brak logo

MAAN Sp. z o.o.

Grójec

Opinie o MAAN Sp. z o.o.

stasiek 2013-02-11 14:38
firma krzak
tarpan 2013-02-11 14:40
To[usunięte przez administratora] ciągle pracuje i pracuje niedają mi cholery spokoju za 7zł netto
mak 2013-02-14 16:10
Czyli szkoda zachodu z ta firma.
Robson 2013-02-15 12:24
Maan to jedna z nielicznych firm w okolicy, która daje ludziom umowy. Pracuje się na akord, wiec jak ktoś chce pracować i stara się, to pracuje i zarabia
Sajmon 2013-02-19 15:09
Opinia frustrata! A w jakiej firmie produkcyjnej są mile widziane rozmowy telefoniczne i jaranie fajek w czasie pracy?
2
mak 2013-02-22 10:00
A jak tam z wynagrodzeniem,czasem pracy itp, proszę o odpowiedz
ja 2013-05-06 08:02
Zgadam się w pełni!

Ludzie to są dziwni, chcą przyjść do pracy, pół dnia pić kawki, palić fajki i pierniczyć przez telefon a na koniec są zdziwieni, że im marnie płacą..
1
artur 2013-06-19 12:24
Co wy piszecie, tu nie jest tak źle na jakim byś stanowisku nie robił taką samą stawkę dostajesz 9,6 brutto. Mi się ta praca podoba chociaż ,że jestem burakiem żywcem od pługa oderwanym, to lepszej pracy nie znalazłem niż praca w Maan a układałem wcześniej kostkę brukową. Pozdrawiam ziomalów Ar je!
Szef 2013-08-30 23:54
Powinniście mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizać że dałem wam pracę za 6,9 no i jestem wspaniało myślny ze pozwalam pracować w soboty i niedzielę sami przecież chcieliście robić to prasze się nie buntować.
sajmon 2013-11-17 14:33
dają teraz śmieciówy , tj umowę zlecenie chociaż mydlą oczy ze umowa o pracę jak jesteś na stawce na godzine to wychodzi Ci po 1200-1500 zeta w miesiącu
Doradca 2013-12-11 13:43
Ludzie pamiętajcie.
Pracujcie tylko na umowę o pracę, na pełny etat i wynagrodzenie miesięczne.
Tylko taka umowa powoduje że jest się pracownikiem ze wszystkimi prawami.
Jeśli pracodawca nie godzi się na te 3 warunki - szukajcie pracy dalej.
kowalski 2014-01-20 10:08
ta firma ma swe plusy i minusy jak każda inna umowa zlecenie oczywiście jest wielkim minusem czy też stawka godzinowa 9,60 brutto co w skali miesiąca 168 godzin nie wyda nawet najniższej krajowej która wynosi 1680,-brutto to jedno a drugie kierownictwo nie widzi nic dobrego w twojej pracy co byś nie zrobił to będzie złe ponieważ jesteś traktowany jak śmieć mistrzowie prawie wszyscy tacy sami tylko bat im dać a będą stali za tobą i cięgi rozdawać.
jak to możliwe że pracownicy tej samej firmy z dwóch lokalizacji odległych od siebie o 20km zarabiają różnie? nikt w tej firmie o zdrowych zmysłach lub z odrobiną honoru nie zabawi za długo moja opinia wielkie minus
2
oszukany 2014-01-26 19:20
umowa zlecenie to ogromny minus tej firmy a obiecuja umowe o prace
MAAN 2014-02-08 18:25
Przychylam si do ostatniej wypowiedzi cała prawda o tej firmie lecz można by jeszcze wiele dodac co uczynie póżniej.
1
szef 2014-05-29 13:43
Byłem dziś na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie, rozmawiałem niby z głównym konstruktorem i zdał mi pytanie jakbym zaprojektował okap? Więc ja pytam, z jakiego materiału ma być wykonany ten okap, jakie wymiary mają być tego okapu, jaką metodą mają być łączone elementy (tzn. spawane, zgrzewne). Na wszystkie pytania otrzymałem odpowiedz BEZ ZNACZENIA. Pierwszą odpowiedzią jaka mi przyszła na myśl to, że ulepię z plasteliny, skoro dowolność konstrukcji. Po odpowiedziach na moje pytania osoby, która zadała mi pytanie dotycząc projektowania okapu, stwierdziłem, że nie mam o czym z nim rozmawiać, skoro każe mi pominąć najbardziej istotne parametry, które przydałyby się przy projektowaniu. Nie polecam firmy, straciłem tylko czas i około 2,5 km musiałem przejść pieszo, żeby dotrzeć na miejsce.
1
nie polecam 2014-06-12 11:54
Podzielam opinię szefa. Również miałem możliwość uczestniczenia w rozmowie kwalifikacyjnej u nich. Jeśli chodzi o rekrutację to w moim odczuciu wygląda to jak maszynka do mielenia mięsa - 15-20 min i następna osoba. Tak żenującego sposobu prowadzenia rozmowy jeszcze nie widziałem (rozmawianie przez telefon, wychodzenie z pokoju, znudzenie?). Oferowali pracę w Pruszkowie, a okazało się że to jednak w ich głównej siedzibie - Grójec/Podole. Po kilku minutach także stwierdziłem, że nie mam o czym z nimi rozmawiać. STRATA CZASU - NIE POLECAM!!!
1
Ola 2014-06-12 21:48
Jest jeden przedstawiciel i chyba nie narzeka. Praca w maanie jest ok.
Magazynier 2014-09-18 12:16
Jakim cudem ten wpis jeszcze tu jest...Przecież to sama prawda. Mobbing na kazdym kroku którego nie wytrzymałem...Po półtorarocznej harówie odszedłem.
1
pietrek 2014-09-18 15:29
a na tym podolu na jakim dziale najlepiej spróbować?pytam bo składałem kiedyś cv i oddzwonili , mówili ze mozna sie szkolić na dowolnym dziale ale póki co chcą kogos na szlifierkę, jestem bez roboty to moze zaczne lepsze to niz nic a w międzyczasie bede szukal czego innego
1
Zły 2014-09-26 19:07
Najlepiej zarabia się na montażu finalnym i nitowni(stawka akordowa) oczywiście jest to kwestia zamówień.
Mariusz 2014-10-10 09:58
Byłem dziś w Pruszkowie na rozmowie w charakterze magazyniera,to co jest napisane w ogłoszeniu z tym co się okazuje to dwie różne sprawy.
Po co w ogłoszeniu świetny ms office? do kompletacji?czy ładowania ręcznie naczepy??
Na dzień dobry pytanie o nadgodziny,baner na wjeździe "szukamy pracowników"
stawka 13,50 brutto w tym już 20 sto % premia
Umowa śmieciówka,z zastrzeżeniem że po jakimś czasie zdarza się etat
od razu pytanie co ja na to?
więc odpowiadam że będę się starał być sumiennym pracownikiem i dążyć do umowy etatowej....
szybka riposta że to może potrwać pół roku,rok,etc...
podsumowując po rozmowie dochodzę do wniosku że nie potrzebne nikomu są tam jakiekolwiek kwalifikacje szukają silnych desperatów którzy pracują od 6 do 16
plus nadgodziny
ja dziękuję
1
nowy? 2014-11-21 13:54
Jak się pracuje w siedzibie głównej warto przyjść i się zaangażować? bardzo proszę o cenne wskazówki.
Dodek 2014-11-23 03:01
Najcenniejsza wskazówka jest nad Twoim zapytaniem - post wyżej.
Milena 2014-12-02 14:13
Praucuję na Podolu i mam 14 na godzinę. Źle nie jest.
bomba 2015-01-26 21:53
Według mnie firma wcale nie oferuje takich kiepskich warunków. Daję sobie głowę uciąć, że konkurencja oferuje albo takie same warunki albo nieco gorsze. Odnoszę wrażenie, że czasami pracownicy po prostu zbyt dużo wymagają, chociaż nie wszyscy oczywiście. Ciekaw jestem ile teraz nowym osobom oferują na start. Coś może nowy rok przyniósł nowego.
jas 2015-03-29 07:01
wcale sei nie dziwie, ze niektorzy wiecej wyamgaja bo troche zaczeli czytac takei meisjca albo ogladaja telewizje i wiedza jak to powinno wygaldac co prawda czasem zadanaia sa bezpodstawne ale to juz tym nic nie zrobimy. coz teraz powiedzcie jak wyglada tam teraz praca i waogoel warunki n przyszlosc.
konis 2015-06-12 10:58
bylem na rozmowie dogadalem sie na temat stawki za jaka mam przejsc do nich z innej firmy zlozylem wypowiedzenie poszedlem podpisac umowe a tu zonk zamiast obiecanej kasy 1/3mniej i co do pracy nie pozwolono mi wrocic zostalem na lodzie maan do lipa nie polecam nagrywajcie sobie rozmowy kwalifikacyjne
xyz 2016-06-11 08:28
3000?? hahaha chyba brutto
Były pracownik 2016-08-17 10:21
Polecam nagrywać wszystko.
Mobbing straszny.
Jak nie maja szacunku do człowieka niech płacą.
2
karol 2016-08-17 10:22
słuchajcie, a jak praca wygląda teraz u nich? bo chyba jest nowa oferta jako Menadżer zespołu Doradca Klienta ds. sprzedaży energii, ale mało w niej szczegułów.
Hanna 2017-03-02 09:23
@Były pracownik, każdą taką sytuację należy zgłaszać. Zrobiłeś to?
1
Mały 2017-04-14 09:22
Napiszę obiektywnie. Pracowałem, odszedłem, teraz żałuję. Bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Początkowa stawka na produkcji niezbyt wygórowana, ale takie czasy. Szybka umowa o pracę, możliwość podwyżki, jeśli tylko chce ci się wykazać, kształcić i angażować jest ok. Fajna ekipa pracujących. Wiem, że teraz mają karty sportowe jako benefit. Płacą zawsze na czas.
Hanna 2017-04-19 13:20
@Mały dziękujemy za Twoją opinię. Długo już nie pracujesz w MAAN Sp. z o.o.? Na jakim stanowisku byłeś zatrudniony? Należy pamiętać, że warunki pracy mogą się znacząco różnić w zależności od obejmowanego stanowiska.
Zostaw swoją opinię o MAAN Sp. z o.o. - Grójec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAAN Sp. z o.o.