brak logo

Undicom

Gliwice

Opinie o Undicom

anonim 2010-05-22 19:14:26
Jednoosobowa firemka-krzak.
Odradzam jakakolwiek wspolprace.
2
westan 2010-05-23 13:44:33
anonim - 2010-05-22 19:14:26

Jednoosobowa firemka-krzak.
Odradzam jakakolwiek wspolprace.

Pracowaleś tam że wyrażasz taką opinie ?
anonim 2010-08-25 19:25:25
jak jest jednoosobowa to jak miałem pracować :)
1
szyderca 2011-01-28 23:04:53
kłamstwa kłamstwa kłamstwa
anonim 2011-05-23 23:12:39
no tez uważam, ze jakas dziwna ta firma chcialem skladac podanie na programiste, podszedlem na kosciuszki, ale to firemka w wersji mini - tam chyba 2 ludzi pracuje
Marek 2011-07-01 18:43:40
Super Firma Polecam!
Andrzej Stefaniuk 2011-07-07 21:09:14
Polecam.
Marczak 2011-07-07 21:09:59
normalne warunki.
Marcelo 2011-07-29 20:51:35
To chyba albo jesteś głupi albo liczyć nie umiesz
to po co 2012-10-22 20:04:06
w dupie byłeś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widziałeś
rafał 2013-05-18 15:44:54
umowa śmieciowa, zarobki minimalne.
5
kiper 2014-03-23 11:00:32
ja słyszałem, że jeżeli chodzi o prace programisty to najpopularniejsza jest obecnie umowa zlecenie lub o świadczenie usług
kondi 2014-04-15 19:14:23
znajomi programiści jakoś specjalnie akurat na rodzaj umowy nie zwracają uwagi, ale to może spowodowane jest młodym wiekiem
bigot 2014-05-22 22:52:33
dla młodych liczy się teraz przede wszystkim kasa jaką mogą zarobić. Umowa jest już drugorzędną sprawą
makroni 2014-05-29 18:46:55
Nie zgodze się, sam jestem osoba młoda i dla mnie przede wszystkim liczy się możliwośc podniesienia kwalifikacji oraz doświadczenia.
Polski 2014-12-09 09:25:54
No to jesteś przypadkiem jednym na tysiąc innych ;) Niestety to co napisał bigot jest w dużej mierze prawdą. Ja bym tylko sprecyzował, że panuje tendencja myślenia - co zrobić, żeby zarobić a rąk sobie nie ubrudzić pracą. Cóż, żeby znaleźć godnego pracownika, który będzie rzetelnie podchodził do swoich obowiązków też trzeba umieć. Nie jest to proste, ale przy odpowiednim poziomie zarobków i ofercie rozwoju osobistego wszystko jest możliwe. Swoją drogą czy Undicom takie rzeczy oferuje?
angel 2015-02-24 21:37:13
ja tez jestem przeciwna ze kazdemu zalezy na kasie otóż nie zdobywanie cennego doswiadczenia i podnoszenia kwalifikacji jest aktualnie bardzo wazna kwestia aby pozniej nie miec problemów ze znalezienim pracy a pracodawcy patrza na ten aspekt zeby nie musieli nauczac nowych a jak ma sie u nich z wynagrodzeniem..
Izien 2015-03-11 16:38:30
Undicon zajmuje się kompleksową obsługą firm w zakresie projektowania stron, budowy portali i tworzenia sklepów internetowych. Zastanawiam się tylko czy działają na terenie Gliwic czy na terenie całej Polski? Dajcie znać czy można u nich liczyć na dobrą atmosferę w pracy czy jest jakiś beznadziejny wyścig szczurów?
Wazon 2015-03-26 02:33:11
Myślę, że firmy typu Undicom z Gliwic bankowo działają na terenie całego kraju. Wystarczy im internet. Stworzyć stronę www, przesłać pliki to nie jest wielka filozofia. Zlecenia mogą dostawać z każdego zakątka świata. Mnie interesuje zaś czy można u nich podjąc pracę jeszcze w trakcie studiów. Studiuję informatykę. na 2 roku, jest jakaś szansa ?
irek 2015-11-18 19:41:06
znajomy pracował tam i organizacyjnie ta firma nie wyrabia ,biorą zamówienia na usługi idą na ilość ,a nie mogą się z nich wywiązać ludzie czekają dzwonią dlaczego nic się nie robi z ich projektami.Programiści amatorzy co chwilę jakieś poprawki muszą robić bo coś nie działa.
mhm 2016-01-25 18:07:41
Organizacyjnie lipa, mnóstwo accountów mających czas a jeszcze mniej coś wnoszących, a programistów mało. Idą na ilość a nie na jakość.
1
anon 2016-02-08 14:17:15
Teraz wszyscy starzy pracownicy odchodza z firmy nie wiem dlaczego.
Moze dlatego ze tak jak kolega wyzej napisal pelno accountow ktorzy pracuja tam od zarania dziejow a nadal nie wiedza podstawowych rzeczy... co jeden to wiekszy idiota.
1
Grzesiek 2016-02-12 18:41:26
Nie jest tak źle, szczególnie dla osób które dopiero zaczynaja przygodę z web developer'ką. Teraz się tam dużo zmienia, może wyjdzie to firmie na dobre. Jedyne co mnie doprowadzało do szału to brak miejsc parkingowych, bo abonament na parkingu strzeżonym przy biurowcu, kosztuje worek pieniędzy...
4
Anhor 2016-03-05 11:05:01
Potwierdzam beznadziejna firma
1
mhm 2016-05-20 20:11:27
Dobre dla uczacych sie ? chyba nie skoro wszystko robia na przestarzalych technologiach. W taki sposob to raczej zatrzymanie rozwoju...
1
aha 2016-05-20 20:15:01
jak 3 accountow to szef, szefowa i sasiadka z bloku to co Ty chcesz :D
2
Grzesiek 2016-05-21 18:06:24
Jak zaczynasz przygodę z Web Developer'ką, to nie rzucasz się na nowinki tylko uczysz się podstaw :)
Fakt faktem, że OOP tam kuleje, co nie znaczy, że Szef zabrania Ci go używać, wręcz przeciwnie.
A technologie w postaci PHP/MySQL to raczej używany prawie w każdej Agencji Interaktywnej standard.
Jak oczekujesz większego rozwoju to raczej nie pchał bym się do żadnej małej Agencji w Gliwicach :)
2
Metalik 2016-06-01 18:51:04
tylko tam jak zapytasz w jakich językach programują programiści to dowiesz sie ze w języku polskim ale tez angielskim i niemieckim.......
2
Hahahahahah 2016-06-02 14:16:57
Haha albo co to hosting, a co to serwer
2
Tak 2016-06-02 14:23:56
Tak dostajesz tam kartę multisport, za każdy zakończony projekt w czasie Szefostwo odpala Ci premie, jak przyjedziesz do pracy nie o 11:00 a o 08:00 to dostajesz dodatki. A tak na poważnie to zapomnij! Płaca na czas przeważnie czasami sa opoźnienia ale w gruncie kasa jest. nikt nigdy nie dostal tam premii choć na rozmowie kwalifikacyjnej były obiecane
2
prabostaw 2016-06-02 18:39:16
moze gdby accounc choć przez chwile pomysleli nad projektem zamiast nonstop robic kawę i czyścic ekspres to nie byloby takigo cyrku. Premie chyba gwiezdne wojny są bardziej realne. jak juz to tu jest wyścig do sklepu po kawe a nie wyscig szczurow. Na widok develope tools robi im sie słabo albo zeby nie musiec tego oglądać podlizuja sie szefostwu
2
Miłośnik psów i kotów 2016-06-03 08:47:11
Zgadzam się! Jak ktoś dopiero się uczy to jest ok na rok, dwa lata!
Potem trzeba szukać coś lepiej płatnego i bardziej rozwijającego!
Choć nigdzie indziej takich absurdów nie zaznasz jak tam a to duży plus, bo zawsze coś się dzieje!
4
Antoni 2016-06-09 17:52:14
Firma jak firma nie jest zle raczej nie ma cisnienia, nadgodzin czy wykorzystywania oprocz tego szef idzie bardzo na reke wszystkim czasem za bardzo. Minusem praca na starych technogiach. Accounci słabi dupy nie urywają... Niewiem czy jeszcze tam jest tester zamulacz który testuje i testuje a ledwo umie Windowsa włączyć. Na początek 1-2 lata polecam bo atmosfera ok i spokój. Ale jak ktoś chce robić apki, crm, portale po tym czasie czas na zmiany.
3
Dobra_Dusza 2016-07-06 18:48:00
Nie polecam jesli juz masz jakies doswiadczenie chyba ze nie potrafisz nic i ogolnie nikt cie nie chce zatrudnic
1
Dokładnie 2016-07-07 05:12:27
Dokładnie tak
3
hadam 2016-10-17 14:15:20
2200 na poczatek dla designera czy programisty?
by niepelnosprawny,org
Moj 2016-10-17 18:49:42
No moim zdaniem to nie jest jakaś mała sprawa na początek, bo oczywiście mówimy o netto więc chyba w porządku jest całkiem, no wiadomo że w niektórych miastach czy firmach jest lepiej, ale to tez nie jest złe
Zostaw swoją opinię o Undicom - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Undicom