brak logo

Medical Sprzęt Medyczny

Kraków

Opinie o Medical Sprzęt Medyczny

eks 2010-10-30 19:41:27
Nie polecam tej firmy rotacja i inne wspaniałe rzeczy.... jak to w małych Polskich firmach .....
Do anonimów 2010-10-31 09:00:33
Kredytowanie jest normalnym działaniem w życiu firm na bardzo ,,przyjaznym" dla przedsiębiorców rynku polskim. Rotacja będzie coraz większa bo nikt nie będzie płacił ,,anonimom" plującym na pracodawcę, którzy budują relacje w Sądach. Wiarygodność zeznań sprawdzi Sąd , a nie ty [usunięte przez moderatora]......!
Załóżcie sobie własną firmę to zobaczycie jaki to biznes ,,współpracować" z takimi osiłkami jak większość plujących na Medical. Jak byliście w Firmie odwagi Wam nie starczało ! Kasa była na czas ............I to niezła . Jak na wasze nikłe umiejętności.
Brak sazcunku...... 2010-10-31 09:03:54
Sami do siebie nie macie szacunku , a wymagacie tego od innych....
Sądy ... 2010-10-31 09:14:01
Sądy są po to żeby rozstrzygać spory.....Natomiast obrazem pracowników ,,handlowców" jest takie umiejętne budowanie relacji ,że ich zdaniem tam powinien nastąpić finał. Tak samo pewnie pracowaliście z Klientami. Może napiszecie jaki Sąd zwróci koszty pracodawcy za waszą nieudolność .............
Pożyczcie mózg od sąsiada ! 2010-10-31 09:50:33
Zastanówcie się nad sobą. Piszecie kasa na czas , premie były itd. To czego oczekiwaliście, że właściciel nie będzie was rozliczał z czasu pracy za który wam płaci.......! Stworzył jak piszecie małą polską firmę. Dzięki takim firmom i innym w tym kraju generowane jest ponad 70 % PKB .A tacy pracodawcy są pozywani do Sądów...Niektórzy z tego zrobili sobie sposób na życie. Do czasu....! PIP sprawdza durne donosy ,,pseudo " profesjonalistów. I jaki jest wynik kontroli. Z reguły przyznający rację pracodawcom. Wszystko się unormuje. Będziecie długo szukali pracy i potem nastęna kontrola PIP , następny Sąd.
Piszcie to wszystko w waszym c.v. To są wasze ,,kompetencje" !
qwerty 2010-10-31 12:42:14
Całe szczęście,że nie udało mi się zdobyć pracy w tej firmie, bo się okazuje, że jest to kolejna klapa spośród firm na polskim rynku.
qwerty 2010-10-31 12:48:35
Muszę się zgodzić z Waszymi opiniami, z racji na to, że oferta pracy cały czas jest aktualizowana - co oznacza, że w firmie Medical jest ciągła rotacja na stanowisku handlowca...
eks II 2010-11-02 14:49:41
Cały ten blog to dziwna sprawa. Widzę że jedna sfrustrowana osoba podszywając się pod różne nicki porusza cały czas ten sam wątek. I nawet popełnia te same błędy ortograficzne::) Oj chyba w cztery oczy nie miałaby odwagi powiedzieć aż tyle. Co do sądów to są one dla ludzi i każdy może dochodzić swoich praw przed nimi. Kara za fałszywe składanie zeznań dotyczy wszystkich !!! a nie tylko jak sugerujecie pracodawcy.
eks III 2010-11-02 14:55:17
Hej qwerty.
Niestety to prawda z tą rekrutacją. Ale nie wyciągaj wniosków. Tak już jest że często na stanowiska handlowców aplikują osoby którym wydaje się że będą się wozić super autami i niewiele robić. Ta praca jest bardzo mierzalna i kompetencje lub ich brak widać bo krótkim czasie. Niestety dla wielu pseudo handlowców. Dobry handlowiec nie musi się niczego obawiać w żadnej firmie. Na chwałę i dobre pieniądze trzeba zapracować. A bajki o ciężkiej pracy przeważnie piszą obiboki. Takie jest życie.
Eks 2010-11-02 19:02:30
Jedno mogę napisać o firmie medical : po tym [usunięte przzez moderatra] każda firma wygląda na normalną, aż się pracować chce. A co do opinii że obecny pracodawca kogoś zwolni, wystarczy pokazać parę procedur podpisanych przez właściciela i "innych" które łamią podstawowe przepisy prawa pracy... Np. odpracowywanie urlopu lub l4 w tygodniu...
Nie ma to jak retoryka : byli pracownicy to lenie i obiboki , coś dużo ich...
A zastraszyć nikt się nie da...
Cześć kołochoźniki 2010-11-03 08:08:32
Tych byłych [usunięte przez moderatora]nakręcających te opinie jest .......jeden plus ten co pisze z błędami ortograficznymi i jego koleś ! Po co zaczęli pracę w Medicalu ? Dzisiaj każdą firmę do której się idzie pracować można sprawdzić w 5 min. Żaden mający 3 szare komórki pracodawca nie podpisze jakiejkolwiek procedury bez konsultacji z prawnikiem....! Są też wybory . Można pracować , a można oczekiwać na wypłatę od Sądu ...i z tego zrobić sobie sposób na życie ! Do czasu................!
Podsumowanie....Oby ! 2010-11-03 08:19:30
Tak czytam te wielce pouczające obrzucanie się błotem i sobie myślę ,że ;
1. to ogromny wstyd dla was wszystkich !!!!!!!!!
2. wart pracodawca - pracowników i na odwrót.
3. widać,że nie macie co robić bo pracownicy o tej porze pracują, a nie
siedzą w szambie.
4. Nienawiść wzajemna odebrała Wam rozum . W Polsce to normalne.
Ale takich już się nie zatrudnia i u takich nie pracuje !
Podsumowanie ........Oby ? 2010-11-03 08:29:39
1. To ogromny wstyd dla jednej i drugiej strony !
2. Jesteście siebie warci.
3. Widać,że nie macie co robić na rynku i w pracy z Klientami.
4. Konkurencja aż wyje z zachwytu.
5. Nienawiść wzajemna odebrała Wam rozum. W Polsce to standard.
W tej zapóźnionej Polsce czyli Ciemnogrodzie.
6. Nie zatrudnia się już ludzi z takim pokładem nienawiści, ani też nie
idzie się do pracy do pracodacy,który nie jest zdiagnozowany !
...oby 2010-11-03 09:08:33
Brawo dla [usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora] za podkręcanie forumowiczów i dolewanie oliwy do ognia....sami sobie kopiecie dołki pod sobą!!!
Obserwator 2010-11-06 23:36:46
Cóż, jeśli ktoś od pół roku robi wpisy na forum portalu pośrednictwa pracy to raczej orłem sokołem nie jest. Normalny człowiek jak kończy pracę, to idzie do innej, ale jak co chwila musi jej szukać, to też często odwiedza takie portale.
A firma cóż; kredytuje się - to znaczy, że się rozwija, pensje jak czytam zawsze na czas no i ponoć premie i wynagrodzenie 4000zł? i od razu zatrudnia na umowe o pracę? to niestety dziś już rzadkość.
gość 2010-11-15 21:48:44
He he he, to się uśmiałem po pachy czytając powyższe "obronne" wypowiedzi. Sformułowania, obrażanie pracowników i jeszcze te przecinki stawiane zawsze po spacji (znak rozpoznawczy pana "miesiaca").
Przez 5 miesięcy spokój na forum (kilka wpisów), aż pojawił się:).... tzn. pojawiło się wiele postów, niby od różnych osób, ale pisanych tą samą ręką.
Pozdrawiam, wszystkich pracujących w tej jak i również innych firmach. Byłym pracownikom, życzę siły i konsekwencji w działaniu.
Listopad 2010-11-18 18:32:17
Miłem kiedyś przyjemność, lub tez NIE-przyjemność współpracy Dyrektorem firmy Medical...nauczył mnie bardzo wiele, szczególnie tego, że mająć pod sobą ludzi to NIGDY nie będę ich tak traktował jak sam zostałem potraktowany!!!! Mam tylko nadzieję, że Szef Medicala nie pozwolił na zbyt wiele Panu Dyrektorowi i przywróci dobre imię tej firmie.
BTW zwolniłem się sam.
?:) 2010-11-24 18:35:43
O jakim Medicalu tu piszecie? To Medical Partner może?
EKS 2011-03-04 23:57:03
Pan [usunięte przez moderatora] bije rekordy popularności ;-) na " wezwanie swojego poprzedniego pracodawcy "w imię dobrych opinii" który potrzebuje adwersarzy został adwersarz odpowiednio podsumowany jak i opiniodawca.... Powodzenia obrażanym przez [usunięte przez moderatora]
HEHE 2011-03-20 15:49:08
Słyszałem żer kolejny pozew w sądzie pracy...
kierownik 2012-08-28 11:06:49
To miesiac jeszcze pracuje/
Pani z biura jest dopiero chora. Ja pracowałem w 2010!
Żenujące rozstanie, ale coaching pełen podziwu - szczgólnie jak mi napisano, że [usunięte przez moderatora]!
Lipa 2013-09-21 20:14:40
Lipa jakich mało, zapytajcie o opinie
4
Bożyk 2014-04-16 01:04:55
Ciekaw jestem co z nich wyniknęło bo na chwilę obecną zatrzymaliśmy się w 2013 roku . Wysokie napięcie
legoludek 2014-06-23 08:20:10
Po zmianach jakie zostały wprowadzone w ostatnim czasie zrobiło się bardzo przyjemnie. Panie "kierowniczki" w końcu przestały gwiazdorzyć i każdy może skupić się na swojej pracy a nie na chwilowych popisach tychże osób. Zarobki przyzwoite, żadnych przekrętów wszystko czarno na białym. Szefostwo jak najbardziej "+" jedni z nielicznych osób, którzy zatrudniają pracowników nie parobków.
ew 2014-07-11 17:55:29
Praca w tej firmie jest straszna, jak choroba można się psychicznie wykończyć.
Toksyczne wszystko !
2
legoludek 2014-08-25 09:24:05
"Psychicznie" wykończają się osoby, które nie potrafią dostosować się do środowiska. Ekipa jest zwarta nikt się niepotrzebnie nie wychyla, nie komplikuje życia innym, nie obgaduje za plecami to jest wszystko w porządku. Każdy ma gorsze dni, ale nie można tego przekładać na resztę.

Snikersa nie zjadły, po prostu mają swoje obowiązki i nie wpierdzielają się w pracę innych.
bilek 2015-01-13 12:18:24
niestety muszę Cię zmartwić bo póki co Medical nie poszukuje chyba żadnych pracowników albo po prostu słabo z takimi poszukiwaniami się obecnie ogłaszają. Czy może ktoś z obecnych pracowników tej firmy mógłby napisać jak wyglądają obecne warunki współpracy z firmą ? byłoby to naprawdę niezmiernie pomocne
katarzyna 2015-03-20 16:31:15
ja też się intensywnie zastanawiam czy pójść do nich do pracy czy nie. Ew, najbardziej zaniepokoił mnie jednak właśnie twój komentarz - dlaczego uważasz że praca u nich w Medical Sprzęt Medyczny może być jakąkolwiek udręką psychiczną? proszę cię rozwiń ten temat który zacząłeś poroszę bo nie wiem czy iść do nich do roboty w takim razie
Ona 2015-03-27 16:39:23
Witam, na jakie wynagrodzenie podstawowe można liczyć ? i czy na premi da sie coś zarobić sensownie ;)

Dziekuje i Pozdrawiam
ion 2015-06-09 18:14:37
Ludzie fałszywi jeden na drugim, straszna atmosfera pracuje tam ale odradzam wszystkim nie wygląda to tak kolorowa szczególnie, że tu pisze osoba, która stara się poprawić wizerunek firmy jakimiś pozytywnymi komentarzami żałosne, proponuję się bardzo poważnie zastanowić, trzeba robić dobrą minę do złej gry smutne jest to że trzeba ciągle udawać, że wszystko jest wspaniałe :(
Ja 2015-06-10 22:45:28
Proszę - zwolnij sie skoro tak ci zle. Kolejka czeka zeby pracować w Intecu
1
tomi nk 2015-08-06 08:26:42
mzesz przeslac emil do medicalu
Poinformowany 2015-09-21 11:05:14
UWAGA!!! Szukają tylko ludzi którzy założą własną działalność. A co za tym idzie wszystkie koszty są po twojej stronie i ryzyko, że nic nie zarobisz też. Wtedy firma umywa ręce a ty zostajesz z nierozliczonymi fakturami od których musisz zapłacić podatek do Urzędu Skarbowego.
2
Krolik2 2015-09-24 19:41:44
Ojej czy mozesz podac wiecej szczegolow no i koniecznie napisz skad to wiesz. To dla mnie bardzo wazne.
Poinformowany 2015-09-25 20:53:00
Czytaj ze zrozumieniem. To nie jest trudne.
Krolik2 2015-09-25 22:52:55
No wlasnie @Poinformowany nie napisales wiec moze jednak odpowiesz. Ta odpowiedz jest malo pomocna.
Poinformowany 2015-09-26 17:26:41
Może jednak odpowiem. Jesteś upierdliwy/upierdliwa. A tak przy okazji - informacja jest na dworcu w Krakowie.
Zainteresowany 2015-10-08 13:21:25
Czy ktoś pracował jako przedstawiciel w tej firmie?
Zorientowany 2015-10-23 17:42:25
A może loms napiszesz coś ciekawego o tym jak Urząd Skarbowy ściga ludzi mających opóźnienia z zapłatą podatku bo nie dostali pieniędzy od pseudo pracodawcy za wykonaną pracę? Mając własną działalność jest więcej minusów niż plusów. A mając US na karku masz pozamiatane i żadne kombinowanie tu nie pomoże.
Kowalski 2015-12-01 18:56:20
"Zarobki nie mają limitów jeśli się starasz" - dobry bajer. Może ktoś go łyknie.
1
;-) 2015-12-06 02:17:46
hehe obuj buty idzie luty, ta sama padak co była lat temu kilka ;-)
bilek 2016-05-07 22:42:32
może i nie ale spokojnie jest to do nauczenia się.
Zostaw swoją opinię o Medical Sprzęt Medyczny - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medical Sprzęt Medyczny