Hilti Poland

Warszawa

Opinie o Hilti Poland

żona 2014-01-10 07:28:49
Firma może i w porządku ale te ciągle wyjazdy integracyjne , szkolenia , wyjścia to już przesada a żeby zrezygnować z wyjazdu trzeba mieć dobre wytłumaczenie czy dom rodzina dzieci to mało ??
2
ted80 2014-01-19 16:40:53
Jaką na start mozna dostac podstawe i jak wygląda sposob rozliczania premii?
13
TS 2014-01-27 21:42:15
Witam. Pojawiły się ostatnio oferty pracy Na Terytorialnego Przedstawiciela Sprzedaży. Jakie są obecne nastroje firmie? Jakie są warunki płacowe itp? Jeżeli Ktoś może napisać to będę wdzięczny. Pozdrawiam.
gość 2014-02-03 10:40:18
Ja też jak wyżej chciałem zapytać o warunki pracy, atmosferę, wysokość podstawy itp.Stanowisko Terytorialny Przedstawiciel Sprzedaży woj. śląskie.
3
Voy 2014-04-23 15:19:44
Również miałem przyjemność pracować w tej korporacji. Wspominam te kilka lat z wielkim sentymentem. Hilti otworzyło mi nowe możliwości. To tu nauczyłem się podstaw sztuki jaką bez wątpienia jest handel.
Wiem, Wiem, nie powinienem pisać handel. Tłuczono nam do głowy że jesteśmy Rzeczoznawcami a nie handlowcami. Uważam jednak że dobry przedstawiciel Hilti (VB) powinien mieć wiedzę techniczną na najwyższym poziomie oraz niezłe zdolności handlowe. Obecnie już kończą się możliwości rabatowania na lewo i prawo według widzi mi się, co utrudnia pracę "Rzeczoznawcą" bez pojęcia.

Czy żałuję że odszedłem? Tak, czasami tak. Mam to szczęście że udało mi się zdobyć podobne stanowisko w podobnej co do wielkości i jakości korporacji.

Z wieloma pracownikami Hilti utrzymuję kontakt do dziś i mam nadzieję że tak pozostanie. Mam dużą nadzieję że w Hilti dzwi dla mnie będą zawsze uchylone.

Warto też zaznaczyć, że Hilti zdobyło tytuł (bodajże w 2009 roku?) najlepszego pracodawcy. Takiego tytułu nie zdobywa się przypadkiem.

HILTI w CV robi jak wytrych.....

Pozdrawiam wszystkich!
AK 2014-05-24 13:15:12
Witam , może ktoś coś więcej powiedzieć o tym stanowisku?
Stanowisko Terytorialny Przedstawiciel Sprzedaży
Tj. Kasa , social , auto itp?
Z góry dziękuje
1
Miklas 2014-05-25 16:49:49
Firma jest do bani. Wiele razy wysyłałem CV i list motywacyjny bez odzewu. Czemu? Bo nie mam wyższego wykształcenia tylko średnie ekonomiczne. Co z tego że elektronarzędziami interesuję się od wielu lat. Znam ofertę Hilti perfect. Nawet serwisówki. (usunięte przez administratora)
very funny 2014-06-24 12:43:23
Ten piekny tekst to pisal ktos z Hilti aby sytuacje wyprostowac. Ta firma jest do bani(usunięte przez administratora)Nie polecam bo pod plaszczykiem pieknych obietnic i lukru jest brutalna praca jak w biedronce.
2
gość 2014-07-18 12:02:31
1000 etapów rekrutacji, z których nic nie wynika, a dział HR to jakaś porażka. Zdecydowanie odradzam aplikowanie na stanowiska w tej firmie osobom, które cenią swój czas.
6
haha 2014-09-01 23:22:56
To miejsce nie było pierwsze, ale kolejne.
Stymulowane wewnętrznie :-)
as 2014-09-01 23:33:24
Ściema
haha 2014-09-14 02:25:41
Do D. Cenzura strony.
1
:-( 2014-10-14 23:11:13
Taka firma jaka historia. Poczytajcie o działalności firmy i jej założycieli w czasie II wojny światowej. Tylko na "wolnych stronach".
Dzisiejsza działalność to kontynuacja. Wiem, że moderator to usunie. Wtedy napiszę więcej.
1
zonkis 2014-11-19 20:13:27
Na jakie zarobki mozna liczyc w hilti na stanowisku eksperta? Praca w Warszawie.
Haha 2014-12-07 01:56:45
Cześć HAHA

Niestety tak jest. Historia wojenna wypaliła piętno na firmie. Teraz firma działa identycznie jak podczas wojny. Zobacz jak było kiedyś, a dowiesz się jak jest dzisiaj.
1
votan 2014-12-23 20:18:02
Witam. Pracuję w tej firmie już sporo czasu. Jeśli ktoś ma poważne pytania to zapraszam.
5
itre 2015-01-22 16:03:35
Nieustanie inwestują w rozwój swoich pracowników, oferując im pracę, w różnych działach -i w regionach geograficznych,praca w Hilti obejmuje wszelkie czynności związane z procesem tworzenia najwyższej jakości – dlatego zapewne ciężko dostać się do pracy u nich.Wiem że pracownicy działu sprzedaży koncentrują się wokół potrzeb klienta, ale ja w tym zawodzie szukam pracy i interesuje mnie ta działka w firmie więc prosiłbym o opisy jak to wygląda dokładniej
6
paweł 2015-01-22 16:14:53
nie mam pojęcia niestety jak sprawa wygląda konkretnie z tym wszystkim, chodzi mi o to, że nie widziałem ogłoszeń na stanowisko Customer Service Representative, więc chyba nie jest już wolne, na pewno teraz je zdjęli dlatego, bo zajęte. ale może też chcieli coś zmienić w punktach tego ogłoszenia na przykład i dlatego go nie ma.
1
delta 2015-01-24 15:31:17
ile zarabia sie u was na sluchwkach wsparcie klienta?
ona 2015-01-27 22:46:34
Stanowiska typu Customer service representative czy Terirority Sales Representative są dostępne niemal non stop z uwagi na nie małą i przeważnie nieuzasadnioną rotację w tej firmie. Jakieś 2 lata temu jak tam pracowałam, na słuchawkach zarabiali ok. 2500 netto, na przedstawicielu handlowym różnie, najstarsi z najlepszymi klientami wyciągali ładne premie - sama podstawa to od 3000-4500 z czym ta górna granica raczej tylko dla Wieloletnich pracowników. Poza tym, masa raportów, tabelek i innych bezsensownych analiz, kierownictwo średniego szczebla w większości poniżej krytyki, zarząd kolesiowski. Na start można próbować bo dobrze wygląda w cv, dla doświadczonych pracowników zdecydowanie nie chyba że chcą robić karierę bez wzglądu na wszystko - bo normalną ścieżką nie ma szans.
3
niestety się nie udało 2015-02-09 13:17:03
Dużo żalu tu widać, ale szczególnie u osób, które nie brały udziału w rekrutacji z tego co widzę :D typowe...
Ja byłem zaangażowany w rekrutację w połowie stycznia, dwie rozmowy, niestety się nie udało, ale firma jako taka zrobiła na mnie spore, pozytywne wrażenie. po rekrutacji dostałem info dlaczego mnie nie widzą u siebie, co jest wg mnie sporym plusem. także moim zdaniem zamiast wypisywać głupoty, to warto wziąć się w garść i aplikować :)
1
eks 2015-02-11 10:02:34
Z roku na rok bylo gorzej, trafne porównanie do AmWaya powyzej. Ciesze sie ,ze jestem na swoim, a nie w jakies korporacji.
tomaszae 2015-02-18 18:35:25
A ja wysłałem CV na pakowacza i nic ;/ to co ze jestem po Akademii Ekonomicznej po EKonometrii i Statystyce w Polsce nie ma pracy.dlatego trzeba szukać pracy jako pakowacz pracownik produkcji. W sumie fajna praca.
fan 2015-02-18 21:53:55
Witaj. Jesteś młody to aplikuj.Wyciągnij co się da a potem desant. Albo się zwolnisz albo cię odstrzelą. Taki team Thomas, Aga, Ernest i reszta.
abbc 2015-02-19 14:39:13
votan, co więcej możesz powiedzieć o swojej pracy? Mnie interesuje sprzedaż w hilti i nie wiem czy aplikować.
REP 2015-04-20 22:18:34
Do kolegi mikołajek - jak na podstawie dają "tysiąc z hakiem" + "duże" premie (na które składa się "widzi mi się" przełożonego, albo sto czynników, i jak nie spełnisz jednego to nie dostaniesz ani grosza poza gołą podstawą - to wiedz, że gra nie warta jest świeczki. Auto służbowe, telefon, czy komputer to małe pocieszenie, za nerwy z klientami (ludzie bywają na prawdę "różni" - ale na tym polega handel, aby umieć negocjować z prawie każdym, ze wszystkimi się nie da, jak ktoś twierdzi, że się da, to ja już mówię, że się nie da i tak obalam jego teorię) oraz siedzenie nad nieraz nie wiadomo komu potrzebnymi tabelkami, stworzone przez dział marketingu lub innego "mądrego zza biurka", które bardzo często okazują się później nikomu nie potrzebne.

Na wstępie podkreślam, że nie jestem i nie byłem pracownikiem HILTI.

Jestem handlowcem (ścieżka kariery od zwykłego PH po Regionalnego i Sieciowego) od 8 lat i pracowałem dla korporacji i małej firmy (ale nie w Hilti ani w tej branży), i wiem że takie zabiegi typu niska podstawa i premie zależne od wieloskładnikowych wytycznych realizacji to celowe zagranie.

Już tłumaczę - realizując zamówienia na kwotę X jesteś już rentowny dla firmy, a w planie do realizacji kwartalnej czy miesięcznej masz kwotę 2X. Do tego wiele składników do realizacji (kwota sprzedaży, średnia cena na produkcie, średnia marża na produkcie, minimalna sprzedana ilość w sztukach dla danego produktu, minimalne pokrycie w terenie, minimalna średnia wartość zamówienia, itp, itd).

Firma na tobie zarabia i to w stopniu zadowalającym, a jednocześnie ma "haka" na ciebie - nie realizujesz 100% planu (bo z góry wiadomo że jest on nie osiągalny i specjalnie jest tak wyliczony), więc nie pochwalisz się w CV jakimiś "specjalnymi sukcesami w sprzedaży" bo na ewentualnej rozmowie w innej firmie nie pokażesz raportów czy dyplomów uznaniowych za osiągnięcie ponad przeciętnych wyników. Będziesz też na z góry straconej pozycji jeśli upomnisz się o podwyżkę za staż pracy czy nowe obowiązki, bo głównym kryterium jest wtedy poziom realizacji planu sprzedażowego. Równocześnie nie będziesz się "wychylał poza szereg" w opiniach na temat produktu czy rozwiązań wprowadzonych przez dany dział, bo w każdej chwili mogą cię zwolnić, a do tego będą mieli priorytetowy argument - brak realizacji oczekiwanej sprzedaży (a rolą handlowca jest głównie sprzedaż-sprzedaż-sprzedaż). A jak do tego masz jeszcze kredyt hipoteczny na głowie, to już w ogóle pracodawca ma oręż do "przykręcania Ci śrubki", ponieważ chcesz czy nie, do banku co miesiąc ratę za swoje 4-kąty musisz wpłacić, bo inaczej Ci je zlicytują za zadłużenia.

W konsekwencji będziesz się żyłował żeby doskoczyć do tych wymogów, bo na spotkaniach zespołowych czy szkoleniach pokazują wszystkim tabelę z premiami (typowe działanie psychologiczne - widzisz kilka albo kilkanaście tysięcy premii za 100% albo 130% planu, to już w głowie masz cel na co byś tę kasę wydał). W rzeczywistości do wymaganego 100% nie doskoczysz i firma o tym wie, bo plan jest celowo tak wyliczony, nim się pokapujesz będziesz orał przez przynajmniej pół roku (jeśli rozliczenie premii jest miesięczne), albo rok (jeśli rozliczenie kwartalne). Taki okres się przyjmuje jako średni czas na badanie terenu działanie i zapoznanie się z klientami (oszacować wartościowość klienta typu A-kluczowy do D-nie rentowny następuje dużo szybciej, ale to zależy od wielkości terenu i ilości potencjalnych klientów, oraz Twojego zaangażowania, jak go nie będzie, to sam wiesz co wtedy się robi ...) po tym okresie albo idziesz w prawo albo w lewo (zostajesz bo już coś "zaczyna ci się kręcić w terenie" albo się "odpalasz" bo nie widzisz dalszej możliwości swojej realizacji). No chyba że trafisz na naprawdę dobrego kierownika, prawdziwego menadżera kariery, który będzie widział w tobie potencjał i postara się tobie pomóc wyjść z impasu i tzw "rutyny handlowej" (powtarzanych schematów rozmów i negocjacji z klientami, nie uwzględniając fundamentalnej zasady "każdy jest inny" a więc z każdym należy inaczej rozmawiać, ale to już osobne kwestie analizy klienta, typu działalności, oceny środowiska branży, oraz innych czynników).

To takie moje doświadczenia z handlu. Trochę się rozpisałem, wybaczcie, starałem się maksymalnie skrócić swoją wypowiedz ;D
14
REP 2015-04-22 22:37:07
TO zależy jakie jest "otoczenie" - czy rekrutacja jest w dużym mieście (ilu chętnych na stanowisko), jak często zmienia się PH na tym terenie, co jest powodem odejścia poprzednika (jak jest dobra praca, to mało kto, rzuca ją z dnia na dzień, powodów może być kilka: sprawy osobiste, relacje z przełożonym, albo coś "w terenie" - utrata duże klienta, niedopilnowanie zamówień, reklamacji itp.)

Pamiętaj, żeby NIGDY nie negocjować "czegoś, kosztem czegoś". Zawsze staraj się wynegocjować możliwie najwyższą podstawę (to w końcu coś "pewnego", coś od czego masz płacone składki na emeryturę, ubezpieczenie w razie L4, itp), premia to tylko obietnice, które u jednego się spełnią u drugiego nie. Czynników na to wpływających jest wiele.

Jeśli na rozmowie, przyznasz, że oczekujesz większej podstawy w zamian za niższą premię, to świadczy o braku pewności siebie, motywacji, przekonania co do swoich możliwości, dlatego chcesz "zabezpieczyć tyły". Zawsze mów o dobrej podstawie (dowiedz się ile może zarobić taki pracownik na tym samym stanowisku ale nie tylko w tej firmie, ale także w tej branży - daje pogląd "na ile" firma ceni pracowników) oraz o dobrych premiach! Najlepiej mieć w rękawie asa w postaci jakichś potwierdzeń swoich wyników (dyplomy uznania, nagrody, wyróżnienia, i referencje od poprzednich pracodawców jeśli jest możliwość). To dobra podstawa do negocjowania podstawy, bo jak inaczej odpowiedzieć na pytania "dlaczego Pan/Pani chce tyle zarabiać?" - BO jestem specjalistą, znam się na swojej pracy i mam na to kilka dowodów (i wtedy dajesz do wglądu wszystkie wyżej wymienione dokumenty). Nie dawaj nigdy żadnych wyników czy innych pism firmowych, które ujawniają jakieś kwoty, rankingi itp - pracodawca może stwierdzić, że jak Cię zatrudni, a po jakimś czasie zechcesz zmienić pracę lub on zechce zakończyć z tobą współpracę, to wewnątrz obiegowe dane ujrzą światło dzienne. Domyślasz się co wtedy taki rekrutujący zrobi ... Powodzenia.
1
obecny 2015-04-27 14:47:49
Ta firma robi wszystko by płacić podatki w jednym z krajów beneluxu. Ich religia kształtowana na wyjazdach OCJ to nic innego jak maglowanie umysłów w różnych obszarach funkcjonowania. Ideei Hilti i ich piękne hasła mają się nijak do rzeczywistości. Fakt, że z roku na rok firma ląduje coraz niżej w rankingach pracodawców. To oczywiście duża zasługa obecnego prezia i jego młodego zarządu, któremu dał wolną rękę, a oni rąbią firmę na kawałki (niektórzy wiedzą o czym piszę). Odpowiedzialność odpowiedzialnością jak umie się z niej robić użytek. Czasy prezesa Thomasa G. to był okres w którym doceniano pracowników. Firma sięgnęła po drugi miejsce w rankingu naj.pracodawcy. Obecny sklecony na wymianę zarząd to porażka. Najważniejsze, że schaan zaczyna się przyglądać temu folwarkowi Orwella... Agnieszka co ty za głupoty opowiadasz w tym "wywiadzie" do gowork.pl? Weż ogarnij się kobieto!!!
5
były 2015-06-03 21:38:00
Cześć "obecny"
Zgadzam się w 100 % z twoim zdaniem. Cała ekipa to nieudolnik prezio, spolegliwy Erneścik i Aga modliszka.

:-)
6
Ciekawy gość 2015-06-30 00:45:43
Proszę o informację co jest powodem tego , że od bodajże lutego tego roku cały czas ukazuje się ogłoszenie na śląsk na stanowisko Territory Sales Representative? Brak odpowiednich kandydatów czy może nikt nie ma ochcoty pracować w Hilti? Jakie są warunki na w/w stanowisku.
Dziękuje za wszelkie prawdziwe info.
Pozdrawiam.
1
obecny 2015-07-10 11:06:14
Firma jest zarejestrowana w Polsce i tutaj powinna wzorcowo (tak jak sama próbuje kreować o sobie opinię) płacić podatki a nie transferować zyski do rajów podatkowych (luxemburg). Dla mnie i dla moich przyszłych dzieci będzie to miało olbrzymie znaczenie. Z poglądami które reprezentujesz możesz śmiało emigrować poza Polskę, bo przy takim podejściu twoja praca tu jest zbędna.
1
JUne 2015-07-15 15:00:00
Witam jestem pracownikiem Hilti w terenie ;] więc jak ktoś ma jakieś pytanie piszcie.
16
zloty 2015-07-20 22:46:28
chce aplikowac na stanowisko Territory Sales Representative. mam kilka lat doswiadczenia jako PH W spozywce. jest sens wysylac CV? Chodzi o kase, mozliwosc premii i szkolen oraz atmosfere. czy region pracy wpywa na kase? na stronie pisza tez o mozlwiosci rozwoju miedzynarodowego. to realne? JUne, czekam na info
PH Hilti 2015-07-24 16:18:57
Pracuję w tej firmie kilka lat na różnych stanowiskach w dziale sprzedaży. Są plusy i minusy jak w każdej firmie. Ktoś tu pisał bzdury o podstawie 1000 zł i dużych premiach. Jest zupełnie odwrotnie podstawa jest przyzwoita a premie zależą od wyników w szczególności na stanowisku PH. Jak ktoś jest dobry to co 4 miesiące może zobaczyć 5 cyfrową kwotę z 1 na początku na koncie. Podstawa tak jak ktoś pisał 3300 do 4500 na rękę także nie ma co wybrzydzać. Zawsze mnie irytują koledzy z pracy którzy ciągle narzekają na firmę Hilti - odpowiedź jest jedna jak ktoś uważa ,że jest więcej wart na rynku to niech sobie znajdzie lepszą pracę. Rzeczywistośc wyglądą tak ,że narzekają i pracują tu 10 czy naście lat. Na pytanie czy warto aplikować odpowiadam WARTO
6
Taz 2015-07-31 13:13:49
Pytanie do PH Hilti.
Jak myślisz jakie mam szanse dostać się na stanowisko PH mając 10 letnie doświadczenie jako Przedstawiciel Medyczny i czy j. angielski jest tak bardzo potrzebny jak piszą w ogłoszenie. Z góry dzięki za odpowiedź.
obecny 2015-08-09 10:21:05
Praca w hilti??? generalnie nie polecam!!! "Zaufanie" podszyte ciągłym sprawdzaniem... Firmna leci w rankingach na pysk już od kilku lat!!! Nie mogą sobie poradzić z wewnętrznym badaniem geos - podkręcają na siłę parametry bo co roku jest bardziej nieciekawie. Nie pakujcie się tam. Na rynku jest sporo ciekawszych ofert pracy. Mają kilka spraw założonych przez byłych pracowników (niesłusznie zwolnionych). Z mojej wiedzy wynika, że 4-5ciu spraw już zostało wygranych (sąd pracy nakazał wypłatę odszkodowania).
3
pracuję więc wiem 2015-08-10 14:52:38
Panie "obecny" skoro jest sporo ciekawszych ofert pracy to co jeszcze robisz w Hilti, po tak się meczysz? A ci "niesłusznie" zwolnieni po co tak walczą w sądzie pracy, skoro w Hilti jest tak źle? Śmieszny jesteś z tym swoim biadoleniem.
2
nie obecny 2015-08-31 10:34:17
Panie "pracuję tam więc wiem" na szczęście już nie pracuję w tej firmie. Teraz widzę z perspektywy czasy zmarnowane lata pracy.
Walczą w sądzie pracy, jak nie doczytałeś, bo zostali niesłusznie zwolnieni. Podsuwacie im "ugody do podpisania" z góry zakładając, że się nie połaszą, a gdy już tak się staje to za chwil kilka zatrudniacie w to miejsce nowego tańszego pracownika...
2
gigi sullivan 2015-09-26 21:53:59
jak zarobki i atmosfera ogłoszenie na kujawsko pomorskie dość długo wisi
Przedstawiciel 2015-10-12 16:00:43
Witam,
Na temat pracy nie wypowiem sie poniewaz nie bylo mi dane pracowac w firmie Hilti.Natomiasr napisze pare slow o procesie rekrutacji.Otoz wyslalem swoje cv,po ok dwoch tygodniach odezwal sie w piatek do mnie pan z propozycja spotkania w srode;nastepnego tygodnia.Jako zainteresowany wyrazilem chec spotkania,w zwiazku z czym pan powiedzial ze zadzwoni do mnie w poniedzialek i poda mi szczegoly gdzie i o ktorej godzinie.Dodam tylko ze dzwonil z zastrzezonego numeru.Minal poniedziale,wtorek i sroda i cisza,zadnego telefonu.postanowilem wiec wyslac swoje cv bezposredni do firmy Hilti.Dzisiaj otrzymalem odpowiedz wygenerowana przez automat ze dziekuja,ale niestety nie spelniam wymaganych kryteriow.Czytalem wiele o kulturze i atmosferze w Hilti,ale to co mnie spotkalo to absolutny brak szacunku.ja rozumiem ze zawiodl czlowiek a nie cala firma,ale ten czlowiek ja reprezentowal.Firma Hilti duzo stracila w moich oczach,bo wystarczylo zadzwonic i powiedziec ze sprawa jest nieaktualna.Dalsza ocene pozostaiam Wam.
Pozdrawiam
5
Ryba 2015-12-18 15:50:28
Boże co za bzdury! Pracuje w Hilti jako handlowiec zwany też VB lub Rzeczoznawca - na dzień dobry dostajesz 3200 zł podstawy do tego pierwsze 3 miesiące jesteś na tzw. stałce i masz 3999 zł podstawy do ręki! jak ludzie nie wiecie to nie piszcie bzdur o jakimś 1000 zł do ręki bo nigdy tak w Hilti nie było. Po co więc zmyślacie!?
1
Ryba - PH Hilti 2015-12-18 15:59:53
Co do wypowiedzi pana mówiącego o rekrutacji to coś mi się niezgadza. rekrutacja w Hilti zawsze wyglada tak, że pierwszy etap masz rozmowę przez tel. w języku angielskim, po której od razu nie zapraszają na spotkanie tylko dziękują i mówią, że w przeciągu tygodnia dadzą Ci znać czy się zakwalifikowałeś. Jeśli się bardzo spodobasz i usłyszą, że Twój angielski jest dobry to zaproszą Cię na kolejny etap już następnego dnia, a jesli nie to po ok. tygodniu czasu napiszą Ci maila, że nie przeszedłeś na kolejny etap i to raczej tego dotyczył ten mail, który otrzymałeś - poprostu miałeś słabą gadkę lub angielski. Life is brutal chłopie! Trzeba mieć czasami trochę samokrytyki.
Nick 2016-01-28 15:18:26
@gonia - jak najbardziej umowa o pracę :-) Okres próbny standardowo, następnie czas nieokreślony
msj 2016-01-30 00:40:36
Wczoraj zostałem zaproszony na rozmowę do HILTI. W mejlu z dokładnymi informacji kiedy i gdzie będzie rozmowa poproszono mnie o przygotowanie 5-minutowej scenki sprzedażowej, z możliwością wykorzystania rekwizytów oraz osób prowadzących spotkanie.
Nie za bardzo mam koncepcję jak to zrobić, nigdy nie byłem zbyt dobry w wymyślaniu takich rzeczy, planowaniu, pisaniu scenariuszy Chętnie przeczytam podpowiedzi, sugestie, uwagi jak się do tego przygotować. Z góry dziękuję za pomoc.
1
Montezeuma 2016-09-27 19:26:19
Pracuje w Hilti od wielu lat i miałem okazję pracować na różnych stanowiskach sprzedażowych. Przez wiele lat byłem bardzo entuzjastycznie nastawiony na działania zarządu i to w jakim kierunku firma zmierzała. Często też broniłem jej i oceniałem jako doskonałego pracodawce. Warto jednak spojrzeć na to w końcu z innej perspektywy i pomóc innym w dokonaniu wyboru - czy warto lub czy nie warto aplikować do Hilti.
Z mojego punktu widzenia ostatnie dwa lata były bardzo destrukcyjne dla firmy i jej pracowników. Hilti zamieniło się w korporację pełną gębą. Odeszli wartościowi ludzie ze sporą wiedzą i ludzkim podejściem do innych pracowników. W ich miejsce pojawili się uśmiechnięci panowie z branży FMCG na kierowniczych stanowiskach , ze swoimi tabelami, systemem wartości i niekrytym celem żeby jak najszybciej dojść jak najdalej. Nikt już w firmie nie ukrywa że cel jest inny. Kiedyś rzeczoznawcy techniczni mogli zarobić konkretne pieniądze oraz byli pracownikami zawieszonymi między sprzedażą a solidnym wsparciem technicznym. Ostatnie miesiące to niestety coraz bardziej przypominające akwizycje wizyty handlowe co tydzień u tego samego klienta (w branży budowlanej nowe inwestycje dla danej firmy nie pojawiają się z taką częstotliwością - uwierzcie mi ). Ponadto nowa strategia firmy zakłada kolosalne wzrosty sprzedaży - w rezultacie bardzo ciężko jest wyrobić jakąkolwiek premie i od wielu lat zarobki pikują w dół. Można pewnie powiedzieć że to normalne na stanowiskach sprzedaży że zakładane są wzrosty. - owszem. Tylko one już od dłuższego czasu nie są realne. Sztucznie zawyżane w celu obniżenia wynagrodzeń. Efekt? Historycznie największa rotacja pracowników na stanowiskach sprzedażowych. Ostatnie pół roku to około 30-50 osób które zdecydowało się odejść ze sprzedaży. Great place to work 2017? Wątpie ;-) Warto o to zapytać na rozmowie kwalifikacyjnej. Warto zapytać jak dużo trzeba poświęcić czasu na spełnienie wymagań dot. raportowania, szkoleń online, planów działań na klientach i tysiąca innych rzeczy których nie sposób zrobić w 8-godzinnym czasie pracy podczas którego trzeba odbyć jeszcze 10 wizyt handlowych. Wreszcie warto się zastanowić czy pracą dla marki Premium (owszem - jest bardzo dobra) i mętną wizją awansu zarobisz na to żeby wsadzić co nieco do garnka ;-)
10
Chciałem aplikować 2016-10-16 21:58:53
Chciałem tam aplikować ale jak się naczytałem to dziękuję . Aż nie wierzę, że taka firma mająca sprzęt z najwyższej półki więc wymagałoby to z założenia profesjonalnego doradztwa idzie w kierunku FMCG. Dla mnie szok i utrata szacunku dla działań tego zarządu w moich oczach
6
gonia 2016-10-17 08:20:59
To, że coś testują @chciełemapikować nie musi od razu świadczyć o nich najgorzej. Może chcą zobaczyć jaką to ma efektywność naprawdę nie bądźmy wszyscy od razu tak negatywnie nastawieni jeśli zobaczą, że przynosi i to korzyści to zostaną a jak nie to pewnie pójdą w inną stronę
1
Stefan 2016-10-24 22:06:51
A czy wiecie coś o pracy w Hilti w Poznaniu?
Wymagania dość okrojone i nie wspominają o angielskim, którego nie znam . Za to w handlu i branżą budowlaną mam kilka lat doświadczenia. Może nie od strony technicznej ale mam.
Czy to się może przydać? Jakie są obecnie warunki zatrudnienia.
Stanowisko: Terytorialny Przedstawiciel Sprzedaży
Oczekujemy od Ciebie:
Wykształcenia wyższego (mile widziane techniczne lub ekonomiczne)
Znakomitych zdolności sprzedażowych B2B
Doświadczenia w sprzedaży na podobnym stanowisku
Umiejętności budowania relacji z klientami opartych na zaufaniu
Zostaw swoją opinię o Hilti Poland - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hilti Poland