Przetwórstwo Mięsa Zychowicz

Daleszyce

Opinie o Przetwórstwo Mięsa Zychowicz

ktos 2012-08-12 11:45:18
Narzucanie limitów w zatowarowaniu ,dorzucanie ,,gratisów,,czyli o wiele więcej niż się zamówi-nie ma zwrotów co skutkuje tym ,że niestety ten towar trzeba kupować do domu.Rynek zbytu w swoich pracownikach jednym słowem.Poza tym umowa w porządku i płatne nadgodziny,słaba płaca.
9
Maciej 2014-02-28 08:49:53
wifonek, tez mnie to interesuje, ale pewnie jest, bo tak jest zapisane w kodeksie pracy, zalezy jeszcze, czy w Zychowicz pracuje się tez w weekendy, ale to poczekajmy aż ktos napisze.
1
nowa 2014-03-25 09:04:45
Jesli liczycie na dobre zarobki to uwazajcie zeby sie nie przeliczyc (usunięte przez administratora) O atmosferze tez lepiej nie pisac. Powodzenia
7
ktos 2014-09-17 21:12:13
nie polecam z wlasnego doswiadczenia ale mozna sie przekonac na wlasnej skorze
Kamil 2014-11-29 13:42:58
A co by to pomogło.. Warunki oferowane przez zakład wcale się nie różnią od tych oferowanych przez konkurencję. Podejrzewam, że nie ma co liczyć na więcej niż najniższa krajowa przy umowie o pracę oczywiście. Jeżeli ktoś pracuje na zwykłej umowie to w takim razie współczuję i nie wiem dlaczego nikt nie zawalczy o więcej.
decydowany 2014-12-13 17:00:34
ja bym moze i tutaj poszedl do pracy ale moglibyscie cos napisac o zarobkach konkretnie, bo jest to cos przez co rzucilem poprzednia prace. az depresji mozna si zarobic jak nie starcza na normalne zycie.... no widzicie tak wszyscy narzekaja ale co po tym nazekaniu jak nie ma i tak dobrej pracy :(
kreska 2014-12-27 23:17:32
Przetwórstwo Mięsa Zychowicz podobno szuka jakichś osob do pracy, czy to prawda czy tylko plotki? chciałąbym wiedzieć bo pilno mi do jakiejkolwiek pracy.dlaczego piszecie jednak że trzeba mieć nóż na gardle żeby w tej firmie pracować? bardzo prosze o wyjaśnienie co i jak, z góry ogromnie dziękuję i do zoaczenia na zakładzie mam nadzieję
pracownik 2015-01-07 17:32:52
Załóż własną firmę "Jeżeli ich praca cię w oczy kole"
Daj zatrudnienie tylu ludziom.
Pracuj dzień i noc, świątek piątek i niedziela.
1
pracownik 2015-01-07 17:36:38
Bierz kredyty.
Banki czekają na Ciebie.
LALA 2015-01-07 17:45:48
BO TAK JEST, JAKBY BYŁO INACZEJ TO BY ZŁYCH OPINII NA SWÓJ TEMAT NIE LIKWIDOWALI Z FORUM UWAŻAJ W JAKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] STANIESZ
pracownik 2015-01-07 17:48:47
Po pierwsze to nie oni pracują tylko ludzie na nich. A jak chce Ci sie brać kredyt z banku to banki czekają na Ciebie. Podejrzewam, że nie wiesz co mówisz i nie jesteś ich pracownikiem bo Twoja opinia byłaby zupełnie inna.
1
zizi 2015-01-14 18:49:14
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic dodac nic ujac.Wczesniej jakies trzy cztery lata temu bylo dobrze.Cieszylismy sie ,ze tam pracujemy.Rzadzila pani Henryka super kobieta!W tej chwili jest mloda kadra i jest inaczej!Za duzo ich teraz do rzadzenia i kazdy chce kase miec kosztem pracownika.Nigdy nie polakomcie sie na prace tam.Obiecuja cuda a w rzeczywistosci to orka za darmo.Zostawanie po godzinach za free i ciagle kontrole!Zamiast szanowac pracownika ciagle go gnoja i traktuja jak nic,jak (usunięte przez administratora).
2
NINA 2015-01-14 18:53:02
My przestaliśmy tam kupować gdy kupiona wędzonka z czosnkiem była niejadalna na drugi dzień a ostateczna decyzja zapadła gdy w Tesco na wieszaku wisiała wiejska z białym nalotem i to był ostatni kontakt z wędlinami Zychowicza .

To dość typowy syndrom producenta ,ze jak idzie odwala się maniane a potem się dziwią ,że ludzie się odbijają
kika 2015-01-14 18:54:02
Zgadzam się z tą opinią ja też się nacięłam bodajże dwa razy teraz omijam szerokim łukiem. Szkoda bo jako jedyni mają wędlinę z wołowiny ale niestety z świeżością u nich kiepsko. smak wędlin zdecydowanie przereklamowany daleko im do ekologicznych widać do po takim ślicznym tęczowym pobłysku to ozn. zbyt dużo związków chemicznych
1
kasia 2015-03-13 13:52:16
Pracuje u (usunięte przez administratora)od roku i pracy bym nie zmieniła nie wiem skąd tyle negatywnych ocen nie robię nadgodzin a jeśli nawet kilka mi wpadnie to mam za nie płacone i owszem jest najniższa krajowa ale ktoś zapomniał dodać ze co miesiąc jest też nie mała premia gdzie teraz jest to rzadkość jeśli chodzi o inne firmy
blabla 2015-04-15 13:01:38
Wędliny jak i mięso są bardzo dobre, jeśli mają biały nalot to wina sprzedawcy za dużo zamawia i nie schodzi , a póżnjei to wisi i wisi...
wiesio 2015-04-17 21:47:53
ciekawe kto jest administratorem forum pewnie ktoś z szefostwa dlatego posty są usuwane, przynajmniej wiecie co pracownicy myślą pozdrawiam
Ja 2016-01-17 18:57:41
Pracuję bo jak większość - muszę , ale nie polecam .
Do "mika" o jakich "super premiach" piszesz , może o tych za nadgodziny?
foka 2016-01-17 19:50:49
Biały nalot niekoniecznie jest czyś złym (nie mówię o pleśni) , może to być np. tłuszcz lub sól .
Ktos1000 2016-09-04 08:47:56
Niech przeszkolą pracowników zarówno tych fizycznych jak i co niektóre osoby w biurze. Od dłuższego czasu próbuję załatwić pewną sprawę z panią w biurze i nie mogę się z nią dogadać. Ja o bułce Pani o kopiejce
1
Pracowni 2016-09-25 14:28:24
Nie polecam pracy w tej firmie.zarobki najnizsza krajowa,sprzeciw kierownikow co do premi dla innych np nowych pracowników.zostawanie po pracy.mobing wobec nowych osob wywyrzszanie sie oj duzo by pisac.koorynatora nic nie obchodzi co sie dzieje wsrod pracownikow wpadnie na 5min a pisze ze 2godz byl porażka!!!! Proszenie sie o urlop.Non stop przenoszenie na rożne sklepy brak słów :-(Nie polecam!!!!!!!
Kama0123 2016-10-01 17:51:39
Obecnie na rynku jest zbyt duża konkurencja firm rzeźniczo-wędliniarskich, a niestety czasy Zychowicza już minęły, ratują się garmażerką. I jakimiś wędliniarskimi nejadalnymi cudami. Do Pracowni- wywyższanie się haha jak najbardziej, zwłaszcza prostakow z wykształceniem podstawowym
Kama0123 2016-10-02 12:10:50
nick- Ty rozumiesz? Mobbing jest rodzajem terroru psychicznego. Osoba (bądź grupka osób)mobbingujaca ma zazwyczaj BARDZO niska samoocenę, bo to ona powoduje że poniza innych. Osoba mobbingowana zazwyczaj ma wyższy poziom intelektualny, jest bardziej kompetentną itd. Zazwyczaj dzieje się tak wtedy,kiedy jest to Nowy pracownik, a pozostali już pracujący najnormalniej czują zagrożenie. Są też osoby którym poniżanie innych sprawia przyjemnosc i w ten sposób sie dowartosciowuja. I nie pisz że jest to tylko modne określenie.
2
Niezadowolony 2016-10-09 18:31:59
NAJGORSZA OBSŁUGA ---- sklep "NA STOKU"
NIE ZAPRASZAM !!!

Mega nieuprzejme Panie.
1
Kama0123 2016-10-10 18:23:23
Najgorsze są takie właśnie co pokonczyly "wiejskie szkoły". Idzie pracować do wiejskiej firmy bo wiadomo,po pierwsze mieszka niedaleko, na bilet zaoszczędzi, poza tym pracują tam ciotka, kuzynka, szwagier, a nawet połowa wsi itP, a po drugie kto ją przyjmie jak ona tak naprawdę wiedzy szczególnie nie posiada. Więc siłą rzeczy ona specjalistką jest bo większość rodziny pracuje w danej firmie, A już nie daj Boże właściel firmy to rodzina! Nie szkodzi ze praca wybłagana, wypłakana, ale załatwiana i ona ma najwięcej do powiedzenia. Ulubionym powiedzeniem takiej specjalistki jest "NIE PODOBA CI SIE TO DO SZEFA!" Temat rzeka. Oczywiście nie wrzuca się wszystkich do jednego worka.
2
Kama0123 2016-10-16 14:08:46
@edf...A jakie wymagania trzeba spełniać żeby dostać się na stanowisko PRAWA RĘKA SZEFA? I co należy do obowiązków PRAWEJ RĘKI
Kama0123 2016-10-16 14:11:18
@edf...A jakie wymagania trzeba spełniać żeby dostać się na stanowisko PRAWA RĘKA SZEFA? I co należy do obowiązków PRAWEJ RĘKI
Kama0123 2016-10-17 20:12:41
@asd..naprawdę nie trzeba? To nie macie wykwalifikowanych ludzi jak zachwalała jednA z waszych menagerek? Akurat na palcach jednej ręki mogę policzyć ci fachowców, w tej firmie. I uwierz mi, ze nie są to osoby ani z rodziny ani z polecenia..
1
Kama0123 2016-10-19 23:36:03
No tak, do czyszczenia jelit czy obierania swinskich głów badź do plotkowania to faktycznie kwalifikacji mieć nie trzeba. Są I takie osoby np na rozbiorze, które nie rozróżniają gatunków mięs. HahahA! O ile mi wiadomo w takim zakładzie jest nie tylko produkcja. A moja wypowiedź z 10.10.2016 dotyczyła NIE pracy na produkcji A tzw. pracowników biurowych, tych jak napisałeś na "wyzszych stanowiskach".
Kama0123 2016-10-20 08:57:35
A ktoś kto posiada wiedzę, wykształcenie, doświadczenie, odpowiednie kwalifikacje nie pracuje w tego typu firmach. Nawet rzeźnicy mający fach w ręku uciekają tam gdzie w firmie jest więcej fachowców, m.in. za granicę do rzeźni. Uwierz mi, tak jest.
Zostaw swoją opinię o Przetwórstwo Mięsa Zychowicz - Daleszyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przetwórstwo Mięsa Zychowicz