brak logo

ZnanyLekarz.pl

Warszawa

Opinie o ZnanyLekarz.pl

niedzis 2015-03-13 14:05:24
dodałam opinie o firmie znanylekarz.pl i zniknęła:)

o czym to świadczy?
6
Nick 2015-04-09 15:17:41
Jak zniknęła to napisz jeszcze raz, nie poddawaj się :)
1
kk 2015-05-28 20:43:47
nie polecam, jako kontrahenta ani jako pracodawcy, chyba ze chcecie wyjść na tym gorzej niż Zabłocki na mydle. nie będę się rozwodzić jeśli ktoś chce poznać szczegóły zapraszam do kontaktu prywatnie.
4
ggg 2015-06-05 19:13:43
chętnie bym się skontaktował, ale nie mam jak ;)
1
tester 2015-06-19 21:30:17
coz, firma dla.. inteligentnych inaczej...?
ciekawa 2015-06-24 13:24:40
Też bym chętnie poznała szczegóły współpracy z tą firmą.
1
cosnietak 2016-01-14 19:28:02
coś z nimi nie tak. Rok temu szukali, teraz tez szukaja na ten sam teren. Sa ewidentnie korporacja ale mówią, że nie są. Mają niby kase ale nie mają własnych aut. Niby tak a jednak nie.
1
Dyr.Kołodziej 2016-01-14 20:04:16
Szukam info dot. Account Menago, jakie warunki finansowe,auto,itp
1
znowu 2016-02-13 20:08:55
Znowu szukają na Małopolskę. Co miesiąc w zasadzie.

ononaono 2016-04-20 16:18:41
Nie dają auta, liczą na własne, płaca za przyjazd do biura na rozmowę. Po kilku latach działalności, chyba nie maja najlepszej opinii wśród swoich klientów, czyli lekarzy. Na managerów i sprzedawców ogłoszenia co kilka miesięcy. Czyli wypstrykasz się ze znajomości i na tym koniec. Zespół młody i prężny.Dużo ruskich, czyli tania siła robocza. Na tym portalu giną negatywne opinie o nich. Sa powiązani z Goldenline, może dlatego.
2
daniel 2016-05-08 21:43:12
Może i nie dają samochodów i kasa nie jest jakaś szałowa, ale przynajmniej mówią to od razu podczas pierwszej rozmowy rekrutacyjnej. Nie zdecydowałem się na pracę u nich właśnie z powodu samochodu, ale jak komuś pasuje rozliczenie kilometrówkowe za jazdę własnym autem, to czemu by nie spróbować.
una 2016-06-13 10:36:42
4 raz szukaja na Małopolske w tym roku a dopiero czerwiec. Nie ma szału.
Natasza 2016-10-10 14:54:41
Hej!

ile może zarabiać pracownik biurowy w Zananymlekarzu? Jakie sa widełki.

Dziękuję za pomoc.
Zostaw swoją opinię o ZnanyLekarz.pl - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZnanyLekarz.pl