Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Heisterkamp Transport

Opinie o Heisterkamp Transport

Pracowałeś w firmie Heisterkamp Transport i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lol - 2015-03-03 21:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to na bogato firma ,a sie zastanawialem czy nie isc do nich do pracy
zdjecie uzytkownika
Karl - 2015-03-06 20:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panowie jak w temacie czy ktoś konkretny i solidny mógłby napisać prawdę
jaka jest obecna dieta dzienna słyszałem że 45 euro czy to prawda?
jak z dojazdem? jestem z dolnego śląska
jak wygląda sprawa tacha? czyste?
ile się wychodzi plus minus za 3 tyg pracy?
jak wygląda tydzień wolnego kiedy się zjeżdża z pracy i kiedy do pracy wyjeżdża?
jak auta? wymieniają coś? da się na nich przeżyć? tylko naprawdę proszę płaczków o nie wypowiadanie się proszę kogoś normalnego o racjonalną odpowiedż bez wieszania psów bo nigdzie miodów nie ma oprócz pasieki ; )
- jak praca wygląda?
pracowałem w jednej firmie rok czasu w i było tacho do końca heh i różnie bywało do tego czasem ciężko ale ogólnie nie narzekam żle nie było
i mam nadzieję że ktoś inteligentny da znać co i jak w razie jakby ktoś nie chciał tutaj to prosiłbym na e maila franekkimono-81@wp. pl będę wdzięczny normalnej osobie

pozdrawiam Karl
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-03-08 04:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowcy masowo się zwalniają z HKP, powodem są nowe umowy i busy
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-03-08 10:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Franek kimono nie da się wysłać do Ciebie meila. Pisze mi że konto zablokowane administracyjnie
zdjecie uzytkownika
formoza - 2015-03-08 12:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo franekkimono@...... to podstawka z HK..!!!
Trzeba być mało inteligentnym by nie rozumieć tego co ludzie tutaj piszą lub być wtyką z HK. Po co podawać swojego e-maila jak lepiej jest tutaj napisać na forum by przynajmniej innych ostrzec przed tą firmą!!!
Proste jak drut.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-03-08 13:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to chyba mu chciałem prawdę napisać :) więc nawet jak to HKP to prawde by przeczytali ;)
zdjecie uzytkownika
fiuuu - 2015-03-08 15:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-03-08 13:32:06]:
kierowca to napisz od swojej strony jak tam jest
zdjecie uzytkownika
franek kimono - 2015-03-08 19:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do kierowca jeżeli możesz to napisz na e-mail heniecki82@wp.pl ten email hula dobrze z tamtym coś jest nie tak zgadza się a co do kolegi formoza podstawka z HK heh kolego wystarczy ze ktoś napiszę z innego e maila i co myslisz ze hk wyśle detektywa by sprawdzać kto i co napisął buhahha proszę cię zastanów sie co wypisujesz pozdrawiam kolegę kierowca i ciebie kolego formoza także, jestem zwyczajnym człowiekiem pracującym w tym wspaniałym zawodzie napiszczie jak możecie o co chodzi z tą nowa umową i z tymi busami i jaka jest dieta dzienna/dobowa teraz obecnie w firmie z góry dzięki
pozdro
zdjecie uzytkownika
franek kimono - 2015-03-08 19:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rozmawiałem z paroma chłopakami po trasie/na firmie przed zalad./rozł ale to było z 5 miesięcy temu ogólnie mówili że podnieśli na 45 e. i opisywali firmę że jest jak jest, że różnie jest, auta nie są różne no ale ten kto wie sam decyduje czy mu to osp czy też nie przecież , a wszędzie przecież są i plusy i jakieś minusy nie dopasujesz wszystkiego pod siebie , ogólnie oopisali tak że robota w miarę , auta różnie bywa brak klimy lodówki i dodali że warunki pracy są jakie są ale że kasa na czas i że się zgadza także o ile kolego KIEROWCA możesz to napisz na email heniecki82@wp.pl ponieważ tak jak pisałem powyżej coś się tamten przyciął z góry dzięki
pozdro
zdjecie uzytkownika
kiwrowca wkur... na hkp - 2015-03-14 09:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka. 45e diety + najniższa podstawa i nic więcej. O premii uznaniowej możecie jedynie pomarzyć(przez ostatnie 15 miesięcy dostałem 20e), mają cię głęboko w d... . Dojazdy przeładowanymi busami (min 6 osób z bagażami przy ładowności busa 700kg). Auta syf totalny. Brudne i śmierdzące. brak lodówek i klimatyzacji. A jak trafisz na auto z klimą to okazuje się że jest odlączona bo oszczędzają w ten sposób na paliwie. Niby związki wywalczyły 13 wypłatę (750zł na rękę) ale zabrali wszystkie dodatki. (jazda w porze nocnej, za lotniska, jazda z chłodnią, jazda z wanną, jazda z silosem). Jak czegoś potrzebują od ciebie to potrafią przez telefon ci tak słodzić żebyś się aby zgodził a jak odmówisz nie zawachają się używać szantażu.
zdjecie uzytkownika
kiwrowca wkur... na hkp - 2015-03-14 10:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam jeszcze że obojętnie z jakiej przyczyny pójdziesz na l4 to możesz być pewien, że po przyjeździe do pracy dostaniesz jakąś gównianą robotę(najczęściej śmieci do wożenia). Taki mają system kar. Dodam tylko że inwigilują pracowników. Montują kamery w lusterkach żeby złapać na gorącym uczynku złodziei paliwa.
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2015-03-14 10:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam kolegow i znajomych z gentu,oldenzala.odszedlem z powodu pogarszjacych sie warunkow pracy i dojazdow busem.
zdjecie uzytkownika
dziobak - 2015-03-16 08:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam pracuję w HKP już 7 lat i nie narzekam :) miodu nie ma ale da się żyć :) ...a hu**wej baletnicy to i rąbek od spódnicy przeszkadza :P
zdjecie uzytkownika
formoza - 2015-03-19 09:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po trzech tygodniach pracy spier...niczam, obawaiałem się tylko bym jakiegoś choróbska do domu nie przyniósł z auta. Tragedia...
Jak wyżej brak klimy, lodówek, mało tego załadunki ponad 28ton!!!!!! ijeszcze ci wmawiają że jest ok....!!!!
Pozdrawiam pozostających, którzy dają się skubać w takim syfie...
zdjecie uzytkownika
były - 2015-03-21 15:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klima,retarder,lodówka,możliwość manualnej zmiany biegu przy skrzyni automatycznej to utopia którą karmią nowych kierowców na szkoleniu wstępnym.Rzeczywistość to zdewastowane,śmierdzące nigdy nie dezynfekowane wnętrza kabin.Okres świąteczno-noworoczny to czas wzmożonych działań działu kadr pod dyrekcją pani A by jak najwięcej kierowców spędziło samotnie w kabinach z dala od najbliższych.Urlop dostajesz kiedy jest to wygodne firmie a nie wtedy kiedy potrzebujesz.Kiedy zwalniałem się po czterech latach miałem ponad 70 dni niewykorzystanego urlopu(bez problemu wypłacili ekwiwalent).Torby ADR nie przypisane do aut tylko do kierowców.Przez cały czas wozisz taką torbę dom-praca -dom.Jedyny plus tej firmy to kasa na czas.Nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
exdriverhkp - 2015-03-27 19:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest jeszcze co pisać o tej firmie...? Przerobiłem w tym kołchozie kilka lat i nigdy w tej firmie nie szło ku lepszemu, a wręcz w przeciwną stronę, począwszy od zabrania bonusów za rozł/zał itp. do dnia dzisiejszego gdzie znaleźli sposób jak zaoszczędzić na kierowcach pakując ich po 6ciu albo i więcej do jednego busa. Za te zaoszczędzone pieniądze mogą się pochwalić że firma się rozwija i kupuje nowe auta. Szkoda tylko ze najczęściej tymi najgorszymi starymi klamotami jeżdżą kierowcy którzy domagają się swojego i mają spięcia na lini CW i tel. z dyspo i panią I na czele.
zdjecie uzytkownika
Janko muzykant - 2015-03-30 20:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tną koszty gdzie to tylko możliwe,za prowadzenie busa płacą 80 euro ,ale nie w jedną stronę tylko tam i z powrotem,co daje za jedną strone na dwoch kierowcoow po 20euro.Skąpstwo graniczące z bezczelnością i arogancją w stosunku do kierowców.Kandydatom do pracy oferują od 10 do 300 euro,pracuje tu ponad 8 lat i nigdy nie dostalem premii.Tak traktuje nas HKP.Co turę zwalnia sie średnio 5 kierowcow ,i na to miejsce przyjmują kierowcow bez doświadczenia na podwojną obsadę do przeszkolenia.I nikt nie zastanawia sie co zrobić aby powstrzymać to chore poczynania .Wystarczyło by podniesc podstawę brutto i wypłacać obiecane premie ,ale to nie leży w interesie HKP Szczecin,nie ma spotkan z zalogą w celu porozmawiania i wysluchania uwag kierowcow.Oldenzaal nie będzie rozmawiał z plebsem a Szczecin rowniez nie poniży się do kontaktow z kierowcami.Myślą ze ci w dyrekcji Szczecin już sa tak wspaniali że nie muszą wysluchiwać:bełkotu: kierowców i zyja w blogim zadowoleniu ze są najlepsi.Jest coraz to gorzej,brak nadzieji na zwiazanie sie z tą firma na dlużej.Większośc kierowcow szuka zatrudnienia w innych firmach a HKP jest dla nich tylko krótkim przystankiem.
zdjecie uzytkownika
pan kleks - 2015-04-01 01:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam koledzy
Napiszcie jak wygląda sprawa z tymi busami, jeżeli jestem z okolic dolnego śląska to jest tak jak oni piszą że bus odbiera z pod domu i odwozi pod dom lub okolice? i jaki kierunek w stronę granicy ? czy to jest sprawą dogadania czy sa jakieś określone kierunki graniczne np ŚWIECKO Lub Olszyna albo Zgorzelec jak wygląda sprawa z ciuchami dają jakiś kask okulary ciuchy,apteczkę, itp? a jeżeli tak do w Szczecinie? czy na bazie w NL lub w Be? czy są jakieś szafki na bazie aby schować swoje manele by wszystkiego ze sobą nie wozić, po prostu by za każdym razem ze sobą nie taszczyć wszystkiego bo to przecież nie możliwe aby za każdym razem zabierać ze sobą wszystkie manele
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pan kleks - 2015-04-01 02:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
napiszcie jak możecie jak wygląda sprawa organizacyjna typu czy na baziew nl lub w be są jakieś prysznice by się wykąpać czy parkuje się np w Anglii na płatnych parkingach? bo wiadomo jak jest z dzikusami w GB porażka i często wieczorem to można zapomnieć o zaparkowaniu na dziku i nie ma innej opcjii niż parking płatny z resztą marna opcja by nie zaparkować na bezpłatnym kto jeżdzi ten wie o czym piszę, czy kierowca ma jakąś służbową kartę płatniczą by płacić np za parking powiedzmy anglia, czy dyspozytorzy wyznaczają trasę którą masz jechać? czy firma wykupuje przez internet np winietę na anglię, czy np na francję są czytniki dkv w autach, czy np na szwajcarię dyspozytor wykonuje odprawę celną przez internet? promy np do anglii też są bukowane? czy podaje się jakiś numer firmy? przy odprawie, czy są n karty dkv do wykupu winiet na benelux i czy dyspo wykupuje np przez internet przed wyjazdem kierowcy z bazy? czy dają żarówki no do aut, płyn do spryskiwaczy itp.,itd, jak to wygląda kierowców nowo przyjętych do firmy którzy mają jakąś praktykę, bo wiadomo że każda firma ma jakąś swoją specyfikę i aby ją poznać to przydzielają na powiedzmy pare dni np do tygodnia czasu do drugiego kierowcy bo wszystko poznał czy od razu samemu się jedzie i prosiłbym jakiegoś prawdomównego nie bajkopisarza o normalną odpowiedż jak to faktycznie wygląda za dużo się nie dowiedziałem a nie ma to jak jak info od kierowcy
z góry dzięki
pozdro
zdjecie uzytkownika
cesky prismak - 2015-04-01 02:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda sprawa z tymi nowszymi pojazdami czy faktycznie jeżeli jest klimatyzacja to jest odłaczana hehe czy po prostu piszą to kierowcy którzy mają jakieś zatargi z firmą i piszą na złość?
pzdr
zdjecie uzytkownika
kjlkj - 2015-04-16 17:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja zadałem im te pytania (w oddziale w szczecinie) to mi do dziś nie odpowiedzieli. więc pewnie tak jest.. bo co mają tłumaczyć się... kolejni naiwni się znajdą. nie ten to następny będzie... :)
zdjecie uzytkownika
kjlk - 2015-04-16 18:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na moje to jakaś jedna wielka farsa. firma która ma dobry sprzeęt fajne warunki ( a płacą bardzo ładnie ) nie zmaga się z protestami wśród pracowników, ci nie zwalniają sie tak masowo jak w tej firmie. moim zdaniem oni naciągają nowych na "koszt szkolenia" czyli pojedziesz na miejsce zobaczysz wozy ich stan techniczny , zwolnisz się po tygodniu czy miesiącu i oddajesz im 4 tysie za nic :) dziekuje. ale to jest tylko przypuszczenie oparte na rozmowie logice i tym co pisza ci co byli i przeżyli
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2015-04-17 07:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
we wszystkich nowych autach nie ma czegoś takiego, że jest demontowana klimatyzacja. We najnowszej flocie jest już klimatyzacja i lodówki dla kierowcy. We starszej flocie nie ma ani lodówki ani klimatyzacji jest jedynie klimatyzacja postojowa na dachu ale od niej nie można dużo wymagać bo nie schłodzi ci kabiny na tyle żeby jechać komfortowo. Pracuję w tej firmie już trzy lata ale muszę z przykrością stwierdzić, że flota jest wymieniana na nową ale zarobki nie wzrastają tylko maleją i doszły busy które nas wożą do baz w Holandii i Belgi i to jest największym powodem zwolnień z pracy.
zdjecie uzytkownika
kitttttt - 2015-04-21 21:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM WSZYSTKICH JESTEM MŁODYM KIEROWCĄ NIE MAM DOŚWIADCZENIA A JAK DZWONIŁEM DO H.K TO ODRAZU GADALI ŻEBY PRZYJECHAĆ I SIĘ DOGADAMY TROCHĘ POCZYTAŁEM CO PISZECIE I SIĘ ZASTANAWIAM CZY IŚĆ TAM CZY SZUKAĆ CZEGOŚ INNEGO YYY KOLEGA TAM PRACOWAŁ KIEDYŚ I POKAZYWAŁ MI TAM JAK W KABINIE ROBAKI JAKIEŚ TAKIE JAK KCIUK CHODZIŁY KTOŚ COŚ DORADZI _ BO NIE POWIEM ZE ROBOTY POSZUKUJE DOSC PILNIE AA I JESZCZE COŚ UMOWA LOJALNOSCIOWA NA 3 LATA JAKIE CHACZYKI SA W TEJ UMOWIE
zdjecie uzytkownika
r - 2015-04-21 22:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żadnej lojalki nie ma.3 tygodnie pojeździsz z mentorem i ruszasz w solową podróż. jak dla świeżaka to dobra robota bo po roku w hkp przyjmą cię wszędzie z otwartymi ramionami. bo tu się robi wszystko. Warunki są jakie są ale da się to przetrzymać. Ja wytrzymałem 3 lata. Ktoś pytał jak z parkingami w uk. Moto costa ma wykupiony kredyt u hkp więc parkujemy za free a za reszte zwracają kase tylko że po 3 miesiącach. Dla świeżaków polecam ale jeśli ktoś ma doświadczenie to szkoda zdrowia na HKP
zdjecie uzytkownika
one - 2015-04-24 22:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kittt - kolego podaj e maila to popiszemy
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
exdriverhkp - 2015-05-01 00:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przepracowalem w tej firmie ponad 5 lat. Przerobiłem wszystkie naczepy jakie tam były możliwe -m.in chłodnia + chłodnia hakówka, tank conteainer, platforme, silos i oczywiście plandeka. Dla kierowcy bez doświadczenia (takiego jak ja, który tam stawiał swoje pierwsze kroki za fajerą)to może byc dobra szkoła jazdy, zostanie rzucony na głęboką wodę a nie na krajwóę i wokół komina się kręcąc w PL. Jeżeli ktoś zaczyna swoją karierę w tym zawodzie to w HKP nauczy sie dużo a pozniej nic nie stoi na przeszkodzie przed zmiana firmy (tak jak ja to zrobilem)
zdjecie uzytkownika
bob - 2015-05-14 21:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,śmigałem w tej firmie 9 lat, co najmniej cztery lata za długo, przeżyłem w tym czasie zwolnienia około 2 tyś. polskich kierowców, a NL i D to armia kierowców, mówi to samo za siebie, pozdrawiam i nie polecam, żadnej przyszłości
zdjecie uzytkownika
byly - 2015-06-10 22:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
omijac ta firme szerokim lukiem niedlugo mam z nimi sprawe w sadzie i zobaczymy czy mile panie z hkp w sadzie powtorza ze im wolno wszystko robic z kierowcami
zdjecie uzytkownika
maniek legnica - 2015-06-29 22:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma absolutnie niewiarygodna, już w procesie wstępnej rekrutacji. Współczuję osobom dającym się omamić niesamowitymi zarobkami. Zostałem zaproszony na rozmowę do Szczecina, dotarłem tam na własny koszt, firma HK nie zwróciła mi za nią ani centa. Na miejscu okazało się, że nie spełniam kryteriów ponieważ byłem w przeszłości karany za przestępstwo, które nie wyklucza mnie w myśl ustawy o transporcie drogowym, do podjęcia pracy jako kierowca zawodowy. Oczywiście szczerze opisałem to w kwestionariuszu osobowym, który otrzymałem na miejscu. Nadmieniam, że ten sam kwestionariusz osobowy był wysłany dużo wcześniej mailem, jednak sądziłem że wszystko jest OK, skoro dostaję zaproszenie do Szczecina. Na miejscu okazało się, że tłumaczenie było mniej więcej takie:
- wie pan, my wozimy silniki dla Rolls Roy'sa, nie możemy pana zatrudnić jako osobę w przeszłości karaną...
Dodatkowo nie dostałem zwrotu kosztów badań lekarskich, pomimo przedłożonego rachunku.
Pracownicy firmy HK, uważnie obserwujący wpisy na forum(za to też biorą kasę), bez najmniejszych problemów ustalą moje dane.
Dla wszystkich ostrzeżenie przed nieuczciwym, zagranicznym pracodawcą.
A dla firmy HK Transport Szczecin przysłowie: przyjdzie taka zmiana, że szpak będzie kopał bociana :)
zdjecie uzytkownika
maniek legnica - 2015-06-29 22:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma absolutnie niewiarygodna, już w procesie wstępnej rekrutacji. Współczuję osobom dającym się omamić niesamowitymi zarobkami. Zostałem zaproszony na rozmowę do Szczecina, dotarłem tam na własny koszt, firma HK nie zwróciła mi za nią ani centa. Na miejscu okazało się, że nie spełniam kryteriów ponieważ byłem w przeszłości karany za przestępstwo, które nie wyklucza mnie w myśl ustawy o transporcie drogowym, do podjęcia pracy jako kierowca zawodowy. Oczywiście szczerze opisałem to w kwestionariuszu osobowym, który otrzymałem na miejscu. Nadmieniam, że ten sam kwestionariusz osobowy był wysłany dużo wcześniej mailem, jednak sądziłem że wszystko jest OK, skoro dostaję zaproszenie do Szczecina. Na miejscu okazało się, że tłumaczenie było mniej więcej takie:
- wie pan, my wozimy silniki dla Rolls Roy'sa, nie możemy pana zatrudnić jako osobę w przeszłości karaną...
Dodatkowo nie dostałem zwrotu kosztów badań lekarskich, pomimo przedłożonego rachunku.
Pracownicy firmy HK, uważnie obserwujący wpisy na forum(za to też biorą kasę), bez najmniejszych problemów ustalą moje dane.
Dla wszystkich ostrzeżenie przed nieuczciwym, zagranicznym pracodawcą.
A dla firmy HK Transport Szczecin przysłowie: przyjdzie taka zmiana, że szpak będzie kopał bociana :)
zdjecie uzytkownika
? - 2015-07-16 17:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczujesz ludziom omamionymi zarobkami mimo ,że sam nie przepracowałeś tam ani jednego dnia?Pytanie po co wysłałeś cv?
zdjecie uzytkownika
roko - 2015-07-22 20:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrym sposobem na sprawdzenie firmy, jest po prostu praca w niej i zawsze tak nic się nie zmieni. Wydaje mi się, żę jest to bardzo dobra firma i dynamicznie rozwijająca się o czym mogą świadczyć liczne oferty na które to właśnie można się załapać, Firma tansportowa dlatego szukają tylko kierowców, ale dużo ich :D
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-10-23 11:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich tych co chcą pracować jak i tych co smierdza leniem na kilometr jak niby rzekome auta które sami sobie panowie przekazujecie i sprzątacie.Jako były pracownik tej firmy uczciwie ja polecam i nie widze na dzień dzisiejszy lepszej firmy dla ludzi którzy chcą uczciwie pracować. smiesza mnie wpisy o przeginaniu tacha bo ja przez 4 lata pracy jezdzilem wg przepisów.Relacje ze spedytorami tez miałem normalne bo powtarzam i zaznaczam raz jeszcze jeśli uczciwie pracujesz to i nastawienie do kierowcy jest tez normalne.Najbardziej dziwi mnie fakt ze opluwa ktoś firme a nie ma odwagi się przedstawić.Pozdrawiam wszystkich dobrych ludzi z Gentu i cale HKP Bolo z Recza
zdjecie uzytkownika
Aksor - 2015-10-23 15:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kurde @bolo popieram, ja też uważam, że jak się chce pracować to wszędzie można to robić, tylko trzeba do tego godnie podchodzić, bo żadna praca nie hańbi, wiadomo... naprawdę można normalnie pracować, tylko trzeba chcieć, a cieszę się, że swoją opinię tak przedstawiłeś, bo ja też sporo dobrego o nich słyszałem
zdjecie uzytkownika
Gargamel - 2015-11-02 21:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2015-03-21 15:49:10]:
trza sie myc a nie skrobac
zdjecie uzytkownika
w345ty - 2015-11-06 17:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej widziałem że obecnie firma Heisterkamp Transport Sp. z o.o. szuka pracowników do zatrudnienia na stanowisko kierowcy w transporcie międzynarodowym w kilku województwach w Polsce oferują możliwość zatrudnienia kierowców bez doświadczenia,terminowo wypłacane pensje, 48 Euro ekwiwalentu za pobyt w podroży służbowej
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2015-11-08 16:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w345ty i co w związku z tym ? Ogłoszenie takie jest od conajmniej dwóch lat więc co cię dziwi ?
zdjecie uzytkownika
kompel - 2015-11-09 20:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale te ogłoszenia są powtarzane systematycznie, także systematycznie poszukują osób na to stanowisko. No a warunki niezłe.
zdjecie uzytkownika
Miros - 2015-11-11 10:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.Czy ktos bez doświadczenia sie wybiera na rozmowe 12,19.11 własnie, mnie nie zaprosili bez doświadczenia na rozmowe
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-11-12 01:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no akurat na to stanowisko trzeba mieć doswiadczenie, nie organizują sobie od tak kursów doszlakających.
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-11-12 07:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maja - 2015-11-12 01:19:17]:
let's cross that bridge, when we come to it
zdjecie uzytkownika
msio - 2015-11-14 13:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no mnei tez zastnowilo to ze bez doswiadczenia ja akurat mam male i to mnie jakos zachecilo, ale potwierdzcie to prosze
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2015-11-14 18:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tej pory przyjmowali bez żadnego doświadczenia. Wczoraj mogłeś prawko odebrac i iść do HKP. Teraz widocznie coś im się odmieniło.
zdjecie uzytkownika
mero - 2015-12-02 20:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec skoro szukaja tez ludzi bez doswiadcznia to rozumiem, ze nowym pracownikom daja jakies szkolenia kilkutygodniowe chociazby by poznac trase i samochody
zdjecie uzytkownika
kafka - 2015-12-27 03:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
By być w stanie mówić płynnie w języku obcym jest wspaniałe, większość ludzi nadal nie mają zaufania do tego. Jeśli jesteś atrakcyjną nauczycielką, należy rozważyć Preply. Dołącz baza ofert pracy dla Nauczycieli Polski w Szczecinie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-12-28 16:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest u nich dobra praca jako Mechanik samochodów ciężarowych, naczep i przyczep, bo jest też normalna premia od nich od ilości klientów, wiec to się opłaca.
zdjecie uzytkownika
oh - 2016-02-08 21:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam się, czy oferty są adekwatne do rzeczywistości.. Podoba mi się ogłoszenie na dyspozytorkę, ale nie wiem czy to nie jest zbyt czasochłonna praca dla mnie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: dzwonisz telefonicznie, wszystko wyjaśniają co i jak zrobić by tam pracować. jeśli się zgadzasz na warunki jakie oferują to ci karzą robić badania na własny koszt potem niby zwracają. ale przed tym jeszcze sprawdzenie angielskiego. mi kazali cos napisać po angielsku by przekonać że umiem się w tym językuy porozumiewać. i wszysto w temacie. jedziesz na szkolenie do szczecina śpisz w baraku wojskowym zwanym hotelem. potem śmigasz busem podobno samemu go prowadząc z 13 chłopa do roboty. i tyle w temacie
Pytania: czy znasz angielski, czy masz komplet dokumentów (wymieniają jakie), czy chcesz pracować po 3 tygodnie spać w kabinie, czy zdajesz sobie sprawę jak ta praca wygląda i świadomie chcesz pracować, czy masz doświadczenie oraz czy umiesz jeździć.
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2016-02-09 16:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oh - 2016-02-08 21:07:41]:
Z tak płytkim myśleniem i wypocinami jakimi jest twój post to dziękujęmy za takiego dysponenta, a po za tym całkiem prywatnie to moje zdanie jeste takie. Dysponent powinien być kierowca w przeszłości tylleeeeee
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-02-10 21:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie to cały czas poszukiwani są kierowcy w transporcie międzynarodowym. Wypłata jest na czas, jest umowa o pracę, a układ godzin wygląda tak, że się pracuje 3 tygodnie, a potem jest tydzień wolnego.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heisterkamp Transport!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heisterkamp Transport

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert