brak logo

REMEDIUM

Pyskowice

Opinie o REMEDIUM

znajomy 2010-05-23 16:07:40
Znam osobiście właścicielkę - i figurującego w papierach własiciela tej firmy. Są to ludzie stosunkowo młodzi , zarżnięci finansowo i szukający łatwego zarobku. Stanowczo przestrzegam przed zatrudnianiem się w tej firmie, a także zakupami produktów na prezentacjach tej firmy.
Remedium 2010-07-24 17:26:01
Witam jestem wlascicielem firmy Remedium, sa to pomowienia nie majace przelozenia na rzeczywistosc. Autorem tego komentarzu jest firma konkurencyjna ktora odpowie za to w sadzie.

Pozdrawiam Remedium
1
PACJENT 2011-12-17 14:53:20
WITAM JESTEM PACJENTEM FIRMY REMEDIUM I CZESTO KORZYSTAM Z ICH USŁUG I NIE WIDAĆ ZEBY W FIRMIE BYLO ZLE PANIE I LEKARZE SA BARDZO MILI I PROFESJONALNIE WYSZKOLENI JAK BY FAKTYCZNIE BYLO ZLE TO PANIE W RECEPCJI CZESTO BY SIE ZMIENIALY A TAK NIE JEST OD LAT TE SAME I MILE PANIE !!! POLECAM REMEDIUM A TEN KTO NAPISAL TAKIE POMÓWIENIA FAKTYCZNIE POWINIEN STANAC PRZED SADEM!!
frugO-27 2014-10-03 17:15:50
Witam jesli chodzi o moja opinie to pani mloda blondynka z recepcji nie traktuje powaznie swojej pracy i skandalem jest to ze oprocz glupiej miny nic soba nie reprezentuje po 2 min zorientowala sie ze tam po cos jestem smiejac sie do kolexanki .Nie miala nawet drukow L4 a moja pani doktor musiala szukac z pania z dyzurki .Skandal wymienic taka pracownice co ma sie wyzej niz lekarz .
4
pacjentka 2015-07-23 17:54:57
Jestem pacjentką dr Miksch,i niestety mam bardzo negatywne zdanie o tej pani. Pani doktor prowadzi moją ciążę. Problem polega na tym,że doktor jeszcze w ogóle nie zbadała mnie ginekologicznie,a jestem w 22 tyg. ciąży. Dobrze,że pojechałam do innego ginekologa. Tamten doktor porządnie mnie zbadał,i... chwycił się za głowę,ponieważ miałam poważną infekcję.Dr Miksch jej nie wykryła,bo niby jak,skoro nie bada. A na badaniach laboratoryjnych byłam tylko 2 razy...Dziecko ogląda tylko przez USG! Przychodnia ogólnie działa rewelacyjnie!Wiem,bo cała moja rodzina korzysta z usług tej placówki.Szczególnie wzorcowym lekarzem jest dla mnie dr Izabella Biegun-Awramienko.
4
Dawid 2016-06-09 18:38:34
Jestem pacjentem Remedium i znam pana Awramienko fajny człowiek, ale powinien coś zrobić z tą grubą rudą panią z recepcji bo jest bardzo nie miła dla jego pacjentów... Miałem z nią awanture dnia 09.06.2016 o godz. 17:40.
4
niezadowolona 2016-10-30 15:42:39
generalnie dobrze zorganizowana przychodnia , ale problem jest z okulistką Panią Zwiorek która przyjmuje pacjentów jak chce , tzn.mąż mając wizytę z 3 letnim dzieckiem na godz. 15;30 po dosłownie 3 godzinach czekania nie został przyjęty i zrezygnował z wizyty. Było sześciu pacjentów przed nim więc to nie stanowiło problemu ale w międzyczasie przychodzili inni którzy byli wzywani przez Panią Doktor. Oberwało się niczemu winnej pani w recepcji która twierdziła że nie ma na to wpływu. Rodzice którzy też czekali dłużej mówili że tak właśnie to wygląda i chyba zależy od szczęścia. Jaki to człowiek który każe jednym czekać długo innym po pół godziny. ? Zwłaszcza że chodzi o dzieci. Na pewno nie skorzystamy z usług tej Pani ze względu na ten fakt.
1
ja 2016-11-07 08:49:39
Wszystko ok gdyby dało się tam w ogóle dodzwonić. Mówi mi że jestem pierwsza w kolejce no ok to czekam jest sygnał wszystko ok a po jakimś czasie się wyłącza, dzwonię za chwilę a tam odłożona słuchawka. To nie pierwsza taka sytuacja.
Rom 2016-11-07 14:24:35
W kwestii dodzwonienia się do rejestracji...rzecz prawie niewykonalna.Najsłabsze ogniwo tej przychodni to rejestracja,istny koszmar!Nawet odbierając receptę paniom nie chce się się odszukac recepty tylko " nie ma",proszę przyjść jutro.Po czasie okazuje się że recepta lezy w innym miejscu rejestracji od dwóch dni.
Zostaw swoją opinię o REMEDIUM - Pyskowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REMEDIUM