Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gamaplast

Pracowałeś w firmie Gamaplast i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-11-04 06:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadnych szkoleń, niskie płace, niezorganizowanie, brak socjalu, osoby rządzące pozostawiam bez komantarza zwłaszcza( usunięte przez administratora ) , brak kontaktu szefostwa z pracownikami ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
Dodi - 2014-11-05 18:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowała- nie polecam. Brak współpracy między produkcją, jakością oraz działem handlowym, który de facto uważa się za lepszy i ważniejszy. Kierowniczki wypierają się swoich błędów (oczywiście obarczając tym samym pracownika)- nie tylko produkcja. Brak socjalu, biedna pensja, mobbing, toalety jak na dworcu itp. Pozdrawiam pracowników biurowych (usunięte przez administratora)którzy ( usunięte przez administratora ) 9h bo właściciel wymyślił godzinną przerwę lunchową z której nie powinieneś korzystać bo jak wychodzisz to wszyscy są oburzeni. Podsumowując GAMAPLAST to jedyna firma do której nie wróciłabym nawet za dużą kasę.
zdjecie uzytkownika
bibi - 2014-11-06 19:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa marna ,coraz mniej płacą a wszystko idzie w górę bo kogo obchodzą jakieś tam straty czy reklamacje ( każdego zakładu to dotyczy ale nikt nikomu nie ( usunięte przez administratora ) za to pieniążków ).Zero socjalnego ,dosłownie nic nie ma w tym zakładzie . Co niektórzy ludzie pracują tu prawie po 10 lat i co ? nic z tego nie mają(usunięte przez administratora),zero poszanowania dla nich . Pracować gdzieś trzeba ale wstyd się przyznawać że pracuje się w Gamaplast .
zdjecie uzytkownika
bibi - 2014-11-06 19:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to paranoja ..razy 3 ...pozdro
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-17 14:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Były kierowniczek z gama został zdegradowany w olsie na technologa . Bardziej interesowały do baby niż robota
zdjecie uzytkownika
babol - 2014-12-24 11:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha to normalka do przewidzenia było :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-18 18:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak poszanowania dla pracownika, stąd braki w zatrudnieniach, dobrzy pracownicy odchodzą, atmosfera do niczego, asystentka kierownika to osoba o niskiej kulturze osobistej wszystko załatwia krzykiem i nerwami a jej ortografia pozostawia wiele do życzenia brak słów że ktoś taki prezentuje takie stanowisko tym bardziej że było wiele skarg na jej osobę. Ogólnie w firmie brak zgrania pomiędzy różnymi działami. Warunki sanitarne na montażu okropne (ślizga podłoga, można nieźle orła wywinąć, "stołówka" to jakiś żart już nie wspomnę o toalecie .....
zdjecie uzytkownika
galot - 2015-01-23 01:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GAMA TO DNO NIEUDACZNIKI ŻYCIOWE JUZ TAM SAME CHYBA ZOSTAŁY .NIC W TYM ZAKŁADZIE NIE MA KASA MARKOTNA ,ZERO SOCJALU ,STAŻU, ZA WS KASE ZABIERAJĄ. NAWET JAK LUDZIE JEŻDZĄ W DELEGACJE TO ZA DARMOCHCE I BEZ WYZYWIENIA .WSTYDU ŻADNEGO NIE MAJĄ .NA DODATEK BRAK NARZĘDZI I MAŁO TEGO ZMUSZAJĄ LUDZI ŻEBY KUPYWALI SA SWOJE .NIE MÓWIĄC JUŻ JAKI SYF JEST W PAPIERACH W KADRACH .TRZEBA ZAPROSIĆ INSPEKSCJE PRACY CHOĆBY Z TEGO POWODU ŻE NIE DOSTAJE SIE ODPOWIEDNICH KWITKÓW Z WYPŁATY ITP ITD . A CO DO WYNOSZENIA Z ZAKŁADU PRZERÓŻNYCH RZECZY TO CO Z TEGO ? FIRMA NAS Z WIĘKSZYCH PIENIĘDZY OKRADA .
zdjecie uzytkownika
perez - 2015-01-24 00:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sanki>? mała strata a co do wyjazdów to dziewczyny podobno z głodu sobie rowy wylizywały .mmmmmmm chciałbym to zobaczyć .Co jak co ale niektóre to bym wyru,c,hał albo pałke dal do possania
zdjecie uzytkownika
byku - 2015-01-24 12:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tu od lat, raz jest dobrze, raz zle, jak wszedzie. Ja odcinki dostaje wiec nie wiem o co komu chodzi, narzedzi malo fakt, lub takie zenie da sie pracowac,kierowniczki do niczego, same daja zly przyklad, albo sie dra na wszystkich, same upomnienia i nagany bez zadnego wytlumaczenia, zadfnej rozmowy.o ws niewspomne. ale nikt nikogo nie zmusza do kupowania swoich narzedzi, troche sie opanujcie. pisze jak jest. z prysznicy nie da sie korzystac, fakt, po hali chodza co niektorzy i nie maja zielonego pojecia o produkcji a mieszaja sie jak malo kto. chocby pewna j.j o malym rozumku, przyczepila sie ze kartony opieraja sie o maszyne, a gdie mam je polozyc? dopiero je zloze, kiedys uczepila sie ze nie sprzatnalem przekladek ktore mi spadly, wiec grzecznie tlumacze, ze mam 4 maszyny i sprzatne jak skoncze prace, bo w trakcie nie dam rady, a ona swoje.. glupi babsztyl, a pomocy i wsparcia niema. nie ma zkim porozmawiac, do szefa nie wolno, kierowniczki maja nas gleboko, asystentki udaja ze pracuja nic ich nie obchodzimy. taka prawda. kasa srednia, ale za to z robim moglo byc lepie. za byle pomylke po kasie.. za ws placa wiec nie piszcie bzdur. ale ich nie mozna wykorzystac. ja wole kase wiec sie nie pluje. ogolnie nie jest tak zle jak piszecie. na nockach i w wekendy luzik, nikt nie widzi co robimy, ja chodze na fajke kilka razy i co, nic. tylko tu nie ma jakosci, idzie sie na ilosc. nie da sie przy kilku maszynach izrobic wszystkiego dobrze, no i kontrola jakosci swiete krowy. dzis mowia ze jest ok, a jutro mam odstawione wszystkie wyroby bo inna kontrolerka tak powiexiala to kpina. i tyle
zdjecie uzytkownika
gruby - 2015-01-24 13:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BYKU MA RACJE. WSZYSTKO TO PRAWDA. NA PENSJE NIE NARZEKAM BO JAK PELNY M-C TO MAM 1900 ZL, WIEC NIE MALO. GORZEJ JAK MAMREKLACJE I CZASEM NIE Z MOJEJ WINY. BO TAK JAK NAPISAL BYKU KJ DO WYMIANY. KAZDA MOWI CO INNEGO. ZWROCIC SIE NIE MA DO KOGO. NO JESZCZE Z KADROWA MOZNA POGADAC, CHOCIAZ I ONA OSTATNIO ODSYLA NAS DO KIEROWNICZEK, A ONE MAJA NAS W DUPIE.ALE SPOKO BABKA. KS TEZ SPOKO ALE NIEWIELE ROBI DLA NAS. OGOLNIE ATMOSFERA NERWOWA, NIEWIADOMO CO NIEKTORZY Z BIUR ROBIA BO WTRACAJA SWOJE TRZE GROSZE A JAK CHCESZ POGADAC TO NIE MA ZKIM. TAKA PRAWDA. SYSTEM PRACY CIEZKI, TERAZ OK ALE LATEM LIPA. ALE POLECILBYM TEN ZAKLAD DLA KOGOS KTO NIE MA PRACY A CHCE STALA. BO ZWALNIAJA ZADKO.
zdjecie uzytkownika
Konstantyna - 2015-01-25 00:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzi nie zwalniają a z tego choćby powodu że do tego zakładu nikt zbytnio nie chce już przychodzić a jak już przyjdą to po dniu uciekają ,ciekawe dlaczego ? !!!!!!!!!!! A jak już zostają to o zgrozo z żółtymi papierami na głowę . A co do zarobków ludzie w tym systemie pracy to powinno się zarobić 2 koła na spokojnie . Tak nisko się cenicie ? Dostajecie po 1700 zł i gębę za cieszacie ? Ocknijcie się trochę . Z roku na rok coraz mniej już tu się wyciąga, zabierają za byle co kasę wystarczy że zbliża się koniec miesiąca i zaczynają się jazdy na całego aby upierdolić tylko . Jakaś paranoja . A jeżeli chodzi o kwitki z wypłaty to chyba nie macie zielonego pojęcia jak one powinny wyglądać .
zdjecie uzytkownika
Konstantyna - 2015-01-25 00:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I widać że jesteście mało inteligentni bo nie wiem czy wiecie że dobre narzędzie to PODSTAWA PRACY !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Konstantyna - 2015-01-25 00:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja kradnę co tydzień papier szary do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tyle mojego że sobie dorobie do pensji i palety drewniane wynoszę bo dobrze się w piecu rozpalają buuuuuuuuuuuuuuuhahahahah czuby
zdjecie uzytkownika
gryzon - 2015-01-25 00:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a sanki to ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak śniegu ni ma
zdjecie uzytkownika
gryzon - 2015-01-25 00:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za ws nie płacą . te osoby które maja przepracowane 10 lat i tak 2 nie maja tak jak i te z mniejszym stażem nie wyciagaja 1900. i tak caly rok zleci i przeciętny zarobek z całego roku wyjdzie 1850 jak nie mniej
zdjecie uzytkownika
Denek - 2015-01-25 15:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje traktuja ludzi jak smieci, daja ostrze owinienty lentem i pracuj cigle sa czerwone kartki reklamacje i ucinaja wyplaty , pracuje 2 lata i ciagle mam 1600zl czy mam reklamacje czy jej nie mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie samowity w brygadzieA to jedna osoba ma 5 maszyn a 2 osoby sprzataja super maja kierownicze
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2015-01-25 15:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem miesiac bylem w brygadzie c porazka dostalem maszyne zachwile dostalem co innego znowu , musialem leciec bo wlaczyli inna maszyne, pomiatanie ludzmi nie samowite jestem mlodym czlowiekiem to przymykalem oko, ale jakbym byl starszy zostawilbym to i poszedl do domu, ciagle niczego nie bylo wszystko mielismy sami zalatwic
zdjecie uzytkownika
trynkiewicz - 2015-01-25 16:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciętna z całego roku wychodzi 1750 liczyć nie umiecie ?
zdjecie uzytkownika
trykiewicz - 2015-01-25 16:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem tu w sumie nowy a kim jest ten karzeł z ta broda ? Rumcajs z bajki kto to ?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-01-25 18:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To hała bała zajmuje się pilnowaniem czystości w damskich toaletach ze wzgledu na częste zapychanie tamponami damskimi . wstydzcie się dziewczyny
zdjecie uzytkownika
Benek - 2015-01-25 19:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to kto? Ktos i nikt czlowiek ktory nie osiagnal nic znieba mu wszystko spadlo a teraz kierownika udaje zero szacunku do ludzi, traktuje ich jak smieci, nawet dziendobry nie potrafi powiedziec, pracowalem kilka dni jak zaczal na hali wariowac to nastepnego dnia juz nie przyszedlem
zdjecie uzytkownika
perez - 2015-01-25 19:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero kultury nie potrafi w oczy spojrzeć nawet jak się z nim rozmawia to gapi się w telefon albo w druga stronę . i niech się trochę po hamuje z tym kopa niem na hali bo kiedyś sam od kogoś kopa dostanie . przyslowiowy burak
zdjecie uzytkownika
Boro - 2015-01-25 19:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chetnie poszedlbym do samego michala bo tak naprawde nie wie co sie dzieje , teraz bd audyt w gamaplascie to napewno beda noze , metkownice , cykle zwiekszone nawet moze byc czajnik bezprzewodowy na pokaz ze wtym zakladzie jest oki, a tak naprawde to jest syf, a wymagaja od nas cudow,
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-25 19:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli się nie zmieni to będzie trzeba interweniować dziewczyny myjcie się a majtki nie SA drogie bo to juz przechodzi ludzkie pojęcie jaki smród . chodzi min o dwie dziewczyny ze zmiany A .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamaplast
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gamaplast?
Zadaj pytanie
x