brak logo

NS Konsulting Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o NS Konsulting Sp. z o.o.

admin 2015-07-15 19:37
Masz nowe informacje o firmie NS Konsulting Sp. z o.o. ? Wiesz czy pracodawca chętnie zatrudnia studentów, przyznaje podwyżki? Czekamy na Wasze opinie!
abc 2016-08-13 14:33
Nie polecam
1
Robert 2016-08-17 18:25
również, nie polecam
7
no-one 2017-02-09 09:45
pracowałem tam na szczescie juz nie pracuje ze zlych rzeczy to to ze roboty jest az nadto jezdzisz w delegacje na caly dzien daja ci za to 30 zl diety jesli 12 godzin jestes poza firma ale za godziny poza tymi 8 za ktore wpaca ci w pensji nie mozesz ani odebrac ani nikt za to nie zaplaci a jak masz projekt np w slaskim to sam czas podrozy to 8 godzin i delegacji tez wiele, wspolpracownicy ok ale kadra kierownikow projektu masakra oczywiscie zdarzaja sie wyjatki masz problem radz sobie sam praca stresujaca rotacja ludzi w firmie olbrzymia z dobrych rzeczy pensja jest wyplacana na czas
baltazar 2017-03-10 14:32
Nie polecam oszusci !
haahjshjhd 2017-03-15 11:53
Także nie polecam !!!!
basia 2017-03-30 10:36
Czy ktoś może jeszcze coś powiedzieć o tej firmie? Zaproponowano mi tam pracę, ale po przeczytaniu kilku opinii, zaczynam się zastanawiać czy ta firma jest tak nieuczciwa?
2
romek 2017-04-07 06:11
ZERO kompetencji, ZERO szacunku do uczestników! Organizacja kuleje na każdym etapie realizacji.Nigdy więcej nie chcę mieć styczności z tą firmą. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaga 2017-04-27 10:53
Jako uczestnik projektu bardzo żałuje pensja spóźnia sie 2 miesiąc i zero informacji ciagle przekładają date wypłaty wymyślając coraz to glupsze powody
Stażysta 2017-04-28 08:32
Bylam w ksiegowosci na stazu. Sortowanie korespondencji, przyklejanie znaczkow i roznoszenie paczek po trzech biurach mialy niewiele wspolnego z ksiegowaniem. Jeden raz w miesiacu dali mi faktury do zaksięgowania: tu masz faktury, znajdz jak bylo zrobione w poprzednim miesiacu i zaksieguj. Potem pretensje ''szeptane na ucho glownej ksiegowej'' ze robie zle. Dalam sobie spokoj.
1
mariola 2017-04-30 20:33
To nie jest kariera jak ładnie reklamują się na stronie tylko WOLONTARIAT!!! Nie chcesz zarabiac - to miejsce dla ciebie
1
krzysztof 2017-04-30 20:41
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sobie wsadźcie tą cenzure. Oddajcie nasze pieniądze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak nie potraficie organizować szkoleń zmieńcie branżę zacznijcie lepiej szkolić psy bo do pracy z ludzmi sie nie nadajecie. Nie pozdrawiam.
1
hehehe 2017-05-14 14:23
"pensja" dla uczestników projektu ? a to ciekawe, pani raczy żartować.... uczestnicy to też oszuści.. twierdzą że chcą do pracy, a jak im wypłacą ostatnią "pensję " to zwijaja tobołki i jazda do innych projektów po nową "pensję":D
Zostaw swoją opinię o NS Konsulting Sp. z o.o. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NS Konsulting Sp. z o.o.