brak logo

IGEPA Polska

Kraków

Opinie o IGEPA Polska

anonim 2009-06-20 17:14:26
Praca w Igepie to naprawdę wyzwanie
1
Krakus 2009-08-10 13:59:19
Cisną jak wszędzie, ale przynajmniej doceniają wyniki ;)
anonim 2011-09-18 16:10:04
Ciężka, wymagająca i stresująca praca w każdym dziale. Niestety wynagrodzenia znacznie odbiegają od wynagrodzeń na podobnych stanowiskach w innych firmach. Oczywiście oprócz kadry menadżerskiej. Ta raczej nie powinna narzekać...
4
no stres 2013-01-28 22:14:08
Nie polecam......wykańcza i szkoda zdrowia.....za tak małe pieniądze nie można zdrowia poświęcać......STRES,STRES,STRES. LUDZIE NIE PRACUJCIE TAM !!!!!!! Kadra menedżerska dba tylko o siebie a pracowników się nie szanuje.
7
/ 2013-01-29 16:13:57
A w jakim oddziale pracowałeś?
Handlowiec w igepa 2013-03-05 23:28:54
Kasa jak w handlu- zależy od wyników, więc raz na wozie raz pod wozem. Stresik tez bywa... Natomiast z tym nieszanowaniem to gruba przesada. Pracowałam wczesniej u konkurencji to mam porównanie.
2
Ewka 2013-03-27 15:30:53
Ostatnie poczynania dyrektorów to lekka przesada - dostajesz wypowiedzenie w ten sposób ( pan dyrektor przy wyjściu rzuca na biurko wypowiedzenie i wychodzi bo juz czeka taksówka ) dodam tylko że był cały dzień w oddziale.
Jeszcze jeden przykład rozwiązanie współpracy z firmą transportową
za pośrednictwem kierownika magazynu i przez telefon . Dosłownie
pracujesz do końca miesiąca a dziś 27 i tyle
Panowie Dyrektorzy troche cywilnej odwagi i poszanowania ludzi !!!
7
Maks 2014-11-15 17:15:16
Witam serdecznie!
Mam prośbę do tych z was którzy tam pracowali, bądź wiedzą jak przebiega tam kariera zawodowa. Jestem zainteresowany pracą w tej firmie i byłbym naprawdę wdzięczny jakbyście podzielili się swoimi opiniami na temat: Ile się tam zarabia (chociaż mniej-więcej)? jakie panują warunki? jak wygląda tam system rekrutacji?
Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedzi!
były pracownik 2014-11-21 10:19:42
Cześć,

pracowałem tam nie całe 2 lata. Jeśli chodzi o atmosferę w pracy to na prawdę byłem zadowolony, jeśli chodzi o inne aspekty pracy to już było gorzej. Zwolniłem się po 19 miesiącach ponieważ przez cały ten okres pracowałem za stawkę z okresu próbnego czyli trochę mniej niż 1800 pln na rękę, obiecanej podwyżki mi nie dali bo dyrektor w końcu zmienił zdanie.

Niestety sporo osób, które tam popracowały przez chwilę uciekło z powodu braku jakichkolwiek perspektyw na rozwój zawodowy.

Pozdrawiam
6
zosia 2015-03-09 20:02:45
kanciarze,oszuści bez cywilnej odwagi
4
an 2015-04-08 11:03:03
I jak Ignorancja
G jak Głupota
E jak Egoizm
P jak Prostactwo
A jak Arogancja

Oto prawdziwa twarz tej firmy.

Jest mi strasznie przykro, że muszę napisać taką opinię, ale jeśli to ma uchronić choć kilka osób przed dużym rozczarowaniem to z pewnością warto.

Główną wadą tej firmy jest zupełny brak szacunku do pracownika. Na co dzień panuje luźna, wesoła atmosfera, ale tak naprawdę trzeba mieć oczy dookoła głowy. Zjawisko obrabiania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami i podkopywania dołków jest tu na porządku dziennym.
Wymagania w stosunku do pracownika nie są określone wprost, panuje zupełna dezorganizacja pracy i brak przepływu informacji. Przełożony woli nie rozmawiać z pracownikiem o jego obowiązkach, a potem mieć do niego szereg pretensji zamiast na bieżąco omawiać pojawiające się wątpliwości.
Bajkopisarstwo jest główną cechą osób na stanowiskach kierowniczych. Zupełnie co innego mówią, co innego myślą, a trzecie robią. Takich historii z pewnością nie powstydziłby się nawet sam Tolkien. Może czas się przebranżowić?
Przykro patrzeć, że fajni ludzie nie potrafią stworzyć zgranego zespołu przez złe decyzje i podejście kierownictwa. Pojawił się także zupełny brak odwagi cywilnej i zwykłe buractwo. Słowo kultura już dawno zostało zapomniane, a pracownika traktuje się bardzo przedmiotowo. Pracodawca nie boi się przyznać, że dla niego liczy się firma, a nie ludzie. Pytam się: kto tworzy firmę?
I to będzie chyba najlepsze podsumowanie.
10
kolega 2015-04-08 12:17:59
CZY TYLKO W ŁODZI KIEROWCY NIE MAJĄ GDZIE WYPIĆ HERBATY I ZJEŚĆ NORMALNIE JAK CZŁOWIEK POSIŁKU !!!!!!!ŻENADA !!!!!!WSZĘDZIE KIEROWY MAJĄ DOSTĘP DO KUCHNI I STOŁÓWKI A W ŁODZI NIE!!!NIE!!!NIE!!
8
info 2015-07-28 20:26:51
Dajcie info ile płacą na Przedstawiciela do plastików i jakie budżety i benefity
1
chyba żart 2016-05-06 15:09:24

buahahahhaha
2
jaca 2016-06-09 07:01:33
A jak wygląda transport poszukują może kierowców i na jakie auta , czy podnajmują przewoźników ?
free-like-a-bird 2016-07-27 19:52:25
W Igepie zaczyna się rotacja pracowników, czyżby nowe, dużo gorsze od poprzedniego, kierownictwo jednego z działów tak umilało swoim podwładnym życie? na to wygląda....
3
maria_awaria 2016-07-27 20:17:58
W nowym ogłoszeniu rekrutacyjnym zapomniano napisać, że mile widziani są panowie, bo kobiety, szczególnie te ładniejsze, atrakcyjniejsze i mądrzejsze od pani kierownik bardzo ją drażnią
3
Ostrzeżenie 2016-07-27 20:38:21
Z daleka od tej firmy!!! To jak się tam pracuje nie jest warte żadnych pieniędzy. Aktualne ogłoszenie nie wynika jak piszą z dynamicznego rozwoju, tylko ludzie stamtąd uciekają! STRES STRES i jeszcze raz STRES
8
mniej niż zero 2016-08-11 23:58:28
lipa
2
Zostaw swoją opinię o IGEPA Polska - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IGEPA Polska