logo Jeronimo Martins Biedronka

Jeronimo Martins Biedronka

Wyszków

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

anonim 2009-02-03 11:56:07
nie polecam praca na 3 miesiące a potem zwolnienia szkoda zachodu
1
anonim 2010-03-19 18:50:33
Omijajcie to miejsce.Jedyne czego tam brakuje to komórki SS-chyba że lubicie prace w kamieniołomie.
xanonim1 2011-03-09 12:51:03
Szkoda waszego czasu i nerwów . [usunięte przez administratora] pracy to mało powiedziane a atmosfera w pracy to sprawa dla sądu. [usunięte przez administratora] ze strony kierowników i przełozonych mam na myśli pana Wojciechowskiego.Omijajcie to miejsce z daleka.
Msiak R 2013-04-08 18:27:28
Nie polecam tej firmy, firma tylko dla chamów, [usunięte przez administratora] pracy
[usunięte przez administratora] jak na Białorusi, większość ludzi zastraszonych,
jedyne co dobre wysokie ubezpieczenie, atmosfera jak
w Korei Północnej, dać im karabin to trzy czwarte ludzi
rozstrzelają a reszta która zostanie będzie włazić w
[usunięte przez administratora]
1
Wielbiciel 2013-05-31 11:52:39
Droga Magdaleno jeśli chodzi O Jeronimo należy ci się wszystko: paczki na święta Bożego Narodzenia, na 1 czerwca na dzień dziecka też, z przykrością zawiadamiam że bonusa nie dostaniesz jeżeli twoje dziecko idzie do szkoły dostaniesz wyprawkę jeśli będziesz pracowała na sklepie to to samo ci się należy jeśli chodzi o zarobki w ,, centrum ,, są bardzo wysokie jak na wiejskie warunki jeżeli jesteś zarejestrowana w Kruzie przyjmą cię odrazu jeśli będziesz pracowała w sklepie praca lekka i przyjemna jeżeli w centrum po 2 miesiącach do ginekologa taki tam zapieprz zapomnisz jak się nazywasz zapomnisz o weekendach nastaw się na nocne zmiany nie ma świąt ostra rywalizacja, jeden drugiego zjada trzeba mieć twarde łokcie atmosfera grobowa nie znajdziesz tam przyjaciółek każdy widzi własny czubek nosa polecam tylko sklep
Chłopek 2013-05-31 11:58:59
Uprzejmie zawiadamiam moich przyjaciół z biedronki centrum że chcą nam zabrać pracujące niedziele i święta będziemy mieli przez to mieć mniej pieniędzy nie będziemy mogli kupywać luksusowych aut ani też brać kredytów na nasze super wille na wsi o basenach przydomowych to już zapomnimy trzeba coś z tym zrobić musimy się zebrać i podjąć decyzje żeby obronić pracę w niedziele i święta zbieramy już podpisy we wszystkich parafiach a żeby obronić pracę w dni wolne i święta, nie dajmy się!! praca w centrum w wolne dni i święta jest dla nas honorem
prezes 2013-06-25 18:10:49
Kolego anonim centrum czynne jest bez przerwy co dzień pracownicy wylewając litry potu harują na wypłaty dla nierobów którzy siedzą po administracjach biurkach i biureczkach i przeglądają portale społecznościowe, serwisy aukcyjne i plotkarskie a niektórzy roz"brykani" kierownicy bez szkoły i talentu nawet stronki xxx. Jeżeli ktoś wybiera się tam do pracy to niech na starcie kupi dyktafon i po miesiącu można pisać kilka pozwów. Kadra zarządzająca nie ma wykształcenia i za grosz kultury osobistej fala mobbingu zalewa tą firmę, ludzie pracujący tam mają wyprane mózgi i już sami siebie nie szanują, a reszta się boi odezwać bo ma rodzinę na utrzymaniu.
prezes 2013-06-25 18:52:28
Panie dyrektorze jako osoba odpowiedzialna za firmę i przecież nie popierająca dotychczasowego powszechnie występującego chamstwa pośród kierowników, starszych itp. zrobi Pan z nimi porządek bo prawda jest taka, że praktycznie każdy z nich znęca się psychicznie nad pracownikami grożąc między innymi utratą premii która jak wiadomo mała nie jest i nikt nie chce jej stracić. Doszły mnie słuchy, że jest Pan człowiekiem uczciwym i sprawiedliwym i może zrobi Pan z tym porządek. I przy okazji to niech Pan może podniesie pensje kierownikowi technicznemu bo do jednego ze swoich stałych usługodawców skarżył się, że za darmo to on też "tego" robił nie będzie. Resztę widać na fakturach, może z tym też czas skończyć. Liczę na Pana zainteresowanie tymi sprawami.
1
wyszkowianin 2013-11-20 12:00:39
każdy narzeka, ale zwolnić się nie chce. Jest to masakryczne miejsce, rozbija zwiazki, zabiera cały czas wolny...ciagle praca praca praca. Najlepsi sa Ci ktorzy siedza za biurkiem nigdy nie wiedzieli jak sie pracuje i jak to powinno wygladac i sie rzadza....ajjj szkoda gadac
mlody 2016-02-10 17:21:09
siema jak tam teraz praca wygląda
hgf 2016-05-12 19:43:27
@Franio no z tego co ja sie oreitnuje to tutaj to całkiem spore zarobki sa dla sprzedawcow- kasjerow..
2
Zostaw swoją opinię o Jeronimo Martins Biedronka - Wyszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka