logo CTM Teleperformance

CTM Teleperformance

Warszawa

Opinie o CTM Teleperformance

anonim 2010-05-12 12:11:58
ile na godzine?
1
Lola 2011-12-05 13:10:34
Firma masakra,wyzysk,prezes kretyn,oszukaniec i złodziej .Pozostala reszta to samo.Ludzie ich skarżą w sądach!!!!!!!!!
5
AHK12 2014-11-05 13:34:07
pracodawca godny polecenia, w tej firmie naprawde duzo sie teraz dzieje, otwieraja nowe projekty, czesto praca na umowe o prace. polecam!
2
A 2015-03-12 20:54:38
Jak ktoś już dodaje jakaś opinie to niech pisze na jakim projekcie pracował.
Z reguły team leaderzy są wybierani ze zwykłych konsultantów, wiec niektórym możne brakować doświadczenia w zarządzaniu.
Awansowac jak najbardizej mozna. Od konsultanta do dyrektora wykonawczego, wiec szansa rozwoju dla najlepszych jest i to spora. Prezesa raczej nikt nie wygryzie bo to bardzo sympatyczny i kompetentny czlowiek, ktory znalazl sie we wlasciwym miejscu na wlasciwym stanowisku i wyciagnal firme na prosta.
Sam pracuje na projekcie Della i tutaj atmosfera jest bardzo dobra. Jak nie mozesz przyjsc do pracy to nikt nie robi problemow. Nikt nie utrudnia na sile zycia, a jak masz jakies pytania to na pewno dostaniesz na nie odpowiedz.

Jakby ktoras dziewczyna z ZARY chciala zmienic projekt to zapraszam do dzialu po drugiej stronie, miejsce sie znajdzie ;-)
warto sprawdzić 2015-03-31 13:43:03
Widzę,że pojawiły się nowe różne komentarze na temat pracy. Ponieważ pracuję już dość długo to postanowiłem dodać coś od siebie. Ja nie narzekam chociaż zawsze chciałoby się zarabiać więcej, to oczywiste. Jest to druga praca na infolinii z tej samej branży. Tutaj można nauczyć się sporo, zaczynając od pierwszych szkoleń i później obsługując klienta. Na moim projekcie jest fajnie. Przełożony spoko człowiek. Mam znajomych na innych projektach i nie słyszę, aby było coś nie tak. Moim zdaniem warto spróbować a nie czytać bzdury, które ktoś wypisuje.
1
starszy specjalista 2015-04-07 10:23:36
Pracuję w podobnej firmie, ale w innym mieście. Z Teleperformance odeszłam ponieważ musiałam zmienić miejsce zamieszkania. Trudno mi było opuścić poprzednie miejsce pracy i nadal wspominam fajne chwile. W obecnej mojej firmie bywa różnie, raczej częściej gorzej niż lepiej. Chętnie wróciłabym na mój fajny projekt, ale nie ma takiej możliwości. Do tej pory utrzymuję kontakt z ludźmi, którzy jeszcze tam pracują i bardzo się z tego cieszę.
Pozdrawiam wszystkich znajomych!
artech 2015-07-16 22:24:21
ja nie narzekam - naprawde solidna firma, super warunki, ludzie tworza fajny zespol. jak chcesz pracowac to naprawde warto sie tam wybrac. marudza tylko Ci, ktorym wydawalo sie, ze praca w telemarketingu jest prosta, latwa i przyjemna. nie jest ale to swietne doswiadczenie i szkola zycia. Teleperformance - polecam!
aaa 2015-08-06 23:25:35
mi zaproponowali 3 000 zl na reke i umowa o prace mam 19 lat ale za to swietna znajomość jezyka niemieckiego... Wszyscy mowia mi ze to oszustwo. Co robic ? Czy takie zarobki sa tam realne?
late 2015-09-08 12:58:57
nie jest to oszustwo - umowa o prace i jasno napisane warunki, wynagrodznie stale, a nie prowizyjne. Dobrze tam placa, ale trzeba naprawde dobrze znac jezyk obcy. Firma godna polecenia, pracownicy traktowani sprawiedliwie, wiekszosc projektow to umowy o prace, a nawet jak ktos pracuje na zlecenie to podpisuje umowe na czas nieokreslony i jest pewnosc, ze praca bedzie. atmosfera super i piekne biuro - naprawde w innych firmach tego typu jest o wiele gorzej.
Emotikon 2015-09-08 14:06:15
Polecam pracę w charakterze konsultanta niemieckojęzycznego.
3050 zł na rękę, umowa o pracę. Atmosfera jest bardzo w porządku, jeszcze się nie spotkałam z żadnym nieprzyjemnym/niesprawiedliwym traktowaniem, poznałam wielu ciekawych ludzi. Pracuję od kilku miesięcy. Bardzo dobre warunki pracy. Jedyne, co jest na minus, to nieco chaotyczne szkolenia wstępne i to, że firma podobno nie inwestuje w rozwój pracowników i nie daje podwyżek, stąd większość osób popracuje do roku i odchodzi.
Emotikon 2015-10-01 09:08:00
Tak, jest stała rekrutacja na infolinię niemieckojęzyczną. Potrzebują ludzi na tyle, że są w stanie zaoferować 3000 zł brutto (!) za polecenie znajomego ze znajomością języka. Domyślam się, że ofertę trudno znaleźć w internecie, bo rekrutacją zajmują się często firmy outsorcingowe, które nie piszą w ogłoszeniu, o jaką firmę i o jakie stanowisko chodzi.
Emotikon 2015-10-01 09:12:38
Wydaje mi się, że jeśli Ci zależy, najprościej wysłać cv przez stronę internetową Teleperformance, napisać, że chodzi o pracę z j.niemieckim i przypuszczam, że oddzwonią.
1
Alicja 2015-10-20 12:01:35
Tak jest w wiekszosci duzych firm/korporacji. Osoba, ktora poleca, dostaje to 3 tysiace, jesli osoba polecana przejdzie pewien okres probny i podpisze umowe na dluzej.
1
Lee 2016-03-24 22:36:09
Ile zatobi Lider Projektu z niszowym jezykiem , zaden Niemiecki czy Angielski , ... ?
Damian 2016-04-02 22:09:03
Nie ma kogoś takiego jak Lider Projektu. Chodzi Ci o Supervisora? Kierownika Projektu? Co dla Ciebie oznacza "niszowy język"? Mówimy o duńskim, norweskim, holenderskim, chińskim?
4
K. 2016-10-19 12:41:42
Mają nowe ogłoszenia w internecie dla os. znających j. niemiecki.
Zdziwiło mnie, że od razu zaprosili mnie na rozmowę, a przez telefon nikt nie rozmawiał ze mną po niemiecku, muszą być bardzo zdesperowani i musi im brakować pracowników, bo przystali na moje wygórowane wymagania i niepełen etat.
Zadowolony 2016-10-31 21:08:27
Jestem bardzo zadowolony i kazdemu mojemu znajomemu polecam to miejsce pracy.
1
Bej 2016-11-07 02:55:37
Praca jak to na słuchawce, szkolą cię i rozmawiasz z klientem, natomiast jeśli chodzi o zarobki 3000zł to może mają ci niemieckojęzyczni konsultanci, ja "ZARABIAM" 10zł/h netto - i to jest dla mnie śmiech na sali, zamiatając ulice można więcej zarobić, a żebrak to już w ogóle wyciąga 3x tyle. UCIEKAM Z TĄD JAK NAJSZYBCIEJ!!!!
1
:) 2016-11-07 04:11:09
Najlepsza praca jaką miałem w życiu. :) Atmosfera, pieniądze, wszystko idealne! Polecam, projekt adidas. :)
1
Zaciekawiona 2016-11-08 18:35:09
Hej. O jakich wymaganiach mówisz? Zastanawiam sie nad pracą tam, również na niepełny etat.
WAOW! 2016-11-17 16:36:07
Pracowałem, polecam każdemu na maks 2 lata, kto lubi sztyniutkie korpo.

Powód mojego zwolnienia : Problemy w komunikacji, patrzę na wypowiedzenie a tam przekręcone moje nazwisko :)

Wyobraźcie sobie moje zdziwienie i minę dziewczyn z kadr, jak przyszedłem to zgłosić na drugi dzień.

HA !
3
Zostaw swoją opinię o CTM Teleperformance - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CTM Teleperformance