brak logo

POL- SKONE

Lublin

Opinie o POL- SKONE

Helka 2015-09-07 17:56:19
Z tym dźwigniem to zawsze tak było... W tej firmie liczy się tylko wydajność sztuki sztuki i nic więcej. Po tym jak przyniosłam kiedyś do kadr ze jestem w ciąży to dalej musiałam tak samo robić majstry pewnie nic nie wiedziały ze nie mogę aż tyle podnosić i w hałasie robić nie mogę. A jak wróciłam po macierzyńskim to nie miałam dodatkowej przerwy na karmienie i dalej musiałam dźwigać. Dobrze ze nie straciłam pokarmu....
Tak to jest jak człowiek boi się o pracę.... Siedzi cicho i nie domaga się swoich praw. ciekawo czy takk ciężko pracowalby żony majstrow i kierowników
pomocnik 2015-09-08 15:20:44
jedzcie za granicę tam się nie dzwiga.
Ona 2015-09-08 20:26:39
Owszem,dźwiga ale nie za 7 zl na godzinę
pomocnik 2015-09-10 08:08:18
jak już piszesz 7zł na godz. to napisz prawdę!!
7złxwspółczynnik 1,4+20% premii czyli jakieś 12zł a po za tym pewnie pracujesz jakiś rok i guwno umiesz żeby więcej ci płacić stoisz i w nosie dłubiesz więc jak ci nierobo nie pasuje to idz do innej pracy
Najniższa krajowa 1300 2015-09-10 14:30:20
Nie zgodzę się z przedmówcą, ponieważ ma problemy z liczeniem...
W Pol-skone płaca tyle ile muszą czy najniższa krajowa, która obecnie wynosi 1300 zł na rękę, czyli dzielimy 1 300 zł przez 22 dni robocze wychodzi nam około 59 zł za dniowke następnie dzielimy na 8 godzin pracy i jaki mamy wynik 7,30 zł śmieszne pieniądze za które nikt nie będzie się starał stąd Pol-skone ma tak wielka rotację pracowników za 12 zł może by się starali..... Bo zarabiali wówczas 2112 za 22 dni roboczych bez żadnej zasranej soboty bo w sobotę się odpoczywa a nie słucha krzyków majstra lub kierownika.... W Pol-skone można zarobić 1 450 zł z czterema sobotami tylko wtedy zarabiamy na godzinę tylko 6,90 za 26 dni pracy w miesiącu żadnego czasu dla rodziny ... Porażka jak liczą te setki za soboty jakiś przekręt....

Niech Pol-skone zwolni wszystkich pracownik weźmie jeden tysiąc uchodźców z Syrii i będzie spokój będą pracować :)
Utrzymają się za ta kasę w Lublinie, wynajmę mieszkanie i kupią paprykaRz na obiad dla rodziny...... Ale z tego co wiem to obcokrajowcy łącznie z uchodzcami omijają nasz kraj szerokim łukiem w wiadomościach krzyczą tylko dojczland dojczland.... Bo wiedzą nawet tam na Bliskim Wschodzie u Arabów jak płaca prywaciaze w Polsce .. To nie Szwecja tylko polska...
Płaca półtora euro na godzinę i zwalniają przed 50-tka....
Tak więc Pol-skone nie ma wielkiego wyboru i zatrudnia jak leci kogo popadnie... Pozozostaja tylko weterani gotowi na wszystko ale i na takich przychodzi czas kiedy się zwalniają znajdując normalna prace w Polsce lub dojczlandzie.....
Ona 2015-09-10 17:25:53
Gdybym miał 12zl na godzinę,to jeszcze bym tam pracował.....
Póki co jeszcze do czerwca pracowalem 7lat za 5.50 na godzinę.
Mało że mój przedmówca inteligent nie zna ortografii to na dodatek nie potrafi liczyć.
No właśnie,widać kto pozostał już tylko w polskone ☺
Życzę wam wytrwałości,bo ja juz mam to za sobą i wiem ze żyję.
Dodam iż polskone ogranicza intelektualnie....
1
pomocnik 2015-09-10 20:53:20
powiedz inteligencie gdzie jest błąd ortograficzny
Ona 2015-09-10 23:16:33
Gówno piszemy przez ó z kreską
pomocnik 2015-09-12 06:33:32
ale inteligencja literówki jeść wam nie dadzą
Bodzio 2015-09-12 12:51:18
Odwalcie się w końcu naszego POL-SKONE. Nie pasuję Ci praca to ją zmień. Ogłoszeń pełno. Żaden z Was nie jest tu niewolnikiem tylko pracownikiem i nikt nikogo na siłę nie trzyma. Jak można tak obrażać tak zacnego i uczciwego Dyr.
Jak można pluć na najlepszą markę na rynku. Znalazło się kilku co ledwie skończyło podstawówkę a opinię psują kilkuset osobom. Ty i Ty możesz być tylko do prostych prac gdzie w głowie może być pusto. Zdajesz sobie sprawę z tego, że kierownikiem nigdy nie zostaniesz. Tak, że albo cicho siedzieć albo wynocha.
1
Sknerus 2015-09-17 07:07:10
Lizusów,kablarzy, pociotków kierowników i majstrów w polskone nie brakuje przykład powyżej ......... bez komentarza ...

Wszyscy wiecie jak jest a tego nikt nie zamydli i nie zmieni naszej oponii . w firmie pracują osoby które musza nie chcą w pewnym sensie są niewolnikami których w obecnej sytuacji ekonomicznej polskone wykorzystuje wyciskając z nich ostatnie siły i godność ludzka ......
za co buduje nowe zakłady i zmienia fury co pół roku ......
a czy nie można dać ludziom lepszej kasy aby ich zmotywować do pracy , aby nie pracowali bo musza tylko ze chca i cenia firmę ....
moza ale po co
a to tak nie kosztuje pamiętacie obietnice naszego wielmożnego dyrektora z przed kilku lat jakby spadły reklamacje to każdy z was zarabiałby o 500 zł wiecej ... ludzie stek kłamst ludzie wierzyli w to pracowli aby uzyskac ten efekt i co lipa nawet premii za to nie dostali nie mówiac obiecanej podwyzsze .....
lepiej ponarzekac ze trudno sie sprzedaje ze cieżko ....to po jaki ciul budują nową fabrke skora tak ciezko ..... chyba za kase z naszych podwyżek ,, za ktore co pół roku zmieniają fury.
jednej rzeczy nie lubie w polskone obłudyyyyyyyyyyyyyy
1
Czer 2015-09-24 23:27:19
Ja rozumiem, że są osoby, które faktycznie wyolbrzymiają i często piszą negatywne komentarze na temat firm, ale jednak w tym przypadku nie upierałbym się przy tym, że negatywne opinie są na wyrost. Jednak ludzie muszą mieć jakiekolwiek podstawy do tego, bo o firmach pisać źle.. Warto o tym pomyśleć :)
X 2015-09-30 23:47:05
Oczywiście, że wyolbrzymiają. Pol-Skone to najlepsza firma.
1
ona 2015-10-05 13:56:50
hehehe z tą najlepszą firmą to pojechałeś ;-)
1
korona niemce 2015-10-27 20:25:35
Siemka. Pewnie wiecie kto napisał po opisie. Pracowałem w Pol-Skone 5 lat. Na temat firmy mogę powiedzieć duużo. Zarobki tam są bardzo nie sprawiedliwe im dłużej robisz tym mniej zarabiasz. Dobrych operatorów nie rzucają z maszyny na maszynę ale jak by mogli to łańcuchem do maszyny by cię przywiązali byś tylko robił. Nawet jak odlać się pójdziesz to zaraz tekst od majstra co wy macie z tym laniem, w domu lać a nie w robocie... nie żartuję. Miałem parę małych wypadków w pracy bo się poparzyłem dosyć mocno i musiałem iść na zwolnienie lekarskie lecz dostałem prykaz od kierownika żebym lepiej nie zgłaszał wypadku w pracy dla swojego dobra i na deser dostałem nagane za nie przestrzeganie przepisów BHP. Do roboty ganiają jak tylko mogą majstrowie i kierownik ogólnie nigdy tam nie wrócę i nikomu nie polecam tej firmy. za takie grosze to nie opłaca się i nie polecam. A po za tym POZDRAWIAM HALE FUTRYN W NIEMCACH!!!!!!!
4
hala futryn pozdrawia korony 2015-10-29 15:56:39
Wszystko co pisaly Korony niemce to prawda. Szerokosci przyczepnosci zycza ludzie marginesu z Niemiec. Bayo
4
ono 2015-11-03 12:50:52
Pozdrawiam halę obróbki z Niemiec.
Nie dawać się ,tylko ruszać dupy i uciekać stamtąd!!!
Szkoda czasu,życia,zdrowia na Polskone!!!

4
Sory 2015-11-03 15:45:27
Nadal nie rozumiem o co chodzi większości ludzi.. Dlaczego po skończonej szkole i studiach poszliscie pracować w takim miejscu? Liczyliscie na zajexxste zarobki za robienie łatwej roboty? Było szukać bardziej ambitnej pracy. Nie skonczyliscie studiów? To już nie wina prezesa. Cieszcie się że chociaż do polskone was przyjęli. Bo prawda jest taka że teraz bez matury to na sprzątanie nie chcą brać.
pracownik 2015-11-04 16:49:37
Dlaczego większość ludzi myśli że studia to jest coś wielkiego większość z was skończyło studia prywatne albo kierunki humanistyczne ale przed studiami skończyli ogólniaki i pojęcia żadnego nie macie o fachowej i precyzyjnej robocie, przychodzą ludzie po studiach i nawet wkrętarki nie potrafią trzymać w ręku a co mówić o jej używaniu a co dopiero o innych precyzyjnych pracach więc nie wyjeżdżajcie tutaj ze studiami bo te wasze śmieszne studia to nie jest szczytowe osiągnięcie w życiu i nie ma się czym szczycić znam takich absolwentów po lipnych studiach co pracują w biedronkach i CPN-ach a ja po technikum przynajmniej mam jakiś konkretny zawód i potrafię coś robić.
Chcesz się szczycić studiami skończ 5L politechniki i wtedy pogadamy
poważny gość 2015-11-11 20:54:12
który to już z kolei w ciągu 5 lat? 100? he he he
pomocnik 2015-11-18 14:57:43
kojot widzę że zielony jesteś bardzo i totalnie nie masz pojęcia o zarobkach dyrektorów piszesz tylko głupoty,piszesz po to aby pisać.
robol 2015-11-19 20:01:53
zgadzam się w pewni kojot nie ma pojęcia o zarobkach dyrektorów; pa..jac handlowy bierze conajmniej półtora tego co napisałeś czyli około 15 tyśków plnów na miesiąc plus samochód za darmochę z pełnym bakiem czyli jest do przodu 1-2 tysków miesięcznie plus premia sprzedażowa.
Ale co nas obchodzą zarobki góry i ich fury.
Poszła fama że stary mowił o podwyzszkach od nowego roku, pewnie chodziło mu o podwyższki cen pradu, gazu, drewna, okleiny, kleju itd. Bedzie znów mówił ze do du...py wszytko sie sprzedaje i konkurencja.
Ale nie martwcie sie dostaniemy podwyższke od nowego roku aż 100 na głowę . W końcu w ministerstwie za zarządów pisu się postaralo i podniosą najniższa krajową do 1850 plnów.
Juz nie oge sie doczekac bedzie kasa .
1
pomocnik 2015-11-19 20:25:54
oj dyrektor zarabia znacznie ale to dużo znacznie więcej niż sądzisz
Robol 2015-11-20 11:12:33
To już wiem czyim jesteś pomocnikiem.
Rzuciłem tylko kwotę minimalna. Sądząc po wydatkach od tak na fury skóry i komór. To może zarazić ta kwotę razy dwa lub więcej. W końcu Pol-skone to bogata forma stać ją na wszystko z wyjątkiem przyzwoitego wynagrodzenia dla pracowników.
pomocnik 2015-11-22 11:44:58
powiem ci tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz w nogach i nie masz pojęcia o niczym tak naprawdę
Sory 2015-12-01 14:04:29
Okej skoro dla ciebie studia to nic potrzebnego - nie namawiam żebyś zmieniał zdanie. Jesteś dumny z siebie że skonczyles technikum ? Zajexxcie! Co za tym idzie już wybierając szkole wiedziales juz że wybierasz pracę fizyczna, po co więc narzekać ? Zarobki ? Takie jak wszędzie ! A jak nie pasuje, i uwazasz że możesz znaleźć lepszą pracę to po co tu siedzisz ?! Fakt że powinni więcej płacić w porównaniu do tego jak ciężką jest praca ale ludzie uwierzcie, lepszych warunków nie znajdziecie..
szymon wydra piękna 2015-12-10 12:45:27
Co do zarobków Przedstawiciela Handlowego na region wschodni to myślę ,że mx 3000 netto ma a nawet mniej. Dyrektor han...lowve ok 10 do 15 tyś może zainkasować za wiernopoddaństwo.
rok i 7 miesięcy 2015-12-12 20:52:17
robię na nowej maszynie jestem operatorem i zarabiam 1319zł a mój zmiennik chłopak z mniejszym stażem zarabia 2035zł tylko dlatego że włazi w dupę kierownikowi i technologom
1
Podwyżka dla wszystkich... 2016-01-02 21:33:53
Drodzy pracownicy widząc wasze zaangażowanie i zapał podczas pracy jako zarząd postanowiliśmy dać podwyżkę wszystkim w wysokości 100 zł brutto od pierwszego stycznia 2016. Teraz każdy z was będzie miał minimum 1850 zł brutto co miesiąc to taki miły gest od nas po rozmowach z pracownikami i waszymi przełożonymi.
Z nowym rokiem wkraczamy z nowymi wyzwaniami inwestycyjnymi w naszej firmie i nie chcieliśmy was w żaden sposób pominąć.
2
me 2016-01-09 18:16:51
hee,na waciki starczy :-)
gość 2016-01-18 17:41:57
jest jakaś szansa na dostanie mieszkania zakładowego czy coś w tym stylu jeśli ktoś mieszka zbyt daleko żeby tam dojeżdżać?
blaa 2016-01-18 23:36:16
Prowadzona polityka personalna i kultura organizacyjna spowodowały, że POL-SKONE jest postrzegane jako dobry pracodawca, oferujący swoim pracownikom oprócz dobrego wynagrodzenia także pracę w stabilnej firmie. U nas pracownicy współdecydują o przyszłości firmy, otrzymując od Zarządu dużą samodzielność i swobodę w podejmowaniu decyzji. Polityka personalna oparta jest na stałym rozwoju pracowników poprzez różne formy podnoszenia kwalifikacji i wykształcenia. Nasi pracownicy kierowani są na specjalistyczne kursy i szkolenia, celem zdobywania nowych doświadczeń i zapoznawania się ze zmianami technologicznymi, zaznaczając tym samym obecność firmy na konkurencyjnym rynku.
Szacunek i indywidualne podejście do pracowników są przyczyną ciągłych sukcesów naszej firmy, w której Twoja kariera ma szansę się rozwinąć.


Jak najbardziej nasza firma ma bardzo rozbudowany fundusz socjalny "Zarząd jest dostępny dla nich także wówczas, gdy pojawiają się sprawy i problemy wykraczające poza sferę zawodową."

Więc drogi kolego porozmawiaj z prezesem, dyrektorem bądź kierownikiem a on na pewno ci pomoże.................

Ps. Nie czytaj tego forum bo to same kłamstwa.
ghg 2016-01-19 11:43:08
Od jakiegoś czasu to forum to czysta propaganda pol-Skone. Niektóre wpisy są usuwane!!! W zakładzie w Niemcach jakiś czas temu kierownik poruszał temat negatywnych komentarzy na tym forum wiec wiadomo ze są czytane przez kierownictwo i zarząd. Jak widac cenzura juz działa.
Derta 2016-01-19 18:56:54
Tak,pracownikom zarząd dał 100 zł podwyżki .
A tobie da mieszkanie
nocki 2016-02-02 08:04:01
dziękuję firmie pol-skone za pracę we wszystkie soboty za możliwość pracy w nocy za kilku majstrów idiotów co jak by mogli to z batem by stali a sami ani be ani me i co najważniejsze po tak ciężkim miesiącu dziękuję za wypłatę 2 tys-to jest to co motywuje nas do rzetelnej pracy ale całe szczęście już wiosna nie daleko i czas się pakować bo za takie pieniądze to grzech wstawać o 5 i zapiepszać 6 dni w tygodniu.
Przy takich zarobkach nawet nie wiecie jak bardzo człowiek czyje się upodlony i poniżony.Pracownik dostaje to co spadnie z pańskiego stołu panie prezesie-zero szacunku i poważania dla ludzi którzy ciężko pracują na to żeby góra mogła się bawić,używać i jeżdzić nowymi samochodami a człowiek często nawet nowych ubrań nie może sobie kupić tylko w ciuchlandzie się musi ubierać więc nie mówcie że pracownika się szanuje w tej firmie bo pierwszym i najważniejszym wykładnikiem szacunku tak w tej jaki i każdej innej firmie są zarobki a nie głupie gadanie na zebraniach że inwestycje które prowadzi firma to są robione dla pracowników.A głupi naród siedzi na zebraniu z otwartymi gębami i słucha tych bzdur a głoszący te bzdury myśli że jest Bogiem bo tyle robi dla ludzi.
DAJCIE PRACOWNIKOM GODNE ZAROBKI NIE OCHŁAPY
6
1300 2016-02-11 07:38:12
nooooooo w tym miesiącu to przeszli samych siebie skurwisyny hieny jedne--1300zł za miesiąc pracy ja pie r dole
6
Kolega korony niemce ;) 2016-03-06 14:40:16
Witam panowie ;) A ja muszę powiedzieć że ostatni rok w Pol - Skone wspominam bardzo miło, to co piszecie jak najbardziej zgadzam się z tym. Jest wyzysk, Jan płaci ile mu sie podoba. Ale to każdy wie nie ma potrzeby powtarzać tego 50 raz;) A ja miło wspominam atmosferę która panowała w jednym rogu jednej z hal firmy pol-skone;) Ciasteczko , kawka , i te sprawy;) Trafiłem na bardzo fajną maszynę gdzie prawie nie musiałem pracować , a zarobki miałem nie najgorsze jak na jana hojność, no ale rządza wyższych zarobków i zmiany czegoś w życiu zmusiła mnie do zmiany otoczenia ;) Pozdrowienia dla kolegów z hali sami wiecie jakiej;)
1
Braki kadrowe 2016-05-10 16:29:37
System śita działa. Komu nie pasuje praca to się zwalnia przecież nikt za karę ani z przymusem nikogo nie trzyma...
Przyjdzie "nowy" to będzie lepiej pracował jak twierdzi naczelny z kierownikiem.
Wiec mamy otwarta drogę.Tylko się zastanawiam kto będzie produkował skoro kierownictwo się zwalnia. Jak oni uciekają to ja też uciekam z tonocego okrętu.
życzę powodzenia wszystkim pozostałym
Realista 2016-05-11 16:28:33
Jestem ciekaw jak się sprawą potoczyła z tym mieszkaniem zakładowym.
Czy zarząd staną na wysokości zadania? Być może prezes podszedł indywidualnie do sprawy zgódnie z prowadzoną polityka personalna firmy.
Bo jeśli za to wziął się kierownik to lipa. Jego zdanie w takich sprawach to radzą sobie sam nawet jeśli chodzi o wspólny dojadę jednym autem do pracy żeby przenieść się na inna zmiana to jest wielki problem wtedy mówi można przecież jeździć do pracy taksówką. A spytany dziesiątego po wypłacie czy za takie pieniądze jak ja by pracował musi z nieee.

jestem za a nawet przeciw 2016-05-12 12:21:59
co to za bełkot bez żadnej składni i sensu.
pracownik 2016-05-13 07:40:39
powiedzcie mi bo może ja za głupi jestem.
jednego miesiąca mam 21 dni roboczych zarabiam w tym miesiącu 1900zł a nastepnego miesiaca mam 23dni robocze bo byłem dodatkowo w dwie soboty dodam że sobota płatna 100% i zarobiłem 1850zł!!!!Jak to jest możliwe czym więcej pracuję tym mniej zarabiam w tym zakładzie rozgrywają się sceny jak z filmów Barei!!!
Przecież powinienem zarobić więcej a nie mniej!!
To się nadaje do sądu pracy lub jakiegoś innego urzędu należało by to zgłosić bo to jest chore
robol 2016-05-13 23:46:42
Moim zdaniem "To się nadaje do" do inspekcji pracy PIP. Jeden telefon, jeden list i "pozmiatane". Przyjadą skontrolują, posprawdzają przy okazji sprawdza inne rzeczy.
Oskubany 2016-05-17 07:27:26
Tak więc mój drogi kolego nie odkryłes Ameryki takie rzeczy się zdarzały, zdążają i będą zdazac. Temat plac w Pol-skone to temat tabu nic się dowiesz od majstrow, kierowników a nawet naczelnego jeden gościu juz próbował spytał się prezesa "czemu tak mało zarabiamy" i nagle rozgadany naczelny wszystko wiedzacy zamilkł.
Podsumowując na to wychodzi ze za 21 zrobiłeś 1900 ZL czyli dniowka wyszła ok. 90 zł a za 25 dni pracy w tym dwie soboty 100% zrobiłeś 1850 zł wychodzi dniowke 75 zł.
Wiec następnego 10 wszyscy liczymy ile wychodzi na jeden dzień.
A soboty nie są obowiązkowe wiec je zostawmy dla rodziny bo szkoda palić paliwo do pracy.

xyz 2016-06-10 18:48:22
w tym miesiącu to już był szczyt pazerności
1
rozbawiony 2016-06-15 18:56:53
zaczynają już żebrać żeby pracownicy się nie zwalniali i proponować stawki młodym pracownikom jakich nie mają ludzie pracujący nawet kilkanaście lat wiec jeszcze bym proponował zbojkotować soboty tak chociaż ze dwa miesiące to może by się opanowali i przemyśleli i zastanowili czy warto szanować pracownika czy nie!!!!!pracujmy od poniedziałku do piątku bez sobót i niech płacą te 1700zł i wtedy zobaczymy co będzie w pażdzierniku!?Ja wam powiem co by było w pażdzierniku schodził by towar sierpniowy a klient by się odwracał od firmy z powodu długich terminów i kto będzie cwany wtedy prezes,kierownik czy my pracownicy??!!! Pracujmy tyle za ile nam płacą a wiadomo płacą bardzo żle nawet w marketach zarabiają lepiej kiedyś kierownik proponował że załatwi pracę w tesco a dziś nic nie mówi że może załatwić i nie wysyła do tesco i nie ma gadania że podań jest kupa że na twoje miejsce jest 20-stu.Dziś jedno co kieownictwo potrafi powiedzieć -dlaczego pan się zwalniasz-a wiecie dlaczego jest po cwaniakach ?a to dlatego że nie ma kogo przyjąć a jeśli już ktoś złoży podanie to po ogólniaku co wkrętarki nie potrafi trzymać w ręku.
WIĘC PROPONUJĘ SIĘ ZASTANOWIĆ NAD PŁACAMI I TO POWAŻNIE BO JESZCZE JEDNA DWIE TAKIE WYPŁATY TO MAJSTRY I KIEROWNIKI TYLKO ZOSTANĄ I WTEDY NA PEWNO BĘDĄ ROBIĆ WYNIK WTEDY PW BĘDZIE ZAWSZE DOBRE A I WSPÓŁCZYNNIK WYSOKI.
AMEN
4
Służbista 2016-06-16 09:48:19
A propo wydajności w pracy pracowników Pol-Skone.
Czy kierownik dalej suwa się służbowym samochodem po mieście w godzinach pracy: wozi dzieci do szkoły, przywozi z szkoły w godzinach pracy bo go na opiekunkę nie stać, robi zakupy, itd.
A jak przyjedzie to rozlicza wszystkich na produkcji z czasu pracy.
Pracownicy z montażu doskonale wiedzą ile razy kier. wyjeżdża na miasto.
6
Nowa hala rządzi reszta to ciemniaki 2016-06-28 20:22:50
W czwartek wielki dzień remamentu. Znowu przyjadą lubliniaki a będziemy liczyć....zamiast robić sztuki. Przecież remament należy do działu technicznego wiec nie wiem z jakiej paki my to za nich robimy, a oni biorą za to naszą kasę.
Po drugie jak to liczą skoro w ciągu miesiąca nie nadążam wywozic braków do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który pali jak popadnie co mu w ręce wpadnie Mdf i te spraw y...
9
ja 2016-07-15 21:26:52
Ludzie po co wy tam pracujecie skoro wam nie pasuje? Atmosfera w pracy zalosna tak jak i zarobki. Wiecej zarabiaja ludzie w marketach na kasie. Nie docenia sie starych pracownikow a wymaga sie od nich multum. Na halach w zimie 12 stopni a w lecie upal ze wytrzymac nie mozna. Dyrektor jak przyjedzie to sie ludzie po katach chowaja zeby go nie spotkac, zreszta mistrzowie tez. Ja zaluje tylko ze tak dlugo sie tam meczylem, bo na prawde nie warto!
11
Opinia 2016-08-02 20:57:55
Bardzo duży minus dla firmy POL- SKONE To BARDZO niezadbane łazienki, szatnie. Brak lub zbyt małe przeznaczenie na wyposażenie szatni, jadalni.
1
ja 2016-08-12 22:02:36
To prawda. W jadalni nie ma zadnej lodowki, czajnika czy mikrofali. Sa tylko stoly i krzesla, ktorych zreszta i tak jest za malo i ludzie jedza w szatni. Nie wspomne juz o myszach grasujacych po szafkach.
1
Zostaw swoją opinię o POL- SKONE - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POL- SKONE