brak logo

Vicim Poland sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Vicim Poland sp. z o.o.

ccc 2015-07-25 08:15:45
najnizsza krajowa bez premii. zatruniaja albo na umowe o prace lub przez agencje. System pracy na tofamie 3 zmiany(po sezonie) lub 4 brygadowka. Dzial granulatu 3 zmiany w elanie. Szukaj dalej olej ta firme
ccc1 2015-07-28 18:07:13
Minimalna krajowa
Gwarantowane ze bedziesz traktowany jak nikt.
Jedyny gwarant lepszego traktowania to kablowanie.
To jasnie pan C. ceni.
Szacunku nie odczujesz.
Jak brygadzista oberwie od C. albo od R. to masz pecha.
Pan R. to nie wiem po co jest.
Ale gorszy od C.
ODRADZAM !
technik 2015-08-03 21:56:03
Niestety prawda - szanownego pana R. to chyba zatrudnili tylko do donoszenia do Grudziądza bo gość zielony jak szczypiorek .... - kompletnie nic nie wnosi - PORAŻKA!!!!!! Ale w tej firmie donoszenie jest teraz najważniejsze a co do reszty to się będziesz ślizgał na pracy innych .... - przykład idzie z samej góry ....
vc 2015-08-14 17:04:38
Niestety to jest prawda o czym pisze technik.Donosi nie zna się na pracy ale jest najbardziej doceniany.Tacy żałośni ludzie rządzą zakładem.Praca w tym zakładzie to katastrofa.
miciv 2015-08-16 21:04:49
Najwazniejsze w tej firmie to miec podwladnego to klucz do sukcesu .Pan R no coz o tym można napisac książkę pod tytulem Demotywator.
Osla 2015-08-25 20:45:26
Taa ... Dział jakości idealny przykład ... 1 kierownik 1 podwładny. Na kogo awansuje podwładny? Na kogo kierownik ?
Osla 2015-08-25 20:45:28
Taa ... Dział jakości idealny przykład ... 1 kierownik 1 podwładny. Na kogo awansuje podwładny? Na kogo kierownik ?
ps 2015-08-28 21:22:24
Będziesz donosił-awansujesz.
viprip 2015-10-01 21:14:17
Zaczęło się ,ruszyła fala ogłoszeń "ukrytych" jest nowy kierownik granulatu , teraz szukają kierownika jakości , kto następny może kierownik wtrysku a może uzdrowić cały system i zacząć od dyrektora , ryba psuje się od głowy ,a tutaj już śmierdzi
tako 2015-10-15 20:52:35
Skoro firma boi się jawnie szukać ludzi to wiele znaczy. Pożary jak manager tytułu je się dyrektorem hmmm ... coś tu nie gra..
ratownik 2015-10-19 12:39:29
Szkoda że Kierownik zakładu tytułujący się mianem dyrektora ciągnie ten zakład na dno. Niestety jego przełożeni tego nie widzą bo liczy się wynik. Wynik wypracowany przez załogę a nie Pana R. Choć jak tak dalej pójdzie to i "załogi" nie będzie. Zostaną wymienieni na "lepszych" pracowników i to po cichu z dnia na dzień, najlepiej dyscyplinarnie.
ratownik 2015-10-20 12:34:53
Jeżeli wyznacznikiem dobrej firmy ma być wypłata na czas to tak nie ma problemu z wypłatami. Reszta leży chociażby ilość tego wynagrodzenia najniższa krajowa i tyle. Stabilność zatrudnienia na produkcji jest dość mała, nie nadajesz się (w oczach kierownictwa) wylatujesz. Wiele osób rezygnuje ze względu na atmosferę panująca w firmie. Pieniądze które oferuje firma nie są na tyle duże żeby męczyć się z przełożonymi i ciągle podnoszoną wydajnością.
Bob 2015-10-29 16:50:31
jeśli nie zależy ci na tym, że będziesz traktowany jak śmieć, mało zarobisz a twoje zdanie wcale nie będzie się liczyć to praca idealna dla ciebie. są tam pracownicy, którzy się trzymają bo donoszą do C. są tacy mili a za plecami ci du*e rąbią. dział produkcji z C na czele: nie wiedzą co się dzieje i czemu; dział biurowy: nie wiedzą nic. wszystko jest fikcją. nie będzie żadnego awansu bo już tyle rąk w (usunięte przez administratora). ma kierownik i menager. jeśli masz inne oferty to z nich skorzystaj.
1
zly 2015-10-31 18:34:37
Co? cenzurujemy wpisy? to jeszcze raz przypomnę. Pisałem, że na Dyra zapadła klamka w Grudziądzu a zawdzięcza to wtopom jakie firma łapie raz po raz i malejącą przez to ilością zleceń. Gość z Grudziądza działa i donosi a niedługo przywitamy jakiegoś nowego Dyra jak i zapoznamy się z kilkoma nowymi damskimi twarzyczkami z biura. Znów usuniecie ten wpis jak poprzednio? to napiszę kolejny...i tak w kółko
znajomek 2015-11-04 23:41:00
"Klamka zapadła" - a zmiany już wkrótce - a wystarczyło tylko monitorować uważnie ogłoszenia rekrutacyjne to nie byłoby przecieków, zaskoczenia i wielkiej tajemnicy ... A tak będzie najazd z zaskoczenia i łzy "radości" ...
Mały 2015-11-05 21:00:26
Jeśli to prawda:BRAWO ! Mnie to nie dotknie miałem dość i podziękowałem.
Wielka strata dla firmy ze tak wielu oddanych zdolnych pracownikow zmieniło pracodawcę. Ale "na nasze miejsca jest 10 nowych" cytat ;)
Na produkcji praca łatwa nie jest !
Ps. odradzam i tak
ratownik 2015-11-09 11:46:23
Widzę, że próbuje się polepszyć wizerunek firmy poprzez podstawione wpisy. Wiluś i Romek jedyne pozytywne wpisy bez ładu i składu (dodatkowo konkretnych informacji) jedynie próbujące rozproszyć pozostałe opinie. Są to typowe wypowiedzi kierownictwa ubrane w jakiś nic nie znaczący potok słów. "Jesteśmy dobrą firmą bo zapewniamy wypłaty na czas oraz wszystkie niezbędne narzędzia pracy". Ciężko byłoby żeby firma z "wielkiej korporacji", "światowy lider" itd. nie płacił na czas - to już standard w większych firmach i w niczym Vicim nie wyróżnia. A podstawowe narzędzie pracy magazyniera to wózek widłowy i wózek paletowy. Ciężko byłoby bez nich wstawić na regał o wysokość 3 metrów materiał ważący ponad jedną tonę. Ubezpieczenie grupowe oferuje każda firma (oczywiście pracownik musi za nie zapłacić). Tak samo jest z benefitami. Jest dostępna karta prywatnej opieki medycznej, ale całkowity koszt musi pokryć pracownik. Więc nie wiem co to za plus dla pracownika. W firmie brak jest ZFŚS, pomimo tego, że firma zatrudnia ponad 20 pracowników.
ratownik 2015-11-09 12:04:13
Zapomniałem o jednym beneficie dla pracowników. Wtorek z jabłkami. Jak to zostało napisane "nowa tradycja". Myślałem, że tradycję buduje się w czasie a nie tworzy z dnia na dzień. Jednak nie o to chodzi we wtorki (co tydzień) pracownicy dostają jabłka (całkowicie za darmo). Szkoda jednak że "firma" zapomina iż ma dwa wydziały i pracownicy jednego z nich jabłek nie dostają.
blady 2015-11-12 02:17:37
@ zerro nie rozumiem o czym Ty piszesz.Oferują możliwość przystąpienia do ubezpieczenia , ale nie pokrywają jego kosztów, za to już płacisz sam. To jakiś wielki plus?

Skoro jest tam tak super to ciekawe czemu ludzie masowo na zwolnieniach siedzą od kilku miesięcy na zmianę.

Firma nie daje pracownikowi nic (wypłatę w terminie dać muszą, ubezpieczenie/karta medyczna płatne przez pracownika), możliwości rozwoju zero, wymagania coraz większe i większe, pieniądze śmieszne nie rosną wraz z ciągle podnoszonymi normami , szatnie to jakiś żart i wielki syf, mobbing na każdym kroku, zarząd niekompetentny.

Zdecydowanie nie polecam.
ratownik 2015-11-12 18:01:15
blady jaki zarząd firma jest prowadzona przez dwie osoby. Obie nadają się do tego jak ksiądz do nauczania o rodzinie. Każdy w firmie wie o kogo chodzi. Reszta to pionki które lepiej gorzej zwalają winę na innych.
Zerro możesz mi powiedzieć o jakie ubezpieczenie chodzi? Prywatną opiekę zdrowotną za która musisz sam zapłacić. Zakład nie wkłada w to nic od siebie. Pracowałem w zakładzie który płacił 70% kosztów takiej karty oraz pokrywał większość kwoty za kartę multisport. To były benefity dla pracownika, to że firma zgłosiła się do programu prywatnej opieki medycznej świadczy o zakładzie tylko tyle ze ma odpowiednią liczbę pracowników nic po za tym.
Ania 2015-11-13 10:56:20
Na wstępie witam serdecznie moich wszystkich znajomych z pracy bliższych i dalszych, tych z którymi się pożegnałam i tych z którymi się przywitam.

Czytając te wpisy bardzo się cieszę a zarazem trosze smucę . Cieszę się że nasi pracownicy nie zostają w tyle jeśli chodzi o nowości i rozwój ale nie mam tu na myśli rozwoju osobistego czy zawodowego bo na to w naszej firmie kładziemy niezwykły nacisk .

Witam hejterów zakładam ze w naszej firmie jest ich niewielu, dlatego tez dla reszty pracowników wyjaśnienie. Chciałbym abyśmy ustalili sobie kim hejter i czym jest hejt.

Hejter to internauta który na każdym kroku wyraża swoje niezadowolenie , nienawiść w stosunku do wszystkich i do wszystkiego. Hejter przegada blogi, fora internetowe i zamieszcza negatywne komentarze na temat osób , rzeczy i sytuacji. Hejter wszczyna kłótnie, obrzuca innych obelgami, próbuje wszystkich rozzłościć swoimi komentarzami i wpisami.

Hejt to umieszczanie w Internecie obraźliwych i nienawistnych wpisów o kimś (rzadziej o czymś); słowo potoczne, nacechowane negatywnie.

Po drugiej stronie stoi konstruktywna krytyka rodzaj krytyki, która charakteryzuje się tym, że osoba krytykująca przedstawia lub sugeruje jednocześnie sposób lub sposoby rozwiązania problemu poddanego krytyce. Można ten rodzaj krytyki zaliczyć do krytyki wyższego poziomu w przeciwieństwie do zwykłej krytyki pozbawionej tej cechy.
A tego ewidentnie brakuje

Oprócz tego pozwolę sobie wydrukować i wywiesić na tablicy pracowniczej wszystkie wpisy.
Bo to my tworzymy atmosferę i opinię o naszym miejscu pracy w którym spędzamy tyle czasu 

serdecznie wszystkich pozdrawiam życzę miłego i zapraszam do kontaktu Ania Nagórka
4
ratownik 2015-11-16 09:21:15
Pani Aniu, dziękujemy za wyjaśnieni czym są, ostatnio bardzo popularne, określenie hejt i hejter.
Niestety jest to miejsce do wyrażania opinii, a nie forum o temacie jak poprawić atmosferę w firmie. Opinie są w większości negatywne, bo to co się dzieje w Vicim nie jest niczym pozytywnym. Pani Aniu nie jest Pani bezpośrednim pracownikiem firmy i nie przebywa Pani codziennie wśród pracowników. Szczególnie pracowników produkcyjnych. Przebywanie w gronie kierowniczym raczej nie oddaje całokształtu sytuacji.
Ostatnie wydarzenie pokazują prawdziwe oblicze firmy. Imprezy integracyjne tylko dla wybranych. Zwalnianie doświadczonych, wykształconych pracowników którzy wnieśli dużo do firmy. Zatrudnianie na ich miejsce osób bez doświadczenia, wykształcenia znajomości języków obcych. Inne osoby zwalniają się bo nie mogą doprosić się o szkolenia. Szkolenia które pozwolą im w prawidłowy sposób wykonywać powierzone obowiązki. Są osoby które od początku swojej pracy nie były nigdy wysyłane na szkolenia (okres 5 lat). Tak właśnie firma dba o zasłużonych pracowników. Ale trzeba pamiętać że: "na twoje miejsce jest 10 innych i w każdej chwili możesz zostać wymieniony(a) na kogoś kto bardziej odpowiada twojemu przełożonemu".
Dodam że jeżeli ktoś oczekuje, że zwykły pracownik poskarży się otwarcie i powie co go "boli" to jest w wielkim błędzie. Kierownictwo firmy Vicim nie pozwala na wygłaszanie swoich opinii bez poniesienia konsekwencji. Brygadziści oraz kierownicy którzy za bardzo spoufalają się z pracownikami produkcyjnymi są usuwani. Chciałbym kiedyś zobaczyć osobę która otwarcie powie, że firma jest jaka jest z powodu atmosfery jaką budują: Kierownik zakładu, główna księgowa oraz kierownik produkcji ze swoimi brygadzistami. Poprawę atmosfery należałoby zacząć od zmiany podejścia tych osób a nie od wstawiania automatu z batonami na stołówkę.
1
zdemotywowany 2015-11-17 18:19:14
Witam
widzę ze dla niektórych godziny pracy są dobre do szefowania po forach. TAK pisze tu o pani ani .
są lepsi i gorsi w tej firmie jedni minimalna krajowa i premia z łaski inni 5 tysięcy zł na rękę. Mam pomysł może dla oczyszczenia klimatu ujawnić kto ile zarabia ..?

premia 2015-11-19 10:48:01
Jeżeli wiesz ile zarabiają to po co ujawniać?Już ujawniłeś.Dodaj tylko ile zarabiasz.
ratownik 2015-11-23 11:54:07
zdemotywowany nie uważam żeby w Vicim duża liczba osób miała 5 tys na rękę. Podejrzewam że tych pracowników policzysz na palach jednej ręki i jeszcze ci trochę wolnych zostanie. Podejrzewam, że ciężko będzie znaleźć takich co mają 5 tyś brutto.
ktoś 2015-11-26 16:24:37
Taka "elita"rządzi tym zakładem,dlatego pracownicy uciekają.
ratownik 2015-12-07 10:21:53
miro kasa nie jest taka zła? Nikt nie podał na jakich stanowiskach są takie zarobki więc skąd wyciągasz takie wnioski?
1
ratownik 2015-12-21 11:07:16
A co w niej jest takiego "całkiem ciekawego"?
ratownik 2016-01-02 21:52:06
romek - kolejna próba podszywania się firmy pod osoby trzecie. Skąd można wiedzieć co za stawka jest na danym stanowisku jak się na nim nie pracuje. Tym bardziej że wiesz iż praca jest spokojna. Jestem bardzo ciekawy na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski. Dla wszystkich którzy byliby zainteresowani stanowiskiem BHP i Brygadzisty / Mechanika (nie mylić z brygadzisą mechaników), mogę zasugerować jedną rzecz ogłoszenia te są w sieci już od dobrych trzech miesięcy. To raczej nie świadczy nic dobrego. Firmie Vicim proponuję pomyśleć dlaczego specjaliści nie chcą przychodzi za stawki na poziomie szeregowych pracowników w innych firmach w regionie.
jas 2016-02-12 17:03:50
kiepska firma dla nerwowych
atmosfera dno ( terror) nie wesoły pan!
Zarobki hmm można bez problemu 4- 6 tysi na rękę !
Lider projektu , konstruktor form szefowie działów.
kiedyś ktoś wymieniał.
powyżej 5 zarabia 11 albo 12 osób jak by policzyć ze skasowanego linku.
odradzam , sam się chyba zawijam bo mam dość.
MY 2016-02-20 04:36:58
Dobra robota!
Kalfas 2016-02-20 12:10:25
Praca na produkcji nie jest zła,trochę za dużo wypisywania dokumentów,zarobki są lepsze niż w innych firmach produkcyjnych,natomiast atmosfera masakruje wszystko.Zachowanie i odzywki brygadzistów,zupełny brak szacunku do pracownika,brak profesjonalnego podejścia,jak masz jakiś problem to strach czasem zawołać brygadzistę bo nie wiesz jaki ma dzisiaj humor,tak nie powinno być,bo to należy do ich obowiązków.Pracuje tam i podoba mi się ta praca,ale powaznie zastanawiam się nad poszukaniem sobie innego zajęcia..szkoda.
haha 2016-02-22 12:24:44
ostatni wpis to chyba na bank pisał ktoś z biura, bo aż wazeliną cieknie...
CENZOR 2016-02-23 17:35:08
NIE MIEJCIE ZŁUDZEŃ - WYKUPILI MOŻLIWOŚĆ CENZUROWANIA WSZYSTKICH WYPOWIEDZI (CZĘŚĆ KOMENTARZY ZNIKNĘŁA) WIĘC JEST TYLKO TO CO JEST NA RĘKĘ "KADRZE" - TO POPROSTU OSZUSTWO BO PRAWDA W OCZY KOLE I JEŚLI NASTAJE NA PROPAGANDĘ DOBROBYTU I JAKOŚĆ ZARZĄDZANIA TO KOLESIE Z GRUDZIĄDZA NIE COFNĄ SIĘ PRZED NICZYM ...
fizol 2016-02-23 18:18:52
Zgadzam się w 100 % z Kalfasem, praca nie jest najgorsza za to atmosfera i brygadziści tak. Myślą że są bogami i mają pracowników za nic. Większość jest znerwicowana i pracując tam nie znam osoby, która by nie narzekała. Ja też szukam czegoś innego, bo na dłuższą metę nikt tam nie wytrzyma.
opinia 2016-02-24 21:23:01
dawno nie widziałem tylu negatywnych opinii firmie, dziękuję to mi wystarczy aby nie skorzystać
tpe 2016-03-15 17:49:50
Mariusz to komu się podlizujesz ?A może ty jesteś "Ania"?
Firma zdecydowanie negatywna. Idealna dla donosicieli i lizusów!
Tu się donosi by awansować.
Takie moje zdanie.
Jak to komuś pasuje zapraszam.
Milej zabawy.
1
hejter 2016-03-16 19:53:27
TPE napewno to nie Ania , Ona nie zaczyna zdania od Mi , faktem jest , ze dla poprawy wizerunku firmy uczestniczy w tym forum " góra" , kazdy wie jak jest , prace nalezy szanowac, chyba ze w pracy Ciebie nie szanuja, to trzeba ja zmienic i tyle
żbik 2016-04-14 10:39:23
Każdy pisze o pracownikach biurowych a nikt nie wspomni o sprzątaczce które nic nie robi tylko gada jaka ona jest napracowana i donosi
żbik 2016-04-16 12:58:30
ale jak każda firma też ma i sprzataczkę
1
lary 2016-04-19 15:55:00
klana-nie możliwe żeby jakikolwiek zakład produkował sprzątaczki
Gnom 2016-05-01 19:09:52
Nasz wspaniały ra.. N. Wyleciał:)
Wybitnie nieudolny nie wesoły pan ... Cieszmy sie może kolejnejny bedzie lepszy...
A poza tym prosze o prawdziwe opowieści jak sie zachowywał. Włącznie z mobbingiem.
Takie referencje
nowy 2016-06-01 12:21:49
Cześć, możecie mi powiedzieć jak to jest tam z benefitami? Czy typowo jak w korpo, multisport i opieka medyczna? Wyżej przeczytałem, że można sobie kartę medyczną wykupić. Jaki jest tego koszt?
rekruter 2016-06-21 09:42:55
czy mogę prosić o kilka opinii (przykładów) nt. "ra.. N."?
jakim był managerem, dlaczego rozstał się z firmą, największe jego sukcesy, największe problemy, etc.
niezależny 2016-07-13 20:45:14
N.? straszny cham który lubił plotki i lizanie tyłka. dziwię się, że tak późno wyleciał. nie nadawał się na stanowisko. może polepszy się sytuacja
Ktoś 2016-07-27 12:31:11
Ale żałosne są te wszystkie wypowiedzi ;) Szkoda, że nikt z was nie miał styczności z innym krajem. Zrozumielibyście wtedy, że cała konwersacja na tej stronie jest przyziemna. A przede wszystkim, nie wnosząca nic sensownego.
Nieśmiały 2016-09-06 13:54:13
Skora Pani Ania chce konstruktywnej krytyki to proszę:
- Ludzie to nie woły. Każdy ma granice wytrzymałości. Zarówno w kwestii fizycznej jak i psychicznej. Zacznijcie doceniać podstawowych pracowników. Szczególnie wielka trójca. Niech się otworzą na pracownika i załatwiają sprawy w sposób odpowiedni. Niestety, zamiast poprawić sytuację o której ktoś wspomina (informacja na temat nieprawidłowości), ta osoba zostaje "olana". Zaczyna się na nią nagonka.
-"Równi i równiejsi". Niestety nie każdy pracownik jest traktowany równo. Osoby które się starają ale nie trzymają paluszka prosto, mają czasem inny pomysł, który też przynosi pożądany efekt, są wg "trójcy" źli. Nie liczy się doświadczenie, rzetelność i sprawność wykonywania obowiązków. Ważne jest, żeby trzymać się w odpowiedniej grupie i donosić, żeby być bardzo dobrym pracownikiem.
-Szkolenia, a raczej ich brak. Firma zatrzymała się w czasie. Jest tylko podstawowe szkolenie stanowiskowe a później? Zapada cisza. Standardy się zmieniają. Wchodzą nowe projekty. Ale czy wszyscy są szkoleni? Znów dociera to do grona wybrańców. Zacznijcie organizować szkolenia dla wszystkich.
-Zarobki. Skoro jest więcej pracy do zrobienia w szybszym tempie niech to przełoży się na fundusze. Doceńcie wszystkich a nie tylko siebie. Każdy ciężko pracuje na prestiż, jakoś wykonania i czas realizacji.
-Awans. Hmmm. Tu już tak naprawdę nie ma co dużo się rozwijać. Jak zaczniesz- tak skończysz. Czy nie można pokazać, że jednak chęci do samodoskonalenia do czegoś prowadzą? Jeśli nie macie pomysłu na stanowiska, stwórzcie nowe. Dajcie szansę. Dołóżcie obowiązków wtedy na nowym stanowisku a odciążcie osoby które są wyżej.
-Materiały. Pracownik otrzymuje niezbędne materiały do pracy. Zawsze są dostępne. Niestety nie zawsze odpowiednie ale rzadko to bywa. Wystarczy większa komunikacja podczas zamówień i będzie dobrze
-Atmosfera. Dużo stresu. Przewijający się mobbing. Zwykły pracownik staje się popychadłem. Brak zwykłego zrozumienia. Więcej słuchajcie i bądźcie bardziej otwarci.

Mam nadzieję, że to również Pani wywiesi i spróbuje to jakoś rozwiązać. Zadowolony pracownik do doceniony pracownik. Wystarczy tak niewiele, żeby praca była Efektywniejsza.
Pozdrawiam
9
piseefjf 2016-09-06 13:56:31
Może wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na lidera projektu? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że dbają o stabilne zarobki, a to zdecydowanie rzadkosć w dzisiejszych czasach. Dzięki za odpowiedź.
Ktoś 2016-11-13 23:14:44
Zgadzam się w 100 % z opinią nieśmiałego.Bardzo trafne spostrzeżenia.
Ktoś 2016-11-13 23:15:14
Zgadzam się w 100 % z opinią nieśmiałego.Bardzo trafne spostrzeżenia.
Zostaw swoją opinię o Vicim Poland sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vicim Poland sp. z o.o.