Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Heisterkamp Transport


Oceniono 58 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Heisterkamp Transport
Pomorska 144/ E
70-812 Szczecin
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Marek70 - 2014-02-27 17:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest w waszej firmie potrzebujecie kurs od przewozu rzeczy ja jeżdżę po szwecji i do 2016 roku jest ten kurs niepotrzebny jak u was
zdjecie uzytkownika
mele - 2014-02-28 16:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć mam pytanie jade 02.03 do gent mogę kogoś zabrać będę zajeżdżać do oldenzal jestem z pod Puław



zdjecie uzytkownika
coval20 - 2014-03-01 19:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Ponton. Kolego to jak piszesz, ze pracujesz 8 rok i piszesz, ze szalu nie ma to po co nadal siedzisz w tej firmie ???
zdjecie uzytkownika
ponton - 2014-03-02 18:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) daj luz zal czytac to co tu piszesz,widzialem jak papierki na GENCIE ZBIERASZ NA PARKINGU
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2014-03-02 21:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ponton. chciał bym cię koniecznie poznać osobiście bo w moim kalendarzu pod pozycja NAJWIEKRZY FRAJER nie mam jeszcze żadnego wpisu. A jak sądzisz, że ja zbieram papierki na parkingu to chyba mnie z kimś mylisz bo ja nie wykonuję poleceń Mirusia z Gentu. Będę w niedziele na Gencie bo siedzę teraz w domu to daj znać jak cię znaleźć. Ale sądzę, że już dawno nie pracujesz w Heisterkampie.
zdjecie uzytkownika
spider - 2014-03-04 20:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego co wiem to ponton pracuje w Hytrym ale to najwiekszy frajer i wszyscy mają niezłą beke z niego
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2014-03-05 07:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak teraz pojadę do pracy na Gent to daje słowo na 100 %, że go znajdę. Jak Spider piszesz, że wszyscy z niego maja beke to na pewno nie problem będzie go znaleźć
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-03-05 23:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mój mąż też pytał tam o pracę ale koledzy mi odradzili ale ja tu widzę więcej pozytywnych opinii ,więc chyba go namówię na ta prace , bo teraz pracuje u "prywaciarza" więc sami wiecie jak jest
zdjecie uzytkownika
GM1983 - 2014-03-06 13:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam transportu z okolic Radom,Puławy na 09.03.14
729-229-035-Grzesiek
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-03-10 23:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już sam nie wiem, co o nich myśleć, ruch na forum teraz Heisterkamp Transport ma spory, ale kiedyś chyba nie było tak kolorowo.
zdjecie uzytkownika
patryk - 2014-03-11 18:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jade do szczecina 17.03.2014r z okolic Legnicy 781522053 Patryk
Prosze o konstruktywne opinie co do baz bo podobno oldenzal i gent wiec prosze o opinie pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
ona12 - 2014-04-28 09:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. mam pytanie, czy do tej firmy przyjmują bez doświadczenia??
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2014-04-28 18:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak byleś znał w stopniu podstawowym jakiś język Angielski lub Niemiecki.
zdjecie uzytkownika
nyan - 2014-04-30 20:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak sprawdzaja znajomość tego języka, jest to jakis test językowy czy biora na rozmowę na osobności?
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2014-04-30 21:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ja się zatrudniałem to pisałem test językowy i była krótka pogawędka. Ale jak ktoś zna w stopniu podstawowym to nie ma się czego obawiać.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-30 02:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To czesto sie korzysta z jezyka obcego w pracy, czy to tylko sporadycznie? Co w ogóle oferuja w tak zwanym socjalu?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-07-19 08:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W czerwcu dostalem premie 10 euro,smiech na sali,jade ostatni raz dopracy i sie zwalniam.Firma jak firma szalu nie ma,auta z lodowkami mozan policzyc na palcach jednej reki,duza czesc kierowcow pracuje w tej firmie bo w normalnej firmie, dostali by kopa w pierwszym tygodniu pracy.Pozdrawiam normalnych kierowcow z Gent
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2014-07-19 09:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Juz dawno to zrobiłem. Premie 26 euro. a wypłaty po odliczeniu dojazdu 4700 PLN to jest śmiech na sali żeby na 3 tygodnie nie mieć lodówki nie wspominając o klimie.
zdjecie uzytkownika
palik - 2014-07-22 21:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat Heisterkamp Transport wystawił wczoraj kilkanaście ofert pracy na stanowisko kierowcy w transporcie międzynarodowym. Myślałem, że to dobra firma, chwalą się ponad 700 aut oraz ponad tysiącem pracowników, ich początki sięgają lat '20. W Polsce pod koniec roku 2005 otwarto filię firmy w Szczecinie. Także spodziewałem sie znacznie lepszych warunków niż piszecie. Przecież gdyby warunki mieli złe, to by się tkaiej floty nie dorobili.
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2014-07-23 17:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję w tej firmie ponad 2 lata mam już umowę na czas nieokreślony i ja nie szukam żadnej innej firmy. Nie znam obecnie lepszej firmie gdzie nie łamie się tacha i robi się pracę w spokoju. Może w innych firmach lepiej płacą ale ja dla tych przysłowiowych 200 czy 300 zł więcej nie chcę bynajmniej mam lajtową pracę.
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2014-07-27 20:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znasz bo może nigdzie nie pracowałeś ? Zresztą nie ważne. To jest fakt, ze tacha się nie gnie w Heisterkamp. Tylko jak żyć w 32 stopnie bez klimy i lodówki 3 tygodnie. Ile można wozić w kółko ta poje.....torbę z ADR ? Żeby taka firma nie miała szafek dla kierowców gdzie by można było zostawić butle garnki i ta torbę ADR. Tylko wozisz w kółko po 1000km. Czy nie można postawić jednego gula który by sprawdzał auta jak kierowca zdaje po swojej turze ? Czy to tak trudno wstawić lodówkę do Dafa 1747 która kosztuje 2800zł w serwisie Daf-a w Polsce ? Dla takie kołchozu to są ochłapy, a dla kierowcy jaka wygoda. Ile można jeść konserwy i słoiki które smakują tak samo bo nie ma lodówki. Bez przesady. Wypłaty 5000pln minus to co się wyda na żarcie i na miejscu w trasie to jakieś 1000pln. i co te 4000 to taki rarytas ?
zdjecie uzytkownika
coval20 - 2014-08-01 14:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto każe ci siedzieć w tej firmie jak widzisz same minusy a żadnych plusów. Idz di innej firmy.
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2014-08-01 16:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak zrobiłem :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-30
Żródło: Gowork.pl
Szczecin
(zachodniopomorskie)
Heisterkamp Transport Sp. z o.o. specjalizuje się w międzynarodowym transporcie drogowym opartym na oryginalnej koncepcji Trailertruckingu. Koncepcja ta wyrosła z prostej przesłanki: to nasi klienci, firmy spedycyjne zapewniają całkowity stopień załadowania przyczepy i związany z tym przepływ towarów. Heisterkamp troszczy się zaś jedynie o dowóz ładunku na wskazane miejsce we właściwym czasie. Heisterkamp dost
Oferty Pracy odpowiedz
2014-07-30
Żródło: Gowork.pl
Szczecin
(zachodniopomorskie)
Heisterkamp Transport Sp. z o.o. specjalizuje się w międzynarodowym transporcie drogowym opartym na oryginalnej koncepcji Trailertruckingu. Koncepcja ta wyrosła z prostej przesłanki: to nasi klienci, firmy spedycyjne zapewniają całkowity stopień załadowania przyczepy i związany z tym przepływ towarów. Heisterkamp troszczy się zaś jedynie o dowóz ładunku na wskazane miejsce we właściwym czasie. Heisterkamp dost
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-08-15 16:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-08-15 16:11:39]:
ludzie wiejcie z tej firmy bo was wykaczy
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heisterkamp Transport
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x