brak logo

Impel Security

Wrocław

Opinie o Impel Security

Lolek 2016-08-21 07:47
IMPEL - wyzysk, chaos i nieuzasadnione kary pieniężne.
8
lolo 2016-08-26 16:49
Ile Ci zapłacono za ten wpis?
1
poldek 2016-09-28 19:34
Impel jest sprawdzony w branży ochroniarskiej, ale trzeba mieć wiedzę z zakresu ochrony mienia; sprawdzają się szczególnie byli pracownicy służb mundurowych, którzy często na emeryturze dorabiają nawet nie ze względu na kasę a raczej kontakt z innymi osobami.
Artroskop 2016-10-07 14:18
Chaos jest, owszem, a czy wyzysk? Zalezy na co i kogo sie trafi. Sa dobre obiekty, mozesz tez trafic na beznadziejne przypadki. Sa tacy co udaja, sa tacy co nie udaja, ze pracuja. Konus komu sie brzydzi praca, niech tu w ogole nie pracuje. Ida na reke osobom z innych miast, tez tym, ktorzy maja prawo jazdy - jest ich sporo. Jesli ktos naciska, mniej lub bardziej - swoje wywalczy. Przyjmuja tez do pracy z bronią i się stawka wtedy opłaca.
Unowy o prace także są możliwe.
cra2 2016-10-07 20:45
co do wymagan sa ogloszenia w ktorych sa one ujete, obowiazki tez. wynagrodzenie zalezy tez od danego miasta i ilosci i danych obiektow. na komputerze w przegladarce wrzuc haslo szef ochrony oferty albo szef ochrony zarobki na pewno jest jakis przydzial. na pewno warto miec wszystkie uprawnienia albo tytul technika ochrony osob i mienia,prawo jazdy i minimalne doswiadczenie w branzy ochrony.
rokoko 2016-10-16 05:42
To nie wszystko. Kompetencje miękkie i twarde, ale teoria zawsze się różni od praktyki. To nie jest popularne stanowisko pracy jednak, wiem coś o tym.
blur 2016-10-16 18:28
Wypłaty są, podstawowe wynagrodzenie otrzymasz zawsze na konto. :) Jak trzeba firma potrafi pomóc, aplikuj. Niezależnie czy intuicyjnie czy nie, wyczujesz jak jest - jak będą zadowoleni, na pewno zatrudnią. :)
dziewczyna 2016-10-17 19:18
Oczywiście, że jest w pełni na czas. To firma z wieloletnim doświadczeniem, można się dogadać. W Katowicach prowadzone są rekrutacje na stanowisko specjalista ds. rekrutacji, kompleksowe szkolenia, testy, prowokują do kreatywności, ale mnie akurat ta gałąź ich działalności w tym mieście nie interesuje i mi nie odpowiada. Na inne stanowisko będę próbować aplikować w innej miejscowości, myślę też o stażu w listopadzie w tej firmie. Mam nadzieję, że pomogłam, skoro to ważne. Pozdrawiam.
maryenn 2016-10-23 13:55
Firma ogólnie dno ,a całe kierownictwo największe .Niekompetentni pracodawcy,bezczelne, aroganckie podejście do pracowników. Zero szacunku !
Zwolniłam się ponieważ miałam bardzo utrudniony dojazd do pracy,przez kilka miesięcy zwodzono mnie obietnicami o przeniesieniu na obiekt bliższy mojemu miejscu zamieszkania.
Przy odrobinie dobrej woli nie byłoby problemu zamienić pracowników i rozwiązać sytuację,bo niejeden ochroniarz miałby bliżej do mojego posterunku.Jestem osobą z tzw. schorzeniem specjalnym ,do którego firma otrzymuje większe dofinansowanie z Pfron.Nie szanują mnie,to co dopiero tych pracujących na umowę zlecenie,którym płacą śmieszne 5 zł. z groszami.Absolutnie nie polecam !!!
5
maryenn 2016-10-23 14:03
Proszę nie mataczyć ! Z tego co ja wiem,umowa o pracę tylko dla wybranych,do których mają większe dofinansowanie.
1
radek 2016-10-25 14:39
mój kumpel pracuje w impelu i nie ma z nimi problemu. kasę dostaje zawsze na czas, więc płaci za swoje wydatki w terminach. stabilizacja i pewność w tej firmie to standard.
1
zdzichu 2016-10-25 16:30
Pracuje w Impelu i ja jestem zadowolony. Dogadać się można, szef też jest ok, naprawdę nie mam na co narzekać. Pieniądze zawsze na czas i też jest ok. Impel na tle innych firm wypada naprawdę bardzo dobrze.
2
zigi 2016-10-27 15:44
chwale sobie prace w impelu. placa zawsze na czas a placa zgodna z kwalifikacjami. nie mam najmniejszych problemow zeby dogadac sie z kierownictwem. kwestia wlasciwego podejscia do tematu
edi 2016-10-28 18:28
W Impelu można załapać się na kilkumiesięczne staż, to ważne np dla osób studiujących, jakaś mała kaska przy okazji wpadnie na browarka.
olav 2016-10-28 20:43
Od lat pracuję w Impelu, zaczynalem od szeregowego ochroniarza, a dziś pracuję w centrum i nadzoruję zmiany. To firma z która warto się wiązać jeśli wie się czego chce się i jeśli chce się pracować to da się tam i awansowac i zarabiać
pawel 2016-10-29 20:28
Naprawdę warto złożyć cv do impela, pracuję od 2 lat i sobie chwalę, szczególnie za elastyczne godziny pracy no i wynagrodzenie
julita 2016-10-29 20:57
słyszałam bardzo pozytywne opinie od swoich znajomych, a sama zastanawiam się nad zmianą pracy, więc sama chyba tam złoże
agata 2016-11-06 21:01
impel to bardzo porządna firma, nigdy się na niej nie zawiodłam, zawsze z wypłatami na czas, możliwość wzięcia urlopu praktycznie w każdej sytuacji
nina 2016-11-08 23:10
też słyszałam dużo dobrego o impelu. firma duża, poważna, dbająca o pracowników, dająca możliwości rozwoju. do tego pieniądze wypłacają zgodnie z terminem więc można płacić swoje zobowiązania o czasie.
klaudyna 2016-11-09 05:27
czy wy sie dodbrze czujecie...wszyzstkko pisane na jedna modłę , to nie jest nornalne!!!!!!m m co druga opinia ta sama lub podob.a !!! przypadek????jak jest niktnie wie ale te wypowiedzi sa podobne!!!!
1
katarzyna 2016-11-10 20:27
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Albo 7-8 zł w kieszeni albo 0 zł i patrzenie w sufit. W Impelu nie jest najgorzej jesli ma sie w głowie poukładane. Jak wszedzie.
paweł 2016-11-12 15:48
Trzeba szybkiej decyzji, konkurencja nie śpi, a pracę w Impelu ma się za okreslone, dobre jak na nasze warunki pieniądze. To zawsze szansa.
mietek 2016-11-26 09:44
Wreszcie jakaś sensowna wypowiedź; tylko kiepskim się nie wiedzie z własnego powodu. Jakoś dziwnym trafem jak się przykładam do roboty to są wymierne dochody. Widzicie związek? Pozdrawiam Impelowiczów
anka 2016-12-01 18:00
Chętni do pracy zawsze znajdą coś sensownego w Impelu dla siebie. Nawet bardzo proste czynności chociażby sprzaąanie.Praca nie hańbi.
martyna 2016-12-20 23:21
nie narzekajcie u mnie w regionie od wrzesni apracuje szef ochrony ktory jest niepelnosprawny i ma niedowlad rak - dofinansowanie z pfron oczywiscie jak taki komputer i telefon potrafi obsluzyc - znajda sie tay co niepotrafia , dlatego go zwolnili
Guard1 2016-12-23 03:48
Slyszałem że impel ochrania skytower we wrocławiu. Jestem kwal prac ochrony i zastanawiam się czy ktoś może orientuje się jak tam płacą na ważniejszych sanowiskach ? No bo w końcu poważny obiekt.
Rob 2016-12-30 21:35
nie podam ci konkretow ale z tego co slyszalem potrafia docenic pracownika zwlaszcza takiego z doswiadczeniem . maja elastyczne podejscie do pracownika. mozna sie z nimi po ludzku dogadac. kasa pewna i zawsze na czas.
Norbi 2016-12-31 17:11
w impel znajdzie sie praca dla kazdego platna zgodnie z doswiadczeniem i kompetencjami oczywiscie. kasa pewna, zawsze na czas.
edyta 2016-12-31 18:48
jak ludzie są zadowoleni to co? mają szukać innego słowa zamiast napisać ok? bo co? bo lepiej brzmi? jest dobrze, to jest dobrze, ale jak ktoś się chce czepić to zawsze coś znajdzie. akurat w impelu wszystko gra i nie ma co wydziwiać.
z Katowic 2017-01-01 15:38
Witam ! Czy mając orzeczenie o niepełnosprawności stopień umiarkowany czy Impel Security zatrudni na umowę o pracę czy na umowę zlecenie ? Chodzi mi o miasto Katowice
czesiek 2017-01-06 17:17
Przez ostatnie lata miałem 9,50zł/h brutto. Teraz dostałem umowę na 13zł/h. Nie jestem tzw. kwalifikowany. Pracuję w systemie 24/48
otton 2017-01-12 18:30
Po miesiącu pracy nie można obiektywnie wszystiego ocenić, ale gratuluję entuzjazmu. Jestem po tej samej stronie tyle że znacznie dłużej i podzielam zdanie.
Bondo31 2017-02-02 18:23
Nie jestem pozytywnie nastawiony do tej firmy pracowalem tam 4 miesiace w Jeleniogórskim oddz. na Ul. 1 Maja 80 jako wartownik. Wyzyskiwanie ludzi niepelnosprawnych i nie tylko. Pracownicy sa tam bardzo zle traktowani. przepracujesz tam minimum 4 miesiace i mas dosyc.

Firma wrabia pracowników w rózne tzw kradzieze a potem dzwoni do pracowników i prubuje przeprosic i zalagodzic sytuacje . Nie polecam tej firmy. Pracodawca nie bieze pod uwage pracownika tylko dotacji pefron jaka dostaje za pracownika!!!!!!.
olav 2017-02-02 22:49
Dobra firma, po stażu zatrudnili mnie u siebie. Pracuje się dobrze, grafik dostosowywany do potrzeb daje możliwość elastycznego podejścia do pracy.
1
edo 2017-02-04 20:42
To duża firma i renomą nie może sobie pozwolić na wpadki wizerunkowe i pewnie też to dlatego oferuje znacznie lepsze warunki niż konkurencja.
1
setka 2017-02-05 15:19
aż się wierzyć nie chce w niektóre komentarze- wrabianie w kradzież? ludzie, zlitujcie się. impel to jest duża firma i nie ma czasu na takie zabawy. praca normalnie na umowę, z określoną stawką, do tego nadgodziny jeśli ktoś potrzebuje.
1
Ula 2017-02-05 22:12
dobra solidna firma. z wszystkimi idzie sie dogadac. elastycznosc godzin to dla mnie aktualnie piorytet!
1
Pannaanna 2017-02-07 12:52
Jak wyglada praca i warunki na stanowiskach biurowych we Wrocławiu?
vuello007 2017-02-08 13:13
podejrzewam, ze zalezy od stanowiska i obowiazkow. Jesli nie zawarli tego w ogloszeniu to sprobuj ich podpytac. Zazwyczaj o takich kwestiach rozmawia sie podczas rozmowy rerutacyjnej ;)
1
karol 2017-02-08 17:30
Znam firmę już długi czas, dobrze mi się pracuje. Praca ok i pieniądze zawsze terminowo. Impel ma doświadczenie i to naprawdę widać.
1
hurrem 2017-02-09 10:17
Praca na stanowiskach biurowych jest zawsze przyjemna. Przynosi satysfakcję. To odpowiedzialna praca, ale rzadko stresująca. Dobrze płacą, więc polecam.
1
felek 2017-02-09 21:57
We Wrocławiu jest wiele firm ochroniarskich, cześć ich przerobiłem, ale w impelu jestem już 2 lata i mam dobre zdanie o firmie
1
tod 2017-02-19 19:05
Zawsze na czas kasa, nadgodziny ekstra i elastyczny grafik. Dla mnie bomba
1
Ttz 2017-02-20 06:57
Tak tak może większości firmy impel pracują ludzie a nie tumany nikogo nie obracając wygrali przetarg i nawet nie dali się wytłumaczyć ani normalnie po rozmawiać uważajcie na tą firmę bo gdy tylko mają wejść od razu cię wyrzucą NIE POLECAM!!!
1
Ach ten Impel 2017-02-20 07:41
Szczera prawda
neron 2017-02-20 18:58
Impel wciąż jest poważnym pracodawcą na polskim rynku. Nie brakuje kandydatów do pracy, gorzej z ich kwalifikacjami i komentarzami frustratów.
1
Szymon 2017-02-21 12:06
Dla mnie Impel od dawna znaczy profesjonalizm...a teraz juz tu pracuje, leci 3 rok, praca na dobrych warunkach, pieniadze dobre, mam tez porownanie do innych firm i Impel wychodzi na same plusy. Ludzie z której pracuje tez sobie chwalą:)
2
beata 2017-02-21 13:02
bzdury jakieś ;) otto szanuje ludzi, i mówię to jako pracownik. zero problemów, można się bez problemu dogadać z przełożonymi itd.
Karola 2017-02-21 13:59
A może mi ktoś powiedzieć jak jest tam w Call Center?
Wiem że praca przy Słomnickiego i zmianowa, a jak płaca i jacy są tam ludzie??
Żuławski 2017-02-22 06:15
@Karola: skoro wiesz, że jest dział cal centre to napewno wiesz i obserwujesz jakieś oferty które się pojawiają.Adres jest chyba inny,ale spróbuj.
Zostaw swoją opinię o Impel Security - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security