logo Raiffeisen Bank Polska S.A.

Raiffeisen Bank Polska S.A.

Warszawa

Opinie o Raiffeisen Bank Polska S.A.

Dobry klient 2013-11-04 06:58:43
Jestem klientem Reiffeisen banku.Podejscie do dobrego klienta jest na poziomie 0 posiadam konto i comiesięczne wplywy wynagrodzenia na poziomie 5000 pln.Wnioskowalem o kredyt w wysokosci 40000 zl i spotkalem sie z odmowa!Dodam ze nie posiadam zadnych negatywnych spraw typu Bik i krd.Inny bank dal mi bez problemu kredyt w wysokosci 50000 zl.Odradzam ten bank!!!
1
gaga 2014-04-29 18:04:55
odradzam Wszystkim usługi tego banku.Mamy kredyt w zł. od 14 kwietnia 2014r ( dziś jest 29 kwiecień )nie możemy załatwić aneksu do umowy aby spłacać kredyt we frankach.Wniosek przez internet pozostał bez echa,wizyta w banku ( mąż miał zmieniony dow.osobisty ) więc można sprawę załatwić dopiero za dobę.Znów wizyta w banku-okazuje się że nr dowodu nie zmieniony-proszę przyjść jutro ( pani pyta a czy macie państwo na piśmie potwierdzenie że byliście dzień wcześniej )-szczyt chamstwa.Aneks do umowy dopiero od jutra za 2 tyg.Lekceważenie klijentów,olewactwo i lenistwo pracowników tego banku.Złapali jelenia teraz można go olać.
1
gaga 2014-04-29 18:11:26
tak jak traktują pracowników tak traktują klijentów.Personel leniwy niedouczony,klijenta traktują jak zło konieczne.OMIJAJCIE ten bank.
ada 2014-05-02 23:50:50
Czy ktoś zaczyna szkolenie w Warszawie w dniu 18.05 .2014 ?
2
Marjanna 2014-05-03 13:01:32
Można odstąpić w ciągu 10 dni roboczych
3
Aga 2014-05-13 17:44:17
Też mam szkolenie w Warszawie w tym dniu. Jestem z Opola a Ty.
Madzia 2014-06-18 12:29:24
ile wcześniej dostaliście informację o szkoleniu i co jaki czas są organizowane szkolenia? dzięki za pomoc
3
gucio 2014-07-13 00:37:52
powiem krótko - baaaardzo nie polecam pracy w tej firmie
1
Go s c 2014-07-17 13:03:00
Kiedy będzie likwidowane stanowisko Doradca finansowy?
2
edziu 2014-07-17 15:29:56
Witam,
Jak zlikwidowane stanowisko doradcy?

Właśnie dostałem ofertę pracy w tym Banku jako Doradca Klienta.
Warto ?
1
edziu 2014-07-19 07:28:32
Halo Koleżanki i Koledzy, doradzicie??
1
ja 2014-08-11 12:35:57
Kolarz pracowałes w jednym z banków kaliskich? zostałam zaproszona na rozmowe i po wpisach mocno się zastanawiam, napisz jak praca wygląda u Ciebie? proszę
kathy06 2014-09-16 11:28:37
Witam.
Zostałam zaproszona na rozmowe kwalifikacyjną na stanowisko Doradca klienta. Jakieś opinie? Bo nie wiem czy opłaca się starać o tą prace.
2
Staszek 2014-11-23 20:29:08
Chyba nie jest tak najgorzej, chociaż ja obecnie pracuje w innym banku. Jednakże na forach bankowych mówi się, ze odkąd Raiffeisen połączył sie z Polbankiem, to jest tylko lepiej. Nie wiem jednakże ile jest w tym wszystkim prawdy, może jest ktoś w stanie potwierdzić te słowa lub powiedzieć dlaczego akurat pracować u nich, a nie u konkurencji?
doph 2015-01-22 23:02:41
weryfikując powyższe opinie nie wiem czy dobrze zrobiłem wysyłając swoje zgłoszenie do pracy do tej firmy :-( Może napisze ktoś jaśniej jak teraz ma się cała ta sytuacja oraz jak jest z zarobkami od tego roku? Opiszcie też rozmowę kwalifikacyjna jak się przygotować, pod jakim katem najbardziej kładą nacisk?
2
Starty 2015-02-06 09:08:30
Raiffeisen jest jednym z tych banków, które na rynku trochę czasu działają a nie udało im się nigdy osiągnąć lidera sprzedaży, innowacyjności czy najbardziej przyjaznej firmy klientowi. Zastanawiam się z czego to wynika, skoro produkty nie są złe, lokaty czy kredyty wydają się być na niezłych warunkach oferowane.
ja 2015-02-12 15:15:16
a teraz jest na sprzedaż wiec nie wiadomo co dalej....redukcje pewne
kandydatka 2015-02-14 14:09:36
jaka podstawe ma doradca finansowy(od klientów zamoznych) w gdansku?
4
cartman301 2015-02-17 09:02:15
Żenująca rekrutacja. Po rozmowie kwalifikacyjnej osoba rekrutująca nie potrafi odpowiedzieć na wysłanego maila. Pomijam fakt braku informacji zwrotnej a jak już zadzwoniłem ja po 2 miesiącach Pani powiedziała że nie wie co z tą rekrutacją i żebym odezwał się za miesiąc. Napisałem maila ale już na niego nie uzyskałem odpowiedzi strata czasu i nie poważne traktowanie ludzi...
2
gosc 2015-02-17 17:30:10
Przechodze to samo z tym, ze chodzi o BZ WBK. W Raiffeisenie powiedzieli mi, ze do dwoch tygodni sie odezwia co i jak. Widze, ze musze nastawic sie na dlugie czekanie
kandydatka2 2015-02-20 14:34:22
dolączam się do pytania- jaka na jaka ppodstawe moze liczyc doradca finansowy? oraz jakiego rzedu są premie?
gosc 2015-02-23 12:31:32
u nich , tzn ?!
Raiffeisen tak jak wspomnialem wczesniej do dwoch tygodni.
Wbk prowadzi rekrutacje od grudnia.
inne banki dotrzymaly terminu
7
były pracownik Polbanku 2015-03-12 20:24:51
nie polecam pracy w Raiffeisen bank nikomu! ale szczerze to w kazdym banku tak samo! pracowałam tam sporo lat! rozmowa u mnie : sprzedaj mi karte kredytową od razu mowię , że jestem przeciwniczką, dlaczego ten bank, czym sie rózni od innych, co to jest Wibor , co zrobisz by zwiekszyc sprzedaz???
2
jaa 2015-06-03 14:06:30
ja dostałam propozycję w placówce tego banku no i na dzień dobry na stanowisku doradcy zaproponowano mi 2500 :) no ale podstawa oczywiście zależy też od posiadanego doświadczenia.
były pracownik z mazur 2015-06-09 17:49:15
2500 brutto dają bez szans na premie. pracowałam w ostródzie i powiem tylko tyle że przez kilka ostatnich miesięcy w oddziale 5 osobowym (z menadzerem) zwolniło się 3 DK i 2 menadzerów. od roku nikt premii nie zrobił za to mobbing niesamowity. jezeli jestes młoda to nie pchaj się do tego oddziału (nie wiem jak w innych) bo stracisz zdrowie. z tego co wiem to niedługo bedą szukac nowych pracowników bo obecni juz szukają nowej pracy-rekrutacja ciągle trwa. nowy menadzer - o ile go znajdą- też szybko ucieknie. na pracuj pl co miesiac jest ogłoszenie o DK lub DO sprawdźcie sami zanim się tam wpakujecie.
beznick 2015-06-23 20:08:09
podstawa na start jak podano wyżej - plany sprzedażowe wysokie (w ciągu kilkunastu miesięcy jeśli chodzi o kredyty wzrosły o ponad 100%, plan na rachunki o ponad 400%). Jednakże są do wyrobienia. Na starcie w 1mcu duża szansa na wyrobienie planu i zgarnięcie max premii. Spróbować można. Stawki średnie na rynku zarówno podstawa jak i premie.
ona1 2015-08-09 10:34:24
Zarobki ok, presja straszna, duuza rotacja pracownikow, wymagania i obowiazki ciagle rosną. Szczerzen nie polecam.
Sas 2015-09-28 00:16:01
Ile zarabia dyrektor oddziału w mieście 70 tysięcznym?
były 2015-11-04 12:00:16
Zapomnj o podwyżce. Ile wynegocjujejsz na początku, tyle będzie forever.
jeszcze RBPL 2015-11-13 22:58:59
Nie polecam. Na obiecują, a rzeczywistość to inna bajka, by wziąć premię musisz robić plany przynajmniej w 3 liniach na 150% każda, możliwość rozwoju zerowa, jesteś doradcą klienta indywidualnego, firmowego, zamożnego oraz kasjerem (4w1) każdego dnia milion maili co zrobiłeś i co zrobisz, do tego telefony i min.5 umowionych spotkań z nich każdego dnia. A na koniec miesiąca, mimo że wypracowales premię to się dowiesz, ze jej nie dostaniesz, bo czegoś ci nie zaliczyli i tego nie zrobią.
1
pracownik rbpl 2015-11-25 16:47:26
a tam...bzdury piszesz...przecież są raporty, w których na bieżąco sprawdzisz czy Ci się zaliczyła sprzedaż...prawda?
były pracownik 2015-11-25 18:03:55
Jak każda praca, ma plusy i minusy. U mnie (doradca klienta) niestety minusy przysłoniły plusy i złożyłem wymówienie. Do plusów zalicza się na pewno umowa o pracę, pakiet socjalny, szkolenia, terminowa wypłata, prowizje i dodatki za konkursy, Dodatki to m.in. karta medyczna enel med, karta multisport, pakiet ubezpieczeń dla stałych pracowników i wiele innych programów. Podstawa pensji to dla nowicjusza to raczej 2500 brutto, natomiast jeśli masz duże doświadczenie w bankowości to myślę, że realnie na tym stanowisku wynegocjujesz 3000 brutto na dzień dobry (zasada: im więcej wynegocjujesz na starcie tym lepiej, bo później ciężko od podwyżkę). Umowa o pracę to 6 m-cy próba, później raczej już jest umowa na stałe (no chyba, że z czymś podpadniesz- to na rok). Tu są realne możliwości awansu- ale dla wybitnych jednostek. Ogólnie doradca klienta, to w tym momencie najgorsze stanowisko w banku. Dlatego, że są inni pracownicy specjalistyczni typu- doradca finansowy, hipoteczny, firmowy i oni z kolei ograniczają się tylko do obsługi klientów w zakresie swoich produktów, natomiast doradca klienta sprzedaje WSZYSTKO zarówno produkty dla detalu, jak i inwestycje czy produkty dla przedsiębiorców oraz powinien posiadać wiedzę w zakresie hipotek oraz leasingu, dodatkowo zajmuje się obsługą posprzedażową po swoich "kolegach specjalistach"- których interesuje tylko sprzedaż, a sprawa wszelkich dyspozycji to już do doradcy klienta (podsumowując DK jest zarówno DF, DH, RM i maklerem giełdowym w jednym). Nie muszę oczywiście wspominać, że kasa jest najniższą. Gdyby wynagrodzenie było adekwatne do obowiązków to musiałoby być sporo wyższe. Dodatkowo jest portfelizacja, czyli każdy klient banku ma przydzielonego imiennie swojego opiekuna. Pracujesz na swoim portfelu klientów. Inny doradca nie ma teoretycznie prawa obsługiwać Twojego klienta i vice versa. Jesteś rozliczany z poziomu uproduktowienia Twoich klientów i tego jaki generują zysk dla Banku. Co do minusów to mobbing jest wszechobecny na stanowiskach doradczych. Codzienne poranne odprawy przy tzw, Białej tablicy, gdzie wpisujesz ilość wykonanych telefonów, odbytych spotkań i złożonych wniosków. sprzedaż w sztukach czy wolumenach odnośnie każdej linii produktowej, suma % wykonanego planu oraz % upływ czasu co musi iść w parze. Codzienne telefony, telekonferencje i tłumaczenie ile masz wykonanych telefonów, ile spotkań, co masz zamiar sprzedać dziś konkretnemu klientowi by zrobić plan, ile masz zamiar sprzedać jutro i jak masz zamiar to zrobić. spotkania w sztukach muszą być umówione z 3 dniowym wyprzedzeniem, klient z dyspozycją jest niemile widziany, gdyż marnuje Twój czas i Dyrektor daje do zrozumienia, że masz go szybko zbyć. Jesteś rozliczany z każdej minuty swojej pracy, musisz swoje czynności wpisywać w system i czas przepracowany musi się zgadzać z tym co robiłeś w ciągu dnia. jeśli nie to znaczy, że jesteś nieefektywny i nie umiesz zorganizować sobie dnia pracy. Nękanie klientów telefonami to norma. non stop ,jeśli klient przy Tobie nie siedzi to Ty wisisz na słuchawce i bawisz się w akwizytora. Aha...no i chodzenie z ofertami, umawianie spotkań na mieście itd. również wchodzi w grę. Samochód służbowy mają nieliczni... ja musiałem korzystać ze swojego za swoje paliwo itd... a i najgorsze... siedzenie po godzinach, z które nikt Ci nie płaci, ani nie możesz wykorzystać wolnego (mi zbierały się z 3 dni w każdym miesiącu z nadgodzin)... Pomimo, że kasa umowa i dodatki super- to podziękowałem za współpracę, gdyż nie zamierzam pracować w psychiatryku, gdzie patrzą na każdy Twój ruch i nie omieszkają wykorzystać sytuacji i Twojego słabszego punktu czy dnia, by zrównać Cię z błotem... w firmie, w której pracownicy boją się wziąć urlop dlatego, że zostanie im mniej czasu do zrobienia planu i nie daj Boże będą musieli iść na dywanik do dyr. regionalnego, dla którego wyjaśnienie, że byłem na urlopie lub leżałem w szpitalu to nie jest żaden argument i go to nie obchodzi... zaniżyłeś statystyki i jesteś wobec tego NIKIM... Szczerze? to może wolę nieco mniej zarobić, ale przynajmniej ze świadomością, że za kilka lat nie wyląduję u psychiatry z receptą na leki antydepresyjne... :) Powodzenia dla kandydatów do pracy w RBPL, normalny szanujący się człowiek nie skusi się do pracy w tym banku
12
szanujesz się omijaj 2015-11-26 12:15:23
zgadzam się z przedmówcą, pracowników oszukują i nie są fair w stosunku do klienta. Jedynie umowa na +
1
art 2015-12-09 22:04:46
95 % racji co kolega napisal pracowalem 2 lata. Teraz jestem w Uk i sobie chwale. Zarzad potrzebuje zmienic psychiatre. Pozdrawiam wszystkich Dk.
Katriss 2016-02-28 09:22:29
Cześć,

moja opinia dot. centrum operacyjnego w Rudzie Śląskiej. Pracuje w Departamencie Administracji. Jeżeli chodzi o formę zatrudnienia to pierwszego dnia dostałam umowę o pracę na okres 6 miesięcy. Stawka: bez szału, może z premią 1600zł. Stanowisko: niskie a wraz ze swoimi koleżankami mamy przejąć wszystkie zadania starszych specjalistów z Warszawy za o wiele niższą stawkę. Szkolenie: miesięcznie, przy wszystko trzeba samemu przećwiczyć, ponieważ nasi kierownicy nie chodzą z nami na szkolenia, więc jesteśmy zdani tylko na siebie. Klimat: typowa korporacja, ludzie z którymi pracuje są różni, ale grunt, żeby zintegrować się mimo to, że każde z nas robi co innego. Ogólnie to moja pierwsza w korporacji i nastawienie na wprowadzenie zmian a z drugiej strony kontrola nad każdym naszym działaniem zabiją kreatywność. Bo niby kiedy mam wymyślać innowatorskiej rozwiązania jak przez cały mam coś do zrobienia i na wszystko są procedury, których zmiana wymaga przejścia długiej drogi.
Generalnie na razie mam mieszane uczucie jeżeli chodzi o mogą pracę, ale jak wdrożę się w swoje obowiązki to myślę, że będzie wszystko okey. Dużym minusem jest to, że w ramach oszczędności bank oszczędza na pensjach pracowników. I zadania, które dotychczas wykonywali starsi specjaliści teraz przechodzą na młodszych specjalistów oraz na asystentów:/ Pracownik wykonujący te same obowiązki co pracownicy w Warszawie wykonuje te same obowiązki za o wiele mniejsze pieniądze:/
3
Olek 2016-03-03 03:02:42
W tym banku jest tragicznie. Nie wierzcie tym co wypisują, że wszystko jest dobrze, to kryptoreklama. Pozdrawiam
ja 2016-03-08 21:28:24
bylam dyrektorem oddzialu straszna historia, walka o wszystko dla swoich ludzi, mobbing z gory jakiego nie ma nigdzie indziej a w 2 innych bankach pracowalam. doradca klienta najgorsza fucha. moglabym tak dlugo ale jednym slowem nie polecam i to bardzo. plus to ludzie w oddzialach, mega zaangazowani ale niektorzy dyr. do zwolnienia
192724lj 2016-03-12 13:21:13
Raiffeisen to porażka. Mówię o tym jako dyrektor placówki. Jakiś czas temu pracowałem w innym banku. Pewnego dnia zaoferowali mi pracę. Przez blisko 2 miesiące namawiali mnie mówiąc o tym jak jest fajnie, ile to mogę zarobić i jaka jest cudna atmosfera. Błędem było zgodzenie się, nie weryfikując tych informacji. Bańka mydlana pękła już po szkoleniu początkowym. Do tej firmy nie przychodzi się pracować, tam trzeba zapier.... . Jeśli excel powie że nie jesteś za dobry w tym co robisz to wypad. Na porządku dziennym jest opr od dyrektor rynku i makro regionu. Nikt nie bawi się w kotka i myszkę; wprost usłyszysz jaki jesteś beznadziejny i że nie musisz tu być bo zawsze znajdą chętnego na to stanowisko. Jako Dyrektor musisz podobnie jak doradcy siedzieć na sali obsługi, w tym na kasie. Musisz biegać po mieście za nowymi klientami; otwierać i rachunki, sprzedawać kredyty, a nawet wciskać terminale płatnicze dla firm. Nawet jeśli zrealizujesz plany sprzedażowe (nie niskie) to z pewnością nie usłyszysz dobrego słowa, jedyne co usłyszysz to tyle że jesteś cienki i możesz więcej. Mobbing i jeszcze raz mobbing. Kieruję placówką w mieście powiatowym, mam mniejsze możliwości gdyż to zaledwie 70 tyś mieszkańców, a bank na banku tu stoi. Przejście do raiffeisen było moim życiowym błędem. Nikomu nie polecam. Wręcz omijajcie. Żadne pieniądze nie są tego warte, szanujcie się i omijajcie raiffeisen.
Bebe 2016-03-12 19:15:57
Nie narzekaj ty przynajmiej pracujesz za konkretną kasę, co mają powiedzieć ludzie ktorych teraz zwolnią a są doradcami z nizszą kasą? Co to znaczy namawiali 2 miesiące? Myślałeś źe będziesz siedział w gabinecie i oglądal laski w mini a reszta będzie na ciebie zap..ła?
szyszunia 2016-03-29 14:49:33
a ja nie polecam pracy w tym banku, ciagle jakieś puste obietnice, byłam zatrudniuna 3 msc na stażu jako doradca klienta a później 3 msc również jako doradca klienta, moja praca nie miała nic wspólnego z doradcą klienta!!!! Codziennie kazali nam roznosić ulotki po blokach i domach w mieście w którym pracowałam. Jak całe miasto zostało zaulotkowane to pobliskie wioski. Oczywiście wszystko za najniższa krajową. Ciągle powtarzali że oni swoich stażystów zostawiają pozniej najczesciej na stale, oczywiście nam nie przedluzyli umowy bo po co? jak wolą nowych darmowych pracowników mieć.... w ostatnim dniu mojej pracy wywiesili ogłoszenie na drzwiach banku ze szukaja nowych stazystów. Więc nie polecam...
Sztygar 2016-05-01 09:50:58
A ja jestem zadowolony ze współpracy z tym bankiem, obsługa klienta jak i doradztwo na najwyższym poziomie. Zarobki chyba także w sam raz.
1
beatka 2016-05-27 11:22:15
może warto sprawdzić oferty w innych miejscach. Sprawdź Kasę Stefczyka, często prowadzą rekrutację, umowa o pracę o początku współpracy i całkiem niezłe zarobiki.
1
do dyrektora 2016-05-31 15:57:15
Najchętniej to by się ,,Panie Dyrektorze" zgarniało premię co miesiąc za sprzedaż, którą ciężką pracą realizują Twoi Doradcy. Tylko oni dostają grosze zarówno jeśli chodzi o podstawę jak i premię a twoje wynagrodzenie się diametralnie różni. Chcesz mieć premię to zapier..po mieście szukać klientów, a nie tylko spijać śmietankę i może jeszcze mobbingować tych biedaków doradców i liczyć ile jeszcze ci brakuje do premii i poganiać swoich niewolników. Dyrektorzy też powinni szukać i pozyskiwać klientów a nie czekać aż niewolnik wyrobi premię dla takiego dyrektorka. I tak powinno być w każdym banku. A jest zupełnie odwrotnie, tylko mobbing i poganianie ,,stada murzynów" żeby dostać 10 tysiaków premii podczas gdy oni dostaną zaledwie po stówce. Takie są realia pracy we wszystkich bankach i trzeba nie mieć godności żeby się na to godzić.
2
Mariola 2016-08-02 12:43:03
Ja pracuję w Skoku akurat, ale premie mamy superowe!
karolcia 2016-09-07 21:43:08
A jak jest z rekrutacją, zarobkami i ogólnie samą pracy na stanowisku Asystentka oddziału.
Zaprosili mnie na rozmowę i nie wiem, czy warto iść.
aj 2016-10-07 10:21:15
jak ktoś myśli o pracy/karierze w marketingu to w firmie tej w Warszaawie poszukiwany jest obecnie pracownik na stanowisko Specjalista ds. Marketingu Internetowego
Edmund 2016-12-01 17:40:35
Najgorszy pracodawca, bankowosc detaliczna w regionie polnocnym to jakis dramat! Brak rozwoju, brak mozliwosci, jak juz sie komus uda awansowac na pewno nie przez wyniki :) Generalnie w zarzadzaniu za duzo emocji, za malo dyskrecji...wynagrodzenie nieadekwatne do wykonywanej pracy.
antek 2016-12-01 21:40:56
Edmund ale tego Banku już niedługo nie będzie to są jego ostanie podrygi. To był kiedyś fajny Bank ale od momentu połączenia z Polbankiem to równia pochyła. Dla pracowników skończycie podobnie jak ludzie z BPH więc lepiej walczcie o jak najwyższe odprawy. jak was przejmie Alior albo PKO BP to chyba macie świadomość ze nikt was nie potrzrebuje, liczy się portfel klientów
1
Karolina 2016-12-03 14:12:12
Każdy kto chociaż w minimalnym stopniu interesuje się bankowością to wie, że Raiffeisen może zostać kupiony przez Aliora a wiadomo co oznacza. Alior Bank nie potrzebuje tulu ludzi, nie potrzebuje zdublowanych departamentów oraz działów. Nie od dziś wiadomo, że w sektorze bankowości ludzie są zwalniania i ta intencja będzie się utrzymywać. Alior już jedną fuzję w listopadzie przeprowadził, teraz historia może się powtórzyć z Raiffeisenem. Nie całe 5 tysięcy osób straciło pracę w banku a Alior planuje zwolnić do końca roku ponad 2000 tysiące ludzi i zastąpić ekspertów i specjalistów nowymi ludźmi za najniższą pensję. Czas pokaże jakie będa dalsze losy Raiffeisena...ale na daną chwilę należy liczyć się z faktem, że niedługo Raiffeisen zniknie z polskiego rynku...
1
Loreno82 2016-12-03 14:26:28
Też mi nowość:) Koledzy i koleżanki zatrudnieni w Raiffeisenie jeżeli jest wam tak źle i nie jesteście zadowoleni z pracy to proponujesz poszukać inne pracy. Szkoda nerwów i czasu na pracę, która wiąże się z tak dużą dozą stresu. Jestem byłym pracownikiem banku w Warszawie. Zmieniłam pracę w centrali na inną. Nie zamierzałem czekać jak skończy się transakcja z Aliorem. Atmosfera w pracy przed moim odejściem była nieprzyjemna pod tym względem, że ludzie czują się niepewni. Wielu pracowników zostało zwolnionych i zastąpionych innymi w Rudzie Śląskiej. Wiele osób same odeszło, ponieważ znalazło nową pracę w firmach, których byt jest stabilniejszy:/ Pracowałem w tej firmie kilka dobrych lat i poznałem wiele koleżanek i kolegów, którzy nie zasłużyli sobie na wypowiedzenie...nie miał znaczenie fakt czy Ci pracownicy byli specjalistami, którzy znali się na swojej pracy...Grunt, żeby zmniejszyć koszty.
1
Zostaw swoją opinię o Raiffeisen Bank Polska S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raiffeisen Bank Polska S.A.