Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hobij

Pracowałeś w firmie Hobij i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-06-24 20:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy jedzie ktos w ten weekend do Hoorn przez posrednictwo Hobij ?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-06-24 23:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nowa, a do jakiej pracy sie wybierasz? Jakie formalności musiałaś spełnić, by wyjechać? Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-06-24 23:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade na pakowanie sałatek na produkcji.wyslalam tylko meila i oddzwonili do mnie ze mam sie stawic w biurze na podpisanie umowy,jestem juz po wizycie, mialam test z angielskiego ale nie jest on wymagany perfekt wystarczy umiec podstawy..
i byc dyspozycjnym przez najblizsze 6 miesiecy
zdjecie uzytkownika
HOOBIJ - 2014-06-30 21:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta agencja nadaje się do kryminału co najwyżej ktoś
chce stracić czas i pieniądze na wyjazd to jak najbardziej
.Pracowałem w kilku agencjach ale to co tam zobaczyłem to
można się złapać za głowę warunki mieszkalne tragiczne
bez ogrzewania i pokoje 2x2 w śmierdzącej pleśnią pokojach
za pralki po 6 euro trzeba płacić 0 kontaktu z Karoliną
jak ona coś chciała to dzwoniła,jak jesteś chory to
idziesz do pracy albo wyjazd nawet z gorączką nie ważne :)
z dojazdem tak samo rower dali agencyjny
za 75 euro ukradli rower to mieli to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> jak chcesz to sobie kup nowy a o służbówce
zapomnij za blisko do pracy masz co z tego
że ponad 10 km kpina po prostu biuro oczywiście
bardzo dobrze wygląda wiesz na kogo pracujesz :)
1 raz jestem mam tak złą opinie o agencji że
chciało mi się tyle pisać i nie używać nie cenzuralnych
słów żeby mojej opinii nie skasowali.Ale po prostu
ludzie nie radze :)ps.wszystkie komentarze pozytywne to
wygląda normalnie jakby sam hoobij to pisał
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-06-30 23:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@nowa, a ten test angielskiego był pisemny i ustny? Cos jeszcze pytali na tej rozmowie o prace, czy to juz bylo wszystko?
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2014-07-20 22:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedziałam na ogłoszenie zamieszczone przez hobij. po dwóch tyg.dostałam tel., że mają pracę i kiedy chcę wyjechać. Miła pani powiedziała, że będzie w kontakcie bliżej terminu wyjazdu.Pomimo wysłanych maili z prośbą o kontakt, nadal cisza. Chociaż wg ich obietnic od tygodnia powinnam już pracować w Holandii.
Podsumowując jedna wielka lipa i totalne lekceważenie klienta. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
yanekp - 2014-07-31 09:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam, amatorstwo
zdjecie uzytkownika
uwierzcie - 2014-08-12 13:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyjechałam do holandii z tego biura dwa tygodnie temu, to jest jedna kpina wielka co sie tam dzieje. Biuro jak wszyscy pisza w holandii bardzo ładne, panowie pracujący ubarni w tomiego hilfigera, a widać ze sobie mogą na "głupich" polaczkach i litwinach oraz łotyszach zarobic. Pierwszy tydzien siedzielismy na domku bez pracy, drugi tydzien moze kilka razy po 5 godzin dziennie o o dziwio przybyli nowi ludzie z Polski i Litwy, tylko po co? Szefowie produkcji nawet juz nie sciemniaja ze bedzie wiecej godzin mowia ze nie bedzie, a bedzie jeszcze gorzej. Jestem tutaj dwa tygodnie, po co mnie sciagneli?? A po prowizje od załatwionego "głupiego" polaczka do pracy. Nie polecam, nie dajcie sie na prawde zrobić w konia ja chcialam tylko sobie we wakacje dorobic. Pomyslcie co czują teraz ludzie siedzący tutaj, którzy mieli zarobić pieniądze na rodzine. A Pani koordynator Karolina, powinna sie w piekle smażyć że swoich rodaków tak w konia robi i kobiety w polskim biurze tez. Mam nadzieje ze ktos z nimi zrobi porządek.
zdjecie uzytkownika
aniula - 2014-08-29 22:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie co wyprawia to biuro to skandal!!! Powinniśmy wystąpić o odszkodowanie. nie ma pracy, siedzimy... siedzimy, czekamy na wezwanie do pracy. W ciągu tygodnia przepracowała UWAGA!!! 4 godziny. Chyba będę musiała jeszcze dopłacić to tego interesu. Jedno wielkie oszustwo. Po powrocie do kraju udam się do prawnika i wystąpię o odszkodowanie. nie dajcie się nabrać. W umowie mam od 36 do 40 godz. tygodniowo. a tu raptem 4 godziny przez 5 dni. Porażka
zdjecie uzytkownika
pike - 2014-08-30 21:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe w takim razie, czy takie rzeczy, jakie opisała aniula dzieją sie cześciej w Hobij? Bo to raczej poważne biuro, nie powinno się dziac, tak, ze pracownik jest ściągany do Holandii i nie ma dla niego pracy. Kiedy taka sytuacja następuje to powinien miec płacone przestojowe lub biuro powinno znaleźc dla niego inna pracę.
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-09-01 01:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pike - 2014-08-30 21:16:42]:
potwierdzam i prawda jest
firma hobij to dno i tandeta
dziadostwo straszne jest
uwaga na interland gdynia pośrednika do hobij
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-09-03 12:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest przeprowadzany jakiś test językowy?jeśli tak to jak wygląda?
zdjecie uzytkownika
danio - 2014-09-15 19:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy ktos pracowal moze w firmie van oers pakowanie warzyw i owocow salatki prosze o opinie jak wyglada tam praca przez hobbij ? pozdro
zdjecie uzytkownika
luna - 2014-09-23 18:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam na Van Oersie ale przez inna firme Spoko robota tylko trza pracowac a nie sciemniac
zdjecie uzytkownika
kadi - 2014-09-26 20:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto by pomyślał, a na stronie pisza o sobie tak ładnie: HOBIJ jest rzetelną, certyfikowaną, holenderską agencją pośrednictwa pracy, oferującą bardzo dobre warunki zatrudnienia. Zapewniamy atrakcyjne wynagrodzenie, zakwaterowanie, dojazdy do pracy, a także możliwości rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych. Regularnie poszukują pracowników na stanowiska: tokarza, frezera, operatora i programisty CNC, kierowcy wózka widłowego, magazyniera, pracownika działu logistyki i pakowacza. Oferujemy również wiele miejsc pracy w branży żywnościowej. Co z tego jest prawdą?
zdjecie uzytkownika
ares - 2014-10-15 15:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jedzie ktos/jest ktos w okolice Rotterdamu? Na brukselki? Prosze o kontakt pacioha@interia.eu
zdjecie uzytkownika
andreon - 2014-10-23 18:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jol - 2014-04-17 16:23:53]:
HOBIJ w VEGHEL TO ZŁODZIEJSKIE BIURO BO PRACUJAC PRZEZ 2 MIESIACE OKRADALI MNIE Z KAŻDEJ TYGODNIÓWKI tzn.SALARISY OPIEWAŁY NA KWOTĘ WYŻSZĄ NIŻ TA KTÓRA WPŁYWAŁA NA MOJE KONTO DO BANKU. WIĘCEJ: BRAK SŁÓW !!!
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-10-26 20:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a może jest tutaj ktos, kto pracował w Holandii przez Hobij przy pakowaniu warzyw? Praca podobno polega na obsłudze maszyn oraz linii produkcyjnej (trudne to, czy do opanowania w 1h?), pakowaniu gotowych produktów czy naklejaniu etykiet na opakowania (to akurat chyba proste). Prac ana pół roku, wymagają głównie angielskiego na A2/B1. Warto?
zdjecie uzytkownika
agnes - 2014-10-29 15:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-10-26 20:39:17]:
do ania, jeśli masz za dużo kasy i nerwy ze stali to możesz jechać na wakacje , bo pracy ta firma nie ma, dużo i pięknie mówią , a jak się już jest na miejscu mają ludzi za nic. Ja tylko straciłam pieniądze i czas, nie mówiąc o nerwach . Kpina i nic więcej , to biuro jest zakłamane i nie godne polecenia . Poszukaj sobie czegoś innego bo u nich pieniędzy nie zarobisz. Ja właśnie wróciłam , jedna wielka masakra!!!
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-11-29 17:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, nadal są w tej firmie kary za wszystko jak pod koniec strony w tym temacie?
forum.niedziela.nl/viewtopic.php?t=74498
dzięki za info
zdjecie uzytkownika
oferty - 2014-12-12 17:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
AKTUALNE OFERTY
AKTUALNE MIEJSCA PRACY JAKIE SA WOLNE ???
Van Oers w okolicach Rotterdamu
Hessing w okolicach Hoorn lub Helmond
AA Bakery w okolicach Born
Doc Data w okolicach Tilburga
Fashion Wheels w Helmond
zdjecie uzytkownika
Gadzixor - 2014-12-26 17:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, a zapowiada się dobrze... Niedługo ma do mnie zadzwonić Pani z HOBIJ na szczegółową rozmowę w sprawie pracy/wyjazdu.
Zanim przeczytałem powyższe opinie, nie przypuszczałbym że z tą firmą mogą być problemy. W razie czego, na szczęście mam w Holandii znajomego, który to z kolei ma brata prawnika :-) także wrazie jakichkolwiek problemów/niezgodności zaczynam afere :P
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-12-27 15:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gadzixor - 2014-12-26 17:50:36]:
Jak będziesz w Holandii to uważaj na Lucyne Pleśn....k to taka specjalistka od robienia dobrej miny do złej gry ,ale ja ją rozpracowałem bardzo szybko,dla mnie to jest taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co zrobi ....każdemu za pieniądze,i tyle
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-01-08
Żródło: Gowork.pl
Waalwijk
( )
OBOWIĄZKI: - zbieranie zamówień, - sortowaniu towarów - przygotowywaniu towarów do wysyłki   Praca może być na różne zmiany.OFERTA PRACY RÓWNIEŻ DLA KOBIET.NASZE WYMAGANIA: - znajomość języka angielskiego na poziomie min. A2/B1, - dyspozycyjność przez min. 6 miesięcy, - motywacja i chęci do pracy, - mile widziane zaświadczenie o niekaralności oraz referencje. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV (w
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
iwona - 2015-01-20 11:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodzieje i nic więcej mi karolina wymyśliła że podałam nr konta obcego człowieka paranoja a pieniędzy oddać nie chcą pracy też nie bylo .
zdjecie uzytkownika
Edyta - 2015-01-22 09:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy nikomu, nie szanują swoich pracowników, dla nich jesteś tylko pionkiem, który do pracy iść musi. Wynagrodzenia karygodnie niskie, kłamstwa i oszustwa na porządku dziennym. W wielu firmach do których kieruje biuro Hobij jest mobbing i skrajny wręcz wyzysk, także trzeba uważać ( ja do dzisiaj sie śmieje że ludzie jadący przez Hobij to osoby często z niespełnionymi ambicjami w Polsce/ Litwie, mający skłonności psychopatyczne i z problemami psychicznymi, takie są moje wnioski po przepracowaniu w Hobij roku i w tym czasie pracowałem w 8 firmach! Także uważajcie ludziska bo szkoda czasu na nerwy, jest wiele innych, godnych uwagi miejsc do usytuowania się w Holandii, Hobij mnie najbardziej oszukal
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hobij
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hobij?
Zadaj pytanie
x