Capitol Sp. z o.o. - Biuro Zarządu

Warszawa

Opinie o Capitol Sp. z o.o. - Biuro Zarządu

Ela 2013-09-18 17:42:53
Praca jak każda inna.Trzeba systematycznie pracowac i wtedy sukces murowany i kariera zawodowa.
1
Lila 2013-12-11 17:56:55
Ewakuujcie się kto mądry z tej firmy....tam obiecywane wysokie pozycje się kupuje lub dostaje za....(przestroga dla szanujących się kobiet)
Renta która sprzedają jest fikcją i każdy kto potrafi uzywać kalkulatora to powinien wiedzieć. Jednym słowem pralnia mózgów. Pracowałam w tej firmie więc dzielę się swoją a nie zasłyszana opinią. Kto chce poznać szczegóły zostawcie swoje adresy mailowe....odezwię się
1
kika 2013-12-30 14:44:04
Pracowałam w tej firmie 2 lata. Naprawdę trzeba być mocno zdesperowanym człowiekiem, żeby zarobić, a zarobić można, jak najbardziej.Ale to nie jest praca na etat, zarobisz jak sprzedasz, to takie przedstawicielstwo handlowe. Na początku było ok, nawet mi się podobało, wyjazdy szkoleniowe za granice, oczywiście za wyniki. A wyniki nie łatwo zrobić, dziennie wykonywałam ponad 100 rozmów telefonicznych i bywało, ze żadnego spotkania. Bywało, że miałam umówionych kilkanaście spotkań, ale żadnej sprzedaży, tylko koszty. Dojechać do klienta trzeba, umówić się też. najgorsze było storna. Klient przestał płacić składki, więc zabierano prowizję. Niby logiczne, ale co miałam powiedzieć dzieciom? Że mamusi zabrali wypracowana prowizje, bo klient się rozmyślił? Dlatego zrezygnowałam , więcej wydawałam jak zarabiałam. Teraz mam etat. pieniądze dużo mniejsze, ale pewne.
kalkulator 2014-01-01 19:50:13
Capitol sprzedaje gwarancje rente firmy Compensa jest to jeden z najbardziej nieudanych produktow emerytalnych jakie mozna wciskac ludziom . Jak kogos nie lubicie to mu to sprzedajcie . Proponuje usiasc z kalkulatorem i dokladnie przeliczyc a nie zdawac sie na obietnice osob ktore was rekrutuja . Faktem jest tez to ze wejscie na wyzsze pozycje trzeba pozbyc sie godnosci ( glownie chodzi o kobiety) a co do panow to na pewno uszczupli sie portfel. Pozdrawiam wszystkich tych ktorzy sie opamietaja i sprawdza ile krzywdy narobili swoim bliskim poprzez wcisniecie im tej renty
4
Lila 2014-01-11 14:20:14
Uwaga dla wszystkich którzy chcą rozpocząć pracę w tej firmie....działa to jak sekta...chętnie was wezmą obiecując gruszki na wierzbie a jak bedziecie chcieli odejść to wam zrobią blokady na znalezienie innej pracy(usunięte przez administratora) Umowa nie obejmuje żadnej lojalnościówki a spróbujecie robić coś innego to problemy i łamanie paragrafów na całej linii.....to tak ku przestrodze dla rozważnych. Ogólnie firma się sypie a wiadomo że tonący brzytwy się chwyta :)
1
Anonim 2014-01-18 20:48:34
Byłam na szkoleniu i takich kitów nie słyszałam jak żyję
Szkoleniowcy niby ludzie na pozycjach ale kalkulatorów nie używają. Po przeliczeniu wychodzi że rekrutowani agenci mają sprzedawać marzenia niestety które się nigdy nie spełnią
Uważajcie (usunięte przez administratora)
bruni 2014-02-16 19:52:31
OPINIE POZYTYWNE SĄ WYSTAWIANE TYLKO I WYŁĄCZNIE!!! PRZEZ TYCH, KTÓRZY DOROBILI SIĘ NA NAIWNIAKACH, KTÓRZY ZAPIERNICZAJĄ ZA PSIE GROSZE. TAKA JEST PRAWDA! NIE DAJCIE SIĘ LUDZIE NABRAĆ NA TAKIE BREDNIE, ŻE MOŻLIWOŚĆ AWANSU ITP. FAKTYCZNIE W NECIE NIE MA ŻADNYCH KONKRETNYCH INFORMACJI - UCZCIWA I SOLIDNA FIRMA PODAJE JAK NAJWIĘCEJ INFORMACJI, A NIE DUŻO OGÓLNIKÓW, Z KTÓRYCH NIC NIE WYNIKA!
1
Gabi 2014-02-20 23:11:15
Informacje i opinie tutaj zamieszczone nie są wiarygodne i zgadzam się z poprzednikiem, że może to być działanie konkurencji bądź nieudaczników.
Kto może podważyć wiarygodność grupy VIG ze 189 letnią tradycją?
Praca w Capitolu daje duże możliwości rozwoju i awansów ale nie jest to praca dla każdego. Nikt tutaj nikogo do niczego nie zmusza, jak pracujesz to osiągasz wyniki i zarabiasz a najważniejsze, że jesteś doceniany. Ja pracuję w firmie od roku i jestem bardzo zadowolona.
4
kamisia 2014-02-28 18:14:53
Gabi możesz dać jakiś kontakt do siebie? może email? zastanawiam się czy przyjąć propozycje pracy w capitolu...
marta 2014-03-02 20:19:44
ŚWIETNA UCZCIWA FIRMA! JAK MAŁO KTÓRA POTRAFI NAGRADZAĆ I MOTYWOWAĆ SWOICH WSPÓŁPRACOWNIKÓW. PRACUJE JUŻ PRAWIE 3 LATA I 1 ZŁEGO SŁOWA BYM NIE NAPISAŁA NA CAPITOL. konkurencja lub tym którym nie wyszło negatywne opinie niech zachowują dla siebie.
4
obywatel X 2014-03-15 13:19:47
Nie wiem , kto pisze opinie tutaj, ponieważ na ogół są one anonimowe. Moja wypowiedź zresztą też. Osobiście zdecydowałem się na współpracę z tą firmą, po namowie znajomej mi osoby, która dla pracuje dla Capitolu i po której widzę osobiście finansowe efekty tej pracy. A małe one nie są.Prawda jest taka, że ani ta ani zapewne inna firma, opierająca się na pozyskiwaniu klientów i tworzeniu struktur współpracowników nie jest dla osób, które szukają posady etatowej (8 godzin i do domu za 1680 PLN brutto regularnie co miesiąc) Jeśli, ktoś szuka takiej właśnie pracy i takie ma do niej podejście SUKCESU NIE OSIĄGNIE. Tutaj można zarobić, ale trzeba się zaangażować, umieć zdobywać informacje i odpowiednio je wykorzystać, szukać kontaktów przy każdej nadarzającej się okazji. Wśród znajomych bliższych, dalszych, w przypadkowych spotkaniach choćby w sklepie, u fryzjera, w ... gdziekolwiek - to tylko przykłady. Trzeba nawiązać rozmowę zaczynając od czegokolwiek, jakiegokolwiek tematu i umieć nakierować rozmowę na temat, który nas interesuje. Tutaj trzeba umieć wykorzystać swoją inteligencję i niejednokrotni spryt w rozmowie. Jeśli jest się osobą, która takie cechy posiada sukces i korzyści materialne ma gwarantowane... pozdrawiam
2
Ann 2014-03-19 20:32:22
Przestrzegam przed tą firmą. Na początku mojej współpracy było dobrze, zaczęłam pomału zarabiać, rozkręciłam tak jak mówili swój mały biznes, zbudowałam strukturę ok. 10 osób pracujących, więc i kasa nie zła. Ale nie tylko kasa, bo oprócz kasy są jeszcze awanse. i tak np. jak twój przełożony jest w strukturze na pozycji nr 3 i może mu się nie udać wskoczyć na pozycję nr 4, a ty się zbliżasz do tej poz. nr 3 i wiesz, że ją dostaniesz, to twój przełożony nie będzie ci pomagał (tak jak mówią na SK), tylko zrobi wszystko, żeby się ciebie pozbyć, np. zawnioskuje do zarządu, że przekraczasz normy etyczne i dostaniesz na koniec miesiąca wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym art. 750 kc z par.746kc. Dlaczego się ciebie pozbędzie? bo nie dostałby prowizji z twojej struktury (bo byście byli na równych stołkach, a wtedy on nie ma kasy), a tak jak ty wylecisz to on zabiera w myśl prawa całą twoją prowizję. Mało tego Capitol, potrafi nie wypłacić ci za ostatni miesiąc, mętnie tłumacząc, że to na wypadek padających twoich polis. Pytam się, to po co potrącają 15% z każdej wypłaty na storno rezerwy? Oddałam sprawę do Sądu i czekam na dalszy ciąg, bo na razie dostali nakaz zapłacenia mi za ostatni miesiąc, ale się odwołali, więc czekam na cierpliwie rozprawę. Spróbuj zadzwonić do centrali do Warszawy - nigdzie w internecie na stronach Capitolu nie ma nr telefonu, jest tylko adres e-mailowy. Właściwie nr telefonu masz tylko do bezpośredniego przełożonego, reszta owiana tajemnicą. A tak naprawdę to mój bezpośredni przełożony i jego matka mają długi pozaciągane u swoich niższych w strukturze, nawet popodpisywane weksle, i choć mówią jakie to mają duże zarobki, to nie są w stanie spłacić długu zaciągniętego u niższych w strukturze. myślę, że nie mają zdolności kredytowej. Więc jak to jest w Capitolu z tymi zarobkami na kredyt? Na kredyt, bo wypłacane jest za rok z góry, a w innych firmach normalnie co miesiąc. Życzę rozwagi w podejmowaniu decyzji i jeszcze raz przestrzegam przed tą firmą.
1
jurek 2014-03-22 11:29:41
mam pytanko koupiłem polise rok temu kwota okolo 200 zł czy warto płacić 30 lat abu dostac 400 zł . ????
4
Tylko fakty 2014-03-28 13:06:55
(usunięte przez administratora) To tyle na temat wiarygodności tej osoby chociażby w najprostszej kwestii o jakiej pisze czyli "nigdzie w internecie nie można znaleźć numeru telefonu Capitol"
1
Ania NAj 2014-04-12 17:42:41
Witam wszystkich jestem zaskoczona tak dużą negatywnością, współpracuję z firmą Capitol ponad rok nigdy nie zauważyłam wyścigu szczurów, niedopuszczania do awansu osoby wyższej w strukturze. Szczerze polecam. fajni ludzie.
1
Dorka 2014-04-13 23:17:05
Witam, nie mam w zwyczaju pisać komentarzy, ale tym razem się pokusiłam, bo jeszcze nigdy nie znalazłam w jednym miejscu takiego steku bzdur. Mam wrażenie, że wszystkie negatywne opinie zostały zamieszczone przez "płytkie" paniusie, którym się wydaje, że jak się ładnie ubiorą i pomachają rzęsami, to sukces sam przyjdzie. Niestety, jest to praca, w którą trzeba się zaangażować całym sobą, praca dla ludzi cierpliwych, ambitnych, takich, którzy potrafią sobie wyznaczyć konkretny cel. Sam dla siebie jesteś szefem i jednocześnie pracownikiem - nikt do niczego Cię nie zmusza, nie wyznacza żadnych limitów - chcesz, to pracujesz i zarabiasz, ale jak Ci się nie chce, to nie licz na kokosy. Jestem w firmie prawie trzy lata, współpracuję z ludźmi, na których zawsze mogę liczyć, ale ode mnie w zamian oczekują tego samego! I jeszcze krótko do wypowiedzi Ann - "zbudowałam strukturę ok. 10 osób" - to trochę za mało, do osiągnięcia sukcesu. A to, że Twój przełożony blokował Ci awans - sorry, po prostu miałaś pecha, że trafiłaś na kretyna (świadczy o tym również Twój wpis), który nie miał pojęcia o tym, jak powinna wyglądać praca w zespole. W naszej strukturze nigdy coś takiego nie miało miejsca!!! A co do wypłaty - co miesiąc, najpóźniej 25-tego, zaglądam na swoje konto i jeszcze się nie zdarzyło, żeby kasy nie było!!! Polecam gorąco wszystkim, którzy nie widza się w "dającej stabilizację" pracy na etacie.
3
ja 2014-05-19 22:17:11
a czy ten twój przełożony i jego matka są z wlkp ?
2
Janusz G 2014-06-20 16:31:32
Jeżeli jesteś nieudacznikiem ,zaczynasz i nie kończysz nie masz celów życiowych marzeń , planów , konsekwencji, determinacji i wytrwałości to się nie dziw że w życiu nic ci się nie udaje.
Cechą główną każdego zwycięzcy jest to że się nie poddaje, ludzie sukcesu robią to czego inni nie chcą robić i żyją życiem o jakim inni tylko mażą .Tacy jak ty siedzą i wyżalają się jak to im nie wyszło,mącą w głowie ludziom ambitnym .
Wszystkim zainteresowanym pracą w Capitolu mogę podpowiedzieć jedno ,nie słuchaj opinii ludzi ponieważ z wielu powodów będą oni chcieli przekonać Ciebie do własnego zdania ,ponieważ im nie wyszło życzą tobie tego samego .
Najlepsza metoda to spróbować, ufaj sobie zdobądź doświadczenie dzięki któremu urośniesz i wyrobisz swoje własne zdanie .
Wiec albo jesteś kapitanem własnego statku albo słabo opłacanym majtkiem na czyimś statku.
WYBIERAJ !TO TWOJE ŻYCIE!
4
Nowy 2014-07-16 18:51:56
Witam , byłem ostatnio na rekrutacji w tej firmie.
Zastanawiam się czy nie spróbować bo widzę , że problem emerytalny jest coraz większy ( nawet to co dzieje się teraz z OFE ), dlatego wydaję mi się , że jeżeli ludzie są coraz bardziej świadomi to w końcu coś z tym zrobią. Na zachodzie emerycie korzystają z takich rozwiązań od 40 lat i dlatego mają pieniądze.
Chciałbym prosić o opinie ludzi z branży a nie takich , którzy tylko narzekają i siedzą na forum z nudów .

Kati78 2014-07-23 14:05:30
Ja współpracuje z firmą Capitol już 4 lata.
Sprzedaje produkty typu unit-linked bo bardziej do mnie przemawiają niż emerytura ( która jest według mnie dobra dla osób bojących się ryzyka inwestowania w fundusze ). Ale każdy ma swoje zdanie i nikt niekogo nie zmusza żeby sprzedawać ten produkt. Równie dobrze mogę sprzedawać ubezpieczenia grupowe, ważne żeby klient był zadowolony i żebym ja miała z tego wynagrodzenie.

Ogólnie praca jak w każdej firmie ubezpieczeniowej, z tym,że więcej dodatków, premii i wyjazdów zagranicznych.

Napewno warto spróbować jeżeli ktoś z czytających opinie chce coś więcej od życia niż tylko telewizor i piwo. Myślę, że każdy ma wybór i to od niego zależy czy posłucha swojego " dobrego szwagra" czy wyjdzie ze strefy komforu i zacznie coś robić. Ja też kiedyś byłam w strefie komfortu i wiem,że to jest cięzkie do zwalczenia. Polecam róznego rodzaju ksiązki na temat sprzedaży i rozwoju osobistego.

Pozdrawiam
Kasia
1
Mikołaj. T 2014-07-29 00:54:43
Więc, rozumiem ludzi którzy stworzyli ten system. Mają oni kasę bo każdy chcę żyć lepiej. Tylko co im po mojim sukcesie? Fakty są takie że przed podjęciem decyzji aby zaangażować zweryfikujcie firmę która przedstawia wam możliwości zarobkowe.I nie ważne jak się nazywa.czytajcie opinie tylko te które można przedstawić przed sądem a nie takie jak moja czy innych.na koniec chciałbym podkreślić że nie jestem wynajętą jednostką by szkodzić tej firmie czy innej.przestrzegam tylko o nie uczciwość ludzkiej.dobrze że ludzie zaczynają brać los we własne ręce.tylko czasem trafiają na oszustów. Dają wiara na słowo i później wypalają. Sprawdzajcie informacje w miejscach gdzie ktoś wypowiada imię, nazwisko, gazeta,urząd.tam gdzie ktoś wypowiada ponosząc konsekwencje za przedstawione informacje. A tak kogo pozwiecie? "Mikołaja T" gdy bym popisał tu niewiadomo co? Dobrze czy źle. Nie ufaj na słowo.sprawdź.pozdrawiam.
4
wspomnienie 2014-07-29 23:28:42
Pracowałam ponad 2 lata, zbudowałam 4 struktury, awansowałam na 3 poziom, kasa dobra - odeszłam. Zeby pracować w tej firmie trzeba wyzbyć się zasad moralnych i wszelkich wartości, odpornym na stres i być cwaniakiem. Na początku jest fantastycznie, w szczególności jak wyniki sprzedaży są imponujące, ale osiągając kolejny poziom, rzucane są kłody pod nogi, oby tylko 4 poziomu nie zrobić, a już nie mowiąc o 5, gdzie na 5 jest żona dyrektora. Ona nikogo nie przepuści, bo kasy by nie miała, a sama tkwi na tej pozycji od ponad 6 lat. Dotacje na utrzymanie biura, na samochod to niby nagroda, ale zmusza do dalszych zobowiązań. Najwiecej zarabiają Ci na górze, śmiejąc się z naiwności nowych rekrutów. Poza tym intrygi miedzy kierownikami są chlebem powszednim. Czysta manipulacja. Co do produktów, ktore sie sprzedaje, ubezpiecznia majątkowe, komunikacyjne, a w szczegolności nacisk jest na życiowe (najwieksza prowizja) trzeba samemu sobie policzyć zdystansowanym okiem co się opłaca i czy się opłaca. Osobiście sama zadnej polisy sobie nie założyłam. A to że sie rozwijaja w czechach, Polsce Słowcji to ja słyszałam juz 6 lat temu...i jeszcze sie nie rozwineli???? he he Widze ze nadal działaja wg jednej starej pieśni. Uważam, że odeszłam w sprytny sposob, po prostu przestalam pracować, unikalam kontaktów z menadżerką, przysylali pisma ze jesli np. nie wypisze 2 wnisków Gwarancji Renty na kwote min. 400 zł. to rozwiązą ze mną umowę i tak obiecywali przez 2 lata. A ja miedzy czasie znalazłam sobie godną pracę, w kierunku jakim sie kształciłam, w sumie to dzięki dyplomom z Capitolu dostalam prace w banku, a z czasem awansowalam na lepszą posadę. Owszem zarabiam tylko 7460 brutto, ale nikomu niczego nie wciskam i mam poczucie godności, oraz nikt mnie nazwie złodziejką.A pro po storna... polecialy mi az dwa w kwocie ok 600 zł...po 1,5 roku od rozwiazania umowy, przyszło mi powiadomienie z Firmy DUNAJ, ze wykupili moj dług wobec firmy Capitol i naliczyli ze jestem winna ponad tysiąc zł. + koszty sądowe...takie bla bla bla. Sprawe przkazalam adwokatowi i uciszył ich tylko pragrafami. Reasumując, jesteś człowiekiem z zasadami moralnymi, wrażliwym, lojalnym o dobrym sercu i cenisz sobie spokój oraz prywatność to nie praca dla Ciebie! Jeśli potrafisz dążyć po trupach do celu, jestes dobrym aktorem, cwaniakiem i traktujesz to jak zabawę - dasz radę! Ogólnie to w kazdej pracy jesli kogos nie...(przepraszam za słownictwo)...wydym... to inni to z Tobą zrobią ;P
Jeśli ktos ma jakieś pytania, chętnie udzielę odpowiedzi. Nie jestem z konkurencji, nie pisze z pozycji nieudacznika lecz osoby, ktora sie opamiętała i ceni szcześliwe życie. Ten kto czyta tę wypowiedz, a z firmą wspólpracuje dłuzej niz 6 lat, serdecznie pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów oraz nowego jachtu :)A nowym rekrutom dojrzałości emocjonalnej i mądrych decyzji :)
Z poważaniem,
obserwatorka,
(usunięte przez administratora)
6
Cichy 2014-11-07 10:33:55
Jak się czyta te wszystkie wypowiedzi to wychodzi polska natura :). J pracuję od 2009 roku i nie wiem, ale nie mogę narzekać, umowa z firmą jest w umowie wszystko jest zapisane punkt po punkcie, Capitol to nie tylko Gwarancja Renta ale ja uważam, że jeżeli na emeryturę i tylko na emeryturę to najlepszy program w Polsce a mogę powiedzieć to dlatego bo korzystają u mnie z tego programu ekonomiści ludzie, którzy maja pojęcie o finansach, mam klientów prawników, którzy prześwietlili ogólne warunki programu. Jednym z początkowych postów jakaś osoba pisze żeby wziąć kalkulator i policzyć. Ok tylko dlaczego ta osoba nie podała konkretnych wyliczeń tylko dała wypowiedź która ma zasiać ziarno nie pewności. Po za tym od 65 roku życia osoba ma wypłacaną emeryturę do końca życia a zatem ile zarobiła na tym programie wie dopiero w momencie śmierci. Drodzy państwo ten program nie jest programem inwestycyjnym jak na przykład fundusze na których możemy zarobić 300 % ale możemy też stracić 100%. Ten program jest gwarantowany więc zyski na mniejszym poziomie ale pewne - jest to program skierowany do osób które ewidentnie chcą oszczędzać na emeryturę nie jest to program inwestycyjny. Tutaj co miesiąc ciułamy sobie pieniądze żeby mieć dodatkowe pieniądze oprócz zapomogi z ZUS wysokości najczęściej 500 - 600 zł brutto otrzymaliście państwo listy ZUS ? Tam ZUS podał wam dokładnie wysokość wasze waszej emerytury. Za chwile ktoś mi wyskoczy ale są lepsze sposoby żeby mieć emeryturę - zaraz usłyszę będę inwestował w ziemię nieruchomości - a ile szanowny czytelniku ich już kupiłeś ??? Dobry pomysł tylko nie daje nam pewności czy ktoś od nas wynajmie to mieszkanie czy kupi ten dom czy wydzierżawi tą ziemię - mamy niż demograficzny - chcesz tak ryzykować i jak nie wyjdzie to żyć za 500 zł - nieruchomości fajna rzecz, nawet super ale po pierwsze trzeba mieć na nią pieniądze, a tu gdyby coś nie poszło tak zawsze masz zabezpieczenie w postaci dożywotniej emerytury. Pomysłów jest jeszcze wiele jedne lepsze drugie trochę słabsze ale Gwarancja Renta daje nam to że ciułając sobie co miesiąc jakąś sumę pieniędzy mamy zapewnione dodatkowe pieniądze do końca życia.
A co do pracy są rożni ludzie, którzy przychodzą do Capitol-u bo każdy zaczyna tak samo od samego dołu nie ma awansów z powietrza tylko za prace w systemie punktowym i nikt nie decyduje za nas czy wejdziemy wyżej czy niżej. Niestety mogą się zdarzyć osoby, które kombinują cwaniaku ją i chcą wykorzystać system na swoją korzyść, co mnie cieszy moi współpracownicy maja do mnie pełne zaufanie bo wiedzą ze zawsze pilnuje ich awansów jak brakuje punktów przypominam im o tym żeby im się pozycja nie śliznęła itp. Dlaczego ?? Bo dzięki temu tworzymy zgrany zespół. I dzięki temu możemy zrobić więcej. Każdy zna zasady i się ich trzymamy. I to jest ważne w Capitol-u jak i w każdej innej firmie niestety czarne owce się zdarzają, które psuja opinie patrzą tylko na swoje cele - ale takie coś i tak ma krótkie nogi. Także ja nie będę nazywał osób tych które piszą negatywne opinie nieudacznikami, bo tak nie jest po prostu może trafili do złej osoby, która nie potrafiła jej pomóc współpracować. Podoba mi się wypowiedź Pani która się podpisała "wspomnienie" tak źle się wypowiada o firmie Capitol tylko jak się okazuje dzięki tej firmie jak sama napisała i tu cytat "A ja miedzy czasie znalazłam sobie godną pracę, w kierunku jakim się kształciłam, w sumie to dzięki dyplomom z Capitolu dostałam prace w banku, a z czasem awansowałam na lepszą posadę. "
Osoba, które źle się wypowiadają na temat Gwarancji Renta - powiem tylko tyle drodzy państwo albo w ogóle nie rozumiecie idei tego programu - albo mylicie go i zaszeregowujecie worku z innymi programami które maja całkiem inny cel. Pamiętajcie my jako społeczeństwo nie jesteśmy nauczeni oszczędzania i mało kto z nas odkłada pieniądze na przyszłą emeryturę, ten program w tym pomaga żeby w 65 urodziny nie obudzić się z ręką w w przysłowiowym nocniku.

Moi drodzy reasumując musicie mieć własny rozum i sami sprawdźcie, a nie opierajcie się na opiniach osób, które nie maja pojęcia o rynku finansowym o finansach tylko im się wydaje, bo maja kalkulator anie znają mechanizmu.
Fajnie się pisze rożne rzeczy jak nie ponosi się za to konsekwencji.
Co do pracy - widać że wypowiadają się tu osoby zawiedzione, którym nie wyszło ale czy o tej firmie czy o tamtej czy jeszcze innej zauważcie państwo, że zawsze będą pisać przede wszystkim CI co im nie wyszło bo tym co wyszło nie mają to czasu - teraz zapytać he he to co ja tu robię - a na to forum skierował mi uwagę mój przyszły współpracownik (bo sam bym pewnie tego nie szukał) i nabrał wątpliwości ( no po to tu taj piszą ludzie z konkurencji i zawiedzeni) żeby skoro im nie wyszło to innym ma też nie wyjść, bo jak komuś wyjdzie to będzie to nieme świadectwo, że praca i firma Capitol jest ok ale z nimi coś jest nie tak :).

Czekam na cz
ciekawa 2014-11-21 16:11:20
Niedawno podpisałam umowę z tą firmą...ale stwierdziłam, że nie chcę z Nimi współpracować. Przy rozwiązaniu umowy będą jakieś komplikacje ?
1
Cichy 2014-11-21 17:27:22
wysyłasz wypowiedzenie umowy i tyle
Lori 2014-12-14 20:09:04
Praca by mogła być pod warunkiem, że faktycznie ma się klientów.. Jeśli się nie robi to ma się problem nawet z ubezpieczeniem zdrowotnym i pójściem do lekarza bo w Urzędzie dostałam info, że jak nie zarabiam - nie oddałam ani złotówki w danym miesiącu na ubezpieczenia to nie powinnam z nich korzystać :( I jak się nagle zachoruje na długotrwałą chorobę jak ja bez możliwości "biegania za klientami" to jest się na nieciekawej pozycji. Praca dla tych co mają znajomości wśród kasiastych ludzi, którzy będą chcieli wykładać co miesiąc pieniądze na fundusze.. biedniejsze społeczeństwo wyśmiewa przyszłość i gonią agentów kijem.
1
kobra 2015-02-03 12:52:00
no chyba że podpisałaś wnioski o polisę i za to otrzymałaś wynagrodzenie , a polisa "upadła" to ty musisz oddać kasę Capitolowi
kobra 2015-03-04 09:17:35
Po pierwsze, twoja mama nie będzie "pracownikiem" tylko "osobą wykonującą czynności agenta" tzw. OWCA , jeśli chodzi o numerowane poziomy, to z nich wynikają różnice prowizyjne w strukturze. Jest to firma działająca w systemie MLM , na necie jest dużo info dotyczących MLM.
doświadczenie 2015-03-11 14:49:41
Dwa lata pracowalam dla tej firmy i zrezygnowalam ze względu etyki. Miałam juz dosc oszukiwania klientów. Sama nigdy nie skorzystałam z ich produków ubezpieczeniowych, ponieważ inne firmy miały korzystniejsze dla mnie oferty. "Gwarancja Renta" to program dla naiwnych, jakich szukają. Jak jeszcze pracowalam namowilam znajomego, za co bardzo przepraszam i bedę przepraszać do końca życia. Są inne i lepsze metody bezpiecznego oszczedzania i pomnazania pieniędzy. Te szkolenia weekendowe, wyjazdy o malo nie doprowadziły do rozpadu mojego małżeństwa.
Ze sprzedażą było róznie, w jednym miesiącu nic, w drugim nawet 7 tys. a czasem kilkanascie. Ale jak polecialy storna to trzeba zwrócić. To nie była praca dla mnie. Wole pracować 40 godz. tygodniowo, i miec pewnie 4,6 tys. w umowie, kazdy weekend wolny, a za delegacje płacone extra i rodzine moge zabrac :) Co do wyścigu szczurów, o ktorych czytalam w poprzednich komentarzach, niestety maja miejsce, tylko wiedzą o tym uczestnicy i jest to wielką tajemnicą. Jeśli ktoś kogoś dogania na poziomie 3, 4 i 5 to szuka sie haka zeby sie tego kogoś pozbyć.
Dzisiaj...patrząc z boku śmialo mogę powiedziec, że wstyd mi że kiedyś pracowałam w tej branży. Ludzie, którzy dla tej firmy pracują od lat to często osoby zadłuzone, niepotrafiące zdobyc pracy na etat, zakompleksione i urodzeni kombinatorzy oraz zawodowi kłamcy(przez te dwa lata zdązyłam lepiej ich poznać). Spotkałam sie tu ze stwierdzeniem, ze negatywne opinie piszą nieudacznicy, którym sie nie powiodło. Niestety nie każy jest zdolny do oszukiwania mało świadomych ludzi (potencjalnych klientów) Ja sie nie czuje niudacznikiem, wrecz przeciwnie, teraz czuje sie szczesliwa i zrealizowana zawodowo. Kolezanka, ktorej pomoglam jakis czas temu znaleźć prace etetową, w koncu wychodzi z dołka finansowego, w jaki wpadła pracujac w tej firmie. Niestety polecialy storna, potem komornik. Obwinili ją, że to ona żle sprzedała polisy, ktore de facto sprzedał jej kierownik (dzisiaj menadżer) gdy przyuczali ją do zawodu. Najśmieszniejszy był tytuł egzekwowanej kwoty przez komornika: "niezapłacone ubezpieczenie"
To bardzo skomplikowana praca i nie dla osob z wyższym wykształceniem mających ambicje realizowania sie w uczciwej, spokojnej pracy z wynagrodzeniem na poziomie średniej krajowej. Kazdy jest kowalem swojego losu :)
Cichy 2015-03-11 15:46:40
No to gratuluje Pani etyki tak jak zacytuje "Sama nigdy nie skorzystałam z ich produków ubezpieczeniowych, ponieważ inne firmy miały korzystniejsze dla mnie oferty" czyli Pani zdaniem to nie był dobry produkt a zrobiła Pani coś bardzo etycznego cytuje"Jak jeszcze pracowalam namowilam znajomego, za co bardzo przepraszam i bedę przepraszać do końca życia" No to widać, że to raczej Pani kierowała się tylko chęcią zysku skoro uważała Pani program za niekorzystny dla klienta jednak go Pani sprzedawała, to nie dziwie się, że Pani popadały polisy :). Ciekaw jestem na jakiej podstawie Pani uważa, że produkt Gwarancja Renta jest zły ?? I jest programem dla naiwnych, może jakieś liczby fakty itp.
doświadczenie 2015-03-13 15:16:08
Na początku współpracy, tak jak większość początkujących w tej firmie zostalam omamiona (więc nie kierowałam sie chęcią zysku)i dopiero po dłuższym czasie zaczęłam wiele rozumieć, zdobywając wiedzę (konczyłam studia)i doświadczenie spotykając na swojej drodze ekonomistów, ludzi zajmujących sie powaznym biznesem etc.Pan sobie nawet nie wyobraża ile takich osob - świeżynek przewija się przez tę firmę, ktore osiągną stanowisko kierownika, czyli poziom 1 i 2, po czym sami rezygnuja, albo zostają "wydaleni".
Moje pierwsze spostrzezenia pojawialy sie w chwili kiedy potrzebowalam ubezpieczyć mieszkanie, samochód, wyjazd na wakacje za granice czy nawet na życie - OFERTY MAŁO KORZYSTNE. Poniewaz przed zakupem czegokolwiek, kiedy mam pewność czego potrzebuje zawsze robie rozeznanie na rynku, jak np. zakup zmywarki (zeby była najlepsza, dobrej marki, niski poziom zuzycia wody, prądu i o niskim poziomie hałasu etc.) I tak samo robilam przed wykupem ubezpiecznia, kierując zapytanie ofertowe do wszystkich możliwych firm ubezpieczeniowych. Potem sama analizowalam i wybieralam najbardziej korzystną ofertę. I tym samym żadna oferta firm, które reprezentowałam nie była godna uwagi. Często opcje miały gorsze, a składki wyższe, nawet ze "zniżką dyrektorską". Z czasem rozumialam coraz więcej i więcej, na czym polega praca. I przyszedł moment, iż zdałam sobie sprawę, że to kładzie na łopatki moje sumienie i zasady moralne. Dlatego zrezygnowałam. Co do polis, z których klienci zrezygnowali, pozwolę sobie Pana zacytować "popadały polisy" (nota bene to jakiś chyba slang, gdyż to niepoprawna pisownia), proszę czytać ze zrozumieniem, to nie przeze mnie sprzedane polisy zostały rozwiązane. Na szczeście było ich chyba tylko 2 lub 3.
Co do Gwarancji Renta, wystraczy drogi Panie wziąć do ręki kalkulator, OWU innych podobnych produktów, których teraz jest o wiele więcej, przeliczyć, przeanalizować. Wnioski same się nasuną. Pod warunkiem, z całym szacunkiem, jeśli Pan to potrafi zrobić. Obecnie na rynku paleta takich produktów jest cała gama i ciągle je poddają kosmetyce (konkurencja nie śpi)Wystarczy trochę wysiłku, żeby zrozumieć, a żeby zrozumieć trzeba doświadczyć.
Idea emerytury w tego typu produktach jest super, ale na tym się kończy. Ponieważ pieniądze nie są ideą, tylko aktywem obrotowym.
Cichy 2015-03-13 18:50:48
I znów bez konkretów, tylko ogólnie :).

Zapytam jakie Pani firmy reprezentowała ??? zacytuje "I tym samym żadna oferta firm, które reprezentowałam nie była godna uwagi"


A teraz drugie pytanie najpierw cytat "Obecnie na rynku paleta takich produktów jest cała gama i ciągle je poddają kosmetyce (konkurencja nie śpi)"

Proszę wymienić te produkty z tym, że pomogę od razu proszę wymienić produkty, których jest przeznaczeniem emerytura czyli: 1) zagwarantowana wysokość kapitału, 2) zagwarantowana wysokość emerytury 3) wypłata emerytury do końca życia a nie kapitału, 4) w razie śmierci ubezpieczonego dziedziczenie przed 65 rokiem wszystkich wpłaconych składek plus zysk 5) dziedziczenie emerytury po 65 roku życia.

Tylko proszę nie wymieniać programów funduszowych (inwestycyjnych) bo są to programy inwestycyjne obarczone ryzykiem, a emerytura musi być gwarantowana.

Kolejny cytat "Co do Gwarancji Renta, wystraczy drogi Panie wziąć do ręki kalkulator" Zatem droga Pani ponieważ wypłata emerytury jest do końca życia klienta rozumiem, że Pani z góry wie ile każdy klient będzie żył :).

Chyba nie do końca rozumie Pani idea tego programu i nie miała Pani za co przepraszać swojego przyjaciela bo jeśli utrzyma ten program do 65 urodzin jeszcze przyjdzie i Pani podziękuje.

Co do ubezpieczenia mam samochodu w leasingu i to leasing przysyła mi zawsze oferty firm ubezpieczeniowych i jakoś dziwnym trafem propozycja Compensy jest najtańsza :).

Co do "doświadczenie spotykając na swojej drodze ekonomistów, ludzi zajmujących sie powaznym biznesem etc." - to w moim przypadku mam sporo Klientów w tym gronie, którzy korzystają z programu Gwarancja Renta - ale skorzystali z niego jako programu emerytalnego bo taki jest cel a nie inwestycyjnego. Nie oczekują góry pieniędzy i zysków na poziomie 15%, tylko gwarancji kapitału i możliwości regularnego oszczędzania.

Pozdrawiam
Cichy 2015-03-13 19:05:15
Jeszcze kończąc ostatnie zdanie zdanie poprzedniej wypowiedzi. Bo zaraz będzie, że nie ma zysku :) Oczekują Gwarancji kapitału, zysku i rozumieją, że przy wysokich gwarancjach jest zysk, ale przynajmniej pewny i że na końcu będą mieli dodatkowe pieniądze oprócz tej jak się okazuje bardzo niskiej emerytury z ZUS.

Dlatego warto coś dobrze przeanalizować i napisać bo wielu ludzi jak nie ponad 90% naszego społeczeństwa sugeruje się opiniami na internecie a zwłaszcza tymi negatywnymi.
Więc proszę pamiętać, że bierze Pani na siebie odpowiedzialność za osoby, które zasugerują się Pani wypowiedzią a potem będą musiały żyć za 300 400 zł emerytury, bo dzięki Pani sugestii nie skorzystały z tego programu oszczędzania na emeryturę.

A z drugiej strony skoro Pani jest taka pewna, ze Gwarancja jest zła i jest Pani tego taka pewna to umówmy się tak Ja zamykam swój program Gwarancja Renta i osoby, które się sugerują Pani wypowiedzią jak maja zamykają albo chcieli założyć ale dzięki temu rezygnuje, w zamian daje mi Pani na piśmie i tym osoba takie oświadczenie: "Jeżeli okaże się, że program Gwarancja Renta w 65 urodziny jest dobrym programem i to co jest zapisane i wyliczone było by wypłacane to Pani będzie wypłacać to każdemu tak jak miała zrobić to Compensa " Czy wtedy jak weźmie Pani na siebie takie zobowiązanie czy nadal będzie Pani tak lekko się wypowiadać i odradzać. Ja wiem łatwo jest doradzać a my to lubimy każdemu i we wszystkim ale jak mamy wziąć odpowiedzialność za to co mówimy to nagle nasze doradztwo się kończy. Czy weźmie Pani taką odpowiedzialność ? Czy nadal będzie Pani pisać ogólniki ?

Jeszcze raz Pozdrawiam

I fajnie by było, żeby w końcu ludzie brali odpowiedzialność za to co piszą na forach i nie chodzi tylko o to forum, ale o wszystkie i na różne tematy.
harv 2015-03-17 08:23:44
Strefa komfortu- bzdury harva ekera, człowieka, który dorobił się na szkoleniach i książkach, a nie na biznesie. Komentarz typu miał biznes i sprzedał z zyskiem. Widział to ktoś? biografie pisane są na zamówienie, a nie z realnych wydarzeń.
Sara 2015-03-18 12:29:45
Dziadowska firma
bolero 2015-03-29 12:25:20
Do osób "szukających właśnie roboty"- nie radzę opierać swoich dochodów i jakichkolwiek planów finansowych na pracy w tej firmie , dlatego że istnieje tzw. odpowiedzialność za podpisane polisy , a więc jeśli podpiszesz polisę (wniosek) z klientem i w ciągu 2 lat od podpisania polisa "padnie" (czyli jeśli klient z niej zrezygnuje) to musisz zwrócić prowizję do Capitol , jest to bardzo niebezpieczne i wprowadziło już niejedną osobę w poważne tarapaty finansowe. O tym się nie mówi na szkoleniach z osobami zainteresowanymi współpracą tzw. SK , o tym się nie mówi na ŻADNYCH szkoleniach !!! Wspólpracownik dowiaduje się o tym dopiero otrzymując wezwanie z Capitol dotyczące zwrotu prowizji , stąd taka duża fluktuacja z tej firmy. Jeśli chodzi o drugi wątek posta , to współpracownicy zajmują się faktycznie tylko pośrednictwem ( sprzedażą ) ale nie doradztwem !!! Ponieważ nie mają takich uprawnień ( nie są agentami ). Jeśli doradza klientowi to po prostu łamie prawo ! Reasumując , jest to zajęcie dla osób które mają kasę z innych źródeł a Capitol traktują jako odskocznię od codzienności , możliwość wyjazdów na szkolenia , konferencje , poznawanie nowych ludzi , zabawę...
6
558855 2015-11-05 16:20:46
Dokładnie tak, można nie żle się przejechać i to na maksa, a wtedy zero sentymentów. Nie mniej jednak, co by nie mówić, można poznac fajnych ludzi i jest to wartość dodana.
ktos!! 2016-02-06 20:49:30
hej Gabi mozw ciebie bardziej interesuje zabawa i faceci z kasa a robic to ci raczej nie chce
ktos!! 2016-02-06 20:49:58
hej Gabi mozw ciebie bardziej interesuje zabawa i faceci z kasa a robic to ci raczej nie chce
1
Krzysztof 50 2016-02-10 20:23:58
Co do relacji w strukturze jakie sobie zbudujesz takie będziesz miał, w koncu jesteś przedsiebiorcą prowadzisz swoją firmę a Capitol daje Ci instrumenty.Niestety umowa obowiązuje w obie strony, jeśli płaci ci prowizję z góry w razie obsuwy musisz zwrócić różnice. Pitoleniem jest że o tym nie wiesz bo uż na szkoleniu kwalifikacyjnym jest o tym mowa wiem coś na ten temat z Capitolem jestem 5 lat i zajmuje sie szkoleniem. A teraz o produktach, Oczywiście można się spierać o rózne strategie ale tylko wtedy gdy zna się podstawy a one nie są takie proste. Co daje produkt ubezpieczeniowy a no przede wszystkim zabezpieczenie własne jak i rodziny a może partnera w biznesie tez zaoszczędza czas, dedykuje wypłatę w konkretne ręce omija podatek od spadku i podatek belki, daje możliwość oszczędzania, inwestycji lub budowania kapitału emerytalnego w oparciu o różne strategie i instrumenty finansowe uwzględniające takie aspekty jak podejście do ryzyka na przykład. Ciężko rozmawiać o strategii inwestowania w fundusze ludziom którzy boją się ryzyka ale akceptują gwarantowane programy od których nie należy oczekiwać nadzwyczajnej stopy zwrotu.tak trzeba odróżnić gwaranta od inwestycji. co do storna, kochani, Klienta trzeba uczyć inwestycji uswiadamiać budować relacje, nie wystarczy opylić polisy i heja, ja ze swoimi Klientami spotykam się przynajmniej raz na jeden rok i analizujemy polisę, sprawdzamy fundusze dokonujemy zmian w funduszach jeśli jest taka potrzeba i powiem tak moi Klienci są na plusie ich polisy zarabiają. wszem zgodze się z twierdzeniem iż przez Capitol podobnie jak i przez inne Zakłady Ubezpieczeń przewijają się masy ludzi pozostają jednostki tak jet i tak będzie bo ten zawód nie jest dla wszystkich a wszelkiej maści cwaniaczków i naciągaczy bardzo szybko namierza się i wywala na zbity pysk.
Co do wypłacanych prowizji nie zdarzyło się nigdy aby pieniądze na rachunku wpłyneły później niż 25 bm.Chcesz poznać firmę podjąć współpracę nie ma sprawy dzwoń podaję swój numer 603-762-548.
1
ktosik 2016-03-15 19:37:53
hej gabi ciebie to interesuja faceci z kasa i jak by to im jak najszybciej do kasy dobrac a potem bunga bunga
Beata 2016-07-06 13:28:16
Co Ty bredzisz o funduszach emerytalnych ? Kobieto w Polsce okradna Cię ile się da moja matka przez 20 lat odkładała kasę na fundusz a Amplico i jak osiągnęła wiek to jej wypłacili 11 tysięcy a jej wkładu własnego było 19 tys.Kto kogo w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rąbie ? Firmy takie jak TA I wszystkie inne ! Ludzie spierdzielajcie ze swoją kasą daleko od tych złodziei ! Ja inwestuję w nieruchomości i dobrze na tym wychodzę ! Złodzieją łapy upierdolić albo wysłać na szkolenie nad nil i niech nurkują z krokodylami ! Darmozjady za pieniądze naiwniaków jeżdzą po świecie się szolą,chleją i balują .Twoje dzieci i Ty na staro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostaniecie .Przestań marzyć i nabijać kabz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Biuro Zarządu Capitol Sp. z o. o. 2016-07-14 10:06:18
witam serdecznie,
oferty pracy: Współpracownik ds. Analiz w Biurze Wspierania Sprzedaży Capitol nie zamieszczał
Biuro Zarządu Capitol Sp. z o. o. 2016-07-14 10:16:34
Witam serdecznie,
jeśli Pan/i jest zainteresowany/a współpracą - prosimy o kontakt mailowy na adres podany w zakładce >kontakt<
pozdrawiamy serdecznie
ja 2016-09-09 16:30:16
Witam.
Pracowałam przez pewien czas. Byłam za młoda. Za łatwa do zmanipulowania. Mówi się tam o kokosach na wierzbie, a bajki o polisach są tak dopracowane, że zaczynasz w nie wierzyć mimo czytania regulaminów. Kobiety i mężczyźni będący tam na wyższych stanowiskach to niestety ludzie wyzuci z wszelkich uczuć. Niby, są blisko Ciebie i przyjaźnie nastawieni... aczkolwiek im dłużej jesteś w firmie tym jest gorzej. Wymaga się coraz więcej, a przecież w pewnym momencie nie masz skąd brać ludzi. Stres duży, a ludzie znający perfekcyjnie zasady NLP Cię zjadają, psychicznie, fizycznie... Wmawiają, że ludzie, którzy nie chcą od Ciebie kupić polisy to nie są prawdziwi przyjaciele i im więcej spędzasz czasu z ludźmi z firmy, tym mniej masz własnych znajomych.
Mówię o fili w Szczecinie. Absolutnie nie mam zamiaru wypisywać imion i nazwisk. Nie mam w zwyczaju być złym człowiekiem, bo nigdy nie robiłam nic tak chamskiego czego się tam uczyłam.
Współczuję ludziom, którzy tam decydują się tracić swój czas. Piszę oczywiście o polisach typu Gwarancja Renta.
Widzę wszystkie komentarze ludzi tutaj i uwierzcie, że są to osoby, które dalej żyją w tej manipulacji, czyli tam pracują.
Z pewnością ten komentarz będzie usunięty--> sam regulamin komentowania na to wskazuje :)
Przykre.
Pozdrawiam
2
Mirek 2016-09-09 21:36:40
@artur teraz to chyba nie, ale mam nadzieję, że szybko się coś zmieni w tym temacie. Bardzo mi zależy na pracy w Capitol Sp. z o.o. - Biuro Zarządu, więc na pewno będę przeglądał goworka na bieżąco :)
Lola 2016-12-01 16:19:33
Ubawiłam się za 3zł bo tyle mnie kosztował pociąg. Pan z tej firmy mamił mnie jak w hipnozie żebym pracowała. Rozwalił mnie brak telefonu służbowego oraz samochodu. Wisienką na torcie było płatne szkolenie za 280zł w weekend. Oczywiście twierdził że w ubezpieczeniach pieniądze leżą na ulicy tylko trzeba to zauważyć. Haha jakby ubezpieczenia nie były takie drogie to ludzie by brali jak złoto a tak? Ludzie nie będą płacić jałmużny firmom ubezpieczeniowym które jak przyjdzie co do czego znajdą sposób żeby nie zapłacić odszkodowania. Polecam rozmowę można się pośmiać za freeko i jeszcze darmową kawę z mlekiem dają. Polecam bezdomnym i bezrobotnym.
Biuro Zarządu Capitol 2016-12-02 13:47:22
Oczywiście nie każda praca nadaje się dla każdego, czego przykładem są nieudane rozmowy kwalifikacyjne. W przypadku jakichkolwiek pytań i wątpliwości zapraszamy do zadawania konkretnych, merytorycznych pytań, na które chętnie odpowiemy.
Oczywiście - poniekąd podzielamy opinię, iż ubezpieczenia w jakiejkolwiek formie są rzeczą zbędną... do momentu, gdy zachodzi potrzeba skorzystania z tychże przez osobę ubezpieczoną lub uposażoną.

/PS. Czas realizacji świadczenia czyli wyplata odszkodowania przez TUnŻ Compensa w przykładowym pakiecie Między Nami sprzedawanym na masową skalę przez naszych ekspertów wynosi 2-3 dni od chwili zgłoszenia. Powtarzamy - chętnie porozmawiamy merytorycznie.
PS 2. Mamy nadzieję, że serwowano dobrą kawę/
2
Capitol Sp. z o. o. - Biuro Zarządu 2016-12-02 13:57:32
Oczywiście nie każda praca nadaje się dla każdego, czego przykładem są nieudane rozmowy kwalifikacyjne. W przypadku jakichkolwiek pytań i wątpliwości zapraszamy do zadawania konkretnych, merytorycznych pytań, na które chętnie odpowiemy.
Oczywiście - poniekąd podzielamy opinię, iż ubezpieczenia w jakiejkolwiek formie są rzeczą zbędną... do momentu, gdy zachodzi potrzeba skorzystania z tychże przez osobę ubezpieczoną lub uposażoną.
PS. Czas realizacji świadczenia czyli wyplata odszkodowania przez TUnŻ Compensa w przykładowym pakiecie Między Nami sprzedawanym na masową skalę przez naszych ekspertów wynosi 2-3 dni od chwili zgłoszenia. Powtarzamy - chętnie porozmawiamy merytorycznie.
PS 2. Mamy nadzieję, że serwowano dobrą kawę
1
SB 2016-12-02 16:13:28
Pracuję w Capitolu od ponad dwóch lat :D nie zamieniłabym na nic innego! Wolność, niezależność, pracuję z ludźmi, których cenię i lubię. Awanse są dla każdego, wyjazdy tak samo. Kasa jest bardzo fajna, ale trzeba działać. Jest to uczciwe, jak nic nie robisz to nie zarabiasz. Marudzą nieudacznicy tylko! Firma oferuje szeroki rozwój i to jest super! Szkolenia są świetne i dają dodatkowe możliwości na rynku pracy, jak jesteś profesjonalny to masz propozycje z różnych firm. Generalnie ludzie są super i atmosfera też i to sobie bardzo cenię! To biznes dla odważnych, konkretnych i rzetelnych ludzi. Jak chcesz kombinować to nie przychodź do Capitolu :D Możliwe, że dużo zależy od struktury, moja jest świetna! Polecam :D
2
Zostaw swoją opinię o Capitol Sp. z o.o. - Biuro Zarządu - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capitol Sp. z o.o. - Biuro Zarządu