Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gamaplast

Pracowałeś w firmie Gamaplast i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-04-05 14:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś sie udławią tymi pieniędzmi ... badz spokojny
zdjecie uzytkownika
sadam - 2015-04-20 06:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gamaplast to kołchoz nikt z góry nie interesuje sie pracownikiem tylko klientem i aby jak najwiecej upierdzielic z wyplaty zero socjalu zero jakiegokolwiek poszanowania pracownikow. I tu pytanie do pozostalych pracownikow gdzie wasza godnosc podkreslam ze nie mam zamiaru nikogo obrazic ale obudzcie sie nikt z nas sie nie odezwie to bd coraz gorzej czemu nie doprowadzimy do tego zeby bylo lepiej wszystkich na raz nie zwolnią nic do stracenia nie ma a zyskac mozna czemu oni maja nas wykorzystywac nie jestesmy niewolnikami
zdjecie uzytkownika
zona Sadama - 2015-05-08 11:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha pierd.olo.ne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Do przewidzenia było ze zeszly miesiac dla podpuchy był.Gdzie ta kasa obiecana ? jeba.n.i zdziercy .gamaplast dno totalne .
zdjecie uzytkownika
sadam - 2015-05-25 06:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem zaskoczony że nikt od dłuższego czasu nie zamieszcza swoich opinii na temat tej pseudo rozwojowej firmy. ok firma sie rozwija ale czyim kosztem ludzi pracujących sorki zapier.da.lających na produkcji jeżeli ktoś to czyta to niech weźmie sobie do serca to że w tej firmie samo sie nie zrobi lepiej to od was zależ jak będzie. A jeśli czyta to ktoś z tych z góry to wiedzcie że sami doprowadzicie tą firmę do ruiny i to będzie wasza wina nie ludzi pracujących i nie przez to że w miesiącu przyjdzie kilka reklamacji ludzie mają pracę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo wy wielcy inżynieży z du.py wyssani macie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi a to sie przeciwko wam obróci kiedyś sami się przekonacie jak boli jak sie traci wszystko.
zdjecie uzytkownika
pracująca - 2015-05-30 06:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo już sie nie chce pisac o gama ludzie przychodza potem szybko odchodza i tak sie bedzie krecic w kolko a oni nie beda szanowac ludzi wiec coz dalej pisac kto madrzejszy szybko znajdzie inna prace i tyle zreszta nikt tam nikogo nie trzyma na sile jak cos sie nie podoba to sie poprostu idzie gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
adelajda - 2015-06-01 14:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przychodzą i odchodzą ...nikt w tym syfie z takimi przełożonymi nie wytrzyma długo i za tak marną kasę w tym systemie. Kasy dobrej jak nie było tak nie ma ,bo zawsze coś w miesiącu znajdą. Każdy w d.. tą robotę ma aby odbębnić 8 godzin i tyle. A najbardziej żenujący jest fakt że pracownicy z dłuższym stażem też gó,wn,o mają . JAKA PŁACA TAKA PRACA . KONIC TEMATY!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-06-01 21:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja sie za nikiem nie kryje bo tam już nie pracuje co można napisać to je.... gamaplast dziękuje :)
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-06-03 09:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak. Gdyby góra zainteresowała się =kierownictwem= w zakładzie, wprowadziła zmiany nie tylko szaremu pracownikowi to małymi kroczkami do przodu i o dziwo pozytywne zmiany.Nie ma co obrażać, wyzywać ponieważ zniżamy się do poziomu 0!!!!! Skoro =GÓRZE= nie zależy na dobrym wizerunku firmy to nic na to nie poradzimy to ich nazwisko jest szargane nie nasze. Na taki wizerunek pracują również kierowniczki z przypadku, jakościówki. Nie ma zasad każdy dział ustala swoje zasady. Pani JOANNO prośba do pani proszę zainteresować się nie tylko nami w szarych mundurkach. Ma pani możliwości i predyspozycje więc pora to wykorzystac.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-06-10 16:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanie odnosnie pracy w tej firmie. Zwalniam sie z Bamy i chce podjac nowe wyzwanie,bylam dosc dlugi czas brygadzistka/liderem,jestem przed 50-tka i chcialabym zajmowac to samo stanowisko.Jak z zarobkami,bonami itp.? Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Leśny jebak - 2015-06-13 23:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to że jest strasznie gorąco to nie patrzą do tego nie pozwalają otwierać bramy a człowiek się gotuję jak jajka na silniku i mają to gdzieś powinni kupić na każdą maszynę wentylator żeby wiał są na hali ale chyba 2 Hahahaha firma co obraca tysiącami milionami a nie kupi zwykłego wiatraka to żenada, w każdym miejscu powinien stać wiatrak pisze tutaj o operatorach wtyryskarek czyli tyle wentylów co wtryskarek.
zdjecie uzytkownika
klop majster - 2015-06-15 00:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zesraj się leśny... może jeszcze klimatyzacje i dz*wki z szampanem na tacy co ?
Anka .. z gama uciekają do innych firm a ty tu chcesz przyjść ? pogrzało słoneczko chyba i to ostro.
ja tam pier*ole, odawlić swoje i do domu. znajde lepszą prace ani sekundy nie zostane w tym burdelu.
ryja na cienie drą a (usunięte przez administratora) sie znają niektórzy i zgrywają wielkich.. !
zdjecie uzytkownika
Klucha - 2015-06-17 00:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma żadnych bonów ani socjala ani dodatków itp a za urlop jeszcze kase zabiorą .
zdjecie uzytkownika
Monty - 2015-06-17 15:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Klucha - 2015-06-17 00:23:05]:
Czesc. U was czasem nie zmienila sie brygadzistka? Niedawno sie przyjela i mowila ze jest czy bedzie brygadzistka w Gamaplast? Dzieki za info.
zdjecie uzytkownika
efcia - 2015-06-17 20:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@monty twoja informacja może być bardzo kluczowa bo jeśli jest jakaś zmiana brygadzistki to być może jest też i wakat do wzięcia a mi by bardzo się on przydał bo chcę iść do roboty do tej firmy. teraz w obróce skrawaniem i w formach wtryskowych ciężko o robotę a słyszałam że w tej firmie można ją dostać
zdjecie uzytkownika
Monty - 2015-06-18 10:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [efcia - 2015-06-17 20:55:06]:
Wlasnie tego probuje sie dowiedziec czy jest zmiana. To moja kolezanka i mam nadzieje,ze mnie wkreci tam do pracy. Najlepiej na jej zmiane. Dziewczyna naprawde bystra,pracowita. Wiele lat na stanowisku brygadzistki/lidera byla u mnie w firmie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Igor - 2015-06-18 15:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narazie nic nie wiadomo a zdradz chocby imie koleżanki .
zdjecie uzytkownika
Monty - 2015-06-18 18:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Igor - 2015-06-18 15:06:30]:
Niedawno sie przyjela. Taka blondynka opalona .Nie chce za bardzo pisac,by nie urazic kogos. Jakbys mogl dac info,to wielkie dzieki.
zdjecie uzytkownika
Hej - 2015-06-20 17:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Blondynki opalonej nikt nie widział ...bynajmiej jak na razie ...
zdjecie uzytkownika
Monty - 2015-06-20 18:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hej - 2015-06-20 17:14:27]:
Dlugie wlosy,moze spiete w kok,zlota ma troche na sobie,przed 50-tym rokiem zycia,mowila,ze bedzie brygadzistka,na poczatku czerwca przyjeta. Dzieki za info.
zdjecie uzytkownika
yo - 2015-06-20 21:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monty takiej tu nie ma . Jak to twoja znajoma to dzwoń do niej , dowiesz się sam (a).A jak chcesz się przyjąć to leć do kadr , tu ludzie zmieniają się co chwilę.
zdjecie uzytkownika
Konczit - 2015-06-21 23:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to Poraszka ha ha.Raczy.n.ka to durne było ale coś tam kumała a ta to juz ludzkie pojecie przechodzi .Pani kier od pilnowania czystosci bo do niczego sie nie nadaje .Stoi i notuje czy smietniki prosto stoją ha ha .Lepiej niech pomyśli zanim coś powie bo robi z siebie jak dotychczas tylko poświewisko z siebie albo niech dalej sobie notuje bez odzywania sie .
zdjecie uzytkownika
Monty - 2015-06-22 14:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yo - 2015-06-20 21:49:31]:
Znajoma,ale telefonow ode mnie nie chce odbierac,bo podobno u was jest super i chyba nie chce zalatwic mi roboty. U nas miala na jedna zmiane,a teraz na trzy chodzi i jest podobno bardzo zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Monty - 2015-06-22 14:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yo - 2015-06-20 21:49:31]:
Znajoma,ale telefonow ode mnie nie chce odbierac,bo podobno u was jest super i chyba nie chce zalatwic mi roboty. U nas miala na jedna zmiane,a teraz na trzy chodzi i jest podobno bardzo zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2015-06-22 15:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty jej się tak czepiłeś.Jak tu jest tak super to dawaj tu do roboty a jak potrzebujesz tylko informacji żeby komuś obrobić pewną część ciała to zmień forum na jakieś towarzyskie.
zdjecie uzytkownika
Monty - 2015-06-22 20:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odpowiedź na: [Mati - 2015-06-22 15:09:06]:
Dobra juz sie nie bede pytal. Chodzi mnie o to ze obiecala mi robote,bo mowila ze bedzie tam brygadzistka od czerwca,a teraz nie odbiera telefonow. Nie chce obrabiac komus d$%y na forum. Nie jestem taka osoba. Ona nie zachowala sie fair w stosunku do mnie. Znikam z tego forum bo widze jakies obiekcje macie do mnie. Mojej "KOLEZANCE" zycze by spelnila sie w roli brygadzistki. Pozdrowienia od kolezanek z dzialu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamaplast

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gamaplast?
Zadaj pytanie
alert