brak logo

MODULE HOUSE

Płoskie

Opinie o MODULE HOUSE

2009-03-05 23:09:11
Słowa kojarzące się z MODULE HOUSE (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):ZENUJĄCA
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako .BRAK.. .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są .( usunięte przez administratora )
Od jakiej stawki można negocjować pensję?HAHA
Najbardziej podobało mi się w MODULE HOUSE:POCWICZYLEM RYSOWANIE I ANG.
Najbardziej nie podobało mi się w MODULE HOUSE:CALA RESZTA
Albert 2009-11-22 17:58:51
proszę o kontakt z nr gg 7111456 w sprawie firmy
Module House, chyba mam ten sam problem
tom2201 2010-05-07 12:57:18
Nic nie robią ! 6 miesięcy temu miało być skończone w/g umowy.
Od wielkiego dzwonu przyjadą i przybiją parę desek i tak to wygląda !
nike 2010-05-21 10:49:37
u nas też miało być skończone dawno temu ale nic się nie dzieję ( usunięte przez administratora )
MICHAŁ 2010-06-16 17:55:55
WITAM.
UWAŻAM, ŻE JEŚLI SIĘ CHCE WYPOWIADAĆ OPINIE NA CZYJŚ TEMAT TRZEBA SIĘ PRZEDSTAWIĆ INACZEJ SĄ MAŁO WIARYGODNE.
WYMIENIACIE NAZWĘ MODULE HOUSE A SAMI JESTEŚCIE ANONIMOWI.
TO DZIWNE! JA BUDOWAŁEM DOM PO LUBLINEM I JESTEM ZADOWOLONY.
SĄDZĘ WINA NIGDY NIE LEŻY PO JEDNEJ STRONIE.
anonim 2011-01-19 10:55:56
Poszukuję kontaktu do firmy Module Haus. Czy ktoś wie jak się z nimi skontaktować, może być i adres e-mail
Adam 2015-01-14 14:04:46
Jezeli ktos jest zainteresowany to moge przeslac zdjecia z naszej nie zakonczonej budowy, gdzie firma MODULE HOUSE po prostu zostawila niezakonczona budowe i znikla, zgarniajac zaliczki. Wysoka jakos znaczy cos innego!
o 2016-07-07 16:31:24
Witam.
Czytam co kilka miesięcy o tej "firmie' i czekam na dalsze jej przekręty. Nas przerobili na ponad 100 tys zł. Przeszliśmy całą drogę sądową, począwszy od policji, poprzez sąd rejonowy, sąd okręgowy, skończywszy na rzeczniku praw obywatelskich.... I nic!!! Zero!!! Bez szans!!! Polska to chory, dziki kraj. Idealny dla przekręciarzy tego typu. Wystarczy, że wbiją w ziemię łopatę i już mają wytłumaczenie, że pracują, budują i oczywiście wybudują, ale za sto lat. OSTRZEGAM!!! Chcesz wiedzieć więcej? tel.: 604117096
Poszkodowany 2016-08-09 14:44:00
Potwierdzam poprzednie negatywne wypowiedzi! U nas nie skonczyli rozpoczetej budowy domu jednorodzinnego, pozbierali zaliczki i znikneli. A to co zrobili, to trzeba bylo wszystko poprawiac! Straty byly na okolo 120.000 PLN. Moge wszystko potwierdzic zdjeciami.
Mcz 2016-08-09 22:48:50
Mi się wydaje, że całkiem nieźle tutaj jest, nie wiem, nie mam pojęcia skąd tutaj takie opinie, że może nam cokolwiek tutaj zagrażać, wiadomo przecież, że jest dobrze i tyle, ja polecam poczytać opinie i wszyscy widzą chyba jak jest, czyli pozytywnie
Zostaw swoją opinię o MODULE HOUSE - Płoskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MODULE HOUSE