brak logo

Hilton Meat

Huntingdon

Opinie o Hilton Meat

anonim 2011-01-17 14:30:49
masakra pracowalismy z mezem 3 lata .to co sie tam dzieje trzeba zobaczyc zapewniam ze edziecie chcieli szybko z tamtad uciekac.szukajcie cieplejszego i mniej smierdzacego miejsca.
5
pracownik Hiltonu 2013-01-18 02:01:42
po co mamy pisac opinie skoro jak piszecie ktos tam napisal i ktos sie poskarzyl zawsze sie ktos bedzie skarzyl jak zobaczy zla opinie o sobie chociaz ja osobiscie milo wsponinam prace na Hiltonie i gdyby nie problemy zdrowotne to napewno bym tam wrocila wszedzie ttrzeba pracowac ludzie narzekaja ale jednak pracuja i co niektorzy juz po kilka ladnych lat))))
melo0n 2013-08-17 11:30:52
Wiatm praca jest jaka jest.
Lecz jest jest mało..i daja kary..
czasami siedzi sie po 5 dni...
nie polecam...:/
1
Kamil 2014-08-14 16:30:55
Za co dają kary-opisz proszę...
anonim 2014-10-25 04:34:02
Potrafią nie dawać pracy przez tydzień jak tylko im się coś nie spodoba.Nie reagują na esemesy i telefony kiedy chce się iść do pracy.
Nie doceniają starych pracowników którzy już trochę tam pracują.Bardzo złe warunki pracy i okropna atmosfera.
1
NICK 2014-10-28 17:59:41
Bardzo nie regularny system pracy jeden tydzień do oporu a potem w ogóle do niedawna chorobowe itp płacili wybranym osobą reszta miała pod górkę wszystko ciągnie się tygodniami payslipy nie przychodzą i nie chcą ich wydrukować albo ponownie przesłać zdrowie bardzo szybko sie sypie praca statyczna dużo cięższa od pracy fizycznej , monotonia kadra ze względu na duże rotacje mało sympatyczna po paru latach widzę jaka masa ludzi sie przelewa , ludzi bardzo szybko odchodzą a ostatnio odchodzą nawet ludzie co po 10 lat pracują więc chyba nie jest dobrze zarobki nie najgorsze jednak nie adekwatne do tego typu pracy , coraz częściej ludzi z zewnętrznych agencji (z braku laku lepszy kit) Bardzo dużo cyganów , prawdopodobnie nikt inny już nie chce przychodzić. Jeśli znasz jak cokolwiek lepiej Angielski to nie polecam można znaleźć dużo lepsze prace.Dla full time duże problemy z urlopami na święta lub wakacje nowy rok praktycznie nie możliwe więc jeśli ci wypadnie zmiana w te dni to na pewno zapomnisz o świętach na parę ładnych lat
1
Adrian 2014-10-31 04:45:10
Powiem, szczerze jak jest. Kolego wyżej. Lokalizaja: Hilton Meats - Huntingdon.
Pracuje juz w Hiltonie prawie dwa lata. Ja rowniez jak inni zaczynalem na agencji. Nie jest tak jak pisza ze musisz miec znajomosci i w ogole. Jak nie odmawiasz pracy kiedy wysylaja Ci smsa, przychodzisz do pracy i pracujesz. Jesli zaczniesz odmawiac w momencie kiedy wysla Ci smsa to przestaja dawac prace bo widza ze Ci nie zalezy na pracy i masz to gdzies. Pracujesz systematycznie - zalezy gdzie trafisz czy na dzienna zmiane czy na nocna czy na produkcje badz wysylke. Praca nie jest zla. jest taka jak inna, ludzie wymagaja ale przez to mozesz szybko wskoczyc na full time. Na poczatek 3 miesiace. Jak sie sprawdzisz dostajesz kontrakt i dalej do boju. Praca jak praca kazdy narzeka kto tam nie byl. Ja osobicie dlugo pracowalem aby moc przeskoczyc wyzej szczebel i jestem bardzo zadowolony. Jakie tygodniowe przestoje?! Firma bardzo dobrze prosperuje bynajmniej w Huntingdon. Jesli ma ktos jakies pytanie? Prosze smialo pytac. Pozdrawiam
Adrian 2014-10-31 04:45:15
Powiem, szczerze jak jest. Kolego wyżej. Lokalizaja: Hilton Meats - Huntingdon.
Pracuje juz w Hiltonie prawie dwa lata. Ja rowniez jak inni zaczynalem na agencji. Nie jest tak jak pisza ze musisz miec znajomosci i w ogole. Jak nie odmawiasz pracy kiedy wysylaja Ci smsa, przychodzisz do pracy i pracujesz. Jesli zaczniesz odmawiac w momencie kiedy wysla Ci smsa to przestaja dawac prace bo widza ze Ci nie zalezy na pracy i masz to gdzies. Pracujesz systematycznie - zalezy gdzie trafisz czy na dzienna zmiane czy na nocna czy na produkcje badz wysylke. Praca nie jest zla. jest taka jak inna, ludzie wymagaja ale przez to mozesz szybko wskoczyc na full time. Na poczatek 3 miesiace. Jak sie sprawdzisz dostajesz kontrakt i dalej do boju. Praca jak praca kazdy narzeka kto tam nie byl. Ja osobicie dlugo pracowalem aby moc przeskoczyc wyzej szczebel i jestem bardzo zadowolony. Jakie tygodniowe przestoje?! Firma bardzo dobrze prosperuje bynajmniej w Huntingdon. Jesli ma ktos jakies pytanie? Prosze smialo pytac. Pozdrawiam
maciek 2014-12-01 19:37:45
czy tam się pracuje w weekendy? Z jakim wyprzedzeniem dostaje się smsa, ze danego dnia trzeba przyjść do pracy? Czy jest jakiś minimalny wymiar godzin, który ma się zapewniony na początek? Jakie są stawki? Będę wdzięczny za odpowiedź osoby, która miała bezpośredni kontakt z tą firmą
maniek 2015-02-15 11:12:56
esemesy sa wysyłane dzien wczesniej ,a takze w dniu twojej pracy np;o gdz14 czy 15-tej,im wiecej pracujesz to wiecej masz pozniej godz urlopu
Żanett 2015-03-26 06:21:22
Pracowałam razem z partnerem w Hiltonie w Zaandam.
Moim zdaniem to naprawdę dobra firma,
cenią Polaków za pracowitość,
z wypłatami nie mieliśmy problemów.
Z godzinami pracy różnie, zależnie jak dużo sam Hilton miał pracy.
Czasem ciężko - szczególnie w okresie świątecznym, ale jak tylko dostanie się team to praca naprawdę staje się przyjemnością.
Jedyny minus to czasem bez teamu mało godzin.
W weekendy się również pracuje, choć w niedzielę rzadko,
a szkoda ponieważ więcej za nią płacą;)
Co do samego biura-Creyf's- są pracownicy, którzy od razu pomogą i wyjaśnią i tacy, którzy nie potrafią tego zrobić.
Ale podsumowując z czystym sercem polecam pracę w Hilton Meats w Zaandam.
anna 2015-05-25 12:53:51
Przez jaką agencję można wyjechać do pracy w Hilton Meats - Huntingdon?
4
aduuu 2015-06-22 20:54:40
czyli w miesiacu lipiec raczej ciezko o znalezienie tam pracy???
Cross 2015-07-13 16:06:37
Ja z kolegą jade tam w środe, naraazie wszystko idzie zgodnie z tym co biuro mówi ;)
pata 2015-07-13 21:43:30
heej ,
jade tam w sobote 18-tego , 20-tego mam szkolenie 2,5h i mam nadzieje ze od wtoku praca .. obawiam sie tylko angielskiego . orientuje się ktoś jak tam jest z tym ? wszystkie sprawy zalatwiam mailowo z miła panią .. o ang nic nie wspominala , pytala tylko czy znam .. wiec ?? jak to jest ;)
Polka 2015-08-26 16:04:46
Na produkcji pracuje 80% Polaków wiec Angielski nie jest wymagany
1
maria 2015-10-25 23:43:34
Które polskie agencje wysyłają do Hiltona?
DZOANNA 2016-03-15 14:46:32
pracowałam w Hiltonie ok 6 miesięcy,trzeba być dostępnym 7 dni w tygodniu z czego idziesz do pracy 2 dni,a czasem siedzisz caly tydzień bo nie ma pracy dla ciebie,nikt nie powie jedz na urlop bo nie ma pracy , trzeba siedzieć i czekac(może zadzwonią) ,praca lekka to prawda firma wyplacalna serio gdyby pracować 5 dni w tyg,naprawde dobre pieniądze,ale nie polecam mowie szczerze a zadnej pracy się nie boje i zalezalo mi by tam zostać ,a wyplata może 700 euro by się uzbieralo ,szkoda mi tych ludzi,ktorzy tam zostali modlących się by pracować chociaz ze 4 dni w tyg..aaa zapomnialabym na umowie masz gwarantowane 0 godz wiec wiec nikt tam ci nie zagwarantuje newet 20.wiadomo zero godz zero kasy
Xxx 2016-03-16 06:33:03
A jak z zakwaterowaniem?
1
daro540 2016-08-10 18:04:33
To po co tam siedzieliście 3 lata? Chore głowy?
1
krzysztof 2016-10-20 14:02:24
cześć chętnie bym zaczął tam prace ale nie znam języka co bum musiał zrobić
Mycha 2016-10-30 02:28:22
A ja słyszałam że tam są jakieś testy, oczywiście po angielsku, przed przyjęciem do pracy. Prawda to?
kamillia 2016-11-05 14:05:50
A ktoś wie jak się skontaktować z pośrednikiem w Polsce?
1
anonim 2016-11-28 10:49:36
Witam pracuje w hilton ponad trzy lat przez Agencje praca jak kazda inna ciezka ale kiedy ktos naprawe chce pracowac to da rade ludzie pracujacy na hali :wspolpracownicy ,time liderzy w wiekszosci spoko chodz zdazaja sie ciezkie przypadki ale to normalka jak wszedzie , natomias tak zwana gora to istna masakra na poczatku mojej ,,kariery w hilton zadarzalo trafilam na tak zwane ;busy; okres swiat wielkanocnych , czlowiek wtedy jest niczym maszyna moze pracowac po 20 godz .na dobe po 11 dni bez przerwy i wszystko jest ok dopuki nie odmawiasz przyjscie co jest wrecz niewykonalne i choc mowisz, ze juz nie dajesz rady i padasz na pysk nikogo to tak naprawde nie obchodzi nekaja telefonami o 6-tej nad ranem ,natomiast kiedy jest przestuj bywa ze dwa miesiace siedzisz bez pracy i oczywiscie nagle dziwnym trafem telefon w agenci przestaje dzialac nie odbieraja gdy dzwonisz na odpowiedz na sms tez nie ma co liczyc doswiadczam tego na wlasnej skorze Ktos moze powie ze zly ze mnie pracownik bo skoro pracuje juz trzy lata, dlaczego nie mam full time otoz oferowano mi go juz niejednokrotnie zawsze tuz przed swietami na okres tyrzech miesiecy z tym ,ze podpisujac kontrakt musisz miec swiadomosc ze w tym czasie nie mozesz miec ani jednego dnia sicka czyli choc wyrwie ci noge lub padasz twarza na podloge w pracy byc musisz jesli nie bez skrupulow zwolnia Cie, oczywiscie to ci wcale nie zapewnia ,ze w ciagu tych trzech miesiecy zawsze bedziesz mial prace . A niedaj Boze powaznie zachorujesz (moj przypadek ) i przejdziesz kilka ciezkich operacji ratujacych Ci zycie bo nie pisze tu o powiekszeniu biustu lecz mimo to chcesz dalej pracowac oczywiscie juz nie biegasz na kazde zawolanie bo zdrowie ci na to nie pozwala to doslownie traktuja cie jak smiecia bo tak wlasnie sie czuje po tym jak mnie ostatnio potraktowano i choc sami wyslali mnie na komisje lekarska rzekomo po to aby stworzyc mi ;;lepsze ;; warunki pracy na ktora czekalam niemal trzy miesiace bo po ostatnio przebytej w lipcu operacji nie pracowalam caly czas czekajac na komisje a wiec szanowna komisja orzekla iz moge pracowac tylko jeden dzien w tygodniu w sumie dla mnie dobrze wlasciwie o tym prubowalam im powiedziec od ponad dwoch lat bez skutku ( bo za kazdym razem kiedy odowilam przyjscia do pracy 3-4-ty dzien z rzedu oczywiscie byl ,;foch : w skutek ktorego siedzialam miesiac lub wiecej w domu )i szczerze mowiac nie mam pojecia po co ten caly cyrk z komisja bo wlasnie zaczelo sie ;busy ; a ja siedze w domu bo znow odmowilam przyjscia na caly shift (4 dni po 12 godzin ) do pracy nie wiem czy bedzie chcila czytac to co tu napisalam ale przynajmniej zrobilo mi sie lzej
Zostaw swoją opinię o Hilton Meat - Huntingdon
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hilton Meat