brak logo

Impel Security

Wrocław

Opinie o Impel Security

sławek 2017-05-09 18:55
Sporo ofert w dobrej cenie na www.impel.pl/praca.php
awro 2017-05-13 11:48
To duża firma z możliwościami. Daje stabilną robotę na jasno określonych warunkach
1
inka 2017-05-15 10:08
Odkąd zatrudniłam sie w Impelu poprawiła się znacznie moja sytuacja finansowa a i samoocena. To cóż, że z mopem, po godzinach gram w zielone...
1
adam 2017-05-17 19:32
Impel dodaję do ulubionych odkąd znalazłem tu całkiem niezłą i opłacalną robotę. Na umowę, bez ściemy. Zarobki na czas na koncie. Warto się postarać.
ksawery 2017-05-19 09:09
Młode kadry w ochroniarstwie są wbrew panującego przeświadczenia że tylko byli mundurowi. Mnie się trafiła ta praca w ochroniarstwie po LO "mundurowym".
bartosz 2017-05-20 17:58
Do takiej pracy należy miec specyficzne, specjalne kwalifikacje więc nie dziwi fakt, że jest sporo byłych emerytowanych mundurowych ale to w rezultacie dobrze, przynajmniej jest profeska.
1
eliks 2017-05-24 15:44
dobry pracodawca
1
alek 2017-05-24 18:59
Obiekty zabezpieczane i chronione przez Impel mają pełna profesjinalną obsugę monitorowania na bieżąco. Wykonuję te zadania od lat i namawiam do ciekawej pracy.
1
sambi 2017-05-25 14:54
Dobra firma. Moge polecić
1
january 2017-05-25 19:25
Fajna praca i kontakt z ludźmi, mozna sie sporo nauczyć. Impel dba o rozwój i integracę swooich pracowników.Polecam młodym po Liceum "mundurowym"jak sie matura nie powiedzie.
Waldemar 2017-05-26 16:11
Szanuja czlowika, a dla mnie to wartosc podstawowa. Do tego kasa jest ok i godziny elstycznie
2
Andrzej 2017-05-30 16:26
Na dorobienie do emerytury mundurowego jak znalazł. W porządku firma.
2
wacek 2017-06-03 17:53
Da się zarobić, nigdzie nie płacą za nicnierobienie. Nie rozumiem mlodzików, mało zangazowania, dużo pretensji. Jako stary pracownik Impela, mam na uwadze staż nie wiek patrze na modną roszczeniowosć dość krytycznie.
zbyszek 2017-06-09 16:13
Ipel jest duzym pracodawcą w róznych regionach kraju; obsługuje wiele firm bezposrednio oraz przez usługi posrednie. Zawsze warto tu się rozejrzeć za praca.
greg 2017-06-11 22:10
Opowiadano mi o Impelu niestworzone historie, ale okazało się że nic z nich nie ma miejsca. Spoko ludzie, luz szef i w ogóle wszystko ok.
aldi 2017-06-11 23:32
To wszystko zależy od kierownictwa i załogi moja kierowniczka z torunia p Ewa jest spoko miło mi się chodzi do pracy chociaż bym chciała to czy tamto ale nie ma źle no i zarobki są teraz w miarę.
kamo 2017-06-16 16:25
Stabilna praca i szacunek do pracownikow. czyli zupelnie ok
janek 2017-06-16 17:24
Ciekawi mnie praca w charakterze ochroniarz obiektów i imprez masowych,złozyłem CV do Impela i powiodło się; ale wymagają dośc specjalistycznych kwlifikacji sprawnościowych i technicznych.
nick 2017-06-16 19:04
Na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] steczkę ci te szkolenia i kwalifikacje. I tak cię wezmą.
greg 2017-06-18 17:25
Praca w Impelu przynosi korzysci finansowe nie mwiac o satysfakcji z pozytku dla innych, którzy mogą się czuc bezpieczniej bo fachowiec czuwa.
1
bolko 2017-06-19 18:14
Uwaga ważne dla branzy ochroniarskiej. Impel na 69 pozycji; i tak liderem a segmencie oczrony.http://rankingi.wprost.pl/200-najwiekszych-firm
adam 2017-06-21 20:11
Chętnie popracowałbym w tak profilowanej firmie jak Impel; słyszałem, że przyzwoicie płacą; jak to wygląda z bliska; jakieś niusy by się przydały.
maniek 2017-06-22 19:54
Płacą ładnie. u nas kierownik spoko i dogadać sie zawsze da. do tego zmiany spoko i kasa bez spoznień itp. nie wiem, co chcesz wiedzieć jeszcze? To wejde tu i powiem ci jak powiesz
arkady 2017-06-23 16:43
Myslę, że w dużej mierze opinia o Impelu to stan naszego umysłu i podejścia do pracy; z tym bywa różnie stąd rozbieznosc sądów. Mnie się krzywda w tej robocie nie dzieje.
niezadowolony ;) 2017-06-26 20:46
Widać, ze wpisują się sami płatni pochlebcy i klakierzy. Wszyscy szczęśliwi i zadowoleni. Byłem dzisiaj w PiP-ie, bowiem firma (Impel Security Polska Sp. z O.O.) nie chce wypłacić mi zaległych pieniędzy. Na korytarzu spotkałem trzy inne osoby z podobnymi problemami i dwie kobiety z tematem mobbingu.
Gdyby było tak kolorowo, jak staracie się tutaj to przedstawić, to skąd tyle ludzi ze skargami w Państwowej Inspekcji Pracy, na jednym korytarzu? Tego samego dnia? W jednym mieście? Sami frustraci?
Ostrzegam wszystkich przed tą firmą.
1
koloniusz 2017-06-26 21:30
jak na te firme pewne warunki sa spelnione - wynagrodzenie na czas, na niektorych obiektach dosc dobre warunki socjalne, pelne skladki, umundurowanie na poczatku szubrawe, po dostawie wszystko wymienione na nowe. temat mobbingu jest tematem szerokim i owszem znam jedna osobe ktora byla jego ofiara, a takze molestowania seksualnego, ordynarnych zachowan, a nawet napastowania, dwuznacznych propozycji - maja przyzwolenie na wszystko nikt im nie zabroni .
zomol 2017-06-27 14:25
11zł to ładnie ukraińcom płacą 10,47 bez uprawnień twoim zdaniem to ładnie czy ty czasami nie jesteś byłym tym co będzie weryfikowany
kret 2017-06-27 14:28
myślę że pan Błaszczak zweryfikuje wszystkich ukrytych funkcjonariuszy w ochronie nie będą sie panoszyć
kret 2017-06-27 22:06
niech weryfikują posypią się nazwiska to może utbą to w końcu
maciek 2017-06-30 22:00
mimo, że nie pracuję tu długo (około rok) to już zdązyłem sie całkiem zadomowić, fajna atmosfera, z przełożonymi idzie się dogadać bez problemu jeśli chodzi o urlop czy godziny pracy
Odon 2017-06-30 22:30
Sporo co się pisało o Impelu jest wyssane z palca. Pracuję w firmie od 3 lat i wygląda to inaczej. Jak w każdej pracy bywają lepsze i gorsze rozwiązania, ale bilans raczej pozytywny. Firma spora, kasa pewna i na czas. Dla mnie spoko
per 2017-07-03 07:33
to ja chyba inny impel znam. jak słowo daję. nie mam żadnych problemów, koledzy też się nie skarżą, nie ma żadnego mobbingu, normalna firma i tyle.
lenk 2017-07-03 22:56
pytanie jak do tego doszło? w impelu pracuję już parę dobrych lat i jak coś mi się nie zgadza to idę pogadać z szefem. i nie ma problemu. a już na pewno nie z kasą, bo to duża firma i nie pozwalają sobie na bałagan w dokumentach.
olav 2017-07-07 23:05
Praca daje stabilność. Firma dla o zaangażowanego pracownika więc jest spoko
marcel 2017-07-10 08:44
wszystko odbywa sie uczciwie i kase dostaje sie po wspolnym podliczeniu godzin z szefem. jakies ewentualne potracenia moga sie zdarzyc za wykroczenia typu przyjscie pod wplywem alkoholu, ale ogolnie jest w porzadku
endzel 2017-07-10 09:14
mają u mnie dużego plusa za dodatki dla osób niepelnosprawnych i dopłaty do okularów :)
Byś 2017-07-14 23:06
Kasa zawsze na czas i w całości. Ja jestem zadowolony wszystko zgodnie z umową
kiki 2017-07-16 20:11
Który Impel bo co pół roku zmieniają nazwę oszukują na godzinach.Emeryt rencista ma więcej godzin niż ten który żyje tylko z tego co u nich zarobi.
derek85 2017-07-16 21:11
Praca tutaj jest stabilna, a wyplata zawsze na czas. To mi sie ostatnio przydalo kiedy chcialam kupic kilka sprzetow do kuchni po remoncie, zakup na raty bez problemu :) :)
michal598 2017-07-16 22:36
ja nic o żadnych oszustach nie wiem, wszystko podliczam z kierownikiem i nie ma możliwości żeby się nie zgadzało
net 2017-07-17 09:52
ludzie nie czytają umowy, a później same pretensje ech...
pracownik z wroclawia 2017-07-17 15:05
kazdy zawsze narzeka na swojego szefa, ale tu nie jest wcale zle... warunki z umowy sa dotrzymywane, a wyplata zawsze na czas... dla mnie duzym plusem sa tez z gory ustalone godziny pracy, na co sami mamy wplyw, zawsze tez w razie naglej sprawy mozna sie z kims dogadac i zamienic
2
hel 2017-07-19 10:36
Firma w porządku, fajnie się pracuje, zespół też ok młody i energiczny
Edyta 2017-07-20 09:50
@net A o czym dokładnie mówisz? Co według Ciebie jest pomijane przez ludzi podpisujących umowy w firmie Impel Security? @pracowik z wroclawia @derek85 @hel Widzę, że jesteście zadowoleni z pracy w Impel Security, czy możecie napisać coś więcej? Co najbardziej podoba się wam w tej pracy? Jakie zajmujecie stanowiska?
net 2017-07-22 13:55
@edyta głównie chodzi mi o jakieś potrącenia za np. spóźnienia, mogą ci obciąć kasę za nieoddane umundurowanie, za alkohol – to jest wpisane w umowę. Stawka godzinowa podawana jest podczas rozmowy rekrutacyjnej przed podjęciem pracy, więc dziwię się że tyle osób jest niezadowolonych z płac chociaż dobrze wiedzieli na co się piszą
1
max 2017-07-23 12:27
zgodzę się z @net spotkałem się kilka razy z sytuacjami gdzie kilku moich znajomych narzekało właśnie na jakies braki w pensji, poleciłem im dokładniej zapoznać się z umową i okazało się że faktycznie, mają prawo do potrącenia za np ciągłe spóźnienia czy alkohol
1
piotrek 2017-07-24 09:27
jak się czyta umowę to później nie ma do kogo mieć pretensji, a wiadomo że wygodniej jest zrzucić winę na kogoś niż przyznać się do błedów
1
nesto 2017-07-26 19:10
ja na impela nie narzekam. o pieniądze się nie muszę upominać, więc płacę swoje zobowiązania na czas. godziny się zgadzają, z szefostwem się można dogadać.
Arkadiusz 2017-07-27 14:19
Praca tu jest stabilna i na jasnych warunkach, nigdy nie mialem problemow z przelozonymi. Nie ma co sie zastanawiac, kasa z nieba nie spadnie, trzeba pracowac, a tu jest dobre miejsce.
darek 2017-07-27 15:37
Wiecie kto może jest kierownikiem od spraw ochrony w Legnicy?.Bo chciałbym spytać się o pracę ,on jest bezpośrednio zorientowany ,anie jakaś tam rekruterka. Z góry dzię kuję za odpowiedż.
Zostaw swoją opinię o Impel Security - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security