brak logo

Huta Szkła Gospodarczego "Berta"

Wsola

Opinie o Huta Szkła Gospodarczego "Berta"

hutnik 2011-01-13 17:18:09
patologia a nie praca zero organizacji nikt nie odpowiada za nic słabe zarobki,kosmiczne nomy,podczas awarji każdy rozkłada ręce łącznie z kierownikiem.Człowiek jest zdany tylko na siebie.Myszy w szatni wyjadają z szafek kanapki,ogólnie jeden wielki syf
1
anonim 2011-03-06 20:47:54
popieram nie pracuje tam już trochę ale wiem że nic się nie zmieniło jak był [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jest sprzątaczka ma więcej do powiedzenia niż hutnik normalnie kabaret i jeszcze ten [usunięte przez admina]jedna wielka porażka
2
Yap 2011-04-12 16:15:52
Jestem Pracownikiem ów zakladu dla potepionych to co sie tam wyprawia jest nie do pomyslenia chcial bym napisac cos pozytywnego o tym zakladzie ale chyba niema co :/ aaaa jednak jest cos ostatnio dostajemy wode mietowa o smaku cytryny:) nie jest zla. Ogolnie odradzam kazdemu pracy tu tym bardziej hutnikom czy bańkarzą dlaczego spytacie, to ja juz wam odpowiadam. Jezeli na warsztacie cos sie stanie np. awaria maszyny lub trzeba wymienic forme bo rygluje lub jakas srubka od mocowania formy sie urwie lub jeden z naszych wspanialych topiarzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szklo lub wyjebia kamienie jak ostatnio no to przykro mi Ale dniowki niezarobisz jedynie od 60 do 80% w akrodzie znow spytacie dlaczego? to ja wam odpowiem tak normy i wymagiania sa tak KURWA kosmiczne ze byle jakas awaria i niezrobisz normy bo to niewykonalne tu trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od dechy do dechy najlepiej wogule nieschodzic do lazienki bo to sa juz straty Takie sa realia .Przyszlismy tu z Żaru mialo byc tak pieknie podwyrzki te same warunki pracy a co zastalismy? kierownikow (rekawiczkowych) bo w rozdawaniu rekawiczek sa najlepsli, myszy w szatni , szatni w lazience gdzie non stop smierdzi kalem a gdzie ludzie trzymaja swoje kanapki :/ Dobrze ze chociarz pana Dyrektora mamy wporzadku tylko szkoda ze sie wogule nieliczy tu jest bo jest ale bylo by lepiej dla niego jak by go niebylo przynajmniej by chlopaczyna tyle stresu nie mial jedna z rzeczy ktora nam zabrali to premia urlopowa :0 czlowiek pracuje w akordzie a za urlop czyste dniowki ahhh. Wszyscy nami tam pomiataja. Najbardziej jestem zaskoczony postawa naszego Prezesa ktory jak to mowil ze chce byc z nami po tej samej stronie burty ^_^ Bardzo sie Panu dziwie bo to dzieki ludzia doszedl Pan do wszystkiego a teraz ma Pan na nas wszystkich za przeproszeniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jaja :/ Jesli chce pan byc z nami to niech pan zacznie pensje 10 przelewac bo wszyscy maja tylko (trend, Zar, szydlowiec) tylko ta pozal sie boże kocia nora niema niech sie pan okresli co dalej ma tu byc z tymi wyplatami bo niektorzy maja rachunki, splaty kredytow ustawione pod Żar na 10 kazdego miesiaca Jak dla mnie to jest juz znieczulica. TO tyle z mojej strony.

Pozdrawiam!
bbbbbbbbbbbb 2011-05-03 18:15:51
Jestem byłym pracownikiem ŻARU to wy sami sobie tak wybraliście wiedzieliście jak tam jest a były kierownik Żaru B tym czasowy dyrektor BERTY o tym tesz wiedział jakie tam warunki panuję i stego powodu wam spółczuie w porównaniu solbika to jest raj
3
anonim 2011-05-28 17:07:28
bbbbbbbbbbbb - 2011-05-03 18:15:51

Jestem byłym pracownikiem ŻARU to wy sami sobie tak wybraliście wiedzieliście jak tam jest a były kierownik Żaru B tym czasowy dyrektor BERTY o tym tesz wiedział jakie tam warunki panuję i stego powodu wam spółczuie w porównaniu solbika to jest raj

jak bysmy wiedzieli to bysmy nieposzli a i na solbike przyjdzie czas
mis 2011-12-18 14:33:35
Ja tez tam na szklanej bylam,ja zapiepszalam za 3,jedna cos pisala ,2 na fajki maiala czas ,a dziw kolejne tak wolno robily,że ja padlam jak mialam isc za nich robic a musialam-i w domu FIKNĘŁAM,MYSIALAM ODEJSC,SAME KUR,,,,nie kolezanki A szef bardzo rowny az skoda mi bylo ,bo ja człwiek zemdleje to potem taki niewład go ogarnia .
anonim 2012-07-23 20:22:25
Wszyscy narzekają tak na tą hutę,ale gdyby jej nie było,to połowa z tych ludzi nie miałaby co do garnka włozyć.Trzeba było się uczyć,to nie musielibyście tam pracować.Wy wszyscy sami tworzycie sobie wokół siebie takie c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo.Szef wporządku i sprzątaczka też wykonuje to co do niej należy,nikomu tyłka podcierać nie będzie.Jak się komuś coś nie podoba to niech po prostu zmieni pracę.
Były pracownik 2016-06-24 21:14:03
Pracowałem tam ponad rok odszedłem ale nigdy nikomu jie polecę. Kierownicy porażka a stawka jeszcze gorzej. Za prace w takim upale to nawet 12 zł Za H to mało a nie 7,5 tak jak ludzie maja na start. O atmosferze nie wspomnę bywa fajnie bywa zle hutnicy i bankarZe na dole są normalni a dechy działają na nich jak zaczarowane. Każdy chce zarobić i chcą aby robić dobrZe robotę. Ale przesadzają. Opinia prosta nikomu nie polecam ja wrócę jak będę umieral z głodu ._
ares 2016-10-16 17:56:20
No niestety warunki jakie panują w zakładzie to chyba nc nowego, nie dizie sie ,że jest gorąco skoro to huta szkła i sie tak produkuje produkty szklane, oprócz tego jeszcze niektore rzeczy sa ręcznie malowane, widziałęm na stronie interentowej jakie mają piękne wazony
Zostaw swoją opinię o Huta Szkła Gospodarczego "Berta" - Wsola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Huta Szkła Gospodarczego "Berta"