brak logo

Eurekas Finanse

Łódź

Opinie o Eurekas Finanse

anonim 2011-05-12 21:36:54
Hmm, ciekawa opinia... A ja tam jestem zadowolony.
1
anonim 2011-11-08 16:33:56
A JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONY, JESZCZE NIGDY TAK DOBRZE NIE BYŁO.....SUPER WSPÓŁPRACA...SUPER FIRMA....PŁACI NA CZAS....CO CHCIEĆ WIĘCEJ?
3
xxx 2012-08-27 13:43:30
zastanawia mnie to . dlaczego takimi forami zainteresowane są zawsze osoby , które nie radzą sobie z realizacją planów sprzedażowych, ludzie, każda firma w której są plany sprzedażowe płaci za konkretną realizację celu, jeśli nie dajecie rady to po postu odejdźcie a nie zwalajcie winy na szefostwo, w końcu to oni dyktują warunki i mają prawo pracować od 11 do 14 to jest ich firma i prawo szefa ;-))
1
ja 2013-01-06 16:15:25
no tak racja, ale kto sie mial dorobic to sie juz dorobil:)wiec pewnie sie tym nie przejmuje..
??? 2013-03-11 22:47:55
Gdzie oni teraz mają biuro?
gall nie anonim 2014-04-17 10:16:29
Współpracuję z tą firmą od dawna. Mam bardzo dobrą opinię na jej temat. Dwie poprzednie opinie napisała ta sama osoba.
Chcesz poznawać pracowników? Zatrudnij się na poczcie, zamiast pracy będziesz widział te same osoby przez 30 lat.
Widzę ogólniki i brak konkretnych argumentów.
Myślę że nie chciało się jeździć, załatwiać, lepiej byłoby się napić kawy i dostawać stałą pensję (znowu polecam pocztę).
Słowo wypacykowany bardzo mi się podoba. Jest takie... "oryginalne" i wysublimowane. Masz przyszłość w literaturze (tu odradzam pocztę).
Zapobiegając niepochlebnym opinią nt mojej wypowiedzi, zastrzegam - nie jestem, nie byłem, nie będę pracownikiem tej firmy, nie płacą mi za pisanie tego co piszę, nie dostaję za to ekwiwalentu w naturze, ani w postaci bonów na święta.
Mam inne doświadczenia z tą firmą niż poprzednik (czka). Ja byłem zadowolony ze współpracy. Dziękuję za uwagę.
2
anonim 2014-04-22 10:43:10
Oj przepraszam w mojej wypowiedzi wkradł się błąd, w drugim zdaniu powinno byc gall nie anonim....a reszta pozostaje bez zmian....
1
xxx 2014-04-22 12:34:31
Karolino , oceny pracodawcy po okresie 2 tygodni przepracowanych . Powinnaś się wstydzić .
anonim 2014-04-22 22:54:45
Kasowanie postów nic Wam nie pomoże... w mojej poprzedniej wypowiedzi (która została niemalże natychmiast usunięta) została zawarta informacja, że żadnej Karoliny nie znam...zatem zabawa w "zgaduj zgadula" trwa nadal!!!
Dodam jeszcze, że to Wy powinniście się wstydzić, nie ja/my - czyli byli pracownicy, którzy chcą tylko przestrzec następnych kandydatów przed współpracą z firmą, która jest nieuczciwa, przed współpracą z fałszywymi ludźmi czyli przed Wami...Mam prawo wyrazić swoją opinię i tylko korzystam z tego prawa...
2
anonim gal 2014-04-22 22:58:43
Witam obserwuję te wpisy i jednego nie rozumiem. Gdyby firma była OK nie było by usuwanych wpisów tak jak ta ostatnia (usunięta)wypowiedź, w której było o tym (nie potrafię wpisać słowo w słowo)z grubsza chybione posądzanie kogoś. Patrząc na wpisy wcześniejsze z których także wynika, że są to wyrwane wątki można wywnioskować, iż nie jest tak kolorowo jak to "gall nie anonim" opisuje.( pewno jedna z kierowniczek bądź sam boss :p I wiecie co? uważam że jeśli ten pracodawca nie miałby nic do ukrycia i taki byłby w porządku forum to byłoby kompletne. Żenada.... do potęgi n-tej!!!!!!!
3
jola 2016-05-13 12:39:41
moze sprobuj poszukac na ich stronie internetowej.
Zostaw swoją opinię o Eurekas Finanse - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurekas Finanse