Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gamaplast

Pracowałeś w firmie Gamaplast i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MickyMouse - 2013-06-29 09:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sebek, na twoje pytanie odpowiem tak. Gorzów niestety nie jest za duży i jest duże bezrobocie i ciężko o pracę, a i tak co miesiąc z GamaPlast odchodzi po 2-3 ludzi, jak nie więcej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 09:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,czy w tym roku były podwyzki płac dla pracowników Gamaplast?jak atmosfera obecnie ,jest po przyjacielsku w biurze?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-25 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Gamaplast Gorzów Wlkp. robią problemy z wypowiedzeniem?
zdjecie uzytkownika
wicia - 2013-09-11 16:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam chwalę i firmę i pracę należy szanować i siebie i współpracowników i pracodawców. Jak na wigilię pochlać to wszyscy lecicie
zdjecie uzytkownika
gszegosz - 2013-09-17 08:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ile zarabiacie teraz w gamaplascie czy da sie co miesiac z 2000 tysiace wyciagnac na czysto do reki czy nie bardzo pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wicia - 2013-09-18 19:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byście chcieli nie wiem ile zarabiać jak Wy pisowni polskiej nie znacie.Najlepiej byście byli na stanowiskach dyrektorskich.Z Waszą ortografią byście fajnie umowy pisali.Wstyd jesteście chamscy.Uważacie że Szefostwo nic nie robi Ptaszki i Wy za nich pracują.Co niektórzy pewnie pamiętają Starego szefa mimo swojej choroby stworzył tą firmę gdzie Ty i Ty możesz pracować.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 20:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Jeśli chodzi o przetwórstwo plastiku mam trochę roboty do zlecenia czy opłąca się wiązać z gamaplastem?
zdjecie uzytkownika
elo misiek - 2013-10-07 20:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Pancio a co sie takiego stało ze nie miło bedziesz wspominal wspolprace z gamaplastem cos cie konkretnego nie milego spotkalo od firmy skad takie zdanie?pozdro napisz jak mozesz ...
zdjecie uzytkownika
Pancio - 2013-10-08 09:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do elo misiek- spotkalo m,nie wiele nieprzyjemnosci duzo czerwonych kartek przez kontrolerke , brak organizacji pracy i jakies smieszne konsekwencje za braki pozatym na przerwe zmieniaja cie dopiero po 6 godz a wybrancy kierowniczki chodza na papierosa kiedy chca
zdjecie uzytkownika
k.a.a - 2013-10-10 19:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To w gamaplascie przy umowie o prace podpisuje sie tez jakas odpowiedzialnosc materialna zeby bylo takie zabezpieczenie dla firmy tak?
zdjecie uzytkownika
BU - 2014-02-14 19:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja będę miło wspominać prace w Gamaplaście. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gamaplasciarz - 2014-03-05 20:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robie tam rok i nie narzekam co do szefa fakt jest surowy ale jacy pracownicy dla niego taki on dla pracownikow, wykonujcie swoje obowiazki jak nalezy a nie powinno byc problemow. co do premii to juz od was zalezy jak pracujecie, narzekacie ze malo placa ale na rozmowie wszystkiego sie dowiadujecie, ile zarabiacie i za co pocinaja z premii.
zdjecie uzytkownika
perez - 2014-07-21 00:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekasz na to , że jest pełno węży i oleju rozlanego, ale to chyba już wina pracowników, bo powinni po sobie sprzątać. Po za tym Gamaplast to nie jest biuro, w którym wszystko zawsze musi być poukładane i czyściutkie - taki już urok pracy na zakładzie. Po za tym nikt na to chyba po za Tobą nie narzeka. Pracownicy są raczej zadowoleni z tego jak radzi sobie zakład. Pracują w uznanej firmie, która zajmuje się budową form wtryskowych oraz wyrobami z tworzyw sztucznych już od 25 lat o czują, że to firma z tradycją, więc i praca jest dość stabilna. To pomaga pracownikom. Po za tym jak się nie podoba praca na zakładzie to trzeba było iść gdzieś do biura, bo i taka możliwość przecież tu istnieje. Miałbyś czyściej...
zdjecie uzytkownika
kwiat dzyndzla - 2014-09-07 18:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedział co wiedział :)jest ok ( usunięte przez administratora ) Polecam pozytyw ok :)
zdjecie uzytkownika
polo - 2014-09-21 19:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsza to jest kierowniczka z brygady A jej to nikt i nic nie pobije
zdjecie uzytkownika
do zumby - 2014-09-23 11:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto teraz pracuje na tamponiarach w bryg.d?
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-10-02 07:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mala jest katastrofa dziewczyny podmieniaja kartony caly czas sa zwroty :( po premii gołe wypłaty dostajemy hmmm wiec malo tamponujemy by było dokładnie a tu lipa nagonka na sztuki że za mało hmm jakość czy ilość? ja ogólnie wolała bym by tamponiarki były na hali a nie tam gdzie są !!!
zdjecie uzytkownika
tampo - 2014-10-02 12:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przenieśli je jeszcze na halę po lecie?
zdjecie uzytkownika
vert - 2014-10-29 03:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak tam w biurach się ma sytuacja ? Dział obsługi klienta dokładniej. Warto bliżej zainteresować się pracą tam? A z dokładniejszych pytań: Jakiego rzędu jest wynagrodzenie ? I jak atmosfera wśród pracowników - można liczyć na pomoc bardziej doświadczonej kadry? Są możliwości rozwoju i awansu, mają jakieś szkolenia?
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-11-03 21:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to totalna masakra
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-11-04 06:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadnych szkoleń, niskie płace, niezorganizowanie, brak socjalu, osoby rządzące pozostawiam bez komantarza zwłaszcza( usunięte przez administratora ) , brak kontaktu szefostwa z pracownikami ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
Dodi - 2014-11-05 18:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowała- nie polecam. Brak współpracy między produkcją, jakością oraz działem handlowym, który de facto uważa się za lepszy i ważniejszy. Kierowniczki wypierają się swoich błędów (oczywiście obarczając tym samym pracownika)- nie tylko produkcja. Brak socjalu, biedna pensja, mobbing, toalety jak na dworcu itp. Pozdrawiam pracowników biurowych (usunięte przez administratora)którzy ( usunięte przez administratora ) 9h bo właściciel wymyślił godzinną przerwę lunchową z której nie powinieneś korzystać bo jak wychodzisz to wszyscy są oburzeni. Podsumowując GAMAPLAST to jedyna firma do której nie wróciłabym nawet za dużą kasę.
zdjecie uzytkownika
bibi - 2014-11-06 19:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa marna ,coraz mniej płacą a wszystko idzie w górę bo kogo obchodzą jakieś tam straty czy reklamacje ( każdego zakładu to dotyczy ale nikt nikomu nie ( usunięte przez administratora ) za to pieniążków ).Zero socjalnego ,dosłownie nic nie ma w tym zakładzie . Co niektórzy ludzie pracują tu prawie po 10 lat i co ? nic z tego nie mają(usunięte przez administratora),zero poszanowania dla nich . Pracować gdzieś trzeba ale wstyd się przyznawać że pracuje się w Gamaplast .
zdjecie uzytkownika
bibi - 2014-11-06 19:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to paranoja ..razy 3 ...pozdro
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-17 14:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Były kierowniczek z gama został zdegradowany w olsie na technologa . Bardziej interesowały do baby niż robota
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamaplast
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gamaplast?
Zadaj pytanie
x