Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POL- SKONE

Pracowałeś w firmie POL- SKONE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-07-16 09:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tez pracownik: napisz o co chodzi z tą halą w Janowie bo wierzyc sie nie chce, ze pracownik nie dostaje kasy z takiego powodu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-18 11:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na razie nic nikt nie wie tylko niektórzy głupoty gadają ale w każdym kłamstwie jest ziarnko prawdy.
Oficjalnie nikt nic nie mówił
zdjecie uzytkownika
nowa hala - 2014-07-21 12:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uczciwy - 2014-05-22 11:19:28]:
6zł to w pol skone zajebista stawka niektórzy za 4 robią to jest dopiero tragedia
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-07-21 16:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa hala - 2014-07-21 12:37:47]:
znam ten ból, jak jeszcze całkiem niedawno na studiach musialem tyrac nawet za mniejsze pieniedze. pozd.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-07-25 10:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakosc drzwi masakra, przyszło kilka i wszystko do wymiany, masakra
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-25 12:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jest teraz kierownikiem w lublinie? nadal ta ciotka s?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-08-08 15:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
co wy tam wiecie robicie jak chcecie wszystko pilne a nikomu się nie spieszy a kierowca czeka jak idiota na placu bo towar na produkcji a potem jest wszystko bezpieczniki magnesy wyłączniki a transport się cieszy bo idiota się załadował i na rano drogiego dnia na drogim końcu polski co jest niemożliwe co musze dodać ze załadunek trwa ok 6 godz jak dobrze idzie tam jest dopiero tragedia
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-08-08 21:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
co mnie najgorzej boli to ze jeden kierowca dostał zakaz wstępu za palety a pracownik co nakręcił cala sytuacje pracuje do dnia dzisiejszego a z tego co wiem to nie tylko ten jeden kierowca wywoził palety euro na handel a druga sprawa to ze transport jest nie sprawiedliwy ( usunięte przez administratora )robi co mu się podoba tylko ( usunięte przez administratora ) musi świecić oczami i odpowiadać nie wiem żeby za dużo nie wyciągnąć informacji i mam nadzieje ze niedługo zostaną sami ci co nie potrafią robić dobrze roboty i jest najwięcej problemów w tej chwili prawie tak jest bo przez kilku kierowców czyi( usunięte przez administratora )który jak ma więcej jak jeden punkt to trzeba mu pomoc ustalić jakiej kolejności ma jechać a dla porównania wszyscy ci co pracowali i jeszcze parę osób pracuje co robią i robili dobrze robotę zaczynały się ilość punktów od 7 do nawet 15 i Pan( usunięte przez administratora ) tylko ci kierowcy maja najlepsze trasy mają najlżej i miałem taka sytuacje ze 14 dna któregoś miesiąca ja miałem 2900 km a ( usunięte przez administratora )miał prawie 7000 km ale jak ma być dobrze jak oni z transportem ustalają sobie punkty i trasy bardzo często można Ich spotkać z rana w transporcie jak pala głupa podczas wysyłek ze to ze( usunięte przez administratora ) się nie weźmie ale to się zmieni aby wejdzie inspekcja transportu drogowego na firmę i będą się kary sypały za przeładunek za statyczność samochodu ze leży na prawo i zagraża przewróceniem się to co było właśnie w Oblęcinie oni się nie pytają o nic tylko karają i wykańczają pseudo transport ale na zakończenie powiem takie zdanie kto mało smaruje krotko jedzie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-08-29 16:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wojna na magazynach szlachta oburzona bo jeden ch... przychodzi na 8 godzin a ty kierowco śmieciu (z wyjątkami wiadomo o kogo chodzi) ląduj 10 i więcej czasem brakuje 15 godzin na załadunek!!! litości czasu bo im się nie spieszy jeszcze pomóż biedakom bo się powyrabiać nie mogą jedynie co szacun dla Niemiec tam się da naszykować dosyć szybko załadować i nie marudzą jak reszta ze trzeba wszystko rozładować zęby załadować jak trzeba i jak trzeba to maksymalnie ile da się na palety jedynie co niemiecki kierownik magazynu gdyby nie strzelał z ucha do transportu oraz się ruszał jak auto stoi na placu a nie olewał kierowców jak to twierdzi lepiej żeby stało na placu nawet kilka godzin jak ma się spóźnić a potem nie idzie dojechać bo czasu zazwyczaj zbraknie bo reszta uwija się z robotą nieraz i w transporcie aż huczy bo o elicie i całej reszcie prawdę się mówi tylko szkoda ze z ponad 40 kierowców żaden nie chce zabrać głosu możne ktoś by się zainteresowane i nie było podzielone ze kowalski robi 10 tys. km na legalu i jeszcze swoje dopisze km i ma max 3 pkt. rozładunku bo jak ma więcej to się mota na załadunku a reszta szkoda gadać brak równości ja wiem jak ci nie pasuje to się zwolnij jasne i co to da... nic czekam na wpisy innych kierowców to nie Ruskie nie zamkną Cie...
zdjecie uzytkownika
władzio - 2014-09-10 18:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie własnie najbardzij by w pol-skone interesoweał magazyn, nawet na pół etatu bo jednak życie mnie postawiło teraz pod ścianą, taka karma. do kogo dzwonić albo pisac żeby mieć pewną posadę i ewentualnie niegocjować coś ze stawką za godzinę? pozdrowienia dla wszystkich już pracxujących, mam nadzieję że się spotkamy wkrótce na zakładzie
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-10-02 12:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
pytanie do panów z pol-skone lublin na jakim poziomie są zarobki u was w zakładzie i jak sprawuje się nowy kierownik ten z biłgoraja?
zdjecie uzytkownika
tedi - 2014-10-13 21:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie, panowie napiszcie cos wiecej o tej firmie, bo poki co to nic ciekawego sie tu czlowiek nie dowiedzial. A zobaczcie ilu chetnych do pracy z wami :) slyszalem, ze daja umowe w miare szybko, wystarczy ze zobacza, ze czlowiek traktuje prace powaznie i jest w tym co robi calkiem niezly. pomóżcie
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-14 11:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO w biłgoraju jest nowy kierownik? Wlasnie się tam wybieram napiszcie coś więcej. Kto i co i czy da sie pogadać konkretnie
zdjecie uzytkownika
tedi - 2014-10-29 18:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś o tym nowym kierowniku w Biłgoraju. Nie sądzę żeby ten poprzedni był lepszy, skoro go wymienili. Chyba, że zmiana była spowodowana czym innym, np sam się zwolnił. Brakuje tu jakichs rzeczowych informacji. Napiszcie, czy proponują wciąż umowy śmieciowe. Chyba sami przyznacie, że nie jest to dla nas korzystne
zdjecie uzytkownika
bzbz - 2014-11-01 00:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Biłgoraju nie ma żadnego nowego kierownika. W Lublinie jest człowiek z Biłgoraja.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-02 10:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie piszcie takich głupot, naprawdę. Co jak co ale w Pol-Skone nie zatrudnia się na umowy śmieciowe. Skąd macie takie informacje w ogóle?
zdjecie uzytkownika
bez komentarza - 2014-11-05 11:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
składam ogromne podziękowania panu dyrektorowi i kierownikom ,dzięki Nim rzuciłem palenie-bo nie stać mnie na paczkę papierosów,..schudłem ,..bo wolę by dzieci zjadły...aniżeli Ja.
Pan dyrektor podaję nam rękę i daje możliwość zarobku nawet w dni wolne- w soboty,bo w tedy nie musi dopłacać do najniższej krajowej!!! a my pracujemy za darmo.
dziękujemy panie Dyrektorze,ma pan świetnych kierowników,którzy idealnie potrafią zastraszyć pracowników na halach :-)
i gdybyśmy mogli prosić o możliwość zaliczek między wypłatami...bylibyśmy bardzo wdzięczni!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-09 19:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zeby lepiej zarabiac w pol skone to musisz byc po prostu wiekszym lizusem, chodzic po kazdej wyplacie do kierownika i sie skarzyc ze tamten i tamten zarobili od ciebie wiecej a nic nie robia, a ty charujesz za wszystkich i masz dziecko na utrzymaniu i kredyt do splacenia itd. Im glebiej wejdziesz komu trzeba tam gdzie trzeba tym lepiej zarobisz. Bo dlaczego jeden na hali zarobi 2800 na reke a drugi 1700? Jeden ma stawke 7.50 za godzine a drugi 5 czy 6 majac dluzszy staz pracy?
zdjecie uzytkownika
Emma - 2014-11-12 07:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego jest taka rozbieżnosc w stawkach? Otóż dlatego że pan kierownik W- podnosi stawki na arco-bo ludzie mu uciekną,a on o tym doskonale wie,zna każdego z osobna i wie że dniem ostatnim byl by ich dzień gdyby zarobili 1.400 zl. Natomiast reszta przypada obróbce drewna,oni i tak będą tyrać-bo nie mają wyjscia. A na potrzeby i żale pracowników trzeba sie uodpornic i stac się gluchym tak jak pan kierownik S. Niestety,takie są realia,kierownicy też chcą pracować !
zdjecie uzytkownika
gocio - 2014-11-18 00:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jest kierownikiem zakładu pol-skone w Niemacach?
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-18 14:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem czy tak naprawdę ktoś wie jak dokładnie nazywa się kierownik zakładu, bo w papierach i dokumentach czy na stronie jest podany zawsze właściciel czy prezes, chociaż może i kierownik będzie, trzeba sprawdzić to już. A nie wiem jeszcze w jakich godzinach Wy pracujecie normalnie, jaki macie grafik?
zdjecie uzytkownika
oli - 2014-11-18 21:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bez komentarza - 2014-11-05 11:43:45]:
trafiłeś w sedno kolego tak płacą w tej firmie. Mi bez premi wychdziło 900zł.Raz miałem 300 dopłaty zeby najnizszą wyciągnąc i byłem w dwie soboty. Jak odcinek do ręki dostałem to sie śmiałem z własnej gupoty <ze ja tu jeszcze pracuje>
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-12-02 22:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda obecnie kwestia szkoleń dla rozpoczynających pracę pracowników produkcyjnych?
zdjecie uzytkownika
click - 2014-12-04 12:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie szkolenia.....stajesz i robisz!!
zabrane mamy wszystkie dodatki szkodliwe,bo przecież wszystko jest niby w normie-hałas,zapylenie.To nic że po roku jest uszczerbek na słuchu,spirometria źle wychodzi,ale przecież pan dyrektor potrzebuje tylko zdrowych rąk do pracy za najniższą krajową!
zdjecie uzytkownika
umo - 2014-12-04 12:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-09 19:03:59]:
prosząc kierownika o podwyżkę usłyszałem słowa...''przecież nikt nad wami z batem nie stoi''
woleli byśmy by stano nad nami z tym batem ,byśmy dobrze mogli zarabiać.
bo przecież po to przychodzimy do pracy by pracować ale i dobrze zarabiać ! By nas doceniano,nasze starania,zaangażowane! a nie tylko patrzeć jak dbacie o nowo przyjętych pracowników by tylko wam nie uciekli.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POL- SKONE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POL- SKONE?
Zadaj pytanie
x