Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magneti Marelli Automotive

Pracowałeś w firmie Magneti Marelli Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xyz - 2010-08-16 22:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jako tako ok kasa tez nie najgorsza ale kryzys niby i tu namieszal wiec wlosi kombinuja jak moga by zmniejszyc kaske a zwiekszyc efektywnosc
zdjecie uzytkownika
poosi - 2010-11-01 21:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A są jakies przyjęcia do magneti ? wiadomo kiedy beda?
zdjecie uzytkownika
liko - 2010-11-11 11:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
włosi wydoili kase , z ludzi zrobili woły robocze i teraz się śmieją z idiotów
zdjecie uzytkownika
pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp - 2011-01-08 17:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wszedzie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: monsterpolska.pl
Sosnowiec
(śląskie)
Opcje Zapisz Prześlij Drukuj Oferty pracy e-mailem   Praca w firmie Magneti Marelli Poland-Zakład Automotive Lighting Zobacz podobne oferty         MAGNETI MARELLI POLAND-ZAKŁAD AUTOMOTIVE LIGHTING –DUŻA FIRMA Z BRANŻY MOTORYZACYJNEJ Z SIEDZIBĄ W SOSNOWCU POSZUKUJE DO PRACY W DZIALE PROJEKTOWANIA: INŻYNIER DS. SYMULACJI FEM WYMAGANIA: UKOŃCZONE STUDIA WYŻSZE - WYDZIAŁ MECHANICZNY TECHNOLOGICZNY LUB POKREWNY DOBRA ZNAJOMOŚĆ PROGRAMU CA
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-20 20:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy dalej dyrektorem jest Arkadiusz [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Gonzo - 2012-05-11 23:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga na Exact Systems! Zatrudniaja ludzi z lapanki, nie nadzoruja ich pracy, lewizna na porzadku dziennym. Umowy śmieciowe to normalka. Zaczynasz z takimi współpracę a potem same problemy. Widać, że kiepscy prubujesz usunąć z zakladu i malo sam pracy nie stracisz. [usunięte przez moderatora] Po trubach byle utrzymać się na zakładzie. Wszelkie wyciąganie konsekwencji kończy się próbami zastraszania. Ich ubezpieczenie OC to fikcja.
zdjecie uzytkownika
jark - 2013-05-04 12:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera jest OK? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Co z samorozwojem?
zdjecie uzytkownika
ona2828 - 2014-01-10 13:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam pracowalam w magnetii kasa nienajgorsza ale robota ciezka zrobili sobie z nas woloy robocze i ciagle normy podwyzszaja to (usunięte przez administratora)a nie robota uciekajcie stamtad jak mozecie umowy smieciowe co 2 tygodnie a jak kobieta w ciazy jest to nie ma nic bo umowy 2 tygodniowe to nic sie nie nalezy ani zasilek ani mecierzynski i nadodatek pochorowac tez nie mozna bo magneti wynajelo specjalna firme ktora sprawdza takze nie radze kombinowac z l4 bo sprawdzaja wiem bo kolezanke sprawdzili szok (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
franc - 2014-01-12 16:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, no ładna ocena na profilu 4/6 - ‎269 głosów, widać Magneti Marelli Automotive bardzo dba o pracownika. Ostatnio chyba szukali nawet pracowników, może nadal szukają.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magneti Marelli Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x