Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Heisterkamp Transport

Opinie o Heisterkamp Transport

Pracowałeś w firmie Heisterkamp Transport i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
exdriverhkp - 2015-03-27 19:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest jeszcze co pisać o tej firmie...? Przerobiłem w tym kołchozie kilka lat i nigdy w tej firmie nie szło ku lepszemu, a wręcz w przeciwną stronę, począwszy od zabrania bonusów za rozł/zał itp. do dnia dzisiejszego gdzie znaleźli sposób jak zaoszczędzić na kierowcach pakując ich po 6ciu albo i więcej do jednego busa. Za te zaoszczędzone pieniądze mogą się pochwalić że firma się rozwija i kupuje nowe auta. Szkoda tylko ze najczęściej tymi najgorszymi starymi klamotami jeżdżą kierowcy którzy domagają się swojego i mają spięcia na lini CW i tel. z dyspo i panią I na czele.
zdjecie uzytkownika
Janko muzykant - 2015-03-30 20:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tną koszty gdzie to tylko możliwe,za prowadzenie busa płacą 80 euro ,ale nie w jedną stronę tylko tam i z powrotem,co daje za jedną strone na dwoch kierowcoow po 20euro.Skąpstwo graniczące z bezczelnością i arogancją w stosunku do kierowców.Kandydatom do pracy oferują od 10 do 300 euro,pracuje tu ponad 8 lat i nigdy nie dostalem premii.Tak traktuje nas HKP.Co turę zwalnia sie średnio 5 kierowcow ,i na to miejsce przyjmują kierowcow bez doświadczenia na podwojną obsadę do przeszkolenia.I nikt nie zastanawia sie co zrobić aby powstrzymać to chore poczynania .Wystarczyło by podniesc podstawę brutto i wypłacać obiecane premie ,ale to nie leży w interesie HKP Szczecin,nie ma spotkan z zalogą w celu porozmawiania i wysluchania uwag kierowcow.Oldenzaal nie będzie rozmawiał z plebsem a Szczecin rowniez nie poniży się do kontaktow z kierowcami.Myślą ze ci w dyrekcji Szczecin już sa tak wspaniali że nie muszą wysluchiwać:bełkotu: kierowców i zyja w blogim zadowoleniu ze są najlepsi.Jest coraz to gorzej,brak nadzieji na zwiazanie sie z tą firma na dlużej.Większośc kierowcow szuka zatrudnienia w innych firmach a HKP jest dla nich tylko krótkim przystankiem.
zdjecie uzytkownika
pan kleks - 2015-04-01 01:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam koledzy
Napiszcie jak wygląda sprawa z tymi busami, jeżeli jestem z okolic dolnego śląska to jest tak jak oni piszą że bus odbiera z pod domu i odwozi pod dom lub okolice? i jaki kierunek w stronę granicy ? czy to jest sprawą dogadania czy sa jakieś określone kierunki graniczne np ŚWIECKO Lub Olszyna albo Zgorzelec jak wygląda sprawa z ciuchami dają jakiś kask okulary ciuchy,apteczkę, itp? a jeżeli tak do w Szczecinie? czy na bazie w NL lub w Be? czy są jakieś szafki na bazie aby schować swoje manele by wszystkiego ze sobą nie wozić, po prostu by za każdym razem ze sobą nie taszczyć wszystkiego bo to przecież nie możliwe aby za każdym razem zabierać ze sobą wszystkie manele
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pan kleks - 2015-04-01 02:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
napiszcie jak możecie jak wygląda sprawa organizacyjna typu czy na baziew nl lub w be są jakieś prysznice by się wykąpać czy parkuje się np w Anglii na płatnych parkingach? bo wiadomo jak jest z dzikusami w GB porażka i często wieczorem to można zapomnieć o zaparkowaniu na dziku i nie ma innej opcjii niż parking płatny z resztą marna opcja by nie zaparkować na bezpłatnym kto jeżdzi ten wie o czym piszę, czy kierowca ma jakąś służbową kartę płatniczą by płacić np za parking powiedzmy anglia, czy dyspozytorzy wyznaczają trasę którą masz jechać? czy firma wykupuje przez internet np winietę na anglię, czy np na francję są czytniki dkv w autach, czy np na szwajcarię dyspozytor wykonuje odprawę celną przez internet? promy np do anglii też są bukowane? czy podaje się jakiś numer firmy? przy odprawie, czy są n karty dkv do wykupu winiet na benelux i czy dyspo wykupuje np przez internet przed wyjazdem kierowcy z bazy? czy dają żarówki no do aut, płyn do spryskiwaczy itp.,itd, jak to wygląda kierowców nowo przyjętych do firmy którzy mają jakąś praktykę, bo wiadomo że każda firma ma jakąś swoją specyfikę i aby ją poznać to przydzielają na powiedzmy pare dni np do tygodnia czasu do drugiego kierowcy bo wszystko poznał czy od razu samemu się jedzie i prosiłbym jakiegoś prawdomównego nie bajkopisarza o normalną odpowiedż jak to faktycznie wygląda za dużo się nie dowiedziałem a nie ma to jak jak info od kierowcy
z góry dzięki
pozdro
zdjecie uzytkownika
cesky prismak - 2015-04-01 02:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak wygląda sprawa z tymi nowszymi pojazdami czy faktycznie jeżeli jest klimatyzacja to jest odłaczana hehe czy po prostu piszą to kierowcy którzy mają jakieś zatargi z firmą i piszą na złość?
pzdr
zdjecie uzytkownika
kjlkj - 2015-04-16 17:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja zadałem im te pytania (w oddziale w szczecinie) to mi do dziś nie odpowiedzieli. więc pewnie tak jest.. bo co mają tłumaczyć się... kolejni naiwni się znajdą. nie ten to następny będzie... :)
zdjecie uzytkownika
kjlk - 2015-04-16 18:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na moje to jakaś jedna wielka farsa. firma która ma dobry sprzeęt fajne warunki ( a płacą bardzo ładnie ) nie zmaga się z protestami wśród pracowników, ci nie zwalniają sie tak masowo jak w tej firmie. moim zdaniem oni naciągają nowych na "koszt szkolenia" czyli pojedziesz na miejsce zobaczysz wozy ich stan techniczny , zwolnisz się po tygodniu czy miesiącu i oddajesz im 4 tysie za nic :) dziekuje. ale to jest tylko przypuszczenie oparte na rozmowie logice i tym co pisza ci co byli i przeżyli
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2015-04-17 07:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
we wszystkich nowych autach nie ma czegoś takiego, że jest demontowana klimatyzacja. We najnowszej flocie jest już klimatyzacja i lodówki dla kierowcy. We starszej flocie nie ma ani lodówki ani klimatyzacji jest jedynie klimatyzacja postojowa na dachu ale od niej nie można dużo wymagać bo nie schłodzi ci kabiny na tyle żeby jechać komfortowo. Pracuję w tej firmie już trzy lata ale muszę z przykrością stwierdzić, że flota jest wymieniana na nową ale zarobki nie wzrastają tylko maleją i doszły busy które nas wożą do baz w Holandii i Belgi i to jest największym powodem zwolnień z pracy.
zdjecie uzytkownika
kitttttt - 2015-04-21 21:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM WSZYSTKICH JESTEM MŁODYM KIEROWCĄ NIE MAM DOŚWIADCZENIA A JAK DZWONIŁEM DO H.K TO ODRAZU GADALI ŻEBY PRZYJECHAĆ I SIĘ DOGADAMY TROCHĘ POCZYTAŁEM CO PISZECIE I SIĘ ZASTANAWIAM CZY IŚĆ TAM CZY SZUKAĆ CZEGOŚ INNEGO YYY KOLEGA TAM PRACOWAŁ KIEDYŚ I POKAZYWAŁ MI TAM JAK W KABINIE ROBAKI JAKIEŚ TAKIE JAK KCIUK CHODZIŁY KTOŚ COŚ DORADZI _ BO NIE POWIEM ZE ROBOTY POSZUKUJE DOSC PILNIE AA I JESZCZE COŚ UMOWA LOJALNOSCIOWA NA 3 LATA JAKIE CHACZYKI SA W TEJ UMOWIE
zdjecie uzytkownika
r - 2015-04-21 22:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żadnej lojalki nie ma.3 tygodnie pojeździsz z mentorem i ruszasz w solową podróż. jak dla świeżaka to dobra robota bo po roku w hkp przyjmą cię wszędzie z otwartymi ramionami. bo tu się robi wszystko. Warunki są jakie są ale da się to przetrzymać. Ja wytrzymałem 3 lata. Ktoś pytał jak z parkingami w uk. Moto costa ma wykupiony kredyt u hkp więc parkujemy za free a za reszte zwracają kase tylko że po 3 miesiącach. Dla świeżaków polecam ale jeśli ktoś ma doświadczenie to szkoda zdrowia na HKP
zdjecie uzytkownika
one - 2015-04-24 22:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kittt - kolego podaj e maila to popiszemy
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
exdriverhkp - 2015-05-01 00:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przepracowalem w tej firmie ponad 5 lat. Przerobiłem wszystkie naczepy jakie tam były możliwe -m.in chłodnia + chłodnia hakówka, tank conteainer, platforme, silos i oczywiście plandeka. Dla kierowcy bez doświadczenia (takiego jak ja, który tam stawiał swoje pierwsze kroki za fajerą)to może byc dobra szkoła jazdy, zostanie rzucony na głęboką wodę a nie na krajwóę i wokół komina się kręcąc w PL. Jeżeli ktoś zaczyna swoją karierę w tym zawodzie to w HKP nauczy sie dużo a pozniej nic nie stoi na przeszkodzie przed zmiana firmy (tak jak ja to zrobilem)
zdjecie uzytkownika
bob - 2015-05-14 21:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,śmigałem w tej firmie 9 lat, co najmniej cztery lata za długo, przeżyłem w tym czasie zwolnienia około 2 tyś. polskich kierowców, a NL i D to armia kierowców, mówi to samo za siebie, pozdrawiam i nie polecam, żadnej przyszłości
zdjecie uzytkownika
byly - 2015-06-10 22:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
omijac ta firme szerokim lukiem niedlugo mam z nimi sprawe w sadzie i zobaczymy czy mile panie z hkp w sadzie powtorza ze im wolno wszystko robic z kierowcami
zdjecie uzytkownika
maniek legnica - 2015-06-29 22:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma absolutnie niewiarygodna, już w procesie wstępnej rekrutacji. Współczuję osobom dającym się omamić niesamowitymi zarobkami. Zostałem zaproszony na rozmowę do Szczecina, dotarłem tam na własny koszt, firma HK nie zwróciła mi za nią ani centa. Na miejscu okazało się, że nie spełniam kryteriów ponieważ byłem w przeszłości karany za przestępstwo, które nie wyklucza mnie w myśl ustawy o transporcie drogowym, do podjęcia pracy jako kierowca zawodowy. Oczywiście szczerze opisałem to w kwestionariuszu osobowym, który otrzymałem na miejscu. Nadmieniam, że ten sam kwestionariusz osobowy był wysłany dużo wcześniej mailem, jednak sądziłem że wszystko jest OK, skoro dostaję zaproszenie do Szczecina. Na miejscu okazało się, że tłumaczenie było mniej więcej takie:
- wie pan, my wozimy silniki dla Rolls Roy'sa, nie możemy pana zatrudnić jako osobę w przeszłości karaną...
Dodatkowo nie dostałem zwrotu kosztów badań lekarskich, pomimo przedłożonego rachunku.
Pracownicy firmy HK, uważnie obserwujący wpisy na forum(za to też biorą kasę), bez najmniejszych problemów ustalą moje dane.
Dla wszystkich ostrzeżenie przed nieuczciwym, zagranicznym pracodawcą.
A dla firmy HK Transport Szczecin przysłowie: przyjdzie taka zmiana, że szpak będzie kopał bociana :)
zdjecie uzytkownika
maniek legnica - 2015-06-29 22:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma absolutnie niewiarygodna, już w procesie wstępnej rekrutacji. Współczuję osobom dającym się omamić niesamowitymi zarobkami. Zostałem zaproszony na rozmowę do Szczecina, dotarłem tam na własny koszt, firma HK nie zwróciła mi za nią ani centa. Na miejscu okazało się, że nie spełniam kryteriów ponieważ byłem w przeszłości karany za przestępstwo, które nie wyklucza mnie w myśl ustawy o transporcie drogowym, do podjęcia pracy jako kierowca zawodowy. Oczywiście szczerze opisałem to w kwestionariuszu osobowym, który otrzymałem na miejscu. Nadmieniam, że ten sam kwestionariusz osobowy był wysłany dużo wcześniej mailem, jednak sądziłem że wszystko jest OK, skoro dostaję zaproszenie do Szczecina. Na miejscu okazało się, że tłumaczenie było mniej więcej takie:
- wie pan, my wozimy silniki dla Rolls Roy'sa, nie możemy pana zatrudnić jako osobę w przeszłości karaną...
Dodatkowo nie dostałem zwrotu kosztów badań lekarskich, pomimo przedłożonego rachunku.
Pracownicy firmy HK, uważnie obserwujący wpisy na forum(za to też biorą kasę), bez najmniejszych problemów ustalą moje dane.
Dla wszystkich ostrzeżenie przed nieuczciwym, zagranicznym pracodawcą.
A dla firmy HK Transport Szczecin przysłowie: przyjdzie taka zmiana, że szpak będzie kopał bociana :)
zdjecie uzytkownika
? - 2015-07-16 17:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczujesz ludziom omamionymi zarobkami mimo ,że sam nie przepracowałeś tam ani jednego dnia?Pytanie po co wysłałeś cv?
zdjecie uzytkownika
roko - 2015-07-22 20:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrym sposobem na sprawdzenie firmy, jest po prostu praca w niej i zawsze tak nic się nie zmieni. Wydaje mi się, żę jest to bardzo dobra firma i dynamicznie rozwijająca się o czym mogą świadczyć liczne oferty na które to właśnie można się załapać, Firma tansportowa dlatego szukają tylko kierowców, ale dużo ich :D
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-10-23 11:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich tych co chcą pracować jak i tych co smierdza leniem na kilometr jak niby rzekome auta które sami sobie panowie przekazujecie i sprzątacie.Jako były pracownik tej firmy uczciwie ja polecam i nie widze na dzień dzisiejszy lepszej firmy dla ludzi którzy chcą uczciwie pracować. smiesza mnie wpisy o przeginaniu tacha bo ja przez 4 lata pracy jezdzilem wg przepisów.Relacje ze spedytorami tez miałem normalne bo powtarzam i zaznaczam raz jeszcze jeśli uczciwie pracujesz to i nastawienie do kierowcy jest tez normalne.Najbardziej dziwi mnie fakt ze opluwa ktoś firme a nie ma odwagi się przedstawić.Pozdrawiam wszystkich dobrych ludzi z Gentu i cale HKP Bolo z Recza
zdjecie uzytkownika
Aksor - 2015-10-23 15:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kurde @bolo popieram, ja też uważam, że jak się chce pracować to wszędzie można to robić, tylko trzeba do tego godnie podchodzić, bo żadna praca nie hańbi, wiadomo... naprawdę można normalnie pracować, tylko trzeba chcieć, a cieszę się, że swoją opinię tak przedstawiłeś, bo ja też sporo dobrego o nich słyszałem
zdjecie uzytkownika
Gargamel - 2015-11-02 21:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2015-03-21 15:49:10]:
trza sie myc a nie skrobac
zdjecie uzytkownika
w345ty - 2015-11-06 17:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej widziałem że obecnie firma Heisterkamp Transport Sp. z o.o. szuka pracowników do zatrudnienia na stanowisko kierowcy w transporcie międzynarodowym w kilku województwach w Polsce oferują możliwość zatrudnienia kierowców bez doświadczenia,terminowo wypłacane pensje, 48 Euro ekwiwalentu za pobyt w podroży służbowej
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2015-11-08 16:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w345ty i co w związku z tym ? Ogłoszenie takie jest od conajmniej dwóch lat więc co cię dziwi ?
zdjecie uzytkownika
kompel - 2015-11-09 20:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale te ogłoszenia są powtarzane systematycznie, także systematycznie poszukują osób na to stanowisko. No a warunki niezłe.
zdjecie uzytkownika
Miros - 2015-11-11 10:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.Czy ktos bez doświadczenia sie wybiera na rozmowe 12,19.11 własnie, mnie nie zaprosili bez doświadczenia na rozmowe
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-11-12 01:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no akurat na to stanowisko trzeba mieć doswiadczenie, nie organizują sobie od tak kursów doszlakających.
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-11-12 07:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maja - 2015-11-12 01:19:17]:
let's cross that bridge, when we come to it
zdjecie uzytkownika
msio - 2015-11-14 13:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no mnei tez zastnowilo to ze bez doswiadczenia ja akurat mam male i to mnie jakos zachecilo, ale potwierdzcie to prosze
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2015-11-14 18:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tej pory przyjmowali bez żadnego doświadczenia. Wczoraj mogłeś prawko odebrac i iść do HKP. Teraz widocznie coś im się odmieniło.
zdjecie uzytkownika
mero - 2015-12-02 20:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec skoro szukaja tez ludzi bez doswiadcznia to rozumiem, ze nowym pracownikom daja jakies szkolenia kilkutygodniowe chociazby by poznac trase i samochody
zdjecie uzytkownika
kafka - 2015-12-27 03:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
By być w stanie mówić płynnie w języku obcym jest wspaniałe, większość ludzi nadal nie mają zaufania do tego. Jeśli jesteś atrakcyjną nauczycielką, należy rozważyć Preply. Dołącz baza ofert pracy dla Nauczycieli Polski w Szczecinie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-12-28 16:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest u nich dobra praca jako Mechanik samochodów ciężarowych, naczep i przyczep, bo jest też normalna premia od nich od ilości klientów, wiec to się opłaca.
zdjecie uzytkownika
oh - 2016-02-08 21:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam się, czy oferty są adekwatne do rzeczywistości.. Podoba mi się ogłoszenie na dyspozytorkę, ale nie wiem czy to nie jest zbyt czasochłonna praca dla mnie.
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2016-02-09 16:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oh - 2016-02-08 21:07:41]:
Z tak płytkim myśleniem i wypocinami jakimi jest twój post to dziękujęmy za takiego dysponenta, a po za tym całkiem prywatnie to moje zdanie jeste takie. Dysponent powinien być kierowca w przeszłości tylleeeeee
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-02-10 21:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie to cały czas poszukiwani są kierowcy w transporcie międzynarodowym. Wypłata jest na czas, jest umowa o pracę, a układ godzin wygląda tak, że się pracuje 3 tygodnie, a potem jest tydzień wolnego.
zdjecie uzytkownika
mero - 2016-02-15 17:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale przede wszystkim oferuja terminowe wypłaty pensji, 48 euro ekwiwalentu za pobyt w podróży służbowej, odprowadzenie składek emerytalnych, system 3 tygodnie pracy tydzien wolnego.
zdjecie uzytkownika
gumis - 2016-02-16 15:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich kierowców.
Czy jest coś takiego jak umowa lojalnosciowa dla nie doświadczonych kierowców?
zamierzam iść do tej firmy ale raz Pani mówi ze jest na dwa lata a za pare dni jak dzwonił kolega to nic nie wspomniała.Pozdrawiam Prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
donny - 2016-02-17 20:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gumisiek, a na czym niby ta umowa miałaby polegać ? Dla mnie to jest trochę zabawne, bo chciałbym podjąć taką pracę, która mi będzie gwarantować stabilne zarobki. A tak to jako kierowca się chyba nie da tyle zarobić.
zdjecie uzytkownika
gumis - 2016-02-18 12:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodziło mi o to czy w tej firmie podpisuja ja kierowcy którzy przychodza jako świeżaki i w zamian za szkolenie zobowiazuja się pracowaćprzez okreslony czas.
Moze ktośzna jakąś dobrą firmę która przeszkoli młodego
zdjecie uzytkownika
memek - 2016-02-18 18:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja do nich dzwoniłem to powiedzieli,że nie przyjmują bez doświadczenia,dzwoniłem w grudniu
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2016-02-19 20:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gumis, niestety, tu jak widziałem ogłoszenie na kierowce to wymagają minimum 2 lat doświadczenia. Wszystko wygląda ok, nawet dają 48 Euro ekwiwalentu za pobyt w podroży służbowej.
zdjecie uzytkownika
Pingu - 2016-02-24 15:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bob - 2015-05-14 21:05:19]:
Po nabraniu doświadczenia nic nie stoi na przeszkodzie by zmienić pracę? Facet już nie ma pracy , bo tobie podobni właśnie zdominowali tę profesję.Skoro tyle sie nauczyłeś, i tak świetnie zarabiasz to po co chcesz zmieniać? Skoro nie przeszkadzało ci , że odbierają ci wszystko: dodatki za rozładunek, ekwiwalent za ciuchy robocze a ostatnio dojazd swoim autem , jeśli jazda w aucie które nie ma podstawowego wyposażenia/ tak, tak klima to podstawowe wyposażenie a nie kaprys/ to dla ciebie norma to znaczy , że godzisz się na wszystko tym samym pozwalasz by inni również tak traktowali ludzi.No bo skoro są tacy którzy jeżdżą to czemu w innych mają płacić lepiej, dbać o kierowcę itd . Jak godzisz się na wszystko to stawaj koło drogi razem z panienkami. Tam też się czegoś nauczysz , a że warunki trochę " niekomfortowa"? No trudno, potem zmienię robotę!!!!!! Jezuuuuu myślałem , że myślenie wieśniaków to tylko taki tekst a okazuje się , że to życie
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2016-02-26 18:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pingu - 2016-02-24 15:05:48]:
oj widzę , że duży bulwers idzie z niektórych strony. Ja może zakończę to stiwerdzeniem , że kierowcy w Heisterkampie mają naprawdę dobre warunki pracy.
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2016-02-26 18:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak normalnie wyśmienite. Pracujesz tu ? Pracowałeś, ze się ak wypowiadasz ?
zdjecie uzytkownika
bla bla bla - 2016-03-04 23:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca kierowcy jaka jest taka jest , nie liczcie na to że pojedziecie do pracy leżeć,chodź i tak sie zdarza. Z mojego doświadczenia jest moge powiedziec wprost, na 3 tygodnie , średnio robię 4-5tyś km , wypłata jest terminowa, zawsze powyżej 6,4zł, bus pod drzwi, auta, jest różnie, ale górnicy też maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Czy ktoś komuś robi na złość, myślę że nie , chyba że ktoś pyskował i zdecydowanie został w negatywny sposób zapamiętany,tak mi się wydaje. To jest moja pierwsza praca, nie wiem jak teraz ale zatrudnili mnie bez problemu,nie musiałem nic im płacić, wręcz odwrotnie, zwrócili mo kosty dojazdu , koszty zakupu odzieży roboczej, robiłem na własną rękę adr więc też mi zwrócili, czy mogło by być lepiej,zawsze mogło by być lepiej , ale czy jest aż tak źle, wydaje mi się że nie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-03-12 17:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w 3 tygodnie robisz 4-5 tys kilometrów to nie jest tak źle. Raczej tak standardowo bym powiedział. Fajnie, ze po tych 3 tygodniach pracy jest potem tydzień wolnego oraz, że jest 48 Euro ekwiwalentu za pobyt w podroży służbowej.
zdjecie uzytkownika
Kierowca bombowca - 2016-03-13 10:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakiego ty masz klienta ze robisz 4-5 przez 3 tygodnie ?
zdjecie uzytkownika
Osowi - 2016-03-14 19:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No też mi się podoba to, że jest tydzień wolny od pracy. Niekiedy robią tak, że jesteś w trasie 2 tygodnie i na weekend zjezdzasz do domu. Więc z rodziną się widujesz rzadko. W dodatku jest ubezpiczenie dla kierowców.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: dzwonisz telefonicznie, wszystko wyjaśniają co i jak zrobić by tam pracować. jeśli się zgadzasz na warunki jakie oferują to ci karzą robić badania na własny koszt potem niby zwracają. ale przed tym jeszcze sprawdzenie angielskiego. mi kazali cos napisać po angielsku by przekonać że umiem się w tym językuy porozumiewać. i wszysto w temacie. jedziesz na szkolenie do szczecina śpisz w baraku wojskowym zwanym hotelem. potem śmigasz busem podobno samemu go prowadząc z 13 chłopa do roboty. i tyle w temacie
Pytania: czy znasz angielski, czy masz komplet dokumentów (wymieniają jakie), czy chcesz pracować po 3 tygodnie spać w kabinie, czy zdajesz sobie sprawę jak ta praca wygląda i świadomie chcesz pracować, czy masz doświadczenie oraz czy umiesz jeździć.
zdjecie uzytkownika
Daro - 2016-04-12 09:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja na kontenerach robię w Hytrym 4-5 tys.km :)
zdjecie uzytkownika
tadek - 2016-04-13 19:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daro' widziałem teraz dużo ogłoszen na Kierowce w Transporcie Międzynarodowym i zastanwiam się czy nie złożyć cv, chodzi mi o to bys tez powiedział w jakim systemie się pracuje, wiesz mam rodzinę i małe dziecko, musze być obecny w domu i czy dają umowe o pracę

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heisterkamp Transport!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heisterkamp Transport
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert