brak logo

Sanmarks sp. z o.o.

Lubaczów

Opinie o Sanmarks sp. z o.o.

matrix 2012-02-28 11:43:06
co prawda to prawda, zawiodłem się na tym pracodawcy, nowi są tam przyjmowani tylko po to aby zapewnić miejsce pracownikom zatrudnionym na stałe, przychodzą zobaczą jak to wygląda i odchodza
1
madzia937 2012-02-28 11:58:58
Pracowałam tam krótko bo szybko się zorientowałam że szkoda tracic czas. W ciągu dwóch tygodni dostałam 3 pochwały za super pracę. Potem odkryłyśmy z koleżankami że prawdziwą kasę za nasze zebrane zamówienia dostają 4 osoby na projekcie bo znają się z opiekunami projektu. Mimo wspanialego współczynnika umówionych spotkań zarobilam dosłownie grosze. Na szkoleniu mówią że pracując 6-7 godzin dziennie bez weekendów zarobisz ok min krajowej. BZDURA!!! Nawet połowy z tego nie zobaczysz. A umowę dostaniesz albo na odchodne albo jak sie upomnisz to przed wypłata która jest ok 20 nastepnego miesiaca. Szkoda iśc bo tylko szukają głupich.
2
wiśnia24 2012-02-28 14:13:54
naprawdę strata czasu, choć w powiecie lubaczowskim jest duże bezrobocie to lepiej jest poświęcić czas na szukanie prawdziwej pracy choćby na czarno niż na takie coś
wincentxxx 2012-02-28 17:02:49
szkoda słów, trzeba być naprawdę naiwnym żeby się tam zatrudnić, wykorzystają was do maksimum zapłacą grosze i albo sami odejdziecie albo oni was wyrzucą, totalna rzenada :(
vogh 2012-02-28 20:30:58
kaszanka, miałem zaszczyt :] przez pewien czas tam pracować,
moje osobiste wrażenia to takie... może lepiej nie pisać bo admin i tak to usunie :D z resztą trudno nazwać to pracą bo za pracę dostaje się wynagrodzenie a tam jałomużnę :(
nieśmiała 2012-02-28 22:37:43
nie no z kasą to naprawde jest tam kiepsko, co prawda są wypłacalni ale są to grosze, jeżeli ktoś mieszka w Lubaczowie to jeszcze jeszcze jakoś przędzie ale jak ktoś ma dojerzdżać to niech od razu da sobie spokuj z tą pracą bo wyjdzie na zero albo jeszcze będzie dokładał do ich interesu
kinia 2012-03-21 17:13:20
dajcie sobie spokoj z ta firma..wyplaty sa z takim opoznieniem ze szok...i to jedni dostaja wczesniej drudzy pozniej. w zadnej firmie tak nie ma!
malutka :) 2012-03-23 15:21:53
pracowałam tam pracowałam :D wypłata ekhm, przepraszam jałomużna jest tam przelewana na konto około 50 dni od zatrudnienia tz jakieś 1,5 miecha - ciekawa jestem ile ta firma w Lubaczowie jeszcze pociągnie???
Przewineło się tam już tylu ludzi że powoli zaczyna się kończyć zasób ludzki!!! Nie wiem gdzie teraz będą szukać naiwnych?? może przeniosą sie do lubelskiego he he!!!
niesfornyczarnuszek 2012-03-24 12:42:27
hi hi zgadzam się z tobą :) zasób ludzki już powoli się kończy, widziałam ostatnio ich ofertę pracy na stronie UP Lubaczów, podnieśli z 1380 do 1500 jako minimalne wynagrodzenie HA HA HA :D tylko ciekawa jestem kto da się na to nabrać - kochani uwarzajcie bo to jest jedno wielkie [usunięte przez administratora]!!!!! szkoda waszego czasu :(
demo 2012-03-27 15:59:05
A czy kiedykolwiek ktoś z was zastanawiał się nad tym dlaczego co tydzień wywieszają oni swoją ofertę pracy na tak ogromne zapotrzebowanie (15, 20, 30 osób!!!!!!!) - ludziska pomyślcie na zdrowy rozsądek jaka firma zatrudnia co tydzień tak ogromna ilość pracowników?? Jaka? przecież to nie jest fabryka gdzie pracuje tam z 3000 tyś ludzi. Z własnego doświadczenia wiem że regularnie przychodzi dzwonić projekty jakieś 10 osób, reszta nowych gdy widzi co się święci po prostu z tamtąd UCIEKA!!!!!
bączek 2012-03-27 20:56:22
to proste :) ponieważ taka jest polityka tej firmy! im po prostu nie opłaca się zatrudniać kogoś na stałe, kogoś kto ma już doświadczenie, ponieważ taka osoba będzie chciała w miarę racjonalnie zarabiać tzn. przynajmniej tą najniższą krajową. U nich wygląda to mniejwięcej tak że wrzucają ofertę pracy na zapotrzebowanie np. 20 osób ludzie naiwnie myśląc że znajdą zatrudnienie zgłaszają się tam, popracują przez jakiś czas i widząc że nic z tego nie maja najzwyczajniej w świecie rezygnują, ale przez ten czas zawsze coś dla firmy zarobią (dla siebie grosze - na waciki :):) no i w tedy jest następne ogłoszenie o naborze i leci kabarecik, tak w kółko. Osoba w Lubaczowie która jest odpowiedzialna za rekrutację w tej firmie daję także propozycję wszystkim nowym że jeżeli uda się im zachęcić kogoś do pracy u nich do dostaną ekstra 100zł do wypłaty, pod warunkiem że ta osoba przepracuje u nich minimum 3 miesiące!!! Żenada :(
1
sxs 2012-03-28 17:54:36
właśnie zaczynam pracę w firmie Sanmarks jako telemarketer mam pytanie odnośnie płacy w tej firmie, jak wyglądają miesięczne zarobki i czy jest to uczciwa, wypłacalna firma? Bardzo proszę o rzetelną odpowiedź:) plis :)
luna20 2012-03-28 18:59:47
Ja szczerze nie polecam. Nie wiem na ile tam się zmieniało odkąd przestałam tam przychodzić i czy dalej jest system prowizyjny jak za moich czasów, jeśli tak to odradzam. Osoby do których będziesz dzwonić to z reguły starsze osoby które nie są niczym zainteresowane. Zależy też jaki projekt będziesz dzwonić. Ja dzwoniłam empik. Wykonałam multum telefonów starając się przekonać najlepiej jak potrafiłam, ale wcale to takie proste nie jest. Tym bardziej, że po drugiej stronie miałam babcię czy dziadka który no niedosłyszał prawie. Jako pracę na zarobienie PIENIĘDZY zdecydowanie odradzam.
zawszeusmiechnieta 2012-03-28 19:26:06
Uwierz mi nie warto, to wszystko wygląda naprawdę fajnie ta praca tam do momentu pierwszej wypłaty.
A ja zrezygnowałam ponieważ system się zmienił na całkiem prowizyjny. Dokładnie wyglądało to tak: za każdą osobę którą uda mi się namówić na spotkanie otrzymam 2,50 zł dodatkowo otrzymam 0,50 zł jeśli wyrazi ona zgodę na przetwarzanie danych osobowych i 25zł jeśli ta osoba przyjdzie na to spotkanie. Po przeliczeniu przepracowałam trochę godzin zaprosiłam 15 osób z czego na spotkanie przyszły tylko 2. Pracowałam co prawda tylko 2 tygodnie bo nie opłacało mi się - więcej wydałam na dojazd i coś do zjedzenia... dla swojego dobra lepiej daj sobie spokój.
Tośka19 2012-04-26 21:54:52
pracuje w sanmarksie w jarosławiu juz prawie rok, co prawda wypłaty nie sa jakos fantastyczne, ale liczą sie ludzie, jezeli chcesz zarobic dobrze , to napewno zarobisz, potrzebne jest przede wszystkim odpowiednie podejscie , ludzie tutaj piszący popracowali miesiac i wielkie halo , nie wiece to nie piszcie głupot, bo psujecie tylko imie firmy, jak macie sie zle wypowiadac to najlepiej sie nie wypowiadajcie, przesłanie do nowych pracownikow , jezeli chcee ci sie pracowac , jestes mlodym czlowiekiem. który chce sobie dorobic , jestes wygadany , uprzejmy i masz troche charyzmy , bedziesz zadowolony i z wypłaty i z siebie, jezeli sie chce to sie moze :) polecam
doToska19 2013-02-21 00:06:17
Jacy ludzie jak co 2 tygodnie tam jest niemal 100% wymiana załogi?
Ja pracowałem tam ponad miesiąc (do pierwszej wypłaty) i nie znałem niemal nikogo. Jak już się trafił ktoś normalny to szybko rezygnował z pracy a na jego miejsce przychodził ktoś nowy.

Tośka założę się o 100 zł że nie znasz imienia kolegi siedzącego 3 boksy dalej wiesz dlaczego? Bo oboje jesteście nowi w pracy bo wasi poprzednicy poszli po rozum do głowy i stamtąd spier...
reddevil 2013-04-13 22:07:44
Mówicie o telemarketingu, a jak wygląda praca w dziale informatycznym w firmie córce DEBESIS?
guy 2013-05-23 16:25:24
zalezy na jakim projekcie bedziesz,na jednym mozna zarobic,na drugim nie..szef ogolnie spoko,atmosfera w pracy rowniez,cv mozesz wyslac na maila ale najlepiej jest zadzwonic do firmy i zapyatc czy lepiej przyniesc czy mozna przeslac mailem. firma jest czynna od 8 do 21,pierwsza zmiana pracuje tak mniej wiecej od 8 do 15 a druga od 13-14 do 20-21 zalezy od projektow itp. najlepiej sprobowac samemu i sie przekonac,nic na tym nie tracisz
1
logika 2013-07-08 15:04:51
auto służbowe??haha dobre
diana 2013-09-07 14:43:22
hymm.. no to chyba normalne ze pierwsza wypłata jest ok 1,5 miecha od zatrudnienia.. przecież nikt z góry nie płaci za miesiąc.. w umowie jest "do 20stego " wiec te Twoje 50 dni to norma w każdej firmie..
diana 2013-09-07 14:51:21
Anonim - 2013-06-17 05:15:04

Co z transportem i wyjazdami w Sanmarks sp. z o.o. Lubaczów? Jest auto służbowe?
Auto służbowe by dojeżdżać do pracy?? bo z lekka nie rozumie.. Zwrot kosztów dojazdów? Czy jest taka firma na Podkarpaciu, która dostarcza swoim pracownikom takich rzeczy?? Lol.. nie zbyt wygórowane wymagania jak na nasz kraj ?
anonim 2013-09-17 09:27:46
diana, no o kilku słyszałem. To w jaki sposób dojeżdżacie do Sanmarks? Jest jakiś busik, zmawiacie się i autem wspólnie, rowerem?
diana 2013-09-19 11:50:26
anonim - 2013-09-17 09:27:46

diana, no o kilku słyszałem. To w jaki sposób dojeżdżacie do Sanmarks? Jest jakiś busik, zmawiacie się i autem wspólnie, rowerem?
To proszę o namiary takiej firmy, złoże podanie..
Czy uważasz że zorganizowanie transportu do pracy to taki mega problem? Rożnie docieramy: część dojeżdża paczka autem, inni są z Lubaczowa wiec nóżkami. Rower jak dla mnie jest również dobrym środkiem transportu.
Czy wg Ciebie dyr szpitala martwi się o salowa czy ma czym dojechać do pracy? albo dalej czy kierownik sklepu dalej auto służbowe "Pani Jadzi zza lady" by dojechała sobie z wioseczki odległej 10km od Centrum by wróciła po 22 do domu?
Sorry.. ale totalnie nie rozumie Twoich pytań..
anonim 2013-09-19 15:30:55
Tylko, że szpitale zwykle maja zapewniona komunikacje podmiejską. Rowerem tez dojezdzasz jak jest sniegu po kolana? Jak traktuja w takim razie w Sanmarks spóźnienia? Dla mnie dobry dojazd to podstawa.
aaa 2013-11-20 12:17:46
Czytając powyższe komentarze i po dłuższym stażu pracy w tej firmie - Nie podpisuje się pod nimi. Praca jak praca. Zawsze znajdzie się taki ktoś komu nie będzie pasowało. Wynagrodzenie za godzinę + premia. Stawki uzależnione od ilości przepracowanych godzin tzn. do 120h -6zl/h , 120-140 6zł/h, powyżej 140h-7zł (cena na rączkę ). Do tego dochodzą premie uzależnione od skuteczności(czy czegoś tam) na danym projekcie. Chcę zauważyć ze przy umowie o prace mamy średnio 160h (1200/160=7,50zł ). Pracujesz ile chcesz, nie martwisz się że nie masz już dni wolnych do wybrania. Spokojnie można dostosować opiekę nad dziećmi z pracą - elastyczny czas pracy. Kierownicy też ludzie- idzie się dogadać.
aaa 2013-11-20 12:30:51
czyli co.. wg Ciebie należy organizować wieczorki zapoznawcze? To kwestia osobowości, chcesz idziesz przedstawiasz się- rąsie podajesz i jest lux. Chyba że nie chcesz- twoja sprawa.
1
aaa 2013-12-02 13:38:09
sory.. pomyliłem się poprawnie: powyżej 140godzin jest 7 zł, od 120-140 6zł, poniżej 120h -5zł
xxx 2014-03-13 10:11:37
Ale was wykorzystują współczuje...
werka 2014-03-14 18:01:40
Wykorzytują tzn. ? jakiś przykład
avg 2014-05-06 15:52:06
Pracuję już tu troszkę praca jak każda inna.
Robisz- masz kase.
olewasz- kokosów nie oczekuj.
avg 2014-05-14 19:25:04
Ludzie różnie zarabiają, zależy ile godzin sobie wypracujesz w miesiącu i jak dobry jesteś ( bo od tego dostajesz ekstra kasę). Czasem są sytuacje że jesteś na tyle "skuteczny" że lepiej ci wychodzi system prowizji niż godzinówka. No ale tak jak pisałem wyżej, gdy nie olewasza sobie, nie przychodzisz na 6h w tygodniu pooglądać focie na necie. Ciężko jest mi ci napisać konkretna kwotę, ale powiem może tak, jak będziesz chodzić na tyle godzin ile ma normalny wymiar czasu pracy (tzn 8hx5dnix4,5tyg) minimalna masz gwarantowana. Czasem i tyle nie trzeba ganiać. Zależy tez od projektu i pewnie miesiąca np. w grudniu ciężko coś zdziałać..
xx 2014-05-16 16:45:20
nie polecam kolezanka tam robiła dzwoniła tylko jedno i to samo mało kasy nikt nie zwracał na nią uwagi przyszła ok nie przyszła tez ok,lepiej szukac innej pracy na sanmarks szkoda czasu
2
LUKA 2014-05-16 16:56:28
CIEKAWE ILE JESZCZE TA FIRMA POCIĄGNIE
4
avg 2014-05-19 15:09:19
a może zwracali na nią uwagi bo olewająco do pracy podchodziła ?
1
avg 2014-05-19 15:13:39


sorry prawidłowo
a może nie zwracali na nią uwagi bo olewając do pracy podchodziła ?
abc 2014-06-30 13:31:20
Z tego co wiem to można zarobić więcej i to sporo więcej. Za godzinówkę możną tyle spokojnie wziąć. Znam osoby które wybrały prowizje i zarabiają nawet 2x tyle co podałeś
Adek 2014-07-03 15:29:32
W trakcie miesiąca zmienić nie można. Możesz zmienić system rozliczania na nowy miesiąc. Czymś podobnym do tego miksu jest godzinówka+premia
somebody 2014-07-13 16:51:26
nie wiem jaka osoba tyle tam zarabia ale ok...bez komentarza
domin 2014-07-15 10:37:07
na każdym projekcie jest jakiś próg skuteczności. Jak go przekroczysz masz premie.
Róża 2014-10-21 14:43:52
Jak na nasz lokalny rynek całkiem nieźle. Lepsze to niż siedzenie w domu, zawsze coś wpadnie. Ale jak to mówią "wszystkim nie dogodzi". Pani "Krysia" na prace w "urzędzie" też marudzi ;) tak wiec myślę że nie ma co się sugerować wszystkim co usłyszysz
Róża 2014-10-29 09:40:06
Pisząc "lokalny" miałam na myśli Podkarpacie. No raczej ciężko porównywać zarobki w naszym województwie do innych krajów Unii
Sylw 2014-11-25 10:05:39
Można pójść do firmy i zapytać, chociaż wiem że jest tez możliwość wysyłki CV mailowo (rekrutacja@sanmarks.pl). Potem oddzwaniają i umawiają się na spotkanie. Nie pracowałam w innym call center, wiec ciężko powiedzieć "czym różniłaby się praca tam od typowego call center". Dzwoni się przez aplikacje, system wybiera numer, masz skrypt rozmowy, sukces również wpisujesz do systemu. Czas pracy również liczy ten system.
ambitna 2015-03-15 10:53:02
Cześć ....w firmie Sanmarks nie jest tak żle jak masz fajny projekt i chcesz zarobić to i ponad 2000 tys wyciagniesz .Jeszcze jedna sparawa atmosfera tez bardzo fajna przynajmniej w Jarosławiu...Pozdrawiam
Iren 2015-06-09 11:25:45
Polecam, można normalnie zarobić
wodzianka55 2015-12-11 15:52:19
ale ściema ,oszukują mówia godzinówce a okazuje sie ze jak nie jestes produktywna to prowizja , i to grosze !!!!!!!
iza 2016-06-30 15:49:05
widziałam ich nowe ogłoszenie na robienie ankiet. Można by na to aplikować
doro.b 2016-08-15 14:24:48
a gdzie w takim razie widziałaś to ogłolszenie i czy możesz kochanie podać namiary? ankiety okej, monotonne ale można sobie przynajmniej fajnie dorobić
Zostaw swoją opinię o Sanmarks sp. z o.o. - Lubaczów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanmarks sp. z o.o.