brak logo

BAYER PLUS

Sosnowiec

Opinie o BAYER PLUS

niezadowolony 2014-12-10 21:57:51
Pracowałem w tej firmie i nic dobrego nie moge o tej pracy powiedzieć. Zarobki marne bo na rękę 6.70 na umowe zlecenie i na dodatek przez pośrednika.
romek 2014-12-15 19:17:25
To robota dla małolatów którzy z rodzicami mieszkają a nie dla kogoś kto ma rodzine. To co tam się działo, warunki jakie tam są i zasady jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Przyjmują ludzi co chwila i zwalniają po jednym dniu. Trzeba czekać pod biurem kierowniczki ( akwarium ) do punkt 14 zeby sie podpisać i można było się przebrać i iść do domu. Jak się spóźnisz to możesz nie przychodzić wcale tego dnia. Wyjść wcześniej też nie możesz jedynie bierzesz dzień wolny. A wtedy jest człowiek stratny jedną dniówke bo praca jest na zlecenie. A te dziwne zebrania na środku hali i wypominanie błędów przywszystkich albo pretensje że ktoś zostawił ksnapki w szafce na stołówce i one spleśniały no normalnie smiech. Mała firma a takie rzeczy tam się działy że masakra.
gość 2015-01-03 14:15:28
to co się tam dzieje to jest MASAKRA, jedna wielka poniewierka ludzi, ciągłe obrażanie ludzi i wyzywanie. Jeśli nie jesteś pupilem kierowniczek to masz przerąbane, a kierowniczka to głupia baba, która się nie zna na niczym.Mogłoby się wydawać, że czasy niewolnictwa dawno się skończyły a tu jednak niespodzianka.
wózkowy 2015-01-15 23:20:31
Co tam w tej firmie?
wózkowy 2015-01-17 23:08:30
Nie po to robiłem kurs żeby z paleciakiem po hali zapieprzac za takie grosze a inni będą pod wiatą się bawić. Kopalnioki i te inne.
kiro 2015-01-22 22:31:14
Kopalniok pewnie poszedł na kopalnie tylko kurde co on tam bydzie robił jak tam ni ma wózków widłowych. A zebrania na środku hali jeszcze są i wytykanie błędów przy wszystkich a może jeszcze jakieś stare spleśniałe kanapki się znalazły???
hanys 2015-03-03 18:03:19
Co tam słychać, ten górnik dalej tam pracuje? A może pod wiatą zrobił sobie siłownie.
byku 2015-03-04 21:53:46
Beńka w porównaniu do Anki czyli brygadzistki nie jest taka zła bo ta dostała troche w ładzy to juź obrosła w piórka a pozatym jest ruda a co rude to w...
pylello 2015-03-15 23:30:45
Pracuje tam jeszcze Przemek Mosna??? Razem się zatrudnialiśmy.
1
były 2015-03-22 18:50:12
Ankę niby brygadzistkę jak zwał tak zwał już dawno powinni wywalić. Rudzielec jest tam do niczego nie potrzebny. Benia zastanów się przecież ona nic sobą nie prezentuje. Pozdr.
ona 2015-03-24 16:50:15
Nie pracuje
kontrola 2015-03-27 12:07:18
Już dawno nie pracuje z nami. A czemu pytasz?
pylello 2015-03-28 15:26:20
Na piwo się chciałem z nim umówić a nie mam tel. do niego. Mnie tam się w Bayerze spoko pracowało jakoś nie narzekałem tylko nie dałem rady na 2 etaty. A Olek tam jeszcze robi ??????

Pozdr. Paweł
kontrola 2015-03-30 02:11:46
My też nie mamy do niego tel. Może poszukaj go nie wiem na fejsie
mop 2015-04-04 15:14:20
znalazłem ogłoszenie że szukają kierowców, jak tam wygląda robota ? z czym się jeździ ? jakie samochody ?
casperos 2015-04-18 21:03:39
Właśnie jak tam z pracą jako kierowca,dajcie znać,gdzie się jeździ,po ile godzin,ile da się zarobić?
one 2015-06-22 12:45:18
To co tam zobaczyłyśmy przerosło nasze najśmielsze wyobrażenia. Po 4 godzinach pracy zrezygnowałyśmy.PRACA NA AKORD ZA UWAGA 6.60 NA GODZINĘ w dodatku na zlecenie i przez pośrednika co daje ponad 1000 zł w miesiącu czyli dużo poniżej najniższej krajowej. Najgorszy zakład w Sosnowcu. Musicie to sami zobaczyć.
1
anonimus 2015-07-02 16:06:48
Byłem, zbaczyłem i uciekłem a wytrzymałem aż trzy miesiące tam. Ale to była kompletna porażka. Zero szacunku do pracownika.
szukam job 2015-07-28 13:22:57
Są przyjęcia może??
widlak 2015-08-17 20:52:00
Jest jedna stawka 9 zł brutto czyli 6.70 na rękę dla osoby nie uczącej się. Ta firma to niezly bajer.
widlak 2015-08-18 14:18:30
Pomnóż sobie tą stawke przez ilość godzin w miesiącu. Jeśli masz 21 dni roboczych to bedzie 168 godz. x 6.70 to jest 1125 zł. A nie ma żadnych nadgodzin.
paleciak 2015-08-18 17:34:01
Ja za tą stawke byłem nie tylko na kontroli jakości ale zasuwałem na hali paleciakiem, na dworze i pod wiatą wózkiem widłowym. Czyściłem z innymi metalowe ogrodzenie ze starej farby. Przygotowywałem elementy do elektrycznego pastucha ( słupki czyściłem z rdzy i malowałem i specjalnie gięte pręty ) dla szefa do stadniny w Sarnowie. Malowałem jadalnie itp. itd. Wszystko to było na dniówce. Żadnego grosza więcej nie dostałem za robote która do mnie nie należała a ją wykonałem. Czy to nie był wyzysk za 6.70 ? Dlatego stamtąd uciekłem
arya 2015-08-23 15:41:49
Jeśli ktoś chce sobie dorobić to ok, nie ma nadgodzin praca od dzwona do dzwona (6-14) ale żeby z tego wyżyć to nie ma szans. Hmm jakby tą firme opisać w dwóch słowach... Bayer ch..
sosnowiec 2015-08-26 11:54:06
Zgadzam się z twoją opinią. Te zarobki to dla studentów mieszkających z rodzicami lub dla uczniów na wakacje a nie dla ludzi pracujących na swoje utrzymanie albo mających dzieci. Dlatego ludzie nie będą tam długo pracować. Ta praca jest na chwile dopóki człowiek nie znajdzie coś lepszego. Czyli rotacja była, jest i nadal będzie. Wystarczy jedno zebranie na środku hali i wyponinanie przy wszystkich błędów a nastepnego dnia nie przyjdzie już wogóle kilka osób.
sosnowiec 2015-08-26 11:54:25
Zgadzam się z twoją opinią. Te zarobki to dla studentów mieszkających z rodzicami lub dla uczniów na wakacje a nie dla ludzi pracujących na swoje utrzymanie albo mających dzieci. Dlatego ludzie nie będą tam długo pracować. Ta praca jest na chwile dopóki człowiek nie znajdzie coś lepszego. Czyli rotacja była, jest i nadal będzie. Wystarczy jedno zebranie na środku hali i wyponinanie przy wszystkich błędów a nastepnego dnia nie przyjdzie już wogóle kilka osób.
sosnowiec 2015-09-17 13:44:22
Już to tu pisałem, ta praca jest dla młodych ludzi bez doświadczenia, dla absolwentów. Stawka nie jest najgorsza a najlepsza wcale. Na magazynie czy na produkcji przez agencje pracy ludzie mają minimum 10.50 zł brutto i umowe o prace na miesiąc. A i coraz cześciej więcej bo 11- 12 zł brutto. Nawet na ochronie mają lepszą stawke niż w tej firmie.
sosnowiec 2015-09-17 13:44:28
Już to tu pisałem, ta praca jest dla młodych ludzi bez doświadczenia, dla absolwentów. Stawka nie jest najgorsza a najlepsza wcale. Na magazynie czy na produkcji przez agencje pracy ludzie mają minimum 10.50 zł brutto i umowe o prace na miesiąc. A i coraz cześciej więcej bo 11- 12 zł brutto. Nawet na ochronie mają lepszą stawke niż w tej firmie.
Były operator paleciaka 2015-10-04 07:05:14
Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem.
kropka@op.pl 2016-01-17 14:52:15
ZGADZAM SIĘ Z TĄ OPINIĄ!MAŁO TEGO DOPUSZCZAJĄ DO PRACY OSOBY POD WPŁYWEM ALKOHOLU ,ALE WYCHODZI NA TO ŻE IM TO ZWISA !!!!!
bayer 2016-02-01 16:22:22
anka straszna osoba widać ze nie ma pojęcia o tym jak się pracuje , jak nimi kierowac bo krzyczenie na hali na kogos -słabe i nieodpowiedzialne . Nie można bezkarnie chodzic i krzyczeć na ludzi , caly dzień jak ją widać to z telefonem i tylko facebook , smski itp nic nie robi , nowych pracowników nikt nie szkoli
daja ci szmaty brudne i jedziesz,a Agnieszka nie wiem z jakim yksztalceniem sa te osoby ale nie ich miesce na bank
1
pracowalam 2016-02-15 02:26:29
Jedyna normalna kierowniczka to Benia.Fajna babka z niej. Szkoda, ze sie marnuje w takiej pracy.
1
rekin 2016-02-16 16:45:42
znam tam ludzi którzy maja i doświadczenie (średnia wieku 50-60)i mają wykształcenie , ludzie którzy kierują natomiast nie mają za grosz szacunku nie tylko dla starszych od siebie, ale dla nikogo, o czym mówimy jeśli sama szefowa używa słow ze jak się komus nie podoba to może spier,,,,dosłownie takimi słowami na forum oficjalnie czyli śmiesznym zebraniu na srodku hali
zrezygnowany 2016-02-16 16:49:50
coz widać jaki zakład tacy ludzie jakies nieporozumienie to miejsce zastanawiam się dlaczego urząd pracy który nas tam skierowal nie sprawdza co się dzieje w takich miejscach
cuda wianki 2016-02-22 23:23:04
wszystko się zgadza : umowa zlecenie 6,00 a umowa o prace jak będziesz mieć szczęście to najnizsza krajowa , ludzie którzy tam pracują dluzej -coz pracują bo raczej większego wyboru nie maja (z całym szacunkiem), a nowi :nikt ich nie szkoli , badania? badania na miejscu w pokoju obok wielka ani doktor kresli na stole na 3 lata -szok,bhp? w jadalni czyli onskurnej sali gdzie jemy sniadanie
nie polecam tego miejsca i szkoda ze ludzie którzy sa w wieku 50 i więcej nie odzywaja się ze nie wolno uprawiac mobbingu w pracy bo to sadem smierdzi , coz taka Polske mamy wlasnie , szkoda
cuda wianki 2016-03-08 19:31:28
do postu aitora : mamo - co to za bzdury ze tam trudno się dostać ? przyjmują każdego z urzędu w lutym było około 4 osbo z tego wybrano 10 i z tej 10 każdy odszedł dzień po dniu , szkoda słów
cuda wianki 2016-05-08 19:47:14
do pagini : powiedz jakież to szkolenia masz w tej zasranej firmie? Ludzie się nie zwalniają? nie po prostu na drugi dzień już nie przychodza!!! ot co!!!
owszem umowa jest zależy u kogo jeśli pod sam bayer to masz najnizsza krajowa a jeśli pod firme corke to masz mniej i tyle popytaj ludzi z zakładu .
DesDemona 2016-06-07 12:39:55
Wypowiem się i ja.Pracowałam tam od lutego.Nie było tragedii.W gorszych firmach pracowałam.Każdy chciałby mieć 2,000tys na ręke za to,że w ogóle przyszedł.Nie wymagajmy cudów biorąc pod uwagę to co się dzieje w Polsce.Ludzie jak ludzie,większość fajna i można było pogadać i pomogli.
Czasem spójrzmy na samych siebie jak się zachowujemy lub odnosimy do innych...potem oceniajmy innych
2
przerażona 2016-09-01 14:03:25
Ktoś się wypowie jeszcze jak jest teraz? Planuje sie tam zatrudnic i jestem troche rpzerażona opiniami...
Adam - D.G. 2016-09-01 15:34:21
ile tam można wyciągnąć na rękę za cały miesiąc pracy - bo ja mam rodzinę i za coś trzeba żyć. Praca na jedną zmianę jest super.
Pracownik 2016-09-19 16:55:51
1200-1300na rękę.
byko 2016-10-09 19:05:46
A jak kurcze myślisz pewnie że, na rękę to nie Anglia żeby mieć tygodniówki ani budowlanka więc tyle zarobisz miesięcznie.
byku 2016-10-10 16:31:10
Człowieku i co byś ty jeszcze chciał. Jaka premia, jakie benefity
byku 2016-10-10 16:32:21
Człowieku i co byś ty jeszcze chciał. Jaka premia, jakie benefity
damiano 2016-10-12 13:01:58
Może wiecie czy niedługo pokaże się u nich jakieś ogłoszenie?
Zostaw swoją opinię o BAYER PLUS - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAYER PLUS