brak logo

Zachodnia Grupa Inwestycyjna Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Zachodnia Grupa Inwestycyjna Sp. z o.o.

kierowca 2010-09-08 10:31:49
Zachodnia grupa inwestycyjna to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści!!!! Odradzam wszystkim kierowcom bo szkoda nerwów. Jazda bez winiet o suchym baku to standard można osiwieć modląc się żeby paliwa nie zabrakło np, na autostradzie a czym jest to spowodowane? Tym że ta firma żyje z dnia na dzień czekając jak sęp na przelew którego nie zajął jeszcze komornik i jak się uda to jest ta chwila oczekiwana na stacji benzynowej nie rzadko ponad godzinę na upragnione paliwko za kwote w przedziale 50zł - 200zł czyli jakiś jeden kurs bo na wiecej nie starczy bo to nie osobówka tylko 4ośka która pali 45litrów ale nie ma się co dziwić skoro wszystkim kieruje dwulicowa pani(usunięte przez administratora) która nie ma pojęcia o transporcie i jest pustą zapatrzoną w swojego szefa (usunięte przez administratora). Ach... szkoda gadać!!! Generalnie w tej firmie trzeba się prosić o swoje pieniądze bo inaczej się ich nie dostanie a jak się dostanie to połowę należnej kwoty. (usunięte przez administratora)Wybór należy do was jak lubicie pracować za darmo o polecam ach... a co do wypłaty to jak się dzwoni do szefa znaczy (usunięte przez administratora) to standardowa odpowiedz to: pana pensja została przelana rano na pana konto :D haha zerkasz jeden dzien drugi trzeci czwarty i dalej nie ma nic :D haha wiec co robisz dzwonisz znowu i słyszysz to samo :D żałosne jak można mieć ludzi za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i myśleć że w to uwierzą? Panowie!!! Omijąć z daleko tych złodziei i hahmentów hehe ;) powodzenia ale w innej pracy ;)
Kaja 2010-10-12 21:05:52
Aż trudno w to uwierzyć, bo pan(usunięte przez administratora)jawi się jako miły ,pełen kultury i osobistego czaru biznesmen, który chciałby pomóc w kłopotach, a jego firma wręcz wymarzonym miejscem do pracy.

Niestety, okazuje się ,że jest tak, jak napisali przedmówcy.
Potwierdzam powyższe wypowiedzi!
Pomijając niecenzuralne wyrazy:))

dzięcielina_pała 2010-10-15 11:43:24
to wytłumacz mi siwy człowieczku, w jakim celu starasz się o przywrócenie do pracy w tej firmie firmy
Kaja 2010-10-19 19:56:56
Nie sądzę,żeby ktoś był zainteresowany ponownym zetknięciem się z tą firmą. Może w celu windykacji należności.
Kaja 2010-10-24 11:55:41
Ostrzegam,że windykacja tez nie jest prosta , bo Pan (usunięte przez administratora),pomimo kreowania się na poważnego biznesmena-formalnie nic nie ma na siebie, ani na swoją firmę. Wszystko wynajęte, albo w leasingu(wszystkie samochody)albo na firmę konkubiny.
DAREK 2013-06-19 22:07:19
Czlowieku a glowa Cie nie boli?
GGGGGCCCC 2013-07-09 09:59:52
Ja też szukam kogoś kto tam obecnie pracuje, szukam info na temat, gdzie oni maja aktualnie teraz swoja siedzibę.....masz kupe kasy do odzyskania od tego oszusta
nn 2014-02-27 20:42:08
ten P.to Zenon Michalak-mial transport ciezki i ciezko bylo odzyskac kase nie cale 2 tys.oddalal pare miesiecy Nigdy w zyciu juz bym z tym czlowiekiem nie pracowal-bo majac na utrzymaniu rodzine nikt nie bedzie pracowac za frii
Modzio 2014-03-31 18:05:27
pan Zenon Michalak teraz nazywa się Krzysztof i prowadzi jakąś agencje czy teatr w budynku radia Wrocław przy Karkonowskiej. Widziałem go w przedszkolu gdy odbierałem dziecko. Był tam z jakąś ofertą na teatr. Przedstawił się jako Krzysztof, ale to Zenon na 100 procent. Zawsze uśmiechnięty i pachnący w żółtym płaszczyku. Taki zadowolony z siebie młodzieniaszek.
kaja 2014-10-15 10:39:29
Nie sądzę. Poczytaj sobie komentarze do artykułu w gazecie wrocławskiej o jego teatrzyku. Głowa boli. ale to wszystko prawda.
grazia 2014-10-25 13:42:38
teraz mu komornik licytuje mieszkania przy Trawowej, jest ogłoszenie publiczne,można sprawdzić i ktoś chce tam pracować,wiecie ile długów ma w bankach?Czym zapłaci,jak ma miliony do oddania?
Oszukana 2014-11-28 12:19:27
Moje zycie zmienilo sie w koszmar po zetknieciu z Zenonem "Krzysztofem" Michalakiem na gruncie zawodowym. Mam za soba dwie proby samobojcze. Stracilam wszystko, na co ciezko pracowalam, nie otrzymalam nawet wynagrodzenia, weobil mnie z zimna krwia, a sam pozostaje bezkarny. Omijajcie go z daleka! To oszust.
2
kaja 2015-01-23 22:15:56
Takich oszukanych jest bardzo wielu. Jedno jest pewne: nie ma co liczyć na oddanie przez niego kasy, bo po prostu nie odda.Z zasady. I nie pomogą żadne sądy ani komornicy. On śmieje się z tego, a chyba najbardziej z naszego wymiaru "sprawiedliwości". Zresztą on - i jemu podobni- właśnie na tym bazują.
1
gom 2015-03-04 19:32:15
@gościo, chcesz powiedzieć, że Ty jesteś całkowicie zadowolony ze współpracy z Zachodnią Grupą Inwestycyjną? Bo jednak poprzednie posty były bardzo negatywne, pisali, że oszukanych jest sporo. Może jednak nie jest tak źle, bo na czym niby polegały te oszustwa, nie wypłacali wynagrodzenia, czy były to opóźnienia?
2
Robertt 2015-10-01 15:01:46
Pracowalem jako kierowca i porwierdzam wszystkie zle opinie!!!! Na kase czekalismy bardzo dlugo i nie wszyscy ja dastali mi akurat sie udalo.Kiedys biuro mial na tenisowej okolice karkonoskiej
robert 2015-10-02 09:23:51
Do Kini--- nie jest to takie latwe!!!! Zatrudnij sie a sama sie przekonasz! Niema niczego co mozna mu zajac!! Poczytajcie na necie o tym P...... wiele dzialalnosci prowadzil i jeszcze wiecej zamkna a ludzi ....Za moich czasow wolali na nas kierowcow-- Tanio Szybko Tesco przyjechali!!! Nikt nie chcial z nim wspolpracowac a jesli juz to za tzw. glodowe stawki
1
krytek 2016-05-15 09:18:31
Czytam te wszystkie komentarze i wydaje mi się, że rzeczywiście coś musi być nie tak skoro tyle ludzie piszę coś o niewypłacalności (no chyba, że robi to jednak osoba) ale widzę też, że wiele z tych komentarzy było dodawane dawno temu, wiec może teraz jest lepiej
Zostaw swoją opinię o Zachodnia Grupa Inwestycyjna Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zachodnia Grupa Inwestycyjna Sp. z o.o.