brak logo

Polish Specialists sp. z o.o

Gdańsk

Opinie o Polish Specialists sp. z o.o

xxx 2010-05-24 10:38:14
Czy ktoś zna tą firmę
milan 2010-05-27 13:58:27
dzienki tej firmie dostalem dobra prace w belgi- polcem
anonim 2010-05-28 13:08:35
Mam pytanie : pracujesz juz w Belgii i masz umowe z tamta firma czy na razie dostales pisemna propozycje (tzn.gdzie,za ile,jakie warunki mieszkaniowe itp.). Jesli mozesz to odpisz.
milan 2010-06-02 14:04:08
dostalem oferte pracy(taka szczegulowá jak piszesz), a potem termin stawienia sie nazbiorce w belgii- tam podpisujesz umowé z ich klientem. oni tylko zbieraja kandydatow
xxx 2010-06-02 16:49:36
Cześć kolego. Ja tam byłem tzn.w Belgii. Wejdź na gadu-gadu.( usunięte przez administratora ). Mam podpisaną umowę (jest różnica w stawce).Mam też nagrany filmik telefonem jakie są warunki mieszkaniowe.Chcesz więcej szczegółów to na gadu podaj numer telefonu to zadzwonię do Ciebie.Twoja decyzja.Ja jednak nie polecam tej firmy.
daniel 2010-07-21 11:53:56
ja jestem zadowolony z tej firmy. wiem z doswiadczenia ze to czesto same chlopaki nawalaja a potem szukaja winnych, ja juz wiele razy dostalem w kosc przez takie oferty od agencji ale ci akurat sa ok
rzeznik 2010-08-19 18:54:29
Jesli ktos pisze o 11 z minutami to napewno nie pracuje przez firme polish specjalists.Sam tam pracowalem.Kolega xxx ma swieta racje tragedia,o pieniazkach juz nie wspominajac.W belgi czeka was ( usunięte przez administratora ) tylko ladnie gada i szuka ( usunięte przez administratora )Tak dla jasnosci Polish Specjalists wysyla do firmy Intermeat takze wiem co pisze bo sam tam pracowalem.( usunięte przez administratora )
sanczo 2010-08-19 19:06:25
Kolega rzeznik ma racje.Pracowalem w Bens mieszkalismy na tz campingach a tam wysypisko smieci bez bierzacej wody i toalet.Kapiel w pracy.Nie polecam tej firmy.Teraz penie kusza Wlochami bo otworzyli nowa tasme i zarobki kolosalne ( usunięte przez administratora ) na miesiac tylko ze zapominaj ze trzeba miec 4 dzieciakow i dostaniesz socjal na nie ( usunięte przez administratora )
anonim 2010-08-19 19:11:07
milan - 2010-05-27 13:58:27

dzienki tej firmie dostalem dobra prace w belgi- polcem

A powiedz mi kolego gdzie pracowales?tak sie sklada ze znam wszystkie zaklady i wszystkich polakow?
były pracownik 2010-08-19 19:37:55
Witaj kolego. Ja pracowałem w tej firmie i w przeciwieństwie do ciebie mam jak najgorsze zdanie o firmie.
1 będąc na urlopie zostałem z niej zwolniony
2 warunki mieszkaniowe są okropne żeby nie powiedzieć że mieszkania przypominają slamsy. ( pracowałem 3 miesiące.)
3 prace zaczynałem o godzinie 2 w nocy i zdarzało się że pracowałem do 16.00
4dojazd do pracy okolo 60 km a bywało że i więcej.
I na koniec dziwi mnie że piszesz o godzinie 11 z minutami a w tym czasie powinieneś być w pracy no chyba że jesteś zatrudniony na specjalnych warunkach albo siedzisz w biurze w Dudelange myślę że wiesz o czym pisze. Pozdrawiam
anonim 2011-10-14 16:07:28
Panowie czy ktos byl juz w tych niemczech jako mechanik moze ktos tam siedzi juz to byscie mogli napisac jakie sa tam warunki itp. bo teraz tam proponuja prace ktos odpowie????
marcel 1978 2012-04-07 18:14:37
Witam

Czy ktoś pracował w Niemczech przez ta firme . Zmiana opon i mycie motorów . Mam wyjazd za pare dni i szukam jakiś opini wskazówek . Pozdrawiam
aga 2012-10-26 10:57:41
witam ja również mam jak najgorszą opinie o tej firmie podpisuje sie z nimi umowę a na miejscu pracy dostaje się kolejna umowę nie pokrywająca się, w Polsce więcej się zarobi do tego nad godzinny za które nie płaca.Lepiej uważać na tą firmę
Polish Specialists sp. z o. o. 2012-10-31 09:23:19
Szanowna "Ago",

jeśli posiada "Pani" informację o niezapłaconych nadgodzinach prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia, nam nieznana jest taka sytuacja.

Z wyrazami szacunku,
Polish Specialists sp. z o. o.
2
oszukany 2013-08-20 09:08:33
ludzie nie wyjeżdżajcie z Firmą Polish Specialists, tą są [usunięte przez administratora] a Pan v niby szef stoi na czele!!!!
odradzam!!!!
adam 2013-08-20 11:04:52
witam
Polish Specialists jest agencją, która kasuje tylko grubą kasę a poza tym nic ich nie obchodzi, nie interesują się pracownikami, którzy zapieprzają na nich w ogóle. Jeśli coś się stanie martw się sam.
z umów na zlecenie lub o dzieło nie ma żadnych składek, także o emeryturze możecie pomarzyć... [usunięte przez administratora] I TYLE!!!
adam 2013-08-21 10:04:38
tzn. że w ogóle nie interesują się niczym, czy pracownik dojechał na miejsce czy nie..jeśli chodzi o mieszkania, to gorzej być nie może...stodoła jest lepsza...
a jeszcze mała ciekawostka..lepiej się zapytajcie czy macie dodatkowe ubezpieczenie bo ja odejdziecie z tego świata za granicami kraju, rodzina będzie miała duży problem z przewiezieniem ciała, będzie musiała pokryć całkowite koszty ...a to są niemałe..
oni potrafią słodzić ...tak tak jest wszystko legalnie, druk A1 tez jest, tylko, że jeśli złamiesz rękę czy nogę, musisz sam najpierw zapłacić lekarzowi a zazwyczaj jest tak, że później i tak nie dostaniesz zwrotu, ponieważ wszystko rozliczają w delegacjach,tak samo jest z mieszkaniem, mówią my płacimy za czynsz...ha ha nie jeden dał się nabrać...tak naprawdę to pracownicy płacą a agencja P.S tak to rozliczą w delegacjach, które sa paskiem dla pracownika, normalny człowiek nie jest w stanie tego pojąć...na rentę w razie w...też nie masz co liczyć a na pewno nie w Polish Specialists
adam 2013-08-22 13:01:10
wiadomość do anonim,jeśli chcesz wiedzieć ile to idź do swojej księgowej i się zapytaj, może Pani [usunięte przez administratora] też ci odp...albo po prostu popatrz w swoje dokumenty...tak do ciebie piszę ty [usunięte przez administratora]!!!!
Patryk 2014-05-27 21:11:34
Nikt nie wie jak obecnie wygląda atmosfera w Polish Specialists? Taka cisza, że wypada zapytac, czy jeszcze istnieją...
Patryk 2014-05-30 02:48:14
Sprawdziłem, Polish Specialists istnieje, nawet prowadza fanpage na facebooku, ale cos mało pisza, polecacie u nich pracę?
maro 2015-01-27 01:27:02
no dobra, ale tak z ciekawości, to poszukują kogoś do pracy u siebie w Polish Specialists? bo teoretycznie mam robotę, jestem z niej nawet zadowolony, ale tak myślę że może właśnie czas na jakieś zmiany i powoli zaczynam rozglądać się za czymś, będe wdzięczy za wszelkie wiadomości na ten temat, bo temat będe obserowoał.
Staszek 2016-05-14 10:50:50
Jeśli chodzi o Polish Specialists sp. z o.o to ja Ci powiem kolego, że warto się zatrudniać na pełen etat, nie ma ogłoszeń, ale myślę że wyślesz CV to prędzej czy później ktoś się z nas odezwie do Ciebie
Zostaw swoją opinię o Polish Specialists sp. z o.o - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polish Specialists sp. z o.o