brak logo

Impel Security

Wrocław

Opinie o Impel Security

jojo 2016-03-24 16:20:12
jak wejdzie ustawa 12 zeta na godzinę to firmy zatrudniające na umowę zlecie przejdą na ryczałt dostaniesz umowę na zarobek np. 1700 brutto i ani zeta więcej ta już zrobili w KWK Wesoła w firmie sprzątającej babki miały 8 złoty na godzię a teraz im wychodzi 5,40 na ryczałcie.
karolina 2016-03-27 15:25:31
to fakt, wazne aby na rozmowe dobrze sie przygotowac, wiedziec dokladnie czego sie chce i do jakiej firmy sie idzie
nutria 2016-03-29 08:05:28
Witam, jestem zainteresowana pracą jako operator monitoringu? Chciałam zapytać jak wygląda praca, czy mile widziane są niepełnosprawne kobiety? Czy osoby niepełnosprawne w stopniu umiarkowanym pracują 7 godzin czy więcej?
kornelia 2016-04-03 16:11:05
z tego co wiem u nas troche osob z niepelnosprawnoscia pracuje, impel ogolnie ma dobre podejscie do osob z niepelnosprawnoscia
rafal 2016-04-10 16:05:25
ogromna firma, daje rozne mozliwosci na roznych stanowiskach i licze na to ze i mi sie uda tam dostac
agata 2016-04-24 16:00:28
samo sie nie uda, trzeba drazyc i probowac sie dostac, bo slyszalam ze wielu chetnych maja
ulka 2016-05-01 16:46:23
to fakt, nic się samo nie dzieje, trzeba mieć cel i do niego dazyc
oli 2016-05-08 15:45:14
mi się udało w końcu prace dostać, pracuje już miesiąc i mam nadzieje ze dalej będzie tak dobrze jak do tej pory
michal 2016-05-15 14:48:06
umowa jest, dzięki temu można w zyciu rozne inne sprawy pozalatwiac bez stresu i z lepszym rezultatem
majka 2016-05-22 15:08:05
to dobre miejsce dla osob w roznym wieku ,niewiele jest takich firm, które zatrudniają osoby np. po 50
karina 2016-05-29 15:58:13
wroclaw, glowna siedziba, rozrosla sie firma mega,slysze dobre opinie, warto poszukac tutaj miejsca dla siebie
michal 2016-05-30 12:22:36
roznica wieku moze byc i pozytywna i negatywna jak zawsze, ale mi sie tam z jola ktora ma 50 lat super pracuje, doswiadczenie ma i inne spojrzenei
2
Andrzej 2016-05-31 20:50:37
pracowałem prawie 8 lat w Świdnicy i nie miałem żadnego szkolenia, podpisywałem jakieś dzienniki i tyle, duża firma, ale nie panuje nad papierami, aby były rzetelne,
3
grzesiek 2016-06-10 05:46:22
a mnie szkolili od samego poczatku, wyjasnili co i jak sie robi i potem wszystko bylo jasne
1
marcin 2016-06-17 05:47:42
tez mialem tak jak grzesiek, pierwszy tydzien wprowadzenie, kolega wlasciwie nie odstepowal mnie na krok, a potem juz jakos poszlo
mark 2016-06-24 05:43:09
tak powinno byc, przychodzisz do nowej pracy, to jednak panuja w niej nowe porzadki i zwyczje, ktore trzeba poznac, potem juz sie znacznie lepiej
oszukany 2016-06-27 21:50:38
Przestańcie pisać głupoty !To dzika firma która jeszcze na dodatek płaci co drugi miesiąc żeby uniknąć płacenia składek na ZUS.Regularnie dostają wypłatę tylko niepełnosprawni z grupami specjalnymi!
Inne firy ochroniarskie już dawno zeszły z drzewa na ziemię a ta nie i ma się dobrze bo zawsze znajdzie naiwnych posuwając im bajeczki o giełdzie .Impelowi mówimy won !
7
pracownik 2016-06-27 21:52:45
Przestańcie pisać głupoty !To dzika firma która jeszcze na dodatek płaci co drugi miesiąc żeby uniknąć płacenia składek na ZUS.Regularnie dostają wypłatę tylko niepełnosprawni z grupami specjalnymi!
Inne firy ochroniarskie już dawno zeszły z drzewa na ziemię a ta nie i ma się dobrze bo zawsze znajdzie naiwnych posuwając im bajeczki o giełdzie .Impelowi mówimy won !
8
człowiek z urządzeniem 2016-07-03 19:44:35
Jak jesteś w stanie przepracować 360 godz w miesiącu (!) to idź do nich na stanowisko pracownika ochrony
4
marcel 2016-07-06 13:05:20
nadgodziny zawsze sa w cenie, czy to w impel czy w innej firmie, a tutaj czesto zdazaja sie okresy gdzie pracy jest wiecej i mozna fajnie dorobic
heniek 2016-07-09 14:19:18
chetnie bym sie tutaj zatrudnil, bo widze dobre opinie i firma jako firma tez jak widac stabilna, musze sie zorientowac jakie stanowiska sa dostepne
Zbigniew 2016-07-11 15:08:54
7-8 zł w Łodzi za godzine
julka 2016-07-16 18:59:12
jak sie chce to nadgodziny mozna robic, wiec pewnie nie bedzie z tym problemu zadnego, zeby sobie dorobic
1
kamil 2016-07-23 12:12:40
o ja kasy potrzebuje, wiec mi tez odpowiada taka opcja zeby sobie mozna bylo dodatkowo dorobic, odkladam na samochod
kor 2016-07-27 13:57:44
jaka kasa na tym stanowisku akurat nie wiem, ale na pewno pieniadze za ktore da sie zyc, jak na wszystkich stanowiskach tutaj
ksawery 2016-08-09 12:58:44
W Impelu też da się zarobic godziwe pieniadze zwłaszcza w ochronie mienia.
Lolek 2016-08-21 07:47:28
IMPEL - wyzysk, chaos i nieuzasadnione kary pieniężne.
7
lolo 2016-08-26 16:49:18
Ile Ci zapłacono za ten wpis?
1
poldek 2016-09-28 19:34:05
Impel jest sprawdzony w branży ochroniarskiej, ale trzeba mieć wiedzę z zakresu ochrony mienia; sprawdzają się szczególnie byli pracownicy służb mundurowych, którzy często na emeryturze dorabiają nawet nie ze względu na kasę a raczej kontakt z innymi osobami.
Artroskop 2016-10-07 14:18:57
Chaos jest, owszem, a czy wyzysk? Zalezy na co i kogo sie trafi. Sa dobre obiekty, mozesz tez trafic na beznadziejne przypadki. Sa tacy co udaja, sa tacy co nie udaja, ze pracuja. Konus komu sie brzydzi praca, niech tu w ogole nie pracuje. Ida na reke osobom z innych miast, tez tym, ktorzy maja prawo jazdy - jest ich sporo. Jesli ktos naciska, mniej lub bardziej - swoje wywalczy. Przyjmuja tez do pracy z bronią i się stawka wtedy opłaca.
Unowy o prace także są możliwe.
cra2 2016-10-07 20:45:46
co do wymagan sa ogloszenia w ktorych sa one ujete, obowiazki tez. wynagrodzenie zalezy tez od danego miasta i ilosci i danych obiektow. na komputerze w przegladarce wrzuc haslo szef ochrony oferty albo szef ochrony zarobki na pewno jest jakis przydzial. na pewno warto miec wszystkie uprawnienia albo tytul technika ochrony osob i mienia,prawo jazdy i minimalne doswiadczenie w branzy ochrony.
rokoko 2016-10-16 05:42:38
To nie wszystko. Kompetencje miękkie i twarde, ale teoria zawsze się różni od praktyki. To nie jest popularne stanowisko pracy jednak, wiem coś o tym.
blur 2016-10-16 18:28:58
Wypłaty są, podstawowe wynagrodzenie otrzymasz zawsze na konto. :) Jak trzeba firma potrafi pomóc, aplikuj. Niezależnie czy intuicyjnie czy nie, wyczujesz jak jest - jak będą zadowoleni, na pewno zatrudnią. :)
dziewczyna 2016-10-17 19:18:15
Oczywiście, że jest w pełni na czas. To firma z wieloletnim doświadczeniem, można się dogadać. W Katowicach prowadzone są rekrutacje na stanowisko specjalista ds. rekrutacji, kompleksowe szkolenia, testy, prowokują do kreatywności, ale mnie akurat ta gałąź ich działalności w tym mieście nie interesuje i mi nie odpowiada. Na inne stanowisko będę próbować aplikować w innej miejscowości, myślę też o stażu w listopadzie w tej firmie. Mam nadzieję, że pomogłam, skoro to ważne. Pozdrawiam.
maryenn 2016-10-23 13:55:23
Firma ogólnie dno ,a całe kierownictwo największe .Niekompetentni pracodawcy,bezczelne, aroganckie podejście do pracowników. Zero szacunku !
Zwolniłam się ponieważ miałam bardzo utrudniony dojazd do pracy,przez kilka miesięcy zwodzono mnie obietnicami o przeniesieniu na obiekt bliższy mojemu miejscu zamieszkania.
Przy odrobinie dobrej woli nie byłoby problemu zamienić pracowników i rozwiązać sytuację,bo niejeden ochroniarz miałby bliżej do mojego posterunku.Jestem osobą z tzw. schorzeniem specjalnym ,do którego firma otrzymuje większe dofinansowanie z Pfron.Nie szanują mnie,to co dopiero tych pracujących na umowę zlecenie,którym płacą śmieszne 5 zł. z groszami.Absolutnie nie polecam !!!
3
maryenn 2016-10-23 14:03:13
Proszę nie mataczyć ! Z tego co ja wiem,umowa o pracę tylko dla wybranych,do których mają większe dofinansowanie.
1
radek 2016-10-25 14:39:29
mój kumpel pracuje w impelu i nie ma z nimi problemu. kasę dostaje zawsze na czas, więc płaci za swoje wydatki w terminach. stabilizacja i pewność w tej firmie to standard.
1
zdzichu 2016-10-25 16:30:18
Pracuje w Impelu i ja jestem zadowolony. Dogadać się można, szef też jest ok, naprawdę nie mam na co narzekać. Pieniądze zawsze na czas i też jest ok. Impel na tle innych firm wypada naprawdę bardzo dobrze.
2
zigi 2016-10-27 15:44:53
chwale sobie prace w impelu. placa zawsze na czas a placa zgodna z kwalifikacjami. nie mam najmniejszych problemow zeby dogadac sie z kierownictwem. kwestia wlasciwego podejscia do tematu
edi 2016-10-28 18:28:52
W Impelu można załapać się na kilkumiesięczne staż, to ważne np dla osób studiujących, jakaś mała kaska przy okazji wpadnie na browarka.
olav 2016-10-28 20:43:19
Od lat pracuję w Impelu, zaczynalem od szeregowego ochroniarza, a dziś pracuję w centrum i nadzoruję zmiany. To firma z która warto się wiązać jeśli wie się czego chce się i jeśli chce się pracować to da się tam i awansowac i zarabiać
pawel 2016-10-29 20:28:28
Naprawdę warto złożyć cv do impela, pracuję od 2 lat i sobie chwalę, szczególnie za elastyczne godziny pracy no i wynagrodzenie
julita 2016-10-29 20:57:23
słyszałam bardzo pozytywne opinie od swoich znajomych, a sama zastanawiam się nad zmianą pracy, więc sama chyba tam złoże
agata 2016-11-06 21:01:11
impel to bardzo porządna firma, nigdy się na niej nie zawiodłam, zawsze z wypłatami na czas, możliwość wzięcia urlopu praktycznie w każdej sytuacji
nina 2016-11-08 23:10:46
też słyszałam dużo dobrego o impelu. firma duża, poważna, dbająca o pracowników, dająca możliwości rozwoju. do tego pieniądze wypłacają zgodnie z terminem więc można płacić swoje zobowiązania o czasie.
klaudyna 2016-11-09 05:27:19
czy wy sie dodbrze czujecie...wszyzstkko pisane na jedna modłę , to nie jest nornalne!!!!!!m m co druga opinia ta sama lub podob.a !!! przypadek????jak jest niktnie wie ale te wypowiedzi sa podobne!!!!
katarzyna 2016-11-10 20:27:14
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Albo 7-8 zł w kieszeni albo 0 zł i patrzenie w sufit. W Impelu nie jest najgorzej jesli ma sie w głowie poukładane. Jak wszedzie.
paweł 2016-11-12 15:48:21
Trzeba szybkiej decyzji, konkurencja nie śpi, a pracę w Impelu ma się za okreslone, dobre jak na nasze warunki pieniądze. To zawsze szansa.
mietek 2016-11-26 09:44:48
Wreszcie jakaś sensowna wypowiedź; tylko kiepskim się nie wiedzie z własnego powodu. Jakoś dziwnym trafem jak się przykładam do roboty to są wymierne dochody. Widzicie związek? Pozdrawiam Impelowiczów
anka 2016-12-01 18:00:32
Chętni do pracy zawsze znajdą coś sensownego w Impelu dla siebie. Nawet bardzo proste czynności chociażby sprzaąanie.Praca nie hańbi.
Zostaw swoją opinię o Impel Security - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security