Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POL- SKONE

Pracowałeś w firmie POL- SKONE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-05-27 15:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od zaraz potrzebny psychiatra w polskone,co ta dyrekcja robi z ludzi? Obdziera z ostatniej godności i szansy na lepsze życie,bo to w kierownika kompetencjach jest poniżenie pracownika by poczuł ze polskone to jego ostatecznośc,ze nie poradzi sobie w życiu,ze jest nieudacznikiem życiowym-myśląc ze mając dyplom lub wyższe za jajka mamusi jest lepszy od robotnika. Wszyscy jesteśmy dla dyrektora pyłkiem który może zdmuchnąć i tak samo smieje sie z WAS i z NAS (usunięte przez administratora)!! Kiedyś przyjdzie chwila ze zapłaczą,bo niestety Polak na całym świecie jest znany z dobrej jakości,wszedzie znajdzie prace a Naszemu kochanemu panu Dyrektorowi pozostaną chinczycy. Nie bójcie sie walczyć o swoje i szanujcie swoje umiejętnosci,jescie czujecie ze macie dosc-widocznie tak jest-Nic gorszego was juz spotkać nie może!!
zdjecie uzytkownika
aa1 - 2014-05-27 19:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-05-27 15:30:02]:
Podpisuj się swoim prawdziwym nickiem
Jajka mamusi to twoja obsesja? chcesz o tym pogadać?
P. Dyrektor zapewnia Ci pracę więc chuchaj i dmuchaj na Niego bo bezrobotnym zostaniesz choć Ty bystrzak niesamowity i bez Ciebie pol skone nawet minuty nie przetrwa,
Wtedy załatwisz sobie kolejną fuchę jajkami mamusi
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-05-27 20:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa1 - 2014-05-27 19:56:34]:
jesteś po prostu żałosny a daru wypowiadania się publicznie nie masz bo cały czas się powtarzasz. Wszystkim proponujesz zapisanie się do wieczorówki a Ty może zacznij od siebie i w końcu skończ podstawówkę.
zdjecie uzytkownika
aa1 - 2014-05-27 21:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-05-27 20:04:30]:
kolejny rozżalony pracownik pol-skone? Do wyrka bo jutro ciężki dzień
Muszę Cię rozczarować nie zamierzam skończyć podstawówki bo i po co? Na poziom Twój i pracownika pol-skone wystarczy przedszkole.
zdjecie uzytkownika
też pracownik - 2014-05-31 20:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i do aa1 i do ktoś! dajcie sobie spokoj obaj i zajmijcie sie sytuacją pracownikow w pol-skone a nie pokazujecie który głubszy!teraz wazną sprawa bedzie wypłata za maj po tzw podwyzkach.firme stac na duzo wiecej ale po co? może nowy naczelny popatrzy na majstrow i kierownikow bo naprawde obrosli w piurka(jak nie ma w tym czasie nikogo wyrzzszego)i maja pracownikow za gląbów i nie robów a ile mogla by zdziałać miła atmosfera w pracy-chodzi o biłgoraj. czas pokarze..........
zdjecie uzytkownika
do też pracownik - 2014-06-04 16:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może faktycznie tak traktują pracowników bo na to oni zaslugują? wiesz, jak ktoś ma dwie lewe łapy to pol-skone ma prawo tak robic.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-06-04 21:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro uważacie ze pracownicy na hali mają dwie lewe rece to po co ich trzymacie?? Zwolnijcie nierobów,a z góry przyjdą ci którzy pierdzą w stołki i zarabiają grube pieniądze:-D ,zapewne bedą pracować zdecydowanie lepiej! A tym nierobom zrobicie przysługe zwalniając ich,zapewne trafią na cos uczciwszego,lżejszego,może lepiej płatnego! Bo ci nieroby mają fach w ręku niekiedy wyższe wykształcenie,tylko nie mają znajomosci by być lepsi od was i wykazać się umiejetnościami Wy marni majstrowie i kierownicy!!Ale pamiętajcie-to co łatwo przychodzi,szybko odchodzi!!
zdjecie uzytkownika
do też pracownik - 2014-06-06 23:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem co ma wyksztalcenie do tego stanowiska. przyjmują Cie jako fizycznego to nie wazne ile masz fakultetow - pracuj i tyle. a do znajomosci to tez sie nie dochodzi od razu. mozna i miec lewe rece do papierków, nie tylko do fizycznej roboty. to jak?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-06-07 08:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie nie kłócić się jeden ma racje i drugi .Dyrektor umożliwia prace dla ludzi w zarobkach normalnych na terenie wschodniej polski . Pracowałem w pol-skone 8 lat w Biłgoraju .Nie ukrywajmy w zakładzie prywatnym trzeba robić to oczywiste . Stawki są różne , widziałem jak na nowej hali pracują na akord ,mając nowego pracownika nie ma czasu na uczenie , tylko się zapiernicza .Czyli są akordowe stawki i godzinowe , są limity ile sztuk może wykonać pracownik w ciągu godziny . Tylko jest różnica taka że pracownika na akord nie trzeba pilnować a inna jest z pracownikiem na godzinę .W dzisiejszych czasach trzeba pracować bo jest życie ,rodzina .Jeżeli praca się nie podoba i masz inne ambicje ,masz do tego prawo ,zwalniasz się i otwierasz swoją firmę. Znam kilka osób które przyszli pracować do pol-skone i po jakimś okresie zwolnili się założyli swoją firmę lub wyjechali do innych zakładów i pracują za wiele większe pieniądze .A panowie co chodzi o wykształcenie to dajcie sobie spokój ,wystarczy że w szkole musieliście pisać dobrze.Są tacy ludzie co nie ukończyli mówię o 10%-15% którzy nie mają podstawowego i mają spryt do pracy
zdjecie uzytkownika
też pracownik - 2014-06-08 20:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera!!!!!!!!!! to podstawa dobrej dokładnej i wydajnej pracy.ale jak cie njszerzej noszacy rece majsterek neguje to i to nie z twojego dzialu to sie odechciewa!!!!!!
zdjecie uzytkownika
do też pracownik - 2014-06-09 06:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik. no znałem jednego gościa, który miał na akord, a wiekszosc wyrabiala godziny. latał jak przecinak po całym zakładzie, a inni opierali się tylko o maszyny. wiec wiem o czym piszesz bardzo dobrze ;). przy okazji, to chyba lepiej miec wlasnie taka umowe, prawda?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-06-16 23:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Do( też pracownik ).Nieprzejmuj się tym majstrem .w Biłgoraju w pol-skone są majstry różni , rozmawiałem z kilkoma to są ok. A ci inni to jak się mądrzą to trzeba dać sobie spokój szkoda roboty . A przypomniałem sobie taką sprawę o jednym majstrze który dostał w w łeb za to że zabrał premie któremuś z pracownikowi (JA NIE NAMAWIAM DO TAKIEGO SPOSOBU ROZWIĄZYWANIA SPRAW .)ale niestety pożegnał się z pracą ,a majster nadal pracuje.
zdjecie uzytkownika
do też pracownik - 2014-06-23 12:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik. Nie no, bez takich akcji. to ze ktos kase nie wyplacil to nie oznacza od razu ze trzeba do takiej osoby z rękami startować. za dużo można stracić, nie chce skonczyc jak ten Twój kolega. A inni pracownicy co na to wydarzenie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-12 10:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i co powiecie o zarobkach w tym miesiącu 1200zł z czterema sobotami!
Można żyć panie dyrektorze????
Z tego co słychać kolacja kosztuje ponad 1300zł a my pracownicy musimy utrzymać rodzinę za 1200zł.
1200zł kosztuję jedne drzwi i to nie z najwyższej półki więc człowiek zarabia jedne kiepskie drzwi w miesiącu to tak jakby piekarz zarobił na jeden chleb po prostu się nie godzi aż tak ludzi wykorzystywać!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-07-14 14:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-12 10:00:16]:
z piekarzem to nietrafione. Marża na chleb i drzwi to dwie inne sprawy. btw, szukam pracy jako przedstawiciel, bo jest oferta na Lublin, a mało tu o handlowcach. Napiszcie, czy wiecej opieki nad obecnymi czy pozyskiwanie nowych Klientów jest. Bo z ogłoszenia nie wynika.
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-07-16 09:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tez pracownik: napisz o co chodzi z tą halą w Janowie bo wierzyc sie nie chce, ze pracownik nie dostaje kasy z takiego powodu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-18 11:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na razie nic nikt nie wie tylko niektórzy głupoty gadają ale w każdym kłamstwie jest ziarnko prawdy.
Oficjalnie nikt nic nie mówił
zdjecie uzytkownika
nowa hala - 2014-07-21 12:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uczciwy - 2014-05-22 11:19:28]:
6zł to w pol skone zajebista stawka niektórzy za 4 robią to jest dopiero tragedia
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-07-21 16:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa hala - 2014-07-21 12:37:47]:
znam ten ból, jak jeszcze całkiem niedawno na studiach musialem tyrac nawet za mniejsze pieniedze. pozd.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-07-25 10:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakosc drzwi masakra, przyszło kilka i wszystko do wymiany, masakra
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-25 12:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jest teraz kierownikiem w lublinie? nadal ta ciotka s?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-08-08 15:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co wy tam wiecie robicie jak chcecie wszystko pilne a nikomu się nie spieszy a kierowca czeka jak idiota na placu bo towar na produkcji a potem jest wszystko bezpieczniki magnesy wyłączniki a transport się cieszy bo idiota się załadował i na rano drogiego dnia na drogim końcu polski co jest niemożliwe co musze dodać ze załadunek trwa ok 6 godz jak dobrze idzie tam jest dopiero tragedia
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-08-08 21:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
co mnie najgorzej boli to ze jeden kierowca dostał zakaz wstępu za palety a pracownik co nakręcił cala sytuacje pracuje do dnia dzisiejszego a z tego co wiem to nie tylko ten jeden kierowca wywoził palety euro na handel a druga sprawa to ze transport jest nie sprawiedliwy ( usunięte przez administratora )robi co mu się podoba tylko ( usunięte przez administratora ) musi świecić oczami i odpowiadać nie wiem żeby za dużo nie wyciągnąć informacji i mam nadzieje ze niedługo zostaną sami ci co nie potrafią robić dobrze roboty i jest najwięcej problemów w tej chwili prawie tak jest bo przez kilku kierowców czyi( usunięte przez administratora )który jak ma więcej jak jeden punkt to trzeba mu pomoc ustalić jakiej kolejności ma jechać a dla porównania wszyscy ci co pracowali i jeszcze parę osób pracuje co robią i robili dobrze robotę zaczynały się ilość punktów od 7 do nawet 15 i Pan( usunięte przez administratora ) tylko ci kierowcy maja najlepsze trasy mają najlżej i miałem taka sytuacje ze 14 dna któregoś miesiąca ja miałem 2900 km a ( usunięte przez administratora )miał prawie 7000 km ale jak ma być dobrze jak oni z transportem ustalają sobie punkty i trasy bardzo często można Ich spotkać z rana w transporcie jak pala głupa podczas wysyłek ze to ze( usunięte przez administratora ) się nie weźmie ale to się zmieni aby wejdzie inspekcja transportu drogowego na firmę i będą się kary sypały za przeładunek za statyczność samochodu ze leży na prawo i zagraża przewróceniem się to co było właśnie w Oblęcinie oni się nie pytają o nic tylko karają i wykańczają pseudo transport ale na zakończenie powiem takie zdanie kto mało smaruje krotko jedzie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-08-29 16:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wojna na magazynach szlachta oburzona bo jeden ch... przychodzi na 8 godzin a ty kierowco śmieciu (z wyjątkami wiadomo o kogo chodzi) ląduj 10 i więcej czasem brakuje 15 godzin na załadunek!!! litości czasu bo im się nie spieszy jeszcze pomóż biedakom bo się powyrabiać nie mogą jedynie co szacun dla Niemiec tam się da naszykować dosyć szybko załadować i nie marudzą jak reszta ze trzeba wszystko rozładować zęby załadować jak trzeba i jak trzeba to maksymalnie ile da się na palety jedynie co niemiecki kierownik magazynu gdyby nie strzelał z ucha do transportu oraz się ruszał jak auto stoi na placu a nie olewał kierowców jak to twierdzi lepiej żeby stało na placu nawet kilka godzin jak ma się spóźnić a potem nie idzie dojechać bo czasu zazwyczaj zbraknie bo reszta uwija się z robotą nieraz i w transporcie aż huczy bo o elicie i całej reszcie prawdę się mówi tylko szkoda ze z ponad 40 kierowców żaden nie chce zabrać głosu możne ktoś by się zainteresowane i nie było podzielone ze kowalski robi 10 tys. km na legalu i jeszcze swoje dopisze km i ma max 3 pkt. rozładunku bo jak ma więcej to się mota na załadunku a reszta szkoda gadać brak równości ja wiem jak ci nie pasuje to się zwolnij jasne i co to da... nic czekam na wpisy innych kierowców to nie Ruskie nie zamkną Cie...
zdjecie uzytkownika
władzio - 2014-09-10 18:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie własnie najbardzij by w pol-skone interesoweał magazyn, nawet na pół etatu bo jednak życie mnie postawiło teraz pod ścianą, taka karma. do kogo dzwonić albo pisac żeby mieć pewną posadę i ewentualnie niegocjować coś ze stawką za godzinę? pozdrowienia dla wszystkich już pracxujących, mam nadzieję że się spotkamy wkrótce na zakładzie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POL- SKONE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x