logo Magnus Work

Magnus Work

Opole

Opinie o Magnus Work

maj 2011 2011-04-16 12:25:07
Czy ktoś pracował do tej firmy w Niemczech
Adam 2011-06-08 07:54:15
Ja żem pracował i jestem zadowolony.
nieznajoma 2011-06-28 08:48:42
a czy jest potrzebny paszport niemiecki ?
bamber22 2011-06-28 14:48:16
Witam, od 1 Maja można wyjechać na paszport Polski już do pracy do Niemiec. Wyjechałem przez firmę Magnus Work i jest suuuuuperowo, fajni ludzie fajna praca. Polecam
anonim 2011-06-29 15:58:11
witam! nie polecam tej firmy, mieszkania bez pralki kuchni, bez ogólnego wyposazenia (260euro za taka spelune), kiepskie zarobki okolo 6euro, brak godzin, kaucja za mieszkanie 100euro+ 3dni pracy gratis oraz trzeba zapłacic za ubranie robocze....
milka 2011-07-13 15:28:32
ja pracowałam przez tą firmę parę miesięcy w Monachium i było jak najbardziej OK. Mieszkanie jak mieszkanie, takie średniej klasy ale OK a cena jest taka jaka jest ,ale to Monachium i tam jest niestety drogo ,trzeba się z tym liczyć, wypłaty zawsze były w terminie na koncie :)

Ta niezadowolona koleżanka miała prawdopodobnie dwie lewe rączki, jak jest za drogo musisz sobie poszukać czegoś w Holandii.

anonim 2011-09-06 12:12:10
MAM PYTANKO ODNOSCIE WYJAZDOW Z TEJ FIRMY UMOWE WSTEPNA PODPISYWALISCIE W POLSCE CZY ZA GRANICA?
POZDRAWIAM
kkkkkkkkkkkkkkkkk 2011-10-17 22:52:59
OSZUŚCI OSZUŚCI I JESZCZE RAZ OSZUŚCI! WPROWADZAJĄ LUDZI W BŁĄD- WARUNKI MIESZKANIOWE I GODZINY PRACY (NIBY ZAPEWNIONE 9H DZIENNIE) W RZECZYWISTOSCI NIE WYGLADAJA TAK JAK ZAPEWNIAJĄ W ROZMOWIE TEL. NIE POLECAM!A RACZEJ ODRADZAM!LUDZIE WYJDZIECIE Z TĄ FIRMĄ JAK... MNIE I LUDZI Z KTORYMI PRACOWALEM NA KIELBASACH WYKIWALI! DO TEJ CHWILI NIE WYPLACILI PIENIEDZY!!!
manu 2012-04-12 23:04:26
Witam, pracowalam w tej firmie i jestem niezadowolona. Bylam przy pakowaniu karmy dla zwierzat w Bretten. Mieszkanie w Bretten jest 7 km oddalone od centrum i sa problemy z zakupami. Pracowalam poprzez firme IH Direkt plus GmbH i sa to totalni oszusci. Za mieszkanie kasuja 400€ za miesiac. W biurze gubia dokumenty, oszukuja na dodatkach, jak zachorujesz to jest problem z dowozem do lekarza oraz zwalniaja ludzi na chorobowym. Dlatego jak brzmi stara polska zasada : JAK UMIESZ LICZYC TO LICZ NA SIEBIE!
moje 2012-04-23 19:26:25
na temat tej firmy direkt plus z bretten tylko nadaja sie do podania ich do sadu to totalni [usunięte przez moderatora] oszukuja na wszystkim godziny nocne dni swiateczne itd nie mowiac juz o zwolnieniach lekarskich wiec ludzie troche odwagi ipodac ich do sadu
Jozeki 2012-04-25 15:57:13
My prracowalismy tez przez ih direkt plus w breten okolo 8 misiecy , nie mozemy narzekac, wszystko legalnie bylo, wyplata terminowo wyplacana, pracownicy w biurze OK , tylko Pan Jurek troche zakrecony ale kto zna w miare jezyk wszystko sobie sam moze zalatwic. My polecamy firme jak najpardziej.
Osoby ktore narzekaja na firme to pewnie po weekendzie chodzily do lekarza na chorobe co sie nazywa KAC , wcale sie nie dziwie ze firma im tych zwolnien nie uznala.
Jezeli Wam koszty mieszkania byly za drogie to trzeba bylo samemu sobie wynajac jakies tansze i po klopocie. Pracujac w Polsce zadnego pracodawcy nie interesuje gdzie mieszkasz , masz byc w robocie i tyle.
Wiec nie rozumiem z czym macie problem.? Jezeli chcecie podac firme do sadu to wniosek musicie do sadu skierowac a nie na jakies forum internetowe :) Znamy wielu takich adwokatow z psiej karmy hi hi.

PozdRawiam wszystkich normalnych i WIELKI POZYTYW Dla FIRMY

Jozek i MArta ,


1
jadzika 2012-05-13 18:26:55
Ja rowniez pracowałam w tej firmie.Porażka na całej linii.Mieszkanie masakrycznie drogie,bez żadnych wygód,w pokoju łóżko pietrowe, szafa ,stół i krzesła,chociaż tyle że lodówka choć w niektórych pokojach na 4 osoby.Jeśli chodzi o zarobki oprócz terminowości nic się więcej niezgadzalo.Brakowalo zaplaty za przepracowane godziny,dodatków za pracę zmianową.Ja za przepracowane 112 godzin zmianowych łącznie z wakacyjnym za 2 miesiące dostalam 420 euro a samego wakacyjnego było 113 euro .Brakuje mi zapłaty za 2 dni urlopu wypoczynkowego.Pracowałam od 10 stycznia do 24marca tego roku i nie opusciłam ani jednego dnia pracy.Tak to wygląda.Nigdy nie myślcie o wyjeżdzie przez tą firmę.Chyba że znasz perfekt język i masz kasę na wynajęcie odrazu mieszkania.A jeśli już ktoś trafił na chorobowe to poprostu ma pecha.Za mieszkanie każą zaplcić żyć trzeba tylko niewyplacą chorobowego.Sumując masz dużo pieniędzy jedż z tą firmą do pracy bo u nich nie zarobisz tylko stracisz.I niech nikt nie pisze że komuś się nie chce pracowac bo większość ludzi pojechalo tam do pracy.
r m 2012-05-13 18:52:05
do jozka marty zawsze w takiej grupie polakow znajda sie tacy nawiedzeni jak wy jezeli waszym szczytem jest dawac na sobie zarobic to takich tam potrzeba i nie pisz ze mozna sobie wynając mieszkanie bo najpierw trzeba miec kase ale widocznie wy patrzycie przez pryzmat klapy na oczach jak kon wiec zmądrzyj a co do sądu to jest zlozony pozew zbiorowy niemczech a koncząc jak sie mieszkalo w polsce w slamsach to takie warunki hotel viktoria
Jozeki 2012-05-24 17:38:27
Pokaz mi firme w Niemczech gdzie zarobisz 2000 euro miesiecznie nie znajac j. niemieckiego? Chyba takiej nie znajdziesz! Moze na czarno jak jestes jakims fachowcem. A takim pewnie nie jestes bo ja tez nie jestem.
Nikt nikogo nie zmusza pracowac tam, moglas po pierwszej wyplacie pojechac do domu i byloby po problemie.
Nam Celina zawsze pomogla jak cos sie nie zgadzalo i w nastepnym miesiacu bylo wyrownanie. Tam pracuja tez tylko ludzie a oni moga sie pomylic.

P.S - ja i marta znowu pojechalismy do Bretten, chyba zostaniemy tu na stale, powodzenia w poszukiwaniu nowej pracy za gruba kase. pozdrawiamy jozek iMartA
1
kiaris 2012-06-28 17:11:47
Czy ktoś pracował jako opiekunka przez Magnus Work?
Gosia 2012-07-12 09:47:49
pracuje jako opiekunka juz trzy miesiace w Frankfurcie, przez firme Magnus work wyjechalam, jest dobrze,zarobki sie zgadzaja tak jak obiecano mi w przed wyjazdem, no i z biurem mozna wszystko zalatwic, chetnie pomagaja, jezeli chodzi o prace to zalezy jakie przypadki sie trafiaja w dany dzien, pracuje w domu starcow, Pozdrawiam i polecam
zADOWOLONA 2013-01-05 19:15:50
jA PRACUJEJE W TEJ FIRMIE JUZ PONAD 2 M-CE I JESTEM ZADOWOLONA , ALE JAK SIE KOMUS NIE CHCE ROBIC ALBO SIEDZI SIE NA CHOROBOWYM BO CIAGLE GLOWKA BOLI OD CHLANIA TO NAJLEPIEJ NAPSIOCZYC NA FIRME ZE JEST BE
Polacy co to za narod 2013-02-27 10:19:56
nie sluchajcie tych opini dla ludzi ktorzy chca pracowac i nie maja specjalnego wyksztalcenia zarobia pewnie 1100 € minus ewentualne koszty noclegu nie zapominajmy ze jest to hotel robotniczy nie wypoczynkowy ... a ci wielcy nie zadowoleni niech pamietaja ze wylecieki w 90% bo byli pijani ukradli cos nie chodzili do pracy itp. nie umiejac przy tym w wiekszosci przypadkow slowa w j niemieckim ci ktorzy chca i ucza sie niemieckiego dostaja szanse zeby pracowac ... Polak jak zawsze wszyscy sa wokol winni tylko nie ja fuuu
Mat007 2013-02-28 14:14:53
FIRMA JEDNYM SŁOWEM PORAŻKA! NIC TUTAJ NIE POMOŻE WYSTAWIANIE POZYTYWNYCH KOMENTARZY PRZEZ PRACODAWCE!!!!! PROSZĘ POCZYTAĆ INNE KOMENTARZE OD INNYCH WYKORZYSTANYCH LUDZI PRZEZ TĄ FIRMĘ. JEST ICH ZNACZNIE WIĘCEJ!!! JEŻELI KTOŚ NIE WIERZY PROSZĘ BARDZO NIECH PRÓBUJE SZCZĘŚCIA W TEJ PSEUDO FIRMIE A ZOSTANIE WYKORZYSTANY JAK JA I WIELU INNYCH! WSTYD!!!!!!!
anonim1 2013-02-28 14:21:41
[usunięte przez administratora] masakra. Jak tak można? pozostawiać człowieka bez żadnych środków pieniężnych! Jest to nie do pomyślenia, żeby człowiekowi nie wypłacali jego ciężko zarobionych pieniędzy!! Pracowałem w tej firmie jako elektryk i nikomu nie polecam tej firmy !
Kalas 2013-03-02 13:26:47
też tam pracowałem i powiem tak [usunięte przez administratora] i oszukują każą podpisywać dokumenty inblanko, i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wałów tam poszło np. pobierali opłaty za dowóz który był za darmo bo firma w której pracowałem zapewniła dojazd ale firma ih jeszcze kazała sobie płacić 70 euro za ten sam przejazd albo jak koleś z biura w zime biegał po hotelu i zakręcał kaloryfery bo chciał zaoszczedzić na polakach a ci co maja dobrze to donoszą do biura byle bzdure... a zarobki 1100euro to nie zarobek skoro musisz 600 oddać za niby dowóz i niby ciepły hotel a na początku i tak nie zarobisz wiecej jak 700 a dostaniesz 100euro po 2 miesiącach pracy.
ania 2013-03-18 12:48:10
Z tego co widzę to te opinie należą się firmie "IH" a nie firmie Magnus Work. Oni nie są odpowiedzialni za wypłatę wynagrodzenia. Oj.... na jakim świecie żyjecie.
pozytywna 2013-03-22 22:04:13
Firma IH jest jak kazda lei firma . Tak jak o kazdej firmie sa zle i dobre opinie , skoro wam sie nie podoba i tak bardzo jest tu zle to dlaczego tu byliscie i pracowaliscie zaloze sie ze wiekszosc z was tu jeszcze jest i robicie maslane oczy ale tylko wtedy jak cos potrzebujecie a tak to wszyscy sa zli !!! chcecie zarabiac miliony to zostancie w Polsce jak wam tak dobrze , pracowac za marne grosze , ja jestem bardzo zadowolona z tej firmy i nie dam zlego slowa powiedziec , wiekszosc z was to alkoholicy udajacysz szanownych panow a w Polsce to nawet na chleb wam nie starczalo to prosze nie wypisujcie tu bzdur bo zaczyna sie robic przedszkole dla doroslych , madrzy wszyscy jestescie jak kazdy z reszta piszac anonimowo !!! jedzcie dalejw swiat i zarabiajcie miliony a te komentarze zostawcie dla siebie


serdecznie pozdrawiam i polecam
ilona 2013-04-23 19:36:38
jestem zainteresowana pracą opiekunki możesz napisać jakie są zarobki i czy mieszkanie jest za darmo?
vendetta 2013-05-05 13:43:36
Chwalisz to biuro?!za alkohol nie wyleciałam-tylko za to że za długo tam robiłam a to wiąże sie z większą stawką na godz,większym urlopem,kasą wakacyjną itd no i nie mieszkam na hotelu,a to już minus bo nie mają ze mnie większej kasy.pani klaudia stwierdza że tacy ludzie dla niej są nie produktywni.kobieta która miała stan podzawałowy została na bruku,nie grzedłużyła jej umowy bo "trupów do pracy nie potrzebuje".traktuje ludzi jak ścierwa!za żadne pieniądze nie poszłabym tam do pracy!mam fotki i nagrania jak tam jest!
A tobie co pani k obiecała za wystawienie pozytywu?jak jej już nie będziesz potrzebna to ci przejdą takie komentarze.
k.w 2013-06-04 15:34:12
przepraszam ja przez 9 miesiecy byłem na chorobowym 9 dni bo miałem wypadek przy pracy ktos ma racje ze firma ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a zarobki sie zgadzają sa do bani
k.w 2013-06-04 16:22:33
k.w - 2013-06-04 15:34:12

przepraszam ja przez 9 miesiecy byłem na chorobowym 9 dni bo miałem wypadek przy pracy ktos ma racje ze firma ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a zarobki sie zgadzają sa do bani
Przyjechałem do firmy IH Direkt w sierpniu zeszłego roku i gorzej nie mogłem trafić. To co się tu dzieje przekracza wszelkie pojęcie, ludzi traktują jak psy zarobić nie dadzą, za mieszkania biorą kolosalne pieniądze za trzy osobowy pokój średnio biorą 300 euro a pokoje nie maja więcej niż 15 m, czasami jak żle trafisz i to 12 m w czteroosobowym za praktycznie te same pieniądze. System pracy czterobrygadowy, na pokoju nieraz są dwie albo trzy zmiany, jeden drugiemu przeszkadza bo ten śpi a drugi wstaje, albo odwrotnie. W razie chorobowego to nie dostajesz całej zaliczki która wynosi 50 euro tylko 20 euro, jak nie posprzątasz rejonu na hotelu (według grafiku) oczywiście firma nie daje środków czystości lokatorzy sami się składają to kara wynosi 10 Euro. Wypłaty tez daja dużo do zyczenia firma nie płaci terminowo,spóźniają jak mogą. Mam jeszcze jedną ciekawostkę jak coś przeskrobiesz głupstwo, może to do pracy nie będziesz miał transportu radz sobie sam. Nie interesuje to firmy wcale, przeniosą cie daleko od miejsca pracy, aby tobie zrobić na górkę powiedziano mnie w biurze jak się mi nie podoba mogę zjechać do Polski delikatnie to ujm [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla obcokrajowca/dla polaka. Nie życzę najgorszemu wrogowi jechać tam do pracy.A resztę opinii którzy ludzie piszą to cała prawda ta zła prawda
Zawiedziona 2013-07-11 23:31:55
moja kariera była dosyć długa...nie spodziewałam się kokosów ale zaczęło się źle w firmie.gdy odszedł p. Jurek i zaczęła karierę p. Ola(Burak z Januszkowic)nie dbała o ludzi jako koordynator była zawsze zarozumiała nawet wobec osób starszych.ludzie nie mieli stałych stanowisk pracy i byli rzucani po różnych miejscach do których mimo pogody i nie pogody musieli się dostać sami. zaczęła robić plotki między ludźmi których nie znała typu:uważajcie na tą czy na tych bo nic o nich nie wiemy,czyli się bali następnych pozwów. najbardziej denerwuje brak szacunku wobec osób nic tego nie usprawiedliwia a już nie to jak się jest uczciwym pracownikiem który się nie czuje docenianym i poniżanym przez p.K. WIELKI UKŁON A WY MNIE POCAŁUJCIE W SAM ZAD TY I TA TWOJA SZEFOWA. jeśli będzie pozew z chęcią się dołączę...
Gall Anonim 2013-07-30 09:32:14
Kontrakt podpisujesz w niemczech, a ubezpieczenie jest w AOK najtańsze jakie może być bo za pobyt w szpitalu w razie takiej konieczności TRZEBA PŁACIĆ SAMEMU, Jezeli przejdziesz na prywatne mieszkanie to zapomnij o pomocy biura w zalatwianiu jakichkolwiek formalności, oraz przedlużeniu kontraktu. Choćten zalezy od humoru Twoich przyszlych hlebodafców ( do Chlebodawców im daleko. Ja tam 2 m-ce temu pracowałem wiec wiem.
Zadowolona :) 2014-02-22 10:09:45
Witam . Ja polecam firme IH w Bretten , pracuje tam juz tam dobrych kilkanascie miesiecy i sobie bardzo te firme chwale , I mam nadzieje ze popracuje tam jeszcze pare kilkanascie miesiecy .Ja przyjechałam tam do pracy ,a nie jak inni do szukania towarzystwa . pieniazki wplywaja na czas i nie sa male te wyplaty , ale niektorzy zapominaja ze biora co tydzien zaliczki i potem sie dziwia ze dostaja po odciagnieciu chotelu i zaliczek ok 700 e na reke . Czy to az tak mało ???/ . Niech pracuja w polsce za 1000 zł . W biurze tez nie ma problemu bo jezeli ma sie jakis problem to biuro ci zawsze pomoze i szefowa takze , zawsze znajda dla ciebie czas i nie piszcie tutaj zadnych bzdur , bez powodu nikt nie jest zwalniany i czesto , gesto dostaja ci pseudo niezadowoleni po pare szans , ale jak juz dojdzie do zwolnienia takiego delikwenta to co sie dzieje - najlepiej wylac kubeł pomyjow na firme , na biuro jak im bylo tu nie dobrze , jak im bylo zle . sami byliscie sobie winni a teraz nie szkalujcie firmy . Ja jak najbardziej polecam te firme i jestem bardzo zadowolona czego wszystkim zycze zadowolonym i nie zadowolonym .
ona 2014-02-22 16:00:26
Pracowałam kiedyś w tej firmie ponad rok i dlatego dobrego zdania nie mam na temat tej firmy. Ale gdy pracownikowi się coś stanie to biuro ma tą osobę gdzieś i trzeba sobie samemu radzić.
roman k 2014-02-26 14:13:56
(usunięte przez administratora)w telewizji pod tym tytułem jest film o IH Direct PLUS w GOOGLE wystarczy wpisać (usunięte przez administratora)e to moje podziękowanie za pracę. ale to jeszcze nie wszystko
1
Roman K 2014-03-04 05:10:40
Das ist unmenslich to ma być usunięte przez moderatora? a z jakiego powodu?
2
anonim 2014-03-04 13:00:53
Pracowałam w firmie IH w Bretten półtora roku. W czasie trwania umowy uległam wypadkowi w drodze z pracy na mieszkanie. Do zakończenia umowy byłam na chorobowym. Chorobowe miałam zapłacone ale o odszkodowanie z firmy ubezpieczeniowej z firmą IH miała podpisaną nie było mowy.
2
ZYGA 2014-03-13 18:04:50
Hej ( usunięte przez administratora ) pracowalem na karmie dla zwierzat robota jak robota nie o to mi chodzi fakt jest faktem placa na czas drogo sobie licza za mieszkanie i bazuja na tych co do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlaza Podsumowywujac warto zaryzykowac umowy przedluzaja mozna robic dlugo
1
zawiedziona 2014-04-20 19:31:58
nie mam pozytywnej opini o tej firmie,wyplaty nie sa na czas,mieszkania bardzo drogie,umowy na 2-3 miesiace,po roku jakies przerwy aby uniknac podwyzek,nie mozesz isc na prywatne mieszkanie bo z umowa problem.Jezeli chcesz oddac jedna trzecia tego co zarobisz na mieszkanie to warto zaryzykowac
1
zuzia 2014-07-28 22:40:47
jak można dostać się do firmy IH w Bretten może mi ktoś pomóc ?
Roman K 2014-08-03 21:10:02
SZANOWNI PAŃSTWO

DNIA 28 KWIETNIA ZOSTAŁEM WEZWANY NA NASZ POSTERUNEK POLICJI. INICJATOREM TEGO BYŁA OCZYWIŚCIE MOJA, NA SZCZĘŚCIE BYŁA SZEFOWA PANI KLAUDIA D.POWODEM WEZWANIA BYŁA OBRAZA JAKIEJ SIĘ DOPUŚCIŁEM PUBLIKUJĄC POST PT. "DLA CIEKAWSKICH" ZAMIESZCZONY PONIŻEJ. NADMIENIAM TYM SAMYM, ŻE BARDZO CHĘTNIE SPOTKAM SIĘ Z TĄ PANIĄ PRZED SĄDEM FEDERALNYM.SPRAWA PRAWDOPODOBNIE NABIERZE RUMIEŃCÓW W PIERWSZEJ DEKADZIE MAJA.NIE WIEM JAK BĘDZIE Z DALSZYM CIĄGIEM KOMUNIKATÓW . O ILE SĄD FEDERALNY ZGODZI SIĘ NA PUBLIKACJE NOTATEK TO OPISZĘ CAŁĄ SYTUACJĘ JAK NALEŻY PRAWIDŁOWO POSTĘPOWAĆ W TAKICH PRZYPADKACH JAK NASZ.

Spatzen zwitschern in Pforzheim, dass Frau Dej wird unser Unternehmen zu verlassen. Wie viel Wahrheit werden wir bald herausfinden. In jedem Fall kann die Haftung nicht entziehen.

Wróble w Pforzheim ćwierkają , że Pani Dej ma zamiar opuścić nasze towarzystwo. Ile w tym prawdy dowiemy się niebawem. W każdym razie od odpowiedzialności nie da się uciec
Roman K 2014-08-03 21:12:54
Am Freitag wurde ich wieder eingeladen, um Beweise für die IH geben, gibt mir erklärt, dass kein Verfahren gegen mich durch die IH nicht durchgeführt wird, ist es wahr, dass der Inhaber des Unternehmens beleidigt ... Sie können nicht tun, wenn die gleichen Ansprüche Dutzende von Menschen. In jedem Fall wird der Fall auf und für diejenigen, die bezeugen, vermitteln Informationen, die in der nächstgelegenen Geschäftsstelle der Deutschen Polizei oder getan werden sollte, wollen, wenn jemand Lust hat, in der Staatsanwaltschaft in Karlsruhe bewegt.
W piątek ponownie byłem zaproszony w celu złożenia zeznań związanych z IH tram mi wyjaśniono,że żadne postępowanie przeciwko mnie ze strony IH nie jest prowadzone, nie prawdą jest,że obraziłem właścicielkę firmy... Nie da się tego zrobić podczas gdy to samo twierdzi dziesiątki osób. W każdym razie sprawa się ruszyła dalej a dla chcących zeznawać przekazuję informację ,że należy to zrobić w najbliższej placówce Deutsche Polizei bądź też jeśli ktoś ma na to ochotę , to w Prokuraturze w Karlsruhe
4
Roman K 2014-08-10 16:16:47
KOMUNIKAT

Komunikat jaki muszę ogłosić z polecenia oficera śledczego:

Osoby ubiegające się o zwrot pieniędzy za mieszkanie w hotelach IH Direct plus GmbH z Bretten bądź mające inne roszczenia względem tej firmy, proszone są o kontakt z Posterunkiem policji w Pforzheim ul Bahnhofstraße 13. 75172 Pforzheim Sama chęć wizyty na posterunku winna być uzgodniona telefonicznie. Podaję nr.+49 0 7231 1863842 Informuję jednocześnie ,że ew. przesłuchania mogą być prowadzone w obecności Herr oder Frau Übersetzer. Nie ma czegosię obawiać , tzn.osoby nie znające dobrze języka będą mogły rozmawiać w czasie przesłuchania w j. polskim. To tyle. Powodzenia.
4
zainteresowana 2014-08-14 13:04:17
Cześć! Jestem zainteresowana pracą w IH Direkt. Jak czytam Twoje posty to mój entuzjazm coraz bardziej słabnie. Właśnie czekam na przyjęcie do Tej firmy i szczerze mówiąc nie wiem co mam robić. Mógłbyś, proszę o jakieś szczegóły jak tam jest.Raczej nie chciałabym się pakować na minę.Jak nie chcesz pisać na ogólnym forum to mogę podać ci maila.
1
Roman K 2014-08-16 16:33:42
Zadzwoń pod nr .(usunięte przez administratora) Tam Ci wyjaśnią wszystko.
2
doświadczony rycerz 2015-01-30 17:27:34
ja również interesuja się teraz zatrudnieniem przez jakąś agencję pracy, może to nawet być magnus work. jednak w przeszłości miałem niestety negatywne przejścia z podobnymi firmami więc wolę się zapytac o pewne sprawy.przede wszystkim czy w czasie zatrudnienia udzielają wszelkich pomocy i porad bez problemu?
arturoo 2015-03-31 21:33:48
Wiecie, zatrudnianie się przez agencje pracy to zawsze jest ruletka, bo zalezy to od tego czy agencja pracy jest rzetelna no i czy oferty pracy ma ciekawe i czy od uczciwych pracodawców, te wszystkie składowe skłądają się na to jak działa agencja. Mam nadzieję że warto zaufać magnus work, bo po świętach siadam do szukania pracy i min. przez nich
DA 2015-05-23 10:15:56
Pracowałam W IH dwa lata minusy tej firmy które zaopserwowałam:
1 za dużo ściągają za hotele jak na te warunki
2 bardzo długo każą czekać na załatwienie jakiej kolwiek sprawy
gdyby sie czepić znalazło by sie więcej minusów
Plusy tej firmy:
1 można zarobic moze kokosów nie ma ale jaka firma pośredniczaca da ci dużo?
lepsze to niz nic chociaz na poczatek a pozatym każdy kto podpisuje umowe wie co podpisuje jak takiej nie chciał to po co brał?
2 jest ubezpieczenie moze najnizsze ale zawsze lepsze to niz praca na czarno
DA 2015-05-23 10:18:34
CZY JAKA KOLWIEK FIRMA MA PRAWO ZABRAC SPOWROTEM PIENIADZE KTÓRE DOSTAŁO SIE NA ŚWIETA? PO TYM JAK JUŻ NIE PRZEDUŻAJA CI UMOWY? CO WIECIE NA TEN TEMAT?
pari 2016-08-23 14:52:53
szkoda, ze nie psoiadaja zandej do wgladu bo liczyłem ze coś beda mieli ,czyzby zakoncyzli już rekrutacje?
Zostaw swoją opinię o Magnus Work - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magnus Work