Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POL- SKONE

Pracowałeś w firmie POL- SKONE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
click - 2014-12-04 12:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie szkolenia.....stajesz i robisz!!
zabrane mamy wszystkie dodatki szkodliwe,bo przecież wszystko jest niby w normie-hałas,zapylenie.To nic że po roku jest uszczerbek na słuchu,spirometria źle wychodzi,ale przecież pan dyrektor potrzebuje tylko zdrowych rąk do pracy za najniższą krajową!
zdjecie uzytkownika
umo - 2014-12-04 12:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-09 19:03:59]:
prosząc kierownika o podwyżkę usłyszałem słowa...''przecież nikt nad wami z batem nie stoi''
woleli byśmy by stano nad nami z tym batem ,byśmy dobrze mogli zarabiać.
bo przecież po to przychodzimy do pracy by pracować ale i dobrze zarabiać ! By nas doceniano,nasze starania,zaangażowane! a nie tylko patrzeć jak dbacie o nowo przyjętych pracowników by tylko wam nie uciekli.
zdjecie uzytkownika
biłgoraj - 2015-01-13 15:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kolejny dowód na to że doświadczonych pracowników mają w głębokim poważaniu!znowu były podwyżki i zgadnijcie kto je dostał? dostali je pracownicy którzy pracują dwa lata i mniej i mają już większe stawki od ludzi którzy pracują w firmie 8,9,10 lat i dłużej i wcale nie dziwne że ludzie się buntują i w soboty nie chcą chodzić skoro pracownik który ledwo opanował jedną czynność zarabia więcej od takiego który ma doświadczenie na kilku stanowiskach i potrafi dużo,duuuuużo więcej a stawkę ma mniejszą!!!!
Skoro idą tym tropem że wyrównują stawki to niech wyrównają i starszym do tych co mają po 7,5zł i wprowadzą stażowe od przepracowanych lat w zakładzie to wtedy powiemy że jest OK.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-13 19:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a teraz hit dla tych którzy chcą przyjść do pracy w pol-skone biłgoraj chłopak który pracuje trzy lata lub więcej dokładnie nie jestem w stanie powiedzieć w tym miesiącu zarobił 1250 zł!!!! tak dobrze widzisz 1250 zł-weż człowieku przeżyj a przynajmniej spróbuj za to przeżyć zrobisz opłaty i zostaje ci na zupkę chińską do roboty
zdjecie uzytkownika
znawca firm - 2015-01-13 20:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-13 19:34:13]:
normalnie Bangladesz w tym Biłgoraju macie, a może i gorzej
zdjecie uzytkownika
zarobki do dupy - 2015-01-16 18:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znawca firm - 2015-01-13 20:20:40]:
naprawdę nie ma się z czego śmiać to wszystko prawda ludzie pracują i szukają pracy za granicą jak tylko ktoś coś znajdzie to się zwalnia i wyjeżdża
zdjecie uzytkownika
betii - 2015-01-22 20:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2011-03-02 12:36:48]:
Pracujesz 10 lat bo nie masz innego wyjścia, na pewno jak byś miał inną prace to juz dawno by ciebie tam nie było.
zdjecie uzytkownika
betii - 2015-01-22 20:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w pol-skone nie polecam pracowników traktują jak darmowe woły robocze na rozmowie obiecają złote góry a jak przyszło do wypłaty to 900 brałam, w soboty kazali przychodzić chociaż nie było co robić bo brak zamówień.Atmosfera fatalna pracowałam w Niemcach tagrze nie polecam pracy w tej firmie .
zdjecie uzytkownika
? - 2015-02-05 00:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"tagrze"....???
zdjecie uzytkownika
axc - 2015-02-11 20:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przecież praca w soboty nie jest obowiązkowa? Wiec jak mogli zmuszać?
zdjecie uzytkownika
a. brzys.. - 2015-02-12 21:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czekajcie ... czekajcie a pracujące soboty się skończą ... a wraz z nimi "setki"
i dopiero będą kiepskie wypłaty.Oto przykład pod Sieniawą padła w grudniu fabryka K&P Fabryka Drzwi
(usunięte przez administratora) .... oby nas taki los nie spotkał.
Musimy być konkurencyjni na tak trudnym rynku. A jak do tej pory to tylko inwestujemy w auta dla zarządu i kierowników o biurowcu nie wspomnę :)

z miesiąca na miesiąc ludzie uciekają .... ponieważ tak nasza firma ostro inwestuje w kapitał ludzki i godziwe zarobki :P zgodnie zakładką PRACA na (usunięte przez administratora)
wkrótce zostaną tylko ci którzy nie mają wyboru i dojeżdżają do pracy rowerem :) bo paliwo nic nie kosztuje :)
zdjecie uzytkownika
gh - 2015-02-16 21:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadnych setek i tak niema - obudz sie. Akordu zreszta tez nie. Tak tylko mowia zebys sie nie opierniczal w robocie.jak sie zapytasz jaka za co jest stawka to ci powiedza w biurze zebys poszedl do kierownika bo oni nie moga mowic na ten temat:)gdyby naprawde byl akord to bym zarabial co najmnij 500 zl wiecej co miesiac.
zdjecie uzytkownika
mistrz osma... - 2015-02-18 20:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma żadnego akordu!!!!!jak był by akord to byś wiedział ile masz za sztukę a jak nie wiesz ile masz od sztuki to znaczy że nie ma akordu ale ciemny nar ód cały czas myśli że jest i zapier dala
zdjecie uzytkownika
zarobki do dupy - 2015-02-19 17:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie macie namiary na jakąś robotę za granicą chętnie wyjadę-obecnie pracuję w pol-skone ale mam nadzieję że już nie długo
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-19 17:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [axc - 2015-02-11 20:44:28]:
normalnie-majster straszył premią a wiecie jak to jest przy takich zarobkach to i 200zł nie swędzi wiedz ludzie są zastraszeni i chodzą jak im każą
zdjecie uzytkownika
zyczliwy - 2015-02-20 17:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracując w biurze wcale nie masz lepiej, może mniej hałasu i smrodu. Ale to lubelskie tu się nie wzbogacisz
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-26 12:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pisząc negatywnie o firmie nic nie zrobicie,należy zachęcić ludzi do pracy by sami przyszli i się rozczarowali. Tak nas straszą ze na nasze miejsce jest 5 osób,że 60 cv w biurze leży,jak dotąd nikt nowy nie zawitał do firmy...czyż nie w waszej kompetencji jest powielanie takich plotek drodzy kierownicy,by zastraszyć pracowników? Łapiecie się wszystkiego by zatrzymać ludzi i zmusić ich do pracy,ale coraz gorzej wam to już wychodzi.
A może wśród tych 60ciu cv są osoby charakterne? które mają swoje oczekiwania? które upomną się o swoje? które podziękują po trzech dniach pracy? takich ludzi się boicie,prawda? więc pozostaje wam tylko straszenie,by zatrzymać obecnych tu pracowników!! chowając się w ,mysią dziurę po każdej wypłacie by nie zobaczyć wypowiedzenia na swoim biurku i stracić kolejnego dobrego pracownika.
Nadchodzi tak piękny jubileusz waszej firmy,przybędą zaproszeni goście,firmy,nagrody,podziękowania itp,ale czy tak naprawdę ci goście wiedzą co się dzieje wewnątrz firmy? jak zarabiają ludzie?
....tego nie wiedzą.
zdjecie uzytkownika
zarobki do dupy - 2015-02-26 23:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może i firma będzie miała piękny jubileusz .... 25 lat na rynku .....
może wyrobiła sobie markę w tym okresie ....
tylko sami sobie odpowiedzcie ... czyim kosztem ... czyim zdrowiem ....
zdjecie uzytkownika
robotnik - 2015-03-01 01:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie piszcie na forum tylko ogarnijcie się i zróbmy strajk wtedy staremu (tatusiowi) pokażemy że jesteśmy coś warci!!! ale do tego trzeba całej firmy a nie tylko tych co nie boją się walczyć o swoje... w końcu całej zmiany tatuś nie zwolni.
zdjecie uzytkownika
robotnica - 2015-03-01 02:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zyczliwy - 2015-02-20 17:20:47]:
premia to pic na wodę. jaka to do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] premia, która jest doliczana do najniższej średniej krajowej plus niby akord. i co widzisz na odcinku? ledwo wyciągasz średnią z sobotami, tygodniu nocek i premią...!A pamiętacie orędzi tatusia przed świętami? nasze zarobki wynoszą 2500zł (chyba w biurze) jest ciepło na hali (to tylko w lecie prawie 40 stopni) mamy ubrania robocze po pół roku pracy w pol-skone! inspekcja pracy 2miesiące tatusia katowała i nic nie znalazła(a ile stary dał im w łapę?)ludzie otwórzcie oczy i zróbmy tacie koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 10.03 pasuje na strajk 3 zakładów?!
zdjecie uzytkownika
Larwuś z nowej hali - 2015-03-01 21:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest za popieram w 100 % moją koleżankę .....
10 marca strajk ...
majstry i kierowniki narobią w gacie... :)
a może założymy związki zawodowe tak jak w BRW....
u nich pomogło .. to czemu u nas nie pomoże ....
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-03-02 23:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie bo myślę złożyć CV w tej firmie. To jaką dają teraz na start stawkę za godzinę . A jaką zarabia pracownik z 2 letnim stażem. I mnie więcej ile to wychodzi średnio w miesiącu. Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Janek z okien - 2015-03-03 15:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stary nie radze lepiej szukaj roboty gdzie indziej szkoda nerwow ..
po co masz sie dolowac a inni maja jezdzic po tobie ....
lepiej szukaj roboty za grani a tak jak polowa pracownikow pol skone ...
przez trzy miesiace Zarobisz wiecej niz tu przez caly rok...
pytasz o stawki ..... na pocztek pewnie 5 zeta na gkdzine plus
plus jakis akord i premia ....
Tylko sie sie nie boj o premie jak ci mastry zabiora ...
poniewaz przy obecnej sprzedaży beda musieli i tak zrobic ci wyruwnanie
do najniższej krajowej ☺ poniewaz w ostatnim czasie wychodzi tylko
najnisza krajowa ....wiec nie ma co zabierac .....
W miare dobra kase mozna tylko dkstac po tych 2 twoich latach pracy
po znajomości jesli dobrze trafisz i masz za Kuzyna kierownika☺
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-03 15:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje 8 lat,i mam 5 zl na godzine.Do reki dostaje 1320 zl miesiecznie
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-03-03 17:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za odpowiedź. To widzę w tej firmie bez znajomości to nie da się godziwie zarobić
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POL- SKONE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POL- SKONE?
Zadaj pytanie