brak logo

Impel Security

Wrocław

Opinie o Impel Security

michal 2016-05-15 14:48:06
umowa jest, dzięki temu można w zyciu rozne inne sprawy pozalatwiac bez stresu i z lepszym rezultatem
majka 2016-05-22 15:08:05
to dobre miejsce dla osob w roznym wieku ,niewiele jest takich firm, które zatrudniają osoby np. po 50
karina 2016-05-29 15:58:13
wroclaw, glowna siedziba, rozrosla sie firma mega,slysze dobre opinie, warto poszukac tutaj miejsca dla siebie
michal 2016-05-30 12:22:36
roznica wieku moze byc i pozytywna i negatywna jak zawsze, ale mi sie tam z jola ktora ma 50 lat super pracuje, doswiadczenie ma i inne spojrzenei
2
Andrzej 2016-05-31 20:50:37
pracowałem prawie 8 lat w Świdnicy i nie miałem żadnego szkolenia, podpisywałem jakieś dzienniki i tyle, duża firma, ale nie panuje nad papierami, aby były rzetelne,
3
grzesiek 2016-06-10 05:46:22
a mnie szkolili od samego poczatku, wyjasnili co i jak sie robi i potem wszystko bylo jasne
1
marcin 2016-06-17 05:47:42
tez mialem tak jak grzesiek, pierwszy tydzien wprowadzenie, kolega wlasciwie nie odstepowal mnie na krok, a potem juz jakos poszlo
mark 2016-06-24 05:43:09
tak powinno byc, przychodzisz do nowej pracy, to jednak panuja w niej nowe porzadki i zwyczje, ktore trzeba poznac, potem juz sie znacznie lepiej
oszukany 2016-06-27 21:50:38
Przestańcie pisać głupoty !To dzika firma która jeszcze na dodatek płaci co drugi miesiąc żeby uniknąć płacenia składek na ZUS.Regularnie dostają wypłatę tylko niepełnosprawni z grupami specjalnymi!
Inne firy ochroniarskie już dawno zeszły z drzewa na ziemię a ta nie i ma się dobrze bo zawsze znajdzie naiwnych posuwając im bajeczki o giełdzie .Impelowi mówimy won !
7
pracownik 2016-06-27 21:52:45
Przestańcie pisać głupoty !To dzika firma która jeszcze na dodatek płaci co drugi miesiąc żeby uniknąć płacenia składek na ZUS.Regularnie dostają wypłatę tylko niepełnosprawni z grupami specjalnymi!
Inne firy ochroniarskie już dawno zeszły z drzewa na ziemię a ta nie i ma się dobrze bo zawsze znajdzie naiwnych posuwając im bajeczki o giełdzie .Impelowi mówimy won !
8
człowiek z urządzeniem 2016-07-03 19:44:35
Jak jesteś w stanie przepracować 360 godz w miesiącu (!) to idź do nich na stanowisko pracownika ochrony
5
marcel 2016-07-06 13:05:20
nadgodziny zawsze sa w cenie, czy to w impel czy w innej firmie, a tutaj czesto zdazaja sie okresy gdzie pracy jest wiecej i mozna fajnie dorobic
heniek 2016-07-09 14:19:18
chetnie bym sie tutaj zatrudnil, bo widze dobre opinie i firma jako firma tez jak widac stabilna, musze sie zorientowac jakie stanowiska sa dostepne
Zbigniew 2016-07-11 15:08:54
7-8 zł w Łodzi za godzine
julka 2016-07-16 18:59:12
jak sie chce to nadgodziny mozna robic, wiec pewnie nie bedzie z tym problemu zadnego, zeby sobie dorobic
1
kamil 2016-07-23 12:12:40
o ja kasy potrzebuje, wiec mi tez odpowiada taka opcja zeby sobie mozna bylo dodatkowo dorobic, odkladam na samochod
kor 2016-07-27 13:57:44
jaka kasa na tym stanowisku akurat nie wiem, ale na pewno pieniadze za ktore da sie zyc, jak na wszystkich stanowiskach tutaj
ksawery 2016-08-09 12:58:44
W Impelu też da się zarobic godziwe pieniadze zwłaszcza w ochronie mienia.
Lolek 2016-08-21 07:47:28
IMPEL - wyzysk, chaos i nieuzasadnione kary pieniężne.
8
lolo 2016-08-26 16:49:18
Ile Ci zapłacono za ten wpis?
1
poldek 2016-09-28 19:34:05
Impel jest sprawdzony w branży ochroniarskiej, ale trzeba mieć wiedzę z zakresu ochrony mienia; sprawdzają się szczególnie byli pracownicy służb mundurowych, którzy często na emeryturze dorabiają nawet nie ze względu na kasę a raczej kontakt z innymi osobami.
Artroskop 2016-10-07 14:18:57
Chaos jest, owszem, a czy wyzysk? Zalezy na co i kogo sie trafi. Sa dobre obiekty, mozesz tez trafic na beznadziejne przypadki. Sa tacy co udaja, sa tacy co nie udaja, ze pracuja. Konus komu sie brzydzi praca, niech tu w ogole nie pracuje. Ida na reke osobom z innych miast, tez tym, ktorzy maja prawo jazdy - jest ich sporo. Jesli ktos naciska, mniej lub bardziej - swoje wywalczy. Przyjmuja tez do pracy z bronią i się stawka wtedy opłaca.
Unowy o prace także są możliwe.
cra2 2016-10-07 20:45:46
co do wymagan sa ogloszenia w ktorych sa one ujete, obowiazki tez. wynagrodzenie zalezy tez od danego miasta i ilosci i danych obiektow. na komputerze w przegladarce wrzuc haslo szef ochrony oferty albo szef ochrony zarobki na pewno jest jakis przydzial. na pewno warto miec wszystkie uprawnienia albo tytul technika ochrony osob i mienia,prawo jazdy i minimalne doswiadczenie w branzy ochrony.
rokoko 2016-10-16 05:42:38
To nie wszystko. Kompetencje miękkie i twarde, ale teoria zawsze się różni od praktyki. To nie jest popularne stanowisko pracy jednak, wiem coś o tym.
blur 2016-10-16 18:28:58
Wypłaty są, podstawowe wynagrodzenie otrzymasz zawsze na konto. :) Jak trzeba firma potrafi pomóc, aplikuj. Niezależnie czy intuicyjnie czy nie, wyczujesz jak jest - jak będą zadowoleni, na pewno zatrudnią. :)
dziewczyna 2016-10-17 19:18:15
Oczywiście, że jest w pełni na czas. To firma z wieloletnim doświadczeniem, można się dogadać. W Katowicach prowadzone są rekrutacje na stanowisko specjalista ds. rekrutacji, kompleksowe szkolenia, testy, prowokują do kreatywności, ale mnie akurat ta gałąź ich działalności w tym mieście nie interesuje i mi nie odpowiada. Na inne stanowisko będę próbować aplikować w innej miejscowości, myślę też o stażu w listopadzie w tej firmie. Mam nadzieję, że pomogłam, skoro to ważne. Pozdrawiam.
maryenn 2016-10-23 13:55:23
Firma ogólnie dno ,a całe kierownictwo największe .Niekompetentni pracodawcy,bezczelne, aroganckie podejście do pracowników. Zero szacunku !
Zwolniłam się ponieważ miałam bardzo utrudniony dojazd do pracy,przez kilka miesięcy zwodzono mnie obietnicami o przeniesieniu na obiekt bliższy mojemu miejscu zamieszkania.
Przy odrobinie dobrej woli nie byłoby problemu zamienić pracowników i rozwiązać sytuację,bo niejeden ochroniarz miałby bliżej do mojego posterunku.Jestem osobą z tzw. schorzeniem specjalnym ,do którego firma otrzymuje większe dofinansowanie z Pfron.Nie szanują mnie,to co dopiero tych pracujących na umowę zlecenie,którym płacą śmieszne 5 zł. z groszami.Absolutnie nie polecam !!!
4
maryenn 2016-10-23 14:03:13
Proszę nie mataczyć ! Z tego co ja wiem,umowa o pracę tylko dla wybranych,do których mają większe dofinansowanie.
1
radek 2016-10-25 14:39:29
mój kumpel pracuje w impelu i nie ma z nimi problemu. kasę dostaje zawsze na czas, więc płaci za swoje wydatki w terminach. stabilizacja i pewność w tej firmie to standard.
1
zdzichu 2016-10-25 16:30:18
Pracuje w Impelu i ja jestem zadowolony. Dogadać się można, szef też jest ok, naprawdę nie mam na co narzekać. Pieniądze zawsze na czas i też jest ok. Impel na tle innych firm wypada naprawdę bardzo dobrze.
2
zigi 2016-10-27 15:44:53
chwale sobie prace w impelu. placa zawsze na czas a placa zgodna z kwalifikacjami. nie mam najmniejszych problemow zeby dogadac sie z kierownictwem. kwestia wlasciwego podejscia do tematu
edi 2016-10-28 18:28:52
W Impelu można załapać się na kilkumiesięczne staż, to ważne np dla osób studiujących, jakaś mała kaska przy okazji wpadnie na browarka.
olav 2016-10-28 20:43:19
Od lat pracuję w Impelu, zaczynalem od szeregowego ochroniarza, a dziś pracuję w centrum i nadzoruję zmiany. To firma z która warto się wiązać jeśli wie się czego chce się i jeśli chce się pracować to da się tam i awansowac i zarabiać
pawel 2016-10-29 20:28:28
Naprawdę warto złożyć cv do impela, pracuję od 2 lat i sobie chwalę, szczególnie za elastyczne godziny pracy no i wynagrodzenie
julita 2016-10-29 20:57:23
słyszałam bardzo pozytywne opinie od swoich znajomych, a sama zastanawiam się nad zmianą pracy, więc sama chyba tam złoże
agata 2016-11-06 21:01:11
impel to bardzo porządna firma, nigdy się na niej nie zawiodłam, zawsze z wypłatami na czas, możliwość wzięcia urlopu praktycznie w każdej sytuacji
nina 2016-11-08 23:10:46
też słyszałam dużo dobrego o impelu. firma duża, poważna, dbająca o pracowników, dająca możliwości rozwoju. do tego pieniądze wypłacają zgodnie z terminem więc można płacić swoje zobowiązania o czasie.
klaudyna 2016-11-09 05:27:19
czy wy sie dodbrze czujecie...wszyzstkko pisane na jedna modłę , to nie jest nornalne!!!!!!m m co druga opinia ta sama lub podob.a !!! przypadek????jak jest niktnie wie ale te wypowiedzi sa podobne!!!!
1
katarzyna 2016-11-10 20:27:14
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Albo 7-8 zł w kieszeni albo 0 zł i patrzenie w sufit. W Impelu nie jest najgorzej jesli ma sie w głowie poukładane. Jak wszedzie.
paweł 2016-11-12 15:48:21
Trzeba szybkiej decyzji, konkurencja nie śpi, a pracę w Impelu ma się za okreslone, dobre jak na nasze warunki pieniądze. To zawsze szansa.
mietek 2016-11-26 09:44:48
Wreszcie jakaś sensowna wypowiedź; tylko kiepskim się nie wiedzie z własnego powodu. Jakoś dziwnym trafem jak się przykładam do roboty to są wymierne dochody. Widzicie związek? Pozdrawiam Impelowiczów
anka 2016-12-01 18:00:32
Chętni do pracy zawsze znajdą coś sensownego w Impelu dla siebie. Nawet bardzo proste czynności chociażby sprzaąanie.Praca nie hańbi.
martyna 2016-12-20 23:21:36
nie narzekajcie u mnie w regionie od wrzesni apracuje szef ochrony ktory jest niepelnosprawny i ma niedowlad rak - dofinansowanie z pfron oczywiscie jak taki komputer i telefon potrafi obsluzyc - znajda sie tay co niepotrafia , dlatego go zwolnili
Guard1 2016-12-23 03:48:13
Slyszałem że impel ochrania skytower we wrocławiu. Jestem kwal prac ochrony i zastanawiam się czy ktoś może orientuje się jak tam płacą na ważniejszych sanowiskach ? No bo w końcu poważny obiekt.
Rob 2016-12-30 21:35:32
nie podam ci konkretow ale z tego co slyszalem potrafia docenic pracownika zwlaszcza takiego z doswiadczeniem . maja elastyczne podejscie do pracownika. mozna sie z nimi po ludzku dogadac. kasa pewna i zawsze na czas.
Norbi 2016-12-31 17:11:26
w impel znajdzie sie praca dla kazdego platna zgodnie z doswiadczeniem i kompetencjami oczywiscie. kasa pewna, zawsze na czas.
edyta 2016-12-31 18:48:06
jak ludzie są zadowoleni to co? mają szukać innego słowa zamiast napisać ok? bo co? bo lepiej brzmi? jest dobrze, to jest dobrze, ale jak ktoś się chce czepić to zawsze coś znajdzie. akurat w impelu wszystko gra i nie ma co wydziwiać.
z Katowic 2017-01-01 15:38:10
Witam ! Czy mając orzeczenie o niepełnosprawności stopień umiarkowany czy Impel Security zatrudni na umowę o pracę czy na umowę zlecenie ? Chodzi mi o miasto Katowice
czesiek 2017-01-06 17:17:19
Przez ostatnie lata miałem 9,50zł/h brutto. Teraz dostałem umowę na 13zł/h. Nie jestem tzw. kwalifikowany. Pracuję w systemie 24/48
otton 2017-01-12 18:30:58
Po miesiącu pracy nie można obiektywnie wszystiego ocenić, ale gratuluję entuzjazmu. Jestem po tej samej stronie tyle że znacznie dłużej i podzielam zdanie.
Zostaw swoją opinię o Impel Security - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security