Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heisterkamp Transport

Pracowałeś w firmie Heisterkamp Transport i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2014-07-19 09:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Juz dawno to zrobiłem. Premie 26 euro. a wypłaty po odliczeniu dojazdu 4700 PLN to jest śmiech na sali żeby na 3 tygodnie nie mieć lodówki nie wspominając o klimie.
zdjecie uzytkownika
palik - 2014-07-22 21:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat Heisterkamp Transport wystawił wczoraj kilkanaście ofert pracy na stanowisko kierowcy w transporcie międzynarodowym. Myślałem, że to dobra firma, chwalą się ponad 700 aut oraz ponad tysiącem pracowników, ich początki sięgają lat '20. W Polsce pod koniec roku 2005 otwarto filię firmy w Szczecinie. Także spodziewałem sie znacznie lepszych warunków niż piszecie. Przecież gdyby warunki mieli złe, to by się tkaiej floty nie dorobili.
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2014-07-23 17:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję w tej firmie ponad 2 lata mam już umowę na czas nieokreślony i ja nie szukam żadnej innej firmy. Nie znam obecnie lepszej firmie gdzie nie łamie się tacha i robi się pracę w spokoju. Może w innych firmach lepiej płacą ale ja dla tych przysłowiowych 200 czy 300 zł więcej nie chcę bynajmniej mam lajtową pracę.
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2014-07-27 20:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znasz bo może nigdzie nie pracowałeś ? Zresztą nie ważne. To jest fakt, ze tacha się nie gnie w Heisterkamp. Tylko jak żyć w 32 stopnie bez klimy i lodówki 3 tygodnie. Ile można wozić w kółko ta poje.....torbę z ADR ? Żeby taka firma nie miała szafek dla kierowców gdzie by można było zostawić butle garnki i ta torbę ADR. Tylko wozisz w kółko po 1000km. Czy nie można postawić jednego gula który by sprawdzał auta jak kierowca zdaje po swojej turze ? Czy to tak trudno wstawić lodówkę do Dafa 1747 która kosztuje 2800zł w serwisie Daf-a w Polsce ? Dla takie kołchozu to są ochłapy, a dla kierowcy jaka wygoda. Ile można jeść konserwy i słoiki które smakują tak samo bo nie ma lodówki. Bez przesady. Wypłaty 5000pln minus to co się wyda na żarcie i na miejscu w trasie to jakieś 1000pln. i co te 4000 to taki rarytas ?
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2014-08-01 14:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto każe ci siedzieć w tej firmie jak widzisz same minusy a żadnych plusów. Idz di innej firmy.
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2014-08-01 16:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zrobiłem :)
Oferty Pracy odpowiedz
2014-07-30
Żródło: Gowork.pl
Szczecin
(zachodniopomorskie)
Heisterkamp Transport Sp. z o.o. specjalizuje się w międzynarodowym transporcie drogowym opartym na oryginalnej koncepcji Trailertruckingu. Koncepcja ta wyrosła z prostej przesłanki: to nasi klienci, firmy spedycyjne zapewniają całkowity stopień załadowania przyczepy i związany z tym przepływ towarów. Heisterkamp troszczy się zaś jedynie o dowóz ładunku na wskazane miejsce we właściwym czasie. Heisterkamp dost
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-08-15 16:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-08-15 16:11:39]:
ludzie wiejcie z tej firmy bo was wykaczy
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-24 01:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heisterkamp Transport Sp. z o.o. specjalizuje się w międzynarodowym transporcie drogowym opartym na oryginalnej koncepcji Trailertruckingu. Obecnie poszukują Kierowcy w Transporcie Międzynarodowym. Oferują: terminowo wypłacane pensje, zarobki ok. 5 700 PLN netto ( w tym 45 euro diety + podstawa + zryczałtowany koszt dojazdu), zryczałtowany zwrot kosztów dojazdu, Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych, przeszkolenie z zakresu przewozu towarów niebezpiecznych (ADR), zatrudnienie na umowę o pracę, 3 tygodnie pracy – 1 tydzień wolnego, trasy na terenie Unii Europejskiej.
zdjecie uzytkownika
Max - 2014-11-11 17:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ze HKP zatrudniła pracownikow z Rumuni
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-11-13 13:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli beda Romuni ja sie zwalniam...pozdro
zdjecie uzytkownika
olga gryzikapuścińska - 2014-11-13 16:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowca w transporcie międzynarodowym - takie stanowisko by mnie najbardziej obecnie interesowało. ile płacą to już wiem i jestem tym bardzo podekscytowana, ale muszę też wiedzieć czy w razie gdyby to zapewniają noclegi poza ciężarówką w jakichś w miarę normalnym miejscu?pozdro jak mi ktoś pomoże, całuski
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-11-13 17:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak zapewniają noclegi w wypasionym hotelu na bazie. Co do Rumunów już są zatrudnieni. Stoją już osobówki w Oldenzal na bazie na Rumuńskich tablicach. Trzech już się kręciło po bazie w zeszłym tygodniu. Więc możesz już składać wypowiedzenie
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2014-11-23 17:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety tez widzialem Rumunow. Nie wiem czy to jednak wyjdzie na dobre. Wszystkie firmy sie pozbywaja Rumunow a Heisterkamp zaczyna ich zatrudniac PORAZKA !!!
zdjecie uzytkownika
adek - 2014-11-27 19:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co macie przeciwko takim ludziom?? ja chetnie podejme prace, wazne aby placili i nie robili krzywdy. Jak ogolnie sie tam pracuje? Warto starac sie o tę robote??
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2014-11-28 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu się nie trzeba starać, dzwonisz i jesteś, a czy warto sam ocenisz. Dla jednych warto i zatrzymują się na dłużej w HKP dla innych nie warto i odchodzę po dwóch, trzech miesiącach.
zdjecie uzytkownika
tabo - 2014-12-01 19:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie kierowcy powiedzcie mi jazda w systemie 3/1 .Ten tydzień wolnego liczy się od którego momentu od zjazdu do polski czy może od momentu wyjścia z auta gdzieś w Holandii. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Max - 2014-12-02 13:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tabo,liczą tak w sobotę wyjazd z bazy i musisz być z powrotem na danej bazie w niedziele do 20 pozdro
zdjecie uzytkownika
parówta - 2014-12-02 21:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za test pisemny z jezyka,co tam trzeba nabazgrać?
zdjecie uzytkownika
den - 2014-12-03 02:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w prawo ,lewo,opona, plandeka ,pic na wode
zdjecie uzytkownika
parówa - 2014-12-04 19:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w tym Szczecinie jest jakies szkolenie dla młodych czy może po tym teście od razu wyjazd do któregos z oddziału w EU ,wsiadka w dwuosobowej i jazda?
zdjecie uzytkownika
andziej - 2014-12-05 09:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca bombowca - 2014-07-27 20:58:15]:
Bo pewnie siedzisz za biurkiem i zatrudniasz ludzi do pracy. Praca nie jest lajtowa, a zarobki śmieszne, do tego ogromne wymagania i ciągłe problemy z zaplanowaniem urlopu. Nieprzyjemna atmosfera, bo paniom w szczecinie wydaje się, że każdy kierowca to głupek i tak ich traktują. Do tego często brakuje pieniędzy przy rozliczeniach, ciężko to wypatrzyć, bo rozliczenia przychodzą po 2 miesiącach, kto tego nie sprawdza, na 100% jest kilka setek co jakiś czas w plecy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
andziej - 2014-12-05 09:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca bombowca - 2014-08-01 16:00:41]:
Bo ciezko znalezc dobra prace w polsce, za godziwe pieniadze. Twoje opinie sa irytujace, bo siedzisz w szczecinie za biurkiem i masz przyciagac jeleni, ktorzy beda na ciebie pracowali.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: złożyłem aplikacje przez internet. Oddzwoniono do mnie rozmowa telefoniczna trwała około 5 minut. Kazano mi od razu po rozmowie telefonicznej przyjechać na wskazaną datę do Szczecina na odbycie kursu ADR. Hotel zapłacili sami bo szkolenie z przeszkoleniem bhp i Carrierweba trwało 3 dni.
Pytania: Dali testy do rozwiązania w języku Angielskim w moim przypadku bo można też w Niemieckim. Krótka pogawędka z P.Dyrektor Sylwią i to wsio.
zdjecie uzytkownika
adekk - 2014-12-11 23:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki będzie przyszły zakres obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku? Z jaką odpowiedzialnością wiąże się objęcie tego stanowiska? a do tej firmy nie trzeba sie starac to znaczy? jak to dzwonisz i jestes a etap rekrutacji musi byc chyba jakis ? rozmowa itp.? z góry dziekuje za odpowedz i pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
gregor400 - 2014-12-13 12:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabiorę do Genyu.Wyjeżdżam w nocy z 13.12 na 14.12.Jadę z Grudziądza przez Bydgoszcz,Gniezno,Poznań, Świecko. Mogę zabrać również po trasie.Tel ( usunięte przez administratora )
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heisterkamp Transport
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Heisterkamp Transport?
Zadaj pytanie
x