Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heisterkamp Transport

Pracowałeś w firmie Heisterkamp Transport i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
parówa - 2014-12-04 19:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A w tym Szczecinie jest jakies szkolenie dla młodych czy może po tym teście od razu wyjazd do któregos z oddziału w EU ,wsiadka w dwuosobowej i jazda?
zdjecie uzytkownika
andziej - 2014-12-05 09:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca bombowca - 2014-07-27 20:58:15]:
Bo pewnie siedzisz za biurkiem i zatrudniasz ludzi do pracy. Praca nie jest lajtowa, a zarobki śmieszne, do tego ogromne wymagania i ciągłe problemy z zaplanowaniem urlopu. Nieprzyjemna atmosfera, bo paniom w szczecinie wydaje się, że każdy kierowca to głupek i tak ich traktują. Do tego często brakuje pieniędzy przy rozliczeniach, ciężko to wypatrzyć, bo rozliczenia przychodzą po 2 miesiącach, kto tego nie sprawdza, na 100% jest kilka setek co jakiś czas w plecy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
andziej - 2014-12-05 09:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca bombowca - 2014-08-01 16:00:41]:
Bo ciezko znalezc dobra prace w polsce, za godziwe pieniadze. Twoje opinie sa irytujace, bo siedzisz w szczecinie za biurkiem i masz przyciagac jeleni, ktorzy beda na ciebie pracowali.
zdjecie uzytkownika
adekk - 2014-12-11 23:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki będzie przyszły zakres obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku? Z jaką odpowiedzialnością wiąże się objęcie tego stanowiska? a do tej firmy nie trzeba sie starac to znaczy? jak to dzwonisz i jestes a etap rekrutacji musi byc chyba jakis ? rozmowa itp.? z góry dziekuje za odpowedz i pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
gregor400 - 2014-12-13 12:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabiorę do Genyu.Wyjeżdżam w nocy z 13.12 na 14.12.Jadę z Grudziądza przez Bydgoszcz,Gniezno,Poznań, Świecko. Mogę zabrać również po trasie.Tel ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2014-12-21 17:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i przychodzi taki czas, że trzeba będzie złożyć wypowiedzenie w tej firmie. Od nowego roku mamy dojeżdżać do pracy firmowymi busami. A 99 % kierowców nie chcę tego. Dojeżdżaliśmy swoimi prywatnymi autami i było dobrze. Nikt teraz nie będzie czekać za kimś na bazie wiele godzin aby zapełnić busa i ruszyć do domu. Obecnie czas dojazdu zajmował mi 11 godzin na Gent a przypuszczam, że busami będzie dłużej. No i odejdzie 207 euro za dojazd wiec wypłata taka sama jak u polskiego prywaciarza !!! ŻENADA !!! A busy nie są w cale komfortowe tak jak to firma opisuje, są to sprintery odkupione polizingowe od osób które przewoziły osoby niepełnosprawne. Siedzenia mają ala TABORETY lepszy komfort jest w autobusach miejskich.
zdjecie uzytkownika
konstruktor - 2014-12-21 19:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca bombowca - 2014-08-01 16:00:41]:
Witam
Kierowca bombowca jesli mozna pogadac na priv daroo.83@wp.pl
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tabo - 2014-12-22 10:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy powiedzcie mi pieniądze są przelewane na konto czy coś jakoś pod stołem chodzi mi o ditety i opodatkowanie.
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2014-12-23 21:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całość jest przelewane tylko i wyłącznie na konto bankowe i całość jest tytułem jako wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
kapuśniak - 2014-12-26 14:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem dlaczego strajkujecie brutalnie na forum że fiurma wam chce busy do pracy zapewnić, co w tym złego? a nie należy przypadkiem jeszcze firmie serdecznie podziękować za chęć udzielenia takiego wsparcia? ja chcę się zatrudnić tam u was i te busy sprawiły ostatecznie że decyzja podjęta i po nowym roku uderzam do was już
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2014-12-26 21:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To zapraszam serdecznie na pewno bedzie miejsce, bo ja sie zwalniam jak bede mial dojezdzac busem na baze. Siedzenia w tych busach sa jak taborety w kuchni. I nie mam zamiaru wracac po trzech tygodniach do domu do rodziny ze 16 godzin. Prywatnym autem pokonuje ta droge w 10- 11 godzin i nie czekam wiele godzin az mi sie auto zapelni. Wiele starych pracownikow odchodzi z heisterkampu przez te busy.
zdjecie uzytkownika
bekas - 2014-12-27 07:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hkp nie jest przygotowana do transportu pracownikow busami.na bazach nie dano nam szfek do przetrzymania torby adr,butli z gazem,itp,dyrekcja niema pojecia jakie sa problemy w dniach zjazdowych na bazach tj oczekiwanie na wszystkich zjezdzajacych do domu,co zrobi policja jak stwierdzi dziewiec butli w busie,
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2014-12-27 08:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bekas swieta racja to co napisales.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-12-28 03:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coval20 - 2014-12-27 08:17:07]:
trzeba będzie otwierać tablice adr hehe:-)
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2015-01-01 10:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swiete slowa. Ja juz mam nagrana droga prace jesli nie bede mogl dojezdzac swoim autem to odrazu sie zwalniam. Wystarczy tego co oni z nami robia. To oni powinni nas szanowac bo to kierowca zarabia na firme a nie oni siedzac w biurze i pierdzadz w stolki.
zdjecie uzytkownika
benton - 2015-01-03 21:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak słów uznania dla gościa który wymazuje negatywne opinie na temat hkp dojazd do pracy busami to 1000zł w plecy i 2 dni za free nie licząc dojazdówki. Ciekawe ile ci płacą za to wymazywanie prawdy.
zdjecie uzytkownika
Jerry68 - 2015-01-04 17:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coval20 - 2015-01-01 10:00:11]:
jakie są pytania z testu angielsk na rozmowie w Heisterk,
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-01-04 19:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podaj meila to Ci napisze co jest
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-01-05 16:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie właśnie odbywa się rekrutacja w tej firmie i powiedzcie mi czy to prawda, że auta w tej firmie to tragedia bez lodówek, nie sprawne hamulce itp. i jak jest z czasem pracy ? jest on przestrzegany ? są cyfrowe tachografy czy analogowe ? proszę o jakąś szczerą wypowiedź bez wymyślania jakiś pierdół a i jeszcze jedno jakie są pytania z testu j.angielskiego na rozmowie w Heisterkamp
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2015-01-06 18:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Piotr - 2015-01-05 16:35:38]:
Rekrutacja w tej firmie jest 24h na dobę. Auta są już prawie wszystkie w klasyfikacji euro 5. 95% aut jest bez lodówek i niektóre w stanie opłakanym czyli pourywane błotniki, stopnie itp. do końca roku 2014 r było jeszcze ok jak ktoś się przyzwyczaił i nie miał wielkich wymagań co do auta jakie się dostawało na 3 tygodnie, ale teraz jest duża zmiana bo mamy dojeżdżać busami firmowymi i z tego tytułu sądzę, że 70 % starych kierowców będzie szukało innej pracy. Wiec się nie przejmuj żadnymi testami z języków bo nawet jak go nie wypełnisz to i tak zostaniesz zatrudniony bo brakuje im cały czas kierowców a teraz jak się zaczną zwalniać chłopacy to już w ogóle będą wszystkich brać do Heisterkampu. A jeszcze jedno co do czasu pracy odnośnie tacha to jest ok próbują naciskać żeby czasami przegiąć ale jak stanowczo powiesz NIE to nikt i nic Ci nie zrobi !!
zdjecie uzytkownika
bazyl - 2015-01-06 19:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czyli co?Najpierw będziecie musieli się dostać do Szczecina i stamtąd busami na bazy?
zdjecie uzytkownika
TUR69 - 2015-01-07 17:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Te busy powinny przewozic Zwierzeta do rzezni,a nie ludzi.Mysle,ze po rozmowach przeprowadzonych z kolegami,wiekszosc juz po pierwszym tak wspanialym wyjezdzie,zwolni sie.BO JA NA PEWNO.
zdjecie uzytkownika
znany - 2015-01-09 19:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konstruktor - 2014-12-21 19:20:30]:
a parę wpisów wcześniej tak wychwalałes HKP dziwne
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: złożyłem aplikacje przez internet. Oddzwoniono do mnie rozmowa telefoniczna trwała około 5 minut. Kazano mi od razu po rozmowie telefonicznej przyjechać na wskazaną datę do Szczecina na odbycie kursu ADR. Hotel zapłacili sami bo szkolenie z przeszkoleniem bhp i Carrierweba trwało 3 dni.
Pytania: Dali testy do rozwiązania w języku Angielskim w moim przypadku bo można też w Niemieckim. Krótka pogawędka z P.Dyrektor Sylwią i to wsio.
zdjecie uzytkownika
znany - 2015-01-09 19:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten wpis do coval20 juz idziesz do polaka daj spokój,pisałes ze polski pracodawca to bagno
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2015-01-10 09:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znany - 2015-01-09 19:20:36]:
po pierwsze nie wychwalałem po drugie pisze tylko prawdę na temat jak jest w HKP. Nigdy nie pisałem jakiś ściem, że jest źle, nie dobrze itp itd. Gdyby nie dojazd tymi busami to nadal bym miał dobre zdanie na temat HKP.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heisterkamp Transport
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Heisterkamp Transport?
Zadaj pytanie
x