Prestige Recruitment Specialists Ltd

hull

Opinie o Prestige Recruitment Specialists Ltd

UWAGA 2012-03-14 13:23:04
WITAM SZCZERZE ODRADZAM PRACE DLA CRANSWICK CZY TEŻ INNYCH FABRYK ( NP.FISH) PRZEZ AGENCJE PRESTIGE RECRUITMENT SPECIALIST !!!!!! UWAGA NA UMOWY. UWAGA PRZEDE WSZYTKIM NA (usunięte przez moderatora)
4
ja 2012-07-12 21:25:02
Witam,
zagadza sie rowniez ostrzegam przed firma PRESTIGE RECRUITENT SPECIALIST W HULL UK.SZczegolnie (usunięte przez moderatora).PRZede wszytkim na umowy!!!! I nikt nie probuje zniechecic, tylko piszemy prawde!!!
5
wiechno maryska 2013-02-16 23:53:31
Jezeli ktos ma problem z Prestige i Cranswick w Watton (i nie tylko) albo boi sie ze jakis (usunięte przez moderatora) zrobi wam na zlosc to smialo piszcie skargi do instytucji ktora nadzoruje dzialanosc Prestige.
Tutaj jest link do strony i mozna pisac po polsku:
http://gla.defra.gov.uk/Contact-Us/
Ludzie z Prestige duzo krzycza ale tak naprwde to sie was boja bo to wy pracujecie na ich pensje i utrzymujecie kontrakty wiec glowa do gory!
2
redzi13 2014-08-01 01:54:12
Witam czy ktos korzystał z tej agencji pracy jakie macie doswiadczenia bo rozne opinie kraza a kolezanka ma propozycje pracy od nich.czy wywiazuja sie z kontraktow czy to co obiecuja to potem jest czy nie.bo slyszalem ze obiecuja np 40 godz pracy a potem tak naprawde w tygodniu raz tylko dzwonia ze mozna isc a reszte tygodnia sie siedzi w domu.jak jest naprawde.prosze o opinie i koment.dzieki pozdrawiam wszystkich.
5
adolf88 2014-08-18 22:33:17
dokładnie piszcie jak tam jest bo wybrałbym się tam do pracy
ddor 2014-10-24 14:29:23
ponawiam prosbe
dododo 2014-10-28 10:00:49
odradzam pracy prze tą agencję .
cyklada 2014-12-01 19:08:51
Właśnie zauważyłem że firma Prestige Recruitment Specialists wrzuciła do sieci nową ofertę pracy. Zobaczcie proszę i skomentujcie bo się zastanawiam czy warto skorzystać. Szukasz dodatkowych pieniedzy na swieta? Nie szukaj juz wiecej! Spelnij swoje marzenia! Agencja Prestige Recruitment, br...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5708690?keywords=&region=
adam 2015-01-09 11:47:46
do Arek - zdalem test noza z lopatki I od razu zaczalem prace na angielskiej tasmie. Treningowka jest tylko dla szynki. Agencja pomogla mi w znalezieniu zakwaterowania, mialem pokoj przygotowany zaraz po przyjezdzie.

tempo na tasmie jest ok, mozna sie przyzwyczaic. bylem na wielu kontraktach I ten jest ok wbrew jakims dziwnym opiniom na temat tej firmy I zakladu.
3
tomek 2015-03-05 16:08:22
co to znaczy, że w Prestige Recruitment Specialists jest troche inaczej? to jakie oni stawki oferują, moze duża premia u nich jest i to dlatego? zastnawiam sie nad praca u nich i dlatego chciałbym się od Was bliżej dowiedzieć jak sprawa wygląda, jest na to jakaś szansa, żeby ktoś mi udzielił w miare szczegółowych informacji?
1
maxx75 2015-05-29 14:28:36
odradzam wyjazdu do tej agencji oszukuja ze z miejsca zamieszkania jest blisko do pracy a okazuje sie ze 2godz.i30 min trzeba zasuwac z buta
Sonia 2015-06-10 11:44:15
Witam,
Agencja Prestige nie ma nic wspolnego z miejscem zamieszkania pracownikow. Trzeba bylo sie przeprowadzic a nie narzekac, ze ma Pan/Pani daleko do pracy. Nastepnym razem podstawimy limuzyne, zeby przyjemnie podrozowalo sie do pracy.
MieszkaniecHULL 2015-10-15 12:39:45
NIE POLECAM AGENCJI PRESTIGE RECRUITMENT OSZUCI , KLAMCY OBIECUJA PRACE W DOBRYCH WARUNKACH ZA DOBRA KASE , SCIAGAJA Z POLSKI A POTEM ANI WIDU ANI SŁYCHU O PRACY... AZ SZKODA PATRZYĆ NA KOLEJNEGO POLAKA SCIAGNIETEGO Z KRAJU I JAK OPOWIADA ŻE ŚCIĄGNEŁO GO TU PRESTIGE ... NIE POLECAM ...
PS A CI LUDZIE "PSYCHICZNIE" CHORZY NAWIEDZAJĄCYCH WASZĄ AGENCJE Z POWIETRZA SIĘ NIE BIORĄ !!
Prestige Recruitment 2015-10-23 11:08:25
Do Mieszkaniec Hull - wszystkie osoby, ktore przyjechaly do Hull podejly prace. Kazda osoba otrzymuje od nas umowe o prace zanim wyjedzie jeszcze z Polski wiec nie wiem co oznacza okreslenie "dobra kasa" jezeli umowa jasno precyzuje stawke godzinowa.
Wymyslona historia w celu zbluzgania naszej agencji, kiepski pomysl..

Robert 2015-11-11 21:06:45
witam ja w 2014 pracowałem w watton, byłem tylko 5 dni i sam zrezygnowałem ze wzgledu na noże , jeden nóż to dla mnie niepojete ale tak tam widac maja w tym zakładzie, jeżeli chodzi o agencja to wszystko przebiegło pozytywnie rekrutacja i wypłata ok , a czek zrealizowałem bez problemu w Polsce
Bowler 2016-01-11 16:55:33
A jak jest z praca w styczniu w Prestige czy w ogole jest potrzeba???
icu 2016-01-14 14:42:54
Jak w styczniu z praca? ogolnie kiepsko ale chyba nie wynika to z winy agencji lecz z ruchu na rynku. Problemem jest zly przepływ informcji pomiedzy Prestige a pracownikami. Ja od dwoch tygodni nie mam pracy bo nie umieszcza sie mnie na liscie do pracy. Wracalem juz tak piec razy z zakladu do domu bo pracy nie ma. I nie mowi sie kiedy bedzie, jesli do konca stycznia nie bede mial pracy zmuszony bede do powrotu do Polski gdyz nie bede mial na oplacenie mieszkania. Rodzi to pewnego rodzaju frustracje bo jestem tu dwa miesiace i nie wiem co dalej... Co do wrażeń z firmy Prestige to mają bardzo niemila i wyniosla sekretarke. Jest to bardzo falszywa osoba z komleksami, ktora jest mila do własnego personelu a do petentow odpychajaca. Jest to bardzo zla wizytowka dla firmy, ktora pokazuje tym sposobem stosunek firmy do osob jakie zatrudnia.W mojej ocenie jest to skuteczna antyreklama firmy. Choc o osobie ktora sprowadzala mnie z Polski mam jak najlepsze zdanie i zawsze wspólpraca była bardzo mila. Co do powyzszych wszystkich opinii pamietajcie, ze nie sa to obiektywne oceny lecz osobiste opinie, wrazenia, doswiadczenia czy emocje. Co do merytorycznych informacji firma Prestige nikogo nie oszukuje, realizuje po prostu zamowienia pracodawcy to tyle. Moge sie domyslac, ze zalezy im na wlasnym pozytywnym wyniku finansowym a ma to zwiazek z nami pracownikami, w koncu sa to naczynia polaczone. Domyslam sie tez, ze gdyby zapytac pracownikow Agencji co mysla o zatrudnianych pracownikach to z pewnoscia tez nie kazdy otrzymalby dobra opinie. Wiec tak naprawde jesli chcecie sie dowiedziec jak jest naprawde, zachecam do osobistego sprawdzenia firmy PRESTIGE.
icu 2016-01-14 17:57:14
Powyzszy opis dotyczy Prestige w Holl...
1
arti 2016-01-16 20:54:10
Średnio polecam
PUNISHER 2016-01-25 16:48:39
Ludzie, po co Wy wszyscy do tej Anglii walicie? Sa inne kraje. Po pierwsze na Wyspach pracy stalej jest malo, wszystko pozajmowane, co odzwierciedlaja posty, sporo Polakow i sporo jest oszukanczych agencji, Polacy we wspolpracy z Anglikami oszukuja nowoprzyjezdnych Polakow, praca tylko na 2 miesiace wiec po co sciagac ludzi z Polski, chyba zeby dostac za nich pieniadze. Bylem w Anglii jestem w Niemczech i sporo lepiej jest w Niemczech. Anglia jak dla mnie to bardzo niepewna, z dnia na dzien mozesz stracic prace i w tym przypadku jesli jestes nowoprzyjezdny panstwo Ci nie pomoze, a Pani w agencji rozlozy rece. Starzy wyjadacze co siedza tu po 10 lat lub 8 lat to sobie chwala, ale dla nowoprzyjezdnych to katastrofa, wszedzie ale nie na Wyspy
1
M 2016-04-09 11:12:14
Co mozna powiedziec o firmie PRESIGE? Na pewno gdybym był szefem tej firmy wiele bym zmienił. Na pewno jej wizerunek i organizacje, ale ze szefem nie będę tylko jakis czas szarym pracownikiem mogę opisac wlasny przypadek, a wnioski wyciagnijcie sami. Zauwazylem, ze w firmie tej jeden pracownik nie wie co robi drugi. Czyli mowiac inaczej brak wlasciwego przeplywu informacji. Nie musze chyba wyjasniac do czego to prowadzi, dla niedomyslnych powiem ze do balaganu i dezorientacji. Zostalem sprowadzony z Polski w listopadzie 2015 roku i zapewniono mnie, ze jeśli sam się nie zwolnie to nie musze się obawiac bo zostalem zatrudniony do pracy na linii produkcyjnej w zakladach miesnych i będę pracowal tak dlugo jak będę chcial, ze nie jest to praca sezonowa, na chwile. Ze pieniadze może nie sa duze ale stabilne. Po przyjezdzie i szkoleniu udalem się pod wskazany adres a przedstawiciel firmy zaprowadzil mnie na zaklad, pokazal gdzie mam się przebrac, cierpliwie poczekal a nastepnie zaprowadzil na hale i postawil mnie na linie gdzie będę pracowal. Jako swiezy i niezorientowany pracownik stanalem gdzie mi pokazal i wykonywalem sumiennie polecone mi zadania. Po uplywie ok. dwoch tygodni sluchajac stojacych obok pracownikow dowiedzialem się, ze praca jest sezonowa i konczy się pod koniec grudnia. To był pierwszy szok, i watpliwosci wobec firmy Prestige. Gdy spotkalem się z pracownikiem biura, który sprowadzil mnie z kraju do pracy w Anglii zapytalem wprost czy mam szukac nowej pracy czy to co mowia ludzie w fabryce mnie nie dotyczy? Mila pani powiedziala mi, ze pracownicy przyjeci na tak zwane boczki sa na liscie boczkow i oni pracuja do konca grudnia, a ja nie zostalem sprowadzony z polski na dwa miesiace i jestem przyjety na linie produkcyjna i jestm na drugiej liscie i nie musze się niczego obawiac. Aha, uspokojony i wdzieczny za te informacje chodzilem spokojnie do pracy. Na liscie byłem regularnie wiec nie przeczuwalem tego co się pozniej wydazy. Pod koniec grudnia rozmawiajac z „opiekunem” z firmy Prestige, który obecnie już w niej nie pracuje, w fabryce, zapytal się mnie na ktorej linii pracuje, wiec odpowiedzialem ze na „boczkach”. Pamietam jego zdziwienie i zapytal mnie dlaczego tam pracuje? Ja z kolei zdziwilem się, ze mnie o to pyta, gdyz to nie ja jestem od tego gdzie ma stac ten czy inny pracownik lecz jego kolega po fachu tam mnie postawil, ja w takim przypadku nie mam zadnego wplywu na miejsce pracy. No i co było dalej? Skończył się grudzień. Skonczyly „Boczki”. Ludzie sobie poszli, a ja zostalem zawiewieszony w próżni, nie mając swojego stanowiska pracy. Czyli krótko mowiac, gdy zostalem przyjety do zakladu nie zostalem postawiony na stanowisku do którego powinienem. Dziwielem się, ze jak przyszedl styczeń, to osoby które podjely prace w tym samym czasie co ja sa regularnie wpisywani na liste do pracy a ja nie. Na poczatku nie rozumialem według jakiego klucza to się dzieje? Zaczelo się robic niebezpiecznie, bo tak naprawde nie mam stalej pracy i skonczyly się pieniadze.Od stycznia do kwietnia jestem wzywany tylko wówczas gdy brakuje im pracownikow, czyli nieregularnie i zatykam jakies dziury raz tu raz tam. Np.w tym tygodniu nie byłem nawet jednego dnia w pracy mimo, ze jezdziłem z nadzieja ze może uda się wejsc, niestety nie było szans. Nie wiem nawet na jakim szychcie pracuje, nic nie wiem. Nikt nic nie mowi, nikt nic nie wie. Nie chce nawet pisac jaka budzi to frustracje, brak poczucie bezpieczenstwa i w koncu zlosc do firmy, ze nie maja zadnej wiedzy o tym jak ich przedstawiciele w fabryce zarzadzaja ludzmi, no nie wiem a może maja?. Powstaje haos i wyobrazam sobie, ze na wlasne zyczenie sami sobie tez funduja trudne sytuacje. Powstaje paradoks, gdyz chce pracowac i mam wrazenie, ze nikt nie wie o moim istnieniu i nikogo to nie obchodzi. Został sprowadzony do pracy i zapomniany i niech teraz sam się martwi. To sprawia, ze mysle o powrocie do kraju lub jeśli się uda o zmianie pracodawcy. A moje pytanie brzmi: po co? Po co to wszystko, o co ta zabawa się toczy? I jeśli się nic nie zmieni a watpie czy się zmieni, możecie podjac probe wspolpracy z Firma Prestige, może wy nie zostaniecie zapomniani i zostawieni sami sobie. Tego wam zycze!
2
Llllllll 2016-05-19 20:59:07
Jaká umowę Tu nie ma żadnych umów Pracowałam kilka miesięcy Było tylko szkolenie i innych umów a tym bardziej na jaki okres jestem zatrudniona nie podpisywała Dziś jesteś Jutro już nie
Llllllll 2016-05-19 21:11:06
Szukaj po innych agencjach Pracy Zapisz się w kilku i dziś pójdziesz na kwiaty jutro pomidory.....Chodź codziennie po agencjach Powodzenia A Prestż przypomni sobie o Tobie we wrześniu jak ruszą boczki Będą wydzwaniać gdzie się da Wiem że tak robią Praca stała ....to jest największe oszustwo Nie ma czegoś takiego przez tą firmę jak praca stała
Prestige Recruitment Specialists Ltd 2016-06-01 16:37:01 [pracodawca]
Witam, szukamy caly rok, czasem mamy przerwe w rekrutacji w marcu przez ok 2 tygodnie ale rekrutujemy cay rok. Dzis ukazalo sie nowe ogloszenie dotyczace pracy w Hull.
Prestige Recruitment Specialists Ltd 2016-06-01 16:48:32 [pracodawca]
zdarza sie, ze oferujemy prace ludziom z Polski i jest to praca, w ktorej nie trzeba miec zadnych kwalifikacji. Nie zdarza sie to czesto gdyz z ta praca na pakowniu bywa roznie, chyba ze ktos trafi na dzial, gdzie pakuje sie od pon do piatku. tam jest praca stala, tak jak dla rzeznikow. Pracuje w Prestige od listopada 2007 i w fabryce kolo Hull jest wciaz bardzo duza ilosc osob, ktore zaczely w tym samaym czasie. Opinie zawsze beda rozne, w zeszlym roku sciagalismy ludzi ale w dokumentach bylo napisane ze to praca na 3 miesiace do konca grudnia. Mamy rozne zaklady, nie tylko miesne, i nie wszedzie praca jest stala. Ten kto pracuje z agencjami wie jak to wyglada
Prestige Recruitment Specialists Ltd 2016-06-01 16:52:10 [pracodawca]
Umowy we wszystkich agencjach sa standarodwe, odgornie okreslone wiec nikt nikogo niczym tu nie zaskakuje. Umowy tlumaczone sa przed podpisywaniem, jeden egzemplarz otzrymuje pracownik, drugi pozostaje w jego aktach personalnych.
Prestige Recruitment Specialists Ltd 2016-06-01 17:01:07 [pracodawca]
Rzeznicy przyjezdzaja do pracy, zostaja tak dlugo jak chca, niektorzy na stale, niektorzy wyjezdzaja po Swietach i wracaja po jakims czasie. Oczekujemy od pracownikow by chodzili do pracy, nie zjawiali sie pod wplywem alkoholu, zawsze gramy w otwarte karty. Nie wszyscy doceniaja otrzymana szanse, opieke jaka od nas dostaja. Zawsze wszystko jest zle, my jestesmy ci najgorszy bo wymagamy obecnosci w pracy. A nie jest zle....tylko trzeba pracowac . Dla przykladu zarobki z kwietnia 2016 jednego z naszych rzeznikow, ktory ma stawke godzinowa £9 przy 200 godzinach pracy w miesiacu wyniosly £1.505.38 netto ( juz po oplaceniu podatku ) wiec chyba tragedi nie ma.
larry 2016-06-07 16:46:22
Nie każdy jest rzeźnikiem, moi drodzy. Rzeźnik znajdzie pracę bez problemu wszędzie, tak samo jak każdy inny doświadczony w swoim fachu. Ale są też tacy, którzy po prostu szukają zatrudnienia. Nie jestem osobą używającą alkoholu czy nie przychodzącą do pracy na jakich się tu skarżycie, a i takich się u Was wodzi i nierzadko odprawia z kwitkiem. Możecie mówić co chcecie, ale ja sam doświadczyłem tego kiedy najbardziej potrzebowałem pracy. To było przed świętami bożego narodzenia. Powiedzieliście mi, że tak, jak najbardziej potrzebujecie pracowników więc się zarejestrowałem po czym zostałem umówiony na ''indakszyn'' (celowa pisownia, bo tak właśnie wplatają kilka angielskich słówek w zdania żeby przyszpanować). Po wielkim ''indakszyn'' na którym to opowiedzieli nam dosłownie wszystko i dali jeszcze stertę papierów do zapoznania się w domu poszedłem do pracy. Później jeszcze tylko jeden dzień przepracowałem i cisza. Kiedy specjalnie ruszyłem cztery litery żeby dowiedzieć się o jakiś harmonogram zmian, pani za biurkiem powiedziała mi: "ale jaki grafik, czekaj na telefon". Oczywiście, wielkie ''bizi'' ale wcisną cię jak ktoś bierze urlop. Jeszcze dzisiaj dostałem smsa o kolejnym lipnym szkoleniu i informację, że jeśli polecę znajomego to dostanę £25. Żadnego znajomego nie polecę, bo żadnego nie chcę tracić. Wolałbym już posłać do piekła. Tak więc i Wam drodzy czytelnicy odradzam współpracy z tą agencją.
P.S.
nie ma się co bronić, że tylko w marcu macie przestój, ja byłem w grudniu i tak jak mówię, na Wasze ''bizi'' dostałem tylko dwa dni pracy. Nikt nie uprzedził nawet czy to praca na tydzień czy dwa dni czy na jeden.
Mimo wszystko pozdrawiam i życzę szczęścia ludziom szukającym pracy.
4
ZxxZ 2016-07-06 00:45:47
Mój brat pojechał do pracy na początku czerwca tego roku, znalazł pracę od ręki za pośrednictwem tej agencji w jakiejś masarni, po przepracowaniu miesiąca dostał kontrakt od firmy gdzie pracował a agencje zlał. W tej chwili pracuje już na normalnych warunkach a agencja szuka kolejnych jeleni :D

Podstawa to znać język na poziomie komunikatywnym i mieć jakiekolwiek pojęcie o tym co się robi a nie jechać w ciemno nie wiedząc co się chce.
mikael 2016-07-11 15:35:06
Zjechalismy z kilkoma osobami do prestige.i tak wpierw szkolenie potem do pracy.po tygodniu dowiedzialem sie ze nie ma pracy.kontakt z nimi i konsultantami jak to sie zwa masakra nikt nie odbiera.predzej na teleinfolinie sie dodzwonisz niz do teleturnieju.I jak to ktos dobrze napisal jak se przypomna to oddzwonia.(najgorsze to ze nawet nie ma za co qrocic do polski jak nie Abierzecie nadwyzki kasy)
Kokos 2016-07-25 12:26:02
Jeżeli chodzi o agencje pracy prestige to całkiem spoko poza wyjątkiem w Watton. Istne piekło. Wielce panstwo siedzi w office i uważa się za Boga. Pracuje się po 10 godzin 5 dni w tygodniu a potrafią wpaść pod adres i powiedzieć ze potrzeba tyle i tyle osób na sobotę i niedzielę. Jak nie przyjdziesz to powiedzą ze gardzisz praca. To samo np na noce na dziale retail. Nawet weekend zaplanować nie można bo w każdej chwili wpadnie Adrianek albo Sanderka i zaoferuje prace w niedziele na 10 godz.Dni wolne niby da ale to rzadki przypadek. Albo sytuacja gdzie po 5 dniach pracy po 10 godz wpada pod adres Pracownica agencji i mówi że w sobotę na noc do pracy. Nie przyjdzie się to potem zemsta i wlepia na najgorszy śmierdzący dział albo będzie się siedzieć z 2 tyg w domu jako niby ze pracy nie ma. Nie lepiej z niebieskimi a już totalna porażka mieć przełożonych polaków. Także ogólnie tragedia i szczerze nie polecam no chyba ze ktoś ma siłę za wolu i lubi takie wyzwanie.
1
Mario 2016-08-19 20:02:20
Siemka kto jest w Hull lub kolo Hull w pracy przez ta agencje prosze o jakies info moj mail djbeat1980@gmail.com wielkie dzieki pozdroo :)
Prestige Recruitment Specialists Ltd 2016-09-04 23:42:52 [pracodawca]
Witam, kazda agencja ma oboawiazek podpisac z pracownikiem standardowa umowe zlecenie na poczatek, jedna kopia jest dla firmy, jedna dla pracownika. Polacy dostaja umowe po polsku. Umowa przed podpisaniem jest tlumaczona. W wielu agencjach tego sie praktykujea powinno.
Yoop 2016-09-05 01:50:21
Dodam swoje trzy grosze. Praca ogolnie jest.. fakt faktem na boczkach w zakładzie Lazenby jest tylko do konca grudnia ale bylem o tym poinformowany mimo ze tak naprawde byłem przydzielony na prace na hali a i tak okazało sie ze pracy nie bedzie szkoda tylko ze nie maja pozniej zadnych ofert pracy bardziej w stałym harmonogramie niz na telefon i smsa chodzi głównie o okres styczen-marzec bylem zmuszony zjechac do polski w polowie stycznia ale i tak szlo zarobic przez duza liczbe nadgodzin pracowalem listopad-grudzien. Jeżeli ktos chce sobie sezonowo pojechac zarobic na przysłowiowych boczkach to jest bardzo dobra sprawa pojechac w sierpniu i wrocic pod koniec grudnia a rowniez jest mozliwosc otrzymania innej bardziej stałej pracy. Co do samej firmy pracownicy zawsze są mili i nie robia problemu, wyzej ktos pisał o pani sekretarce osobicie uważam ze jest normalną pracownica i nie zauwazylem u niej złego zachowania. Aktualnie znowu pracuje przez ta agencje ale w innym zakładzie i chwale sobie zarobki sa dobre godzny do wyrobienia sa a nawet zdarzaja sie overtime. Pozdrawiam wszystkich i nie nie jestem podstawiony z firmy :)
BRONEK 1984 2016-09-25 22:59:05
Jak dla mnie jesli sie przyjezda do Anglii, to lepiej miec jakas prace, a nie ze ktos przyjedzie i mysli, ze jest praca, a w kazdej agencji powiedza mu, ze wszystko jest zajete, kiedys mieszkalem w Hull i jako miasto oceniam spoko, zaluje ze nie moge na razie wrocic, miasto wspaniale jest oceanarium, miasto portowe wiec z czasem mozna znalezc prace, mam zamiar pojechac z powrotem do Hull i tam zostac na stale, teraz przed wyjazdem ucze sie angielskiego ze strony eTutor, jestem juz na 103 lekcji poziom B1, moim zdaniem Prestige jest ok jak na poczatek, a najlepiej w kwietniu przyjechac, pozniej w miedzyczasie szukac innej pracy i najlepiej znac jezyk, dlatego lepiej go dobrze znac, reszta sama przyjdzie jak juz sie bedzie na miejscu, moje zdanie kazdy czlowiek to inna historia, w Hull sa tez dobre kluby boserskie, trzeba tez wziac pod uwage ze pracujac 5 dni po 12 h, to w tygodniu to tylko 2 treningi mozna zrobic, a weekend mozna pojechac na sportowo, mi odpowiada klimat Hull, bedac dluzej w Hull czlowiek zapomina o Polsce, bedac dluzszy czas, te cale zamieszanie polityczne i afery sa tak daleko, ze jakby po kilku miesiacach nie chce sie wracac do Pl a zycie toczy sie dalej
xoxo 2016-09-26 11:05:38
Hej, wiecie czy wciąż jest poszukiwany rzeźnik do watton? Skoro mają stawki godzinowe od £7.50/h - £8.50/h - £9.00/h - £9.50/h w zaleznosci od wyniku testu noza, to nie jest to taka zła opcja, ważne jest to, że można liczyć na stabilne wynagrodzenie.
A jednak jest sprawiedliwość 2016-12-08 15:09:30
A na koniec nawet Dziękuję nie napisali Telefonów nie odbierali Ludzie nie wiedzieli czy jeszcze pracują czy już nie ale teraz wszyscy uciekają do Wrenu To magiczne słowo przekazywane z ust do ust
A jednak jest sprawiedliwość 2016-12-08 15:11:40
A na koniec nawet Dziękuję nie napisali Telefonów nie odbierali Ludzie nie wiedzieli czy jeszcze pracują czy już nie ale teraz wszyscy uciekają do Wrenu To magiczne słowo przekazywane z ust do ust
Egitser 2016-12-08 19:10:02
No ja wierzę że mówicie o tym że umowa jest na trzy miesiące , ale że praca tylko na tydzień to już drobny szczegół . I o tym właśnie mówimy.Myślę że Polacy sami wybrali nie kierując się w tym roku do Waszej agencji .
Zostaw swoją opinię o Prestige Recruitment Specialists Ltd - hull
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prestige Recruitment Specialists Ltd