Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bank Ochrony Środowiska

Pracowałeś w firmie Bank Ochrony Środowiska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-09-26 18:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też słyszałem, że na początku własnie jest rozmowa, a potem jakiś test, którego wszyscy się obawiają, bo podobno strasznie trudny i podchwytliwe pytania są, możliwe punkty ujemne itd.A teraz to już jestem całkiem skołowany.. Ale przeczytajcie to co napisał @bezrobotny.. nieźle można się zawieźć na tym.
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2014-09-26 23:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie jest żadna ściema, tak traktują przyszłych pracowników w oddziale w W-wie przy Wojciechowskiego. Nawet k..wa nie mogę pozwać ich o odszkodowanie.
zdjecie uzytkownika
poszukujący pracy - 2014-10-02 22:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po rozmowie kwalifikacyjnej z dyrektorem oraz po teście i mnie zdarzyła się podobna sytuacja co bezrobotnemu.Wszystko niby dogadane. Telefon od "przyszłego" pracodawcy z informacją, że mnie jednak nie zatrudnia. Każdemu kto chce zmienić pracę stanowczo odradzam. Ten bank nie traktuje poważnie kandydatów do pracy.Jeżeli chcesz zmienić pracę to uważaj bo mogą Cię w Boś Banku nie zatrudnić.!!! nawet po pozytywnej rozmowie i zdanym teście:) Ja nie skorzystałem z innych propozycji pracy po pozytywnej informacji po rozmowie kwalifikacyjnej w BOŚu. I dzięki Bośowi zostałem z ręką w nocniku. Odradzam!!!!
zdjecie uzytkownika
janko - 2014-10-15 13:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ale jak to, bo czekoś tutaj nie rozumiem @poszukujący pracy, byłeś normalnie na rozmowie i Cię przyjeli, a potem zadzwonili, że jednak nie? przeciez to kompletny brak profesjonalizmu, to jest naprawde niepowazne zachowanie, które już w szczególności nie przystoji takiej instytucji jak bank.. no cóż, mają darmowa antyreklame.
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-10-18 00:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
BOŚ z daleka tylko nie do pracy . Jeśli chcesz leczyć się psychiatrycznie to tak bardzo polecam.Będziesz nikim,plany ,plany i jeszcze raz plany. Tam nie liczy się człowiek tylko sprzedaż a do wszystkiego się przyczepią.Praca 8 godzin dziennie zapomnij,płaca tak za 8 godzin.Szkolenia? a nie łacha brać regulaminów do domu i w nocy się uczyć?Atmosfera w Centrali i w Oddziałach kiepska,nikt i nigdy nie wie kiedy go wyrzucą .Jeżeli chcecie mieć problemy to tak proponuję pracę lub współpracę z tym bankiem.
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-10-18 00:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BOŚ z daleka tylko nie do pracy . Jeśli chcesz leczyć się psychiatrycznie to tak bardzo polecam.Będziesz nikim,plany ,plany i jeszcze raz plany. Tam nie liczy się człowiek tylko sprzedaż a do wszystkiego się przyczepią.Praca 8 godzin dziennie zapomnij,płaca tak za 8 godzin.Szkolenia? a nie łacha brać regulaminów do domu i w nocy się uczyć?Atmosfera w Centrali i w Oddziałach kiepska,nikt i nigdy nie wie kiedy go wyrzucą .Jeżeli chcecie mieć problemy to tak proponuję pracę lub współpracę z tym bankiem.
zdjecie uzytkownika
kiko - 2014-10-30 02:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko, ze prawda jest taka, ze w kazdej firmie czy przedsiębiorstwie liczy się sprzedaż, realne wyniki i do tego bezpośredni zysk. Taką już mamy ekonomie i taki jest rynek, tego się nie zmieni już raczej, a że praca po godzinach jest to to się wszedzie zdarza, tylko powinno być to dodatkowo płatne jeszcze.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-11-02 13:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w korporacji - zdecydowanie nie polecam!!! Nie masz czasu na życie prywatne. Od rana do wieczora w banku i ciągle słyszysz, że nic nie robisz. Liczą się udzielone kredyty, założone rachunki i lokaty. Słowem sprzedaż, sprzedaż, sprzedaż. A co z pracą przy już udzielonych kredytach i opieką nad portfelem istniejąćych klientów? Tego szefostwo widzieć nie chce, no chyba, że coś zawalisz . Wtedy szybko zmyje Ci głowę, że nie dopilnowałeś jak trzeba. Tłumaczenia, że nie zdążyłeś, nie dajesz rady choć pracujesz po 10-12 godzin dyrekcja nie przyjmuje do wiadomości. W odpowiedzi usłyszysz, że chyba żartujesz, nie tylko doba ma 24 godziny, ale również twój dzień pracy. Nie dajesz rady, to na pocztę znaczki stemplować. To prawie mobbing. No cóż, nacisk idzie z góry. Na szczęście mam to już za sobą i pozostały niestety złe wspomnienia. Szkoda mi tylko klientów i koleżeństwa z oddziału. Pozytywne jest to, że BOŚ terminowo płaci wynagrodzenia i ma ciekawy pakiet medyczny ( możesz w ostateczności podperować swoje zszargane zdrowie - jak oczywiście znajdziesz czas. Pob18- tej jest to trudne....).
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-11-13 05:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest tak źle na prawdę? nie pracowałęm jeszcze nigdy w KORPORACJI bo zawsze to były jakieś małę firmy, ale teraz chciałem przejść na poziom wyżej żeby załapać się w firmie gdzie jest większa szansa na awans. nie mam rodziny więc argument z brakiem życia do mnie nie przmawia intersuje mnie jak łatwo jest tam awansować ?
zdjecie uzytkownika
zly wilk - 2014-11-13 19:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po co pytacie o wynagrodzenie i tak wam zmienią pensje wypowiedzeniem zmieniajacym...do poziomu który jest dla nich akceptowalny...
radze negocjować 600zł więcej
zdjecie uzytkownika
zły wilk - 2014-11-13 20:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorry.. ale w tym banku masz instrukcję rejestracji karty po angielsku... wszystko robi doradca pobiera składkę na ubezpieczenie... lub wpisuję oprocentowanie w umowie ach tak zapomniałam tam musisz w umowie zmienić dużo opcji np. zmienić oprocentowanie... przeliczyć dzienne odsetki jakie klient zapłaci wpisać kwotę na egzekucji także umowę piszemy cała tak było z umową na kolektory słoneczne... jak robisz wniocha na kartę kredytową to sama robisz to w systemie... z instrukcji nie ma że klikniesz i jest.. niestety... tak samo jest z limitem firmowym musisz sobie zapisać w kalendarzu kiedy masz opłatę pobrać za rok używania... no masakra... jak się ma 100 limitów... (usunięte przez administratora) cały dzień pobierasz opłatę ... sorry ten bank to jak mówmy nie ten level... dla dzieci windows i kalkulatora to nie jest do ogarnięcia ... w normalnych bankach robi to wsparcie sprzedaży ...a tu obsługa kasowa i w między czasie pobierać opłaty za karty limity i prowizję za udzielone kredyty... musisz zapisywać kiedy jak kto zamyka konto i jaka ma wpłacić kwotę ... paranoja...i wręczą ci plan naprawczy bo na 16 produktów masz sprzedaż tylko w kredytach i kontach ...
to ich dziwi mnie nie... po jasną dupę mam robić karty i limity jak mam robotę później z tym...? nie polecam ... zawsze czytam opinie o pracy jak szukam.. mam nadzieje że komuś otworzę oczy... komuś pomogę jak masz inną ofertę pracy to ją bierz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zły wilk - 2014-11-13 20:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mirek - 2014-09-26 18:09:07]:
(usunięte przez administratora) psychologiczny test to żen. w internecie ten test można ściągnąć.. to zwykły test osobowości... flegamtyk, choleryk itp.
zdjecie uzytkownika
zły wilk - 2014-11-13 20:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obecny pracownik - 2014-07-16 16:41:56]:
sorry albo jesteś gejem albo z rodziny.... nie znam nikogo... kto powie BOŚ bank to firma godna polecenia tam doradca VIP nie wie jak konto biznesowe złożyć ... ma plan naprawczy i pracuje od 20 lat nie ma kasy i się trzyma... chodzi 15 razy dziennie na fajkę, a ty masz 150 operacji kasowych i plan na 16 produktów...
gejem i lizusom mówimy nie..........................
pracuje w banku przeszło 10 lat i wiem co mówię.............. plany robię w innej firmie i zarabiam 3 razy więcej niż w BOŚ .... także ....
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-11-20 20:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daniel - 2014-11-13 05:15:10]:
awans jest możliwy jeśli wykonasz plan powyżej oczekiwań, wszyscy mają plan naprawczy.. wiec ...
zdjecie uzytkownika
Bruts - 2014-11-27 08:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co zakłada taki plan, czy jest on w jakiś sposób zmodyfikowany w stosunku do tego na podstawie czego wcześniej się pracowało? Nie jestem trochę w temacie, ale co takiego BOŚ chce naprawiać? Niby nigdy nie liczyli się jakoś mocno na rynku, czyżby tracili resztę klienteli na rzecz konkurencji - bo tak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
wyrocznia - 2014-12-11 12:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktoś z was się może orientuje czy poszukują aktualnie naz słuchawkę jakichś konsultantów albo sprzedawców? taka instytucja na pewno ma coś na kształt call center tylko kwestia, gdzie i jak można się na takie stanowisko dostać? pracowałam już w kilku call center, z każdym poroduktem i klientem dam sobie radę. macie jakieś konkretne informacje w tym temacie?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-12-11 20:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co myślicie o pracy w Katowicach bo jest tam ogłoszenie? Jak kierownictwo, jak z planami? Będę wdzięczna za info.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-12-25 15:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja właśnie @zainteresowana też widziałam tą ofertę i tu się zastanawiam ile można zarobić no i jakie mamją wymagania? czego oczekują od potencjalnych pracowników i według czego sobie ich wybierają.. jeśli uda mi się dostać na rozmowę kwalifikacyjną to chcę być bardzo dobrze przygotowana, mam nadzieję że pomożecie :)
zdjecie uzytkownika
emilka - 2015-01-08 18:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jak tam- zainteresowana i Anka- pracujecie? Mozecie juz pochwalic sie swoimi spostrzezeniami i doswiadczeniami bo ja złożyłam cv i jeżeli mogę to chciałabym uniknąć niemiłych przeżyć... Wogle zastanawia mnie fakt jakie kompetencje u kandydata są dla nich najważniejsze,jak jest na rozmowie kwalifikacyjnej i jakie sa zarobki w danej firmir?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-22 23:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
gulon - 2015-01-22 23:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BOŚ prowadzi stałą rekrutacje dla osób na stanowiska doradcy i młodszego doradcy. Do zadań osób na tych stanowiskach należeć ma: pozyskiwanie i obsługa klientów detalicznych aktywna sprzedaż produktów bankowych obsługa związana z obrotem gotówkowym realizacja planów sprzedażowych produktów bankowych przygotowywanie ofert dla klientów detalicznych budowanie i utrzymywanie relacji z klientami detalicznymi Banku
zdjecie uzytkownika
daster - 2015-03-24 18:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, w sumie to mógłbym zostać takim doradcą albo i na poczatek młodszym doradca, opis stanowiska brzmi nawet ciekawie. Zapytam jednak co takiego muszę spełnić, aby zostać takim doradcą w banku ochrony środowiska, no i co otrzymam w zamian na początek? W ogóle przyjmują osoby z niewielkim doświadczeniem w bankowości?
zdjecie uzytkownika
koper - 2015-04-24 01:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie niestety nie słyszałem o żadnych dodatkach takich jak mulisport czy coś, no ale zatrudniają poodbno na umowę o pracę, o którą dzisiaj ciężko, więc to wszytsko wynagradza
zdjecie uzytkownika
Szukający pracy 7 - 2015-05-01 20:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem po dwóch rozmowach w Boś. Teoretycznie chcą mnie zatrudnić, ale po tym co przeczytałem, powiedziałem im, że chcę list intencyjny lub umowę o pracę od razu. W jakim oddziale miałeś być zatrudniony? Gdzie byłeś na rozmowie? Pewnie dyrektor oddziału wykręcił Ci taki nume?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-30 14:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
elka - 2015-06-30 14:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szukający pracy 7 napisz proszę jak skończyłam się twoja historia w boś z tym listem intencyjnym i umową o praca. wiem że firmy muszą robić jakiś okres próbny ale jeśliby się taką umowę udało dostac od razu to byłoby genialne rozwiązanie dla mnie, poza tym banki nigdy biedne nie są więc i ja bym nie był chyba
zdjecie uzytkownika
ewc - 2015-08-11 16:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=Koszalin&oferta_opinie=pracuj.pl4052170 Płatna praktyka absolwencka w Banku Ochrony Środowiska S.A. witam czy moze mi ktos napisac czy to przypadkiem nie jest strata czasu praktyka na tym stanowisku? Prosze o odpowiedz. z gory dziekuje pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bank Ochrony Środowiska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bank Ochrony Środowiska?
Zadaj pytanie
alert