Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gamaplast

Pracowałeś w firmie Gamaplast i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
elo misiek - 2013-10-07 20:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Pancio a co sie takiego stało ze nie miło bedziesz wspominal wspolprace z gamaplastem cos cie konkretnego nie milego spotkalo od firmy skad takie zdanie?pozdro napisz jak mozesz ...
zdjecie uzytkownika
Pancio - 2013-10-08 09:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do elo misiek- spotkalo m,nie wiele nieprzyjemnosci duzo czerwonych kartek przez kontrolerke , brak organizacji pracy i jakies smieszne konsekwencje za braki pozatym na przerwe zmieniaja cie dopiero po 6 godz a wybrancy kierowniczki chodza na papierosa kiedy chca
zdjecie uzytkownika
k.a.a - 2013-10-10 19:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To w gamaplascie przy umowie o prace podpisuje sie tez jakas odpowiedzialnosc materialna zeby bylo takie zabezpieczenie dla firmy tak?
zdjecie uzytkownika
Quwa - 2013-12-05 09:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) ta firma to jakieś nieporozumienie , (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Stary pracownik - 2013-12-05 09:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Omijajcie szerokim łukiem , pracują tam debile mówię o tych n a niby stanowiskach(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
BU - 2014-02-14 19:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja będę miło wspominać prace w Gamaplaście. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gamaplasciarz - 2014-03-05 20:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robie tam rok i nie narzekam co do szefa fakt jest surowy ale jacy pracownicy dla niego taki on dla pracownikow, wykonujcie swoje obowiazki jak nalezy a nie powinno byc problemow. co do premii to juz od was zalezy jak pracujecie, narzekacie ze malo placa ale na rozmowie wszystkiego sie dowiadujecie, ile zarabiacie i za co pocinaja z premii.
zdjecie uzytkownika
mietekzul - 2014-03-26 17:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tyram tam juz dosc dlugo,i nie zwarzam na bledy w pisowni bo jestem styrany po robocie. srednia plac to 1700zl a nie jak pitoli tu wiekszosc 1600. Co nie znaczy ze za sam system 2000 byc powinno plus za warunki czesto polowe. Firma ma klimat ale zle jest ze familijna tu reka reke myje. i puki co nie jest to miejsce z ktorym mozna wiazac przyszlosc, a juz na pewno jako mrówa. Jest troche mobing i kurvy czesto slychac ale porobic zeby dorobic... sie da pozdro dla brygady "d" pekalowej...
zdjecie uzytkownika
łoś - 2014-05-05 11:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mietekzul - 2014-03-26 17:40:36]:
Taka ortografia to nawet bardzo przypomina brygadzistkę ze zmiany "D".
zdjecie uzytkownika
bubel - 2014-07-20 21:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Strasza tylko naganami i zwolnieniami .Paranoja w takie upały tak tyrać i na taka hale jeden baniak z wodą pod tym względem to przesadzają . Widac ze dawno tu inspekcji pracy już nie było. W taki skwar maszyny w srodku myć? nie do nas to należy a w dodatku zabic się można pełno węży i oleju rozlanego . ( usunięte przez administratora ),skończyło się sra.nie po gałęziach.I dalej problem z ws ani wolnego ani kasy . Ale sporo osób szykuje się już do :woldzwagenika:. Nie wspomninajac o odzieży roboczej jak na mrozy .
zdjecie uzytkownika
bubel - 2014-07-20 21:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przez tyle lat to tyle się nazbierało już na Grache że szef będzie miał sam nieprzyjemności duże że trzyma taką su.c,z i nic z tym nie robi .
zdjecie uzytkownika
Stella - 2014-07-20 21:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje Grazyna nie powinna byc na obecnym stanowisku poniewaz nie umie rozmawiac z ludzmi , krzyczy i duzo wymaga, nie chwali jak cos jest zrobione , tylko poniza pracownikow ,wlasciwie to nie wiemy czy kierownik gamaplastu wszystko wie co sie dzieje, wszystko zrobimy xeby grazyna wrocila na swoje stanowisko, a co do ws trzeba sie prosic
zdjecie uzytkownika
perez - 2014-07-21 00:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bubel - 2014-07-20 21:16:53]:
narzekasz na to , że jest pełno węży i oleju rozlanego, ale to chyba już wina pracowników, bo powinni po sobie sprzątać. Po za tym Gamaplast to nie jest biuro, w którym wszystko zawsze musi być poukładane i czyściutkie - taki już urok pracy na zakładzie. Po za tym nikt na to chyba po za Tobą nie narzeka. Pracownicy są raczej zadowoleni z tego jak radzi sobie zakład. Pracują w uznanej firmie, która zajmuje się budową form wtryskowych oraz wyrobami z tworzyw sztucznych już od 25 lat o czują, że to firma z tradycją, więc i praca jest dość stabilna. To pomaga pracownikom. Po za tym jak się nie podoba praca na zakładzie to trzeba było iść gdzieś do biura, bo i taka możliwość przecież tu istnieje. Miałbyś czyściej...
zdjecie uzytkownika
sza po ba - 2014-07-21 17:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bubel - 2014-07-20 21:39:02]:
perez puknij sie w łeb pojęcia nie masz o czym piszesz nawet to dlaczego olej wylany.i tu poznać laika.Maszyny sie psują w takie upały idioto bo nie ma klimatyzaji.Uznana firma hahahaha a to sie uśmiałam
zdjecie uzytkownika
bubel - 2014-07-23 13:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sza po ba - 2014-07-21 17:02:15]:
No teraz to Perez przesadziłeś a co ma rozlany olej do pracownika na produkcji ? Z wypraski komuś się wylewa czy z pomiędzy nóg komuś tak cieknie?Zakład zakładem wiadomo że się brudzi ale chyba w innym nie byłeś i nie widziałeś jak tam wygląda praca.Przejedz się do Olsy czy do Amiki to Ci gały opadną jak tam czysto ze z podłogi można jeść i też są wtryskarki ale tam ani kropelki oleju nie zobaczysz a węże są pochowane. To widocznie można tylko trzeba chcieć. Te maszyny maja jakieś przeglądy techniczne? I takie głupie gadanie nie podoba się to do widzenia ...bezsens . Choć trzeba przyznać że zakład zaplecze ma dobre ,dużo możliwości ale nie umie zbytnio z niego korzystać ,brak odpowiedzialnych ludzi na stanowiskach ,każdy robi sobie co chce nie wiadomo kto tutaj za co odpowiada i to każdy wie że tak jest.I to jest zdanie większej ilości ludzi a nie tylko moje .Pan Michał to o wielu sprawach nawet nie ma pojęcia co tu się dzieje i jak go w h...robią.Poza tyk kasa zawsze jest na czas. Pozdro
zdjecie uzytkownika
bubel - 2014-07-23 14:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po prostu chodzi o podstawowe sprawy nikt się nie czepia ....te oleje rozlane nie ma co czekać aż ktoś sobie zrobi krzywde może tak by baniak z wodą na końcu też postawić i o wykorzystywanie ws co się pracownikom należy niezależnie czy dużo pracy czy urlopy . No i to co najważniejsze zrobić małą selekcje co do pracowników na produkcji i o zgrozo nie dawać takim umów .Czepiają się starych a tych z żółtymi papierami bronią...Przez takich są same dymy chodzą do pracy jak chcą i wiecznie w h...lecą . Przykładem choćby jest nie przyjście do pracy bo w czasie jazdy komuś kierownica odlatuje a następnym razem koło ....ja pier.....to już jakaś paranoja ...i może jakaś letnia odzież robocza? Jak ktoś nie wie jaka to niech się przejdzie choćby do innego zakładu pracy ...
zdjecie uzytkownika
Acima - 2014-08-08 06:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)to jedna z najbardziej zakłamanych osob w tym zakładzie.
Kilka razy byłam świadkiem jej kłamstw i próby wrobienia kogos. Mysli tylko o sobie. Jej krzyk słychać z konca hali co rozprasza wszystkich wprowadza napiecie i nerwowa atmosfere wsrod pracownikow. Wziela by sie do pracy a nie chodzila i patrzyla kogo by tu "podkablować".
zdjecie uzytkownika
Pieta - 2014-08-21 13:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedługo to do gamaplastu przyjedzie autobus z walczaka bo nikt już nie będzie chciał pracować w tym jublu przecież to co sie dzieje w ostatnich czasach w tej pseudo rozwojowej firmie co pewnie każdy z nas słyszał od kadrowej przy przyjmowaniu sie to jedno wielkie nieporozumienie ta firma nie wytrzyma na rynku więcej niż pare lat jak tak dalej ludzi będą traktować
zdjecie uzytkownika
lechu - 2014-09-05 13:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gamaplasy to wielki balagan- pracownicy tz biurowi bez kompetencji ostatnio uslyszalem ze cytat..." za pol roku firma upadnie .." slowa pani asystentki kierownika produkcji ktora byla dobra jako brygadzistka lecz asystentem raczej nie . Ustawiacz ktory uwaza sie za kierownika wprowadza krzykiem i przeklenstwami atmosfere bardzo nerwowa bylem swiadkim kiedy dzwonil do szefa i klamal jak z nut - a konsekwencje ponosi pracownik - pracuje tu juz kilka lat bo mam kredyt i tylko umowa mnie tu trzyma znam starszych wlascicieli i wiem ze bylo inaczej , lepiej wiem ze do odejscia z firmy szykuje sie juz jedna z kontrolerek ktora ma tez duzy staz . A inie ma sie co dziwic - wspolczuje kontroli bo jak cos idzie nie tak to za wszystko te dziewczyny odpowiadaja - no i jedna na brygade horror - mam nadzieje ze szef choc czasem tu zaglada bo ten czlowiek polowy zeczy nie wie co sie na szczeblu podstawowym dzieje
zdjecie uzytkownika
kwiat dzyndzla - 2014-09-07 18:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lechu - 2014-09-05 13:52:38]:
powiedział co wiedział :)jest ok ciulowa kasa same zryte berety . Polecam pozytyw ok :)
zdjecie uzytkownika
Zumbaumba - 2014-09-18 15:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gama he he - szmaty na tampo kradną szybki - szefie może jakaś kamerka -i zobaczymy jak ktoś pracuje,
zdjecie uzytkownika
Zumbaumba - 2014-09-18 15:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A poza tym to bardzo dziwna sprawa że zwykły ustawiacz maszyn obserwuje tak samo zwykłych pracowników z antresoli i chyba wiemy o kogo chodzi he he - może potrzeba znów placka na twarz to może się obudzi - w gama się zapirdala
zdjecie uzytkownika
do zumby - 2014-09-19 12:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu kradną szybki?po co?Który ustawiacz? Basia?
zdjecie uzytkownika
Zumbaumba - 2014-09-21 16:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to czemu kradną? Przecież lepiej i łatwiej komuś zabrać. Niż stać i męczyć się z maszyną i tak jak właśnie co niektóre robią ponad normę. A później okazuje się ze osoby które wykonują pracę dobrze to i tak mają reklamacje bo szybki są podmieniane. Więc Basia Czy Kasia to nie jaja, niech szef coś z tym zrobi! ! ! Jaki ustawiaczy ? ! Ten co szefa kłamie jak z nut i krzyczy i wyzywa ludzi jak. Lump - z pod pawilonu - !!
zdjecie uzytkownika
polo - 2014-09-21 19:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsza to jest kierowniczka z brygady A jej to nikt i nic nie pobije
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamaplast
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x