logo Solid Security

Solid Security

Szczecin

Opinie o Solid Security

tomek 2015-04-07 09:04
zdecydowanie odradzam prace w tej firmie, same przykre doświadczenia. Lepiej pracować w innej, nawet za ciut niższe stawki ale pewne
3
DAWIDOS 2015-04-12 11:25
odradzam prace w tej firmie, brak kompetentnej kadry. Z nikim nic nie można załatwić. Kierownik mówi ze nic nie może, TYLKO NAKŁADAJĄ KARY
4
michał 2015-04-25 14:18
SZCZERZE ODRADZAM! DNO I TRZY METRY MUŁU!! ZŁODZIEJE CZYSTEJ WODY! PRACOWNIKA MAJĄ ZA ŚMIECIA, KTÓRY POWINIEN ZA MINIMUM ROBIĆ MAKSIMUM I JESZCZE ICH CMOKAĆ ŻE ŁASKAWIE POZWOLĄ U SIEBIE "PRACOWAĆ".... NIE TRAĆCIE CZASU I NERWÓW! ONI SZUKAJĄ NIEWOLNIKÓW NIE PRACOWNIKÓW. A ŻE MAJĄ UKŁADY TO NAWET PIP JAKOŚ IM NIE STRASZNY. NĘDZA I K..ESTWO!!
2
donald 2015-05-12 20:39
zmuszają do pracy, oszukują na stawce, chcesz zrezygnować nakładają kary. Odradzam pracę w tej firmie
4
adam 2015-05-30 18:53
Chciałem się zwolnić, kierownik najpierw zaproponował 9 zł netto gdy powiedziałem ze nie to straszył, że zabiorą mi całe wynagrodzenie i jeśli odejdę to nie przyjmą sortów mundurowych i obciążą mnie za nie. Dodatkowo straszył sądem i twierdził, że muszę pracować minimum rok. Zdecydowanie odradzam prace w tej firmą.
4
Pracownik 2015-07-24 08:33
A ja pracuje i nie narzekam .. nie przychodzicie nygusy do pracy i my potem za takich musimy zapie...... roboty nie ma w tym mieście ale wam jak widać ciężko.... kary jakoś mnie nikt jeszcze nie ukarał kary są i macie to w umowie i każdy ma ale wy biedni pokrzywdzeni przez los... nygusy ja pracuje w solidzie już kilka lat i jest mi tu dobrze kasa na czas to przedewszystkim a pracować trzeba jak wszędzie nikt za darmo nikomu nie płaci widać że piszą większość tych opinii desperaci i nygusy głąby patentowe powodzenia w życiu gamonie każdy pracodawca was na zbity ryj wywali
4
okejnik 2015-07-28 18:39
Pracuje w Solidzie długo. Przestańcie narzekać. Wypłata zawsze na czas!!!!!!!! Nygusy i śpiochy mają czasem potrącenia, ale tyle tolerancji nie znajdą u nikogo. Zamiast pier....lić głupoty napisz gdzie to jest lepiej, bo ja znam bardzo wielu, którzy odeszli i wracają, bo WYPŁATA ZAWSZE NA CZAS. To prawda, że często dzwonią i przenoszą na inne obiekty, nakłaniają do dodatkowych służb, ALE TO PRZEZ NYGUSÓW, KTÓRZY CHCĄ SPAĆ W PRACY I MYŚLĄ, ŻE MOŻNA ŻEROWAĆ NA INNYCH KOLEGACH. OSZUŚCI WYMIĘKAJĄ, A TRZEBA JAKOŚ SŁUŻBY ZABEZPIECZYĆ!!!!!!! NIE DZIW SIĘ KOLEGO JEDEN Z DRUGIM, ŻE PROSZĄ TYCH, KTÓRZY SĄ SUMIENNI ŻEBY ZASTĄPIĆ IDIOTÓW.
5
KBKS 2015-08-11 10:32
Dziadostwo jakich mało! W nieco ponad dwa tygodnie lipca walnąłem prawie 230 godzin jako kierowca-konwojent, padłem na twarz... Chronicznie brakuje ludzi, dowalają roboty na maksa, trasy po 20 godz. non-stop, sprzęt tragiczny rozlatuje się, istna paranoja! Normalny człowiek nie wytrzymuje tego, syfu, tempa, cierpi fizycznie i psychicznie. Tylko dzięki paru normalnym kolegom jeszcze to znoszę! Co k...a robi PIP!?
4
biedronka 2015-08-18 21:54
ostatnio obiecują na biedronkach 9,5 ciekawe jak będzie jak dojdzie do wypłaty powodzenia
Mateczka 2015-10-18 17:00
Ja co prawda pracuje krotko kierownik ok dba jak potrzeba to pouczy ale sa niektórzy ze by chcieli zarabiać krocie trzeba było się uczyc a nie w szkole rzucac kamieniami.Dla nierobów to żadna zaplata będzie mala,a tak na marginesie PANOWIE zaakceptujcie tez kobiety może my jesteśmy lepsze od was w tej pracy i bardziej zdyscyplinowane.Skad to znam panowie z mojej pracy probuja mnie krzykiem ustawić ale pierwszy raz na nowym obiekcie to trzeba poznac go,ciekawe czy oni od razu byli supermenami niechzrozumia jedno itd.
1
seba 2015-10-20 16:22
masakra banda złodzieji i nic wiecej
1
lala 2015-10-23 17:02
chcesz być niewolnikiem solidu pracuj dalej szybciej się doczekasz garba niż emerytury
lala 2015-10-25 17:10
co zrobi solid jak skoncza się umowy smieciowenkc
1
falus 2015-10-25 17:15
jestem wierny i posłuszny psem z jalmuzny
erazm z roterdamu 2015-11-11 14:52
nie długo ta gowniana firma rozpadnie się jak mur berliński grafiki sa zmieniane w ciągu dnia trzykrotnie jeden drugiemu podbiera co lepszych pracowników co niektórzy wala po 500 godzin miesięcznie za5 zl solid zatrudnia na parkingu w szczecinie chłopaka upośledzonego umysłowo az zal patrzeć a pieniądze za niego pefron placi brak slow
Gerwazy 2015-11-22 12:38
Amerykańscy naukowcy zbadali sprawę, podobno po wojnie jądrowej na Ziemi przetrwają szczury i solid...
1
Wec 2015-11-26 23:55
Faktycznie błyskawiczna rekrutacja, po rozmowie z Panem Zbigniewem Kalinowskim z oddziału w Szczecinie na stanowisko inspektora ochrony zostałem poinformowany iż mam rozwiązac wszelakie umowy z innymi agencjami ochrony i 1 grudnia zjawić się w szczecinie. W dniu dzisiejszym otrzymałem jednak informacje że współpraca nie zostanie podjęta. Pełen profesjonalizm.
1
Jacek 2016-01-01 17:23
Masakra, masakra i jeszcze raz masakra. Nikomu nie polecam
Sroczka 2016-01-10 13:45
Popieram w 100% Dno i dwa metry mułu. Jeżeli chcesz nocować w pracy i nie mieć kontaktu z rodziną to śmiało mogę polecić pracę w tej firmie
Faktor 2016-01-13 18:53
Osoba o której mowa nie jest w jakikolwiek sposób kompetentną osobą aby zajmować takie stanowisko jakie zajmuje, potrafi tylko palcem pokazywać i uprawiać totalną spychologię. Brak jakiejkolwiek współpracy ważne jest tylko własne dupsko nie ma sensu się do niego o nic zwracać bo to tylko strata czasu, chcesz na kogoś liczyć? licz na siebie samego nie na niego.
architelcon 2016-01-26 11:43
Pracowalem jako kierownik kilka miesiecy w Solid Szczecin. Obiekty-biedronka i Hebe. Kalinowski to totalny nieudacznik , człowiek nie potrafi logicznie myśleć, wszystko robi na sztukę. Zero kwalifikacji do zarzadzania grupą, były "mundurowy milicji ":) Przyjmują tam ludzi na sztuke i tak też ich traktują. Jak macie troche ambicji uciekajcie stamtą a nowym radze -nie zatrudniajcie się w tym obozie. A najlepsza jest kasjerka, zachowuje sie jak dyrektor :)
3
orw 2016-02-21 19:35
Praca w Solidzie to tylko strata czasu. Stawka godzinowa jest porażką,brak rozwoju, człowiek się tylko marnuje. Przełożeni jak nie przełożeni(wewnętrzni, kierownicy, pan Kal.)O wszystko musisz się prosić w nieskończoność. Przełożeni wielce zdziwieni że się zwalniasz i nie przyjmujesz ich "najlepszych" warunków. Panie w dziale rekrutacji jak za komuny, musisz prawie przepraszać że przyszedłeś. Obniżają stawki kiedy chcą, co nie jest zgodne z KP. Nie mówiąc już o tym, że rozliczenie się w tej dziwnej instytucji graniczy z cudem. Musisz odstać swoje i czekać aż ktoś łaskawie cię przyjmie. Zdecydowanie nie polecam, uciekajcie jak najszybciej. Nie dawajcie się poniżać. Solid to DNO!!!
3
zorro 2016-03-14 07:55
Wypłata na czas???? Chyba dla kierownictwa. Już trzeci miesiąc z z rzędu nie ma jej na czas. Tydzień poślizgu to norma. A jak człowiek się upomina to są oburzeni
1
bollorollo 2016-04-11 09:21
był w MON, kolego-nie pisz bzdur skoro nie jesteś pewny...
bollorollo 2016-04-13 10:07
był w MON, kolego-nie pisz bzdur skoro nie jesteś pewny....
GROM 2016-05-13 22:10
Ja pracuje 2 miesiące kier Zbyszek wporzo przyjedzie pogada posmieje sie i pojedzie żadnych kar nie ma nikt sie nie dopierdaala ludzi większosc spoko 8/10 xD
wypłata w terminie stawka jak na umowie 5.20/h obowiązki to siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oglądanie telewizji legalnie nikt niema nic na przeciw spoko firma pozdrawiam
xyz 2016-05-31 12:01
zobaczysz jak bedziesz chcial odejsc. Wtedy dopiero wyjdzie jaki Zbyszek jest "wporzo"
3
edek 2016-07-28 13:16
Dno i wodorosty w tej firmie pracowałem tam ponad 3 lata. Kary pieniężne niesamowite,odradzam bo szkoda czasu!!!!
4
brygadzista 2016-08-26 10:37
Solid Security ze Szczecina i Koszalina to kompletne oszuści i nie doroby.
Na zaświadczenie trzeba czekać miesiącami.
Tak samo dotyczy z wypłatami nie na czas.
Wykorzystują pracowników na robienie grafików a kierownicy fili wielcy zadowoleni ze za nas dostają dodatkowe premie pieniężne
3
były ochroniarz solidu 2016-09-11 16:18
ZDECYDOWANIE ODRADZAM PRACY W TEJ FIRMIE PRACOWAŁEM O NIE DAWNA U NICH NA OBIEKCIE HANDLOWYM NIE DOSC ZE ZAWSZE SIE DO CZEGOS PRZYPIERDALALI A TO ZE MUNDUR ZA DUZY A TO ZE BUTY NIE TAKIE JAK NALEZY JAKBY MI DALI NORMALNE BUTY TO BYM NIE NOSIŁ SWOICH ALE ZE DALI O DAA NUMERY ZA DUZE POZNIEJ O DWA NUMERY ZA MALE ..ALE MNIEJSZA Z TYM..CO DO WYPŁAT TEZ WIECZNIE BYŁY ROBLEMY BO WIECZNIE BRAKOWAŁO KILKU ZL NA KONCIE ZMUSZANIE DO PRACY NAWET PO 16 GODZIN!!! PO SKONCZONEJ SWOJEJ ZMIANIE BO WIECZNIE PROBLEMY ZEBY KOGOS OGARNAC W ZATEPSTWO I OCZYWISCIE BRAK OSTATNIEJ WYPŁATY Z NIE WIADOMYCH PRZYCZYN..POWIEM TAK JAK LUBISZ PRACE ZA POŁ DARMO NA SMIECIOWEJ UMOWIE KTÓREJ NAWET NIE DOSTANIESZ DO REKI TO PRACA W SOLIDZIE JEST DLA CIEBIE..
10
Barbakan 2016-10-07 09:37
Firma solid szczecin NIE POLECAM NIKOMU KORZYSTać z ich usług.
7
pracownik solid 2017-02-28 11:31
CO TO ZA FIRMA ŻE CZEKAM NA WYPŁATĘ JUŻ 8 DNI PO TERMINIE I WSZYSCY MAJĄ TO W DUPIE.. KU%#A, A ŻAŁOSNA FIRMA SPOTKAM CIE SUKO Z GORZOWA YEBANA SZMATO KADROWA BEZ KOMPETENCJI TO CI NAPLUJE W RYJ SZMATO Z SOLIDU ANOREKTYCZKO FLEGMATYCZKO JE3ANA
1
Ela 2017-03-01 09:53
WALCZCIE O PIENIĄDZE TO WAM SIE NALEZY JAK PSOM ZUPA!!! PEWNIE KSIEGOWA I CALA FETA TOWARZYSKA CYKA SLIT FOCIE BEZTALENCIE NAWET ROZLICZYC PRACOWNIKOW UCZCIWIE NIE POTRAFI KTOS TO PEWNIE DAL LUB DA NA "OKLADKE" GAZETY KRAJOWEJ Z WYPLATAMI SIE NAWET NIE DOCZEKAMY DO MAJA LEPIEJ ZEBY TA .FIRMA R POKAZALA INNE OBLICZE BO STRACI WSZYSTKICH 'KLIENTOW'!!!! FIRMA SKONCZY JAK SLIWKA W KOMPOT JESLI KTOS TO ZGLOSI DO INSPEKCJI........CZY ONA POTRAFI COS INNEGO NIZ TAK TRAKTOWAC LUDZI???ZAJELA SIE SOBA , ZAPOMNIALA ZE TO PRACOWNIK JEST FILAREM PRZEDSIEBIORSTWA!!
1
BOLO 2017-03-01 12:34
Hallo .Pracuje przeszlo od 20 lat jako ochrona .W Niemczech a obecnie w Austri .Musze powiedziec to co czytam otej firmie i to co tam sie dzieje,jest nie dopomyslenia .Nie ma W Polsce jakich Instytucji co sie zajmuja takimi sprawami.Ta Firma to jak 100 lat do tylu.Naprawde jak czytam te opinie to mi wlosy Stoja deba,ze tam tacy prymitywni ludzie pracuja bez zadnego wychowania,kultury.Ten caly odpowiedzialny to musi byc czlowiek tak prosty i ciemny .Obojetnie jaka Firma jak ten co prowadzi niema pojecia to zawsze beda problemy.Najwazniejsze jest Respekt ,szanowanie obojentnie czy ty jestes kierownikiem czy zwyklym pracownikiem.Jako osoba odpowiedzialna musze dbac o dobro pracownika zeby byl zadowolony.Jest zadowolony mam wtedy o wiele mniej problemow z perzonelem i mam stalych pracownikow i kwalitet pracy jest dobra .Szkoda ze w Polsce jeszcze takie cos istnieje na tak duza skale.Pare pokolen to moze wtedy ???????????????
2
EWA 2017-03-07 14:39
ODRADZAM PRACĘ W TEJ FIRMIE JESTEM BYLA RENCISTKA I NIE JAKAS MALOLATA TYLKO OSOBĄ PO 40 .FIRMA OKRADAJANCA Z WYPLAT I NIE PLACA SKLADEK ZUS REGULARNIE . ZA PIEPRZASZ PO 36 GODZ BO PRZYJMUJĘ PIJAKOW I LEBROW KTORZY ROBIA DO PIERWSZEJ WYPLATY I WIĘCEJ NIE PRZYCHODZA A. CZLOWIEK ZA SOWA ZA NICH I MA PODZIEKOWANIE ZE OD 2017 ZMIENILY SIE STAWKI TO OD RAZU NIEMA PRACY BO WTEDY SA POTRZEBNI RENCIŚCI I EMERYCI A NA WIĘKSZE ZA POTRZEBYWANIE NA RENCISTOW Z PETFROMU BO MAJA ZAROBEK NA NICH
2
Ochroniarz 2017-03-30 17:29
Nie polecam pracy w tej firmie. Człowiek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] godziny, a jak przychodzi termin wypłaty to konto puste. Dwa tygodnie po terminie dalej nie ma wpływu na konto. Miarka się przebrała, jutro zgłaszam sprawę do PIPu.
4
joa 2017-04-14 13:25
Też dostałam waidomość po 2 dniach, że niby była skarga i mam iść na inny obiekt, boję się ze mi nie zapłacą. Co robić?
2
katiusza 2017-04-24 10:11
Ale co zrobić ? Ja byłam 2 dni na X i przenieśli mnie do obiektu Y oddalonego od Szczecina Chciałam zrezygnować ale boję się, że mi nie zapłacą. Kierownik powiedział, że będę płaciłą karę.
1
gruba ochroniarka Beta 2017-04-27 16:30
Ludzie ! Po lekturze Waszych wypowiedzi i osobistych doświadczeniach widzę 1 wyjście-zgłosić to do CBA na Mickiewicza w Szczecinie. Szukam świadków. Idźżcie tam zeznawać, bo nic nie macie do stracenia.
gruba ochroniarka Beta 2017-04-27 16:43
Ludzie ! Po lekturze Waszych wypowiedzi i osobistych doświadczeniach widzę 1 wyjście-zgłosić to do CBA na Mickiewicza w Szczecinie. Szukam świadków. Idźżcie tam zeznawać, bo nic nie macie do stracenia.
3
jona 2017-05-10 08:46
Ze mną podobnie jak z Panem i z PANIĄ. Problemy zaczęły się już po 2 dniach pracy.....To bardzo dobrze, że Pan do tego sklepu nie poszedł w ogóle bo pewnie nie zapłaciliby za np. 2-3 dni pracy. Ja się ostatecznie zgodziłam jako, że nie mam żadnej pracy. Jakie musi być ogromne bezrobocie w Szczecinie, że trakie ....... ciągną na yaką skalę....Jak wspomniałam po dwóch dniach telefon, że am nie przychodzić, bo nie chcĄ mnie widzieć, bo klient złożył skargę. Pytam o treść kto? ) odpowiedzi... Zaczęłam podejrzewać, żę coś jest nie tak, Odcchciało mi się tego w ogóle mimo, że nie wiedziałam wtedy o żadnych karach ani o problemach z wypłatą. Po świętach telefon, że mam iść na szkolenie na nowy obiekt. W porozumieniu z Inspekcją Pracy z ogromną niechęcią tam poszłam spóźniona 1 h, bo nikomu nie chciało się mnie zawieźć na obiekt , choć to obiecywali, Byłąm 4 chyba dni na tym szkoleniu. Mówiłąm, że nie mogę wziąć 16 godzin, bo muszę iść do szkoły więc i tak ostatecznie wzięli kogoś innego na 16h i 1 z Auchan. Wątpię, czy mi za te dni zapłacą, nie odzywają się, siedzą cicho, wypowiedzenia nie ma.....Baba złąpała mnie też na fotografowaniu książki służb. Zwróćcie na to uwagę, fałszują wpisy w książce służb po tych co odeszli. z pracy, w ogóle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lenioe i dno nawet z nimi nie rozmawiajcie. Mnie oczy otworzy właściciel Fortu. Złodziejstwo jest znane wśród właściiceli innych firm z branży, nie tylko wśrod pracowników. Przerażających historii nasłuchacie się od ochroniarzy z Galaxy, żaden nie pracuje więcej niż... 2 iesiące.
moniś 2017-05-10 08:53
Idź na skargę np. do Kontroli Skarbowej na Małopolskiej, do PIP, zus i do posła, Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego na Mickiewicza. Można .....Oni walą nie tylko poracowników ale Państwo, okradają z podatków, ze skłądek ZUIS. W normalnym kraju a nie tak głupią rządzonym, jak Polska by takie coś nie funkcjonowało, nie zaakceptowało by społeczęństwo. A tu wał na gigantyczną skalę bez konsekwencji ba wychodzi im na zdrowie, bo są konkurencyjni cenowo. Na to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoda czasu, ale zawsze znajda się biedni, co nie mają nic.
2
basi 2017-05-11 10:21
Trzeba skrzyknąć wszystkich ludzi i zrobić pozew zbiorowy do sądu, złożyć się na adwokata, oni oszukali b. dużo ludzi to może się to opłacać, jak obcięli stawki bez aneksu do umowy itp. bez zgody pracownika to się idzie da Sądu.
1
baran co robił za darmo w Solid 2017-05-12 11:00
Jeszcze do problemów z wypłatą dochodzi, to że np. na Auchan na Kołbaskowie nie pozwalają pić! Trzeba stać o suchym pysku do przerwy, bo wolno pić tylko wodę z hali lub można wnieść w butelce czystą wodę. Nigdy nie wiadomo, czy się do tego nie doczepią i nie pozolą wnieść. MNie nie pozwolili wnieść gumy do żucia, bo nie wolno wnosić artykułów przemysłowych a napój czy gumę mozecie ukraść w sklepie jak przechodzicie przez halę na miejsce wspaniałej pracy. Tak każdy kto przyjdzie do Solidu to potencjalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo kto by robił za darmo, bez umowy. Do tego problemy z dojazdem np. raz na godzinę autobus a w niedzielę po popołudniówce brak w ogóle autobusu i trzeba zasuwać aż do Makro z buta ryzykująć mandat. Kierownik Józef jechał z facetem z PŁOCKA, ktorego musieli ściągnąć do roboty, żeby go odwieźć do hotelu ale po co kogoś zabierać po drodze, niech sam łazi z obolałymi nogami po x godzin stania. Itp, itd po 2 dniach pracy nożnaby tu książkę napisać o ich chamstwie. Nikomu nie chciało z licznych kierowników mne tam zawieźć, żeby mi pokazać obiekt przez co 1 godz. spóźniłam się. Im się nic nie chce, siedzi po kilku kierowników , kupę biurw głupich i czeka aż ktoś na nie przyjdzie robić. Ciągle przyjmują nowych, Jak się zorientowalam co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo od razu miałam złe przeczucia i chciałam odejść to najpierw probowali mnie straszyć, że będę płącić za mundur a potem już nawet z tego zrezygnowali i chyba wszyscy rzucili się szukać następnego frajera, który by robił za darmo, po 4 dniach znaleźli.
3
joa 2017-05-31 10:52
Kochani! Chcę podzielić się radosną nowiną -odzyskałam od Solidu 350 zł!! Trzeba jeszcze policzyć, czy kasa się zgadza, chyba za 6 zmian.. Wpłacili mi pieniądze po terminie, jak wypełniłam formularz "13 zł i nie kombinuj" na stronie Solidaruchów. Polecam Wam to, poza tym zrobiłam zdjęcia książki służb, w dniach, kiedy miałam służby, z moimi wpisami, koniecznie tego pilnujcie jak pracujecie u tych złodziei i mętów. Okazało się, że wpisy w książce służb były sfałszowane, po tym jak mnie przenieśli na inny obiekt. Powinna się nimi zająć policja już nawet nie PIP. Acha, rzeczy z szafki " identyfikatora na moje nazwisko i marynarki już nie odzyskam. Nie chcą mnie wpuścić do szafki w szatni, żebym odzyskała swoje rzeczy. Ktoś może teraz posługiwać się moim identyfikatorem i np, coś ukraść, może wziął go p. Józef.
3
marcin 2017-05-31 23:53
Zamiast latać i pilnować obiektów to wyrywam laski. praca 24h i moje ulubione obiekty otwarte 24h. kocham tą prace i kocham szczecin
Olx 2017-06-01 17:59
Ludzie jest tu może ktoś co może(coś w tej firmie) tj. mnie na obiekt w Szczecinie wkręcić 24/48. Oczywiście nie będzie żałował że pomógł. Jak tak proszę kontakt Mogguai@wp.pl.
kasia 2017-07-03 12:26
pracowałam jako pracownik biurowy ;) bez przeszkolenia ( panna która odchodziła w dwa dni pokazała mi niby co i jak) szczerze mówiac nikt nigdy dokładnie mi niczego nie wyjasnił :( miało byc miło i przyjemnie, wklepywanie danych do komputera. jestem osoba niepełnosprawna i jakie było zdziwienie ze zawalczyłam o to zeby pracowac 7 a nie 8 godzin dziennie.mimo to przychodziłam i pracowałam po 8 godzin ( bo tyle pracy) od kolezanek z pokoju nie raz i nie dwa usłyszałam dosc mocne slowa jesli popełniłam jakis bład (one pracuja tak po 6 lat)chyba najlepszym tekstem jaki uslyszałam od kolezanki na takim samym stanowisku to to ze mam dosłownie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak sie nienadaje. robienie ludzi w ciula i dawanie lepszej pracy dla ''ulubieńców'' to standart
4
Marian 2017-07-25 13:42
Dziadowska firma, jedna z najgorszych w jakich pracowałem. Jeżeli ktoś lubi nie dostawać pensji na czas(bądź też wcale), to zapraszam. Standardowo każda nowa osoba zostaje zatrudniona na umowę zlecenie(w różnych spółka, minimum cztery). Zdarzają się rzecz jasna etaty, lecz tylko na minimalną krajową. Jeżeli wynagrodzenie jest wyższe niż minimalna, to resztę wynagrodzenie dostaje się na zlecenie. Ta praktyka dotyczy każdego stanowiska, począwszy od ochroniarza kończąc na przedstawicielu handlowym. Ze wszystkich pracowników ochroniarz ma najgorzej, on może uzyskać tzw. "dwumiesięcznicę" . Najważniejsze, w firmie panuje zasada nierespektowania obietnic ustnych. Wszystko o co prosi przełożony, lub obiecuje trzeba mieć na piśmie. Inaczej można się nieźle przejechać.
7
Józef 2017-08-04 11:05
Masakra!!! jedna z najgorszych firm, w jakich pracowałem. Cztery umowy w różnych spółkach, a kasy za przepracowany miesiąc jak nie było tak niema. Szkoda na to g@wno czasu.
3
Zostaw swoją opinię o Solid Security - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security