brak logo

Firma Usługowo-Handlowa "MARK" s.c. Jan Nowicki - Robert Nowicki

Bydgoszcz

Opinie o Firma Usługowo-Handlowa "MARK" s.c. Jan Nowicki - Robert Nowicki

... 2014-02-27 18:50:00
To jest strona poświęcona na opinie o pracodawcy, a nie o bezpodstawnych pomówieniach. Z drugiej strony miej odwage wpisać swoje imie a nie innych. Może na Twoj temat też sie coś znajdzie.
JESZCZE PRACOWNIK 2014-03-02 09:16:21
OWSZEM POŚWIĘCONA ALE NIE DLA PRACODAWCY TYLKO DLA LUDZI KTÓRZY EWENTUALNIE BY CHCIELI PRACOWAĆ W TEJ FIRMIE . A CIEBIE WIDAĆ BOLI PRAWDA O SOBIE CO ZE R.N SIĘ DOWIEDZIAŁ KOGO POSIADA I JESZCZE NA FORUM ...
6
JESZCZE PRACOWNIK 2014-03-16 20:06:28
A CO INNI PRACOWNICY FIRMY MARK NIC NIE MAJĄ DO DODANIA DUŻO KRZYCZĄ A MAŁO ROBIĄ
6
dora 2014-07-21 17:45:40
firma do niczego.płaci pod stołem,malo kasy dużo pracy i chlanie na umór
anonim 2014-07-27 00:48:16
pracują po 10 godzin dziennie i jeszcze jest czas na chlanie ???
jeszcze jeden 2014-07-27 19:05:55
oddaj nam pieniądze za szwecje........
PRACOWNIK 2014-08-11 12:17:59
I TAK WIEMY ŻE TO TY GRUBY PISZESZ
tak jest..... 2014-08-17 17:22:52
to co tutaj piszą to prawda, a z drugiej strony R.N. boli cię prawda. co z tego że na czas jest pensja, jak robimy dwa miesiące w miesiąc.....
TRUE 2014-08-30 21:19:06
PRACA JEST DALEKA OD OK/PRACOWNIK JEST PRZEDMIOTEM/ZGADZAM SIĘ Z OPINIAMI J.W./CHCESZ SIĘ ZATRUDNIĆ,POLECAM.....A ZOBACZYSZ W CO WDEPŁAŚ/EŚ
jeszcze pracuję 2014-08-31 11:52:11
firma nie płaci pracownikowi nawet tego co się mu należy według prawa....... a jak zapytasz o swoje to jesteś bebe....
ktoś....... 2014-09-25 21:24:49
ta firma to obóz pracy....
1
kobra 2014-09-29 17:13:19
żałosne gdyby były godziwe pieniądze i stawki to by nikt nie pisał może nie jest fajnie czytać o swej firmie ale czas się zastanowić czy można coś zmienić panie R.N bo czas się kurczy jak sweterek po praniu
2
jeszcze pracuje 2014-10-01 23:07:26
sobota i niedziela jest dla rodziny, a nie dla pracodawcy który okrada pracowników, twierdzi że są ciężkie czasy a tu proszę niespodzianka M85, ciężkie czasy są ale tylko dla pracownika tej firmy.......
2
Ja 2014-10-17 22:06:43
Ludzie ale z boku firma wygląda że jest kasa to naprawde jest tak złe . Fajnymi furami jezdza wiec o co chodzi ? Czy stawki sa dobre .ile zarobie .czy jak murzyn na jadło ? Pozdrawiam
electric 2014-11-16 17:14:58
pracowalo sie dobrze. czeste delegacje dzieki czemu czlowiek troszke Polski zobaczy(nie wiem jak jest teraz). pieniadze zadowalajace choc byly wynikiem wielogodzinnej pracy wiec jesli szybko sie nie meczysz i jestes pracowitym czlowiekiem to cos dla Ciebie. na papierku najnizsza krajowa ale takie sa czasy(kazdy chce oszczedzic)i sami sie na to godzimy podpisujac umowe. wymagania spore choc zalezne od jednostki bo nie kazdy potrafi zrobic wszystko. ogólnie nie mam zlych wspomnien i czasem chetnie bym sie na budowe z ekipa przejechal. Pozdro panowie
ololo 2015-02-03 16:13:27
no jak się pracuje w usługach czy handlu tak jak ta frima to wydaje mi sie, ze jest się w pełni uzaleznionym od klientów i od czasu jaki oni mają dla Ciebie jeśli dobrze rozumiem. Jak trzeba przyjśc wieczorem to sie przychodzi, wydaje mi się, ze potrzebna jest w tym zawodzie jednak bardzo duża dyspozycyjnośc.
2
ja 2015-02-06 18:02:48
Moim zdaniem Firma Mark to dobra firma dla kawalera, mozna dobrze zarobic ,zajefajnie zaimprezowac do rana bo ekipa dobra narobic sie trzeba ale nic za darmo nie ma
Zwala z Kopary straszna bo takiego kretyna ciezko znalesc, teori Piotrka zwieracze ze smiechu nie wytrzymuja,Roberto jest oki I CALKOWITY RESPEKT DLA PANA JANA KLASA GOSC.
WIEC JAK W DOMU CIE NIE LUBIA DAWAJ DO MARKA (usunięte przez administratora)
3
nie ja 2015-02-13 11:02:50
r.n to zły człowiek
Barack Obama 2015-02-13 22:49:16
Robi masz rację i ja Putin wam to mówię
święty 2015-06-10 22:33:49
gdzie są pieniądze nasze R.N które obiecałeś nam za dni wolne jeżeli w ciągu tygodnia nie zaczniesz nam ich wypłacać obiecuje leżysz i kwiczysz
1
XXX 2015-08-13 20:08:55
Nie rozumiem, po co się spinacie na necie o pieniądze? Skoro komuś się coś należy to chyba lepiej zwrócić się z tym do sądu pracy, bo za pomówienia i to w internecie można samemu zapłacić. I to bardzo dużo.
XXX 2015-08-20 20:50:21
Negatywne opinie na temat tej firmy piszą frustraci, którzy myśleli, że są cwani, a zostali sprowadzeni na ziemię. Myśleli jedynie jak zarobić, zeby się nie narobić, a tak się nie da. Jak w każdej firmie, zwłaszcza prywatnej trzeba robić i jak w każdej, bywa lepiej lub gorzej. Mimo to są w niej ludzie, którzy pracują od kilku lat i pamiętają jak się ona rozwijała. Gdyby było tak źle jak piszą niektórzy, to pewnie by tam nie siedzieli. Jedno jest pewne, co do opinii na temat Piotra "Kanalii" czy Pana Jana, to chyba wszyscy są zgodni. Co do Roberta, to opinie są różne, ale ciekaw jestem ilu ludzi go krytykujacych potrafiło dorobić się tego co on i rozwinąć firmę do tego stopnia, w jakim jest obecnie.
Prokurator 2015-08-23 17:40:33
Proponuję złożyć doniesienie do prokuratury skoro masz dowody, bo w przeciwnym razie możesz zostać namierzony i oskarżony o współudział. Nie wiem czy wiesz, ale ustawianie przetargów w naszym kraju jest karalne. Swoją drogą, skoro zarzucasz komuś oszustwa i nie masz odwagi podpisać się z imienia i nazwiska to albo kłamiesz, albo jesteś zwykły kozak w necie P|2da w świecie :) Więc może konkrety? Jakie przetargi ustawia R.N.?
3
xxxx 2015-09-19 18:51:59
Robson u mnie wielkie poważanie potrafisz usadzić każdego mało tego P.P i Ś.K szkodzili teraz jest lepiej lepsza atmosfera i idzie robić bez stresu co prawda jeszcze parę szkodników został i pomyśl że by ich się pozbyć i tylko im zostaną bzdurne spamy a konkretnie chodzi o T.B i K.P no i oczywiście łysy
nowy 2015-09-23 10:53:10
ale lizus z ciebie,albo to sam rn
Paweł Ptaszynski 2015-09-23 20:46:56
po pierwsze nie mieszajcie mnie do waszych wewnętrznych spraw
po drugie nikt mnie nie zwolnił
po trzecie jak piszecie to miej jaja i podpisz się
4
Sutener 2015-10-19 19:26:50
Raczej sięgają 1993 roku niż 2003 roku;)
elektryk 2015-12-11 19:01:38
Jezeli jast wam tak zle to dlaczego nie zmienicie pracy.
Takie cienkie pałki jesteście.Ofert pracy jest full ale jest ale pracowac trzeba.
Za dobrze w Marku macie i dobrze o tym wiecie Przerwy po 1,5h, i sciema gdy nikogo nie ma.
Komuny już nie ma trzeba pracowac a nie tylko byc w pracy mondzioły.
fajrant 2015-12-12 16:28:39
To nie jest przerwa narzucona tylko wyraz zaangażowania pracowników. Przychodzą do pracy na 7.30, piszą od siódmej, ale na zakończenie jak wychodzą o 16.20 piszą do 16.30. W międzyczasie pije się kawki i wyjeżdża na budowę o 8. Przyjazd, picie kawki, godz. 10 śniadanko do 11. Niech więc nikt mi nie mówi, że tam się tak ciężko pracuje. Tym bardziej, że o 14 kolejna godzinna przerwa. Dziwi mnie, że Robert to toleruje. Tym bardziej dziwne, że ktoś w tej sytuacji jeszcze narzeka. Tym bardziej, że sianko zgadza się co do grosza na koniec miesiąca!
JACUŚ 2016-01-16 20:52:43
JAKA PŁACA TAKA PRACA JAK NIE PASUJE TO NIECH PODNIOSĄ STAWKI
rozik 2016-04-10 14:31:55
Mi Mirek powiedział, żeby spróbować, posłuchałem i się udało. Dowiedziałem się przy okazji, że mam bardzo dobrą opinię u Roberta. Wiadomo, że czasami trzeba dłużej posiedzieć i zrezygnować z kasy za nadgodziny, bo sytuacja jest trudna, ale nie oszukujmy się, nie każdy daje 9 zł na godzinę i płaci regularnie. Szkoda tylko, że nie naliczają czasu dojazdów, bo pracownik na tym traci.
wielki Stach 2016-05-03 17:56:48
9 zł na godzinę czopek Mirka na pewno to napisał gratuluję podwyżki uczniu bo tak tylko zarabia uczeń
Rozik 2016-05-11 21:18:59
Po kilku miesiącach pracy nie żałuję, że się tutaj przyjąłem. Szkoda tylko, że czas jazdy nie liczy się do czasu pracy. To trochę nie fair. Mirek obiecał jednak, że to się zmieni. Dieta wcale nie jest taka zła, zwłaszcza przy 12 godzinach pracy, za 20 złotych można spokojnie się wyżywić. Fakt, czasami trochę jest przeginka, zwłaszcza na końcówkach, jak trzeba robić po 18 godzin i zostaje 4 godziny na spanie, ale jak mówi Smutny "co zarobimy to nasze". Jak ktoś się nie boi pracy to zapraszam, bo 10 na godzinę nie każdy daje, a zarobić można nawet 200 zł dniówki. Co do wypłat to nie zrażajcie się, obsuwa zdarza się wszędzie, ale nigdy dłużej niż 4 miechy na siano nie czekałem.
1
może 2016-05-13 20:12:43
te twoje 10zł to kpina. zadzwoń do pierwszej lepszej firmy i dowiesz się jakie są stawki na dzień dobry dostajesz 12zł, 13zł jako pomocnik i nic cię nie obchodzi. a fachowiec ma od 15zł do nawet 24zł. zapytaj Mirka ile on ma bo nie sądzę żeby on miał 13zł. chyba że ma takie małe ambicje.
1
pachu 2016-05-13 20:58:34
Mirek z tego co słyszałem ma 22 zł, ale jak mówi: musi świecić oczami za wszystkie fuszerki. Co do 12 zł/h nie wiem na jakim świecie żyjesz, bo u Roberta trzeba pracowac koło 5 lat, zeby tyle dostać.
1
R.N. 2016-05-21 18:18:33
Zadziwia mnie poziom dyskusji w tym wątku. Pytanie, dlaczego nikt przez ostatnie lata nawet się nie pofatygował do mojego biura, aby to wszystko wyjaśnić? Brakuje odwagi? Bo daleko to raczej panowie do mnie nie macie, tym bardziej, że co miesiąc zaglądacie do biura po wynagrodzenie. Zapraszam przy tej okazji do siebie. Chętnie porozmawiam. Bo zbudować firmę, która zatrudnia kilkadziesiąt osób jest trudniej, niż napisać parę słów sprzed komputera.
2
Jaśko 2016-05-22 21:25:37
opowiem wam niusa dlaczego gruby czyli Paweł.K ma szeroko ręce rozłożone bo ma przeziębione pachy
2
jak 2016-05-22 21:29:04
po co takie rzeczy piszesz podpisz się na ciebie też coś się znajdzie
1
jola 2016-05-22 21:41:10
co jakie rzeczy czopku zrozum jak potrafisz mój mąż mi tyle mówił o waszej firmie że aż chce mi cię rzygać z czego wy jesteście dumni czego brońcie Mirka Roberta za co za Ełro -nowiki za śmieszne diety niemieckie tyracie jak psy za co macie rodziny zastanówcie się co jest ważne
3
Czarno-biały 2016-05-23 17:55:21
Przecież większość pozytywnych opinii na temat Roberta pisze ten przygłup pachpach. Kto inny by taką ofermę przyjął do pracy? :D
2
paw 2016-05-23 21:56:01
czego nie rozumiesz nikt nie chodził nikt nie tłumaczył zastanów się co piszesz twoja czołówka pracowników to jest patola
nie umiesz słuchać i tyle
2
mike 2016-06-28 19:14:48
Ludzie, skoro narzekacie, że na każdym kroku jesteście oszukiwani przez pracodawcę to czemu nikt tego nie zgłosi do sądu pracy? Takimi wypowiedziamy i narzekaniami nic nie wskóracie póki nieuczciwym szefem nie zajmą się odpowiednie służby.
1
panda 2016-07-03 22:02:05
Może stary ci całej KASY nie daje ?
2
Jaśko 2016-07-15 18:46:50
10 zł na godzinę to max ale nic nie musisz robić wbijaj a był bym zapomniał i będziesz miał super kierownika koparkę spokojny doby kierowca ma świetne pomysły no wiele tu opowiadać zapraszamy taka kasa nie ogarniesz
R.N. 2016-07-15 19:21:39
Na początek jestem w stanie dać Tobie 7,50 zł. Jeżeli się sprawdzisz, dostaniesz umowę na rok i podwyżkę. Doświadczeni pracownicy są u nas doceniani. Można zarobić nawet 11 zł na godzinę, ale trzeba pokazać, ze coś się potrafi, zamiast gadać jak to jest źle. Pozdrawiam R.N.
1
M51 2016-10-18 09:50:55
Doświadczeni za 11 zł w branży budowlanej ? Prawdziwi fachowcy za 11zl by się nawet nie przebrali.... ja pracuje dorywczo czasami jak mam wolny czas i dostaje od 15 wzwyż nawet sięga czasami 18-20... wiem jakie są stawki za prace budowlane i nie nazywajcie się dobrą firma od strony pracowników i tym że mają dobre warunki bo 11 to śmiech na sali dla fachowca... brak szacunku
1
jolcia 2016-10-22 22:17:58
posłuchaj i się na prawdę skup ta firma się kończy napisała bym coś więcej ale nie długo będzie ostro ja to mówi r.n
R.N. 2016-10-23 17:26:22
Bardzo ciekawa opinia. Może napisz coś więcej? Kiedy Cię zwolniłem i za co? Będę wiedział z kim konwersuję.
JA TO ON 2016-11-24 21:21:30
TE TWOJE 7.5 I 11 ZŁ MOŻESZ SOBIE W SKARPETY NA ŚWIĘTA SCHOWAĆ, JAK NA KARPIA CI ZABRAKNIE . TWOJE STAWKI TO KPINA NA MAXXA. WIĘCEJ ZAROBIŁ BYM ZBIERAJĄC PUSZKI PO ŚMIETNIKACH
erzet 2016-11-26 20:59:44
to się zwolnij i zbieraj sobie te swoje puszki.
p.s. daj znać jakie stawki tam maja hahahahahhaahha
Zostaw swoją opinię o Firma Usługowo-Handlowa "MARK" s.c. Jan Nowicki - Robert Nowicki - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Usługowo-Handlowa "MARK" s.c. Jan Nowicki - Robert Nowicki