brak logo

PRO-REM

Konin

Opinie o PRO-REM

EGON 2011-02-22 13:54
FIRMA WYPŁACALNA, DOBRZE SIĘ WSPÓŁPRACUJE.
PRACA CIĘŻKA ALE WIADOMO TO PRACA W BUDOWNICTWIE WIĘC LEKKO NIE BEDZIE. POLECAM TEGO PRACODAWCĘ
Zawiedziony 2014-11-10 18:22
Jeśli chodzi o samą pracę , zgadzam sie z poprzednią wypowiedzią, praca ciężka i byłaby może opłacalna , gdyby nie chciwość prezesa, który za każdą nawet usprawiedliwioną nieobecność pobiera opłatę w kwocie 500 zł .Za dwa tygodnie ciężkiej pracy dostałem 30 zł Według Niego powinienem z cięzkim zapaleniem płuc przyjechać i zgłosić swoją nieobecność . Dla mnie nie jest już uczciwym pracodawcą i nikomu nie poleciłbym Go jako swojego szefa .
5
domino 2015-02-13 09:02
firma masakra,ostrzegam!
1
ostrzegajacy 2015-03-10 21:04
dno,wieksza czesc to ludzie ze wsi,z konina już się mało kto daje nabrać na ta firme,opinie już ma wyrobiona
1
pracujący 2015-06-01 15:37
Witam
Dziwi mnie fakt co wy tu wypisujecie.
Ja jak najbardziej jestem zadowolony: wypłaty są miedzy 10 a 15 kolejnego miesiąca, może to trochę późno ale informują o tym na samym początku więc nie można mieć do nich o to pretensji, ludzie są zewsząd i z Konina i ze wsi, może i zabiera kasę za alkohol ale sami wybaczcie-praca to nie bar, a wszyscy wiemy że budownictwo to branża gdzie się pije najwięcej więc dobrze że na to nie pozwalają-biorąc pod uwagę bezpieczeństwo innych osób pracujących na danej budowie, ja jak najbardziej jestem zadowolony bo to że w Polsce jest bezrobocie to gó..... prawda, ludziom się po prostu robić nie chce!!!
1
zyczliwy 2015-09-16 20:19
pozytywy to chyba sam szef wpisuje,mozna by dużo pisać,jak ktoś lubi hardkor to niech tam idzie popracować,to wtedy kazda inna firma wyda mu się dobra i uczciwa
Diat 2016-04-21 15:44
Owszem, masz absolutną rację @czesio że klienci mogą i powinni się wypowiadać, bo to oczywiście też daje jakiś większy obraz nie pracodawcy, a pracowników i towarzystwa w którym przyjdzie nam pracować
dziki 2017-03-10 21:00
firma dno zatrudnienie na czarno ew jakas dziwna umowa stare pryki sie wyżarli to sie trzymają jak by pozsli do innej firmy to by ich zajeb!!!!!!!!!!!! trzeba mieć szacun dla drugiego czlowieka a nie pieje sie z nim na hotelu a na drugi dzien podpierdalanie pozdrowienia dla majstrów w tej firmie chyba brali ich z castingu Tworki
2
Zostaw swoją opinię o PRO-REM - Konin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO-REM