brak logo

BIUROWE.COM.PL s.c.

Katowice

Opinie o BIUROWE.COM.PL s.c.

Aga 2014-05-15 11:56
Zgadzam się z poprzedniczką. Kiedyś też tam pracowalam fakt ze wzgl. na problemy rodzinne tylko 3 m-ce ale gdybym mogła chciałabym tam wrócić. Szef w porządku, szczery czasami do bólu ale to dobrze. Polecenia i zasady jasne i konkretne. Ja polecam i nie narzekałam ani na warunki ani na płacę która była w terminie. Co bardzo wazne fajna ekipa i atmosfera pracy.
5
zniesmaczona 2014-10-06 22:27
tragedia.
23
anonim 2014-11-30 00:13
a ja lubię prezesa tej firmy :) super facet!!!!!
4
lol 2014-12-21 18:47
uwielbiam, super sklepik!
6
gość 2015-03-10 10:51
Słaba firma. Nierealne jest zarobienie chociażby średniej wypłaty.
17
niedołęga 2015-03-31 20:32
zwolnij się jak ja i idź na zasiłek
6
sprostowanie 2015-04-09 16:11
w ramach wyjaśnienia, "niedołęga" to nie osoba z biuroserwisu :-)
3
eddy 2016-05-19 23:21
dla poszukujących pracy ważne tez jest aby zatrudnić się na umowę o pracę i otrzymywać świadczenia @ cvbnm, Firma BIUROWE.COM.PL poszukuje specjalisty ds sprzedaży, niestety nie wiadomo jakie warunki zatrudnienia zapewnia
Anna K. 2016-10-26 10:43
Koszmar. W pracy w zasadzie nie ma czasu na zjedzenie śniadania... Szef beznadziejny - zwalnia bez podstawy, przenosi pracowników na inne stanowiska co jest prawie równoznaczne (z czasem) ze zwolnieniem. Nie polecam...
5
onowidziimysli 2016-12-09 20:17
Wyglada to tak idziesz na rozmowe ustalasz stawke a pozniej dostajesz najnizsza krajowa i premie uznaniowa!! dodatkow brak. Praca latwa, latwy produkt ale wyposazenie miejsa pracy tragedia, biuro zapuszczone, syf, brak cieplej wody w kranie, papier toatetowy pod kluczem, sprzet komputerowy tragedia, samochody masakra strach jeździć. Szef prostak z wielkim ego i niskimi kompetencjami. Wykorzystuje ludzi placi marne grosze i wciaz się cieszy ze udalo mu się nie zapłacić zusu za pracowników. Pracujesz miesiąc bez umowy pozniej z laski daja najnisza krajowa. Ludzie mili choc prosci, firm dla ludzi bez doswiadczenia i checi rozwoju lub na chwile jak podwinie ci sie noga. Nie polecam.
2
ewamowici 2016-12-09 20:22
Umowa o prace i swiadczenia czy dodatki to zaden larytas w 21 wieku. Wiecej pewnosci siebie i godnosci!! A bedzie mniej oszustow i wykorzystywaczy.
1
Pracowalemwidzialem 2016-12-18 11:59
Tragiczna firma najgorszaw jakiej byłem. Jeśli nic nie zrobia to nie wróżę im przyszłości. Tym bardziej ze sa firmy z branzy gdzie dba sie o pracowników. Płacą marne grosze najniższa krajowa, pomijajac płace i zarządzanie to wyposazenie biura to tragedia nadaje sie do tvnu Strasznie zimno!!! syf i brut. Komputery stare nie sprawne, samochody bez przeglądów, opon, Przecież to jest narazanie życia tym bardziej jak sie jest kierwca i duzo sie jeździ. Nie dbają o pracownikow i ich bezpieczestwo pracownikow. Wielkie NIE NIE NIE
2
biurowe.com.pl 2017-01-27 15:52
Droga siostro.Nie pracowałaś u nas,to się nie wypowiadaj.
U nas każdy pracownik zgodnie z KP ma czas na posiłek.
Przestrzegamy wszystkich praw pracowniczych a nawet więcej.
Nie znasz szefa osobiście.I na ludziach też się nie znasz. Zajmuj się lepiej psiakami i kotkami.
Wiesz o czym piszę ...
W firmie każdy ma szansę na stanowisko pracy na którym może się najlepiej realizować więc zanim cokolwiek napiszesz zastanów się 2 razy czy wiesz o czym piszesz.
Kompleksy lecz przed komputerem jednak tutaj nie pisz opinii na temat o którym nie masz pojęcia lepiej siedź na f i syp opiniami...bez pokrycia.
W ogóle brzydka jesteś pewnie o tym dobrze wiesz.Nie pozdrawiam
1
biurowe.com.pl 2017-01-28 14:37
Racja.Paru złodziei, oszustów i wykorzystywaczy przez te lata też poznaliśmy niestety.
Lecz nie zrażamy się, robimy swoje a często oferujemy bezinteresowną pomoc innym.
Zgadzam się w 100%. Żaden "larytas" my już od 1999r płacimy ZUS i dodatki.
Mamy więc w płaceniu spore doświadczenie ...co miesiąc wszystkie daniny bez ulg, dofinansowania z PUPu,funduszy UE ,kredytów itp. 100 % polski kapitał.
1
biurowe.com.pl 2017-01-28 15:15
Drogi hejterze,nie wróżysz nam przyszłości?
Kogo obchodzi Twoje wróżenie niech idzie do wróżki, ona się zna na swojej pracy i na swoich obowiązkach lepiej niż ty.Znasz firmy z branży gdzie dba się o pracowników? W każdej branży są lepsze firmy i gorsze a my płacimy pracownikom pensje zawsze w terminie i każda jest ozusowana.
Tak, jest podstawa i premia .Nie wystarczy przyjść do pracy by dostać premie, trzeba jeszcze popracować. Stare komputery ? Takie komputery mamy jakie są nam wystarczające do pracy.
A jeżeli chcesz pograć w gry to pograj u siebie na swoim jak cię stać i7-6700...
Syf i "brut" to chyba masz w swoim domu.
Brak przeglądów w samochodach służbowych ? Chyba ci się firmy pomyliły gapo.To nie u nas .
U nas każde auto ma przegląd a zgłaszanie wszelkich usterek lub awarii należy do kierowców.
Więc znowu kula w płot.Warsztat mamy 10 metrów obok i każda zgłoszona usterka jest natychmiast naprawiana.Szanujemy życie swoich pracowników.Wielkie TAK.
1
biurowe.com.pl 2017-01-28 15:23
Drogi hejterze,wyglądało to tak.
Na rozmowie dowiedziałeś się jak będzie wyglądała praca,dostałeś umowę. Na konto dostałeś podstawę i premię .Jakich dodatków żądasz?W umowie wszystko było napisane. Podobało się to dobrowolnie podpisałeś.Aha,w kranach jest ciepła woda,jest papier toaletowy są ręczniki papierowe bo nimi handlujemy.Wszystkie samochody są sprawne i po przeglądach technicznych.Na temat ego i kompetencji się nie wypowiadam ponieważ każdy może mieć swoje zdanie .Drogi PROSTaku, zdarza się że u innych widzimy swoje cechy... Aha syf to masz tam gdzie Pracowalemwidzialem.

Pracownikom oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie, dobre warunki pracy i atmosferę.
U nas pensje i zus zawsze w terminie.
2
GardzęHejtem- 2017-01-30 20:11
Bezsensowna fala hejtu! Jeśli potencjalny pracownik ma coś do zaoferowania znajdzie swoje miejsce na godnych warunkach w biurowe.com.pl. Wszystko zgodnie z przepisami. Świetny klimat i atmosfera. Jeśli krytyka to zawsze konstruktywna i zasadna - w końcu jesteśmy w pracy - ale to już zależy od pokory człowieka. Śniadanie? Jak dobrze zorganizujesz sobie pracę to nie tylko śniadanie się zje, każdy je kiedy i ile mu się podoba. Żałosne komentarze pochodzące od ludzi którzy NIE PODOŁALI i próbują wylać swoją frustrację tutaj. Kiedy jest się od początku na NiE, nic się od siebie nie da to nigdy nie wyjdzie, nigdzie. Weźcie lepiej do roboty.
1
Ona 2017-02-11 14:37
Kolezance raczej chodzilo o to ze ma tak duzo obowiazkow ze nie ma czasu jesc!
Zostaw swoją opinię o BIUROWE.COM.PL s.c. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIUROWE.COM.PL s.c.