logo Lex House Biuro Nieruchomości

Lex House Biuro Nieruchomości

Szczecin

Opinie o Lex House Biuro Nieruchomości

makler 2013-07-27 17:44
Najgorsze biuro w jakim pracowałem - niby klienci są ale trzeba tłumaczyć złą markę ! właściciele okropni ! bez ogłady i kultury ! nie polecam nikomu !
5
Agata 2014-03-21 07:54
Nie pracowałam, ale kupiłam od nich w 2013 roku mieszkanie w Stargardzie Szczecińskim - błąd. Babki nie szukały dla mnie ofert, to ja im szukałam ofert, bo to co mi proponowały to porażka,na zasadzie złapać jelenia i następny. Oferta moja miała być bez prowizji, a okazała się ze "słoną" prowizją. Prawnik do którego mnie zaprowadziły, wziął o wiele więcej niż wyliczenia w internecie inni w Stargardzie. Zostałam naciągnięta ile się dało. Dałam się zrobić w konia!!!! - ale biuro nie powinno działać na szkodę klijenta, zasadzie naciągania i niedoinformowywania. Bardzo z złe wspomnienie, odradzam wszystkim.
4
a 2014-07-18 18:02
proszę o trzymanie sie z dala od tego biura nieruchomości(usunięte przez administratora)
2
Magda 2014-09-03 23:32
Witam, pracowalem w tej firmie 2mies. W biurze jest gigantyczna rotacja pracownikow ok. 20-25 osob w roku. Pracownik z najdluzszym stazem ma moze 8mies. Osoby ktore sa dyrektorami w poprzednich pracach byly sprzedawcami mikserow, ochroniarzem w klubie i niedoszly ksiadz. Zanim ktos rozpocznie prace radze sie zastanowic.
3
Kasia 2014-11-03 13:37
Pracownicy bez wykształcenia , bez wiedzy , bez odpowiednich szkoleń - po prostu TRAGEDIA !!! Nie polecam
3
sobotka 2015-01-22 14:07
opinia o tym biurze jest nie tylko zła pośród klientów, również inne biura nieruchomości mają o nich podobne zdanie. Ogromna rotacja, pracownicy wykończeni, wydrenowani, mało kto wychodzi normalny, podkradają oferty z inny biur, duża rotacja powoduje brak ciągłości pracy z klientem . Stowarzyszenie Pośredników odradza współpracę z tym biurem
4
Marek 2015-02-15 17:48
Moim zdanie biuro lex-house nie zasługuje na aż tak obraźliwe zarazem chamskie teksty w stylu"Zwykli oszuści skoncentrowaniu na pobieraniu prowizji" nie zgodzę się z tym stwierdzeniem wręcz przeciwnie uważam że firmę można obdarzyć pełnym zaufaniem
2
stargard 2015-04-19 13:28
fakt , wysokie prowizje kasują za nic a i obsługa jest trochę mało profesjonalna
1
Minigośč 2016-01-27 22:29
Kupowałem dom obsługa ok
3
szereg 2016-05-12 17:16
Na pewno jest szansa u nich na prowizje @spiker, ale ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy. To doskonały dowód na to, że doceniają swoich pracowników, przez co atmosfera rzeczywiście opiera się na przyjacielskich relacjach. Ciekawe czy wypłata jest na czas.
3
Kejti 2017-01-17 23:39
Witam. Pracowałam w tej firmie. Warunki straszne. Tomasz A. nie zna sie wgl na nieruchomościach a uważa sie za wielkiego Pana ktory ma wszystkich pod sobą. Gdyby nie Tomasz A. praca wyglądała by zupełnie inaczej. Tomasz A były pracownik skoku stefczyka chyha uważa ze zlapal kota za ogon a tak naprawde to Pani Bogumiła wszystko ogarnia i zna sie na rzeczy. Tylko jestem ciekaw czy ona to zrozumie ze wszystkie niepowodzenia firmy leżą po stronie Tomasza A. Nie polecam nikomu pracy w tej firmie, chyba ze ktos lubi jak sie go nie szanuje i traktuje jako pod klasę. Co chwile maklerzy od nich odchodzą i przechodzą do innych biur. Mieli 4 oddziały firmy a na dzien dzisiejszy pozostał im jeden bo z innych lokali zostali wyeksmitowani za brak uregulowania należności za czynsz.
1
Radosław kicinski 2017-06-13 22:16
Katastrofa oszuści i banda złodzieji a w szczególności pani Bogusia
Marta 2017-07-20 18:00
@Radosław kicinski pracowałeś w Lex House Biuro Nieruchomości? Mógłbyś podać jakieś konkrety, które powodują negatywną opinię o tym pracodawcy? Osoby zainteresowane ofertami pracy w Szczecinie mogą skorzystać z Twojego doświadczenia.
Zostaw swoją opinię o Lex House Biuro Nieruchomości - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lex House Biuro Nieruchomości