brak logo

Międzybrodzkie Makarony

Kobiernice

Opinie o Międzybrodzkie Makarony

ananas 2010-10-26 20:38:54
Pracuja tam oszuści,(usunięte przez administratora) nie płacą za wykonane dla nich usługi
2
Makaromanka 2012-02-27 16:08:51
Tylko ktoś kto chce zaszkodzić daje taką idiotyczną opinie - brawo za inteligencje.
;( 2012-12-02 14:32:36
No żeby PH zarabiał 1600 z premiami żenada :(
1
Właśnie 2013-02-08 20:33:28
potwierdzam !!!
I ja 2013-02-17 20:19:48
tak samo potwierdzam :( lipnie płacą..............
1
Gallanonim 2013-05-18 14:22:56
Racja.Ładny zapierdol jak za takie grosze.Co do ludzi tam pracujących,mili i pomocni,mimo wszystko odradzam prace w tym zakładzie ;)
1
Gallanonim 2013-05-23 13:03:21
Nie liczyłbym na jakieś dodatki do podstawowej pensji ani zwrot za dojazd. Praca do lekkich nie należy więc możliwe że szukają pracowników bo mało kto chce tam pracować,najlepiej będzie złożyć cv.
2013-09-10 20:06:37
Nie prawda praca nie jest cieszka tylko trzba chcieć pracowac
tak 2014-02-14 16:35:50
Praca nie jest "cieszka" :) Ciężka i wydolnościowo i fizycznie. Jak można biegać z 50 kg workiem po zakładzie...
1
plotek 2014-03-08 15:48:33
kogoś wyraźnie poniosła wyobraźnia z tymi 50 kilogramami. W prawie pracy jest, że nie można dźwigać chyba ponad 25kg
były 2014-03-23 19:15:18
hej i co ph nadal zarabiają 1500 zł netto ?kpina spróbujcie za to przeżyć oderwani od rzeczywistości jesteście
1
kluseczka józia 2015-01-29 12:59:04
ja bym się bardzo chętnie zatrudniła w Międzybrodzkie Makarony ale właśnie obawiam się tego dźwigania ekstremalnych ciężarów. na serio miałabym szarpąć worek z kluskami 50kg, przecież to nireralne? tym bardziej że ja malutka delikatniutka jestem. ogólnie to musiałabym dźwigać czy daliby mi jakieś lżejsze zajęcie?
paula 2015-03-30 16:51:04
również mam te same obawy co poprzedniczna Józia z poprzedniego komentarza, a mianowicie boję się dźwigania jakichś wielkich ciężarów o czym niektórzy piszą w moich komentarzach. zastanawiam się czy przypadkiem nie można dogadac się z kierownictwem żeby dawali mi rzeczy lżejsze bo przecież jak mam targać 50 kg klusków to się złamię i załamię
dj 2016-01-11 11:45:00
no to rzeczywiście kpina aktualne jest ogłoszenie na PH, ale za takie pieniądze chyba nikt realnie myślący nie podejmie pracy(jeszcze pewnie po 10h na dobe), no chyba ze płacę podają w tygodniówkach :-), to jeszcze by miało ręce i nogi. To że ten cudowny kraj podniósł najniższą krajową do 1850 zł, nie znaczy że ktoś bedzie za to pracował, rynek sam wszytsko zweryfikuje.Dziś każdy patrzy z czego zyje, a nie jakimis obiecankami będą ludzi karmić
1
daizy 2016-01-11 11:54:23
znajoma jak PH w firmie tytoniowej zarabiała ok 4tysi, i zmieniła pracę bo stwierdziła że to mało,teraz działa w innnej branży jako ph zarabia prawi 7k/miesiecznie,Wiec punkt widzenia zalezy od punktu siedzenie.Dla jednego 3000 tysiące to majątek, inny nie spojrzy na ofertę pracy za takie pieniądze.
real 2016-01-22 10:13:58
Ci Państwo chyba nie mają pojęcia o pracy handlowca albo szukają naiwniaków (małolatów).
Te makarony nie istnieją na Lubelszczyźnie a uwzględniając konkurencję w postaci Maspexu(Lubella),Makaronów Polskich czy nawet Eko-Maku wprowadzanie ich na rynek to katorżnicza praca.
Założenie , że przedstawiciel ma robić 25 wizyt dziennie jest absurdalne .
No chyba, że na zasadzie "dzień dobry" i "do widzenia" bo na przekonywanie do produktu właściciela lub kierownika sklepu nie będzie czasu.
Oczywiście znajdą się tacy co będą chcieli pracować po 10-12 godzin dziennie za najniższą krajową i z niewielką szansą na przedłużenie umowy po okresie próbnym.
Ale na pewno nie będą to ludzie, którzy spełnią kolejny warunek zatrudnienia czyli minimum 3 lata doświadczenia w handlu bo oni wiedzą jak wyglądają realia.
5
real 2016-01-22 22:33:45
Nie, nie wiem wszystkiego ale pracuję w handlu ponad 15 lat i wielokrotnie wprowadzałem na rynek różne produkty.
Chodzi o elementarną uczciwość pracodawców a ta (uwierz mi)w większości przypadków jest na poziomie bliskim zeru.
Takie są realia.
Dlatego jeśli jakaś firma ,nie mająca dużego udziału w rynku,w ogłoszeniu pisze, że ma być 25 wizyt dziennie i na dodatek przedstawiciel ma dbać o "dobry wizerunek Spółki oraz wysoką jakość świadczonych usług" to ja się pytam jak to zrobić.
Budowanie rynku to ciężka , mozolna praca a przede wszystkim czasochłonna.
Kilkakrotnie wprowadzałem do sklepów produkty firm, o których wcześniej klienci nie mieli pojęcia i na dodatek były to produkty premium (a może na szczęście bo czymś się wyróżniały).
Uwierz mi, że wyjeżdżałem przed 6 a wracałem 17 - 19 a wykonywałem góra 15 wizyt. O skuteczności nie wspomnę.
Z klientami trzeba rozmawiać, dużo rozmawiać a nie wpadł i wypadł.
Jak wchodzisz do sklepu to ważniejszy jest klient z kolejki a nie ty więc czekasz a czas leci.A jak usłyszysz , że szef będzie za 15 minut a ty jesteś 100 km od domu to nie poczekasz ?...a czas leci.Musisz też wcześniej sprawdzić jaki asortyment jest aktualnie w sklepie by wiedzieć jak masz przekonywać do swojego, jakich użyć argumentów.Jest jeszcze wiele innych powodów ,które sprawiają , że każdy nowy klient zajmuje ci masę czasu.
I jak to się ma do tych 25 wizyt.
Nijak.
Miałem to szczęście, że pracowałem w firmach gdzie to ja decydowałem ile wykonam wizyt (przynajmniej na początku a to podstawa) i dzięki temu zawsze wypracowywałem sobie bazę a właściwie podstawę do dalszego poszerzania o nowych klientów.
W tym fachu samochód nie jest żadnym atutem bo to narzędzie pracy i nikt łaski nie robi a z użytkowaniem prywatnym to różnie bywa (tu pewnie jest problem).
Nie znam tej firmy i moja opinia wynika tylko i wyłącznie z oceny treści ich ogłoszenia.
4
zara 2016-03-11 22:22:38
szczotka ale jestes naiwniakiem, podniecasz sie autem slużbowym, to jak to widzisz, myslales/as ze dadza ci bilet miesieczny?
szok 2016-04-07 10:20:18
Średnio 25 wizyt dziennie? To tylko dla absolwentów Hogwartu.
Kolejna firma, która buduje zespół sprzedażowy z oszustów i mataczy, bo tylko tacy mogą spełnić chore oczekiwania.
"przekonać się na własnej skórze" - gdzie twoja wyobraźnia?
Chyba, że nigdy nie pracowałeś jako PH- to cię tłumaczy.
"zwłaszcza...,że oferują wszelkie narzędzia pracy niezbędne, laptop, telefon" - normalnie szok! Podobno pomocnikom na budowie dają młot i wiadro, też fajnie.
4
xcc 2016-09-01 12:38:47
Jedno wielkie nieporozumienie pracowałem tam dwa lata stracone dwa lata już tam dzięki Bogu nie pracuje to był mój błąd życiowy znalazlem in strategicznego klienta a oni tzw firma policzyli mi za paliwo i do wypłaty zero. Tylko wymagania na ph są wysokie
2
xxx 2016-09-05 13:27:33
zapomnij o terminowości wypłaty :) nie dają rady wypłącac mają jakies chore myslenie ze jak do 10 kazdego miesiąca a 10 wypada w sobote to wypłata w poniedziałek nielicz na to tylko w sobote ale nie wiadomo czy cała bo moga miec problemy finansowe.
jesli posiadasz doświadczenie 3 letnie jako przedstawiciel to nie popełniaj błedu idąc tam pracowac bo zniszczysz przez ta firme swoich najlepszych klientów. no chyba ze praca z 2 tyś Ciebie satysfakcjonuje to spoko.
2
xxx 2016-09-05 13:28:05
zapomnij o terminowości wypłaty :) nie dają rady wypłącac mają jakies chore myslenie ze jak do 10 kazdego miesiąca a 10 wypada w sobote to wypłata w poniedziałek nielicz na to tylko w sobote ale nie wiadomo czy cała bo moga miec problemy finansowe.
jesli posiadasz doświadczenie 3 letnie jako przedstawiciel to nie popełniaj błedu idąc tam pracowac bo zniszczysz przez ta firme swoich najlepszych klientów. no chyba ze praca z 2 tyś Ciebie satysfakcjonuje to spoko.
2
xvx 2016-09-07 11:37:27
a no gdzies widziałam a co zainteresowany/a?
him 2016-09-08 10:21:25
powiedza podstawa 2tys netto samochod yaris przejechał juz około 300tys płatne po 10 kazdego miesiaca,i rzekomo za sprzedaz jest prowizja:) smiech na sali bo nie płaca, kilometry prywatne bardzo drogie lepiej jezdzij swoim prywatnym ale zaznaczam ze płacisz za korzystanie samochody słuzbowego to celów prawatnych jakies 120 zł imasz uwaga..... 100 km hahahaha teraz przelicz ile mozesz przejechac samochodem za 120 zł:) a i od czasu do czasu jest problem z routeksem wiec badz ostrozny/a i punkty zbierasz dla nich hahaha.
2
Juwek 2016-09-08 14:45:57
No ja powiem wam, Ja w ogóle pierwszy raz słyszę o Międzybrodzkie Makarony, ale to chyba nie jest nic dziwnego czy zaskakującego, no i czytam - opinie wydają mi się naprawdę świetne, ja pracowałem wiele razy jako przedstawiciel handlowy, więc chyba i tu złożę
Zdumiona 2016-11-27 13:07:30
Ludzie - średnio 25 wizyt dziennie??? to jakaś paranoja. Wizyta na zasadzie : dzień dobry - do widzenia. A gdzie merchandising,raport,propozycja zamówienia?? Nie to chyba jakaś pomyłka.
Zostaw swoją opinię o Międzybrodzkie Makarony - Kobiernice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Międzybrodzkie Makarony