Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heisterkamp Transport

Pracowałeś w firmie Heisterkamp Transport i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
coval20 - 2015-01-01 10:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swiete slowa. Ja juz mam nagrana droga prace jesli nie bede mogl dojezdzac swoim autem to odrazu sie zwalniam. Wystarczy tego co oni z nami robia. To oni powinni nas szanowac bo to kierowca zarabia na firme a nie oni siedzac w biurze i pierdzadz w stolki.
zdjecie uzytkownika
benton - 2015-01-03 21:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak słów uznania dla gościa który wymazuje negatywne opinie na temat hkp dojazd do pracy busami to 1000zł w plecy i 2 dni za free nie licząc dojazdówki. Ciekawe ile ci płacą za to wymazywanie prawdy.
zdjecie uzytkownika
Jerry68 - 2015-01-04 17:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coval20 - 2015-01-01 10:00:11]:
jakie są pytania z testu angielsk na rozmowie w Heisterk,
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-01-04 19:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podaj meila to Ci napisze co jest
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-01-05 16:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie właśnie odbywa się rekrutacja w tej firmie i powiedzcie mi czy to prawda, że auta w tej firmie to tragedia bez lodówek, nie sprawne hamulce itp. i jak jest z czasem pracy ? jest on przestrzegany ? są cyfrowe tachografy czy analogowe ? proszę o jakąś szczerą wypowiedź bez wymyślania jakiś pierdół a i jeszcze jedno jakie są pytania z testu j.angielskiego na rozmowie w Heisterkamp
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2015-01-06 18:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Piotr - 2015-01-05 16:35:38]:
Rekrutacja w tej firmie jest 24h na dobę. Auta są już prawie wszystkie w klasyfikacji euro 5. 95% aut jest bez lodówek i niektóre w stanie opłakanym czyli pourywane błotniki, stopnie itp. do końca roku 2014 r było jeszcze ok jak ktoś się przyzwyczaił i nie miał wielkich wymagań co do auta jakie się dostawało na 3 tygodnie, ale teraz jest duża zmiana bo mamy dojeżdżać busami firmowymi i z tego tytułu sądzę, że 70 % starych kierowców będzie szukało innej pracy. Wiec się nie przejmuj żadnymi testami z języków bo nawet jak go nie wypełnisz to i tak zostaniesz zatrudniony bo brakuje im cały czas kierowców a teraz jak się zaczną zwalniać chłopacy to już w ogóle będą wszystkich brać do Heisterkampu. A jeszcze jedno co do czasu pracy odnośnie tacha to jest ok próbują naciskać żeby czasami przegiąć ale jak stanowczo powiesz NIE to nikt i nic Ci nie zrobi !!
zdjecie uzytkownika
bazyl - 2015-01-06 19:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Czyli co?Najpierw będziecie musieli się dostać do Szczecina i stamtąd busami na bazy?
zdjecie uzytkownika
TUR69 - 2015-01-07 17:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Te busy powinny przewozic Zwierzeta do rzezni,a nie ludzi.Mysle,ze po rozmowach przeprowadzonych z kolegami,wiekszosc juz po pierwszym tak wspanialym wyjezdzie,zwolni sie.BO JA NA PEWNO.
zdjecie uzytkownika
znany - 2015-01-09 19:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konstruktor - 2014-12-21 19:20:30]:
a parę wpisów wcześniej tak wychwalałes HKP dziwne
zdjecie uzytkownika
znany - 2015-01-09 19:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten wpis do coval20 juz idziesz do polaka daj spokój,pisałes ze polski pracodawca to bagno
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2015-01-10 09:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znany - 2015-01-09 19:20:36]:
po pierwsze nie wychwalałem po drugie pisze tylko prawdę na temat jak jest w HKP. Nigdy nie pisałem jakiś ściem, że jest źle, nie dobrze itp itd. Gdyby nie dojazd tymi busami to nadal bym miał dobre zdanie na temat HKP.
zdjecie uzytkownika
bekas - 2015-02-01 10:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skonczyles robote w piatek ok 18.siadasz za stery busa i wieziesz kolegow do domu.nie robisz obowiazkowej pauzy.zastanow sie.w razie problemu hkp nie pomoze.twoja karta kierowcy jest dokumentem o czasie pracy.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-02-01 12:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt Cię do tego nie zmusza żebyś prowadził busa. Możesz powiedzieć że nie będziesz kierował busem.Proste chyba
zdjecie uzytkownika
jako - 2015-02-03 16:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-02-01 12:38:41]:
w piatek zadecydowano ze kazdy z pasazerow busa poprowadzi 200,300 km.za friko.
zdjecie uzytkownika
bus - 2015-02-05 13:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a w busie ile chłopa?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-02-07 17:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No zgadzajcie się dalej to na bank będą płacić za takie jeżdżenie. Ja za kierownicę busa nie siądę bo nie będę odpowiadał za czyjeś życie proste.
zdjecie uzytkownika
kriskros - 2015-02-11 01:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Koledzy
Czy auta w Heisterkamp są w manualnych skrzyniach biegów czy w automatach?
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kriskros - 2015-02-11 02:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Koledzy
Czy w Haisterkamp mają auta z manualną skrzynią biegów czy też są to automaty
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-02-11 10:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i manuale i automaty i rupiecie też
zdjecie uzytkownika
Whitesnake - 2015-02-19 12:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-02-11 10:20:41]:
Czy może mi ktoś powiedzieć jak wyglądają testy z j. angielskiego w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
aktualny kierowca - 2015-02-22 19:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jako - 2015-02-03 16:38:17]:
-Tylko jak odmówisz prowadzenia busa to pani z dyrekcji grozi że zostaniesz tydzien dlużej w domu (i tak robi).Stosuje szantaż co jest niedopuszczalne.Związki zawodowe niebawem zajmą się tą sprawom.
zdjecie uzytkownika
reptewie - 2015-02-27 00:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bus - 2015-02-05 13:25:56]:
nic na ten temat nie wiem bo jechałem ostatnio jako pasażer..
zdjecie uzytkownika
bus - 2015-03-02 04:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracam do domu po pracy busem zimno jak ch... tragedia
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: złożyłem aplikacje przez internet. Oddzwoniono do mnie rozmowa telefoniczna trwała około 5 minut. Kazano mi od razu po rozmowie telefonicznej przyjechać na wskazaną datę do Szczecina na odbycie kursu ADR. Hotel zapłacili sami bo szkolenie z przeszkoleniem bhp i Carrierweba trwało 3 dni.
Pytania: Dali testy do rozwiązania w języku Angielskim w moim przypadku bo można też w Niemieckim. Krótka pogawędka z P.Dyrektor Sylwią i to wsio.
zdjecie uzytkownika
formoza - 2015-03-03 19:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Parę słów o firmie:
Jestem w firmie niecały miesiąc ale to co zobaczyłem i z czym się spotkałem to przerasta wszystkie inne firmy w których pracowałem.
1. Jazda w busie do Oldenzall ponad 13 godzin osiem osób...
2. Po przyjeździe jesteś pozostawiony sam sobie.
3. Zameldowanie się na bramie u ciecia w Oldenzall, dostajesz kluczyki do auta i zapierd....asz i szukasz po parkingu o 21-ej w nocy i jeszcze Ci każą jechać za 4 godziny, a gdzie pytam się pauza...?
4. W autach brakuje wszystkiego od płynu do szyb po przez lodówki, przewody do przedmuchiwania, apteczek, żarówek, bezpieczników itp., itd. Jak pójdziesz do ciecia na dyżurce to może i ci coś da.
5. Najlepsze są ja to nazywam telewizorek w kabinie... masakra!! nie dość że nie masz czasu na pisanie to non stop jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] klient bombarduje cię sms-ami na te komputerek, ale sprubój napisać coś po polsku to dyspo zaraz to widzi i ma pretensje dlaczego po polsku..!!??? A co ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Wietnamu jestem???? Ale spedytor z wielką łachą Ci to przetłumaczy, no chyba że masz słownik wielojęzyczny.....? i tak w kółko jak nie spedytor to jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;klient" ci wypisuje a ty masz się domyślić co ci napisał!!!?
6. Na wyposażeniu auta praktycznie nic nie miałem nawet pudła kartonowego by pasy, klamry itp gdzieś schować
7. Wozisz naczepy w kółko (odczepiasz i podczepiasz inne) a pasy i inne pierdoły do kabiny więc robisz sobie sam syf!!!
8. w autach śmierdzi, są zaniedbane jak po typowych rumunach (sam ich nie widziałem na firmie)
9. Komunikacja z firmą czyli z dyspo i klientem tylko przez w/w telewizorek, no i oczywiście dostajesz z firmy kartę SIM (łaskawcy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mać) a w telefon już musisz sam zainwestować by tą kartę włożyć, oczywiście tel bez sim locka....!!
10. Jedyny atut w tej firmie to kasa płatna na czas, ale gdzie już nie płacą na czas..?
11 Podsumowując to zdecydowanie nie polecam tej firmy kierowcom zaczynającym dopiero ten fach jak i osobom podatnych na nerwy. Mnie potrzebna jest kasa i dlatego na razie zaciskam zęby i udaję że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo inaczej się tutaj nie da z wariatami!!!natomiast zwolnie się za jakiś czas bo wracam do poprzedniej firmy gdzie pracowałem w spokoju. Jednak pieniądze to nie wszysko!!
Pozdrawiam.
Jak by co odpowiem na pytania w miarę moich możliwości
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-03-03 21:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to na bogato firma ,a sie zastanawialem czy nie isc do nich do pracy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heisterkamp Transport
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Heisterkamp Transport?
Zadaj pytanie