Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POL- SKONE

Pracowałeś w firmie POL- SKONE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aa1 - 2014-05-25 19:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik pol-skone - 2014-05-25 01:20:29]:
Wulgaryzmy zostaw dla siebie, po za tym masz jakiś problem w relacjach z matką że to opisujesz na forum? żle Ci z tym? to się leczy - zgłoś się do specjalisty
Ponownie - pozwól sobie pomóc - idź do szkoły masz straszne braki
POL-SKONE robi Ci łaskę zatrudniając Cię. To chyba jestes w stanie pojąć.
zdjecie uzytkownika
aa1 - 2014-05-25 19:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kobra - 2014-05-24 21:40:00]:
Kobra firma płaci tyle ile musi ani gorsza więcej bo się jej to nie opłaca.
Czy uważam ze to w porządku? Nie - ale mój głos nie ma znaczenia bo nie jestem preziem POL-SKONE
Skamlenie kilku osób na forum nic nie zmieni bo przymusu przychodzenie do roboty nie ma, po drugie firma ze swoją technologią moze szybciutko się zwinąc i przenieść gdzie indziej czytaj znależć większe ulgi i tańszych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-05-27 15:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od zaraz potrzebny psychiatra w polskone,co ta dyrekcja robi z ludzi? Obdziera z ostatniej godności i szansy na lepsze życie,bo to w kierownika kompetencjach jest poniżenie pracownika by poczuł ze polskone to jego ostatecznośc,ze nie poradzi sobie w życiu,ze jest nieudacznikiem życiowym-myśląc ze mając dyplom lub wyższe za jajka mamusi jest lepszy od robotnika. Wszyscy jesteśmy dla dyrektora pyłkiem który może zdmuchnąć i tak samo smieje sie z WAS i z NAS (usunięte przez administratora)!! Kiedyś przyjdzie chwila ze zapłaczą,bo niestety Polak na całym świecie jest znany z dobrej jakości,wszedzie znajdzie prace a Naszemu kochanemu panu Dyrektorowi pozostaną chinczycy. Nie bójcie sie walczyć o swoje i szanujcie swoje umiejętnosci,jescie czujecie ze macie dosc-widocznie tak jest-Nic gorszego was juz spotkać nie może!!
zdjecie uzytkownika
aa1 - 2014-05-27 19:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-05-27 15:30:02]:
Podpisuj się swoim prawdziwym nickiem
Jajka mamusi to twoja obsesja? chcesz o tym pogadać?
P. Dyrektor zapewnia Ci pracę więc chuchaj i dmuchaj na Niego bo bezrobotnym zostaniesz choć Ty bystrzak niesamowity i bez Ciebie pol skone nawet minuty nie przetrwa,
Wtedy załatwisz sobie kolejną fuchę jajkami mamusi
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-05-27 20:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa1 - 2014-05-27 19:56:34]:
jesteś po prostu żałosny a daru wypowiadania się publicznie nie masz bo cały czas się powtarzasz. Wszystkim proponujesz zapisanie się do wieczorówki a Ty może zacznij od siebie i w końcu skończ podstawówkę.
zdjecie uzytkownika
aa1 - 2014-05-27 21:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-05-27 20:04:30]:
kolejny rozżalony pracownik pol-skone? Do wyrka bo jutro ciężki dzień
Muszę Cię rozczarować nie zamierzam skończyć podstawówki bo i po co? Na poziom Twój i pracownika pol-skone wystarczy przedszkole.
zdjecie uzytkownika
też pracownik - 2014-05-31 20:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i do aa1 i do ktoś! dajcie sobie spokoj obaj i zajmijcie sie sytuacją pracownikow w pol-skone a nie pokazujecie który głubszy!teraz wazną sprawa bedzie wypłata za maj po tzw podwyzkach.firme stac na duzo wiecej ale po co? może nowy naczelny popatrzy na majstrow i kierownikow bo naprawde obrosli w piurka(jak nie ma w tym czasie nikogo wyrzzszego)i maja pracownikow za gląbów i nie robów a ile mogla by zdziałać miła atmosfera w pracy-chodzi o biłgoraj. czas pokarze..........
zdjecie uzytkownika
do też pracownik - 2014-06-04 16:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może faktycznie tak traktują pracowników bo na to oni zaslugują? wiesz, jak ktoś ma dwie lewe łapy to pol-skone ma prawo tak robic.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-06-04 21:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro uważacie ze pracownicy na hali mają dwie lewe rece to po co ich trzymacie?? Zwolnijcie nierobów,a z góry przyjdą ci którzy pierdzą w stołki i zarabiają grube pieniądze:-D ,zapewne bedą pracować zdecydowanie lepiej! A tym nierobom zrobicie przysługe zwalniając ich,zapewne trafią na cos uczciwszego,lżejszego,może lepiej płatnego! Bo ci nieroby mają fach w ręku niekiedy wyższe wykształcenie,tylko nie mają znajomosci by być lepsi od was i wykazać się umiejetnościami Wy marni majstrowie i kierownicy!!Ale pamiętajcie-to co łatwo przychodzi,szybko odchodzi!!
zdjecie uzytkownika
do też pracownik - 2014-06-06 23:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem co ma wyksztalcenie do tego stanowiska. przyjmują Cie jako fizycznego to nie wazne ile masz fakultetow - pracuj i tyle. a do znajomosci to tez sie nie dochodzi od razu. mozna i miec lewe rece do papierków, nie tylko do fizycznej roboty. to jak?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-06-07 08:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie nie kłócić się jeden ma racje i drugi .Dyrektor umożliwia prace dla ludzi w zarobkach normalnych na terenie wschodniej polski . Pracowałem w pol-skone 8 lat w Biłgoraju .Nie ukrywajmy w zakładzie prywatnym trzeba robić to oczywiste . Stawki są różne , widziałem jak na nowej hali pracują na akord ,mając nowego pracownika nie ma czasu na uczenie , tylko się zapiernicza .Czyli są akordowe stawki i godzinowe , są limity ile sztuk może wykonać pracownik w ciągu godziny . Tylko jest różnica taka że pracownika na akord nie trzeba pilnować a inna jest z pracownikiem na godzinę .W dzisiejszych czasach trzeba pracować bo jest życie ,rodzina .Jeżeli praca się nie podoba i masz inne ambicje ,masz do tego prawo ,zwalniasz się i otwierasz swoją firmę. Znam kilka osób które przyszli pracować do pol-skone i po jakimś okresie zwolnili się założyli swoją firmę lub wyjechali do innych zakładów i pracują za wiele większe pieniądze .A panowie co chodzi o wykształcenie to dajcie sobie spokój ,wystarczy że w szkole musieliście pisać dobrze.Są tacy ludzie co nie ukończyli mówię o 10%-15% którzy nie mają podstawowego i mają spryt do pracy
zdjecie uzytkownika
też pracownik - 2014-06-08 20:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera!!!!!!!!!! to podstawa dobrej dokładnej i wydajnej pracy.ale jak cie njszerzej noszacy rece majsterek neguje to i to nie z twojego dzialu to sie odechciewa!!!!!!
zdjecie uzytkownika
do też pracownik - 2014-06-09 06:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik. no znałem jednego gościa, który miał na akord, a wiekszosc wyrabiala godziny. latał jak przecinak po całym zakładzie, a inni opierali się tylko o maszyny. wiec wiem o czym piszesz bardzo dobrze ;). przy okazji, to chyba lepiej miec wlasnie taka umowe, prawda?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-06-16 23:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Do( też pracownik ).Nieprzejmuj się tym majstrem .w Biłgoraju w pol-skone są majstry różni , rozmawiałem z kilkoma to są ok. A ci inni to jak się mądrzą to trzeba dać sobie spokój szkoda roboty . A przypomniałem sobie taką sprawę o jednym majstrze który dostał w w łeb za to że zabrał premie któremuś z pracownikowi (JA NIE NAMAWIAM DO TAKIEGO SPOSOBU ROZWIĄZYWANIA SPRAW .)ale niestety pożegnał się z pracą ,a majster nadal pracuje.
zdjecie uzytkownika
do też pracownik - 2014-06-23 12:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik. Nie no, bez takich akcji. to ze ktos kase nie wyplacil to nie oznacza od razu ze trzeba do takiej osoby z rękami startować. za dużo można stracić, nie chce skonczyc jak ten Twój kolega. A inni pracownicy co na to wydarzenie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-12 10:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i co powiecie o zarobkach w tym miesiącu 1200zł z czterema sobotami!
Można żyć panie dyrektorze????
Z tego co słychać kolacja kosztuje ponad 1300zł a my pracownicy musimy utrzymać rodzinę za 1200zł.
1200zł kosztuję jedne drzwi i to nie z najwyższej półki więc człowiek zarabia jedne kiepskie drzwi w miesiącu to tak jakby piekarz zarobił na jeden chleb po prostu się nie godzi aż tak ludzi wykorzystywać!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-07-14 14:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-12 10:00:16]:
z piekarzem to nietrafione. Marża na chleb i drzwi to dwie inne sprawy. btw, szukam pracy jako przedstawiciel, bo jest oferta na Lublin, a mało tu o handlowcach. Napiszcie, czy wiecej opieki nad obecnymi czy pozyskiwanie nowych Klientów jest. Bo z ogłoszenia nie wynika.
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-07-16 09:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tez pracownik: napisz o co chodzi z tą halą w Janowie bo wierzyc sie nie chce, ze pracownik nie dostaje kasy z takiego powodu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-18 11:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na razie nic nikt nie wie tylko niektórzy głupoty gadają ale w każdym kłamstwie jest ziarnko prawdy.
Oficjalnie nikt nic nie mówił
zdjecie uzytkownika
nowa hala - 2014-07-21 12:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uczciwy - 2014-05-22 11:19:28]:
6zł to w pol skone zajebista stawka niektórzy za 4 robią to jest dopiero tragedia
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-07-21 16:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa hala - 2014-07-21 12:37:47]:
znam ten ból, jak jeszcze całkiem niedawno na studiach musialem tyrac nawet za mniejsze pieniedze. pozd.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-07-25 10:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakosc drzwi masakra, przyszło kilka i wszystko do wymiany, masakra
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-25 12:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jest teraz kierownikiem w lublinie? nadal ta ciotka s?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-08-08 15:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co wy tam wiecie robicie jak chcecie wszystko pilne a nikomu się nie spieszy a kierowca czeka jak idiota na placu bo towar na produkcji a potem jest wszystko bezpieczniki magnesy wyłączniki a transport się cieszy bo idiota się załadował i na rano drogiego dnia na drogim końcu polski co jest niemożliwe co musze dodać ze załadunek trwa ok 6 godz jak dobrze idzie tam jest dopiero tragedia
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-08-08 21:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co mnie najgorzej boli to ze jeden kierowca dostał zakaz wstępu za palety a pracownik co nakręcił cala sytuacje pracuje do dnia dzisiejszego a z tego co wiem to nie tylko ten jeden kierowca wywoził palety euro na handel a druga sprawa to ze transport jest nie sprawiedliwy ( usunięte przez administratora )robi co mu się podoba tylko ( usunięte przez administratora ) musi świecić oczami i odpowiadać nie wiem żeby za dużo nie wyciągnąć informacji i mam nadzieje ze niedługo zostaną sami ci co nie potrafią robić dobrze roboty i jest najwięcej problemów w tej chwili prawie tak jest bo przez kilku kierowców czyi( usunięte przez administratora )który jak ma więcej jak jeden punkt to trzeba mu pomoc ustalić jakiej kolejności ma jechać a dla porównania wszyscy ci co pracowali i jeszcze parę osób pracuje co robią i robili dobrze robotę zaczynały się ilość punktów od 7 do nawet 15 i Pan( usunięte przez administratora ) tylko ci kierowcy maja najlepsze trasy mają najlżej i miałem taka sytuacje ze 14 dna któregoś miesiąca ja miałem 2900 km a ( usunięte przez administratora )miał prawie 7000 km ale jak ma być dobrze jak oni z transportem ustalają sobie punkty i trasy bardzo często można Ich spotkać z rana w transporcie jak pala głupa podczas wysyłek ze to ze( usunięte przez administratora ) się nie weźmie ale to się zmieni aby wejdzie inspekcja transportu drogowego na firmę i będą się kary sypały za przeładunek za statyczność samochodu ze leży na prawo i zagraża przewróceniem się to co było właśnie w Oblęcinie oni się nie pytają o nic tylko karają i wykańczają pseudo transport ale na zakończenie powiem takie zdanie kto mało smaruje krotko jedzie pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POL- SKONE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski