brak logo

BlueVision & IP:tourism

Warszawa

Opinie o BlueVision & IP:tourism

byly pracownik 2013-04-29 12:05:54
Prace w Blue Vision wspominam bardzo dobrze, zreszta do tej pory z nimi wspolpracuje zdalnie.
Elastyczne podejscie do Klienta, fajni ludzi i bardzo fajna atomsfera pracy, niezla kasa, duza samodzielnosc w dzialaniu.
Jesli ktos zastanawia sie czy aplikowac to ja szczerze polecam prace w tej agencji.
majka1 2013-05-03 22:32:49
Ja osobiście też wspominam pracę z BV dobrze. Też pracowałam zdalnie przez ponad 1,5 roku z nimi i gdyby nie zawirowania ze studiami, pewnie pracowałabym tam nadal :)
były pracownik - taki naprawdę:) 2013-05-09 13:34:17
[usunięte przez moderatora] blue vision nie zarabia na utrzymywaniu klientów na serwerach, wiec informacja o sztucznych awariach są wyssane z palca.

generalnie współpracę oceniam ok.
IcoIco 2013-07-31 15:41:53
Co za bzdury w tej negatywnej opini o BV. Pracowałem tam , co prawda krótko, kilka miesięcy (przez zmianę miejsca zamieszkania), ale dobrze wspominam tą pracę. Ludzie mlodzi, nie ma rotacji pracowników, a o czymś to świadczy!!! Szef WOjtek to nie zaden idiota tylko koleś ktory ma łeb na karku, jest kreatywny, pensje wypłacane na czas, klienci traktowani uczciwie (ja przynajmniej nie spotkalem się ze złym traktowaniem klienta czy oszukiwaniem). Oczywiscie maja pracownikow dzialajacyh zdalnie ale znajdz mi agencje w Warszawie ktore nie mają zdalnych pracownikow!!! W dodatku nikt nie robi Ci afer jak sie spoznisz 10 min do pracy czy wyjdziesz na fajka, a tak miales np: w innej firmie. Polecam pracę w tej firmie. A ta opinia negatywna jest zwyczajnie krzywdząca dla tych ludzi...słabo...i przykre.
taktak 2013-08-12 11:45:09
wrak - 2013-08-02 18:28:49

hej, możecie napisać na czym polega praca zdalna dla Blue Vision? jakie jest wynagrodzenie i umowa za taką pracę?
umowa zaleznie, ale moze być o dzieło, lub zlecenie, lub fv vat.
Wynagrodzenie zalezne od projektów, cięzko ocenić:( ale na pewno uczciwie!
Mika 2014-02-21 13:35:38
Pracowałam w BV, wspominam prace w tej agencji dobrze, płacą ok, porównywalnie do innych agencji w Warszawie, dbają o klienta, mają wielu klientów stałych od lat, fajni młodzi ludzie. uczciwe podejście i do pracowników i do klientów. Może tylko wkurzające, że właściciel wiecznie zabiegany i trzeba czasem czekać 2 tygodnie na odpowiedź na zadane pytanie. Ogólnie ok.
marro 2014-03-05 21:30:14
A co z kasa nie tak? Z tego co widziałem płacą adekwatnie do posiadanej wiedzy. Nie każda agencje.s t stać na kilkutysieczne pensje. BV ma małych klientów od lat więc nie zarabia setek tysięcy to. Dziwne wymagania.jak ktoś chce zarabiać dużą kaske to trzeba sie mocno starać i tyle. Z mojego doświadczenia- płacą w porządku i sa elastyczni.
ppp 2014-03-09 01:09:48
@nim2 . to znajdź inną pracę gdzie lepiej zapłacą za posiadane kwalifikacje. no chyba, że jest z tym problem..
John 2014-07-21 12:38:14
Ale sobie sami piszecie dobre recenzje. Marna szeptanka, marna
1
sylsyl 2014-10-21 00:15:09
Ooo i bv tu jest! Ja osobiście polecam. wyluzowany zespół. Można się sporo nauczyc. Rozsądna kasa. Raczej firma godna polecenia.
Mariola 2014-11-03 11:05:43
Pan Wojtek zawsze doradzi co jest trendy, on zna internet. Nieprawda, że płaci po 2 miesiącach w 5 ratach, a niektórym wcale i że tylko na śmieciówki daje... To wierutne bzdury zobaczcie przecież ile ma wiarygodnych opinii... Chcecie profesjonalnie postawić wordpressa z grafiką za 3 tysiące i czekać tylko 2,3 miesiące, ja tak robię Pan Wojtek mi mówi że nie można się spieszyć i dodaje fanpejdża gratis, jestem szczęśliwa, bardzo polecam :-)
3
uczciwy 2014-11-27 10:53:26
Jak patrzę na pisanie komentarzy przez osoby powiązane z firmą to mnie coś trafia. Skąd tu naraz tak zacna aktywność osób, które niby już nie mają nic wspólnego z firmą a tak bronią jej reputacji, udzielając się tutaj w odpowiedzi na niemal każdy komentarz i wcale nie mają w tym żadnego interesu:) Zastanówcie się. 2ga sprawa, zamiast zgłosić się do firmy na rozmowę i przekonać się jak tam jest naprawdę na własnej skórze to akurat pewne osoby miały by czas aby wypisywać miesiącami tutaj pod pretekstem próby wywiedzenia się jak jest w firmie. Absurd. Przestańcie sobie szeptankę robić bo wygląda naprawdę żałośnie. Te neutralne niby komentarze aż trącą obciachem.
1
zainteresowany 2014-12-03 11:01:46
:) fakt żałośnie to wygląda
1
właściciel 2014-12-03 13:20:52
Witam,
jestem właścicielem agencji BV i co jakiś czas zaglądam na tą stronę.
Przyznam szczerze, że mocno krzywdzące są komentarze sugerujące, że sami wpisujemy sobie te opinie bo wiem, że tak nie jest. Nie zlecaliśmy takich zadań nikomu ani w firmie, ani na zewnątrz. Nie wiem czyje są te opinie i właściwie to sam jestem zdziwiony, że jest ich aż tyle.
Jeśli ktoś chce poznać warunki pracy u nas, zespół i atmosferę jaka u nas panuje to serdecznie zapraszam na spotkanie:)

PS: a osoba o nicku Uczciwy chyba sama daje odpowiedzi na swoje posty bo odpowiedź pod komentarzem jest w tej samej minucie co sam komentarz :)
nick 2015-01-20 17:55:23
Wszedłem na te forum aby sprawdzić opinie i zdziwiłem się trochę kilka lat temu firma stworzyła dla nie stronę internetową, aktualnie skorzystałem z konkurencji z firmy bxm.pl z którą współpraca ze względu na odległość do biura układała mi się lepiej, bo mam niedaleko.
Wojciech Jakubowski 2015-04-18 03:37:09
Napiszę tak:


do potencjalnych pracowników blue vision / ip:tourism:

takie info do przemyślenia: ok 80% naszych Klientów to firmy/osoby/instytucje z polecenia. Jeśli tej informacji nie jesteś w stanie zrozumieć (możesz jej nie przyjąć, nie wierzyć - to ok) - nie składaj do nas CV.

jeśli wierzycie bełkot w powyższych wpisach to nie składajcie CV do nas (bo jesli wierzycie w anonimowe wpisy, negatywy 'konkurencji' to sorry, ale my zawsze stawiamy na ludzi z otwartym umysłem, a to w tej branży podstawa [a przyjamnniej w BV/IP])





do potencjalnych Klientów Blue VIsion (mających wątpliwości czy korzystac z naszych usług):

- najlapiej zadzwońcie do firmy, dla której świadczymy lub świadczyliśmy usługi (jakiejkolwiek). Częsciowa lista firm znajduje się w portfolio BV na stronie:bluevision.pl




do potencjalnych Klientów ip:tourism (mających wątpliwości czy korzystac z naszych usług):

- najlapiej zadzwońcie do obiektów (jakichkolwiek) znajdujących się w którymkolwiek z ok 20 serwisów (pełna lista na : www.iptourism.com)


dla hejtującej nas 'konkurencji' polecamy to - https://www.youtube.com/watch?v=NDYlbOF7tXw
[lubimy tych gości z powyższego klipu - w 07.2014 zorganizowaliśmy ich koncert nad morzem jako ip:tourism/debki.pl]

pozdrawiam serdecznie

Wojciech Jakubowski
w.jakubowski [at] bluevision.pl
nodust_korekta opinii 2016-08-05 00:15:17
OK. Po miesiącu mój poprzedni wpis wymaga kilku korekt. Kontakt z firmą został nawiązany i późno, bo późno ale opłacona reklama się pojawiła. Można by powiedzieć, trudne początki dobrej współpracy, gdyby miało zapowiadać się na coś poważniejszego. W rozmowach i mailach obiecałem, że doprecyzuję, iż chodzi o współpracę z IP:tourism, aby nie łączyć z tymi problemami firmy BlueVision. Tako też czynię. IP:tourism wyjaśniła mi przyczyny opóźnienia i niechaj tak będzie. Od biedy da się zrozumieć, że akurat w moim przypadku pojawiły się problemy organizacyjne. Co tam jeszcze... A, po tym miesiącu firma już mi nie kojarzy się z "firmami z Poznania". Istnieje i pewnie będzie wszystko dobrze :) Sugerowałbym może jedynie zatrudnić osobą przeznaczoną wyłącznie do odbierania i segregacji korespondencji e-mail, być może zlikwiduje to główną przyczynę problemów jakie nas spotkały.
Pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
ach 2016-08-05 15:40:19
Chyba ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy @polewki3, bo widocznie każdemu odpowiadają bieżące warunki pracy, choć sam chętnie bym się załapał na specjalistę ds. obsługi klienta. Wiecie czy to jest możliwe?
Zostaw swoją opinię o BlueVision & IP:tourism - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BlueVision & IP:tourism