brak logo

Hotel windsor Jachranka

Jachranka

Opinie o Hotel windsor Jachranka

prawda 2010-05-25 23:15:20
Witam ludzie tam potrafia pracowac po 330 godzin w miesiacu często na czarno a jesli maja umowe to na smieszne 1200 zł (najnizsza krajowa) a reszte dostaja pod stolem
Nogdy nie wiadomo o jakiej godzinie skanczy sie prace praca po 16 godzin dziennie to normalka rekord pracy na kelnerze to 36 godzin bez przerwy (ustawienie i obsluga wesela sprzatniecie ustawienie komuni i zrobienie i sprzatniecie komuni ) pozdrawiam
4
pipa 2013-04-26 11:36:15
Okręgowy Inspektorat Pracy w Warszawie
Od poniedziałku do piątku w godz. 8.00 – 18.00

osobiście:
ul. Lindley’a 16
00-973 Warszawa
V piętro, pokój nr 501

telefonicznie:
(22)-211-80-50

3
ala 2014-05-29 09:52:33
najniższa krajowa reszta pod stołem, a teraz działalnośc gosp a raczej samozatrudnienie śmieszne pieniądze (usunięte przez administratora)
1
oszukany 2014-11-26 20:27:26
To co wyprawia się z pracownikami w tym hotelu przechodzi wszystkie oczekiwania. Oszuści, najlepiej pracować- bez umowy, na ful godzin i namawiają żeby otwierać własną działalność. Oszuści!!!! Trzymajcie się jak najdalej od tego miejsca. A i płacić nie ma komu.masakra.
1
wieści 1236 2016-02-09 01:51:53
Uważam,że jest w porządku. Bynajmniej kelnerzy w Windsorze nie narzekają:)
mexx 2016-02-19 11:47:53
a.recepcja.-jak.zarobki
2
Nick 2016-09-14 23:44:20
Witam! Praca w tej organizacji można podzielić na dwie opinie. 1. współpracownicy - super zespół i bardzo życzliwi ludzie, jak dla mnie same plusy. 2. kadra menedżerska - TRAGEDIA!!!! oszukują pracownika w każdym momencie, nie płacą, albo płacą grubo po terminie, nie ma umowy o pracę, ani żadnej innej, choć na początku obiecują "cuda wianki", narzędzia do pracy dostanie się po miesiącu albo w cale, kasa jak uda się wyrwać jest często o 60-70% niższa od tej umówionej i to wyrwana po 2-3 miesiącach, płatna "pod stołem". Zero płatnych urlopów, zwolnień, choć na początku wszystko wygląda ok. Mocno przestrzegam przed podjęciem pracy z Zarządem i ich przedstawicielami. Bardzo niesolidna firma, choć ludzie tam pracujący bardzo kompetentni i na życzliwi, garują ile się da, a na koniec miesiąca muszą prosić się o to co im się należy jak przysłowiowa "psu kiełbasa". Zarząd niekompetentny, butny, zarozumiały i skąpy, aby nie powiedzieć o wrodzonych skłonnościach do oszukiwania i niepłacenia ludziom. Szkoda, bo atmosfera pomiędzy ludźmi w zespołach i w różnych działach bardzo dobra, ale rachunki trzeba płacić, a na to trzeba czekać jak żebrak, na jałmużnę.
1
KJ 2016-11-28 13:37:32
Pracowałem w hotelu kilka miesięcy na kontrakcie a wcześniej dorywczo.
Jeśli chodzi o płatności wynagrodzeń były na czas na kącie więc nie wiem czy tak kiepsko płacą bo w tym temacie nie można mieć żadnych zastrzeżeń.
Atmosfera z działami oraz z recepcją, też bez zarzutów. Miałem również doczynienia z samą Panią Prezes i członkami zarządu i tez współpraca była lojalna i atmosfera pozytywna. Nie ma do czego się przyczepić.
1
Zostaw swoją opinię o Hotel windsor Jachranka - Jachranka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel windsor Jachranka