brak logo

TRANSPOL A.Krzyzanski

Płock

Opinie o TRANSPOL A.Krzyzanski

Przyjaciel 2010-05-25 18:37:42
Własciciel to kawał (usunięte przez administratora),prostaka i psychicznie nie da sie wyrobic w tej firmie wyzywa sie bez celu,Godzin w miesiacu 270-300 i mysli jakby tu odebrac premie.Nie polecam pracy w tej firmie!!!!
Jarek 2012-03-29 18:54:33
Niestety musze sie zgodzic z kolega, chociaz teraz mogło sie pozmieniac, ale nie wiem czy na lepsze czy gorsze.. pozdrawiam szukajacych pracy Jarosław
strzeżcie sie tej firmy!!! 2013-06-05 18:42:33
Witam. Ta firma to jakieś kpiny a własciciel tak jak ktos wyzej napisał " kawał (usunięte przez administratora)", zero kultury dla pracowników a dla obcych osób ledwo co w (usunięte przez administratora) nie wejdzie.Osoba nie wypłacalna co do wynagrodzenia za BARDZO cieżka prace. Sprzet jaki tam jest to szkoda słów, a inspekcja chyba nie widzi albo ktos musi powiadomic ich bo to strach na ulice wyjsc. Odradzam prace w tej firemce
ja 2013-09-25 18:45:53
Kolego anonim masz racje STRZEŻCIE SIE TEJ FIRMY!! tam nie ma człowieka dla własciciela, sa jak on sam mówi "murzyni". Praca polega na wszystkim na co ci powie (usunięte przez administratora)(wielki własciciel) pielenie,murowanie,brukarstwo,chyba ze bedziesz ostro wchodził w tyłek to bedziesz tylko operatorem jakiegos grata. Godzin dziennie zaleznie od roboty nawet i 16 h sie trafiało, a i wybij sobie świeta z głowy bo musisz byc zawsze pod telefonem.Pozdrawiam
2
ja 2013-10-13 12:54:23
Martita, zalezy na czym sie znasz, ale nawet jak bedziesz operatorem to i tak bedziesz wykorzystywany jak zwykły pracownik fizyczny przy szpadlu (patrz na moja 1 wypowiedz)
mati 2014-03-12 20:51:29
nic nie uległo zmianie szukają ( usunięte przez administratora )do pracy i nie placa
Damek 2015-01-16 12:40:39
chyba nie widzę ogłoszeń od transpolu bo przeszukałem chybai nternet całkiem porządnie. Tak właściwie to może napiszecie cowkoleik o tej firmie - ale chodzi mi o bierzące opinie. Mam nadzieje, że ktoś się polituje i powie jak to teraz tam wygląda. z góry dziękuje za wszystkie rzetelene informacje o transpolu
kolega 2015-04-03 12:47:49
Oj tak cala prawda o tej firmie zostala juz napisana ,!wlasciciel jak ma gorszy dzien to na kim sie wyzyje na pracownikach ma ich za nic .Swiatek piatek macie robic bo mysli ze niemaja rodzin i tylko do roboty sa jak woly PORAZKA TA FIRMA WLACZNIE Z WLASCICIELEM!
1
były pracownik 2015-04-04 19:11:09
Pracowałem w tym obozie kiedys, nie polecam nawet zdesperowanym, za to polecam opinie wyżej, kolega napisał sama prawde
chudy 2015-08-20 12:34:54
różnie ludzie taktują życie jedni chcą pracować inni nie myślą gubiąc i psując narzędzia doprowadzają go szewskiej pasji, pamiętam jak robiliśmy przy pomniku ofiar katastrofy lotniczej na ul. sierpeckiej moi współpracownicy - koledzy z prac zostawili siedem szpadli więc co się dziwić . Co niektórych rzeczywiście powinien wyrzucić z pracy ale wie że mają rodziny i z czegoś muszą żyć ja nie narzekam robię swoje i jest mi tutaj dobrze
janek 2015-08-20 13:39:07
trzeci wpis od jarka pamiętam jak na czerwoniakach wykuł dziurę pd złącze w innym miejscu mimo że wyrażnie miał zaznaczone prawidłowewięc za opieprz pwinien winić siebie zwłaszcza że szef musiał naprawić ścianę własnymi pieniędzmi miał szvzęście że nie wyleciał dyscyplinarnie
haha 2015-09-07 21:59:41
dziadostwo a nie firma, wkrecac to wy mozecie grubasowi
1
były pracownik 2015-09-10 20:22:08
kierowce czego? wątpie ze od tak szybko kogos znajdzie, chyba ze jakiegos zdesperowanego,a podobno jak on mówił "tyle ludzi stoi za brama i czekaja na twoje miejsce" widocznie sie pochowali bo pogoda brzydka :)
1
strongman 2015-11-15 09:59:15
Jeśli masz worek pieniędzy,dużo wolnego czasu i bardzo cierpliwą żonkę czekającą na ciebie z obiadem to możesz spróbować się przyjąć.Zawsze jest możliwość rozładować nadmiar sił w rozbijaniu słupów betonowych i odzyskiwać pręty zbrojeniowe ( prawie jak recykling )będziesz spokojniejszy no i BICKA sobie poprawisz :)
ja 2015-11-29 20:33:03
ewoko ... ten komentarz to chyba sam Krzyżaniak pisał, bo tylko on nie umie sie tak wysłowić "kawała chłopa",a co do płacy to 12 zł chyba w świeta i jeszcze jak sobie godzin dopiszesz
ja 2015-12-13 13:33:45
Chyba dniówki. Pozdrawiam
japa 2015-12-20 20:26:50
@Tan@ postawmy sprawe jasno, 6zł na h, do tego podstawa 600zł i premia <o ile ci ten prostak nie zabierze z jakiegos błachego powodu od tak> to nie wiem czy ci wyjdzie 12 zł na godzine, tym bardziej ze praca tam jest naprawde ciezka,zarówno fizycznie jak i psychicznie.Dlatego w tej firemce to robota dla naprawde zdesperowanych z nozem na szyi. Odradzam najgorszemu wrogowi. Pozdrawiam serdecznie
japa 2015-12-20 20:27:27
@Tan@ postawmy sprawe jasno, 6zł na h, do tego podstawa 600zł i premia to nie wiem czy ci wyjdzie 12 zł na godzine, tym bardziej ze praca tam jest naprawde ciezka,zarówno fizycznie jak i psychicznie.Dlatego w tej firemce to robota dla naprawde zdesperowanych z nozem na szyi. Odradzam najgorszemu wrogowi. Pozdrawiam serdecznie
john 2016-02-14 19:36:47
znzam osobe,ktora dojerzdzała do tej firym ,za tak nie narzekał
Były pracownik 2016-05-15 12:34:04
Osoba która dojezdzała z daleka z musu,bo w tym rejonie nie było zatrudnienia, nie oszukujcie sie sami, ta firma to dno włacznie z płacami.Ostatnie komentarze to chyba pocioty grubego
były pracownik 2016-07-07 15:20:36
oczywiście że ma prawo i może komuś się w tej firmie podoba ale większość tych złych opinii to szczera prawda. jedyne z czym bym się nie zgodził to kwestia kasy. odkąd szefowa pilnuje wypłat to nie jest tragicznie. jeśli chodzi o traktowanie ludzi to jest gorzej niż źle. ciągle krzyki, obelgi i mieszanie pracowników z błotem. nawet jak ktoś informuje i normalnym zużyciu sprzętu to otrzymuje wiązankę. ludzie unikajcie tej firmy. ludzie i tak zaczynają odchodzić z tego obozu. ja odszedłem z uśmiechem na twarzy.
1
Otto 2016-07-10 09:17:07
Hahaha dobry żart jaro. Porozmawiać z tym kimś? On nawet jak zrobi coś źle to i tak musi być dobrze bo on jest szefem. Mania wielkości. On nie szanuje ludzi. Jego nawet nie obchodzi to ze każdy ma soje rodziny i obowiązki. Nie raz powtarza za jak będzie kazał w niedziele przyjść to albo przychodzimy albo wyp........... on nawet najblizszych nie szanuje. Jest tylko jedna osoba z którą się liczy bo boi się ze jak odejdzie to wszystko się posypie. A od kilku dni z biura słychać tylko krzyki i obelgi.
Ideolog 2016-10-01 18:39:57
Hmm bardzo zastanawia mnie dość nietypowa sprawa.
Dlaczego wmawiaja nam że czasy komunizmu sie skonczyly .....
a jednak czasem czuć dyktature stalinowska.
Ideolog 2016-10-01 18:40:37
Hmm bardzo zastanawia mnie dość nietypowa sprawa.
Dlaczego wmawiaja nam że czasy komunizmu sie skonczyly .....
a jednak czasem czuć dyktature stalinowska.
hehe 2016-10-02 14:04:11
Ważne jest to, że atmosfera u nich jest przyjacielskie, bo pozytywne stosunki między pracownikami są dośc istotne.
Zostaw swoją opinię o TRANSPOL A.Krzyzanski - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRANSPOL A.Krzyzanski