Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o unitech.sa

Pracowałeś w firmie unitech.sa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aleto - 2013-10-04 14:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jakim cudem i dlaczego tylko jedna osoba ?Chyba Pan tu żarty robi z kolegów po fachu
zdjecie uzytkownika
do montera z Holandii - 2013-10-04 19:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba człowieku marzy ci się taki finał, ale nie licz na to
zdjecie uzytkownika
były - 2013-10-07 10:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że cisza w unitechu. minął juz miesiąc jak pracownicy nie otrzymali pełnego wynagrodzenia za sierpień. Czyżby przyzwyczailiśmy sie do zaległośc. Kiedy zapłacą nam resztę kasy. I kiedy kasa za wrzesień.
zdjecie uzytkownika
git - 2013-10-07 14:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to kiedy . Nigdy .Ma kto pracować za darmo ,to po co płacić? Taka wielka firma i nie ma kasy.? Niewiarygodne.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 18:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie zapłacą z Funduszu Gwarantowanych Świadczeń, mają już Postanowienie więc wezmą kase z Funduszu, mogą wypłacić 3 m-ce wstecz dla obecnie zatrudnionych czyli mieszczą się, natomiast dla tych co się zwolnili z winy Unitechu to wszyscy co odeszli w ciągu 9 m-cy dostaną kase za niewypłacone wynagrodzenie do 3 m-cy oraz należne odprawy i ewentualne odszkodowania za skrócony okres wypowiedzenia jeżeli taki był, Przynajmniej dostaną kase zwolnieni, natomiast pracujący np. w Holandii za maj już nic nie dostana z funduszu, a za czerwiec pewnie za kilka dni. także kicha
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 14:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
za 3 mies a nie do 3 mies trzeba umiec czytac dokladnie
zdjecie uzytkownika
afrad - 2013-10-08 17:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może potwierdzić , że jest już postanowienie o upadłości czy to kolejna plotka.
zdjecie uzytkownika
karol - 2013-10-09 08:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest otwarcie postępowania upadłościowego z mozliwością zawarcia układu. Więc frima ma kilka miesięcy bysię ułożyć z wierzycielami. Sąd w kazdej chwili może układ zawiesić i wprowadzić likwidację.
zdjecie uzytkownika
monter - 2013-10-09 13:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
23 września sąd podpisał upadłość układową
zdjecie uzytkownika
konar - 2013-10-10 09:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziś 10, pora na wypłaty za wrzesień? I do dnia dzisiejszego nie ma reszty wypłaty za sierpień.
zdjecie uzytkownika
Janek coPływa - 2013-10-10 09:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma pieniendzy i nie bendzie. Cieszcie sie, rze macie prace ludzie, a tym osobom kture zamierzaja sie zatrudnic benddzie uzbroieni w cierpliwozc. [usunięte przez moderatora]--->prezes ciagne line jak jego kochanka ciagla jemu i go zostawila bo nie widziala dalszej kariery i PLN. To juz jest koniec. Ide wynosic boshe i elektrody upychac w garazu
zdjecie uzytkownika
praownik unitechu - 2013-10-13 18:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-09-25 15:12:43]:
Sami sobie jestesmy winni!!!!! Juz po drugim razie jak obiecal ze ma byc wy[lata a nie było ,to trzeba było sie zebrac i isc w tych brudnych, potarganych ciuchach do biura iniech sam idzie robic te remonty. Jestem przekonany ze kasa by była odrazu i na czas. On nas wyczułi pirzyzwyczail do tego ze wyplaty nie ma.
zdjecie uzytkownika
były pracownik Holandii - 2013-10-26 08:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja już mam po problemie odzyskałem wynagrodzenie za maj i czerwiec za Holandię przez komornika nareszczie koniec tylko same nerwy były unitech tylko mi zalega za lipiec a tak jestem już rozliczony
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-10-27 11:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś wie kiedy będzie kasa za maj i czerwiec za Holandie? Czy wynagrodzenie to idzie do układu czy nie podlega układowi?
zdjecie uzytkownika
spawacz (dobry) - 2014-01-24 08:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w Unitech-1 dobrze płacą? jakaś konkretna robota jest?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-01-28 12:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jk stoi teraz Unitech?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany pracą - 2014-04-11 11:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy Unitech robi tylko na hucie? czy ma jakieś inne realizacje? ktoś może odpowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
oczekujący - 2014-04-29 09:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jednak się stało, upadłość likwidacyjna. Ciekawe jak będzie z kasą zaległą no i z odprawami
zdjecie uzytkownika
Daro191919 - 2014-06-27 13:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
szukam pracowników z doświadczeniem w przemyśle (monteży, spawacze- wszystkie metody z papierami.) Prace modernizacyjne w energetyce, ciśnieniówka (rurociągi) itp. Zainteresowanych proszę o przesłanie CV na daro.daro@vp.pl
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-06-27 17:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wicie może czy ta firma jeszcze działa? Na ich stronie nie ma żadnych informacji o upadłości, więc skąd te wnioski? Może to tylko kryzys chwilowy, bo nie ma też nowych ogłoszeń od nich
zdjecie uzytkownika
Czajor - 2014-07-30 00:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota do bani, omija szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
wojtuś - 2014-07-30 16:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce poszukać jakiś konkretów o firmie, wchodzę na google plus i tak owszem jest firma, ma zdjęcie ale zero informacji, dokładnie zero..Zdaje się, że ogłosili upadłość, bo nawet strony internetowej nie mają, nie mówiąc już o nowych ofertach pracy lub jakichkolwiek ofertach...wydaje mi się, że zamknęli firmę na amen, tylko zastanawia mnie przyczynę, bo różnie to wychodzi w zależności od nakładu kapitału, jakiś zaległości itd albo może był konflikt gdzieś w strukturach firmy czy na zasadzie relacji pracownik- pracodawca, bo po wcześniejszych komentarzach to można sądzić prawie wszystko....no ale jeśli taka była ostateczna decyzja to szkoda, że tyle miejsc pracy zostało straconych, tyle ludzi pozbawionych pracy, no ale są inne firmy na rynku, które są konkurencją, więc może tam znajdzie się jakieś zatrudnienie dla fachowców, bo przecież w każdym dziale są potrzebni ludzi i pracownicy z doświadczeniem.
zdjecie uzytkownika
oszkani - 2014-07-31 00:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niepoinformowanym,pracownicy którzy parcowali pod nitechem w 2013 roku ,w holandii ,nie dostali swoich pensjii. Niektórzy się pozwalniali,niektórzy swoich praw dochodzili na drodze sądowej ,wyroki prawomocne mają w rękach I co z tego . Komornik zamyka sprawę ,bo nie ma podobno z czgo sciągac .Firma oglasza padłość najpierw układową ,potem likwidacyjną. Na dzień dzisiejszy wszystko przejmuje
Syndyk .Czy pieniądze kiedyś wrócą, do tych ,którzy je ciężko zarobili? Wątpię...Ale druga Spóła działa,kto ma potrzebę żyć w stachu czy dostanie swoją wypałte na czas,lub czy ją w ogóle dostanie,to fajny pomysł żeby tam pracowac.
zdjecie uzytkownika
kamikadze - 2014-08-09 08:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż, prezesura się bawi za nasze pieniądze.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lilka - 2014-08-26 13:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to znaczy, że w tej firmie nie m co liczyc na to, że dyrekcja zrobi jakąś impreze integracyjną raczej..a szkoda, bo zawsze wtedy inaczej praca idzie jak się lepiej zna swoich współpracowników i pozna się ludzkie oblicze swojego szefa, że i pogadac się z nim da normalnie, a nie tylko na sztywno, potrzeba takich spotkań moim zdaniem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie unitech.sa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x