Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o unitech.sa

Pracowałeś w firmie unitech.sa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
robotnik - 2013-10-02 20:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jest już Postanowienie o układzie, czyli coś zacznie się wreszcie dziać. Ciekawe czy jakieś wypowiedzenia będą, odprawy itd. no i wreszcie chyba kasa za maj, czerwiec Holandia będą może coś płacić. Prosze o jakieś wieści.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-10-03 10:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak podobno. Z tego co mówili przez tel. to jest ,tego 2 unitechu ma nie być. A na wypłaty z holandi mają 3 lata. Taką decyzję podobno sąd wydał . Każdy co innego mówi a i tak wiadomo ,że firma to [usunięte przez moderatora] i na kasę możemy czekać latami.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-03 11:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
być może w układzie jest tak zapisane, że 3 lata mają na wypłatę za Holandie, ale jeżeli w międzyczasie będzie upadłość likwidacyjna, taka może być jak nie zapłacą jakiemuś wierzycielowi i ten wkurzy się i złoży wniosek o upadłość likwidacyjną wówczas nic nie będzie kasy bo pewnie z majątku likwidacyjnego mało co zostanie.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-03 13:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie ogółem nie ma co liczyć na ciężko zarobione pieniądze. Sąd nic nie da. Wszystko może się wlec w nieskończoność . Przecież już mija 5 miesięcy .Teraz to już normalne ,że na koncie nic nie ma.
zdjecie uzytkownika
monter z Holandii - 2013-10-04 12:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I stal sie cud.Dostalem cala kase za Holandie.Wlacznie z odprawa.Dzieki Bogo skonczyla sie ta gehenna.No to juz beda placic wszystkim.Zycze powodzenia.
zdjecie uzytkownika
aleto - 2013-10-04 14:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jakim cudem i dlaczego tylko jedna osoba ?Chyba Pan tu żarty robi z kolegów po fachu
zdjecie uzytkownika
do montera z Holandii - 2013-10-04 19:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba człowieku marzy ci się taki finał, ale nie licz na to
zdjecie uzytkownika
były - 2013-10-07 10:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że cisza w unitechu. minął juz miesiąc jak pracownicy nie otrzymali pełnego wynagrodzenia za sierpień. Czyżby przyzwyczailiśmy sie do zaległośc. Kiedy zapłacą nam resztę kasy. I kiedy kasa za wrzesień.
zdjecie uzytkownika
git - 2013-10-07 14:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to kiedy . Nigdy .Ma kto pracować za darmo ,to po co płacić? Taka wielka firma i nie ma kasy.? Niewiarygodne.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 18:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie zapłacą z Funduszu Gwarantowanych Świadczeń, mają już Postanowienie więc wezmą kase z Funduszu, mogą wypłacić 3 m-ce wstecz dla obecnie zatrudnionych czyli mieszczą się, natomiast dla tych co się zwolnili z winy Unitechu to wszyscy co odeszli w ciągu 9 m-cy dostaną kase za niewypłacone wynagrodzenie do 3 m-cy oraz należne odprawy i ewentualne odszkodowania za skrócony okres wypowiedzenia jeżeli taki był, Przynajmniej dostaną kase zwolnieni, natomiast pracujący np. w Holandii za maj już nic nie dostana z funduszu, a za czerwiec pewnie za kilka dni. także kicha
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 14:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
za 3 mies a nie do 3 mies trzeba umiec czytac dokladnie
zdjecie uzytkownika
afrad - 2013-10-08 17:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może potwierdzić , że jest już postanowienie o upadłości czy to kolejna plotka.
zdjecie uzytkownika
karol - 2013-10-09 08:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest otwarcie postępowania upadłościowego z mozliwością zawarcia układu. Więc frima ma kilka miesięcy bysię ułożyć z wierzycielami. Sąd w kazdej chwili może układ zawiesić i wprowadzić likwidację.
zdjecie uzytkownika
monter - 2013-10-09 13:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
23 września sąd podpisał upadłość układową
zdjecie uzytkownika
konar - 2013-10-10 09:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziś 10, pora na wypłaty za wrzesień? I do dnia dzisiejszego nie ma reszty wypłaty za sierpień.
zdjecie uzytkownika
Janek coPływa - 2013-10-10 09:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma pieniendzy i nie bendzie. Cieszcie sie, rze macie prace ludzie, a tym osobom kture zamierzaja sie zatrudnic benddzie uzbroieni w cierpliwozc. [usunięte przez moderatora]--->prezes ciagne line jak jego kochanka ciagla jemu i go zostawila bo nie widziala dalszej kariery i PLN. To juz jest koniec. Ide wynosic boshe i elektrody upychac w garazu
zdjecie uzytkownika
praownik unitechu - 2013-10-13 18:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-09-25 15:12:43]:
Sami sobie jestesmy winni!!!!! Juz po drugim razie jak obiecal ze ma byc wy[lata a nie było ,to trzeba było sie zebrac i isc w tych brudnych, potarganych ciuchach do biura iniech sam idzie robic te remonty. Jestem przekonany ze kasa by była odrazu i na czas. On nas wyczułi pirzyzwyczail do tego ze wyplaty nie ma.
zdjecie uzytkownika
były pracownik Holandii - 2013-10-26 08:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja już mam po problemie odzyskałem wynagrodzenie za maj i czerwiec za Holandię przez komornika nareszczie koniec tylko same nerwy były unitech tylko mi zalega za lipiec a tak jestem już rozliczony
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-10-27 11:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś wie kiedy będzie kasa za maj i czerwiec za Holandie? Czy wynagrodzenie to idzie do układu czy nie podlega układowi?
zdjecie uzytkownika
spawacz (dobry) - 2014-01-24 08:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w Unitech-1 dobrze płacą? jakaś konkretna robota jest?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-01-28 12:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jk stoi teraz Unitech?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany pracą - 2014-04-11 11:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy Unitech robi tylko na hucie? czy ma jakieś inne realizacje? ktoś może odpowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
oczekujący - 2014-04-29 09:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jednak się stało, upadłość likwidacyjna. Ciekawe jak będzie z kasą zaległą no i z odprawami
zdjecie uzytkownika
Daro191919 - 2014-06-27 13:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
szukam pracowników z doświadczeniem w przemyśle (monteży, spawacze- wszystkie metody z papierami.) Prace modernizacyjne w energetyce, ciśnieniówka (rurociągi) itp. Zainteresowanych proszę o przesłanie CV na daro.daro@vp.pl
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-06-27 17:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wicie może czy ta firma jeszcze działa? Na ich stronie nie ma żadnych informacji o upadłości, więc skąd te wnioski? Może to tylko kryzys chwilowy, bo nie ma też nowych ogłoszeń od nich
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie unitech.sa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x