brak logo

Kings of Sanda

Warszawa

Opinie o Kings of Sanda

moskal 2010-10-06 02:00:09
(usunięte przez administratora) proszę cię o kontakt - właśnie wytaczam im powództwo, chcę uzbierać 10 osób to wtedy będziemy mieć pozew zbiorowy proszę o kontakt p(usunięte przez administratora).pl
zanzi 2010-11-24 09:44:34
Ja złożyłem pozew w sprawie należności w dniu 09. września do EPU (e-sąd w Lublinie) sygnatura Nc-e 336669/10. Na razie czekam na postanowienie sądu. Zastanawiam się też nad zgłoszeniem spółki do KRD, ale to troche kosztuje a i tak już w same podatki od wystawionej faktury dla spólki kosztowały mnie ponad 1tyś. Najśmieszniejsze jest to , że [dane osobowe usunięte przez moderatora] jest klientem KRD. Taki paradoks :-)
fred 2013-02-11 10:27:24
właściciel firmy to najzwyklejszy (usunięte przez administratora)!ilu ludzi (usunięte przez administratora) to tylko on wie!tylko zmienia nazwy firm i wszystkich straszy sądami!jeszcze trochę to sam się nie wygrzebie,bo już zagłębił się po uszy i brnie w to jeszcze głębiej!
zawodnik 2013-02-26 15:13:13
Ludzie ta firma to istne dno!Uważajcie na tego cwaniaczka,pana (usunięte przez administratora)!Biznesman który potrafi żyć na czyjś koszt i nie płacić!Nie boi się nikogo,nawet komorników,bo nic nie ma,wszystko jest na słupów!Najlepiej co mu wychodzi to straszenie wszystkich sądem!
Były zawodnik 2013-03-25 12:46:25
TEN KOLEŚ TO (usunięte przez administratora) !ON NIE MA KASY!LICZY ŻE DOSTANIE COŚ Z MINISTERSTWA SPORTU!JAK JEST KOMUŚ COŚ WINIEN TO NIE LICZCIEŻ WAM SIĘ UDA COŚ WYRWAĆ!KTO MU POZWALA ORGANIZOWAĆ GALE JAK JEST NIEWYPŁACALNY!BIZNESMEN CO KOTU SPOD OGONA WYLECIAŁ
blue 2013-04-03 19:17:52
Przyłączę się do pozwu zbiorowego.Proszę tylko o podanie jakiegoś aktualnego adresu mailowego.Niestety potwierdzam opinie przedmóców.
Pan (usunięte przez administratora) nie wypłaca pieniędzy , które powinien wypłacić z a wykonana pracę .Nie odbierają telefonów i nie odpisują ma maile .Niektóre nr telefonów już są nieczynne.
sandacz 2013-09-01 14:36:20
Owszem są olbrzymie problemy z pieniędzmi i późniejszym kontaktem, unikajcie King of Sanda i Krzysztofa Witkowskiego, to (usunięte przez administratora)
czaruś 2016-05-20 20:56:55
sądziłem, że ta firma działa prężnie.. Wydawało mi się, że pracownicy są zadowoleni, a tu zonk. Kings of Sanda chyba nadużyło zaufania pracowników, a to mi nie do końca odpowiada. Taka praca na bombie.
Zostaw swoją opinię o Kings of Sanda - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kings of Sanda