brak logo

JS sp z oo

Lublin

Opinie o JS sp z oo

anonim 2009-03-06 12:21:44
Słowa kojarzące się z JS sp z oo (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .rozwojowa
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?2000
Najbardziej podobało mi się w JS sp z oo:
Najbardziej nie podobało mi się w JS sp z oo:
paweł 2009-06-27 20:11:33
praca jak na początek ok
1
Obserwator 2009-09-08 20:24:10
Ludzie wy nie wiecie co piszecie, ta firma to obóz pracy a kasa o której kolega tak pisze to chyba ralna do zarobienia ale za kwartał a nie za miesiąc. Serdecznie odradzam!
anka 2010-01-22 15:09:18
To prawda, że [usunięte przez administratora] pracy, jedna osoba pracuje za trzy,zero szacunku do pracownika ze strony przełożonych, nigdy nie wiesz czy to nie jest ostatni dzień twojej pracy, bo może czyjaś znajoma potrzebuje pracy.
-S- 2010-03-22 21:15:51
nie polecam tej firmy. bardzo przedmiotowe podejscie do pracownika.zatrudnianie na odpowiedzialnych stanowiskach osob niekompetentnych, niewykształconych, ktore wprowadzaja tylko zamet.uczciwy,rzetelny pracownik w tej firmie nie przetrwa. ludzie oceniani na podstwie doniesien, plotek i wylacznie wynikow statystycznych. osoby-lisy,ktore potrafia dobrze sie zakrecic, slodzic, przytakiwac, niezle manipuluja nawet wyzszych ranga.mimo stwarzania pozorow uczciwosci,zainteresowaia, troski jest zupelnie naczej.
ble 2010-03-31 12:50:15
-S- - 2010-03-22 21:15:51

nie polecam tej firmy. bardzo przedmiotowe podejscie do pracownika.zatrudnianie na odpowiedzialnych stanowiskach osob niekompetentnych, niewykształconych, ktore wprowadzaja tylko zamet.uczciwy,rzetelny pracownik w tej firmie nie przetrwa. ludzie oceniani na podstwie doniesien, plotek i wylacznie wynikow statystycznych. osoby-lisy,ktore potrafia dobrze sie zakrecic, slodzic, przytakiwac, niezle manipuluja nawet wyzszych ranga.mimo stwarzania pozorow uczciwosci,zainteresowaia, troski jest zupelnie naczej.

Zgadzam sie. Jak dla mnie to miejsce, w ktorym zabija sie kreatywnosc i ambicje. Doniesienia, plotki to rzeczywiscie podstawowe zrodlo oceny pracownika. Na tym bazuja przelozeni. O premiach radze zapomniec. Plany nierealne. O podwyzkach rowniez. Chyba, ze jestes jedna/ym z tych, co uwielbiaja, nie krytykuja, donosza. Im wiecej robisz, tym gorzej dla ciebie, bo i tak nikt tego nie doceni, a tylko stracisz zdrowie na ciaglym tlumaczeniu sie z wykonanego (nawet bardzo dobrze) zadania. Rotacja ogromna. Pracownicy szukaja innego zatrudnienia gdzie tylko mozna, byle dalej. A zarobki 2000? Moze, za 10 lat, jak jeszcze firma z takim zarzadzaniem przetrwa. W co watpie.
ja 2010-07-19 19:28:10
wszystko to prawda [usunięte przez administratora] a w oczach prezesika tylko grosiki sie przewracają bo każdy grosik kosztem zdrowia i sił pracowników sie liczy bo na wycieczkę mu sie przyda mam nadzieję że ktoś dopatrzy sie wreszcie jakie rzeczy dzieją się w tej firmie i da co nie którym po tyłku ... a tam ciągle słychac jak to pracownicy maja tam cudownie a to same bzdury
ona 2010-12-16 20:32:52
Zgadzam się z opinią wszystkich,dodam jeszcze że prezesik jeździ sobie na wycieczki z klientami hurtowni i nie jest to mała liczba klientów!
ktoś 2011-10-31 13:30:05
Zgadzam się w 100% z opiniami...firma, która idealnie potrafi wykończyć człowieka psychicznie...nie znam osobiście tam nikogo, kto dobrze wypowiadałby się na temat logistyki tej firmy. Według mnie trzeba postawić na zespół i pracowników... a i klienci będą zadowoleni...Panie [usunięte przez administratora]. czas na zmiany bo młody Pan już nie jest, czas popracować nad sobą i zrzucić to wdzianko obłudy i sztuczny uśmiech, bo kretynów na tym świecie nie ma już tak dużo, a skoro takich Pan szuka pracowników to gratuluje!
wo-man 2012-03-02 00:15:34
ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , premii brak a jak juz sie zasłuży to prezesik nie wypłaca bo jest kryzys . żenada, traktuje swoich pracowników jak plebs, nawet nie wie jak jego pracownicy sie nazywaja. :D phi phi
ktosik 2012-06-18 20:58:27
A na koniec pracy i tak Cię wyje.bią na jakieś 1500zł. Trzeba się pilnować z kasą jak cholera!!!. Po za tym obietnice, które składają jak coś od Ciebie potrzebują są zupełnie bez pokrycia. Traktują pracownika jak podrzędnego śmiecia nabijającego im kasę do kieszeni. Ludzie!! Strzeżcie się!!!!
1
przedstawiciel handlowy 2013-04-04 22:54:03
ta firma jest nie solidna , nie płaci za towar za kasę dostawcówszef się dobrze bawi , uwaga dostawcy wsadźcie kase na lokaty przynajmniej pewne , bo jsnie lubi płacić i przeciągana maxa płatności
anik 2013-05-22 11:43:47
Nie czytaj tych bzdur które wypisują prawdopodobnie ci którzy zostali zwolnieni bo podpadli lub nie chciało im się pracować. Jeśli chodzi o płacę to szału nie ma ale jeśli masz dobrą podstawę i wypracujesz premie wg systemu to zawsze wypłacają ( raz w ciągu 12 lat pracy zawiesili ze względu na kryzys ale dzięki temu nikogo nie zwalniali )
Czasami są premie uznaniowe ale rzadko , pełny socjal i wszystko wg. Kodeksu Pracy bez ściemniania .
NIKT 2013-09-22 22:23:19
TO CO ANIK PISZE TO WŁAŚNIE JEST STEK BZDUR A NIE TO CO INNI PISZĄ ! NIE ROZUMIĘ JAK MOŻNA PISAĆ TAKIE BEZCZELNE OPINIE O OSOBACH ZWOLNIONYCH, ŻE NIE CHCIAŁO IM SIĘ PRACOWAĆ CO ZA TUPET !!!!!!!!
NIKT 2013-09-22 22:27:23
A i jeszcze jedna sprawa skoro Anik ,uważa, że jest wg. kodeksu pracy to może warto znać najpierw przepisy prawa, (przeczytać kodeks) a nie pisać takie bzdury, tam są łamane wszelakie przepisy np. zasady bezpieczeństwa pracy winda towarowa za czasów króla świeczka przy, której można zadać sobie filozoficzne pytanie : urwie się nie urwie oto jest pytanie ??????????????
Optymista 2014-03-20 13:36:27
ludzie po przeczytaniu waszych komentarzy wiem dlaczego0 nie macie nic swojego bo tylko widzicie złe strony wszystkiego co was otacza zmiecie myslenie a reszta sama przyjdzie pozdrawiam
burgundia 2015-01-07 19:20:44
To są dosyć elastyczne cechy, które większość pracowników raczej spełnia. Zastanawiam się tylko jak wygląda proces rekrutacji i na podstawie czego podejmują wybór, że właśnie akurat ci a nie inni pracownicy będą zatrudnieni. Może ktoś powiedzieć czym się kierują i co dają na start pracownikowi - płaca, socjal?
Lover 2015-03-10 12:38:28
tak jak drewniak zauważył firma w dalszym ciągu poszukuje nowych pracowników, ale nie wiele jest konkretnej informacji odnośnie stanowisk. Sądząc po ogłoszeniu poszukują menadżera, który przyczyni się do rozwoju hurtowego centrum dystrybucji. Wobec tego można liczyć u nich na podstawowe narzędzia pracy oraz niekoreśloną czasowo umowę o pracę ? mam zamiar skierować się na rozmowę kwalifikacyjną. pozdrawiam
igorrr 2015-03-30 15:01:49
no to że firma poszukuje nowych pracowników to ja wiem, mam w domu internet, ale niestety nie wiem na jakie konkretnie na jakie stanowiska i na jakich warunkach są to rekrutacje. dlatego właśnie aby zdobyć od was te infiormacje (proszę) wszedłem tutaj na forum. licze szczerze na wasza pomoc merytoryczną
oloo 2016-05-07 19:09:56
witam a jak wyglada rozmowa rekrutacyjna na stanowisko pracownik sekretariatu?? mozne ktos cos napisac???
maiako 2016-06-02 18:49:23
ja niestety nie wiem, ale powiedzcie jak jest u nich z pracą jako Inspektor Techniczny, bo tu wyższa półka chyba.
Zostaw swoją opinię o JS sp z oo - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JS sp z oo