brak logo

NS Konsulting Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o NS Konsulting Sp. z o.o.

admin 2015-07-15 19:37
Masz nowe informacje o firmie NS Konsulting Sp. z o.o. ? Wiesz czy pracodawca chętnie zatrudnia studentów, przyznaje podwyżki? Czekamy na Wasze opinie!
abc 2016-08-13 14:33
Nie polecam
1
Robert 2016-08-17 18:25
również, nie polecam
8
no-one 2017-02-09 09:45
pracowałem tam na szczescie juz nie pracuje ze zlych rzeczy to to ze roboty jest az nadto jezdzisz w delegacje na caly dzien daja ci za to 30 zl diety jesli 12 godzin jestes poza firma ale za godziny poza tymi 8 za ktore wpaca ci w pensji nie mozesz ani odebrac ani nikt za to nie zaplaci a jak masz projekt np w slaskim to sam czas podrozy to 8 godzin i delegacji tez wiele, wspolpracownicy ok ale kadra kierownikow projektu masakra oczywiscie zdarzaja sie wyjatki masz problem radz sobie sam praca stresujaca rotacja ludzi w firmie olbrzymia z dobrych rzeczy pensja jest wyplacana na czas
1
baltazar 2017-03-10 14:32
Nie polecam oszusci !
haahjshjhd 2017-03-15 11:53
Także nie polecam !!!!
basia 2017-03-30 10:36
Czy ktoś może jeszcze coś powiedzieć o tej firmie? Zaproponowano mi tam pracę, ale po przeczytaniu kilku opinii, zaczynam się zastanawiać czy ta firma jest tak nieuczciwa?
4
romek 2017-04-07 06:11
ZERO kompetencji, ZERO szacunku do uczestników! Organizacja kuleje na każdym etapie realizacji.Nigdy więcej nie chcę mieć styczności z tą firmą. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaga 2017-04-27 10:53
Jako uczestnik projektu bardzo żałuje pensja spóźnia sie 2 miesiąc i zero informacji ciagle przekładają date wypłaty wymyślając coraz to glupsze powody
Stażysta 2017-04-28 08:32
Bylam w ksiegowosci na stazu. Sortowanie korespondencji, przyklejanie znaczkow i roznoszenie paczek po trzech biurach mialy niewiele wspolnego z ksiegowaniem. Jeden raz w miesiacu dali mi faktury do zaksięgowania: tu masz faktury, znajdz jak bylo zrobione w poprzednim miesiacu i zaksieguj. Potem pretensje ''szeptane na ucho glownej ksiegowej'' ze robie zle. Dalam sobie spokoj.
1
mariola 2017-04-30 20:33
To nie jest kariera jak ładnie reklamują się na stronie tylko WOLONTARIAT!!! Nie chcesz zarabiac - to miejsce dla ciebie
1
krzysztof 2017-04-30 20:41
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sobie wsadźcie tą cenzure. Oddajcie nasze pieniądze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak nie potraficie organizować szkoleń zmieńcie branżę zacznijcie lepiej szkolić psy bo do pracy z ludzmi sie nie nadajecie. Nie pozdrawiam.
1
hehehe 2017-05-14 14:23
"pensja" dla uczestników projektu ? a to ciekawe, pani raczy żartować.... uczestnicy to też oszuści.. twierdzą że chcą do pracy, a jak im wypłacą ostatnią "pensję " to zwijaja tobołki i jazda do innych projektów po nową "pensję":D
1
qwert 2017-05-29 17:52
Jak ktoś jest ogarnięty i cokolwiek wie o projektach to polecam. Pracy jest zależnie od dnia i etapu na jakim jest projekt, raz dużo, raz mało. Po okresie próbnym jest realna szansa na podwyżkę.
1
Corleone 2017-07-05 12:32
Szczerze nie polecam, mobbing, wykorzystywanie pracowników na porządku dziennym. Brak szacunku do człowieka, niskie wynagrodzenie w stosunku do obowiązków. Brak prawidłowego zarządzania ze strony kierowników, rozkazy i wymagania - brak wstępnego szkolenia. Jeśli chcesz poczuć się jak śmieć i zostać wyciśnięty jak cytryna - to odpowiednie miejsce dla Ciebie.
1
Kamil 2017-08-01 21:11
w jakiej miejscowości byłaś na tym stażu? bo również zaproszono mnie na rozmowę i mam teraz wątpliwości
Ona 2017-08-02 13:18
Dział księgowości do wymiany!!! Z Panią MG na czele. Nigdy nie zdarzyło mi się "obcować" z bardziej nieprzystępną, tępą i nieogarniętą babą. Zamiast ułatwiać życie i sobie i UP wymyśla kolejne powody, by musieli latać za niedorzecznymi papierkami albo dosyłali coś na 15 razy bo twierdzi, że nie otrzymała (a zdarzało się, ze zgubiła).
Nie polecam współpracy na żadnym polu! Jako uczestnik projektu zjadłam tyle nerwów przez tą firmę, że wystarczy na kilka lat. Współczuję koordynatorom, bo ich współpraca z działem księgowości właściwie nie istnieje, nie mają żadnego wpływu na to, co tamten dział wyprawia, nie mogą wpłynąć na decyzje księgowej, nawet jeśli nie jest ona zgodna z regulaminem projektu... Koszmar!!!
yuuki 2017-08-25 14:03
Ja pracuję już trzeci miesiąc i jest OK, wiec pewnie zależy od człowieka i podejścia do tematu. Fajna atmosfera, ludzie sobie nawzajem pomagają. Dużo się można nauczyć jak chce się pracować. Wynagrodzenie na czas. Jak nie spróbujesz, to się nie przekonasz.
Zostaw swoją opinię o NS Konsulting Sp. z o.o. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NS Konsulting Sp. z o.o.