brak logo

fajnemeble

Gorzów Wielkopolski

Opinie o fajnemeble

anonim 2010-05-24 14:36:44
Nie uczciwa żaden producent a zwykły importer chińskich foteli
fotele nowoczesne wzornictwo wykonanie przeciętne
jakość plastików bardzo niska
gwarancja niby obiecywana faktycznie nie ma żadnej jak coś się klientowi stanie to "...niech se sklei.. jak nie wie jak to wyślijcie klei i instrukcje.."
do puki nie otrzyma pieniędzy na koncie to milutko potulnie po otrzymaniu wpłaty prostackie burackie podejście traktowanie kleinta
gorzowianka 2010-06-04 17:30:57
Fajnemeble.pl to najlepsze projekty biur, najlepsze produkty, i bardzo wysokie tempo pracy.....czasem ktoś nie daje rady, odchodzi ....a potem pisze coś na forach. pozdrawiamy naszych bylych kolegów zyczac im powodzenia w szukaniu nowej pracy.
gorzowianin 2011-03-05 12:16:14
do szefowej tej firmy nie mam nic bo [usunięte przez administratora] jest naprAwde super szefowa ale co do jej meza szkoda slow burak jakiego swiat nie widzial pozdrawiam [usunięte przez administratora] a co do foteli to zapewne chinszczyzna sprowadzona prosto z chin a mowi ze to jego
niezadowolony 2011-03-24 14:21:19
Pracodawca lipa pensja 1000 zł reszta pod stołem, do tego pod warunkiem, że mu się przyniesie lewą fakturę [usunięte przez administratora] i to dosłownie, jak szuka pracownika to robi spęd po 50 osób na raz potem oczekuje od każdego pomysłów co by zrobił żeby firma się rozwinęła przesłuchuje tak wszystkich a nikogo nie zatrudnia (szuka jedynie pomysłów) bardzo niebezpieczny bez mrugnięcia okiem sprzeda własną matkę kwestia TYLKO CENY !!! OSTRZEGAM !!!
anonim 2011-10-03 19:56:19
Przestrzegam przed współpracą z fajnemeble. Nie płacą za dostawy, biorą na przelew i obiecują że lada dzień zapłacą. I nie płacą. Wszystkim opowiadają o swoich wymyślonych sukcesach, a tak, to są słabi na każdym etapie. Mąż szefowej to burak jakich mało. Naraził się kilku osobom. Oszukał, wykorzystał i niech nie myśli że ktoś mu odpuści. W biznesie nie ma skrypułów, ale honor trzeba zawsze mieć, prawda [usunięte przez administratora]?
normalny 2012-04-13 16:00:10
Witam. Przestrzegam przed współpracą z tym człowiekiem. Mały zakąpleksiony grubasek, który jest bardzo nieuczciwy. Nie szanuje ludzi, nie dziwie się jemu przecież wszyscy go jechali jak był młody. Teraz myśli że jest kimś. [usunięte przez administratora] oprzytomnij. Prawdziwy facet w różowym sweterku będzie mężczyzną, a ty w swoim maseratii dalej będziesz [usunięte przez administratora].
1
x 2012-11-11 09:25:55
Szef firmy mały zakompleksiony burak, nie wiedzący co to p
rofesjonalizm, obrażający potencjalnych kandydatów na pracowników,rozmowy rekrutujące przeprowadzane przez niego to porażka. każda zaczynała się od słów ;co pan umie robić i nastepowało wychwalanie się o swoich wyczynach.Żałosny typek
2
ciekawy świata 2012-11-18 23:09:31
no miło jaka banda frustratów ..... ja tez na rozmowie kwalifikacyjnej pytam co umiesz robić?..... czy to nie oczywiste....
tylko pierdoła siedzi tu i pisze głupoty... Każdy z was pierdoły chciałby mieć Maserati..... a nie macie .... a ten jak go nazywacie Burak ma...
xxx 2013-01-07 14:38:24
Maserati nie jest wykładnikiem inteligencji i poszanowania drugiego człowieka,nie ważne czy to osoba nie radząca sobie w życiu czy ktoś na wysokim stanowisku. Każdy jest człowiekiem ,którego trzeba i powinno się szanować ale niestety mentalność większości ludzi jest mieć za wszelką cenę nie patrząc, że krzywdzi się innych.A wielu tzw.pijaczków to wartościowi ludzie tylko pogubili się nie mając znikąd wsparcia. Pan z maserati niestety inteligencji nie ma .a tego się nie da nauczyć niestety.
adam 2013-04-13 19:14:58
Szefowa spoko, ale właściciel to po prostu [usunięte przez administratora] szkoda słów na tą chińszczyznę...
Krystian 2013-07-17 12:48:15
słyszałem ze dużo płacą ... ale nie wiem
tomek 2015-01-21 13:19:47
dokładnie, zero nowych informacji jak na razie, nie wiem co z tym faktem teraz zorbić, bo ja szukam obecnie pracy w branży, ale nie wiem teraz naprawdę już co mogę robić w tym kierunku, żeby jednak jakoś się rozwijać bardziej. dajcie znać jak to wszystko wygląda konkretnie, czekam na wasze opinie, na pewno mi pomoga.
praca na produckji 2015-03-26 22:03:20
czy jest szansa żeby w tym roku ejszcze dostać siędo pracy w fajnych meblach. poszukuje pracy na produkcji a myslalem ze praca w branży z meblami zwiazanej bedzie na prawde dobrym pomyslem. jesli macie jakies konktakty albo chociaz inforamcje co do ktorych trzeba miec potwierdzenie to bym bardzo prosil o takie info.
olo 2015-06-29 10:59:12
Swego czasu miałem "przyjemnść" mieć do czynienia z tą firemką jako klient . . . i tak jak to już ktoś wyżej zauważył, do momentu aż pieniądze trafią na ich konto, jest miło i wszystko idzie gładko. Kiedy pieniążki znajdą się już na ich koncie zaczyna się gehenna, piekło na ziemi . . . Jak już po ciężkich bojach otrzymasz towar, to okazuje się, że albo niekompletny albo popsuty. Słowo gwarancja u nich nie istnieje. Chińszczyzna najgorszej maści. Dramat!!! Jeżeli tak traktują klientów, to wolę nawet nie myśleć co znaczy być ich pracownikiem. To był mój pierwszy i ostatni kontakt z tą firemką.
Min 2016-05-15 12:40:39
No ja też uważam, że jeśli chodzi o doświadcxzenie to jest bardziej niż potrzebne, ale nie powinno to nikogo dziwić tak mi się wydaje, generalnie jestem bardzo mocno zdania, że warto próbować na wszystkie sposoby pracy tutaj, jest to dobra sprawa bardzo
Zostaw swoją opinię o fajnemeble - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fajnemeble