chyba coś ci się pomyliło. Jak chcesz oczerniac ludzi to najpierw dowiedz się n pewno a nie piszesz w cały swiat i pomawiasz. Wszystko da się sprawdzić i to czy są wypłaty terminowe czy nie, jak na razie są i nic nie słychac żeby było inaczej.
domin 2016-01-20 16:25:13
na dziesiątego i jeszcze niema
1
domin 2016-01-22 17:52:48
ma ktoś numer do emiliana
pracujący 2016-01-26 12:32:21
Niby gdzie nie wypłacaja pensji? Pracuje w tej firmie już 3 rok i jakoś nie zdarzylo sie zeby nie wypłacili. Kolejny atak rozgoryczonych nie***** którym cieżko jest się z domu ruszyc? Pensje płacą, nie ma z tym problemu. Jkaby było inaczej to Inspekcja już dawno by ich zamkneła.
1
czarnoksiężnik z krainy ozz 2016-01-26 12:39:52
hahahah no fajne bzdury ludzie wypisuja jak to łatwo konkurencja wykasza swojego przeciwnika , ktos pracuje latami na firmę a frajer jakis napiszę opinie na nie i już inni się nakręcają super
1
pracownica 2016-01-26 12:43:48
ja nie miałam ani dnia poślizgu z płatnością nie wiem kto miał to niech może napisze i przedstawi sie nam z imienia i nazwiska i na jakim obiekcie pracował lub pracuje ja też chętnie się dowiem
Piotr 2016-02-04 21:33:05
i co Ci da to bzdurne pisnie pod jeszcze głupszym nikiem ujawnij się człowieku powiedz jak sie nazywasz i jakie to masz poślizgi w pensji albo co tam jeszcze
brednie każdy idiota może wypisywać ale cywilnej odwagi nikt nie ma
Paweł 2016-02-04 21:36:43
tak ja mam a co chcesz ? podaj mi swój numer to Ci prześle
domin 2016-02-04 23:07:49
już mi nie potrzebny.
Paweł 2016-02-05 11:16:39
z moich informacji też wynika że nudzi wam się w domu i bzdury wipisujecie zamiast do roboty iść
pefron 2016-02-11 06:58:11
Co do pefronu, kontrolę mieli w październiku nie pamiętam którego ale coś około 17 października, dalej działają przynajmniej łódz o której mowa ale skargi niech popychaja skargi wtedy się coś ruszy
jak i co 2016-02-12 08:48:42
Małgorzata pokaż mi pracowników kitórzy pija w pracy ??? czekam na nazwiska tak to każdy moze napisac
Pegaz 2016-02-12 11:29:17
Jakos u nas na obiekcie wszyscy dostali pensje 9 lutego więc nie wiem skąd macie informacje że nie ma wypłat w terminie.
ciekawe 2016-02-12 11:36:48
u nas na obiekcie też pensja przyszła 9tego w tym miesiacu co wy za brednie wypisujecie ludzie idzcie do pracy zajmijcie się kobitami swoimi a nie tu brednie wypisujecie
Jolanta 2016-02-15 11:11:34
Małgorzata wódki razem nie piłysmy więc na Ty raczej nie jestesmy , nie jestem pracownikiem na wysokim szczebelku ale pracownikiem dozoru więc chyba na pani wysokosci szczebelku ja mam na imie Jolanta i nie mam problemów z niczym o czym Pani pisze nikt u nas alkoholu na obiekcie nie pije i nikt nie ma problemu z pensją także suche fakty sa tu bezpodstawne
Małgorzata 2016-02-15 11:46:55
Jolanto, nie spotkaliśmy się na jednym obiekcie. Skoro nikt nie pije alkoholu to tymbardziej uważam że oskarżenia względem mojej osoby są bezpodstawne a jeśli chodzi o wypłatę, dysponuje screenami z banku, mamy 15 i do tego momentu wypłaty nie mam. Poniżej jest mój mail jeśli tak bardzo nie dowierzasz mogę wysłać.
Jolanta 2016-02-15 13:30:16
zwykłe bicie pjany i nic więcej , nie pracowałyśmy razem na obiekcie i pewnie dobrze
zapytanie 2016-02-15 19:46:56
kto Ci to kobieto powiedział prezes ?" zwalniasz się? Czy mam cie zwolnić?"
Piotr 2016-02-15 19:53:22
kto to jest S.C. ?????
Ewelina 2016-02-17 01:32:23
Małgorzata dzięki za opinie to co piszesz wydaje się byc szczere i od serca, z doświadczenia wiem że tam gdzie nie ma dobrej opinii w internecie tam praca jest do du''py ludzie bojom sie mowic prawde zwłaszcza niepelnosprawni i piekne podsomowanie " firma krzak na fundamentach pefronu " zycze ci aby udalo ci sie cos zdzialac
1
Pracownik 2016-02-17 14:15:16
ooo widzę że Pani Marta wpadła Ci w oko :P a innych kompetentnych pracowników w biurze widze nie ma bo kadry to buuu S.C. też nie halo i tylko Marta scala całą załogę
nela 2016-02-29 15:50:03
Ja tam pracuje w tej firmie i nie mam problemów z wypłatami. Może wam się pracować nie chciało i szukacie winnych wszędzie tylko nie u siebie. A pni skrętarka nie wypłaca pensji to skąd ma wiedzieć. Za wszej jak coś chce to mogę się dodzwonić i przekazuje każdą informację. Więc nie wiem o co wam chodzi. Szukacie kozła ofiarnego.
1
Mark 2016-06-16 09:04:37
Kiedy będzie przelew w warszawie od marca brak on im wiadomości ???
3
znajdę Cię 2016-06-20 13:07:47
a mi sie wydaje że ta Firma to od dawna już nie istnieje a wy sie tu napalacie jak komornik na cudzy traktor :D
3
nela 2016-07-22 10:05:43
ADAM 2016-07-18 14:39:26 podpisz się z imienia i nazwiska - skąd masz te informacje kolego ???
nela 2016-07-22 16:01:56
Adam ???? a nie masz troszeczkę inaczej kłamczuszku na imię
Może sie podpiszesz
ja 2016-09-07 14:42:11
hahahahahahah przecież ta firma od lat nie istnieje powtarzam NIE ISTNIEJEEEEEEEEE
bo co piszecie opinie nie na temat
1
Kaśka 2016-09-08 10:49:56
Ludzie to nie czytają o co chodzi tylko piszą bzdury by po prostu pisać, a w szczególności jak jest zła opinia to bardzo chętnie się dołączą. Ludzie zacznijcie używać mózgu i czytajcie ze zrozumieniem na jaki temat piszecie i sprawdźcie czy ta firma naprawdę jeszcze istnieje, a nie wypisujecie bzdury na temat, który nie ma już racji bytu. Jak wam się nudzi w domu to znajdźcie sobie twórcze zajęcie może idzie do pracy. Tam przynajmniej na bzdury nie będzie czasu. Firma nie istnieje.
1
ja 2016-09-08 11:09:18
nooo i prawidłowy wpis
Anna 2016-09-14 08:10:20
sprawdź nazwę firmy Evres Cleaning Servis ? to nie istniejaca już
3
Stefek 2016-09-19 13:35:02
ludzie to jednak gamonie są firma nie istnieje zaknęła swoja działalnośc ale wpisy nonstop hahahahahah i mało tego rekrutują hahahahah
sdcfv 2016-10-13 18:53:50
@Stefek a skąd Ty masz takie informacje na ten temat? to jest już jakaś pewna/ potwierdzona i oficjalna wiadomość czy to tylko jakieś plotki póki co? napisz bo jednak chyba ludzie to chcieliby wiedziec
Zostaw swoją opinię o Evres - Cleaning Service - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Evres - Cleaning Service