brak logo

Eskulap

Zabierzów

Opinie o Eskulap

kkk 2012-11-14 14:40:35
ty chyba kpisz z tej opini wynika że nieźle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę umiesz lizać, bo ja tam pracowałem i mogę jedno stwierdzić, że ludzi się tam nie szanuje a zwłaszcza chodzi tu o wąsacza właściciela i tą walniętą starą kierowniczkę z magazynu w Zabierzowie ci to umią napsuć krwi za nic
Kamil 2013-02-02 21:12:16
Nie polecam pracy w tej firmie gdyż panuje w niej wielki chaos i wyzysk obóz pracy odpowiedzialność za towar oraz obciążenia finansowe za źle złożony towar zero szacunku do pracownika....
worker 2013-04-06 14:43:22
Pracowalem bylem kierowca nie polecam pan dela obciazy cie za kazdy towar bo kogo jak nie ciebie!? Poza tym co mieciac odbije ci bezpodstawnie 60-90 zł za "reklamacje" , niezabrane faktury itp. jednym slowem za duzo bys zarobil ... Nie przestrzegaja prawa pracy ...! Nie polecam
:) 2013-05-11 23:52:39
Ja tez pracowałem w Eskulapie i tez była to moja pierwsza praca w zyciu :) kilka lat temu odszedłem stamtad myslac ze podbije swiat :)
Dobrze wspominam tą prace podobało mi sie tam bardzo :) teraz człowiek to docenia mimo ze pracowalismy po wiecej niz 8h mimo warunkow czasem ciezkich np w zimie gdy trzeba bylo skladac lub rozkladac towar na zewnatrz to uwazam ze atmosfera w pracy byla super :) wszyscy sie znali, z Szefostwem mozna bylo pozartowac w niektorych sytuacjach rodzinna firma z rodzinna atmosfera na magazynie jeden drugiemu pomagał zawsze jak trzeba było na pewno Szef nigdy nikogo nie wyzyskiwał uwazam ze jak na tamte lata bardzo dobrze zarabiałem jakis czas nie mielismy kierownictwa wogole wtedy rzeczywiscie był chaos sami robilismy co chcemy przerwy po 40min czasami koniec pracy 20min przed planowanym pojsciem do domu rozne dyskusje na przerozne tematy zamiast praca :) dopiero Kierowniczka doprowadziła do pewnych zmian w firmie mimo iz probowalismy na poczatku z nią walczyc ale sie nie dała twardą ręką rządziła :) ale teraz wspominajac to uwazam ze bardzo dobrze robiła wkoncu zaprowadzila pewne zmiany niestety niedlugo pozniej juz stamtad odszedłem na poczatku bylo ciezko znalesc cos rownie fajnego bylo kilka firm ale dzis juz mam bardzo fajna prace i nawet nie przypuszczalem nigdy ze tak blisko Eskulapu ;) trafie

Jesli chodzi o potrącanie za roznego rodzaju pomyłki to juz wtedy ten system był wprowadzany osobiscie zawsze uwazalem ze to jest zly pomysl nie wiem jak teraz to dziala ale tam gdzie pracuje wiem ze pomylki zlikwidowalismy do zera :) nie ma opcji aby towar do klienta pojechal nie taki co zamawia lub zepsuty to tylko zle swiadczy o kazdej firmie sa sposoby na wyeliminowanie pomylek owszem oznacza to wieksze wklady na kontrole jakosci oraz system wykrywajacy pomylki ale da sie to zrobic :)

gdyby nie dało sie takiego czegos wprowadzic to kazdy np samochod wyjezdzajacy z fabryki od razu by mial wady ;) a tak nie jest
no chociaz niektore marki czasem zapraszaja do serwisu kilkanascie tys egzemplarzy na przymusowe wymiany wadliwych czesci :/

Wiadomo wyjatki sie zdarzają ;)

Za moich czasów w Eskulapie odpowiedzialnosci za towar nie było uwazam ze nie wszystkie znieszczenia towaru to była nasza wina czasami towar byl niszczony przez np zbyt malo miejsca na magazynie lub nierzetelnych pracownikow ktorzy nie traktowali nalerzycie towaru

W mojej obecnej firmie kazdy pracownik dostaje ustaloną na umowie kwote a cała firma dostaje w miesiacu kwote dodatkowa która kierownictwo dysponuje na premie ktora dodaja nam do wypłat premie sa bardzo duze nawet jesli ktos cos zepsuje lub kontrol jakosci odrzuci dany produkt do utylizacji nigdy nie obciaza sie jednego pracownika za bląd gdyz musial by za jedna pomylke kilka wypłat oddac ;) wszystkie straty sa odejmowane od calej sumy przyznanej na cala firme dlatego dzieki temu roznic w wypłatach nie widac :)

premie za akord nie wypłacają na poczatku probowali ale sami zobaczyli ze wtedy kazdy robił na ilosc nie na jakosc przez to coraz wiecej było wadliwych towarów :) nie tedy droga wkoncu ustalono optymalną norme dla kazdego pracownika ktora powinno sie wykonac jesli ktos nie wykona mowi dlaczego nie dalo sie np problemy w czasie pracy z urzadzeniem itp
a premie dostajemy uznaniową przelozeni widza nasze podejscie do pracy ilosc zwolnien lekarskich ilosc spoznien do pracy i ogolne nastawienie czy ktos chce udoskonalac to co robi czy robi to na siłe bez chęci do pracy od tego zalezą nasze premie ktore naprawde ktos musi sie postarac aby stracic raczej miedzy pracownikami nie roznia sie wyplaty skad sie bierze w takim razie kwota na premie ???? to proste cala firma ma ustalony % od sprzedazy i wlasnie ta kwota jest rozdysponowana na kazdego pracownika oprocz kwoty ustalonej na umowach kazdego z nas

Co chwila nowe udoskonalenia nowe pomysly ktore sami zglaszamy do przelozonych nowe szkolenia aby coraz bardziej efektywnie wykonywac prace i aby z kazdym miesiacem coraz mniej bylo uszkodzonych towarow kazdy sie stara jak moze gdyz kazdy wie dobrze ze im mniej utylizacji tym wiecej cała firma dostanie kwoty na premie kazdego pracownika najwazniejsze moim zdaniem w kazdej firmie powinno byc to co u nas powtarzaja nam na okrąglo " pomylki uszkodzenia musza byc wychwycone w firmie a nie u klienta gdyz ma to duzy wplyw na reputacje firmy i samego klienta"

Uwazam ze kazdy z Was jak ma jakis pomysł jak usprawnic swoja prace lub system ktory lepiej sie sprawdzi lub cos nowego co moze pomoc calej firmie powinien zglosic to od razu do kogos wyzej wytlumaczyc na czym powinno to polegac i Szefostwo na pewno zechce sobie to przeanalizowac wkoncu zalezy Im raczej aby ich firma jak najlepiej wyglądala i stawała sie coraz bardziej nowoczesna u nas od zawsze nam mowia ze nikt nam nie usprawni pracy i systemu jak sami tego nie zglosi
Ostro-Live 2013-05-24 23:24:00
Ano zgodzę się z przed rozmówcą była fajnie sami sobie wszystko kontrolowaliśmy i było wg mojego mniemania dobrze nikt nie narzekał kierowcy wyjeżdżali w wyznaczonych godzinach, nie było opóźnień takich jak na Brzeziu było wszystko jak należycie wykonane nie była to maja praca ale również miło wspominam prace w Zabierzowie ;-) złego słowa nie mogę powiedzieć na Pana [usunięte przez moderatora] jak i również na Panią [usunięte przez moderatora] oraz ich [usunięte przez moderatora], ponieważ są to ludzie na poziomie inteligentni, wykształceni i wyrozumiali ( przynajmniej było tak za mej kadencji). Natomiast [usunięte przez moderatora] jest bardzo mściwa, arogancka unosząca się bogactwem które zapewnili jej rodzice ale są pewne granice poszanowania drugiego człowieka niestety w/w pani "kierownik" jej nie posiada.
Może kiedyś jak wszystko straci to doceni to aby szanować drugiego człowieka.
Se-Ki 2013-08-03 12:56:24
kilka słów opisujących tą firmę:

-Alkoholik - [usunięte przez moderatora]
-Stres
-Chaos
-Kary pieniężne

Ta firma jest chora. Zero pojęcia o zarządzaniu firmą przez tą blond gwiazdę .Ktoś już pisał że chodzi w ubraniu jak na disco po magazynie i patrzy ludziom na ręce. Dziwię się że to jeszcze istnieje, totalna samowolka.
Zero jakiegokolwiek poszanowania dla pracownika ,a praca do najlżejszych nie należy. Zaplecze socjalne.. pfff.. jakie zaplecze... ?

Ludzie którzy tam pracują bardzo w porządku. Magazynowi, kierowcy ale zapytajcie ich jaki tłum się już przewinął przez tą firmę. Ci co pracują kilka lat albo są zdesperowani, albo mają rodziny na utrzymaniu. Masa ludzi co po jednym 1 podziekowała.

No i on... ten ważny pan [usunięte przez moderatora], co za kołnierz nie wylewa. Współczuję ludziom którzy pójdą tam do pracy i trafią na jego gorszy dzień.
Wiadome że brygadzista czy kierownik powinien wzbudzać respekt, ale sory jak respekt moze wzbudzać ktoś kto [usunięte przez moderatora] jak armata obsługuje wózek, wydziera mordę na ludzi którym sam przed paroma chwilami wydał jakieś polecenie, a potem klepie ich po ramieniu na przerwie, albo sępi co sie da.

Dobrze, że odciąłem tą pępowinę i teraz pracuje w firmie gdzie czlowiek nawet na niskim stanowisku coś znaczy.
1
byly kierowca 2013-08-04 12:55:17
no tak [usunięte przez moderatora] uwielbia sie napic :) trzeba go zjebac i sie uspokoi takze nie bylo tak zle , a co do [usunięte przez moderatora] to zawsze mialem ochote jej zerznąc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
Ostro-Live 2013-08-10 17:46:35
Wynagrodzenie jest podobno w Hrywnach ale ile to nie wie nikt
2013-09-06 01:10:16
I ten pracodawca bez skazy ,który wyrzuca dobrych pracowników za/niemoralne prowadzenie się/a ludziom z przeszłoscią kryminalną pozwala prowadzić swoją firmę
1
SzCzErY 2013-11-08 23:00:16
Nie Polecam. Człowiek pracuje dobre parę lat... wysila się jak może... stara się... aż tu ni z tąd ni z owąt dostaje kopa!... ludzie nie patrzą na ciebie jak na człowieka tylko jak na maszynę... może zarobić tam szło bo teraz tego nie mogę potwierdzić ale szkoda na to nerwów... jak ktoś lubi stres to niech spróbuje swoich sił...
pozdro dla ziomali ;))
13
DoKRisa 2014-02-18 22:38:05
Miałem tak samo ,przyjołem się za kierowce i dokładnie tak samo mnie potraktowali...
pościk 2014-02-24 18:38:01
Witajcie. Odradzam pracę- zarobki minimalne ok 1400 (z sobotami 1600) i do tego obcinają na czym się da... pod koniec miesiąca chodzą (mam tutaj na myśli tą paniusie z disco- kto pracuje to wie) i tylko patrzą na czym Ci przyciąć pensje- kumpel przed wypłatą 2 dni za free pracował bo tak mu obcięła i na dodatek z głupim tekstem "czy już się zmęczył". No bez jaj... Laska chyba w życiu nigdzie nie pracowała wszystko ojciec dał a sama złotówki na siebie nie zarobiła- chodzi tylko i opierdziela ludzi za byle jajco i patrzy komu przyciąć z pensji. Dodatkowo głupie teksty do pracowników jak gdyby byli jej murzynami- dosłownie!!! zero kultury i poszanowania człowieka. Nigdy jeszcze nie pracowałem w takiej firmie... pracuję bo sytuacja mnie zmusiła ale już po 4 dniu pracy zacząłem rozglądać się za nową... Szefostwo generalnie ok ale mało się interesują zwykłym pracownikiem i tym co się dzieje i wyrabia ich córeczka. Generalnie żal... Ciekaw jestem kiedy sanepid do nich wjedzie bo warunki również porażka...
2
:/ 2014-03-02 01:19:10
Nie wierze :) normalnie nie wierze w to co czytam i co słyszę od niektórych ludzi :/ Pracowałem tam trochę kilka lat temu i naprawdę miło wspominam ten czas :) jak słyszę co się tam teraz dzieje i czytam tutaj to aż nie wierze że to ta sama firma :/
krzych 2014-03-26 18:20:06
Tak ta lasencja niby kierowniczka to wygląda jak spod latarni i szkoda że wszystko ma od ojca bo może by tak nie pomiatała ludźmi. stara szefowa też peprznięta więc po niech chyba to ma córeczka. Obcinają pensje za co się da. Mam nadzieje że w końcu ktoś z inspekci pracy się nimi zainteresuje jak połowę kasy masz na papierze a połowę dostajesz spod lady..
2
Kciuk 2014-03-27 13:21:14
Odradzam prace w tej firmie zarówno biurową jak i fizyczną stres,stres,stres.
Starasz się zasuwasz!!! a oni i tak paczą na ciebie jak na złodzieja który przyszedł ich okrasić.Wieczne fochy i niezadowolenie ze strony właścicieli...
ODRADZAM
2
Ostro_Live 2014-04-01 00:14:29
Pana (usunięte przez administratora)znacie piliście z nim wódkę? na spotkaniu integracyjnym ?? paru piło i Ja wiem ze on jest w porządku złego słowa nigdy na tego człowieka nie powiem, Córa może i ma humory nie wnikam, Ja na same plusy wspominam czasy jak się tam pracowało, Jak dla mnie pan (usunięte przez administratora)jest naprawdę konkretny facet, porozmawiać z można było normalnie jak z Szefem, a nie jak z człowiekiem który parzy na Ciebie z góry przez lupę, a znam tez drugiego pana (usunięte przez administratora)ale w Poznaniu który ma na pewno 30x większe obroty niż Eskulap na m-c, a jest dla pracowników naprawdę wyrozumiały bo wie ze oni robią dla niego naprawdę dobrą prace i na tym zarabia i tez odwdzięcza się tym pracownikom, nie zmienia to to faktu ze nie szanuje Pana(usunięte przez administratora), bo go szanuję bo się starał na staram magazynie jak byliśmy aby było nam dobrze, nie chodził nie ganił nie był taki jak jego córa ta z Audika a3 wracając to tego Stefana z Poznania jego pracownicy mają majówkę w pensjonacie nad polskim morzem, jego dwie córki szanują pracowników, a Jeżdżą takimi autkami ze (usunięte przez administratora) może tylko pomarzyć, ale mniejsza oto te dwie dziewczyny maja szacunek do pracowników, a to jest ważne, ich Ojciec tez zresztą wiec krótko sumując Pan (usunięte przez administratora) jest naprawdę wyrozumiałym facetem tylko trzeba znim podyskutować, natomiast (usunięte przez administratora)hmm bez komentarza, natomiast (usunięte przez administratora)z mojego odczucia jest normalna, taka po tacie z rozmowy i charakteru. Co mam więcej napisać złego nic na pana (usunięte przez administratora)bo nie mam tak na prawdę, co do pracy ja się tam dużo nauczyłem przez tyle lat a to ez plus, systematyczność, punktualność, uczciwość, pracowitość, a to procentuje w przyszłości taka prawda. pozdrawiam
2
Ja :) 2014-04-25 00:36:53
Czemu odszedłem??? Hmm... Bo myślałem że podbiję świat :) gdyż nie mialem żadnego porówniania z innymi pracami bo Eskulap był moją pierwsza pracą :) człowiek uniosł się dumą i z bardzo dobrym Przyjacielem złozyliśmy wypowiedzenia, no tak wyszło :D mimo ze chcialem w pewnym momencie jescze tam wrocic, gdyż poznalem co to prawdziwy mobbing, lub złe warunki i minimalna kwota wypłaty w innych pracach :D to sie jednak juz nie udało... Ale na szczescie znalazłem bezpieczną przystan i to w sąsiedztwie :)
Musicie zrozumieć, że Eskulap to nie duża firma, nie da się wszystkiego od razu zmienić, jak brakuje miejsca to u nas poprostu budują kolejną hale, zatrudniaja nowych ludzi z wielkich korporacji aby wprowadzali systemy zarządzania itp... Są ciągłe szkolenia pracowników aby praca przebiegala w milej atmosferze i szła płynnie, aby kazdy pracownik był coraz lepszy w tym co wykonuje, dzięki czemu jest wszystko poukładane jak ma być wszystko śmiga jak w zegarku, niczym na produkcji w wielkich koncernach motoryzacyjnych, gdzie ni ma czasu ani mozliwosci pojawic sie najmniejszy błąd, ktory moze byc bardzo kosztowny dla całej firmy... Wszystko da się zrobić nie ma rzeczy nie mozliwcyh ale na to potrzeba finansów :/ a dzis w pewnych gałęziach przemysłu cięzko się utrzymać bedąc konkurencyjnym :/ gdyż konkurencja nie spi w zadnej dziedzinie ....

CO do tego ze ktoś tam sobie chodzi w ubranku jak na dyskotece, no cóż za moich czasów po magazynie smigali prawie wszyscy w dresach w czapeczkach z daszkiem i to po hali :) ochrona przed czym?? słonkiem ??? :DDDD heh... Nie jeden klient pewnie się bał na zakupach i myślał ze tu pracują chłopacy ktorzy pewnie ledwo z meczu się zerwali :DDDD

Czy to wazne jak kto sie ubiera??? Jak Wam to przeszkadza to petycja do Szefa iz rozprasza Was ubiór Kierowniczki na magazynie gdyż nie możecie się skupic na swoich obowiazkach i czekac na rozpatrzenie :D

Albo zaakceptowac to i robić swoje bez zadnych złych spojrzen zawistnych... Każdy z Was ma mozliwosci, perspektywy, może jakis pomysł na inne zycie, zamiast narzekać i wypominać co kto ma i jak się tego dorobił, sprobować cos zmienic w swoim zyciu, aby za 20lat nie płakać a cieszyć się z wszystkiego co się zrobiło :) i nie bać sie ryzykowac gdyż kto nie ryzykuje szampana nie pije :)

Serdecznie pozdrawiam wszystkich Starych oraz nowych pracowników ESKULAPU :)
Ostro_Live 2014-05-13 21:24:15
Czytając to co piszecie, śmiem twierdzić iż ta firma cofnęła się do czasów "Wczesnego Gierka" co mam napisać więcej ??
3
kiero 2014-10-23 09:47:49
Jeżdżę tam z towarem już 7 lat.
Co roku to coraz gorzej , niema kto rozładować palet trzeba samemu ciągnąc towar. Dojdzie do tego że jeszcze na półki trzeba będzie go układać.
Brak miejsca do rozładunku < samochody osobowe to jeszcze w bramie lub na magazynie bedA trzymać.
A jak sie kierowca odezwie to go olewaja i czekasz po 5 Godzin,
1
Ostro_Live 2014-12-19 20:53:16
Lepiej się nie staraj, proponuje drogerię, albo coś podobnego , no chyba ze wolisz ostry hardcore, i kierowniczkę (córeczkę) z kompleksami która będzie cię poniżała. Moja rada jak już kierowca to może PH ale w normalnej firmie . pzdr
1
szymek 2015-03-26 09:28:00
może nowa właścicielka Pani Kasia reaktywuje Eskulap z przed paru lat, cieszył się szacunkiem, nie było plotek i zawiści, stara kadra dawała serce i darzyła szacunkiem przełożonych, to co teraz piszecie to chyba fikcja. Kierowcy dowozili towar na czas magazyn wydawał w terminie lekarze i sklepy były zadowolone, była to prawdziwie rodzinna firma,Jurek, Adam, nerwowy Mendrek, Grzesiek no i wymagająca dokładna magazynierka. Teraz została Ola i Zbyszek wyszkolony przez poprzednią magazynierkę potem długo nic zawiść i beznadziejne opinie
Grzesiek 2015-04-06 19:10:25
Oj Szymuś chyba Cie coś pogieło, jaka Pani Kochanica bandyty, wykończyła wszystkich co coś umieli, zostawiła Zbyszka, którego wszystkiego nauczyła poprzednia kierowniczka magazynu, ale ja też zamieniła na kierownika najpierw alkoholika a potem największego plotkarza, tylko czekac jak zwolni Magdę. Kierowniczkę wyrzuciła tuż przed emerytura ale ostatnio widzialem ją w banku za biurkiem i ta dopiero głupia mimo że ja wykończyła to dobrze mówi o niej i Eskulapie. Oj Szymuś chyba lepiej bylo w Angli. Grzesiek
rafał 2015-04-10 13:07:09
jestem chory i się nudzę czytam i widzę ze nie było jak było może zamiast nowego odtworzycie starą ekipę, będzie uczciwie miło i zgodnie z regulaminem, tylko dać znać Zbyszkowi żeby szeptnoł Kasi przyjmie mu poprzednią kierowniczkę,
A poza tym to śmieszne w Eskulapie nie będzie jak było, zapomnijcie i znaidcie sobie inną pracę
Ostro_Live 2015-04-10 20:45:40
drogi Rafale! proponuję Ci abyś wpierw zapoznał się ze słownikiem języka Polskiego, a dopiero później próbował pisać poprawnie i układać zdania w jedną spójną całość.
Z wyrazami szacunku.
w okularach 2015-04-10 22:25:52
a ja czekam kiedy nastąpi moment , że zwolnią się Ci wszyscy bez mózgu i z kilku letnim stażem co powoli ma miejsce. Bo prac po 10h , 11h a nawet 12 h wam zdrowia nie zwróci . Macie kilka przykładów kolegów co odeszli i co narzekają ?? czy się śmieją z eskulapu i mówią otwarcie ,że by tam w ogóle nie wrócili . Obóz pracy ?? na to pytanie mogą odp Ci co mieli lub mają styczność z tą pracą
Wojtek 2015-04-14 14:15:57
ludzie tylko do Szefa nich przyjmie wam poprzednia kierowniczkę będzie sprawiedliwie, bez plotek, nauczy was jak pracować 10h /8h,nie będzie plotek, niesnasek i wszyscy będą chodzić jak w zegarku nie wiecie jak było teraz macie luz-bluz, plotki i piwko. Wojtek
Karol 2015-04-20 11:41:38
pozdrawiam wszystkich pracowałem na zoologii i weterynarii, zoologia to chamstwo, stres, każdy był złodziej no i bałagan panny, trochę potrafił Zbyszek ale to nie jej szkoła, weterynaria precyzja, dokładność, sprawiedliwość no i szacunek do "robociarza" jak dalej jest tam ta sama kierowniczka to polecam. Ja wyjechałem ale tam mi odpowiadało
Ostro_Live 2015-04-22 11:53:43
Drogi Karolu, Tobie również proponuje słownik.;-)
Wojtek 2015-05-14 15:12:13
sama naucz się piać jakiego polskiego czyli mała litera
LONGER 2015-05-26 19:04:11
JA ZOSTAŁEM ZWOLNIONY DLATEGO, ŻE MÓJ WYGLĄD NIE PODOBAŁ SIĘ CÓRCE SZEFA!!!
POWIEDZIAŁA MI TAK - CYTUJE
NIE PODOBASZ MI SIĘ WIĘC CIE ZWALNIAM!!!
Osto_Live 2015-05-27 21:12:45
Nie Ty jeden, nie przejmuj się ona też urodą nie grzeszy ;-) pozdrawiam i życzę sukcesów, na Eskulapie świat się nie kończy.
LONGER 2015-05-28 00:28:19
PRACOWAŁEM W BARDZO WIELU FIRMACH W OKOLICY ZABIERZOWA ALE NIGDY NIKT MI NIE POWIEDZIAŁ ŻE JESTEM BRZYDKI I ŻE SIĘ NIE PODOBAM. WRĘCZ PRZECIWNIE DZIEWCZYNY NA MNIE LECĄ BO JESTEM WYSOKI. SZUKAM TERAZ PRACY W BRANŻY IT NAJLEPIEJ PRZY PISANIU ANTYWIRUSÓW BO JESTEM SPECEM OD KOMPUTERÓW. POZDRO CHŁOPAKI Z ESKULAPU! TRZYMAJCIE SIĘ I NIE RÓBCIE BŁĘDÓW BO 30ZL PIECHOTĄ NIE CHODZI. A WOGULE TO SĄ JAJA ŻEBY PĘSJE OBCINALI WAM ZA BŁĘDY. JESTEŚMY LUDZMI A LUDZIE SIĘ MYLĄ.
wojtek 2015-06-17 11:56:55
Za mało rozumu za dużo włazy, zwalniała za ładniejszą bluzkę czy buty, więc co dopiero za urodę.
Wszyscy wiedzą o jej próżności i głupocie ale jej boi się nawet ojciec bo ona przecież zadaje się z bandytą,
CHCE PRAWDY! 2015-07-13 00:27:09
Dajcie mi wszyscy wreszcie spokój na tym forum. To co piszecie to nie prawda!
wojtas 2015-07-31 15:50:27
To co piszemy to 1/100całej prawdy, jesteś: głupia, mściwa, zazdrosna, niekompetentna. Wykończyłaś wszystkich pracowników, którzy potrafili pracować.
Nawet biłaś ludzi po twarzy. Ciesz się że tak mało piszą ale to przez szacunek dla ojca.
2
Wielki Don z Xa 2015-08-03 23:06:58
Dokładnie, tylko i wyłącznie przez szacunek do człowieka który coś rozkręcił, i miał pomysł na biznes, i SZACUNEK do pracowników.

sprawiedliwy 2015-08-13 00:56:02
Pulpet - Porki - Grubas - powiedzcie mi to w twarz a nie obgadujcie cwaniaczki.
sprawiedliwy 2015-08-13 00:57:30
Dajcie spokój dziewczynie!
1
Ostro_Live 2015-10-06 10:49:32
Kim był Pulpet?
ehh 2016-01-09 23:25:42
Firma Eskulap zatrzymała się w rozwoju 15 lat temu kiedy było 20 pracowników i 100 klientów. Poronione godziny wyjazdów w trasy(przykładowo wyjazd na Kraków to ustalona teoretyczna godz. 11:00 na pierwszy kurs. W praktyce jest to godz 13:00 a zdarza się i później. Kursy na Kraków są dwa.) nie mówiąc już o ilości punktów do rozwiezienia. Nikogo nie interesuje to, że kierowca by rozwieźć towar musi przechodzić samego siebie narażając się na mandaty z które nikt nie zwraca i wiecznie wysłuchiwać niezadowolonych klientów i pożal się boże szefostwa które potrafi tylko szukać "oszczędności" szkoda że nie tam gdzie trzeba. Zbyt mało ludzi do składania towaru, zbyt mało miejsc załadunkowych bo całe 2 na 20 samochodów. Wózek widłowy to tragedia, dwa inne stoją popsute bo żeby zaoszczędzić zakupione zostały już tak wytyrane że nadawały się tylko na złom. Obcinanie pensji to ulubiona zabawa bląd czarownicy. Za każdą pomyłkę 30 zł, za nie zabraną FV 30 zł do tego wystawianie paragonów za zgubiony towar który najczęściej nie jest zgubiony. O pomyłke nie jest trudno, wszędobylski bałagan towar jednego kierowcy w 10 miejscach na magazynie wymieszany, bo kompletujący nie mają czasu skompletować, miliony siateczek które rozlatują się w rękach. Jednym słowem dramat! Szacunek do pracownika...a co to takiego, Pracownik to złodziej! Każdego dnia jest jeden wielki spontan nigdy nie wiesz co może się wydarzyć następnego dnia. Nie możesz mieć życia prywatnego bo nie da się nic zaplanować. Powrót do domu zawsze jest niewiadomą. Można by tak pisać i pisać. Odradzam wszystkim którzy planują szukać pracy w Eskulap sp. z o.o. sp.k.
8
ohh 2016-01-11 19:44:08
ehh, chciałeś to sprytnie rozegrać ale, ehh, nie umiesz w internety; jak się zwiedziałeś że szukają kogoś na twoje miejsce to odradzasz innym tutaj, no, misterny ten plan, ale, ehh, weź pod uwagę, że raczej to się nie uda, ehh.
Edek 2016-01-25 22:23:18
Ohh ale się rozpisałeś. Napisz jeszcze jak kształtują się twoje zarobki w porównaniu do zasiłku z UP gdzie nikt nie chce z tobą wylądować. Więc po dwóch browarach do łóżeczka i rączki na kołderkę a nie wylewać żale.
wojtek 2016-03-14 08:00:49
Firma dobrze by działała jakby stery wiódł Stefan i Magda, spokojni kompetentni ale bond to bałagan, chaos, chamstwo i nerwówka otacza się kombinatorami,takimi jak Zbysiu i Mirek, wiedzę przekazała im stara magazynierka, ale uczciwośći nie przejeli od niej. ale bondynie odpowiadją sprytniejsi od niej
5
Inwestor 2016-05-17 23:13:02
Ja dziękuję w swoim imieniu Panu S.D, iż pomimo tego ze miałem na początku mojej pracy "babole" ale dał mi szansę , wierzył we mnie ze będzie coś zemnie, i wiem ze się odwdzięczyłem ponad 150% , jak to się mówi "dopierdala.em" i teraz dzięki temu jestem na innym "wyższym" poziomie , ale pracując samemu na siebie, nauczyłem się wiele rzeczy w tej firmie, mały niedosyt został po
rozstaniu, wiec nie pozdrowię i nie szanuję, wręcz gardzę córką Pana SD. z wiadomych celów, chyba nie muszę się przedstawiać ? Prawda ?
wojtek 2016-06-17 10:30:25
Firma jak każda, tyle że Kaśka popiera lizusów i zło......, taki jak Mireczek, szuja, donosiciel tacy są wszędzie ale tu jest ich bardzo dużo, solidnych tu się nie chce, Lukasza żona też nagle hard. Długo tu jeździłem i wiem co było i co jest wszystkim "starym" pracującym marzy się Eskulap z przed 5-ciu lat ale to się nie wróci,bo Kaśka zniszczy wszystko i wszystkich
3
Daniel 2016-06-30 15:08:39
Hej. A ktoś może orientuje się w terminach najbliższych rekrutacji?
7
Arczi 2016-10-29 14:20:59
Jak tak dalej będzie jak teraz to KONIEC ESKULAPA !!! Szkoda, że jedna osoba potrafi rozwalić całą firmę.
5
Arczi 2016-10-29 14:21:26
Jak tak dalej będzie jak teraz to KONIEC ESKULAPA !!! Szkoda, że jedna osoba potrafi rozwalić całą firmę.
4
Inwestor 2016-10-31 20:58:42
Dlaczego się czepiasz osoby która jest naprawdę bardzo w porządku, Łukasz był i chyba nadal jest ok, nigdy nie miał nic do pracowników, nigdy nikomu nie ubliżył , zawsze z fasonem, wiec dlaczego taka opinia o nim ??
morowy 2016-11-05 09:04:30
Dno. Wszyscy się powoli zwalniają. To co się dzieje, to tragedia. Chodzą słuchy, że w samych sklepach także nie dzieje się nic dobrego.
11
Zostaw swoją opinię o Eskulap - Zabierzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eskulap