Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gamaplast

Pracowałeś w firmie Gamaplast i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lulus - 2015-03-24 14:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chwale bo to zenada jak idzie moj szef i jest audit zagraniczny i nie umie mowic choc by po angielsku z audytorami z chin i ja jako szary robol podchodze i z nimi rozmawiam haahahahahahah zenada
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-03-24 21:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsza to jest ta z kontroli kierowniczka co tak kręci się po hali i porządki robi. sama nie wie co mówi raz pakować karze raz wywalać a wyroby niczym się od siebie nie różnią - zwariować można , ja od dzisiaj pakuje co idzie nawet buble bo ona sama nie wie co jest dobre a co nie, a jak przyjdzie reklamacja to osobiście pójdę do szefa i powiem że kazała mi pakować
zdjecie uzytkownika
profesor - 2015-03-24 21:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe komu szef uwierzy ... weźcie sie ogarnijcie ludzie.
Pakujecie buble, przez co macie dwa razy więcej roboty bo każda firma zareklamowany towar musi wyprodukować raz jeszcze ... ale czego ja wymagam, żeby kur*a ludzie po podstawówce ruszyli głową ?
dlatego jest taki syf bo deb*le niewiecie nawet co macie robić, zero myślenia
zdjecie uzytkownika
baba jaga - 2015-03-24 22:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty profesorek wez sie puknij w ten łeb i sam pomyśl troche to oczywiste ze za takie gowniane pieniadze kazdy ma to w d.upie i nikt sie nie bedzie staral.
zdjecie uzytkownika
baba jaga - 2015-03-24 22:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po drugie tak jest jak sie przyjmuje do pracy prawie samych przgupow . To do kogo pretensje ?
zdjecie uzytkownika
profesor - 2015-03-24 23:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jakie chcesz zarabiać, skoro narażasz firmę na straty gdy pakujesz do kartonów buble ?
Komu zrobisz na złość? Firmie czy może sobie, że polecą ci po premii, bedziesz mieć 6 maszyn na raz i nie bedziesz się wyrabiać?
Pomyśl najpierw, a później rób.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-03-25 07:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyglupom tez placic trzeba kto to widzial by za cztero brygadowke placixc takie grosze max1700 szok i wyzysk
zdjecie uzytkownika
jajaja - 2015-03-25 08:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poraszka pracyje w trzech systemach
* latać za Kozą
* siedzieć przy biurku i pisać z panem w różowy wdzianku
* i sprawdzać punktualnie 5 minut po pełnej godzinie czy godzinówka jest wypisania, a jak nie to wyrzuci większość sztuk zrobionych! Dla mnie to jest niepoważne żeby siedzieć nic nie robić i brać podwójną stawkę.dla normalnych ludzi to takie siedzenie znudziło by się w ciągu chwili a one tak potrafią całe bite 8h. Tam wszyscy mają w poważaniu pracowników, my mamy zapier... za trzech żeby 2 osoby mogły ze sztotą pobiegac.

PS. PORASZKA TE SZYBKI KTORE GINĄ PRZY TAMPONOWANIU SPRZEDAJEMY NA GIEŁDZIE :) A KOZA NIECH SIE WEZMIE ZA ROBOTE BO NAWET NADRUKU NIE UMIE USTAWIC A ZA KIEROWNICTWO SIE BIERZE !
zdjecie uzytkownika
baba jaga - 2015-03-25 10:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ci co robia pare lat i pracuja dobrze ? Ci co nie maja reklamacji ? Ile zarabiaja ? Puknij sie Profesorek jeszcze raz w głowe ! Czy pracujesz dobrze czy zle masz takie same pieniadze . Zero socjalnego dosłownie nic nie ma w tym zakladzie . Nie mowiac o innych sprawach.
zdjecie uzytkownika
baba jaga - 2015-03-25 10:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myslisz ze te 6 np maszyn z takim krotkim cyklem by przeslo przez inspektora pracy ? Zapomnij i chociazby te rozbyblane weze i wyciekajacy wszedzie olej toc sie zabic mozna i stawanie przy maszynach na czym sie da . Ktos kiedys tu naprawde sie zabije . A taka P Wie.sia juz dawno nie powinna tu pracowac zaklad psychiatryczny sie klania . Lecenie w hu.ja z ws i cofanie urlop gdzie sa juz podpisane . itp
zdjecie uzytkownika
blondi - 2015-03-25 14:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wieśka nie jest zła. Że przeklina że wyzwie. Fakt czasem potrafi przeciąć,ale też ma pełno stresów. Co chwilę telefony. Obstaw produkcję jak nie ma kim, a maszyny różowy nie wyłączy. To nie taki lekki chleb. I każda kierowniczka ma to samo. Zapierdziela z jęzorem na brodzie. Dostaje ochrzan bo czegoś nie upilnowała albo syf jest na hali. A jak ma być czysto jak nie ma komu robić a co dopiero sprzątać. Przychodzi wcześniej wychodzi ostatnia i nikt jej za to nie zapłaci, a tych godzin trochę się uzbierać. Wierzcie mi to nie jest tak kolorowo jak się wydaje. My robimy swoje u choć mamy roboty mnóstwo one jeszcze po pracy niejednokrotnie muszą się telefonicznie tłumaczyć. Za co? Za jałmużnę.
zdjecie uzytkownika
brunet - 2015-03-25 15:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A kogo to obchodzi to niech prace zmieni jedna z druga jak nie daje rady . jeszcze tego brakowalo zeby zalowac tej starej ku.r.wy
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-25 16:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowniczka powinna byc opanowana i przede wszystkim posiadac kulturę osobistą a jak nie wytrzymuje nerwowo to niech idzie gdzie indziej do pracy gdzie nie bedzie miala tyle stresów
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-25 18:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie z montażu będą zapiepszać na hali. A jak tak dalej pójdzie to i tam nie będzie miał kto pracowac. Ludziska będą się zwalniać. A co do kultury osobistej to fakt- żenada
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-03-25 18:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza była Marzen-aaaaaaa to była dobra kierownica cieszcie się że ja mieliście bo my mieliśmy nie ogarniętą i obecna nie lepsza a o W@iesi szkoda nawet pisać
zdjecie uzytkownika
Leśny jebak - 2015-03-31 21:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Profesor - A jakie chcesz zarabiać, skoro narażasz firmę na straty gdy pakujesz do kartonów buble ?

To już sobie odpowiedziałeś na pytanie to ty ją narażasz dając 4 5 maszyn na osobę (Przesada) nie masz czasu obejrzeć każdego plastiku dokładnie bo nim to zrobisz to na innej maszynie leci tobie na BRAKI.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-04-04 17:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chora firma , chora !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
babol - 2015-04-04 18:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buhaha i zwolnieniami strasza za rejlamacje . Powodzenia tu i tak sami sie zwalniaja .I jeszcze pare wypowiedzen sie szykuje dobrych pracownikow .
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-04-04 18:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tesz mam dość już i sie rozgladam za czymś normalnym !!!!
zdjecie uzytkownika
babol - 2015-04-04 19:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukajcie ..a znajdziecie ..:) i spokojnych Swiat zycze bo nie wesolych bo mi nawet na jajka nie dali . Zero socjala ..echh
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-04-05 10:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sie ciesz że ci jeszcze nie zabrali ...
zdjecie uzytkownika
babol - 2015-04-05 13:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toć co miesiąc rżną ,zabierajá :)
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-04-05 14:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś sie udławią tymi pieniędzmi ... badz spokojny
zdjecie uzytkownika
sadam - 2015-04-20 06:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gamaplast to kołchoz nikt z góry nie interesuje sie pracownikiem tylko klientem i aby jak najwiecej upierdzielic z wyplaty zero socjalu zero jakiegokolwiek poszanowania pracownikow. I tu pytanie do pozostalych pracownikow gdzie wasza godnosc podkreslam ze nie mam zamiaru nikogo obrazic ale obudzcie sie nikt z nas sie nie odezwie to bd coraz gorzej czemu nie doprowadzimy do tego zeby bylo lepiej wszystkich na raz nie zwolnią nic do stracenia nie ma a zyskac mozna czemu oni maja nas wykorzystywac nie jestesmy niewolnikami
zdjecie uzytkownika
zona Sadama - 2015-05-08 11:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha pierd.olo.ne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Do przewidzenia było ze zeszly miesiac dla podpuchy był.Gdzie ta kasa obiecana ? jeba.n.i zdziercy .gamaplast dno totalne .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamaplast

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gamaplast?
Zadaj pytanie
alert