brak logo

euro plus

Tièl

Opinie o euro plus

zur11 2011-02-19 14:59:31
zgadzam sie firma powinna isc pod sad pracy (bhp)gluwny problem
1
anonim 2011-03-08 20:09:20
praca w euro plusie dużo ludzi chwali pracę ale od 10lat zarobki te same i na każde zawołanie musicie iść do pracy tygodniowo można mieć 40lub nawet 72godziny ale płaci tylko za 40 a reszta bank godzin najlepiej o nic nie pytać tylko pracować kary finansowe od 25do150euro 12godzin na exclutonie 24palety to jakieś 30ton a płaci tylko za8 godzin chora firma
Questions 2011-12-20 16:55:00
Hi,
Is there an English speaker, I have many questions about Europlus?
Many thanks!
żur550 2012-03-25 18:59:59
Dobra praca dla tych co im w domu żony nie pozwalają pić
ROBERT 2012-04-27 19:50:45
TYLKO TAKI PRYMITYW[usunięte przez moderatora] MOZE POWIEDZIEĆ ŻE W EUROPLUS JEST DOBRZE.
cboool 2012-05-03 20:37:31
ŻUR - 2011-01-28 08:46:49

MAKSIU TO TY>JAK TAK TO PODAJ SKEYPA>
pozdrowki dla zalogi z MAZDY PRZEMKA SEBASTIANA I RESZTY
1
Anonim86 2012-12-26 23:24:58
Pracuje tam już 11 lat żony nie muszę się pytać czy mogę się napić czy nie a tym bardziej nie muszę bać się p.[usunięte przez moderatora].Pracuje tam do dziś dnia na nic nie narzekam według mnie jest dobrze a Żuljanowi życzę 100lat.
Anonim 2013-09-10 07:15:05
Jak tam z bezpłatnymi urlopami w euro plus Tiel holandia?
1
anonim 2013-09-24 10:26:41
A jaka jest opinia o tej firmie w Holandii? Nie ma lipy zeby iść do pracy do nich? Co jest z ubezpieczeniem?Jest jakieś jak 101 wszyscy mają
2
2013-10-10 13:35:20
witam pracowałem w europlusie przez 6 tyg na okres wakacji teraz miałem dostac ostatni przelew z wypłatą plus nadgodziny gadałem z chłopakami którzy tam pracuja teraz i oni juz dostali wynagrodzenie na ten miesiac a ja jeszcze nie prace zakonczyłem około 3 tyg temu wiec moje pytanie brzmi czemu jeszcze nie otrzymałem wynagrodzenia skoro mam na rozliczeniu ze jeszcze powinienem dostac pieniadze za nadgodziny + 1 tydzien przepracowany po ostatniej wypłacie??????
1
GalAnonim 2013-11-26 19:41:42
Teraz to już nie to samo co kiedyś - na początek możesz liczyć tylko na niecałe 1000 Euro/mies ( po odliczeniach za hotel, ubezpiecz. itp...)
majsterkubus 2014-01-23 02:56:58
a mi sie fajnie robilo w firmie zurka :) na exclutonie po 12h se pykalem i robilem 300h miesiecznie :) wiadomo ze jak gorol przyjedzie to wytrzymie 2 dni, pozniej do mamusi spowrotem ucieka. pozdro dla ekipy z exclutona!
2
teemoore 2014-03-05 12:19:02
Czy ktoś wybiera się tam w najbliższym czasie?
kolekcjoner 2014-03-14 13:19:32
siema sytuacja jest taka pracujesz to spoko ale jak jestes lekko niesprawny to do domu ,i wiele ludzi tak tez zrobiło nie znajac swoich praw.Jeżeli po wypadku wysłali cie do domu zadzwon +31 365302437
2
-,- 2014-04-16 10:01:56
jak ktos lubi duzo i ciezko pracowac, i sypiac 20h tygodniowo to jest firma dla niego
1
teemoore 2014-05-03 17:39:47
Jakby nie było nikt nie każe ci jeżdżić na doróbki. Ale warto mieć nadgodziny by pokryły urlop. Jestem na pierwszym urlopie, nadgodzin w groma, bywało że robiłem dwie zmiany w jeden dzień, ale póki co, nie narzekam. Fakt praca do nalżejszych nie należy i zarobki powinny być lepsze. Podejście do ludzi tak samo. Ale kto jedzie tam pracować i zarabiać, a nie zbijać bąki i się bawić, to będzie w miarę zadowolony. Kokosów się nie dorobisz, ale w naszej ojczyżnie za taką pracę nie zarobisz takich pieniędzy
niko 2014-05-30 01:52:30
znajomy tam robil,i zastanawial sie dlaczego musi jezdzic ich przewoznikiem majac swoj samochod pytal i niedostal odpowiedzi ,jak sie pozniej okazalo przewoznik bierze 55 euro a firma kasuje 60 euro w jedna strone tam i z powrotem 120 a powinno byc 110 czyli 100 osob to jedna wyplata do przodu dla ep a warunki mieszkaniowe np.hotel adolf tragedia ludzie spia w hali bez drzwi na lozkach pietrowych woda ciepla jak zdazysz to masz ,zakaz posiadania telewizora zakaz wieszania recznikow na lozkach .za niedrozna kanalize placa pracownicy za nie zamkniety szlaban wszyscy kara bez wzgledu na to kto nie zamknal.kolega pozdrawia caly tiel
niko 2014-05-30 01:57:43
wystarczy ci 52 godz tyg i masz zaplacony urlop niedaj sie robic w bambuko .52 godz plus urlopowe i kasa na urlop jest
teemoore 2014-06-02 20:26:27
Ale ja o tym wiem. Nie walczyłem o dorobki, po prostu miałem 12sto godzinne zmiany. Nikt nie robi mnie w bambuko, bo wiem jak to działa. Jednak nie wiesz jak będzie później, lepiej więc narobić sobie nadgodzin
1
teemoore 2014-06-15 17:45:39
Nie wiem co masz na myśli. Czy jeżdżenie na doróbki, czy ogólne podejście do ludzi. Bo z jednej strony nie dziwię się Żuekowi, bo speóbuj zapanować nad prawie dwustoma ludźmi, gdzie każdy jest inny, nie będąc ostrym. Przecież, gdyby zaczął pobłażać, to w niedługim czasie byłby tu totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ludzie nasrali by mu na głowę
teemoore 2014-06-22 16:27:35
Osobiście jeszcze tego nie doświadczyłem
Żurek 2014-08-09 12:26:04
Biuro do bani(usunięte przez administratora)i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na pokoju mieszkalnym po 10 - 12 osób a w Tilu na Adolfie 60 osób mieszka jak sama nazwa mówi łóżko kolo łóżka każdy widzi co inna osoba robi zero prywatności 1 ubikacja na tylu chłopa i 4 prysznice z zimną woda sami alkoholicy mieszkają a jak Żurek wpada przed praca i każe dmuchać w alkomat i jak ktoś ma coś wypite to dostaje się kare 300 - 600 eur ale idziesz normalnie do pracy nawet jak masz 2promile a jak zadzwonisz do kierownika ze się zle czujesz to w piątek masz zjazd do polski i nie ma gadania ze masz umowe powie ci ze możesz sobie ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wytrzeć po sra..niu traktują ludzi jak bydło . W pracy jest całkowity zakaz korzystania z tel nawet na przerwie a jak ktoś zobaczy ze zadz np.do zony na przerwie to na wypłacie masz -50 eur a jak poprosisz o papier za co dostałaś kare to Żurek powie ci ze w piątek masz zjazd bo kary idą do jego kieszeni NIE POLECAM BIURA Pozdrawiam całe Zetten
3
Sara 2014-08-28 22:18:29
Hej mój mąż chce wyjechać przez firmę Euro plus i mam pytanie jak wygląda z bliska ta firma: wypłaty,zakawaterowania itd? z gory bardzo dziękuję za odpowiedz
-,- 2014-09-26 17:38:50
nie musisz na dorobki, prawda, ale za to zjazd do domu - "koniec kontraktu" :)
1
DlaSary 2014-10-06 18:16:11
Nie polecam tego Biura wielki walek
SENIOR 2014-10-07 09:45:21
TA FIRMA TO JEDNO WIELKIE (usunięte przez administratora)W TIEL MIESZKA SIĘ W STODOLE ŚPI NA PIĘTROWYCH ŁÓŻKACH JAK W WIĘZIENIU KARY SĄ ZA WSZYSTKO KUCHNIA 4 PALNIKI NA 50-CIU CHŁOPA CO SOBOTA LIBACJE ALKOHOLOWE CO DZIEŃ TO PRACA W INNEJ CEGIELNI ZERO PRYWATNOŚCI ZAKAZ POSIADANIA TV ZAKAZ KORZYSTANIA Z TELEFONÓW PRZED HOTEL-STODOŁA CYTAT Z UMOWY 9NIE NALEŻY TEL. PRZED BUDYNKIEM NA ULICY KAŻDE PRZEKROCZENIE WYŻEJ WYMIENIONYCH REGUŁ WIĄŻE SIĘ Z KARĄ W WYSOKOŚCI 50EURO) KONIEC CYTATU.
dudi 2014-10-07 22:15:50
Nie polecam ciężka harówa za 1000 euro
dudi 2014-10-26 07:35:14
Ludzie którzy pracują tu pare lat dostają 1100 euro, nowo przyjęci dostają mniej niż 1000 euro a młodzi którzy nie mają 22 lat koło 600 euro no i z rego trzeba jeszcze opłacić przewoznika 130 euro. Mohito to nie ściema takie są takty.
paramut 2014-11-25 21:45:58
Europlus- firma "Janosik"ale holenderski.Biednemu zabiera,bogatemu daje.Zarobki 1000 eu.Ciężka harówa za chamskie traktowanie przez Żurka majsterka z Strzeleczek i Joruna dyrektorka firmy. obaj WIELKIE CHAMY nic nie warte.Firma PORAŻKA,powinni iść pod sąd.Warunki mieszkalne masakra.W toaletach brak ciepłej wody,mydła,ręczników.Łaźnie zgrzybiałe,w kuchni 12 palników na sto ludzi,piekarniki nie są sprawne.Firma kantuje ludzi na każdym kroku,wymyśla kary,za dojazd do pracy pobiera kasę 4 eu.dziennie.Przewoźnik jest ustalony,nie daje żadnych zniżek,biletów,kasa wędruje na lewo do kieszeni.PORAŻKA PORAŻKA
marzena 2015-01-07 20:02:22
A przpraszam ma ktos moz nr telefonu do zurka
JAJKO 2015-02-09 22:34:46
pracowałem ełro plus i nie warto robić nad godzin bo tak nie doceniom ztej strony gural byłem zawsze czeżwy nigdy nie zaspalem jedzilem ałtem na expluton hentnie pracowalem usciwie puł roku a umowy nie przedłużyli a predłuzali kapuśiom i alkocholikom ćpunom kturzy latali do zurka
Ptysiu77 2015-02-19 11:14:21
euro plus.Firma do bani kapus na kapusiu.żurek to cham jakich mało,a kasa co to za kasa 1000euro raz na miesiąc .w innych biórach płacą tygodnoiwo 350 euro do 400 euro i pracujesz przy kwiatkach warunki nędza czysty zakład karny,a co do przewoznika bierze 55euro a żurek kasuje65euro nawet za pralke trzeba płacic 2euro.
dudi 2015-03-01 09:19:41
Matiuo chciałeś tu kogoś rozśmieszyć nie ma stanowiska do układania cegieł. Chcesz przyjechać? Daj Panu który werbuje podwójną stawkę i za tydzień tu jesteś
Ptysiu77 2015-03-04 10:37:38
Bieże 300zł daj 500 zł i jedziesz do żurka a żurek będzie cie reszte kasował za pościel buty za koszulke tak że dostaniesz marne grosze radze ci wes sobie dużo kasy z polski
cgla 2015-04-07 10:03:06
tak jak wszyscy pisza to jest prawda zurek jest taki jak smakuje czyli nie do zjedzenia z zepsuta kielbasa bylem zobaczylem uwiezylem juz nie pojade tam jest osrodek dla uchodzcow reszte macie napisane
jjj 2015-04-10 09:48:46
pracowalem dwa tygodnie porazka nie polecam tej firmy za wszystko odbijaja kase nawet za dowoz do pracy dziennie 4euro porabana firma zanim ta pojedziecie to sie dobrze zastanowcie bo jak traficie na adolfa to bedziecie jak te konie w boksach spac a i zamknijcie lodowke na klocz bo wam jedzenie zginie pozdrawiam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co tam robia
moni 2015-10-12 17:44:24
Witam czy ta firma ma swoja siedzibe takze w Polsce czy tylko kontakt w Holandii jak tak to dajcie jakies namiary ,dzieki za info
Gustaf Adolf 2015-10-12 20:41:20
powiem krótko, po wszystkich dziwnych odciągnięciach - 240 euro za łózko miesięcznie i jak zjeżdżasz na 2 tygodnie na urlop to i tak odejmą Ci ta kwotę za to że masz zarezerwowane łózko, następnie 4 euro dziennie że dowożą Cię na zakład, 2 euro za korzystanie z prali, 25 euro za kołdrę i poduszkę, 35 euro za buty, czapkę i koszulkę wychodzisz 50 euro za dzień pracy w którym na zakładzie jesteś 9 godzin a zapisują Ci 8 ponieważ odejmują przerwy na herbaty i śniadanie. Także miesięcznie wychodzisz 1000 euro od których musisz jeszcze odjąć 160 euro za transport z i do Polski oraz koszt jedzenia które zakupisz w Polsce - czyli na czysto przy dobrym układzie zarobisz na czysto za miesiąc ciężkiej pracy, w której dziennie przerzucisz około 15 ton cegły 650 euro - jak komuś pasuje zarobek takich pieniędzy to powodzenia.
Zur 2015-10-13 12:40:44
Własnymi busami? Na pewno nie wynajęte autobusy za które trzeba płacić 130 euro
haha 2015-10-28 17:33:14
z tych 130 euro to 20 pobiera Europlus za to że załatwili Ci dojazd bo nie możesz jechać innym przewoźnikiem
żurek 2016-10-04 11:04:55
Każda sztela potrzebuje swojego donosiciela
Anonim 2016-10-04 19:15:52
Ludzie przecież niżej wszystko pisze
1
NiePolecam 2016-10-20 09:02:58
Nie polecam biura Kordynator jest zwykła świnia traktuje ludzi jak śmieci maja ludzi za nic Żur ek pamietaj Krzywda ludzka wraca
Zostaw swoją opinię o euro plus - Tièl
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie euro plus