Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gamaplast

Pracowałeś w firmie Gamaplast i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
plastyka - 2015-09-10 12:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z Waszych komentarzy niestety nie wynika nic, co dawałoby obraz jak wygląda praca w tej firmie. w związku z tym proszę o informacje czy aktualnie szukają nowych pracowników, jakiego doświadczenia wymagają, jakie są warunki pracy, umowa, poziom wynagrodzenia i ogólna atmosfera między pracownikami. proszę o informacje.
zdjecie uzytkownika
Hellmansz - 2015-09-10 13:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [plastyka - 2015-09-10 12:45:39]:
Firma powinna nosić dumnie nazwę DNO Sp.ZOO Nie polecam tej firmy bałagan i tyle szefostwo ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co sie dzieje z firmą pracownicy jedni wporządku drudzy są uzależnieni od pod...dalania ogólnie w skali 1 do 10 daje -500 utną z wypłaty sam nie wiesz za co atmosfera może by była spoko gdyby nie pani która za wszelką cenę usiłuje być złem wcielonym i wszystkich chce ustawiać po kątach a pracuje zaledwie 4 czy 5 miesięcy

Jak masz opcje na prace inną to szukaj gdzie indziej bo to jest totalne DNO nie firma sam pracowałem ale ucikłem :D
zdjecie uzytkownika
Konczit - 2015-09-10 15:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki w systemie 4brygadowym od 1650 do 1750 .( czasami wychodzi ze w miesiacu robisz kazdy weekend) Na wiecej nie licz .Tyle samo dostają jak i nowe osoby jak i ze stażem dłuższym .Zawsze cos bo reklamacja bo mało pracy bo straty bo burza rozje....ła dach itp itd.Atmosfera tragiczna czasami zapiep.rz niesamowity .Do tego robisz jako firma sprzatajaca i musisz szorowac brudne od oleju maszyny itp.Najgorsza firma na terenie Gorzowa .Ale to kazdy juz wie w koncu to tylko Gamaplast .Wieksza polowa nawet sie nie przyznaje ze robi w tym syfie az wstyd sie przyznawac .Echhh pozdro
zdjecie uzytkownika
Konczit - 2015-09-10 15:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Acha a co do wyksztalcenia to mozesz byc po przedszkolu .A podanko mozesz zawsze zlozyc.
zdjecie uzytkownika
Konczit - 2015-09-10 16:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A umowe to spoko ze dostaniesz .Tu kazdemu daja ze wzgledu na to ze tu nikt nie chce robic .Chociaz tym nadrabiaja .
zdjecie uzytkownika
domin - 2015-09-12 14:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Hellmansz - 2015-09-10 13:31:38]:
Z jakiej ona firmy przyszla? Ta ruda?
zdjecie uzytkownika
grochu - 2015-09-17 12:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [domin - 2015-09-12 14:03:50]:
Z firmy "rodzinka.pl" więc bedzie dostawać ciepłe posadki i nikt nic jej nie zrobi...
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2015-09-30 23:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po półtora roku czytania Waszych komentarzy nadszedł moment, w którym ja także postanowiłem pozostawić swoją opinię. Pracując półtora roku w administracji na stanowisku specjalisty ds. handlowych miałem okazję poznać firmę z trochę innej strony, niż większość tu dotychczas komentujących. Praca w tej firmie - jak w każdej innej wiąże się zarówno z zaletami, jak też niedogodnościami patrząc od strony osoby zatrudnionej. Ciężko jednoznacznie określić, których jest więcej.
Firma ma ogromny potencjał biorąc pod uwagę bogaty i nowoczesny park maszynowy, a także lata doświadczeń. Większość pracowników biurowych to osoby w pełni kompetentne do zajmowanych stanowisk, choć znajdą się wyjątki.
Poziomy wynagrodzeń należą do przedziału średnich wynagrodzeń w Gorzowie - co oznacza, że nie są specjalnie zaniżane. Rzecz wygląda trochę inaczej na produkcji - jednakże sami piszecie (cytując z grubsza): "mało zarabiam, więc pier^$le i robię buble...". No to jeżeli z premedytacją narażacie firmę na straty (tak, wyobraźcie sobie, że odebranie towaru od klienta, jego recykling i wytworzenie ponowne artykułu to dodatkowy koszt! Ameryka, co nie?) to nie dziwcie się, że firma nie będzie Was za to wynagradzać. To tak jakbyście dostali wpier%*& i jeszcze za to mięli podziękować. Brak logiki jakiejkolwiek.
Na minus mogę zaliczyć wydłużony czas pracy administracji, w którego skład wchodzi godzinna przerwa - na wzór zachodnich standardów, np. brytyjskich.
Podsumowując: warto podjąć pracę dla Gamaplastu i nabrać doświadczenia, a także zdobyć wiedzę (administracja). Nt. stanowisk niższego szczebla nie wypowiem się, wszak nigdy nie pracowałem na produkcji i ze względu na brak porównania mogę być mało obiektywny.
P.S. [trochę prywaty] Trzymaj się tam Banaś i pamiętaj: tylko spokój może Cię uratować ;)
"Co to będzie jak Jaruś wróci z urlopu... pewnie sobie pomyśli, że my myślimy, że on tak myśli... i wtedy to już będzie koniec. Albo nie, bo może on sobie pomyśli, że my tak wcale nie myślimy...".
zdjecie uzytkownika
Gustlik - 2015-10-01 09:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sebastian,to sponsorowany tekst?:)))
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2015-10-01 11:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widzę powodów, dla których miałbym pisać nieprawdę - szczególnie w sytuacji, w której zostałem zwolniony. Poza tym nie dam się wciągnąć w słowne przepychanki. Mam nowe zajęcie, a epizod w firmie Gamaplast uważam za zamknięty. Ahoj!
zdjecie uzytkownika
y6t5r4e3 - 2015-10-10 16:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Gamaplast wydaje mi się firmą solidną, produkowane formy wtryskowe oraz wyroby z tworzyw sztucznych znajdują zastosowanie w bardzo wielu gałęziach przemysłu, współpracują z licznymi europejskimi kontrahentami, którym oferują wysokiej jakości produkty i dostarczają je między innymi dla branży biurowej, reklamowej, elektrotechnicznej, oświetleniowej, medycznej, ogrodniczej, motoryzacyjnej.
zdjecie uzytkownika
Ghfty - 2015-10-11 15:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jasne wysoka jakość z przemiału !!!!! Najgorsze zakłady min. Gama produkują z szmelcu . A z tego co wiemy tego robić nie wolno !! Ciekawe czy wiedzą o istnieniu MŁYNKOWNI .Nie wolno tego robić za to można ponieść konsekwencje .
zdjecie uzytkownika
Samanta - 2015-10-25 13:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile na starcie moze zarobic kobieta na trzy zmiany? 3 tysiace?
zdjecie uzytkownika
hejters_gonna_hejt - 2015-10-25 14:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1700, góra 1800...
zdjecie uzytkownika
Samanta - 2015-10-25 18:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hejters_gonna_hejt - 2015-10-25 14:23:10]:
Dzieki za info:)
zdjecie uzytkownika
endriu - 2015-11-15 22:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za informację ile można tam zarobić, wydaje mi się, że to całkiem niezła pensja, chociaż wiadomo, że każdy ma różne wymagania finansowe ale uważam, że to naprawdę jak na branżę spoko wypłata, poza tym wiem, że dostarczają je oni na czas a to się ceni w dzisiejszych czasach, pozdrawiam, endriu
zdjecie uzytkownika
grochu - 2015-11-15 22:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jak nie masz ambicji to napewno jest spoko.
na przezycie od 1 do 1 pod kloszem mamusi na pewno styknie.
patola.
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2015-11-27 22:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem w firmie gamaplast i muszę napisać tylko jedno:
-mobing ze strony biurokratów
-maszyny wtryskowe i formy jak żywcem wyciągnięte z 19 wieku
-na hali smród plastilu,że aż głowa boli
-praca po 12 godzin z jedną przerwą 15 minut
-mechanicy ubrudzeni po pachy w smarach,a robiłem jako mechanik
-brak pryszniców,brak palarni,brak normalnej stołówki śniadaniowej
jednym słowem PORAŻKA ! ! ! ! !
zdjecie uzytkownika
szoiai - 2015-12-09 18:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to działą b branży tworzyw sztucznych, jest jedyn z największych dostawców i można coś zarobić u nich, teraz przed świetami potrzebują ludzi widze.
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2015-12-11 11:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikogo nie potrzebuja przed świętami !!!"
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-12-19 23:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie były gdzieś oferty od nich, choć wydaje mi się, że większość firm przed świętami jest na tyle zajęta podsumowaniem roku, że nowych ludzi nie mają czasu szukać.
zdjecie uzytkownika
bożenkazklanu - 2015-12-20 08:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To już lepszych firm w Gorzowie nie ma, do których można by pójść do pracy?
zdjecie uzytkownika
Boczek - 2015-12-30 18:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są ale 3ba szukać.
Daj cv jak nie to idz do pośrednika i powiedz że chcesz się dostać do Gm.
=D tyle że 3 zmiany są jednak męczące ;/
zdjecie uzytkownika
damian - 2016-01-03 23:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może i jest w Gorzowie wiele firm, ale jak ktoś sobie obrał Gamaplast za cel, to po co ma szukać. Warto wysłać tutaj CV i się przekonać, choć wydaje mi się, że oni nikogo nie szukają.
zdjecie uzytkownika
Bzyczek - 2016-01-08 22:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ujebaliwszy mnie na wypłatum pare dziengów
zdjecie uzytkownika
ksek - 2016-01-10 01:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej chwili rzeczywiście nie widziałem @damian żadnych ofert pracy, ale to początek roku i wydaje mi się, że za miesiąc czy też dwa coś się pojawi nowego.
zdjecie uzytkownika
Niewolnik z gama - 2016-01-11 13:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech Bóg im to wybaczy ,synu nie martw się tymi drobnymi idz synu pod kościół na żebry .
zdjecie uzytkownika
bylemrobilemspie.dolilem - 2016-01-11 17:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, nie, nie nie idzcie tam chyba ze tagiczna ostatecznosc, mobing prowadzony przez grupe tam nadzorujacych i ich puckow, cos ci nie gra? Bedziesz mial gorzej, praca nie na akord ale czesto maszyny sa szybsze od akordu, jak widze ze ktos tu wypisuje bzdety typu" praca ciezka ale ujdzie " to raczej pucek... lub ktos komu wstyd ze tam robi ale nie ma wyjscia bo atmosfera ktora tam panoje juz go obila... wierzcie mi kolchozy typu tpv faurecia to przy tym ludzka praca
zdjecie uzytkownika
polak_katolik - 2016-01-12 22:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coraz wiecej osob ucieka z gama... niedlugo panstwo "piekni i bogaci" przypomna sobie co to znaczy miec szacunek do drugiego czlowieka, bo to my (pracownicy) tworzymy te firme.
zdjecie uzytkownika
pracowita - 2016-01-13 10:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram poprzednika ( to wy pracownicy tworzycie tę firmę)kadra i szefostwo nie mają pojęcia jak zażądzać ludzmi aby firma była renomowaną- ja obecnie nie pracuję ale nawet przez myśl mi nie przyszło aby wrócić do gamaplastu Pozarawiam wytrwałych pracujących i życzę Wam aby się choć troszeczkę poprawiło w firmie.
zdjecie uzytkownika
polak_katolik - 2016-01-15 22:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic sie nie poprawi w gamie, bo wlasciciele lataja po orbicie saturna. dawno odlecieli do innej czasoprzestrzeni.

ale ch&j - rajcuje mnie nadąsana mina panny K.J. ;] fajnie widzieć po twarzy, że mimo milionów nie jest sie szczęśliwym w życiu.
zdjecie uzytkownika
szej - 2016-01-16 02:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracowita nie zgodzę się z Tobą, firma jest dobrze zarządzana, o czym mogą świadczyć ich wyniki, jest bowiem ich stać na to żeby każdy pracownik dostał umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
hejters_gonna_hejt - 2016-01-16 09:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a znasz te wyniki czy tylko wydaje ci sie?
w duzych firmach wszyscy maja umowy, bo w razie co to inspekcja daje duze kary. a takie firmy sa czesciej kontrolowane niz zaklad wujka ryska zatrudniajacy 3 osoby
zdjecie uzytkownika
heniek - 2016-01-19 20:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
być może umowy są dawane tylko i wyłącznie z tego powodu, ale to właśnie stawia Gamaplast w dużo lepszym świetle niż konkurencję. Według mnie umowa wiele załatwia.
zdjecie uzytkownika
pracowita - 2016-01-19 22:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do heniek.Jaką konkurencję masz na myśli gdzie nie dają umów. I mam pytanie skoro firma na tyle jest ok to dlaczego jest mało " starych pracowników' mam na myśli stażowe.Myślę że coś jest nie tak. Dają umowy a ludzie nie zagrzewają długo miejsca w zakładzie. I nie uwierzę w słówka typu -ludziom nie chce się pracować- Owszem są tacy ale nikt mi nie powie że gamaplast poprostu ma pecha.
zdjecie uzytkownika
babol - 2016-01-20 15:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tymi umowami tylko nadrabiają bo nie oszukujmy sie czy ktoś pracuje rok czy osiem czy więcej pieniążki ma takie same .Zero socjala ,stażowego itp po prostu nic tu nie ma .To na dłuższą mete nikt tu nie będzie siedział bo po co ????Co z tego się ma ???? Każdy ma w d.. robi bo robi .Tylko wiedzą jak uciąć kase .Taki system i grosze jeszcze łache robią ze ws mają dać .A Gracha chyba wprowadza sobie sama nowy kodeks pracy niech uważa bo u szefa wyląduje ...
zdjecie uzytkownika
Pająk - 2016-01-21 13:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca jak praca tragedii nie ma, ale lekko nie jest. Atmosfera do bani, Zamiast tlumaczyc krzyczą- kierownictwo! Zero organizacji, Wieczny bałagan na Hali. Ustawiacze myslą ze są najważniejsi w firmie,lenie smierdzące! Zero współpracy z ludzmi, każdy patrzy tylko na siebie. Kierownictwo wszystkie uwagi ma w d...... Czekają tylko na Weekend! Małe zarobki. Kobiety zatrudniane do ustawiania maszyn- kpina. Jezeli macie inne mozliwosci, szukajcie innej pracy.
zdjecie uzytkownika
Zed - 2016-02-02 10:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lekko nie jest, potwierdzam słowa @Pająk ale też nie jest najgorsza na świecie, miewałem gorsze, np. na taksówce kiedyś, tutaj jest w miarę okej, wystarczy nie być zbyt głupim.
zdjecie uzytkownika
zocha - 2016-02-08 16:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Najlepsze są pseudo kierowniczki a szczególnie blond tłok przyjęty po znajomości nie znająca się na niczym prócz solarium i farbowaniem włosów żeby poprawić nie udaną facjatę
zdjecie uzytkownika
Emi - 2016-02-11 10:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [zocha - 2016-02-08 16:14:50]:
Zostaw Babcie Barbi w spokoju. Niech sie spelnia;)
zdjecie uzytkownika
Gamaplastowiec - 2016-02-14 18:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stykając się z firmą, która jest na rynku paręnaście lat człowiek by się spodziewał że jakieś standardy będą już wypracowane, ale niestety nie w Gamaplast.
Począwszy od atmosfery i płac w firmie przez, które 99% pracowników produkcji kompletnie nie obchodzi co się z firmą stanie - nawet jakby w ciągu miesiąca upadła to i tak niewielka strata bo podobną prace znajdą gdzie indziej.
Poprzez ustawiaczy z "łapanki" którzy myślą że jak mają parę złoty większą wypłatę od szaraczka z produkcji to są najmądrzejsi - większość z was nie ma nawet wyższego wykształcenia, nie wspominając o politechnice gdzie byście się fachu nauczyli. Ktoś was tu w firmie nauczył i tak jak żaden z was pępek świata tak i każdy może was zastąpić. Nie zapominając o ich pseudo "kierowniku" któremu nawet psa nie powinno się pod opiekę zostawić, a tym bardziej dać ludzi do zarządzania w sytuacji kiedy zdolności interpersonalne można porównać do dziecka z ADHD wydzierającego się w piaskownicy.
Kończąc na kadrze zarządzającej i szefostwie. Szczerze, to ciężko cokolwiek na ich temat powiedzieć. Ciężko, ponieważ patrząc jak ta firma jest zarządzana trudno sobie wyobrazić że robią to osoby z chociaż odrobiną odpowiedzialności i troski o swój biznes. Światowy koncern zarządzany z innego zakątka świata to to nie jest, a mimo to szefostwa na hali to prawie w życiu nie widziałem. Może jakby zeszli na halę to by zauważyli że ludzie mając po 4-5 maszyn jeszcze muszą sobie po palety biegać, szukać kartonów które są bóg wie gdzie, sprzątać na hali i kontrolowanie jakości produktu schodzi na ostatnie miejsce (właśnie przez to jest masa reklamacji). Może by zobaczyli że ustawiacze z "łapanki" marnują do 20% surowca przeznaczonego na wyprodukowanie na ślamazarne ustawianie maszyny i przez to braki - rozumiem że duża część się jeszcze uczy, ale tu wraca kwestia "kierownika" ustawiaczy i warunków pracy. Nawet jeśli się już czegoś nauczą, to i tak ze zdobytą wiedzą po roku, półtora odchodzą do lepszej firmy. I tym sposobem muszą z "łapanki" znaleźć kogoś innego, który ucząc się marnuje surowiec, a z tego co mi się wydaje to za darmo go Gamaplast nie dostaje żeby lekką ręką marnować.

Tak czy inaczej, tą firmę stworzył człowiek, który interesował się tym co się dzieje na hali. Lwią część swoich pracowników znał nawet z imienia.
I jeśli dzieci tego człowieka nie zrozumieją że rzeczywistość jest na hali a nie w bzdurnych co miesięcznych raportach, i że za efektywność firmy świadczą pracujący w niej ludzi, a jeśli są niezadowoleni to efektywność nigdy nie będzie taka jaka powinna być, to za parę/paręnaście lat staną w sytuacji gdzie inne firmy wypchną ich z rynku. Z tego co zauważyłem, po którejś już z kolei wizycie "potencjalnego klienta" już firma ma problemy ze znalezieniem nowych klientów. Klienci przychodzą, patrzą, i decydują się produkować gdzie indziej a nie w firmie gdzie warunki są jak z "trzeciego świata".
zdjecie uzytkownika
ex_Gamaplastowiec - 2016-02-15 15:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gamaplastowiec - 2016-02-14 18:25:15]:
Małe sprostowanie Gamaplastowiec - mianowicie w tej firmie nie ma kadry zarządzającej sensu stricto. Większość kluczowych decyzji jest podejmowana przez właścicieli, a żaden z pracowników biurowych nie ma autonomii w podejmowaniu kluczowych decyzji.
zdjecie uzytkownika
Bzyczek - 2016-02-20 12:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pająk jaki masz problem z tym że na ustawieniu siedzi kobieta =) może boli cie to że ty tam nie robisz na ustawiaczach, ma takie samo prawo do tej pracy jak ty.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-02-25 23:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia wszyszcy uciekaja z tego syfu a ilu ludzi jeszcze odejdzie .A na C to juz jakas masakra ,ta babe powinli na stosie juz dawno spalic ,do sądu z tą starą kur..Szefostwo za to odpowiada i tez powinli za to poniesc kare ze trzymaja jeszcze ta stara sz,ma.te
zdjecie uzytkownika
Bzyczek - 2016-02-26 20:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalnie Panią z C dawać na maszyny :DDDDD hahahaha
zdjecie uzytkownika
pracowita - 2016-02-26 21:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę że co niektórtch troszeczkę ponosi też tam pracowałam i nie mam dobrego zdania ale nikogo nie obrażałam. Troszeczkę kultury bo wasze wpisy o was świadczą.
zdjecie uzytkownika
normalna - 2016-03-16 17:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierzę że to piszą ludzie którzy mają aspirację ,tylko krytykować lenić ię,odpychać wszystko od siebie Ale dużo chcą za nic.jesteście zwykłymi prostakamijak was czytam to gorzej wyglądacie jak nasi politycy i tak samo chcecie coś osiągnąć
zdjecie uzytkownika
Klosz - 2016-03-23 16:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1 zarobki 1600-1850 2 praca w systemie czterobrygadowym,jak wypada tak robisz sob,niedz,święta dodać trzeba że więcej kasy z tego nie ma 3 Zero socjalu i stażowego 4 ws raz dadzą raz nie ,w hu..tną. 5 Latasz jak małpa między kilkoma maszynami gdzie wszystko z taśm leci ,jesteś od wszystkiego ,wykorzystują na maksa ,czasami można tylko sie załapać na większy luzik . 6 mobing na porządku dziennym Pani WB i GP . 7 Jedynie fajna atmosfera między pracownikami na brygadach chociaż i to nie zawsze . Więc sami wybierajcie czy chcecie tu robić ,no chyba że jestescie zmuszeni i nie macie zadnej pracy .Pozdro 3
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa bardzo konkretna. Krótki test na znajomość języka i 5-cio minutowa pogadanka, jak podczas każdej rekrutacji.
Pytania: Najgłupsze z możliwych - pytanie o plany na przyszłość.
Cała reszta standardowo.
zdjecie uzytkownika
paffawag - 2016-04-09 14:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym pakietem socjalnym to prawda @Klosz, no ale niestety nic z tym nie zrobisz, praca na produkcji zazwyczaj jest ciężka, ale przynajmniej można liczyć na to, że dostanie się umowę o pracę, zarobki też najgorsze nie są, można do 2200 złotych dobić spokojnie
zdjecie uzytkownika
Klosz - 2016-04-13 15:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Synek chyba Bog Cie opuscil z tym 2200 ,no chyba ze nadgodziny,zadna łacha.A umowy fakt dają bez problemu .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Gamaplast!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamaplast
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert