brak logo

CRAS SP. Z O.O.

Olkusz

Opinie o CRAS SP. Z O.O.

Pracownik 2011-10-16 13:25:54
Najgorsza forma w Olkuszu, zarobki poniżej krytyki. Najniższa krajowa, za nadgodziny nie płacą!!!!!!!!!!!!! Nie polecam tej firmy - odradzam wszystkim!!!!!!
1
pracownica 2012-01-24 21:59:38
Potwierdzam!Firma zatrudnia tanią siłe roboczą Nie polecam!!!Omijajcie z daleka
1
Badoo 2012-09-14 06:22:27
...wszędzie (usunięte przez administratora). to samo, jałmużna i won dalej orać. Banda głąbów w kołnierzykach! Na szczęście życie nie trwa wiecznie. Co do CRAS SP. Z O.O. i pracy w firmie myślę że nie jest jeszcze tak źle. Kto myśli, że tak nie jest niech spróbuje swoich sił na produkcji w \"jakiejś\" amerykańskiej korporacji standard work i parę innych systemów w połączeniu z codziennym podkręcaniem i ogłupianiem ludzi uświadomi was, że tak dłużej być nie może.
Pozdrawiam wszystkich karierowiczów za 1500, którzy sprzedają wszystkich i wszystko dookoła.
Van Helsing 2012-09-14 06:59:31
Stosunki pracy to czysty darwinizm, każdy szuka głupszego od siebie.

Zaraz zaczniecie narzekać... że jest wam źle. Może to prawda. A wiecie dlaczego tak jest? Bo porzuciliście swoją godność, przestaliście być solidarni. Jak małe szczeniaki dajecie się wciągać w personalne rozgrywki, tanie intrygi i szczurze podkopy. Za judaszowe srebrniki sprzedalibyście własną matkę. Wazeliniarze pospolici, pochlebcy, za nic macie przyjaźn i lojalność wobec kolegów. Jak psy pierwotne w blasku płomienia wpatrzone wiernym wzrokiem w twarz pana walczycie kłami o kość już dawno ogryzioną przy plemiennym ognisku. W waszych zakładach pozwalacie milcząco manipulować sobą i terroryzować się grupce cwaniaków. Z uwielbieniem patrzą na wasz pot i igrzyska. Wasza rywalizacja buduje ich poczucie wartości. Zapamiętajcie ich twarze! Za waszą pracę kupują kolejne rydwany i wznoszą piramidy. Za wypracowane przez was zyski firmy budują nowe siedziby z aluminium i szkła. Ich właściciele pięć razy w roku spędzają urlop kąpiąc się w ciepłych wodach. Swoje dzieci posyłają na lekcje chińskiego i aplikacje. Wy zaś nie macie na zieloną szkołę dla dziecka. W swojej rozpaczy wybieracie kredyt jako najgorszą z dróg do dobrobytu. Wtedy naprawdę stajecie się niewolnikami. Wiecie dlaczego? Bo porzuciliście swoją godność. PRZESTALIŚCIE BYĆ SOLIDARNI.
Pozdrawiam uroczą, złotowłosą kasjerkę;) oraz resztę ekipy obsługującą Ten cały syf.
Czerepach 2014-02-24 15:55:29
Tak zapewne uda ci się odłożyć jak w ogóle zobaczysz złotówki. A o umowie możesz sobie zapomnieć. Jak kiedyś tam pracowałem i p. [usunięte przez admina]s) powiedziałem jakie są opinie na temat Cras-a to odpowiedział, że to konkurencja rozsiewa nieprawdę.(usunięte przez administratora)
1
Kancelaria 2014-05-15 13:40:50
Witam wszystkich odwiedzających .
Chętnie kupię długi Spółki CRAS prowadzącą działalność w Olkuszu przy ul. Przemysłowej 9. Zainteresowane osoby/firmy proszę o kontakt pod adres mailowy: maxyma@interia.pl
Gringo 2014-05-28 21:11:14
Nie polecam. Firma wykorzystuje pracowników, nie przestrzega żadnego prawa pracy czy w ogóle prawa. Za śmieszne pieniądze oczekują pełnej dyspozycji itd. Atmosfera ssie na całej linii, a pracownicy nastawiani są przez szefostwo przeciwko sobie.
ODRADZAM.
1
Dawidek 2014-10-15 14:02:06
Firma gdzie, nie szanuje się pracownika, wymusza się niepłatne nadgodziny na pracowniku, a szef który generalnie nie powinien nim być, wymaga cudów.
brak umowy o prace, zero ubezpieczenia, a to wszystko za najniższą krajową...
i jeszcze obiecanki cacanki względem premii, której nikt tam nie widział od paru lat. Rotacja wśród pracowników jest największa w Olkuszu. Popracujcie tam dwa miesiące a przekonacie się na własnej skórze co to jest wyzysk... Pozdrawiam wszystkich.
makarsi 2015-02-02 17:33:01
Zasady jakie opisujecie zupelnie mi nie pasuja do tego w jaki sposob firma jest prezentowana w internecie. Cras wydaje sie byc solidnym pracodawca, a warunki przez nich oferowane wydaja sie byc adekwatne do umiejetnosci, ale respektowanie i przestrzeganie prawa pracownikow to inna kwestia. Szkoda, ze jest jak jest.
Czerepach 2015-09-10 15:13:17
A tu (https://ems.ms.gov.pl/krs/wyszukiwaniepodmiotu)masz informacje na temat upadłości spółki CRAS Sąd Rejonowy dla Krakowa Śródmieścia Wydział VIII gospodarczy dla spraw upadłościowych i naprawczych w dniu 23/09/2014r ogłosił upadłość tej spółki i ustanowił zarządcę.
1
Zostaw swoją opinię o CRAS SP. Z O.O. - Olkusz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CRAS SP. Z O.O.