brak logo

STX Next

Poznań

Opinie o STX Next

pracownik 2014-07-19 23:51:06
W STX są zarówno ciekawe projekty jak i super ludzie :-) Wspierają rozwój i pozwalają rozwinąć skrzydła. U mnie tak było ale widzę, ze nie jestem jedyny. Firma wciąż rośnie ale fajna atmosfera pozostała.
3
Natalia 2015-07-14 10:32:23
W STX NEXT to firma, która daje mi przestrzeń do rozwoju. Tutaj stawia się na wymianę wiedzy, doświadczenie, usprawnianie tego, co jest - masz poczucie, że nigdy nie stajesz w miejscu bo to, co jest, zawsze można jeszcze ulepszyć. W firmie jest nas ponad 160 specjalistów, realizujemy szeroko pojęty webdevelopment, współpracujemy z zagranicznymi Klientami. Chce mi się przychodzić do pracy bo jest świetna atmosfera i ludzie.
Artur 2015-07-23 10:33:06
Witam,
znalazłem ogłoszenie w poszukiwaniu Junior Python Developera w Pile. Czy w Poznaniu też by była szansa dostać się na juniora. Wymagania niby nie są duże:

Poszukujemy entuzjastów programowania, którzy:
- znają podstawy języka programowania Python
- potrafią poruszać się w środowiskach linuksowych
- chcą poznawać nowe frameworki i biblioteki Python
- znają technologie: Git, testowanie aplikacji, programowanie obiektowe

Co mam rozumieć przez podstawy języka Python? Nigdy wcześniej nie pracowałem jako programista, ale od pewnego czasu uczę się właśnie Pythona i wydaje mi się, że umiem już takie rzeczy jak pętle, instrukcje warunkowe, struktury danych, list i dict comprehension, tworzenie funkcji, funkcje lambda, obsługę błędów i wyjątków, generatory. Znam też trochę zasady programowania obiektowego. Właśnie rozpoczynam naukę frameworka Flask, narzędzi SQLAlchemy, jinja2. Poza tym znam podstawy HTML, MySQL. Czy powinienem także uczyć się JavaScriptu? Na co dzień używam Linuxa, więc jego obsługa nie jest mi obca. Nie bawiłem się jeszcze Gitem, ale zamierzam w najbliższym czasie.

Czy z moją dotychczasową wiedzą jest szansa na dostanie się na stanowisko juniora, czy lepiej z tym poczekać i nadal pogłębiać swoje umiejętności? Prawda jest jednak taka, że człowiek dużo więcej nauczy się pracując w grupie z zawodowcami niż na własną rękę. Chęci do nauki są u mnie duże.

Pozdrawiam.
Agata 2015-07-27 20:24:51
Artur, w Poznaniu i we Wrocławiu STX szuka w tej chwili programistów z praktycznym doświadczeniem projektowym. To znaczy, że jeśli dopiero uczysz się Pythona, Twoja wiedza będzie zbyt mała. Napisz na rekrutacja@stxnext.pl a dostaniesz wskazówki gdzie i jak najlepiej poszerzać swoją wiedzę w tym kierunku.
Agata 2015-07-27 20:28:46
Wszystkie widełki podane na stronie: http://stxnext.pl/ Oddzielnie dla Python Developera i Senior Python Developera. Sprawdź. Co do rekrutacji, są dwa etapy: pierwszy, techniczny prowadzą programiści, to zadania z zakresu programowania. Drugi to rozmowa z kimś z HR i liderem.
1
Piotr 2015-08-25 14:30:41
Jeśli chcesz się rozwijać to jest najlepsze miejsce z jakim miałem doczynienia. W firmie panuje świetna atmosfera i wysoka kultura feedbacku. Tutaj nie będziesz tribikiem w maszynie tylko częścią społeczności, która się wspiera na wielu polach. Rekrutacja jest sprawna i nawet jak ktoś się nie dostanie to nie jest skreślany tylko informowany co musi zrobić żeby za jakiś czas móc do nas dołączyć. To jest wzorowa firma i mam tylko nadzieję że się to nie zmieni.
1
pracownik 2015-08-26 15:38:56
Jeśli miałbym wskazać dwie najważniejsze zalety pracy w STX Next byłyby to:
1. Ogromne możliwości rozwoju związane zarówno z pracą w ciekawych, wymagających projektach, jak i z możliwością wyjazdów na konferencje, udziału w szkoleniach czy też korzystania z firmowej bibliteczki (bogatej w najnowsze pozycje).
2. Realny wpływ na to, jak rozwija się firma. W STX głos pracowników jest wysłuchiwany!
Keep rocking STX! :-)
Życzliwy 2015-08-31 14:08:51
W STX poczułem niesamowitą atmosferę, poznałem profesjonalnych i do rany przyłóż ludzi (w tym przełożonych), zaawansowane technologie programistyczne, nowoczesne i racjonalne metody pracy oraz zobaczyłem, jak wygląda i powinien wyglądać sprawny, uczciwy i bogaty w feedback proces rekrutacyjny. Idealne miejsce do pracy na lata.
1
Jureq 2015-09-01 23:48:48
STX to świetne miejsce do pracy. Niezwykle przyjazne i inspirujące. Bardzo miło wspominam proces rekrutacyjny, który zainspirował mnie do przeprowadzki do Poznania. Usłyszałem kiedyś opinię, że STX Next jest mekką programistów Pythona i z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że to jak najbardziej uzasadniona opinia.
Roja 2015-09-02 10:23:08
Rekrutacja przebiegła błyskawicznie.
Polecam firmę to świetne miejsce na rozwój po studiach, praktyczną naukę procesów rozwoju oprogramowania. Głównym powodem dla którego się zatrudniłem była chęć nauki Pythona. Firma umożliwia przejście z PHP na Python, organizują warsztaty na których szkolą kandydatów na stanowisko Python delevoper.
b 2015-09-02 15:03:01
A jak wygląda kwestia zatrudnienia osoby początkującej bez studiów? Znam tylko podstawy Pythona, Flask i SQL.
Natalia 2015-09-03 15:56:15
Wszystko zależy od tego, jak Twoja podstawowa znajomość przekłada się na umiejętność pisania w tym języku. Czy posiadasz komercyjne doświadczenie czy na własne potrzeby piszesz w Pythonie? Ostanie już pytanie to, która lokalizacja Cię interesuje: Poznań, Wrocław czy Piła? W każdej z siedzib STX prowadzimy różne projekty, a to wpływa na poziom wymagań. Zachęcam Cię do przejrzenia naszych ogłoszeń:(usunięte przez administratora)i ewentualnego kontaktu z działem HR. Studia nie są u nas wymogiem liczą się umiejętności. Pozdrawiam
uop 2015-09-06 21:40:50
Wszystko spoko, gdyby dali umowę o pracę (nawet jako opcję za niższą kasę)
jk 2015-09-07 22:16:07
Chciałem się przyłączyć do opisu firmy STXNext. Nie mam dużego stażu pracy w STXNext. Jestem w miarę nowym pracownikiem, aczkolwiek jako programista w różnych językach mam już spore doświadczenie zawodowe. Co jest atutem STXNext'a, to bardzo dobra atmosfera. Oczywiście zawsze mogą się zdażyć sytuacje konfliktowe, różni ludzie, różne podejścia, jednakże nigdy nie miałem sytuacji jakiejkolwiek celowej złośliwości od strony współpracowników. Co do ilości projektów czy też technologii to faktycznie jest w czym wybierać, oczywiście aby w nich wziąć udział trzeba się wykazać stosowną wiedzą. Nie bez znaczenia jest także fakt pewnej stabilności pracy (jeśli można mówić w ogóle o stabilności jakiejkolwiek pracy) która wynika z posiadania przez STXNext całkiem sporej ilości klientów (w tym zagranicznych). Podsumowując, jeśli ktoś się zastanawia czy spróbować dostać się do STXNext, to szczerze polecam do podjęcia takiej próby. Chociaż pracy jest sporo, to wiele można się nauczyć w bardzo pozytywnej atmosferze.
Pracownik 2015-09-14 09:14:36
Pracuję w STXNext od kilku miesięcy. Proces rekrutacyjny wspominam bardzo pozytywnie. Poza przyjazną atmosferą dostaje się informację zwrotną zamiast jednego zdania. Pracują tu głównie ludzie młodzi, swobodna atmosfera, nie ma dress codu. Są wyjścia integracyjne, ubezpieczenie w Medicover. Ruszają też karty MultiSport. Dla mnie najważniejsze jest to, że firma wdraża Agile, praca jest bardzo samodzielna, a projekty różnorodne i ciekawe. Doceniam też elastyczne godziny pracy. To, co podoba mi się mniej to brak umowy o pracę i tylko 20 dni urlopu.
2
Pracownik 2015-09-17 12:47:01
Mam już kilka lat doświadczenia przy tego typu projektach i to co najbardziej cenię sobie w STX to płaska struktura, która stanowi dla mnie zarówno podstawę do działania jak i rodzaj wyzwania. Jako "Agilowiec", czuję się jak ryba w wodzie :) Dużym plusem, jest to, że przed podjęciem decyzji o zmianie pracy, w ramach rekrutacji przedstawiono mi nie tylko bajkowy obraz ale też i wyzwania jakie tutaj na mnie czekają. Jest szczerze i otwarcie czyli tak jak powinno być. Do zmiany pracy ostatecznie przyczynił się sposób w jaki STX prowadzi projekty. Bezpośredni kontakt z biznesem, samodzielne zespoły projektowe i nastawienie na efektywność a nie procedury. Żeby nie było za kolorowo, dodam tylko jeszcze, że w mojej opinii socjal mógłby być trochę większy. Reasumując, git malina :)
Izabela 2015-09-22 10:22:42
U mnie wszystko potoczyło się bardzo szybko: rozmowa rekrutacyjna o 12:30 i już o 16:00 dostałam propozycję współpracy - szaleństwo. Praca z anglojęzycznym klientem na co dzień, duże sprawstwo w działanie firmy, wizja przeprowadzenia transformacji firmy na Scrum, niezależność w postaci umowy B2B z benefitami umowy o pracę - na taką ofertę czekałam!
Poleciłabym pracę w STX Next wszystkim Scrum Masterom, którzy chcą doświadczyć wymagającego środowiska. W STX Next nie ma miejsca dla Scrum Masterów, którzy tylko rezerwują salę, musisz być coachem, mentorem, wspierać organizację, zmieniać proces, udzielić odważnie informacji zwrotnej klientowi, tak by go nie stracić.
Obszarem rozwojowym firmy jest umiejętność współpracy zespołowej na wszystkich szczeblach.
Kazroś 2015-09-26 22:59:07
Duży plus na wstępie, że w ofercie są widełki i jak się pracę dostaje to faktycznie to co proponują się w tych widełkach znajduje. Trzeba jednak się liczyć jednak z tym, że robią niemalże jedynie umowy B2B. Dla programistów pythona to jedno z najlepszych miejsc pracy jakie mamy w Polsce . Może nawet szerzej, bo nie tylko Polacy tu pracują.
Ula 2015-09-28 09:36:55
Gdy przyszłam na rozmowę rekrutacyjną do STX Next, nie byłam przygotowana na to co mnie czeka ponieważ była to moja pierwsza praca. Podczas rozmowy sprawdzona została wiedza techniczna jak i znajomość języka a przy okazji, porozmawialiśmy sobie o typie ludzi z którymi chcielibyśmy pracować a więc rewelacja! Przyjęłam tą ofertę ze względu na atmosferę oraz możliwość rozwoju swoich umiejętności jak i szansę na naukę nowych. Praca w STX bazuje na pracy w teamie, więc rozwój umiejętności interpersonalnych to duży plus. Teamy są na tyle liczebne, że każdy ma okazję poznać każdego oraz współpracować z nim indywidualnie jeśli zachodzi taka potrzeba. Pozytywem jest też praca zgodnie z Agile, dzięki czemu możemy kontrolować wyniki naszej pracy.
lucek 2015-09-28 21:15:45
Hej Ula, piszesz, że była to twoja pierwsza praca. Mogłabyś opisać swoje umiejętności w momencie jej rozpoczęcia?
pracownik 2015-09-30 08:55:02
Do pracy w STXie zachęciły mnie przede wszystkim duże możliwości rozwoju (budżet szkoleniowy) oraz panująca w firmie atmosfera (dowiedziałem się od znajomego). Naprawdę póki co ciężko jest mi znaleźć jakiekolwiek minusy.
Polecam każdemu!
Adrian 2015-10-08 13:09:30
W STX pracowałem przez ponad dwa lata. Firmę tą cenie sobie za nacisk na rozwój zawodowy, sporo ciekawych projektów oraz naprawdę dobrą atmosferę.

Ludzie w firmie są pomocni, nikt nie jest anonimowy.

Zdecydowanie polecam.
Kris 2015-10-26 21:38:37
Mi właśnie stuknęły 2 lata pracy w STX. Kodze głównie JavaScript i ogólnie rozumiany frontend.

Zdecydowanie polecam na każdym poziomie zaawansowania. Osoby mniej doświadczone na pewno będą miały od kogo się poduczyć co nieco, a osoby doświadczone nie będą się nudziły, bo projekty są różnorodne i z fajnymi technologiami.

Dodatkowo firma dba o rozwój indywidualny przez szkolenia, a także rozwój teamów poprzez ciekawe metodyki pracy oraz wspieranie integracji.
Łuki 2015-11-09 17:22:36
Do STX Next zawitałem ponad rok temu jako Python Developer. Wcześniej pracowałem w różnych firmach, ale ta jest jedyną przyjazną dla pracownika. Wspaniała atmosfera, ciekawe projekty, dbałość o utrzymanie metodyki Agile, możliwość nieustannego rozwoju i realizacji własnych pomysłów, to tylko garstka powodów, dla których poleciłbym pracę w STX Next. Tutaj nawet rekrutacja nie była dla mnie stresująca.
Realista 2015-11-21 17:05:31
Możliwosci rozwoju w firmie zapewne są, natomiast zarobki testerów są zdecydowanie za niskie. Oferta pracy z płacą 3100 - 5600zł + VAT na B2B, biorąc pod uwagę, że ktoś z podstawową wiedzą i bez doswiadczenia zacznie od najniższej stawki 3100zł, po odjęciu ZUSu 1100zł i dochodowego 18%, na rękę ma ok.1640zł. To już studenci na praktykach zarabiają więcej..
2
anon 2015-12-10 00:06:23
Prawdę mówiąc osoba z zerową wiedzą i doświadczeniem, za to mająca już działalność od ponad dwóch lat (wysoki zus) jest lekko niepokojąca ;)
Poza tym, jak mi kiedyś opowiadała znajoma pracująca od lat jako HR w branży informatycznej, testerzy należą do grupy zawodów, którzy praktycznie nigdy nie są zatrudniani za minimalne widełki - nawet (zwłaszcza?) juniorzy.
W podobnym tonie wypowiadała się o PMach, natomiast inaczej było w przypadku developera czy scrum mastera.
Ciekawy temat, nawiasem mówiąc. Ale można się domyślać w czym rzecz.
Marek 2015-12-15 13:37:49
>>testerzy należą do grupy zawodów, którzy praktycznie nigdy nie są zatrudniani za minimalne widełki - nawet (zwłaszcza?) juniorzy.
...Ciekawy temat, nawiasem mówiąc. Ale można się domyślać w czym rzecz.

Cześć,
Mógłbyś rozwinąć myśl, bo to faktycznie ciekawe?
Pozdrawiam
elyseum 2016-01-13 12:31:49
Od kiedy STX zatrudnia na UoP? 99% struktury firmy (sami to mówią podczas rekrutacji) zatrudnionych jest na zasadach B2B (Faktura VAT).

Tną koszty i tyle.
2
Bartek 2016-01-14 21:51:15
a jak sprawdzają umiejętności językowe
Natalia (rekruterka) 2016-01-21 12:54:17
Zarobki są uzależnione od poziomu wiedzy i lat doświadczenia. Proponujemy umowę zlecenia bądź współpracę B2B. Zawsze wyrównujemy pensję kiedy pracownik przechodzi z ZUSu preferencyjnego na pełen. Dwa razy do roku odbywa się review umiejętności, dlatego podwyżka jest realna i odbywa się 2 razy w roku na podstawie oceny Klienta/ Zespołu i Software Development Managera.
Natalia (rekruterka) 2016-01-21 12:58:52
Zgadza się, że nie proponujemy współpracy na umowę o pracę.Powodem współpracy w ramach B2B lub umowy zlecenia jest potrzeba rynku i naszych kandydatów, jak i pracowników. Jeśli macie jakieś pytania zachęcam do kontaktu pod adresem: natalia.konarkowska@stxnext.pl
Pracownik 2016-09-05 20:50:16
Ja się o STX mogę wyrazić w sumie w większości w wielkich pozytywach. Najlepsze jest to, że potrafią zaoferować plusy większej już firmy, jak i plusy jakby byli software house:
Większa firma:
- Pensja + benefity
- Niemały budżet szkoleniowy
- Siłownia czy stół do tenisa w budynku
- Comiesięczne sponsorowanie pracownikom wyjścia do kina oraz wyjścia integracyjnego dla zespołu (bez ingerowania na co zespół wydaje pieniądze)
- Sporo specjalistów i w razie problemu możliwość wymiany wiedzy pomiędzy osobami z różnych teamów
- Świetnie ogarnięte wewnętrzne narzędzia, salki na spotkania czy sprzęt do wideo konferencji (na sprzęt dla pracowników też nie można narzekać)
- Możliwość wybierania tylko odpowiednich zleceń

Software house:
- teamy pracuja w oddzielnych pomieszczeniach, brak wielkiego, hałaśliwego open space
- płaska struktura
- transparentność wszystkiego, co dzieje się w firmie.
- elastyczność w podejściu do pracownika, traktowanie go zdecydowanie jak człowieka a nie pozycji w tabeli
- możliwość naprawdę szybkiego rozwoju (to oczywiście kwestia umiejętności i projektów)
- zaufanie do pracownika i brak patrzenia na ręce we wszystkim
- reagowanie na to, czego oczekują pracownicy.

Zdecydowanie mogę polecić wszystkim - od osób początkujących, po te z większym doświadczeniem.
1
Pytający 2016-09-15 16:59:49
Byłoby łatwiej jakbyś podał stanowisko...
2
rpoame 2016-10-09 21:43:01
Dobrze, że wypłata jest u nich w pełni terminowa, to dobry znak.
Tak_nick 2016-11-21 16:09:46
To chyba norma w tej branży, a nie coś szczególnego.
Zostaw swoją opinię o STX Next - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STX Next