Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gamaplast

Pracowałeś w firmie Gamaplast i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jagoda z lasu - 2015-03-21 23:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie wielki problem debile z żółtymi papierami - od pier dolta się od ludzi którzy pracowali jak kierownik nakazał . żałujecie chuj was sciska że ktoś sobie poradzi poza gama . są osobniki niewiadomego pochodzenia i pasożytują ,ja też założę sobie jasne jeansy ,zrobię włosy na blond , schudnę i zapiszę się na fitnnes -będę miał fajne fory i kupię sobie nową obudowę do tel ( żółtą ) są na przecenie " w nie dla idiotów " ludki oczy na około głowy bo Hałabała na nas patrz . Jagoda z lasu chowa sie
zdjecie uzytkownika
RUMCAJS PO FITNESS - 2015-03-21 23:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HELOŁ !!!!!!!!!!!!!!!!co robimy w godzinach pracy każdy debil wie że raczej pracujemy . Chcecie więcej poniżać ludzi to ja również do lumpa skocze , jest sezon na różowe ciuszki!!!!!!!!! może kogoś zastąpie .... HELOŁ . Bedę chodził ogolony
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2015-03-21 23:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stanowiska w gama są takie że latają jak nietoperze , co tu gadać madonna na niższym szczeblu wisi na rurze a karze nożyka na hali pilnować -- to dopiero porażka .Cyngle mają za mało dioptii , ale ogólnie trzeba sobie dać po omacku radę
zdjecie uzytkownika
smerfetka - 2015-03-22 07:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja własnie że właśnie i właśnie w czasie pracy nie pracuje tylko grzebie se w mojej małej nie ogolonej albo ogolonej ....najważniejsze że nosze rozowe stringusie ...
zdjecie uzytkownika
ewka - 2015-03-23 16:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze ze babochlop boguska co z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chozila pod oczami odeszla
odeszla czy ja w koncu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> ponoc do bamy heheh
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2015-03-23 22:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka była taka była. Jedni ją lubili inni nie. Ale prawda jest taka że miała dość odwagi i głowę na karku żeby walnąć tą robotę w p i z d u.
Trzeba iść po rozum do głowy i zrobić to samo. Tylko ten okres wypowiedzenia masakra. A nikt Ci nie pójdzie na rękę. Będą trzymać do ostatniego dnia bo przecież nie ma komu robić. Wszyscy uciekają. A jeszcze jak zacznie się okres letni to już wogóle hala będzie świecić pustkami.
Ciekawe kto wtedy będzie robił :)
zdjecie uzytkownika
jagienka - 2015-03-24 07:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ida na reke szma.ciarze jedne .niech utrudniaja oni nam a my im . Teraz duzo osob po prostu zrywa umowy .Popie.przrncy je.bane
zdjecie uzytkownika
jagienka - 2015-03-24 07:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wypowiedzeniu kazdy ma prace w du.pie i ładuje sie buble . Pakujcie ich jak najwiecej jak nie chca Wam isc na reke .
zdjecie uzytkownika
lulus - 2015-03-24 11:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda w gorzowku pracy nie ma ja mam zarzadzanie skonczone i tytul mgr biegly angielski i pracuje na produkcji w a moj przelozony ma nizsze kwalif niz ja
zdjecie uzytkownika
inżynier szydery - 2015-03-24 11:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żalisz się czy chwalisz ?
zdjecie uzytkownika
lulus - 2015-03-24 14:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chwale bo to zenada jak idzie moj szef i jest audit zagraniczny i nie umie mowic choc by po angielsku z audytorami z chin i ja jako szary robol podchodze i z nimi rozmawiam haahahahahahah zenada
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-03-24 21:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsza to jest ta z kontroli kierowniczka co tak kręci się po hali i porządki robi. sama nie wie co mówi raz pakować karze raz wywalać a wyroby niczym się od siebie nie różnią - zwariować można , ja od dzisiaj pakuje co idzie nawet buble bo ona sama nie wie co jest dobre a co nie, a jak przyjdzie reklamacja to osobiście pójdę do szefa i powiem że kazała mi pakować
zdjecie uzytkownika
profesor - 2015-03-24 21:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe komu szef uwierzy ... weźcie sie ogarnijcie ludzie.
Pakujecie buble, przez co macie dwa razy więcej roboty bo każda firma zareklamowany towar musi wyprodukować raz jeszcze ... ale czego ja wymagam, żeby kur*a ludzie po podstawówce ruszyli głową ?
dlatego jest taki syf bo deb*le niewiecie nawet co macie robić, zero myślenia
zdjecie uzytkownika
baba jaga - 2015-03-24 22:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty profesorek wez sie puknij w ten łeb i sam pomyśl troche to oczywiste ze za takie gowniane pieniadze kazdy ma to w d.upie i nikt sie nie bedzie staral.
zdjecie uzytkownika
baba jaga - 2015-03-24 22:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po drugie tak jest jak sie przyjmuje do pracy prawie samych przgupow . To do kogo pretensje ?
zdjecie uzytkownika
profesor - 2015-03-24 23:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jakie chcesz zarabiać, skoro narażasz firmę na straty gdy pakujesz do kartonów buble ?
Komu zrobisz na złość? Firmie czy może sobie, że polecą ci po premii, bedziesz mieć 6 maszyn na raz i nie bedziesz się wyrabiać?
Pomyśl najpierw, a później rób.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-03-25 07:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyglupom tez placic trzeba kto to widzial by za cztero brygadowke placixc takie grosze max1700 szok i wyzysk
zdjecie uzytkownika
jajaja - 2015-03-25 08:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poraszka pracyje w trzech systemach
* latać za Kozą
* siedzieć przy biurku i pisać z panem w różowy wdzianku
* i sprawdzać punktualnie 5 minut po pełnej godzinie czy godzinówka jest wypisania, a jak nie to wyrzuci większość sztuk zrobionych! Dla mnie to jest niepoważne żeby siedzieć nic nie robić i brać podwójną stawkę.dla normalnych ludzi to takie siedzenie znudziło by się w ciągu chwili a one tak potrafią całe bite 8h. Tam wszyscy mają w poważaniu pracowników, my mamy zapier... za trzech żeby 2 osoby mogły ze sztotą pobiegac.

PS. PORASZKA TE SZYBKI KTORE GINĄ PRZY TAMPONOWANIU SPRZEDAJEMY NA GIEŁDZIE :) A KOZA NIECH SIE WEZMIE ZA ROBOTE BO NAWET NADRUKU NIE UMIE USTAWIC A ZA KIEROWNICTWO SIE BIERZE !
zdjecie uzytkownika
baba jaga - 2015-03-25 10:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ci co robia pare lat i pracuja dobrze ? Ci co nie maja reklamacji ? Ile zarabiaja ? Puknij sie Profesorek jeszcze raz w głowe ! Czy pracujesz dobrze czy zle masz takie same pieniadze . Zero socjalnego dosłownie nic nie ma w tym zakladzie . Nie mowiac o innych sprawach.
zdjecie uzytkownika
baba jaga - 2015-03-25 10:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myslisz ze te 6 np maszyn z takim krotkim cyklem by przeslo przez inspektora pracy ? Zapomnij i chociazby te rozbyblane weze i wyciekajacy wszedzie olej toc sie zabic mozna i stawanie przy maszynach na czym sie da . Ktos kiedys tu naprawde sie zabije . A taka P Wie.sia juz dawno nie powinna tu pracowac zaklad psychiatryczny sie klania . Lecenie w hu.ja z ws i cofanie urlop gdzie sa juz podpisane . itp
zdjecie uzytkownika
blondi - 2015-03-25 14:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wieśka nie jest zła. Że przeklina że wyzwie. Fakt czasem potrafi przeciąć,ale też ma pełno stresów. Co chwilę telefony. Obstaw produkcję jak nie ma kim, a maszyny różowy nie wyłączy. To nie taki lekki chleb. I każda kierowniczka ma to samo. Zapierdziela z jęzorem na brodzie. Dostaje ochrzan bo czegoś nie upilnowała albo syf jest na hali. A jak ma być czysto jak nie ma komu robić a co dopiero sprzątać. Przychodzi wcześniej wychodzi ostatnia i nikt jej za to nie zapłaci, a tych godzin trochę się uzbierać. Wierzcie mi to nie jest tak kolorowo jak się wydaje. My robimy swoje u choć mamy roboty mnóstwo one jeszcze po pracy niejednokrotnie muszą się telefonicznie tłumaczyć. Za co? Za jałmużnę.
zdjecie uzytkownika
brunet - 2015-03-25 15:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kogo to obchodzi to niech prace zmieni jedna z druga jak nie daje rady . jeszcze tego brakowalo zeby zalowac tej starej ku.r.wy
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-25 16:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowniczka powinna byc opanowana i przede wszystkim posiadac kulturę osobistą a jak nie wytrzymuje nerwowo to niech idzie gdzie indziej do pracy gdzie nie bedzie miala tyle stresów
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-25 18:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie z montażu będą zapiepszać na hali. A jak tak dalej pójdzie to i tam nie będzie miał kto pracowac. Ludziska będą się zwalniać. A co do kultury osobistej to fakt- żenada
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-03-25 18:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza była Marzen-aaaaaaa to była dobra kierownica cieszcie się że ja mieliście bo my mieliśmy nie ogarniętą i obecna nie lepsza a o W@iesi szkoda nawet pisać
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamaplast
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gamaplast?
Zadaj pytanie